80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence 4 numara en cok yakismis

cok tatli güleryüzlü görünüyor ayrica

[sıze=3]haaa bu arada nihalcim harikasın canım inş baraz daha kg giderse muteşemsin canım [/sıze]

kızlar hepinize çok tşk ederim çok incesinizakşam saç baş dağınık çok yorgundum falan ama bana pantolon daha çok yakışıyor yorumlarınızdan bunu anladımderyşuma çok tşk ediyorum huzurlarınızda sağolsun gecenin kaçında benimle uğraştı ama deryuşum fırfırlı elbisemi yüklememişsin canım..beğenmedin mi unuttun mu

Nihalim
Yok yavrum ya beğendim de karanlık diye koymadım pek bir şey belli olmuyor diye, şimdi açtım biraz rengini

bildirimimi yapiyorum daha sonra maziye geceyim

Başlangıç 84
Geçen hafta 73.8
Bu hafta 72.7
Giden 1100
Toplamda giden 11.3
Hedef 68
Spor yok
Beden 40
Boy 1.71

Nihalim
Yok yavrum ya beğendim de karanlık diye koymadım pek bir şey belli olmuyor diye, şimdi açtım biraz rengini

Eki Görüntüle 261700

ya çeşit olsun diye giycem yine de ama büzgüleri biraz üstte olunca kötü duruyor..flaşı kapatıp çektim içerde ışık yetersiz gelmiş deme ki ya da arkadaş makinenin modunu değiştirmiş bir ara belki de ondan oldu canım..çok sağol..

bildirimimi yapiyorum kızlarrrr
Başlangıç 84
Geçen hafta 83,3
Bu hafta 82,5
Giden 0,800
Toplamda giden 1,5
Hedef 58
Spor 90 dakika
Beden 44
Boy 1.68

anca 800 gram verebildim bu hafta nese önümüzdeki hafta daha azimli olacağımmm

tebrik ederim

tatliymis beyaz bir tshirtle cok güzel durur

kilo bildirimi

BAŞLANGIC 90

GECEN HAFTA 84800

BU HAFTA 84900

GELEN 100 :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

SPOR 480 DK YÜRÜYÜŞ

spora bak be masallah ablacim :) olacak olacak haftaya farkli olacak

kilo bildirimi:

baslanguc: 90,2
geçen hafta: 87,5
bu hafta 87,7
gelen: 200gr
toplamda giden: 12,5
hedef: 70
boy:178
spor:yok

canim senin cizelgende farkli yaziyor öyleydinde kilomu aldin :44:

gecmis olsun canim

Kilo bildirimi yapayim..

başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta:80.500
giden:1.500
toplamda giden:1.500
hedef:63
boy:1.67
beden:42-44
spor:120 dakika

kilo bildirimi

başlangıç 85.5
geçen hafta 85
bu hafta 85
gelen giden yok
hedef 60
boy 1.69
spor yok

hanımlar bu ara çok soru soruyorum k. bakmayın ama 1. agızdan ögrenmek iyi oluyor. birde güvenilir oluyor.

şimdi karnıyarıklık patlıcan közleyip atan varmı dolaba aranızda. ben yuvarlak yuvarlak dograyıp az yagda kızartıp attım biraz yemekler için. ama karnıyarıklıgı kızartarak koymak istemiyorum. fırında közleyip koysam nasıl olur. yapan deneyen varmı. ugrasıcam okadar çöpe gitmesin.

birde kabak koyan varmı dolaba. onuda az z. yagıyla ve biraz domatesle soteleyip koysam nasıl olurki. kabak koymadım hiç tedirginim bu yüzden.

