selam arkadaşlar
listemi bildirim geçmişi okuyayımmm
kahvaltı
2 dilim kepek kemeğine peyaz peynir ile tost
1 yumurta
1 yeşil çay
bunların öncesinde elma sirkeli su içtimmm
ara 1 dilim kavun
öglen
5 kaşık nesfit
1 bardak süt
5-6 siyak kuru üzüm
ara
1 incir
1 erik
bir cimdik kek 1 ısırık N**** (Siyahi)(misafirim geldi valla kendimi zor tuttum dalacaktım keke filan)
akşam
1 yumurtadan melemen
1 kase yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara
8-10 sşyak üzüm
1 ısırık kavun
1 ısırık muz
:92::92:
günaydınnnnnn
77.4
son zamanların en ii rakamı
canım bence bu kadar kasma en başında böyle yaparsan inan sonu gelmez bende geçenlerde karbon diyeti yaptım tam 1 hafta ama dediğin gibi baş ağrısı olmuştu ...
arada bir kendini küçük kaçamaklarla ödüllendir yoksa inan çekilmiyor kendini diyet yapıyormuş gibi değilde sağlıklı besleniyormuş olarak düşünnn...
bak benim diyetisyenimden incilerr... basa basa her hafta söylerdii
kendini aç bırakma
canın birşey istediğinde onu mutlaka ye ama dozunda..
booool su
sporu abartma
süt yoğurt mutlaka olsun
peyniri bir gün yumurtayı bir gün ye
karbonhidrat mutlaka olmalı yoksa unutkanlık başlarrr
bu ve bunun gibi cümleler sürekli söylerdiiiii
o yüzden az ye öz yee
ben ilk gittiğimde dedimki bikaç gün sonra günüm var dedim eee ne güzel bak hepsinden yiyeceksin dedi birer çatal akşama dengelersin sen dediii.
yani bu iş kafada bitiyor ki beni çok sevmişti bana hep sen diyetle barışıksın hiç sıkılmıyorsun derdiii
ayyy bir öğrenci dahaaa bilmezmiyim o sofralarıııı..
mutlaka bir yemek salata ve pilav makarna ve türleriiii
kalabalık sofralarrr
bakliyatlarda karbon bol canım bu arada....
aslında bi saklama kabında az bişiler götürsen bi kenarda yesen olmazmıı
bu arada öğrencilerimiz hangi şehirdeeee....
hadi ya cok mu yüksek karbon ve kalorisi ya sade corba yesem doymam ki:26:
okulun yemeği ucuz olmasa gider cafede salata yerim.ama ne yapayım çok ucuz.4 ceşit tabldot yemek 1tl
artık dedigin gibi yaparım corba ve nohut yerim.sabah sadece 1 dilim kepek ekmek,akşam da protein yerim.okuldan da eve yürüdüm mü tamamdır herhalde
tebrik ederim canım sanırım dün yakınan sendin değil mi kilo veremedim diye oluyor işte bende bekliyorum geçen cumadan beri tartı 82,5 de takıldı kaldı kaç gündür üst üste sporda yapıyorum bugün 1 saat spor yaptım ama tartıda bi hareket yok bekliyorum inşallah bende cumaya kadar kilo vermiş olurummm
deryacım benim bu ikinci haftam olcak sanırım ben bu hafta listede olurum dimi tatlım yawww
daha öncee yaptırdın mı test filan cnm
vallaa bend edün gidicektim ama özgrün işleri sayesinde gidemedim
belki kayra hastanedeyken giderim zaten bir hafta filan orada olacagımız için hemen bi muayne oluveririm.
test yaptırıırmm bend ebu haftayı kaçamaksız ve sporlaa geçiricem bakalım nasıl sonuçlar alıcaz?
ayşe ve banucum bende sizin gibi yavaş kilo veriyorum bahsetmiştim spor la sanki kilo vermem daha beter durdu böle bişe olabilirmi yoksa ben mi saçmalıyorum kızlarrr
daha da asılsam spora cumaya kadar veririm belki
bence menün gayet güzel
canın istedimi yemen gayet ii
çünkü insan bir kere ısırdımı gerisinde kendini frenleyebiliyor ama tutup tutup bi saldınmı vay halineee.
spor ve su da varsa ohhhhhh....
tunacımm sporaa daha yeni başladın sanırım vee sabit kalman hatta artıda olman gayet normall cnm
sıkma canınıı er yada geç gidicek bak hep diyorum yaa ilk 40 günde 4 kkiloyu verene kadar alnımın derisi çatlamıştıı.
