hahahahahahah geçmişe bakıp bugün yazdıüım mesajı göremeyince bir araştırdım ki saat 15sularında girip topikte göya buraya msj yaıym derken nası olmuşsa 60-69 topiğine yazmışım demişlerdir buda kim
canım oturma yerleri deri olan bi rarkadaş vardı kişinin kıyafetlerinin rengi geçiyormuş deriye o daha berbat benim kenarları deri olan koltuğum var çocuk olduğundan olsa gerek hemen deldi boyadı artı gelen misafirlerde başörtülerinde ki iğneyi batırmışlar mahfoldu güzelim koltuk
Canlar iyi geceler...Bunlar nihalimin (elimphia) fotoları.. (Tatil defilesi)
Eki Görüntüle 261516 Eki Görüntüle 261517 Eki Görüntüle 261518 Eki Görüntüle 261519 Eki Görüntüle 261520 Eki Görüntüle 261521
En baştaki elbise tulumu değiştirip de istemeyerek aldığı elbisesi, ikinci kombini ise en beğendiğim kombini
Fotolara tıklarsanız büyür..
günayydın kızlar...hayırlı cumalar
umarım güzel bildirimler olur :87::87::87:
bildirim:
başlangıç:85
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.2
giden:900
toplamda giden:16.8
hedef:65 (şimdilik)
boy:1.58
beden:42-44
spor:yok
seher bilmiyorum kalan 2 kilodan mı yoksa herkes yeter bu kadar daha fazlası sana yakışmaz dediğinden mi yada bıktıgımdanmı neyden bilmiyorum bildiğim tek şey bogazımın açıldıgı birde benim canım sıkkınken acayip kendimi kaybediyorum ve herşeyi diyeti falan boşveriyorum mutluyken kendime deger verip herşeyime dikkat ediyorum bu ara stres biraz fazla herhalde onunda etkisi var canım sende inşallah enkısa zamanda toparlarsın kendini canım
nihallll çok hoş bi bayansın bende derya gibi 2.kombini çok begendim hepsi çok yakışmış sana canımmmm
aycan bende senin gibi akşamdan sonra cozuttum canım zaten benim tüm sorunum bu gündüz gayet güzel ne oluyorsa akşam yemeginden sonraki çay faslında oluyorrr
ay inanmıyorum deri koltuga çıkarılan igneler batırılırmı hay allahım ya. valla yakınınmı bilmiyorumda hiçmi düşünemiyorlar. yada senin koltuklara garezleri var. okuyunca nasıl sinir oldum.
bende 2. kıyafetini cok begendim. hepsi güzelde o kıyafet daha bi güzel olmuş sana. sanırım canlı renkler daha cok yakışıyor sana. güle güle giy canım. arkadaşlarda demiş yüzün cok tatlı cok güleçsin masallah
boydaşım bu güzelligi görmemize vesile oldugun için tşk ederim
selma abla ve nilgün inş haftaya daha güzel sonuçlar alırız. o kadarcık artıdan bişi olmaz dimi ama bende artıdayım hakettim fazlasıyla ama korktugum kadar olmadı ondan mutlu bile oldum
hoşgeldin canımgünaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr herkese ben geldim :80: aylardan sonra tatil bitti nazlı kürkçü dükkanına geri döndü :87: atalarımız boşuna dememiş tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü tükkanı :90:
benim için hiç bi mahsuru yok istediğin gibi söyleyebilirsin..günaydınnn kızlar tekrardan ankara bi soguk ,donuk kasvvetli bugün
yeni yeni güneş çıkıyorrr, sanırım ankara soguk kış günlerineeee alıştırıyor insanları
beyzaaa
daha çok gençsinn cnm yaa bir an böyle bir umutsuzluk ve ü,mitsizlik kaplıyor insanıı
umarım kısa zmanda geçerrrr, önündeee koca bir hayat varr kendini yıpratma bu kadar cnm
juuu
filizler karışmaısn sana juu diyceemm cnm benim dönem dönem oluyor böyle takılmalarım pkodanda kaynaklıı
her nekadar regliler düzelsede belki devam eidyordur etkileir diye düşünüyorumm
bi gidicem bakalım dr zaten kann sayımı filan yaptırmamıştım uzun zmandır onlarıda yaptırırımm..
