80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar size bişe sorcam ip atlamak spor olarak nası etkisi iyi olyormu en az kaç tane atlamam lazım aldım da bi ip kendime

bu arada menümü yazım canlarııımmm

kahvaltı 2 dilim kepek light peynir şekersiz çay

öglen 5 kaşık barbun
1,5 tabak mercşmek 1i5 dilim kepek akmeği

ara 2 kuru kayısı
4 etiform

akşam saymadığım lahana dolamaları

1,5 litre su
2 yeşil çayy

sevgiler

hosbuldum güzelim

6 hafta izindeydim vatanima doyamasama tekrar buradayim

bakiyorum kimi görsem zayiflamis ben hala tombis geziyorum... olmaz böyle
merak etme bende sürünüyom baksana benle baslayanlar nerelere geldi ben hala 10 kilo ancaaa
olsunn bizde yapıcazz inşşş. kuzummmm:13::13:
inşşş. güzel geçmiştir günlerinnnn

süpersin canım ben yüz karasıyım spor namına birşey yapmayalı resmen ay oldu havuza gidecektim oda yattı
inş B -FİT ile güzel kilo verirsin

inşşş. canımm yaaa valla insanın ruhu degişiyoo kendine daha bi önem veriyosun daha özel hissediyosunn git mutlaka bi şeylereee valla.. inşş. güzelimm valla cümlemiz kurtulalım şu kilolardannn:13:

ben deri koltuk kullanmıştım canım temizliği çok rahat oluyor sanırım oturma yerleri deri değil dimi çünkü o zaman zor olur ama kenarları deri ise çok kullanışlı oluyoooo

canım oturma yerleri deri olan bi rarkadaş vardı kişinin kıyafetlerinin rengi geçiyormuş deriye o daha berbat benim kenarları deri olan koltuğum var çocuk olduğundan olsa gerek hemen deldi boyadı artı gelen misafirlerde başörtülerinde ki iğneyi batırmışlar mahfoldu güzelim koltuk

kızlar bugün resmimi çektim şişko halimi yani delil olsun diye inşallh bir kaç ay sonra öncesi ve sonrası dşye koycammmm

evet evet o sorun var tabi bişe takılmıştı benimkinede çırt gitti işte bi tek temizliği kolay oluya haaa bide yazın insana acyip yapışıyooo oturamıyoduk komuzun altına bez filan koyodukkk

TUNA cım bizimde hocamız ip atlıyoruz şimdi diyo orta tempolu böyle atla
ip atlamak çok iyiymiş ne kadar yapabiliyosan o kadar yap ama birden yüklenme
basında agrı yada sersemlik hissedersen kes atlamayıı ertesi gün devam ett
gögüs filan sarkıtmıyo ama kambur degil dik durmak gerek ve güzel nefes al ver al ver kendini kasma
inşşş. faydasını görürsünn

he kız sen bize hareketleri anlat heryerde yok B FİT salonları 30 dakika sürüyor değilmi belki farklı egzersizler bir heyecan verirde başlarız spora birde 30 dakika boyunca ip atlamıyorsunuz deilmi ben çatlarım he aslında lesliyi bile özledim he ben sabah bir leslimle walk walk lıym
gözlerim yandı he gidip yatıym sabah 8 de benim kız beni uyadıracak nasıl olsa

Son düzenleme:

güzel canm okey o zaman bugün bşladım tqbi koca vücüdu hoplatması zor oldu eşimde dur bu saatte atlama dedi sanki eviyıkcam da nese yarın son gaz devam canımm yavaş yavaş artırırımm

herkese iiyi geceler kızlar bendeki yogunluk aynen devam ettiği için tam anlamıyla paylaşımlarda bulunamıyorum zaten diyet açısından berbat bi haldeyim 2 gün dikkat etsem 3 gün mutlaka kaçamak yapıyorum diyet modundan bayramdan sonra bi çıktım hala kendime gelemedim diyet yapamıyorsun bari spor yap deniz diyorum ama onada pek fırsat kalmıyor yogunluktan hedefime 2 kilo kalmışken ben bu gidişle hızla hedefimden uzaklaşacagım gibi geliyor yarınki rakamı çok merak ediyorum inşallah yarın herkesin baskülden sonra yüzü güler kızlar

canlarım benimde lensler gözüme yapıştııı yat yat diyolar yarın hayırlı haberler ile gelirim inşallah hepinize iyi gecelerrrrr

iyigeceler canım al bendende okadar 1 gün diyet 3 gün kaçamak yok yok sonumu iyi görmüyorum senin diyetinde gevşemeni kalan 2 kg cuğa bağlıyorum da bana noluyooo daha 10 vermem lazım

Canlar iyi geceler...Bunlar nihalimin (elimphia) fotoları.. (Tatil defilesi )

En baştaki elbise tulumu değiştirip de istemeyerek aldığı elbisesi, ikinci kombini ise en beğendiğim kombini
Fotolara tıklarsanız büyür..

