80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyy pazartesi boş günüm ve bugün o pazartesi sendromunu yaşamadım ne güzel bi panik oluyordumm ki sormayın pazar akşamları şimdi salıdan cumaya 4 gün dersim varrr ohh ne güzelll.....

bu ara benim ortiler nerelerdeeeee

sevda nuran filiz nilgünnnnnnnn.................
kızlar sohbete gelmeye çalışın akşamlarııı....
geçen kış ne güzeldi değilmiii....
hadi bakalımmm bende yavaştan kaçayımm daha spordan sonra duş almadım sırtımın teriyle yazayım hemen dedim....
sizi seviyorummmmm
ii gecelerrrr.....

bence menün gayet güzel
canın istedimi yemen gayet ii
çünkü insan bir kere ısırdımı gerisinde kendini frenleyebiliyor ama tutup tutup bi saldınmı vay halineee.
spor ve su da varsa ohhhhhh....

günaydınnnnnn

77.4
son zamanların en ii rakamı

tebrik ederim canım sanırım dün yakınan sendin değil mi kilo veremedim diye oluyor işte bende bekliyorum geçen cumadan beri tartı 82,5 de takıldı kaldı kaç gündür üst üste sporda yapıyorum bugün 1 saat spor yaptım ama tartıda bi hareket yok bekliyorum inşallah bende cumaya kadar kilo vermiş olurummm

deryacım benim bu ikinci haftam olcak sanırım ben bu hafta listede olurum dimi tatlım yawww

ben istanbuldayım canım.ay bizim sofrada salata olsa ne ala yani.bak ya corba pilav ya da sebze yemegi pilav eger eserse akıllarına bir de yogurt koyarlar hamarat günlerindelerse salata da olabilir. zaten ben böyle yemegime özen gösterdiğim icin kontes asilzade felan diyorlar bana

ya sinir oluyorum full karbon full kalori besleniyorlar ama hala zayıflar.bak ben gecen senenin başında bu eve geldiğimde 68 kiloydum.1 yıl icinde 85 kiloya cıktım hadi kek yapalım.hobaa cig köfte dürüm yiyelim.aman irmik helvası börektir bilmem nedir.ya 6 kişi içinden bir tek ben bu kadar kilo aldım digerleri dal gibi.çıldıriciiim yani:84:

bu arada benim diyetisyenimde bir gün yumurta yersen peyniri diger gün ye demişti neden ki aceba:26:
evet canım zaten ufaktan basladım daha düzgün beslenmeye.öğrenciyim valla kafam calısmaz sonra.ekmek felan az tüketirim gene de ölcülü olarak bakliyat yerim.aksam 6 dan sonrada yemezsem oldu bitti.zaten en gec 7 bucukta yiyorum.6ya da alışırım nasılsa.

ay gidip banyo etmem lazım bırakamıyorum burayı.pazar günü banyosu malum yarın okul var

Olur olur hiç canını sıkma, hem de süper olur

İki haftan dolduysa tabi ki haftaya listede olursun

ayşe ve banucum bende sizin gibi yavaş kilo veriyorum bahsetmiştim spor la sanki kilo vermem daha beter durdu böle bişe olabilirmi yoksa ben mi saçmalıyorum kızlarrr

daha da asılsam spora cumaya kadar veririm belki

ayşe ve banucum bende sizin gibi yavaş kilo veriyorum bahsetmiştim spor la sanki kilo vermem daha beter durdu böle bişe olabilirmi yoksa ben mi saçmalıyorum kızlarrr

tunacımm sporaa daha yeni başladın sanırım vee sabit kalman hatta artıda olman gayet normall cnm
sıkma canınıı er yada geç gidicek bak hep diyorum yaa ilk 40 günde 4 kkiloyu verene kadar alnımın derisi çatlamıştıı.
sende troid vardı degilmi? bu gibi hastalıklarda zaten cabasııı

sen diyetine devam et,bol su birde sporu aksatmaa arkası gelir emin ol

bence menün gayet güzel
canın istedimi yemen gayet ii
çünkü insan bir kere ısırdımı gerisinde kendini frenleyebiliyor ama tutup tutup bi saldınmı vay halineee.
spor ve su da varsa ohhhhhh....

saol canım napimm haftasonu kendine yap ona yap buna yep önündede yiyolar bende ısırık al kaç taktiği yaptımmm

bu arada cuma 1 saat bugünde 1 saat spor yaptım bol bol yeşil çay içtim ama suyu pek içemedeim...

