80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlarrrrr........
geceleirn yargıcı izlem hatunnnn yoklugun belli oluyor neti arızlaı sanırım gelir p.tesi günü inşşş

denizzz
ayy vallahi okuyunca üzüldüm ya bugün hep iş yaptın
yarınd akalan işlerlee misafiri agırlaaa sonra btün hafta çalış kolay gelsin cnm vallahi
işte adın olmak bir meziyet harbidende yaa
amaa bendee çalışmak için can atıyorum yogunluga razıyım yaniii

ayşeee
menün ve spor yinee çok gözelllll cnmmm

güleysaaa
cnm ben leisleyi kkkkkkkkkkkkkkkkıfla diye bi siteden indirmiştim ama şimdi yasaklanmış snaırım
ben indireli 1.5 yıl filan oldu cnm

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ızlar bişiy sorcammm şimdi akşam eşime geliren bulaşık makinası detrjanı al dedimm
bi markette indirim vardı 120 tablet 22 lira ama alırken sor herşeyi içindemii dedimm parlatıcı ve tuzu ben duydum telden kasiyer hatun hepsi içinde dediii bende bakmadan açtım amaa bildiign tablet yanii tuz ve parlatıcı eklemek gerekiyor sanırım degilmi calgonit clasicc yazıyorr :26::26::26::26::26: birde imi diyor tuz kullanmıyorum kimi diyor parlatıcı kullanmıyorum aranızda varmı kullanmayan?????????????????????????

yapmadım canım merak etme..

4 mil lesileee
100 karışık mekik(yan-düz)
70 ip atlama

süpersin..

valla tempomuz bu.ya kabul edip hiç veremeyeceğiz yada inatla spor diyet yapacağız.sen benden daha şanslısın.boş günün var.mutlaka sporunu yap.yediklerine güzel dikkat ediyorsun zaten..başarı hikayelerinden birinde okumuştum kızın biri tüm gün çalıştığı için sabah 4.30 -5.30 arası sporunu yapıyordu başka vaktim yok diye.bunları aklımıza getirelim azmimiz artsın..

ben de bugün iş yaptım.evi sildim süpürdüm toz aldım.çocukları yıkadım tüm banyoyu temizledim.ütü yaptım 2 makine çamaşır yıkadım astım.kuruyanları yerine koy ütü gerekenleri ütüle yoruldum valla..ama vim tertemiz oldu yarın bir şey yapmam artık..

oh ne güzel senin adına.uğraşıyorsun ve millet farkediyor.geçen gün öğrencilerimden bir kaç kız geldi siz zayıflamışsınız hocsm dedi.ağzım kulaklarımdaydı valla...

deneriz canım.çok istikrarlı gidiyorsun maşallah..

çok güzel canım..

denizzz yemek öncesiii su iç cnm birdee mesela yemen gereken kadar yedin ya
ardından hemen sıcak bişiyler içç bende tatil dönüşü öyleydimm
ama baktım olmuyor yemege otururken . suyu kaynatıyordum
yiyecegimi yiyip hemen yeşil çay dmeliyordum zaten bi tane içsen keser

bakalım bende ameliyat sırasınd anasıl olcam hastaneye k ile süt alıcma sanırım en pratik yöntem

ben koyuyorum ayrıca canım.

iyi geceler kızlar çok uykum geldi sabah erken kalktım yine..

banu canım ben herşey içinde olsada tuz koyuyorum sular çok kreçli bende makinama bişey olmasın diye tuz yinede koyuyorum parlatıcıyıda biraz sirke biraz parlatıcı karıştırıp ekliyorum ama benim yaptıgım bişiy var ben her makinaya mutlaka çamaşır suyu ekliyorum ve bu yüzden mutlaka yıkama bittikten sonra 2.kez durulama yaptırıyorum ancak durulanıyor çünkü.benden size tafsiye kızlar eger makinanıza çamaşır suyu artı tablet koyduysanız makina bittikten sonra durulandı sanmayın bulaşıkları birkez daha durulama yaptırın makina çalışırken bi açıp bakın o durulandıgınızı sandıgınız bulaşıklar nasılda yeniden köpürüyor.ben maalesef her bulaşıga çamaşır suyu koymadan duramıyorummmm

senin adında deniz sanırım dneizler karışmasın o ıslak kek tarifni nilgün vermişti ben 2 kez yaptım muhteşem oluyorr
daha önceki yaptıklarımmm onun yanında fıssss kalır yani gönül rahatlıgıyla yapabilirisin cnm

banucum keşke yemek yesem benim hep aklım fikrim abur cuburda resmen yediklerimden şuan başım agrıyor.ben nezaman kafayı bişeye taksam böyle oluyor hırsımı yemekten alıyorum.yarından tezi yok kendimi disipline sokmaya çalışacagım size karşıda kendimi suçlu hissediyorum yaaa

deniz bendee koyarım çamaşır suyu ama 2. kez durulatmamm hiççç:26::26::26: bundan sonra bende öle yapayım ama benim durulama kısmı yok yani yagmurlama var onu diyorsun snaırım? birde sen deterjan gözünemi koyuyorsun çamaşır suyunu ben öle kapaga sıkıyorum ve ilk onu alıyorrr .

sirkeeyi nasıl koyuyorsun cnm parlatıyormu oda?

