80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benimkiler acık renk sessiz laminant çok memnunum yani öyle fazlada kir toz filan hiç belli degill
hep temiz gibi yani ama yinede ben 2 günde bir siliyorum ama hastalanmıştım bi ara bir ayy silmedim
yerleri hiç bişi göstermiyodu kir toz kıl falan bişi yoktu yanii. kullanımı rahat oldukça
evinide güle güle kullan inşş. miss gibi olmuşturrr eminimm

seyhancım bende ferah bi ev olsun istiyorum kum beji kese kagıdını düşün onun biraz daha açık rengi kapılar beyaz yerleride açık renk yaptıgımda gerçekten ev çok aydınlık olacak daha sonra mobilyayıda açık renge çevireceğim inşallah onun içinde şimdiden böyle evi ona göre hazırlamış olurum diye düşündüm mutfakta üst dolaplar beyaz alt dolaplar mürdüm rengi yerleride beyaz granit fayans döşettim heryer birbirine uyumlu olur diye düşündüm bakalım artık temizliği biraz dert olur gibi ama ne yapalım gülü seven dikenine katlanacak

canım çok sagol tafsiyen için bende sessiz laminat döşeteceğim açık renge bayılıyorum arkadaşımın evi öyle okadar ferah duruyorki demek temizliğide kolay diyorsun ohalde hiç şaşmayayım fikrimden.eski evim koyu renkti ayyy hep toz belli oluyordu abdest alıp nemli ayakla bastıgımda ayagımın şekli aynen çıkıyordu deli ediyordu beni

çok yakışmışşşşş kuzumm maşallahhhh
çok güzel çok hoşş olmuşsunnnn
hemde alımlı olmuşşş
güle güle giyyy inşşşş. canımmm
bide deryacım ellerine saglık
acil servis gibisinn yetişiyon her şeyimizee

kızlar ben kaçtım yarın inşallah hepimizi basküllerimiz çok mutlu eder hepinizi çok seviyorummmmm kendinize iyi bakın lütfennn

resimleri eklersin artik bizde bakariz ins

bende mürdüm bir mutfak görmüstüm öyle bayildimki ama leke falan belli olur diye beyaz yaptirdim...
evli ögrenci olarak temizlige her daim yetisemem düsüncesiyle, bir dahakine ins

eminim seninki cok güzel olmustur

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
sahura kalkmıştım bi bakayım dedim...herkes uyuyor tatlı rüyalar herkese

beğen butonunu bulamadım da seni çok tebrik ediyorum nasıl abşardın bunu banada fikir ver ne olursun

canım ben 1.5 yıldır diyet yapıyorum...bu süre içinde inişlerim ve çıkışlarım oldu...dikkat ettiqim an çabuk kilo veren bir bünyem var...ve aynı hızla kilo alan bir bünye aynı zamanda...ramazan başlarken 62ye inmiştim...ramazanda kilo veremedim..arkasından bayram ve düqünlerimiz geldi ve son hafta eve dönünce hergün kızımla gezmeye gittik ve tabi bizi mahveden ikramlar..herşeyi sınırsız yedim ve bilanço 62den sonra 70 oldu...böyle birden alınan kilolar genelde kilo deqil ödem oluyor ve diyete döndüqüm an hemen verebiliyorum...ramazan sonrası 2 hafta üstüste +2.800le liste sonuncusu oldum...hemen kilo alıyorum...ve bu hafta biraz dikkat ettim 1900 gitti..salı günü oruca başladım oruç tutmasaydım bu rakam çok yükselirdi...vücudumu artık tanıyorum...belki bunun rahatlıqıyla gittiqim yerlerde daha rahat yiyorum..bu durumda işime geliyor..kendimi kasmadan üzmeden dert etmeden kilo verebiliyorum...birde şu var 62yken dışardan çok tepki aldım..çok zayıf olduqumu ve biraz kilo almam gerektiqini sayısız kişi söyledi..kayınvalidemle eşim bile artık yeter dediler...ama ben 50li rakamları görmek istiyorum..hatta 55i görmek istiyorum...yoksa şuan görüntü olarak hiçbir fazlalıqım yok..Allah herkese nasip etsin 90kilodan 60lara ineceqimi hayel bile edemezdim...
nasıl beslendiqimi sormuşsun cnm şöyle özetliyim;
sabah genelde 2 dilim buqday ekmeqi yiyorum ve gün içinde tekrar ekmek olayım olmuyor...
domates salatalık peynri yumurta kahvaltım bu şekilde...
aralarda meyve süt yoqurt kuru meyveler fındık badem domates salatalık peynir(bunlardan 1 tanesini yiyorum) bazende 1 dondurma yada çikolata yiyorum...
öqlen 1 sebze yada ızgara yanında salata yada ayran/yoqurt gibi yiyorum...
tekrar ara yapıyorum...
akşamsa 4.5 5 gibi yiyorum ve genelde tek çeşit yerim..mesela çorba+salata yada yemek+salata gibi...
öqlen aqır yediysem(hamurişi vs..) akşam mutlaka yemek yerine müsli-special k gibi ürünlerden tüketiyorum bu ürünler öqlen yediqin aqır şeylerin vücutta depolanmasını önleyip dışarı atıyor hatta kilo vermemi kolaylaştırıyor..
ve günde mutlaka 3 litrs su içiyorum ve en az 2 kupo bitki çayı tüketiyorum(kayısılı form - 5i 1 yerde - yeşilçay)qibi...
sabah kahvaltımıda en geç 7de yapıyorum cnm...
umarım yardımcı olabilmişimdir...
gidip biraz yatıyım koççiş işe gidecek birazdan kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar umarım harika sonuçlarla karşılaşırsınız..

başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80.7
bu hafta: 80.8
gelen: 100 gram
toplamda giden: 5.700 gram
spor: 60 dk
boy:1.65
beden: 44

reglim devam ediyor ama yediklerime dikkat edemediğim için sonuç yine de fena değil.inşallah çok çok güzel sonuçlar alırsınız..

Çok güzel kilo vermişsin ya.Merak ettim ne kadar zamanda ve nnasıl verdin.Bende 88 ile başladım bu hafta.Bir an önce vermekistiyorum.

oyle yapayım ozaman yarım saat sonrada cok az bır kahve atar ıcerım yetrkı rengı hafıf deıgssın.
yogurtla tarcını yıyorum cokda guzel oluyr tatlı gıbı hatta arkadsımada onerdım bende
yagsız yogurt tmm oyle yaparım yagsız yogrt alır yerım bende gıdınce .dıyet yogurtları dımı cnm yagısz dedıgın ?yoksa yarım yaglı olanlarmı?

bu konuda yardımcı olabılırmısınız hanımlar?
brde kflakes aldım bırı 500 gr 1 i 250 gr gıdınce onlara baslıycam gunde 2 ogun dıyor ama zor olmazmı oyle yemek?
ben 1 ogn yemeyı planlıyorum olur dımı ?

Çok güzel kilo vermişsin ya.Merak ettim ne kadar zamanda ve nnasıl verdin.Bende 88 ile başladım bu hafta.Bir an önce vermekistiyorum.

teşekkür ederim cnm..geçen yıl haziranın 14ünde başladım diyete...yani 1.5 sene olacak yakında...nasıl verdiqimi açıkladım önceki sayfada bi arkadaşa...
tabiki herkes fazlalıklarından biran önce kurtulmak istiyor..ama malesef bu saqlıklı deqil...zamana yaymak zorundayız...hem bu süre içerisinde vücudumuzu tanımış oluyoruz...ne yersek kilo alıyoruz ve ne şekilde beslenirsek daha kolay kilo verebiliyoruz bunu çözmüş oluyoruz...zamanımız bol cnm...acele etme...önce kararlı ol..ne olursa olsun diyeti bırakmamalısın..işi önce beyninde bitir...ben geçen yıl bu kararlılıkla diyete başladım ve ertesi gün 1 aylık tatile çıktım...ve birçok il ve tatil beldesine gittim...tatilde olmama raqmen o ilk kilo verme heyecanıyla kimse bana istemediqim şeyleri yediremedi...hamurişleri pastalar tatlılar hatta dondurma bile yememiştim...ve çokta severim bunları...öylesine beynimi proqramlamıştımki hiçbirşey kararlılıqımın önüne geçemedi...ve kilom artık baskülde düşmeye başlamıştı..bu bana ışık oldu..demekki olacak diye düşündüm...ve olduda..başardım...çevremden aldıqım olumlu tepkiler beni havlara uçuruyordu sevinçten..rüya gibiydi herşey...artık kimse beni görünce şaşırmıyor alıştılar yeni halime...hatta çok zayıfladıqımı biraz kilo almamı söyler oldular zamanla...şuan 38beden giyiyorum...üstlerde 36da oluyor...kendimi sıkmadan devam ediyorum artık...sende başarabilirsin...inan yapabilirsin...bizlerden ne farkın var...ilk adımı atmışsın başlamışsın...istikrarlı ol kararlı ol gerisi geliyor cnm...buralardan kopma..eqer uzak kalırsan kilo vermen çok zorlaşır...diyet topikleri bu anlamda yüksek motivasyon taşıyor...hergün menülerini paylaş arkadaşlar yanlışlarını söylesinler..sonra zamanla nasıl beslenmen gerektiqini öqreneceksin...inan göründüqü kadar zor deqil...inşallah hedeflediqin kiloya indiqinde bu günler tatlı bir anı olarak canlanır gözünde...bol iradeler cnm...

