CANIM MAŞALLAH çok iyi gitmiş ...ama spor yapmadım diyorsun nasıl bu kadar çok verdin?
Bir haftada nasıl bu kadar kilo verdin cnm bide spor da yapmamışsın ? nerden geliyor bu değirmenin suyu ?
nihalcim ilk yorum benden gelsin canım bak vücudun gayet diri duruyor elbiseler zaten hoş biraz sık dişiniiii nolur şu kışı zayıf bitirelimmmm..... daha biz boşaltıcaz burayı başkaları gelicez hadii nihallll...
sabret biraz da spor gerisi gelecek.....
bence 4 numara en cok yakismis
cok tatli güleryüzlü görünüyor ayrica
seher bilmiyorum kalan 2 kilodan mı yoksa herkes yeter bu kadar daha fazlası sana yakışmaz dediğinden mi yada bıktıgımdanmı neyden bilmiyorum bildiğim tek şey bogazımın açıldıgı birde benim canım sıkkınken acayip kendimi kaybediyorum ve herşeyi diyeti falan boşveriyorum mutluyken kendime deger verip herşeyime dikkat ediyorum bu ara stres biraz fazla herhalde onunda etkisi var canım sende inşallah enkısa zamanda toparlarsın kendini canım
nihallll çok hoş bi bayansın bende derya gibi 2.kombini çok begendim hepsi çok yakışmış sana canımmmm
aycan bende senin gibi akşamdan sonra cozuttum canım zaten benim tüm sorunum bu gündüz gayet güzel ne oluyorsa akşam yemeginden sonraki çay faslında oluyorrr
çok yakışmışşşşş kuzumm maşallahhhh
çok güzel çok hoşş olmuşsunnnn
hemde alımlı olmuşşş
güle güle giyyy inşşşş. canımmm
bide deryacım ellerine saglık
acil servis gibisinn yetişiyon her şeyimizee
diyorum aklımd abişiy var ama nee sana yorum yazmayı unutmuşum.
bence elbisende çok şık olmuş kilollu göstermemişş
güle güle kullan cnm beyaz ayakkabılarını çok begendim bende 2. kombini begendimm cnmm
ayrıcaa gülebir yüzün var pozitif ve enerjikkkk
kesinlikle öneririm açık renk çok ferah çok şık ve hiç leke kir göstermiyor değişme imkanım olsa açık renk yapardım bende
kızlar ben koltuk takımlarını çocuklar duymasın dizi seti yada istanbulun altınlarında ismet hanım var onun evinin dekorunu çok beğeniyorum
nihalll çok hoşsun canım ben 2 . 4 . 6 kombinleri çok beğendim hepsini iyi günlerde giy inş
[sıze=3]haaa bu arada nihalcim harikasın canım inş baraz daha kg giderse muteşemsin canım[/sıze]
Bir haftada nasıl bu kadar kilo verdin cnm bide spor da yapmamışsın ? nerden geliyor bu değirmenin suyu ?
kızlar hepinize çok tşk ederim çok incesinizakşam saç baş dağınık çok yorgundum falan ama bana pantolon daha çok yakışıyor yorumlarınızdan bunu anladım deryşuma çok tşk ediyorum huzurlarınızda sağolsun gecenin kaçında benimle uğraştı ama deryuşum fırfırlı elbisemi yüklememişsin canım..beğenmedin mi unuttun mu
Nihalim
Yok yavrum ya beğendim de karanlık diye koymadım pek bir şey belli olmuyor diye, şimdi açtım biraz rengini
Eki Görüntüle 261700
tebrik ederimgünayydın kızlar...hayırlı cumalar
umarım güzel bildirimler olur :87::87::87:
bildirim:
başlangıç:85
geçen hafta:69.1
bu hafta:68.2
giden:900
toplamda giden:16.8
hedef:65 (şimdilik)
boy:1.58
beden:42-44
spor:yok
kilo bildirimi
BAŞLANGIC 90
GECEN HAFTA 84800
BU HAFTA 84900
GELEN 100 :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
SPOR 480 DK YÜRÜYÜŞ
kilo bildirimi:
baslanguc: 90,2
geçen hafta: 87,5
bu hafta 87,7
gelen: 200gr
toplamda giden: 12,5
hedef: 70
boy:178
Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75,6kg
bu hafta 75,6 kg
giden-gelen yok
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :120 dk.salon çalışması
'' dün gece kızımın 01:30 civarında yanıma gelmesiyle uyandım,burunları tamamen tıkalı,nefes alamıyor haldeydi ve boğazlarıda ağrıyordu...halbuki gece yatarken gayet iyiydi,kalktım şurup verdim,o minik burnunu açmaya çalıştım,kıyamam uyuması 02:30 u buldu.okadar kılkuyruktur ki ,burnu konusunda ne elletir,ne eller .tıkalı olunca psikolojisi bozuldu... okuldan mı oldu ,yoksa akşam yemeğinden sonra yediği dondurmadan mı bilmiyrum,bugün dr.a götürcem çünkü sürekli tonsilit oluuyor kronikleşti artık,korkuyorum...''
''bense dün gece uyanıp sürekli birşeyler yedim,e elaya üzüldüm ya bahaneler hazır hatta bi ara bi kaşık pilav bile attım ağzıma
sabah uyandım bi baktım 76,5 ,hemen sade nescafemi içtim doğru wc'ye..tabi gitti 900 gram ama sabitte kaldım,o aptal kaçamakları yapmasaydım vermiş olcaktım bu hafta ,ama sabitim veremedimmmmm
ankaraya kış geliyor............
hava kapalı kış geldi ankarayaaaa sanırım yagmurlar başladı hava kapalıı
istemeye istemeye kahvaltı yaptımm. çünkü biliyorumki ben kahvaltı etmeidigmdeee
akşama kadar çozutup saçma sapan yiyorummm
kahvaltı yaptıgımda herşey daha düzenli oluyorrr
ben kaçtım biraz evi toplayımmm
hanımlar bu ara çok soru soruyorum k. bakmayın ama 1. agızdan ögrenmek iyi oluyor. birde güvenilir oluyor.