nilgünnnn
cnmm kurabiyeleir eritirsin akaşama kaadarrr
ilk haftaya birde ondan yorgunsundur düzenin oturur cnm ilerleyen haftalarda
ben diyet yapmaktan bıkmıyorumdaaa karşılıgını alamayıncaaa herkes gibi isyan bayragını çekiyorummbirdee sabah kalkıp yürüyemezsin nilgün ya o saatte zor olur yani akşam tv karşısınd ayürüsüenn
olmazmı?
ayşemmm
maşallahın var süper gidiyorsunnnnn cnmmm
elayyy
cnm gidicem zaten dr dedimm ya hem kan sayımı yaptırmak istiyordum bahaneis olur daha öncede bu hastane
farklı dr gitmiştim başkası gelmiş belkii başka bir liste veriri filann bbakalımm
allahtan önmüzde koca bir kış var kilo vermek için kış dönemi en yiyi dönemmm
selam ablaa
maş.. yürümüşsün bile sen ben artık erken kakamıyorum yaa mümkün degil yanii
evde 4 mil lesile yapıcammm herügn ve ip atlıycma ip aldım dünn:
unuttugum varsa kusura bakmasınnn:44::44::44::44::44:
banu artık erkenciyim canım cocuklar okula başladı sabah altıda kalkıyoruz yedide gidiyorlar bende hemen yürüyüşümü yapıyorum iyi oluyor bu hafta sabah akşam yürüyorum süper sanki bacaklarımdan bir yük inmiş gibi oluyor yürüyüş sonrası
hoşgeldin canım sayfaları takip edrek ve başarı öykülerini okuyarak başlayabilirsingunaydin kizlar.ben yeni uye oldum acemiyim ne yapmam gerektini bilmiyorum valla ama 86 kiloyum zayiflamam lazim onu biliyorum
ben iyiyim canım senin B-fit nasıl gidiyor iyi sonuç alabiliyormusunherkes iyidir umarımmm
ortilerimmm selamlarrr nasılsınızzz
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyütSelam Arkadaşlar...
2009 yılında hamile kaldım 58 kilodan 102 kiloya çıktım.doğumdan 9 ay sonra 74 e indim fakat bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım.ikinci bebeğimde tekrar 100.4 kiloya çıktım.şu anda bebeğim 5 aylık 88 kiloyum.artık bu haftadan itibaren yavaş yavaş diyete başladım.Çayı bıraktım yeşil çay içiyorum.ekmek kepek ekmeği az bişey.Hamur işleri yok, kızartma yok, akşam çok geç yemek yemiyorum.Birde spor salonunda yazılduım.günde 1,5 saat spordayım.çok sıkıldım bu kilolardan bir az önce vermek istiyorum.Bu arada emzirmeye devam ediyorum.yavaş yavaş ek gdalara geçtik.elma sirkesi vs.. bana dokunurmu acaba.yadabir öneriniz varsa bekliyorum.
