80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kıslar . aranızdan bazılartını taniyorum selam olsun hepsine tabi tanımadıklarımada ..

banum pizza tarifimi istiyorsun kıs gördüm yazmadan edemedim ...

ben bukonuda baya iyiyim denebilir
hamuru mayala kabartma tozuda olur ... yapacagın inceligi anlamıssın sanırım ...

sosuna 1 dom. rendeliyorum biraz kekik az bib salçası azda yag ekleyip karıştıtıyorum . bunu hamuru tepsisine açtıkdan sonra sürüyorum ..
diger malzemeler sana kalmış eger sulanacak malzeme varsa(mantar dom .gibi)bunların altınada az kaşar serpip bu malzamanleri onun üstüne seriyorum, bu malzamaeleri hamurlabuluşturmuyorum yoksa biraz hamur oluyor . .diger melzemeleride koyup en son bol kaşarı rendeliyorum ama son yaptıklarımda kaşarı rende yerine ince dl.ler halinde yerleştirdim daha güzel oluyor . bebeler alıştı artık hazır pizadan daha çok seviyorlar.

amanda aman kimler gelmiş hoşgelmişşş:)))
demek sende ustasın bu konudaaaa ne bileyim senden hep diyet tarifleirii
aldıgım için düşünmemiştim hiççç

amanda aman kimler gelmiş hoşgelmişşş:)))
demek sende ustasın bu konudaaaa ne bileyim senden hep diyet tarifleirii
aldıgım için düşünmemiştim hiççç

bu kiloları diyet tarifleriylemi aldık banum .....

iyi geceler hepinize...

Son düzenleme:

çok teşekkürler canım daha iyileri senin olsun inşallah

teşekkürler nilgüncüm Allah herkese nasip etsin inşallah özletiyorsun kendini canım

banu inşallah canım sende yeni eve geçip rahat edersin herşey gönlünce olsun

sagol canım benim

ablacım çok geçmiş olsun yaa

sagol ablacım azkaldı bitecek inşallah

sagol bitanem çok teşekkürler daha iyileri sizin olsun canım bu arada sakın pes etme bu azmin karşısında metobolizman eninde sonunda dize gelecektir

sagol canım hamarat kadınsın maşalllah

banu ellerine saglık herzamanki gibi bizi tecrübelerinle bilgilendiriyorsun canım bende tambugday unu alayım bari

niye üzüldüm biliyomusun??
pazartesi şevval ayının yani 6 gün oruçlarının son günü...
bende 3. gününü tamamlamak üzereydim...reql olmasaydım pazartesiye kadar 6 günüde tutmuş olacaktım...
reqlimin erken gelmesi orucumun yarım kalmasına neden oldu...normal nafile oruç olsa reqlden sonra telafi ederim diye düşünürüm..ama bu şevval ayına ait bir oruç..tekrar tutabilmek için önümüzdeki yılı beklemem qerekecek...erersem tabii...
yazılım için teşekkür ederim...daha iyileri sizin olsun...

teşekkür ederim cnm evet gerçekten çok güzelmiş...

canım türk kahvesini ben sıfır şekerle içiyorum...başta çok zorlandım ama artık alıştım...şekersiz içemezsen tatlandırıcı kullan dicem ama doktorlar son zamanlarda tatlandırıcı ve light ürünlerin saqlıqa son derece zararlı olduqunu söylüyor...
kendine 2-3 çeşit bitki çayı al...mesela ben kayısılı form yaseminli yeşilçay ve 5i 1 yerde kullanıyorum...dönüşümlü olarak bunları içebilirsin(şekersiz)...bende poşet çay kullanıyorum hatta onların bir kısmını çantamda taşıyıp gittiqim yerdede kendi çaylarımı içiyorum...normal çayla aran yoksa bitki çaylarını dene çok çeşitli çaylar var..mutlaka seninde damak tadına uyan vardır cnm...yardımcı olabildiqime sevindim tatlım...bildiqim bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım

iyiakşamlar kızlarr
adaparka gittik bugün biraz önce geldik...çok güzel geçti lunaparkta çok eqlendik...gezdik tozduk dondurma alıp kamelyada oturup sohbet ettik...yaz başından beri gitmemiştik deqişiklik oldu..dönüşte oqlumla kızımın okul ihtiyaçlarını tamamladık...közlenmiş mısır ve pamuk şeker alıp eve geldik..mısırımı yedikten sonra makarna ve şakşuka birazda çikolata yedim neyse hafta sonu bu tür kaçamaklarım hep oluyor hafta içi toparlıyorum...pişman olmadım canım istedi yedim hafta içi sıkarız kemerleri
iyi sohbetler iyi geceler diliyorum kızlar inşallah yarın görüşürüz...

Son düzenleme:

banucum ben arkadaşta anlatmış ama fırından 1 ekmeklik hamur alıyorum ki tabiki daha güzeli eVde yapılanı ama fırından alınan da süper oluyor..
Incecik tepsiye yayıyorum arkasından salçayı sulandırıp ki istersen baharat da ekleyebilirsin sosa..
Fırça yardımıyla sürüyorum arkasından rendelenmiş kaşar koyup
evde ne varsa ki genelde özel istekle yaptıysam sosis sucuk mısır mantar zytin kaşar biber ne varsa koyuyorum domates de koyabilirsin çook ince dilimler halinde veya minik küpler halinde arkasından tekrar kaşarrr ohhh yemede yanında yat aslında..
Dediğim gibi dışarda pizza yiyebileceğin en ii yerde bile kendi yaptığının 10 da birini yiyemezsin az hamur bol malzeme...
Kahtada iken bir kere dışarda yemiştik ve iki gün mide ağrısı çekmiştim mayası yüzünden ...
Ayyy bu kadar anlattım ya canım çekmedi desem yalan olur bari bende yapayım eşime kızıma bende ince bi parça yerim artıkkkk...

Son düzenleme:

ah ah kızlar benimde canım istedi ya siz anlattıkca gözümde canlanıyor
ama bugun bi kaç hamur işi yedim musafirlikte bu yuzden bu istegime cvp veremiycem inş. sus zekiye sus herşey istenmez oyle

ah ah kızlar benimde canım istedi ya siz anlattıkca gözümde canlanıyor
ama bugun bi kaç hamur işi yedim musafirlikte bu yuzden bu istegime cvp veremiycem inş. sus zekiye sus herşey istenmez oyle

amanınnn günahına girmeyelim canım yaaaaa
ben öle şeylerin tadını bile unuttum neydi ki oooo...

ne çabuk bitti güzelim c.tesi
iş yapınca hızlı geçti okul evrakları ve ütü yarına kaldı. yarında öğleden sonra misafirim gelicek. akşam börek sardım dolaba koydum dolmamı pişirdim yarın sabahtan da ıslak kek yapıyım diyorum burda bir arkadaş tarifini vermişti onu not aldım bakalım o tarifi yapıcam yarın.

bol sporlu bir gündü sabah 2 mile, akşam 3 mile yürüdüm.
sevdanın tarif ettiği hareketleri yaptım sabah akşam 10 ar kez.
menüm: sabah
yumurta peynir zeytin yeşilçay 1 dlm ekmek
öğlen: brokoli haşlama 3-4 kaşık yoğurt
akşam: fırın poşetinde pişirilmiş tavuk pirzola ve 3-4 dlm patates
ara: 1 şeftali

kızlar dolmayı pişiriken kontrol amaçlı tadına baktım 2 tane falan (bir ısırıkla anlamadım valla)
bu arada fırın poşetinde baget yapıyordum ama pirzolada bir harika oluyormuş içindeki patateslerde lokumm gibiii off offf şiddetle tavsiye ediyorummm hemde sıfır yağ.