şimdi karnıyarıklık patlıcan közleyip atan varmı dolaba aranızda. ben yuvarlak yuvarlak dograyıp az yagda kızartıp attım biraz yemekler için. ama karnıyarıklıgı kızartarak koymak istemiyorum. fırında közleyip koysam nasıl olur. yapan deneyen varmı. ugrasıcam okadar çöpe gitmesin.
birde kabak koyan varmı dolaba. onuda az z. yagıyla ve biraz domatesle soteleyip koysam nasıl olurki. kabak koymadım hiç tedirginim bu yüzden.
birde ilk defa bu yıl denedim ve cok hosuma gitti. maydonoz ve dere otunu robottan gecirip kaplara koydum dondurucuya attım. lazım oldukca kasık kasık al kullan. belki sizinde işinize yarar
günaydın kızlar geçmişe şöyle bi baktım çok detaylı olmasada ama hızınıza yetişemiyorum arkadaşlar :)
bildirimimi yapayım
BAŞLANGIÇ:84.500
GEÇENHAFTA:84(geçen hafta başladım)
BUHAFTA:82
GİDEN:2 KİLO
TOPLAM GİDEN:2KİLO
HEDEF 60
SPOR:HERGÜN 40 DK TEMPOLU YÜRÜYÜŞ(3GÜNDÜR)
VEKARIN EGZERSİZLERİ
UMURAMIM DİLEDİĞİM KİLOYA GELENE KADAR HER HAFTA KİLO VERİRİM
ankaraya kış geliyor............
hava kapalı kış geldi ankarayaaaa sanırım yagmurlar başladı hava kapalıı
istemeye istemeye kahvaltı yaptımm. çünkü biliyorumki ben kahvaltı etmeidigmdeee
akşama kadar çozutup saçma sapan yiyorummm
kahvaltı yaptıgımda herşey daha düzenli oluyorrr
ben kaçtım biraz evi toplayımmm
Kilobildirimi:
Baslangic:80
Gecenhafta:80
Bugun:77.200
Giden:2.800
Hedef:60
Spor:yok.
kızlar sporsuz ne verdiğinizi anlamıyorsunuz bu hafta spor yapıcaktım güya ama dün akşam evime geldim başka biryerde kalınca düzeniniz değişiyor.
yine 1kilo 200 gram akşam yemek yememe ve nescafe içmeme rağmen iyi gitmiş kilo veren tümm arkadaşlarımı kutluyorum.
başlangıç:90
geçen hafta:80.5
bu hafta:79.3
giden:1.2
toplamda giden:11.7
hedef:68
boy:1.68
beden:46-44
bildirimimi yapiyorum kızlarrrr
Başlangıç 84
Geçen hafta 83,3
Bu hafta 82,5
Giden 0,800
Toplamda giden 1,5
Hedef 58
Spor 90 dakika
Beden 44
Boy 1.68
anca 800 gram verebildim bu hafta nese önümüzdeki hafta daha azimli olacağımmm
Kilo bildirimi yapayim..
başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta:80.500
giden:1.500
toplamda giden:1.500
hedef:63
boy:1.67
beden:42-44
spor:120 dakika
cok tesekkur ederım cnmbayaga acıklayıcı oldu.ben tuzsuz yemege alısıgım cnm cunk ukendım yemkek yaptıgımda tuzunu hep az koyuyorum yada hıc koymuyorum bırde annem ev yapımı bıber salcası verdı dalgınlıkla tuzunu bıraz fazla koymus yemek yaparken tuz koymaya hıc gerek kalmıyor. oyzden tuz ıhtıycamı oradan alırım artık.Yagsız menenemn tuvalet sorunu yasatır demısdın kabız mı yapar anlamında cnm?
Tost makınem yok yurtta kalıyorum ama zaten bugday ekmegını kendım alırsam o ekmek bana 3-4 gun hatta daha fazla gıder cnm.ya hc olmadı tavada yagsız yıne kızartırım ekmegı.Bende kflakesı aksam dusunuyorum cnm oıglen adam akıllı yerım ekmeksız olurda kacırsam yemegı telafısı olur aksama kadar dıye dusunuyorum.
aksam yemenın o yararnı bılmyıordumıyı ozaman.tabı ben sutle yıyemıyorum kflakesı yougrta katıp yıyorum olur dımı oyle bir sorun olmaz dımı?
benı dusunduren bır konuda gece ders calıcam 1-2 ye kadar bazen belkı 3 e kadar bılmıoum osaate kadar acıkmıs olurum ne yapabılırım yagsız mısır patlat kflakes ye dedıler beyaz lebelı ye dedıler bunun dısında onerınız varmı?birde nescafe yerıne ıce bıelcegım uyku kacıran ne var acaba?yesıl cay onerdıler onu denıycegım baska bır onerınız varmı?
carsıyagezmeye gıtmedıgım zamanlar harıc bır akslık olmazsa yurumeyı planlıyorum.olmadı evde leslıe yapıcam.
benım planım sabah kahvaltıdn 1 saat sonra fılan yurumek bırde aksam leslıe yapmak enaz yarımsaat.bırde gun ıcınde twıst fılan yaparım dıyorum .arada su parklardakı spor aletlerıne fılan gıderım.yagmurlu gunlerde odada leslıe yaprım dıyorum.
birde göbek erıtmek problem ona mecburen mekık cekcegız gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?