geçmişe bakamadım ama sanırım selma abla koltuk alacakmış yorumlardan onu anladım bende kimseye deri koltuk tafsiye etmiyorum markalı dünya para verdiğim deri koltuklarımın derileri çatladı soyuldu ve ben 2 yıllık garantisi bittiği için hiçbişey yapamadım görümceminde deri sandalyeleri pantalonun fermuarı yüzünden yırtılmış deri her açıdan riskli yani
kızlar evimi kum beji boyattım kapılarım bembeyaz mis gibi sizce yerleri açık renk laminat mı döşetsem yoksa meşe rengi gibimi ben heryer aydınlık olsun diye açık renk diyorum ama çokmu düşeni belli eder acaba koyu renktede toz fena belli oluyor eski evimin koyuydu düşen toz belli olurdu degerli fikirlerinize ihtiyacım var
nazlı gelmiş özlettin kendini nerdesin merak ettim geçen aklıma düştün herşeyin yolunda olmasına sevindim moralin yerinde maşallah seni daha iyi buldum son seferden.bikaç artıyıda kafana takma lütfen
banu kayranın durumunu ben niye kaçırmışım yaa kusura bakma çok geçmiş olsun canım
izlem sen ne yaparsan yap kardeşinin kafasına dank etmedikten sonra bu iş olmaz biliyorsun canım bendede var bitane o kızkardeşten ondan seni çok iyi anlıyorum bu arada enişteyle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım
,
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
nilgüncüm koşuşturmaca yogun haaa Allah yardımcın olsun canım
kızlar aklıma bu yorgunlukta anca bunlar geldi lütfen atladıklarım kusuruma bakmasın
canım benimkiler acık renk sessiz laminant çok memnunum yani öyle fazlada kir toz filan hiç belli degill
hep temiz gibi yani ama yinede ben 2 günde bir siliyorum ama hastalanmıştım bi ara bir ayy silmedim
yerleri hiç bişi göstermiyodu kir toz kıl falan bişi yoktu yanii. kullanımı rahat oldukça
evinide güle güle kullan inşş. miss gibi olmuşturrr eminimm
seyhancım bende ferah bi ev olsun istiyorum kum beji kese kagıdını düşün onun biraz daha açık rengi kapılar beyaz yerleride açık renk yaptıgımda gerçekten ev çok aydınlık olacak daha sonra mobilyayıda açık renge çevireceğim inşallah onun içinde şimdiden böyle evi ona göre hazırlamış olurum diye düşündüm mutfakta üst dolaplar beyaz alt dolaplar mürdüm rengi yerleride beyaz granit fayans döşettim heryer birbirine uyumlu olur diye düşündüm bakalım artık temizliği biraz dert olur gibi ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanacak
kızlar ben kaçtım yarın inşallah hepimizi basküllerimiz çok mutlu eder hepinizi çok seviyorummmmm kendinize iyi bakın lütfennn
beğen butonunu bulamadım da seni çok tebrik ediyorum nasıl abşardın bunu banada fikir ver ne olursun
selam kızlar iyiakşamlarr
oruçtan dolayı vücudumun su tutmasına raqmen çok güzel kilo vermişim uçtum havalara
yarında oruçlu olacaqım için bildirimimi akşamdan yapıcam...iftar öncesi tartıldım ve bildirimimm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
qiden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
Canım bilemicem ben spordan yarım saat sonra yagsız süt içiyorum sek light süt al hem lezzetli hem ucuz hemde sıfır yagçay kaşıgının ucuyla at accık bariii inşş. yardımcı olmuşumdur..
ayrıca yagsız yogurt da yada yarım yaglı özellikle göbek bölgesinden kurtulmaya oldukça yardımcıdırr
ve hatta tarçında serpersen şekerini düzenler tatlı krizlerine iyi gelirrr
canımm hoşgeldinnnnnn aramızaaaaa
iyi geceler canımm zatenn çogu zaman açlıktan degill boşluktan yiyoruzzz
önce gözümüz doycakk ve en ufak bi boşlukta yemeğe sarmicazz
malesef bende öyleyimmm
bugun star tv de saba tumerın konugu prof dr karataydı.karatay dıyetı dıye bırsey varmıs.Sizce işe yararmı o diyet ne dersınzı?
birde bıirkaç sey sorucam (biliyorum cok soruyorum ama onceden ogreneyım kı dıyet sırasında hata yapmayım dıye ıstıyorum)
1-hergun 1 saat yuruyus mu yapmalı yoksa haftada 2-3 gun mu -yuruyus yapmalı?kımı hergun dıyor kımı 2-3 gun dıyor emın olamadım?
2-yurtta kalıyorum krem peynır verıyorlar su kucuk kutularda onlardan yesem beyaz peynır yerıne cok mu kalorılı olur?
3-gobej erıtmek ıcın mekık dısında harekt varmı?bırde yuruyus yapmak gobegı erıtmede ıse yararmı azda olsa ?
4-ekmek olarak ne yemek lazım ?bayat ekmegın kalorısı tazeye gore daha mı dusuk?
5-menemen yapsam tuzsuz yıne 1 tamla yag ıle cok kalorılı olurmu?
6-kalorı sayım dıyetı nasıl oluyor_kalorı cetvelı yaptım kalorı cızelgesnden takıp etmek nasıl oluyor?
Çok güzel kilo vermişsin ya.Merak ettim ne kadar zamanda ve nnasıl verdin.Bende 88 ile başladım bu hafta.Bir an önce vermekistiyorum.
bu konuda yardımcı olabılırmısınız hanımlar?
brde kflakes aldım bırı 500 gr 1 i 250 gr gıdınce onlara baslıycam gunde 2 ogun dıyor ama zor olmazmı oyle yemek?
ben 1 ogn yemeyı planlıyorum olur dımı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?