sende benim gibisinn bi an kendim canlandım gözümde hamileliklerde çok aşırı kilo alıyorum
49 kilo ile hamile kaldım 105 kilo ile dogum yaptım düşün yanii
yeşil çay iç,bol su iç, ama ota çöpe pek sarma çünkü emziriyosun her halukarda geçebilme ve bebege dokunabilme ihtimali varr...az az yee sık sık yee bebegin daha cokk küçükk rabbim ömrünü uzun etsin inşş. evlatlarınınn
o yüzden az ve sık yiyerek metabolizmanı canlı tut zaten sporada baslamışsın süperr emin olll gidecekk
ve kolaylıklarr diliyorummm bu arada hem lezzetli hem kilo vermene yardımcı hemde bol bol süt yapann çokk kolayy bişi varrr
bol salatalık yıka dogra,bol kıvırcık yıka dogra,içine bol yogurt(yarım yaglı), az bi zeytinyağı
karıştırr yee hem çok lezzetli cidden bagırsakları temizliyo ve sütü çok arttırıyoo
inşşş. istediğin kiloyu elde edersinn:80::80::80:
teşekkür ederim canım istemek ve sabretmek gerekiyor zamanla sıkıcıda gelse sonucu düşününce ve güzel iltifatlar alınca insan daha bi azimleniyorcanım sende baya kilo verenler arasındasın tebrik ederim seni ne kadar sürede verdin ben de yalşaık bi 18 20 vermem lazım yolum uzun yaniiiii menüde iyi bu arada sizin menüleriniz bana fikir veriyor çünkü insan aynı şeyleri yemekten sıkılıyor.
kendini toparlamana sevindimarkadaşlar bana destek olduğunuz için güzel telkinlerinizle bana moral verdiğiniz için hepinize teşekkür ederim.
çoklu alıntı nasıl yapılıyor bilemiyorum hepinize tek tek teşekkür etmek isterdim oysa
bugün biraz başım ağrısa da havanın verdiği halsizlik bedenimi ele geçirse de dün geceye göre çok daha iyiyim.gram gramda olsa gidiyor kilolar.sağlıklı ve yeterli yemeye de alıştım.inanın canım pasta börek ekmek dahi cekmiyor.sanırım bedenim alıştı.
22 gündür vücuduma beyaz un,tuz,rafine şeker,kızartma türü dogru düzgün birşey girmediği için resmen cildim güzelleşti.bugün aynada bunu farkettim.ee haliyle mutlu oldum
üstelik mutfak konusundada kendimi geliştirmemi sağladı.daha öncede yazmıştım yağsız rafine şekersiz beyaz unsuz kek denemelerim başarılı oldu.tabi yinede işin ucunu kaçırmıyorum
tam bugday unundan etrafı susam ve keten tohumu kaplı simit deneyeceğim en kısa zamanda.
hafif ve yağsız salatalar corbalar zaten uzmanlık alanım oldu.
işin garibi ev arkadaşlarımda bana uyduğu için zayıflamaya başladılarvalla hallerinden hiç şikayetçide değiller.
önümde koca bir kış var.yavaş yavaş vereceğime inanıyorum kiloları.umarım hepimiz istediğimiz bedenlere kavuşuruz.
hepinizi çok çok çok çok öpüyorum.
hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyütselam kızlar ben 86 kiloyla diyetisyenden aldığım listeyle diyete başladım 5.5 aylık bir oğlum var ikinci çocuğum ,10 günde tok karnına tartıldığımda 1 kilo vermişim :S 10 gündür uğraşıyorum sadece 1 kilo dr bir ay sonra gel dedi acaba yarın yine gitsem mi doğru yoldamıyım acaba ?
hoşgeldinherkese merhaba uzun zamandır giremiyorum herkes çok güzel kilolar vermiş ben de bir kıpırdama yok malesef hala 90 lardayım ben size bişey sormak istiyorum haşlanmış mısır kilo yaparmı yani nekadar yenmeli sizce?
zekiye :
çok güzel kilo vermişsin baya yol katetmişsin tebrik ederim aynı anda başlamıştık aynı kilolardaydık ama sen çok güzel başarmışsın nazar değmesin darısı başıma.
derya: senide tebrik ederim 75 hedefinin altına düşmüşsün allah istediğin kiloya hayırla inmeyi nasip etsin vallaha ben neden yapamıyorum .
giyecek bişey bulamıyorum bunun beni hırslandırması gerekirken sinirlenip daha çok yiyorum neyapsam diye düşünmekten kafayı yiyecem......