Son düzenleme:
günayydın kızlar...hayırlı cumalar
umarım güzel bildirimler olur :87::87::87:

bildirim:
başlangıç:85
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.2
giden:900
toplamda giden:16.8
hedef:65 (şimdilik)
boy:1.58
beden:42-44
spor:yok

Son düzenleme:

canım tabiki yapabilirsen hergün yürümek son derece saqlıklı...ama doktorlarımız hafta 3 gün 45 dakika yürümenin yeterli olduqunu söylüyorlar...ben fırsat bulursam hergün yürüyorum...bunu kendine göre ayarlamalısın cnm...
krem peynri yada farklı peynirler....ben bu kadar ince hesap yapılması taraftarı deqilim..mesela genelde diyet yapanlar light ürünler tercih ederler ama doktorlar artık light ürünlerin saqlıqa çok zararlı olduqunu söylüyor...hatta tatlandırıcı kullanacaqınıza 1 çay kaşıqı şeker atın daha saqlıklı diyorlar...ben kendimde kilo verme sürecimde bukadar incelemedim..ve krem peynir bizim evimizde mutlaka bulunur...bende hemen hemen her sabah yerim..kilo vermemde bir problem oluşturmadı cnm...bir önceki yazında tuzsuz yaqsız yemek yapmaktan bahsetmişsin...tatsız tuzsuz şeyler seni diyetten kısa süre sonra uzaklaştırır bezdirir...yemeklerini normal pişir tuzuda olsun yaqıda...yeteri kadar kat herşeyin fazlası zarardır...sebze ve et yemeklerini rahatlıkla tüketebilirsin...bunlarda sorun yok...pilav makarna gibi besinleri akşam öqününe bırakma haftada 1 öqlen tüketmeye çalış...2 kaşıqı geçmesin...menemen tabiki yiyebilirsin..yaqınıda tuzunuda kat cnm...yaqsız yersen wc problemi yaşasın...birde ekmeqi sadece sabah kahvaltıda yemeni öneririm..mümkünse diqer öqünlerde tüketme cnm...buqday ekmeqi tam tahıllı ve çavdar en çok tükettiqimiz ekmekler arasında....bayat ekmek demiyelimde ben her sabah 2 dilim ekmeqi tost makinasında hafif kurutuyorum çok daha lezzetli oluyor...karbonu bu şekilde düşüyor diye biliyorum ama bazı doktorlar deqişmediqini söylüyorlar...nesfit ürünlerine gelince; doktor akşam öqününde yenirse gün içinde yediqimiz yemeklerin dışarı atılmasında çok önemli rol oynadıqını mümkünse akşam öqününde tüketmenin çok daha etkili olacaqını söylemişti..ben şahsen bunu denedim ve çok güzel sonuçlar aldım..şimdi öqlen ne zaman fazla yesem akşamı bu ürünlerle kapatıyorum...2 öqün yiyemem ben kahvaltıyı kahvaltı olarak yapmayı çok seviyorum...ve öqlen öqününde normal yemeklerden yemeden duramam...bazen akşamları bile normal yemek yiyorum...öqlen çok kaçırdıysam nesfit ürünlerinden yiyorum...için rahat olsun cnm tek öqün inan yetiyor...başka soru sormuşmuydun hatırlamıyorum aklımda bukadarı kalmış..inşallah yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:
günaydın kızlar umarım herkes kilo vermiştir ben artıdayım ayrıca koltuk önerilerinizide göz önünde bulunduracagım pazar günü eşimle gezip bakacagız kısmet artık ,

sabah yürüyüşümüde yaptım cok şükür

banu etek bence cok güzel bende kızıma bakmış begenmiştim ama biz kıredi kartı kulanmadıgımız için alamıyorum malesef fiyatıda cok iyi

kilo bildirimi

BAŞLANGIC 90

GECEN HAFTA 84800

BU HAFTA 84900

GELEN 100 :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

SPOR 480 DK YÜRÜYÜŞ

günaydınnnn
selam vermeden atlamışşşş yahu günaydın dedimmm diye biliyorum

selmaaa abla kltukları bend eçok begendimmm . renkte güsel ama modası geçebiiyor benimde şuan oturdugum koltuklar o renkteler çokte seviyorum ayrıcaa ben bu renkleirii. yeni eve taşındıgımda bizim de başlayacak eşya derdimizz..

başka ne vardı geçmişte unuttummmm

:26::26::26::26::26::26::26::26:

güsel kilo bildirimleri olur umarım bugünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…