sende troid vardı degilmi? bu gibi hastalıklarda zaten cabasııı
sen diyetine devam et,bol su birde sporu aksatmaa arkası gelir emin ol
evet canım bendim ben geçen hafta hafta sonunu çok sağlam geçirdim hatta butün hafta ilk günler düştü sonra hızla rtışa geçti noldu anlamadım bir günde +600ü bile gördüm ama bu hafta düşüşe geçti bak sabah 77.4 dü şimdi 77 .7 yani bu demek oluyorki sabaha daha da düşecek..tebrik ederim canım sanırım dün yakınan sendin değil mi kilo veremedim diye oluyor işte bende bekliyorum geçen cumadan beri tartı 82,5 de takıldı kaldı kaç gündür üst üste sporda yapıyorum bugün 1 saat spor yaptım ama tartıda bi hareket yok bekliyorum inşallah bende cumaya kadar kilo vermiş olurummm
deryacım benim bu ikinci haftam olcak sanırım ben bu hafta listede olurum dimi tatlım yawww
bende canım konyada okudum ev arkadaşımla 4 yıl kaldık kız 50 geldi 50 gitti düşün yani benim yediğimi oda yerdi ama dediğin gibi her bünye bir olmuyorrr hele sınav zamanları hep makarna çikolata kahve ama o almazdı onun yerine de ben alırdım ki hiç kafama dank etmedi zayıflayayım diyee...ben istanbuldayım canım.ay bizim sofrada salata olsa ne ala yani.bak ya corba pilav ya da sebze yemegi pilav eger eserse akıllarına bir de yogurt koyarlar hamarat günlerindelerse salata da olabilir. zaten ben böyle yemegime özen gösterdiğim icin kontes asilzade felan diyorlar bana
ya sinir oluyorum full karbon full kalori besleniyorlar ama hala zayıflar.bak ben gecen senenin başında bu eve geldiğimde 68 kiloydum.1 yıl icinde 85 kiloya cıktımhadi kek yapalım.hobaa cig köfte dürüm yiyelim.aman irmik helvası börektir bilmem nedir.ya 6 kişi içinden bir tek ben bu kadar kilo aldım digerleri dal gibi.çıldıriciiim yani:84:
bu arada benim diyetisyenimde bir gün yumurta yersen peyniri diger gün ye demişti neden ki aceba:26:
evet canım zaten ufaktan basladım daha düzgün beslenmeye.öğrenciyim valla kafam calısmaz sonra.ekmek felan az tüketirim gene de ölcülü olarak bakliyat yerim.aksam 6 dan sonrada yemezsem oldu bitti.zaten en gec 7 bucukta yiyorum.6ya da alışırım nasılsa.
ay gidip banyo etmem lazım bırakamıyorum burayı.pazar günü banyosu malum yarın okul var
sen pes etme canım emin ol bu hafta artı çıksan bile haftaya düşüşe geçer tecrübeyle sabittir...ayşe ve banucum bende sizin gibi yavaş kilo veriyorum bahsetmiştim spor la sanki kilo vermem daha beter durdu böle bişe olabilirmi yoksa ben mi saçmalıyorum kızlarrr
daha da asılsam spora cumaya kadar veririm belki
evet canım yeni başladımmm
zaten özellikle seni kendime örnek alıp bu sefer dişimi sıkıyorum eskiden maksimum 2 hafta yapar bakardım kilo gitmiyo ehhh derdim bunlamı ugraşcam lan bu hayatmı çekilir çilemi derdimmm
ama sonra senin hikayeni okudum ve dedim ki bak demekki oluyromuş
eşime de seni anlatdım benim gibi meto zayıfmış ama vermiş dedim ben hiç inanmıyrdum vereceğime ama artık dönüşü yok
spora devam edicem bakalımm:76:
geçmiş olsun canım su çokönemli ben hangi hafta suyu bol içtiysem o hafta ii kilo verdimm..saol canım napimm haftasonu kendine yap ona yap buna yep önündede yiyolar bende ısırık al kaç taktiği yaptımmm
bu arada cuma 1 saat bugünde 1 saat spor yaptım bol bol yeşil çay içtim ama suyu pek içemedeim...
bide doğumdan kalma bende sidik torbası sarkması var sık idrara çıkıyorum o nedenle su olayı bende sıkıntılı canım ama içmeye çalışıyorummm
sevgilerrr
kızlar benim ogluşların dogum günü salı günüüü
babanne ve dedemiz burada yokk
yarında annemlere gidicez akşamaa halıllarımı bırakıcamm giderken bi pasta alıp kesimiversek orada diyorum
aslınd abu yıl arkadaşları çagırıppp güsel bişiyler yapıcaktım
ama yaşattıkları sıkıntıdan kaynaklııı kimseyle görüşmek istemiyorumm
asosyall olmayı tercih ediyorum bi süreee
yoksa çocukları alıp salı günü dışarımı çıksakkkk karar veremedimm
gece gece çigköfte yaptım annemleree yarın götürcem,birde poça yapıpp,pastayıda alıp gtsek mi ne yapsak
bilemedim? bu arada bugün yine bozdum diyetiiiiiyarındaa yersem bu hafta yine çuvallarımm
bugün düşündüm de yeni evime taşınmamam 10 ay varrr 10 ayda düşsem 58 yeterr yeni evime taşınana kadar 58 olmak istiyorum yani zmanımmmm bollllll
ahhh cnm biraz olsunnn ümitlendirdiysem snei ne mutlu banaa
bak ben nasıl zayıflamaya karar verdim hkayemdede okumuşsundur face bir ikiz anneis arkadaşım vardı.
