80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kilo bildiirmii
başlangıç:90
geçenhafta:63.9
bu hafta:64.2
gelen 300 gr

nerden geldi bilemiyorum ama artıdayım
sporada başladım nasılsaaaaa eminim gideceklerrr
bu arada yarın dr a gidicektim ama özgürün mesaisi varmış ögleye kadar yattı benim dr işi:26::26::26::26:

ay inanmıyorum deri koltuga çıkarılan igneler batırılırmı hay allahım ya. valla yakınınmı bilmiyorumda hiçmi düşünemiyorlar. yada senin koltuklara garezleri var. okuyunca nasıl sinir oldum.

bende 2. kıyafetini cok begendim. hepsi güzelde o kıyafet daha bi güzel olmuş sana. sanırım canlı renkler daha cok yakışıyor sana. güle güle giy canım. arkadaşlarda demiş yüzün cok tatlı cok güleçsin masallah
boydaşım bu güzelligi görmemize vesile oldugun için tşk ederim

selma abla ve nilgün inş haftaya daha güzel sonuçlar alırız. o kadarcık artıdan bişi olmaz dimi ama bende artıdayım hakettim fazlasıyla ama korktugum kadar olmadı ondan mutlu bile oldum

Son düzenleme:
kilo bildirimi:

baslanguc: 90,2
geçen hafta: 87,5
bu hafta 87,7
gelen: 200gr
toplamda giden: 12,5
hedef: 70
boy:178
spor:yok

diyorum aklımd abişiy var ama nee sana yorum yazmayı unutmuşum.
bence elbisende çok şık olmuş kilollu göstermemişş
güle güle kullan cnm beyaz ayakkabılarını çok begendim bende 2. kombini begendimm cnmm

ayrıcaa gülebir yüzün var pozitif ve enerjikkkk

denizcim okadar sıkıntı etmene gerek yok ki 2 kg fazlam kalsa koruma moduna geçerdim üzme kendini ipin ucunu kaçırmadıktan sonra artık ödülü hakediyorsun

nihal bir görseydim kimin yaptığını resmen şok oldum

hoşgeldin canım

benim için hiç bi mahsuru yok istediğin gibi söyleyebilirsin..

gunaydin kizlar.ben yeni uye oldum acemiyim ne yapmam gerektini bilmiyorum valla ama 86 kiloyum zayiflamam lazim onu biliyorum
hoşgeldin canım sayfaları takip edrek ve başarı öykülerini okuyarak başlayabilirsin

herkes iyidir umarımmm
ortilerimmm selamlarrr nasılsınızzz
ben iyiyim canım senin B-fit nasıl gidiyor iyi sonuç alabiliyormusun

hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt iyi bi başlangıç yapmışsın..

sevdacım nekadar zayıfmışsın öle

teşekkür ederim canım istemek ve sabretmek gerekiyor zamanla sıkıcıda gelse sonucu düşününce ve güzel iltifatlar alınca insan daha bi azimleniyor ben 22 nisanda 85 le başladım 5 kg. verdim 10 haziranda bu topiği keşfettim 80 le burda başladım 6 ayda bu sonuca ulaştım tabiki burdaki arkadaşların desteği ile hiç bir diyetim 1.5 ayı geçmemişti ve iyiki burdayım uzun yıllar sonra ilk defa bu kiloları gördüm yaşadığım mutluluğu arkadaşlara borçluyum, size önerim sakın burayı bırakmayın, menüleri mutlaka paylaşın yoksa kaçamaklar artıyor. zor olsada sonuç alınıyor

kendini toparlamana sevindim

hoşgeldin canım bebeğini sağlıkla büyüt

hoşgeldin

tebrikler canım

zekiyecim sende bilirsinki bu tarz dietler kaçamak kabul etmiyor kendini toparlayınca tekrar başlarsın...

canım çok güzel modeli rengine sanırım karar vermemişsin modası geçmeyecek renkler olursa daha iyi olur tabi senin tercihin...

:84::92::26::26::78::83:
hoşgeldin aramıza

:90::90::90::90::90:

nihalcim maşallah sıkı duruyorsun buda seni aşırı kilolu göstermiyor, kıyafetlerde çok yakışmış güle güle giy...

denizcim açık renk daha kullanışlı olur koyu renk en ufak lekeyi tozu gösterir..
nilgüncüm reglin bitince eksi çıkarsın ve okula başladığın için bi düzen oturtamadın ondandır
canım sena arkadaşım detaylı anlatmış bence akşamları alman daha iyi olur bende iki öğün yapamam tek öğünde etkili oluyor yani....

ben çok beğendim...

kilo bildirimi

BAŞLANGIC 90

GECEN HAFTA 84800

BU HAFTA 84900

GELEN 100 :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

SPOR 480 DK YÜRÜYÜŞ
selmacım sen diyetisyene gidiyordu ne oldu bıraktınmı yoksa :26: yaptığın spora bakılırsa bi terslik var sanki :44:

kesinlikle öneririm açık renk çok ferah çok şık ve hiç leke kir göstermiyor değişme imkanım olsa açık renk yapardım bende
kızlar ben koltuk takımlarını çocuklar duymasın dizi seti yada istanbulun altınlarında ismet hanım var onun evinin dekorunu çok beğeniyorum

nihalll çok hoşsun canım ben 2 . 4 . 6 kombinleri çok beğendim hepsini iyi günlerde giy inş

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75,6kg
bu hafta 75,6 kg
giden-gelen yok
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :120 dk.salon çalışması

'' dün gece kızımın 01:30 civarında yanıma gelmesiyle uyandım,burunları tamamen tıkalı,nefes alamıyor haldeydi ve boğazlarıda ağrıyordu...halbuki gece yatarken gayet iyiydi,kalktım şurup verdim,o minik burnunu açmaya çalıştım,kıyamam uyuması 02:30 u buldu.okadar kılkuyruktur ki ,burnu konusunda ne elletir,ne eller .tıkalı olunca psikolojisi bozuldu... okuldan mı oldu ,yoksa akşam yemeğinden sonra yediği dondurmadan mı bilmiyrum,bugün dr.a götürcem çünkü sürekli tonsilit oluuyor kronikleşti artık,korkuyorum...''