cnm ya ağız alışkanlığı dolma yazmışım sarma aslında:))

banu kadın olmak bazen meziyet bazen eziyet. benimkiyle bugün sürekli kavga ettik mutfak işine karışmasına sinir oluyorum ya. kafasına göre buzluktaki maydonozları atmış tahmin etmemiş benim onları sakladığımı lazım oldu buzluğu açtım maydonoz yok bu birinci kavga sebebi
o kadar rahat ki dışarıdan geliyor kapıyı kilitlemiyor gece ben evde yoksam kapıyı kitlemeden uyuyor bugünde kapı açık kalmış kaç saat düşün ya delirdim yani tamam sitede oturuyoruz ama yinede olabilirmi ya. annem mis gibi ev salçası yapmış göndermiş 4-5 kilo neymiş efendim çok tuzluymuş atcakmış ay bazen çok sinirleniyorum ya.şimdi ayrı odalarda takılıyoruz

cnm tabletler artık parlatıcıda içeriyor diye ben kullanmıyorum ama tuzunu ayrı almak gerekiyor. ben tablet ve tuz kullanıyorum ayrıca parlatıcı kullanmıyorum .

inşallah bende diğerleri gibi verir de başarı hikayemi yazarım hedefim 20 ocak yani ilk dönemin sonu ama biraz zor gibi görünüyor ....
canım eve ıvır zıvır hiç birşey almıyorum sadece evde olan badem fındık kaju cevzi birde damla çikolata çokkk canım çekerse kii uzun zamandır yapmadım bir tane damla çikolata yiyordum birde yemeğin ortasında birden kalk ve oda değiştir bence işe yarar veya herkesten önce ye ben bir kaç gündür öyle yapıyorummm
teşekkürler canım burdan aldığım enerji ile oluyor ne oluyorsa...
bu arada bende tablet kullanıyorum ama tuz ve parlatıcı ekliyorum yinede
bugün baktım parlatıcı bitmiş bende elma sirkesi koydum parlatıcı gözüne bakalım yarın yıkarım sonuç ne olacak en fazla sirke kokar olsun deterjanlı olmasından iidirr..
bazen içime sinmedimi kısa programda deterjansız tekrar çalıştırıyorummm...

iyi geceler kızlar akşam annemlerdeydik daha yeni geldik oğluşumu yatırdım hemen geldim geçmişe hiç bakmadım menümü bildireyim daha sonra üstten bi bakış atarım ...

sabah=iki diim ekmekten kaçşarlı domatesli tost
ara öğün=yarım muz yarım şeftali iki hurma
öğlen=bir kase yoğurt kepekli bisküvi (altınbaşak)
akşam=bir dilim ekmek tavuklu mantar yemeği (6kaşık)
ara öğün=yarım şeftali-iki tane etiformun mısır ve pirinç patlaklı yuvarlakrlrdan

iyi geceler kızlar hepiniz bool bool kilo vermeler, fit ve sağlıklı bir yaşam esen kalınn

tüm arkadaşalrımı seviyoruuuuuuum iyi geceler

beğenmene sevindim canım.ben de severek yapıyorum.ama çok yiyorum diye artık yapmıyorum en son 4 ay önce yaptım sanırım..

ben de durulatmıyordum çamaşır suyundan sonra.içime kurt düştü şimdi.ben de durulatayım artık.ama sadece durulatma programım yok.kısa programda yıkatırım.sirkeyi ben parlatıcı gözüne direk sıkıyorum tatlım.

selam kızlar
5 GÜN DE 5 KİLO diyetini yapan var mı?
tavsiye ediyor musunuz tecrübeli arkadaşlar ?

yıllar önce denemiştim ama sağlıklı değil.uzun süreli yapılmamalı.illa istersen 5 gün yap ama devamını getirme bence.

günaydın kızlar.öğlen yaptığım kaçamağı akşam salata ile telafi ettim ya..işe yaradı sanırım regl de bitti gibi.cuma 80.8 idim şimdi 80.3 üm.yani 500 gr gitmiş.çok sevindim.yeniden 79 lara yakınım.

günaydın kızlarrrrrrr
sıkıcı bir pazar özgürde mesaidee pöfffffff temizlik yapayım dedimmm amaa halimde yok
annem halılarımı yıkıycakkk bend ebi temzilik yapayımdiyorum cam kapı
ameliyat öncesi

nilgüncümm
evet cnm çok yediriyor insana bende niyetlendim ama yapmadım
hatta geçen marketee gittim halk kek 18 tanesi 3 liraydı 2 kutu aldım
kendim yapınca yiyorum diye:))
sirke bişiy yapmıyormu cnm makinaya zarar vermiyor degilmi?

benimde cnm sıkıldı yaaa pijama takımıyla tarıldım
65.3 geldim onları çıkamrış olsamda 64.9 filan gelirdimmi
ne oluyor anlayamadım yaa:26::26::26::26: cumaya kadarda tartılmak istemiyorum
en azındann görüpte cnm sıkılmazzz

günaydın kızlar güzel bir pazar sabahı ...
kızlar kahvaltıda bir yumurtadan soğanlı omlet-beyaz peynir-domates-2siyah zeytin

kızlar çok mutluyum hergün yavaş yavaş gram gram gidiyor inşş hep böle devam eder ...banucum bence hergün tartılma canım okadar kilo vermişsin durmuşştur kilo vermen sen bırakma devam eder bence vücut ok kilo verince direniyormuş bir süre kilo vermiyor o yüzden psikolojini bozma tartılma bence kendini üzme zaten fıstık gibi olmuşsun aaaah bende olebilsem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…