80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayşee
gözün aydın cnm tartı iniyorr sanırım?
inşş devamı gelirrr birde karbon diyetinden sonra artıçıkabiliyorsun ilerleyen haftaarda
yani bir kısmı geri geliyorr verdigin kilonun unuttum sana yazmayıı kaç gündür aklımda

kübraaa
tşk edeirmm cnm emin ol olursun ben 64 kilo olacagımı hayal bile edmezdim 90 kilo iken
ama işte insan oglu doyumsuzz

bu arada 4mil lesile
100 ip atladım 200de mekik çekeyimm

inşallah deamı da gelecek banucum sizlerin sayesinde bakalım bu hafta sağlam geçsin inecekmi inmeyecekmi..
daha da olmazsa bi doktora gidicem

inşallah deamı da gelecek banucum sizlerin sayesinde bakalım bu hafta sağlam geçsin inecekmi inmeyecekmi..
daha da olmazsa bi doktora gidicem

daha öncee yaptırdın mı test filan cnm
vallaa bend edün gidicektim ama özgrün işleri sayesinde gidemedim
belki kayra hastanedeyken giderim zaten bir hafta filan orada olacagımız için hemen bi muayne oluveririm.
test yaptırıırmm bend ebu haftayı kaçamaksız ve sporlaa geçiricem bakalım nasıl sonuçlar alıcaz?

nihalcim kıyafetlerin çok hoşlar. tatilde doya doya giyersin inşallah.
banucum özellikle şortuna bayıldım. rengi de çok güzel
ayşecim o kadar gayretlisinki eminim kilolar da pes edecektir bu gayret sonunda

Selaaaam Kizlaaar Nasilsinizzzz

1.Haftadir Nettim Yoktu Evde Ugrayamadim O Yüzden Hic .. Bildirimde Yapamadim O Yüzden ..
Ama Sabitim Kilo Olmadimda Vermedimde Yine ..
Sali Günü Iki Günlük Hizlandirici Diyet Yapacagim , Doktorum Pogrammindan Buldum ve Yazdim Diyeti ..
Duraklama Döneminde Uygulandigi Zaman Kilo Vermeyi Hizlandiriyormus ..
Bol Ananasli, Yulaf Ezmeli, Kefirli ve Probiyotik Yogurtlu Bir Diyet .. Deniyecegim Eger Bende Ise Yararsa Listeyi Yazarim Size
Yaramazsada Söylerim Yine Haberiniz Olur ...

Umarim Hepiniz Iyisinizdir .. Gecmisi Okumadim Yazanlar Olduysa Kusura Bakmasin Lütfen .. Zamanim Olunca Okurum Öyle Cevap Yazarim ...

Bugün Kücük Prenses Yegenimin Dogumgünüüüü :93: 3.Ya$ina Giriyor Kuzummmm :81:
Nasilda Büyüyorlar Hayret Ediyorummm .. Oraya Gidecegim , Pasta Filan Yerim Kacamak Amacli Ama Tabiki Dozunda ....

Kendinize Iyi Bakinnnnn Canlarimmm Görüsmek Üzereeee

[ı]selammm kızlarrrrr sizleri çok özledimmm nasılsınızzz???

Depresyondaydım azcık çıktımmmm çok şükürrrrr::)))
[/ı]

gülaycım kıznın yeni yaşı hayırlı olsun. sağlıklı mutlu nice yaşlara...
seyhan hoşgeldin hemşom
leila hoşgeldin aramıza
banucum ben calgonit hepsi birarada tablet kullanıyorum. memnunum. önceden toz deterjan ve parlatıcı kullandım sadece o da iyiydi. tuz kullanmadım. kayınvaldeme kuruluma gelen kişi ankaranın suyu çok kireçli değil. kullanırsan bardakların falan çizilir demiş

Son düzenleme:

canım daha önce hiç yaptırmadım bakalım bu haftada geçireyim böyle olmazsa yaptırırımm

şimdi yemekli bir düğün var oraya gidiyoruz umarım hafifçe atlatırım öğle yemeğim olacak ...
sabah gayet iyiydi akşama da leslie 5 mil yapıcam kararlıyım....
gelince görüşürüz....
şimdi yıllardır giymediğim uzun kollu bir şık bluzüm vardı giydim ve süper oldu inanamadım demekki gidiyor........

sirke bir şey yapmıyor canım.eşi dr olan bir arkadaşım var.asla parlatıcı kullanmıyormuş sürekli sirke kullanıyormuş.
bir de deterjan yerine sulandırılmış arap sabunu kullanıyormuş.ben denemedim ama o çok memnun...

günaydınnnnnn

77.4
son zamanların en ii rakamı

çok sevindim canım..haketmiştin bunu sen.emeklerin boşa çıkmıyoır..

sen de kendine iyi bak yeğeninin yeni yaşı hayırlı olsun.