bide doğumdan kalma bende sidik torbası sarkması var sık idrara çıkıyorum o nedenle su olayı bende sıkıntılı canım ama içmeye çalışıyorummm

sevgilerrr

kızlar benim ogluşların dogum günü salı günüüü
babanne ve dedemiz burada yokk
yarında annemlere gidicez akşamaa halıllarımı bırakıcamm giderken bi pasta alıp kesimiversek orada diyorum

aslınd abu yıl arkadaşları çagırıppp güsel bişiyler yapıcaktım
ama yaşattıkları sıkıntıdan kaynaklııı kimseyle görüşmek istemiyorumm
asosyall olmayı tercih ediyorum bi süreee

yoksa çocukları alıp salı günü dışarımı çıksakkkk karar veremedimm

gece gece çigköfte yaptım annemleree yarın götürcem,birde poça yapıpp,pastayıda alıp gtsek mi ne yapsak
bilemedim? bu arada bugün yine bozdum diyetiiiii yarındaa yersem bu hafta yine çuvallarımm

bugün düşündüm de yeni evime taşınmamam 10 ay varrr 10 ayda düşsem 58 yeterr yeni evime taşınana kadar 58 olmak istiyorum yani zmanımmmm bollllll

evet canım yeni başladımmm

zaten özellikle seni kendime örnek alıp bu sefer dişimi sıkıyorum eskiden maksimum 2 hafta yapar bakardım kilo gitmiyo ehhh derdim bunlamı ugraşcam lan bu hayatmı çekilir çilemi derdimmm

ama sonra senin hikayeni okudum ve dedim ki bak demekki oluyromuş

eşime de seni anlatdım benim gibi meto zayıfmış ama vermiş dedim ben hiç inanmıyrdum vereceğime ama artık dönüşü yok

spora devam edicem bakalımm:76:

evet canım bendim ben geçen hafta hafta sonunu çok sağlam geçirdim hatta butün hafta ilk günler düştü sonra hızla rtışa geçti noldu anlamadım bir günde +600ü bile gördüm ama bu hafta düşüşe geçti bak sabah 77.4 dü şimdi 77 .7 yani bu demek oluyorki sabaha daha da düşecek..
galiba ilk spora başlayınca düzenli kas oranı artıyorr inşallah da düşüşüm dewam eder...
ben 15 martta diyetisyene ve spora başladım ama diyetisyen basa basa sporu abrtıyorsun diyordu ki haftada 3 gündü her hafta kas oranım artardı yine abartmışın derdii
veee sen böyle dewam edersen 1 ayı 3 hafta say derdi yani 1 hafta regl ve sporun yüzünden verimsiz hafta diyordu tek önerdiği günlük yarımsaat spor derdii
bende canım konyada okudum ev arkadaşımla 4 yıl kaldık kız 50 geldi 50 gitti düşün yani benim yediğimi oda yerdi ama dediğin gibi her bünye bir olmuyorrr hele sınav zamanları hep makarna çikolata kahve ama o almazdı onun yerine de ben alırdım ki hiç kafama dank etmedi zayıflayayım diyee...
okul bitti atandım evlendim bebek düşünmeye başlayınca bi gün bi arkadaşta tartılınca 86 olduğumu gördüğümde inanamamıştım ki ben o zamana kadar hiç tartılmamıştım yani yemin etsem başım ağrımaz lise ortaokul hiç hatırlamıyorum tARTILDIĞIMIII
hamilelik öncesi 16 kilo verip 70 ile hamie kalmıştım ki 100 ile doğuma girdim çıktım 93
emziriyorum diye bi daha aldım yine 100 oldum işte o gün bugündür uğraşıyorum kendimce aslında çizelgemi 100 yapsam daha mantıklı olur ama burayla tanıştığımda 90 falandımm az gidiyor ama gidiyor aman pes etme...
daha 29 yaşındayım ama hiç bir zaman istediğim gibi tarzım olan kıyafetleri gyemedim ve sırf bu inançla zayıflamak istiyorum hayatımda ilk defa bu kararlılıklaaa..
bırak onlar ne yerse yesinn sen de bizler gibi şanssız olanlardansın işte...
sen önce alatanı ye
önce yoğurdunu ye
yemeklerden önce bol su iç
mutlaka gerisi gelirrr...

birde yatmadan 1-2 saat önce bence ara öğün yap çünkü o seni sabaha kadar tutması gerekiyorr
yoksa sabah yediğin şeyleri hemen depoya alır aç gözlü bünyelerimiz inan bizden daha akıllı kıtlık var zannediyormuş yemeyip yemeyip yiyince.....