selam kızlar

menümü yazıp geçmişe uzayımmmm

kahvaltı

1 kase tarçınlı yogurt

yarım saat sonra

1 yumurta
2 dilim kepek ekmeği
beyaz peynir domates salata maydanoz

öglen

3 kaşık yayla çorbası
1 ısırık içli köfte
2 sarma
1 kase nektarili yoğurt

ara

1 avuç patlamış mısır
yarım nektari

akşam

1 kaşık pilav
4 yk kırmızı et sote
bol slata
1 dilim kepek

ara 2 adet ceviz

biraz saçma bi menü oldu ama nese artık idare edin diyet kuşlarıııııı

yok kuzum yaaa girmezsiniz. canımız neler neler istiyor. her istedini verdikte bu hale geldik.
en güzeli unutmak zaten bende bilemedim neydi ooo
dimi zekiyee her istediğini verdikte ne olduu sankiii
unuttt gitsinn...
bence menün gayet güzel bol spor da varr ohhh ne güzell
hadi bakalım yarına da kolay gelsin senin için zor bir gün olacak o kadar hazırlamışsın da ama umarım hafif atlatırsınnn

canım bende senin gibi bu gün tüm gün ev çocuk didindim valla. hangi odaya girsem rdan bişe tutuyorum sonra aaa ben bulaşık yıkıyodum ya diyip geri oraya gidiyorum falan böle koşturmacaydı bugünnn...

yarında aynen senin gibi ütü ve belki misafirim olacak

bu arada bu bildiğimiz dolma dimi sarma değil eğer dolmaysa afiyet olsun canımmm

kolay gelsin çalışan tüm arkadaşlarımın yoğun haftasonlarınaaa

bugünkü menümü yazayım

sabah 10:30
kaşarlı omlet 3-4 çatal
1 çay kaşığı bal
roka
yarım domates
1 dilim tam buğday ekmeği

ara 1 küçük armut

ara 1 su bardağı süt

18:30
4-5 kaşık ıspanak kavurması
2-3 kaşık taze turşu (ıspanak kökü ve biberden yaptım bol elma sirkesi ve limon koydum birde sarımsak)
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
25 tane kadar çekirdeksiz üzüm

ara
1 su bardağı süt

3 litre su
1 naneli yeşilçay
1 kayısılı form çayı
1 tarçın karanfil çayı

1 saat spor ( 45 dakika leslie + 15 dakika twist+pilates)

arkakadaşım bu topikteki kızlarımızın bu azmi zaten size hayran olmama sebep oluyor. ben yıllardır bi ileri gidemeyen biriyim tonla para döktüm bu ugurda ama artık yılmayan inatçı insanlar görüyorum senin gibi bu da beni şevke getiriyor.

sana ve senin gibi azimli arkadşlarıma teşekkür canım sakın moralini bozma dmeden de edemiycem bu arada

sevgilerr

haklısın canım benimki tembellik aslında ama ne biliyim bu abonelik bitsin evde deniycem olmadı baktım yapmıyorum yine yazılırım bende

kızlar sizin azminizi kendiniz için bişeyler yapmaya çalışmanızı gördükçe sizin adınıza çok mutlu oluyorum ama kendi adımada çok utanıyorum çünkü bayramdan beri hep yerimde sayıyorum aslında yaptıgım kaçamaklara yediklerime ragmen bu bile büyük başarı biliyorum ama birtürlü toparlanamıyorum son zamanlarda kafam çok yogun ev kızın okulu iş derken kendimi iyice yemeye verdim ne yapacagımı şaşırdım eskiye dönmekten korkuyorum bugün yediklerimi duysanız şok olursunuz şuan karnım ve başım agrıyor şeker dengem altüst oldu.ne yapsam kızlar bana bi akıl verin yerken aklım yerinde değil yedikten sonra büyük pişmanlık sürekli tatlı krizleri be yapacagımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…