merak etme bende sürünüyom baksana benle baslayanlar nerelere geldi ben hala 10 kilo ancaaahosbuldum güzelim
6 hafta izindeydimvatanima doyamasama tekrar buradayim
bakiyorum kimi görsem zayiflamis ben hala tombis geziyorum... olmaz böyle
süpersin canım ben yüz karasıyım spor namına birşey yapmayalı resmen ay oldu havuza gidecektim oda yattı
inş B -FİT ile güzel kilo verirsin
ben deri koltuk kullanmıştım canım temizliği çok rahat oluyor sanırım oturma yerleri deri değil dimi çünkü o zaman zor olur ama kenarları deri ise çok kullanışlı oluyoooo
canım oturma yerleri deri olan bi rarkadaş vardı kişinin kıyafetlerinin rengi geçiyormuş deriye o daha berbat benim kenarları deri olan koltuğum var çocuk olduğundan olsa gerek hemen deldi boyadı artı gelen misafirlerde başörtülerinde ki iğneyi batırmışlar mahfoldu güzelim koltuk
TUNA cım bizimde hocamız ip atlıyoruz şimdi diyo orta tempolu böyle atla
ip atlamak çok iyiymiş ne kadar yapabiliyosan o kadar yap ama birden yüklenme
basında agrı yada sersemlik hissedersen kes atlamayıı ertesi gün devam ett
gögüs filan sarkıtmıyo ama kambur degil dik durmak gerek ve güzel nefes al ver al ver kendini kasma
inşşş. faydasını görürsünn
TUNA cım bizimde hocamız ip atlıyoruz şimdi diyo orta tempolu böyle atla
ip atlamak çok iyiymiş ne kadar yapabiliyosan o kadar yap ama birden yüklenme
basında agrı yada sersemlik hissedersen kes atlamayıı ertesi gün devam ett
gögüs filan sarkıtmıyo ama kambur degil dik durmak gerek ve güzel nefes al ver al ver kendini kasma
inşşş. faydasını görürsünn
herkese iiyi geceler kızlar bendeki yogunluk aynen devam ettiği için tam anlamıyla paylaşımlarda bulunamıyorum zaten diyet açısından berbat bi haldeyim2 gün dikkat etsem 3 gün mutlaka kaçamak yapıyorum diyet modundan bayramdan sonra bi çıktım hala kendime gelemedim diyet yapamıyorsun bari spor yap deniz diyorum ama onada pek fırsat kalmıyor yogunluktan hedefime 2 kilo kalmışken ben bu gidişle hızla hedefimden uzaklaşacagım gibi geliyor yarınki rakamı çok merak ediyorum inşallah yarın herkesin baskülden sonra yüzü güler kızlar
he kız sen bize hareketleri anlat heryerde yok B FİT salonları 30 dakika sürüyor değilmi belki farklı egzersizler bir heyecan verirde başlarız spora birde 30 dakika boyunca ip atlamıyorsunuz deilmi ben çatlarım heaslında lesliyi bile özledim he ben sabah bir leslimle walk walk lıym
gözlerim yandı he gidip yatıym sabah 8 de benim kız beni uyadıracak nasıl olsa
canım oturma yerleri deri olan bi rarkadaş vardı kişinin kıyafetlerinin rengi geçiyormuş deriye o daha berbat benim kenarları deri olan koltuğum var çocuk olduğundan olsa gerek hemen deldi boyadı artı gelen misafirlerde başörtülerinde ki iğneyi batırmışlar mahfoldu güzelim koltuk
Canlar iyi geceler...Bunlar nihalimin (elimphia) fotoları.. (Tatil defilesi)
En baştaki elbise tulumu değiştirip de istemeyerek aldığı elbisesi, ikinci kombini ise en beğendiğim kombini
Fotolara tıklarsanız büyür..
geçmişe bakamadım ama sanırım selma abla koltuk alacakmış yorumlardan onu anladım bende kimseye deri koltuk tafsiye etmiyorum markalı dünya para verdiğim deri koltuklarımın derileri çatladı soyuldu ve ben 2 yıllık garantisi bittiği için hiçbişey yapamadım görümceminde deri sandalyeleri pantalonun fermuarı yüzünden yırtılmış deri her açıdan riskli yani
kızlar evimi kum beji boyattım kapılarım bembeyaz mis gibi sizce yerleri açık renk laminat mı döşetsem yoksa meşe rengi gibimi ben heryer aydınlık olsun diye açık renk diyorum ama çokmu düşeni belli eder acaba koyu renktede toz fena belli oluyor eski evimin koyuydu düşen toz belli olurdu degerli fikirlerinize ihtiyacım var
nazlı gelmiş özlettin kendini nerdesin merak ettim geçen aklıma düştün herşeyin yolunda olmasına sevindim moralin yerinde maşallah seni daha iyi buldum son seferden.bikaç artıyıda kafana takma lütfen
banu kayranın durumunu ben niye kaçırmışım yaa kusura bakma çok geçmiş olsun canım
izlem sen ne yaparsan yap kardeşinin kafasına dank etmedikten sonra bu iş olmaz biliyorsun canım bendede var bitane o kızkardeşten ondan seni çok iyi anlıyorum bu arada enişteyle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım
,
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
nilgüncüm koşuşturmaca yogun haaa Allah yardımcın olsun canım
kızlar aklıma bu yorgunlukta anca bunlar geldi lütfen atladıklarım kusuruma bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?