birde ilk defa bu yıl denedim ve cok hosuma gitti. maydonoz ve dere otunu robottan gecirip kaplara koydum dondurucuya attım. lazım oldukca kasık kasık al kullan. belki sizinde işinize yarar

başlangıç:95.6
geçen hafta:87.2
bu hafta:86.5
giden:700 gr
toplamda giden::9,1
hedef:79
beden:44-46
boy:168
spor:60 dk

dün sabah 86 gelmiştim akşam kaçırdım biraz hemen etkilemiş..neyse bayramdan beri ilk kez 700 gr da olsa verdim mutluyummm..ger.i tatile gidiyorum orda hiç kısmıcam geçen sen ekısmıştım son güne dek çok pişman oldum sonradan..abartmadan herşeyden yicem ve salı günü dönücem ya hemen k ya başlıcam

canım kapalı havalar insanın canını sıkıo ama alışmamız lazım istanbul bugün çok güzel güneşli bu arada ben ankara doğumluyum her sene genelde giderim evimiz keçiörende sen nerdesinnn

bu arda ben haftada ortalama 800 gram veriyorum az ama insülinden diyorum sende ilk haftalar bu kadar az mı veriyordun ben kendime özel yagsız tuzsuz yemek yapmıyorum eve ne yaparsam ondan küçük porsiyon yiyarum hatamı ediyorum ne dersin kendime özel yemek mi yapsammmm

canım ben bu işlerdne pek anlamam ama annem de kayınvalidem de sakın patlıcanı dolaba atma dediler bana..içindeki milmemne maddesindne dolayı oksitlenme mi ne yapıyormuş sağlığa zararlıymış..

cok güzel kilo vermissin bir haftada tebrikler

türkiyeden almanyaya dönmek resmen kara kis yasatti

geldi geleli 20 dereceyi göremedik

Kilobildirimi:
Baslangic:80
Gecenhafta:80
Bugun:77.200
Giden:2.800
Hedef:60
Spor:yok.

masallah baya cok kilo vermissin rejimin basindaysan bir kac hafta kilolar cabuk gidecektir

gayet iyi kilo vermissin 1.200 az degil valla tebrik ederim

oluyor iste yavas yavas

Kilo bildirimi yapayim..

başlangıç:82
geçen hafta:82
bu hafta:80.500
giden:1.500
toplamda giden:1.500
hedef:63
boy:1.67
beden:42-44
spor:120 dakika

cok sevindim adina

ayy hemşom ben 8 lerde takılıp kalınca alıştım herhal. birde uyukladıgım zamanıma denk geldi sanırım. ama bunu 2. yapışım 77.7 yim şimdi. insanın bilinç altında olmak istedigi rakam olur ama ben hayatta tekrar görmek istemedigim rakamları yazıyorum habire. derya yeniden yapayımmı bildirimimi. tek fark o 8 ler 7 olcak. düzenleme paneli duruyorsa düzelteyim bari. sagol canım hatırlattıgın içim

evet cnm yaqsız yemekler kabızlık yapar..hatta kabız olanlara 1 kaşık zeytinyaqı içmeleri önerilir...zaten yaqlar kilo yapmaz karbon deqeri sıfırdır...ama herşeyin fazlası zarardır..sen yemeklerine bi miktar yaq ekle cnm...
k-flakesi sütle yemen şart deqil...yoqurtlada tüketebilirsin...
gece geç saatlere kadar ders yapıyorum demişsin..o zaman şöyle yapabilirsin cnm..sabah kalkış ve akşam yatış saatine göre öqünlerini ayarlamalısın...en mantıklı olan öqünler arasında uzun saatler varsa ara öqünleri çoqaltman...2 şer ara öqün yapabilirsin...yada ana öqünde yediqin yemek çeşitlerini 2 defada yersin...öqlen çorba içersin...2 saat sonra ana yemeqini yersin..sonra ara öqün yaparsın..saat 3 e kadar dengelemeye çalışırsın...meyve fındık badem qibi şeyler yiyebilirsin...yumurta haşlayıp yiyebilirsin çok tok tutuyor...kendine göre bunları düzenle cnm...
uykunun gelmemsi için nescafe deqilde turk kahvesinin çok etkili olduqunu biliyorum...normal çayda uykuyu engeller cnm...umarım yardımcı olabilmişimdir...

merhaba hanimlar bende iki cocuktan sonra 98 koya ciktim.86 ya dustum ama veremiyorum gerisini ne yapcam bi akil verin ben diyet yapamiyorum lutfennnnnnnnnnnn.

hayırlı cumalar arkadaşlar.
bildirimimi yapayım önce:
başlangıç:80
geçen hafta:77.3
bu hafta.76.8
giden:500 gr.
hedef:65
boy:1.55
spor:180 dak.bisiklet ve yürüyüş
hee kilo veren arkadaşlarımıda tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…