80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bizde ev tasiyacagiz en gec 2 hafta icinde..yardimci kimsede yok kizimla yeni evi temizlemek gözümde büyüyor..helede mutfak ve banyo..

kizlarrr ben süslendim püslendimmm
yüksek bir özgüvenle disari cikip kivira kivira erimis popomla gezicem
hahahaha saka saka ne kivirmasi :)))))
ben gezmeye gidiyorumm birazcikk öptüm siziii
yemegim pisti yemek icin vaktim yok bakalim kacta yicem....
ÖPTÜÜÜÜM

kola ygelsin simdiden scapula

kizima oyun kurdum oynuyo bende bu arada listemi yazayim..
sirkeli balli ilik su..
sabah-ögleneynirli omlet,domates ,salatalik,4-5 zeytin,
ara:2 adet meyve,bir bardak yogurt,kahve(sekersiz,azcik sütle)
aksam:sebze corbasi bir kase,tonbalikli salata
yatarken 1 bardak yarim yagli süt..
bu arada ben cok cay icerim belki günde 10 bardagi bulur..ama sekersiz...ögrencilikten aliskanlik kaldi..

saolasin aylincim..ya benimde basen sorunum var belden yukari gören en fazla 60der..belden olan seylerde 40 bedene düstüm..

eminim güzel olmussundur..cok gezme kaparlar sen bize lazimsin bos kalir sayfalar..kaydirigubbakcemile3

scapula anladım cnm.. allah kolaylık versin aynı dertten bende muzdaribim ama benimki bitti çok şükür.. bende yeni evime taşıdım ama henüz hiç kalmadık orda
bebeğim küçük olduğu için annemdeyim şimdilik.. yeni ev temizlemek çok zorrrr

merhaba arkadaşlar sabah 2 dilim çavdar ekmegi salatalık domates yumurta dereotlu az yogurt yedim arada lıgt sütlü kahve içtim 1 elma 5 adet erik yedim saat 16 gibi 2 ceviz yedim 17:30 da 4 kaşık taze fasaulye az yogurt salata yedim.18 den sonra bişey yemegi düşünmüyorum 1 litre su içtim saat 20 gibi yarım saat yürüyüp bölgesel hareket yapmayı düşünüyorum daha bugun benim ilk daha herseyin başındayımm yatarkenken de sıcak suya bir çorba kaşıgı sirke katıp içmeyi düşünüyorum

lavitacımm iyiyim cnm.nasılsın demişsin ama sanırım benim çıktığım zamana denk geldi.. şimdi gördüm tatlım.. bikini güzell.. tabi ben giyemiceğim için sadece bakmakla yetiniyorum :)))

selmacım bakcam şimdi resmine tatlım...

selmacımm şişko mu? ayıp ettin ama yaa.. benim kadar değilsin dicem ama arada pek bi fark da kalmadı.. :))
biz balık etliyiz cnmm.. şekersin ama hee.. sölemeden geçemicem.. allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın.. ayyy eşini unuttum.. dua ma onu da sonradan ekledim buyrunnnnnnnnn

neyse ben başka topiklere gezintiye çıkıyorum ama burdayım.. dönerim birazdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…