sen pes etme canım emin ol bu hafta artı çıksan bile haftaya düşüşe geçer tecrübeyle sabittir...
ben haftaya mesela regl olucam yine artı olucam ama artık bünyemi tanıyorum son gününde ani bir düşüş oluyor...

ahhh cnm biraz olsunnn ümitlendirdiysem snei ne mutlu banaa
bak ben nasıl zayıflamaya karar verdim hkayemdede okumuşsundur face bir ikiz anneis arkadaşım vardı.
40 kilo filan veridigni biliyordum bi gün bir resim eklemişşş beyaz bir bluz altında kot ve yanınd aiki ogluu up uzun saçlar
allahım hiçte ikiz annesi gibi degildiiii tam istediigm görüntüydüüü ve gözümü ekrandan alamadımmm
o gece onunla 3 saat konuştummmm veee 5i bir yerd eçayı ilee başladım ertesi gün salı günüydü hiçççççççççççç unutmuyorum 10 ocakk salı:))))))))))))))

geçmiş olsun canım su çokönemli ben hangi hafta suyu bol içtiysem o hafta ii kilo verdimm..

banucum git bence annenlerle kutla seneye istediğin gibi kendi evinde daha özene özene yaparsın inşallahhh...
ben aycanın ilk doğum gününe günlerce hazırlanmıştım yaklaşık 60 70 kişi vardı ama bu yıl bende çok özenemedim seneye inşallah daha özelini yaparımm
bu arada asosyal falan değiliz valla bana burası bile yetiyooo birçok insandann çoook çoook öndeyiz heryerden arkadaşımız var bir çok yeni konuyu farklı şehirlerden ülkelerden insanlardan duyuyoruzzz..
bırak birazda kafanı dinle canın isteyince görüşş istediklerinle...
zaten çok kalabalığa ihtiyaç da duymuyorum kendi adıma zaman buldummu kızım ev spor ve burası gerisi şu anda boş geliyor...
10 ayda 58 değil 56 bile olunur sen canını sıkma biz bu azimle neler yaparız bilionmuuuuuuuu????????????????????

evet canım biliyorum okudum şimdi sende tıpkı onun gibi fıstık gibi bir ikiz annesisin darısı başıma

gözlerim dodu valla

gerçi hala inanması çok zor ve uzak geliyo ama aslında benim hatam bunca yıdır hep çok çabuk yıldım yarı da kestimmm şimdi düşünüyorum zaten yaşım 31 az zamanım kaldı ne zamn istediklerimi alıp giyeceğim...........

birde bebek düşünüyorum düşünsene bu kiloyla hamile kalmışım artık dahada dobilikten kurtulamam eşimide kaybetme olasılığım bile olabilir.

sevgi kiloylamı oluyo diyolar ama yalan oluyo işte görsellikte çok önemli

inşallah bu sefer üniversite günlerime dönücem

şimdi ben kaçtım kızlar hüzünlendimde baya ama yatabilirsem yatım bariii

iyi geceler canlarımmm bayss

benimde tartımı aldığım tarih 19 şubattı ve tam tamına 90 ı gösteriyordu
acaba 19 şubat 2012 de kaç olacağımmm

şimdi saydım tam 21 hafta varr........

diyetisyene gittiğim tarih de 15 mart onada 24 hafta var bir yıl olmasına.......

bakalım bu süreçte neler bekliyor benii.....

Dunku menum:sabah kalktigimda liomlu elma sirkeli sicak su 1bardak
Kahvaltida:1yumurta domates roka nane zeytin ezmesi ve light kalperte
Oglen haslama sut misir
Aksam tahrana corbasi 2kepce ve 1adet haslanmis patates

Bugunku menum:kalktigimda elma sirkeli limonlu sicak su 1bardak
Kahvaltida:1haslama yumurta domates yesillik light kalper ve zeytin ezmesi
Oglen yayla corbasi 1kase ve salata
Aksam koskocam 1tane cupra firinda yapilmis ve salata
3litre su ve sekersiz cay

teşekkür edrim cnm...şuan çizelgemdeki kilodan biraz fazlayım..65im...bir aksilik olmazsa cumaya 2 kilo kadar veririm diye tahmin ediyorum..inşallah cnm hep beraber ulaşıcaz hedeflerimize...
ıslak keki kızım yaptı bizde yedik çok yumuşak olmuş insan yediqini anlamıyor..3.5 dilimi indirdim mideye inanki kızım ıslak keki akşam yaptı bu sabaha 2 dilim kaldı (gel cnm madem canın istedi kalan 2 dilimide sana ikram edeyim)...biz ailece zaten çikolata hastasıyız böyle şeylere dayanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…