tebrikler canımselam kızlar iyiakşamlarr
oruçtan dolayı vücudumun su tutmasına raqmen çok güzel kilo vermişim uçtum havalara
yarında oruçlu olacaqım için bildirimimi akşamdan yapıcam...iftar öncesi tartıldım ve bildirimimm
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 67.3
bu hafta 65.4
qiden 1900
toplamda 24.600
hedef 60...
zekiyecim sende bilirsinki bu tarz dietler kaçamak kabul etmiyor kendini toparlayınca tekrar başlarsın...diyetin sonucu söyle sevdacım. ilk 4 gün falan 1200 verdim sonra ki günler takıldım kaldım. bu süreç içinde kaçamak yaptım yatılı müsafilerim vardı. mümkün oldugunca dısına cıkmadım diyetin. ama ufakta olsa kaçamaklar bozdu sanırım düzeni. anlayamadım. hani kaçamak dedigimde az şekerli kahve meyva falan. ben de bıraktım yalnız oldugum hafta diger 1 haftası uygulamayı düşünüyorum. canım sıkkın bu yüzden. müsafirim varken cok zorlandım cok sıktım kendimi ama baktım gitmiyor bıraktım bi yandan kendime kızıyorum devam ettirmedigim için bi yandanda neden gitmiyor eskisi gibi diyorum. ne yapacagımı sasırmış durumdayım. dünde bütün düzenimi bozup yemem gerekn şeyler yedim. bugün yeniden doldurdum kendimi. söyle yapcam böyle yapcam diye bu hafata tekrardan sıkıcam inş sonuç alırım da devam etmeye gücüm kalır. bi kaç gündürde diyet pisikolijisinden cıkardım kendimi. bu yüzden girmedim. birde kışlık hazırlıkları hallettim az kafam dagıldı iyi oldu. şimdi yine yeni yeniden
ayrıca sagol canım düşünüp sordugun için. senin durumlar nasıl. sen iyi gidiyorsun sanırım. hiç bozmasak keşke
canım çok güzel modeli rengine sanırım karar vermemişsin modası geçmeyecek renkler olursa daha iyi olur tabi senin tercihin...
hoşgeldin aramıza:84::92: :26: :26::78::83:
:90::90::90::90::90:hahahahahahah geçmişe bakıp bugün yazdıüım mesajı göremeyince bir araştırdım ki saat 15sularında girip topikte göya buraya msj yaıym derken nası olmuşsa 60-69 topiğine yazmışım demişlerdir buda kim
nihalcim maşallah sıkı duruyorsun buda seni aşırı kilolu göstermiyor, kıyafetlerde çok yakışmış güle güle giy...Canlar iyi geceler...Bunlar nihalimin (elimphia) fotoları.. (Tatil defilesi)
Eki Görüntüle 261516 Eki Görüntüle 261517 Eki Görüntüle 261518 Eki Görüntüle 261519 Eki Görüntüle 261520 Eki Görüntüle 261521
En baştaki elbise tulumu değiştirip de istemeyerek aldığı elbisesi, ikinci kombini ise en beğendiğim kombini
denizcim açık renk daha kullanışlı olur koyu renk en ufak lekeyi tozu gösterir..geçmişe bakamadım ama sanırım selma abla koltuk alacakmış yorumlardan onu anladım bende kimseye deri koltuk tafsiye etmiyorum markalı dünya para verdiğim deri koltuklarımın derileri çatladı soyuldu ve ben 2 yıllık garantisi bittiği için hiçbişey yapamadım görümceminde deri sandalyeleri pantalonun fermuarı yüzünden yırtılmış deri her açıdan riskli yani
kızlar evimi kum beji boyattım kapılarım bembeyaz mis gibi sizce yerleri açık renk laminat mı döşetsem yoksa meşe rengi gibimi ben heryer aydınlık olsun diye açık renk diyorum ama çokmu düşeni belli eder acaba koyu renktede toz fena belli oluyor eski evimin koyuydu düşen toz belli olurdu degerli fikirlerinize ihtiyacım var
nazlı gelmiş özlettin kendini nerdesin merak ettim geçen aklıma düştün herşeyin yolunda olmasına sevindim moralin yerinde maşallah seni daha iyi buldum son seferden.bikaç artıyıda kafana takma lütfen
banu kayranın durumunu ben niye kaçırmışım yaa kusura bakma çok geçmiş olsun canım
izlem sen ne yaparsan yap kardeşinin kafasına dank etmedikten sonra bu iş olmaz biliyorsun canım bendede var bitane o kızkardeşten ondan seni çok iyi anlıyorum bu arada enişteyle herşeyin yoluna girmesine çok sevindim tatlım
,
yeni gelen tüm arkadaşlar hoşgeldiniz azminiz daim olsun
nilgüncüm koşuşturmaca yogun haaa Allah yardımcın olsun canım
kızlar aklıma bu yorgunlukta anca bunlar geldi lütfen atladıklarım kusuruma bakmasın
nilgüncüm reglin bitince eksi çıkarsın ve okula başladığın için bi düzen oturtamadın ondandırgünaydın arkadaşlar umarım harika sonuçlarla karşılaşırsınız..
başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80.7
bu hafta: 80.8
gelen: 100 gram
toplamda giden: 5.700 gram
spor: 60 dk
boy:1.65
beden: 44
reglim devam ediyor ama yediklerime dikkat edemediğim için sonuç yine de fena değil.inşallah çok çok güzel sonuçlar alırsınız..
canım sena arkadaşım detaylı anlatmış bence akşamları alman daha iyi olur bende iki öğün yapamam tek öğünde etkili oluyor yani....bu konuda yardımcı olabılırmısınız hanımlar?
brde kflakes aldım bırı 500 gr 1 i 250 gr gıdınce onlara baslıycam gunde 2 ogun dıyor ama zor olmazmı oyle yemek?
ben 1 ogn yemeyı planlıyorum olur dımı ?
ben çok beğendim...
selmacım sen diyetisyene gidiyordu ne oldu bıraktınmı yoksa :26: yaptığın spora bakılırsa bi terslik var sanki :44:kilo bildirimi
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 84800
BU HAFTA 84900
GELEN 100 :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
SPOR 480 DK YÜRÜYÜŞ
kesinlikle öneririm açık renk çok ferah çok şık ve hiç leke kir göstermiyor değişme imkanım olsa açık renk yapardım bendecanım çok sagol tafsiyen için bende sessiz laminat döşeteceğim açık renge bayılıyorum arkadaşımın evi öyle okadar ferah duruyorki demek temizliğide kolay diyorsun ohalde hiç şaşmayayım fikrimden.eski evim koyu renkti ayyy hep toz belli oluyordu abdest alıp nemli ayakla bastıgımda ayagımın şekli aynen çıkıyordu deli ediyordu beni
kızlar ben koltuk takımlarını çocuklar duymasın dizi seti yada istanbulun altınlarında ismet hanım var onun evinin dekorunu çok beğeniyorumresimleri eklersin artik bizde bakariz ins
bende mürdüm bir mutfak görmüstüm öyle bayildimki ama leke falan belli olur diye beyaz yaptirdim...
evli ögrenci olarak temizlige her daim yetisemem düsüncesiyle, bir dahakine ins
eminim seninki cok güzel olmustur
Canlar iyi geceler...Bunlar nihalimin (elimphia) fotoları.. (Tatil defilesi)
tebrikler canım
zekiyecim sende bilirsinki bu tarz dietler kaçamak kabul etmiyor kendini toparlayınca tekrar başlarsın...
canım çok güzel modeli rengine sanırım karar vermemişsin modası geçmeyecek renkler olursa daha iyi olur tabi senin tercihin...
hoşgeldin aramıza
:90::90::90::90::90:
nihalcim maşallah sıkı duruyorsun buda seni aşırı kilolu göstermiyor, kıyafetlerde çok yakışmış güle güle giy...