40 kilo filan veridigni biliyordum bi gün bir resim eklemişşş beyaz bir bluz altında kot ve yanınd aiki ogluu up uzun saçlar
allahım hiçte ikiz annesi gibi degildiiii tam istediigm görüntüydüüü ve gözümü ekrandan alamadımmm
o gece onunla 3 saat konuştummmm veee 5i bir yerd eçayı ilee başladım ertesi gün salı günüydü hiçççççççççççç unutmuyorum 10 ocakk salı:))))))))))))))
ahhh cnm biraz olsunnn ümitlendirdiysem snei ne mutlu banaa
bak ben nasıl zayıflamaya karar verdim hkayemdede okumuşsundur face bir ikiz anneis arkadaşım vardı.
40 kilo filan veridigni biliyordum bi gün bir resim eklemişşş beyaz bir bluz altında kot ve yanınd aiki ogluu up uzun saçlar
allahım hiçte ikiz annesi gibi degildiiii tam istediigm görüntüydüüü ve gözümü ekrandan alamadımmm
o gece onunla 3 saat konuştummmm veee 5i bir yerd eçayı ilee başladım ertesi gün salı günüydü hiçççççççççççç unutmuyorum 10 ocakk salı:))))))))))))))
bende canım konyada okudum ev arkadaşımla 4 yıl kaldık kız 50 geldi 50 gitti düşün yani benim yediğimi oda yerdi ama dediğin gibi her bünye bir olmuyorrr hele sınav zamanları hep makarna çikolata kahve ama o almazdı onun yerine de ben alırdım ki hiç kafama dank etmedi zayıflayayım diyee... okul bitti atandım evlendim bebek düşünmeye başlayınca bi gün bi arkadaşta tartılınca 86 olduğumu gördüğümde inanamamıştım ki ben o zamana kadar hiç tartılmamıştım yani yemin etsem başım ağrımaz lise ortaokul hiç hatırlamıyorum tARTILDIĞIMIII hamilelik öncesi 16 kilo verip 70 ile hamie kalmıştım ki 100 ile doğuma girdim çıktım 93 emziriyorum diye bi daha aldım yine 100 oldum işte o gün bugündür uğraşıyorum kendimce aslında çizelgemi 100 yapsam daha mantıklı olur ama burayla tanıştığımda 90 falandımm az gidiyor ama gidiyor aman pes etme... daha 29 yaşındayım ama hiç bir zaman istediğim gibi tarzım olan kıyafetleri gyemedim ve sırf bu inançla zayıflamak istiyorum hayatımda ilk defa bu kararlılıklaaa.. bırak onlar ne yerse yesinn sen de bizler gibi şanssız olanlardansın işte... sen önce alatanı ye önce yoğurdunu ye yemeklerden önce bol su iç mutlaka gerisi gelirrr... birde yatmadan 1-2 saat önce bence ara öğün yap çünkü o seni sabaha kadar tutması gerekiyorr yoksa sabah yediğin şeyleri hemen depoya alır aç gözlü bünyelerimiz inan bizden daha akıllı kıtlık var zannediyormuş yemeyip yemeyip yiyince...QUOTE .!.:vay arkadas nedir bizim bu şanssızlığımız kendi öz metabolizmalarımız bile bize düşman
canım işte geceleri tarcınlı light süt iciyorum o baya tutuyor beni.bir tek bugün biraz kriz gibi yeme istegi geldi hemen kalktım leslie ile 2 mile yürüdüm.burada sizinle sohbet ettim duşumu aldım gecti bileeee
yarın daha iyi olacagımı biliyorum meyve girecek cünkü vücuduma.sabah da dersim erken belki hızlı olsun diye bir kase kelogs ve bir meyve yerim. yanıma da 3 tane light bisküvi alırım ara ögün olarak.
bu arada cikolatalı kelogs k mısır gevregini denediniz mi valla ben cok seviyorum kahvaltıda yiyince baya tatlı istegini kesiyor.bak aklıma gledi yarın gidipte alayım
canım sakın üzme kendini istedigin kıyafetleri alacaksın.bak ben bugün spor yaparken kollarımı calıstırıyordum böyle yukarı asagı hareket ettiririken.birden gözümü kapattım ve sanki yukarıdan topuklu ayakkabılar,şirin etekler,şık elbiseler kapıyormuşum gibi hayal ettim.Allah'tan oda arkadasım yoktu rezil olurdum öyle bir hışımla kollarımı kaldırmışım ki yukarı feci agrıyorlar
neyse hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar
arkadasım cizelgene baktımda maşallah cok güzel kilo vermişsin.tebrik ederim.pazar günü kaçamakları olur o kadar kendinde demişsin hafta ici toparlarım diye.inşallah geri kalan son iki kilonuda sağlıkla verirsin.
bu arada ıslak kek yemeni kıskandım :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?