Son düzenleme:
herkese ii gecelerrr
geçmişe bakayım dedim 16 sayfa olmuş bi girersem çıkamicammm
bugün akşama kadar herşey çok güzeldi menümde ama akşam canım sıkıldı biraz ve yememem gereken şeylerden ucundan ucundan azıcık yedim o yüzden menümü yazmayacağım...
perşembe 77.600 idi bakalım cumaya kaç çıkarım 1 hafta kaçamaksız ve sporlu dewam etmeme rağmen veremedim ya canım bugün iice sıkıldı neyse dirensin bakalım kilolar mı yaman ben mi yamannnn...
yarına okula salata yaptım yağsız tuzsuz birde ton balığı götürüyorum kahvaltılar ve ara öğünler hep sabit zaten ....

ne olduysa bugün eve geldikten sonra 4 ten sonra olmaya başladı

hala da deli gibi ondan bundan yiyesim var amaaaa pes etmek yok bakalım hayırlısı sabahı iple çekiyorummm

şimdi çıkmam lazım daha duş alıp yatıcammm....

ahhh nilgün ahhhh bütün akşam mutfakta geçiooo iş güç derken bende o kadar yorgunum kiii...hafta sonu desen zaten öle napcaz böle yaaaa

boş boş evde olsam spor yapsam istediğim saatte yatıp kalksammm....
neyseee ben kaçıom sabah 7 de kalkkkkkkmam lazımmm...

canım koca bi salon aletlerle dolu önce ısınıyoruz sonra biple baslıyoz cıkıyon bi alete bi sonraki bip le iniyon cardio yaptırıyo hoca sonraki bipe kadar sonra öbür alet son cardio sonra öteki alet böyle böyle sürüp gidiyoo
o arada cardio yaparken atlattırıyo ipi çok basit ama muhteşem çalıştıran hareketler ögretiyolarr
resmenn hissediyosunn yaa şaka gibii tabiki canımm yardımcı olurum ögrendiklerimden

annemin deri koltuklari hic yoksa 10 senelik belki fazla daha bir iki senedir eskimeye basladi, yenisini siparis verdi yine deri istedi memnun kaldigi icin

hakiki deri ve suni deri arasinda daglar kadar fark var suni deri bir iki sene icinde oturulan yerler mahf oluyor onu almakdansa kumas daha makbul

benimkiler oturma sirt yerleri kumas altlari suni deri simdilik cok memnunum

geçmişe bakamadım ama sanırım selma abla koltuk alacakmış yorumlardan onu anladım bende kimseye deri koltuk tafsiye etmiyorum markalı dünya para verdiğim deri koltuklarımın derileri çatladı soyuldu ve ben 2 yıllık garantisi bittiği için hiçbişey yapamadım görümceminde deri sandalyeleri pantalonun fermuarı yüzünden yırtılmış deri her açıdan riskli yani

kızlar evimi kum beji boyattım kapılarım bembeyaz mis gibi sizce yerleri açık renk laminat mı döşetsem yoksa meşe rengi gibimi ben heryer aydınlık olsun diye açık renk diyorum ama çokmu düşeni belli eder acaba koyu renktede toz fena belli oluyor eski evimin koyuydu düşen toz belli olurdu degerli fikirlerinize ihtiyacım var

nazlı gelmiş özlettin kendini nerdesin merak ettim geçen aklıma düştün herşeyin yolunda olmasına sevindim moralin yerinde maşallah seni daha iyi buldum son seferden.bikaç artıyıda kafana takma lütfen

banu kayranın durumunu ben niye kaçırmışım yaa kusura bakma çok geçmiş olsun canım

izlem sen ne yaparsan yap kardeşinin kafasına dank etmedikten sonra bu iş olmaz biliyorsun canım bendede var bitane o kızkardeşten ondan seni çok iyi anlıyorum bu arada enişteyle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım
,
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun

nilgüncüm koşuşturmaca yogun haaa Allah yardımcın olsun canım

kızlar aklıma bu yorgunlukta anca bunlar geldi lütfen atladıklarım kusuruma bakmasın

nihalcim ilk yorum benden gelsin canım bak vücudun gayet diri duruyor elbiseler zaten hoş biraz sık dişiniiii nolur şu kışı zayıf bitirelimmmm..... daha biz boşaltıcaz burayı başkaları gelicez hadii nihallll...

sabret biraz da spor gerisi gelecek.....

bence 4 numara en cok yakismis

cok tatli güleryüzlü görünüyor ayrica

hayirli olsun evini yeniledigin, kaynanamlar ev yaptirmislardi türkiyede onlarinda kapilari beyaz duvarlar krem, acik renk laminat cok ferah durmus ben begendim... tabiki zevk meselesi

seher bilmiyorum kalan 2 kilodan mı yoksa herkes yeter bu kadar daha fazlası sana yakışmaz dediğinden mi yada bıktıgımdanmı neyden bilmiyorum bildiğim tek şey bogazımın açıldıgı birde benim canım sıkkınken acayip kendimi kaybediyorum ve herşeyi diyeti falan boşveriyorum mutluyken kendime deger verip herşeyime dikkat ediyorum bu ara stres biraz fazla herhalde onunda etkisi var canım sende inşallah enkısa zamanda toparlarsın kendini canım

nihallll çok hoş bi bayansın bende derya gibi 2.kombini çok begendim hepsi çok yakışmış sana canımmmm

aycan bende senin gibi akşamdan sonra cozuttum canım zaten benim tüm sorunum bu gündüz gayet güzel ne oluyorsa akşam yemeginden sonraki çay faslında oluyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…