[ı]selammm kızlarrrrr sizleri çok özledimmm nasılsınızzz???

Depresyondaydım azcık çıktımmmm çok şükürrrrr::)))
[/ı]

çıkmışsın belli.inşallah bi daha yaşanmaz böyle şeyler..

mutlaka resim bekliyorum.bi de saklamışsın bluzu.ben olsam verirdim herhalde birine olmuyor diye.vazgeçememişsin herhalde yıllardır ha?

gayet iyi gidiyorum.kahvaltım ufak kaçamak dışında iyiydi.şimdi de öğle yemeği olarak 2 kase çorba içtim az yoğurtlaa.akşam da sporumu yaparım.

nilgünnn
cnm arap sabununu bugğn bir sitede daha okudum
parlatıcı yerine sirke kullanıyormuş bir çok insanda bende sirke ile doldurdum

ama arap sabununa cesaret edemem sanırım.
ama parlatıcıı gerçekten kullanmak iyi dgeil ya kimyasall madde
yapışıp kalıyorr tabaga çanagaa

yarınnn kırmızı biber, patlıcan vee domates alıcam
biraz kahvaltılık yapıcam, birazda közleyip kırmızı biber yapıcammm
ama közlemek vaktimi alıyor acaba biberleri haşlasammm
vitamin kaybı olurmu?

merhaba herkese...
sitede yeniyim... ilk gözüme çarpan bu grup oldu... 89 kilodan 78 e kadar indim ve hepsini geri aldım neredeyse..tabi bir çöküntü yaşadım ama yerimde sayarak hiçbirşey elde edemeyeceğiminde farkındayım...insallah hep beraber hedeflediğimiz kilolara inabiliriz....

sabahtan beriiii sabrettim etim ettim ama sonunda galeteya yenildimmm
1 tane yiyiverdim haşhaşlı

Merhabaaa
85 kilo ile basladim bugün 4. günüm 83 e indim.
düzenli kahvaltı yapıyorum, az da olsa egzersiz yapıyorum, 2 ana öğün yiyorum aksam 6 dan sonra bişey yememeye dikkat ediyorum gün içersinde metabolizmanın çalışması açısından sürekli bişeyler içiyorum (özellikle yeşil çay hergün) meyve, yoğurt fln yiyorum ayrıca sabah kalkınca ılık ballı su içiyorum çok iyi geliyorr devamı gelmesi dileğiyle herkese başarılar diliyorumm..

menüm...................
haftaaa sonları yalnız çekilmiyor hiç(((( sonuç buu(

sabah
1 elma

kahvaltı
peynir,3 zeytin
2minik ekmek
şekersiz çay
türk kahvesi

öglen
2 haşlama baget
bol elma sirkeli ve limonlu salata

ara
4erik
1minik elma
1 haşaşlı galeta

akşam
yaklaşık 4yk makarna

1 saat spor
(biraz daha ip atlıycamm)
3lt su
5 fincan bitki çayı

yaa bu ekmegi yemeyim dedikce onun uzerine dusunuyorum
Dunde arkadaslarla toplaninca kacamaklar oldu.. cerez, kurabiye fln :26: onu hemen unutmak istiyorum ama bugunde cok cok parlak degildi

Bugunki menum :

sabah: 1 dilim peyir ekmek

( sonra basim rahatsiz oldugum icin tekrar yattim)

oglene dogru : 1.5 dilim ekmek, 1 kk peynir, zeytin, domates

ara: kahve

aksama dogru disarda oldugum icin : balikli sandevic.. ekmegi (kepekli)

artik bi meyve ve cayla geciririm bu aksamida

aman olsa ne olur.be saatten sonra artık bize vitamin gerekiyormuki?aklıma ne geldi tost makşnen varsa orada közlesene biberleri çabucak olur.tadıda güzel oluyor..

ben de cesaret edmem arap sabununa ama sirkeye varım..

hoş geldiniz ben nilgün.

hiç de kötü değil kaçamakların çok fena değil.güzel bir menü işte..

her gün akşam liste mi yazıyoruz??

evet yediklerini liste ile yazıyorsun.

Yarım saattir listeyle uğraşıyordum tam son sayfaya geldim, hepsi bitti ve excel dosyasını kaydedecektim ki makşna mavi ekran verdi :84::84::84::84::84::84::84:
Şimdi tekrar baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…