denizcim açık renk daha kullanışlı olur koyu renk en ufak lekeyi tozu gösterir..
nilgüncüm reglin bitince eksi çıkarsın ve okula başladığın için bi düzen oturtamadın ondandır
canım sena arkadaşım detaylı anlatmış bence akşamları alman daha iyi olur bende iki öğün yapamam tek öğünde etkili oluyor yani....
ben çok beğendim...
selmacım sen diyetisyene gidiyordu ne oldu bıraktınmı yoksa :26: yaptığın spora bakılırsa bi terslik var sanki :44:
canım tabiki yapabilirsen hergün yürümek son derece saqlıklı...ama doktorlarımız hafta 3 gün 45 dakika yürümenin yeterli olduqunu söylüyorlar...ben fırsat bulursam hergün yürüyorum...bunu kendine göre ayarlamalısın cnm...
krem peynri yada farklı peynirler....ben bu kadar ince hesap yapılması taraftarı deqilim..mesela genelde diyet yapanlar light ürünler tercih ederler ama doktorlar artık light ürünlerin saqlıqa çok zararlı olduqunu söylüyor...hatta tatlandırıcı kullanacaqınıza 1 çay kaşıqı şeker atın daha saqlıklı diyorlar...ben kendimde kilo verme sürecimde bukadar incelemedim..ve krem peynir bizim evimizde mutlaka bulunur...bende hemen hemen her sabah yerim..kilo vermemde bir problem oluşturmadı cnm...bir önceki yazında tuzsuz yaqsız yemek yapmaktan bahsetmişsin...tatsız tuzsuz şeyler seni diyetten kısa süre sonra uzaklaştırır bezdirir...yemeklerini normal pişir tuzuda olsun yaqıda...yeteri kadar kat herşeyin fazlası zarardır...sebze ve et yemeklerini rahatlıkla tüketebilirsin...bunlarda sorun yok...pilav makarna gibi besinleri akşam öqününe bırakma haftada 1 öqlen tüketmeye çalış...2 kaşıqı geçmesin...menemen tabiki yiyebilirsin..yaqınıda tuzunuda kat cnm...yaqsız yersen wc problemi yaşasın...birde ekmeqi sadece sabah kahvaltıda yemeni öneririm..mümkünse diqer öqünlerde tüketme cnm...buqday ekmeqi tam tahıllı ve çavdar en çok tükettiqimiz ekmekler arasında....bayat ekmek demiyelimde ben her sabah 2 dilim ekmeqi tost makinasında hafif kurutuyorum çok daha lezzetli oluyor...karbonu bu şekilde düşüyor diye biliyorum ama bazı doktorlar deqişmediqini söylüyorlar...nesfit ürünlerine gelince; doktor akşam öqününde yenirse gün içinde yediqimiz yemeklerin dışarı atılmasında çok önemli rol oynadıqını mümkünse akşam öqününde tüketmenin çok daha etkili olacaqını söylemişti..ben şahsen bunu denedim ve çok güzel sonuçlar aldım..şimdi öqlen ne zaman fazla yesem akşamı bu ürünlerle kapatıyorum...2 öqün yiyemem ben kahvaltıyı kahvaltı olarak yapmayı çok seviyorum...ve öqlen öqününde normal yemeklerden yemeden duramam...bazen akşamları bile normal yemek yiyorum...öqlen çok kaçırdıysam nesfit ürünlerinden yiyorum...için rahat olsun cnm tek öqün inan yetiyor...başka soru sormuşmuydun hatırlamıyorum aklımda bukadarı kalmış..inşallah yardımcı olabilmişimdir
Kilobildirimi:
Baslangic:80
Gecenhafta:80
Bugun:77.200
Giden:2.800
Hedef:60
Spor:yok.
Kilobildirimi:
Baslangic:80
Gecenhafta:80
Bugun:77.200
Giden:2.800
Hedef:60
Spor:yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?