''bense dün gece uyanıp sürekli birşeyler yedim,e elaya üzüldüm ya bahaneler hazır hatta bi ara bi kaşık pilav bile attım ağzıma
sabah uyandım bi baktım 76,5 ,hemen sade nescafemi içtim doğru wc'ye..tabi gitti 900 gram ama sabitte kaldım,o aptal kaçamakları yapmasaydım vermiş olcaktım bu hafta ,ama sabitim veremedimmmmm

günaydın kızlar ben pzts itibaren sizinleyim.cmts buraya yazmıştım pzts başlamıştım diyete.başlangıç kilom malesefki 90.200 emzirme dönemi kilosu
bu hafta 89.200 inşallah vermeye devam ederim.bebişimi de sağlıcakla emziririm.inş ben veririm kızım kilo alır :)

kızlar siz genelde 90 dan veya 85 li kilolardan başlayıp çok güzel kilo vermişsiniz.kaç ayda verdiniz?kiloların daha çabuk verdiği doğrumu.ben 67 kiloyken çabalardım çabalardım zar zor 1 kilo verirdim.

günaydın kızlar geçmişe şöyle bi baktım çok detaylı olmasada ama hızınıza yetişemiyorum arkadaşlar :)
bildirimimi yapayım

BAŞLANGIÇ:84.500
GEÇENHAFTA:84(geçen hafta başladım)
BUHAFTA:82
GİDEN:2 KİLO
TOPLAM GİDEN:2KİLO
HEDEF 60

SPOR:HERGÜN 40 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ(3GÜNDÜR)
VEKARIN EGZERSİZLERİ

UMURAMIM DİLEDİĞİM KİLOYA GELENE KADAR HER HAFTA KİLO VERİRİM

ankaraya kış geliyor............
hava kapalı kış geldi ankarayaaaa sanırım yagmurlar başladı hava kapalıı
istemeye istemeye kahvaltı yaptımm. çünkü biliyorumki ben kahvaltı etmeidigmdeee
akşama kadar çozutup saçma sapan yiyorummm

kahvaltı yaptıgımda herşey daha düzenli oluyorrr

ben kaçtım biraz evi toplayımmm

teşekkürler tatlım

cok tesekkur ederım cnm bayaga acıklayıcı oldu.ben tuzsuz yemege alısıgım cnm cunk ukendım yemkek yaptıgımda tuzunu hep az koyuyorum yada hıc koymuyorum bırde annem ev yapımı bıber salcası verdı dalgınlıkla tuzunu bıraz fazla koymus yemek yaparken tuz koymaya hıc gerek kalmıyor. oyzden tuz ıhtıycamı oradan alırım artık.Yagsız menenemn tuvalet sorunu yasatır demısdın kabız mı yapar anlamında cnm?
Tost makınem yok yurtta kalıyorum ama zaten bugday ekmegını kendım alırsam o ekmek bana 3-4 gun hatta daha fazla gıder cnm.ya hc olmadı tavada yagsız yıne kızartırım ekmegı.Bende kflakesı aksam dusunuyorum cnm oıglen adam akıllı yerım ekmeksız olurda kacırsam yemegı telafısı olur aksama kadar dıye dusunuyorum.
aksam yemenın o yararnı bılmyıordum ıyı ozaman.tabı ben sutle yıyemıyorum kflakesı yougrta katıp yıyorum olur dımı oyle bir sorun olmaz dımı?

benı dusunduren bır konuda gece ders calıcam 1-2 ye kadar bazen belkı 3 e kadar bılmıoum osaate kadar acıkmıs olurum ne yapabılırım yagsız mısır patlat kflakes ye dedıler beyaz lebelı ye dedıler bunun dısında onerınız varmı?birde nescafe yerıne ıce bıelcegım uyku kacıran ne var acaba?yesıl cay onerdıler onu denıycegım baska bır onerınız varmı?

carsıyagezmeye gıtmedıgım zamanlar harıc bır akslık olmazsa yurumeyı planlıyorum.olmadı evde leslıe yapıcam.
benım planım sabah kahvaltıdn 1 saat sonra fılan yurumek bırde aksam leslıe yapmak enaz yarımsaat.bırde gun ıcınde twıst fılan yaparım dıyorum .arada su parklardakı spor aletlerıne fılan gıderım.yagmurlu gunlerde odada leslıe yaprım dıyorum.

birde göbek erıtmek problem ona mecburen mekık cekcegız gıbı

kızlar sporsuz ne verdiğinizi anlamıyorsunuz bu hafta spor yapıcaktım güya ama dün akşam evime geldim başka biryerde kalınca düzeniniz değişiyor.
yine 1kilo 200 gram akşam yemek yememe ve nescafe içmeme rağmen iyi gitmiş kilo veren tümm arkadaşlarımı kutluyorum.

başlangıç:90
geçen hafta:80.5
bu hafta:79.3
giden:1.2
toplamda giden:11.7
hedef:68
boy:1.68
beden:46-44
spor:yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…