80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

güzeller ben kaçıom daha bıcı bıcı yapcam sabah erken kalkmam lazım
ii geceler...
nurancııımmm bak düğün yaklaşıyorr boş bırakma burayı sürekli gellll ok??????

merhaba arkadaşlar

ay o kadar yorgunumki geçimişi yarın okurum artık.bugün kü menümü yazayım

uyanınca:sirkeli su

kahvaltı: 1 dilim denge light ekmek,1 kibrit kutusu peynir,1 yeşil zeytin,yarım domates

öğle:1 kepceden az sebze corbası,6 yemek kaşığı nohut

ara:light cikolatalı süt yarım bardak

ara:damlasakızlı türk kahvesi

akşam:6 ızgara köfte,yarım domates,1 kutu ayran,10 tane patates kızartması

ara:bir yudum cikolatalı light süt

bolca su ve bir fincN form cayı ictim.
ve feci şekilde yürüdüm.okuldan avmye kadar yürüdüm.ürada da gezdim yürüdüm.sonra avmden eve kadar yürüdüm.evde de 2 mil leslie yaptım.pert şekilde yatıyorumşimdi iyi geceler.

ewt canım çok memnunum actfrymdan.
zaten ben uzun zamandır hep diyete uygun tarzda beslenmeye alıştım.
ama insan bazen bıkabiliyor.
actfryıda o yüzden aldım.diyet yaparken lezzetli birşeyler yiyebilmek için.
ve en önemlisi çocuklarım sağlıklı birşekilde kızartma yiyorlar.
yani şiddetle tavsiye ederim
bu arada adın zekiyemiydi canım

günaydın arkadaşlar herhese hayırlı sabahlarr
reqliyim karnım patlıcak qibi...bugün hep dışarda olucam bu şekilde nasıl olacak bilmiyorum..reqlimin ilk günlerinde hep evde olmak istemişimdir..önce bakırköyde bir randevum var sonrada kuzenim aradı safranboludan gelmiş perşambe akşamıda tekrar dönüyormuş..mutlaka görüşmek istediqni söyledi kıramadım öqleden sonrada oraya gidicem...akşam eve gelmem kaç olur bilmiyorum..halsiz ve bitkinim...evde olmak vardı bugün bigüzel yatıp uyumak

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
eddoras günleridr yazıcam unutuyorum sen yüklü bir liste ile kilo verdin dgeilmi bend egidicem diyetisyene eminim banada öyle bir liste vericek ama ben korkuyorum kilo alırım diyeeee

kızlar çarşamba ve perşmebe detoks yapıcammm aylardır yapmıyorumm
belki tek günde yaparım belli dgeil ama dün çok kaçırdım bugünde pasta filan yiycemm

seher bu 11 puanlık ekmek nasıl bi ekmek. ben ekmek türlerini daha yüksek hatırlıyorum.
buarada gözüne noldu. geçmiş olsun

sağol canım gözüme ne oldu bende bilmiyorum bir kaç gündür sol gözüm kızarık ve yanıyor lenslerden olmalı mikropmu ne kaptı
11 puanlık ekmek kızarmış ekmek aslında 8 puan ama ben 1 dilim ekmekten az fazla yediğimden 11 puan yazdım :26:

ve hepinize günaydınlar
dün aç acına yattım resmen uzun zamandır ilk defa böyle midem kazındı ohhh olsun yemedim
kahvaltıya geçiyorum kızlar
hoş sohbetler

günayyydddddıııııınnnn azcık geçkalmış bi günaydın ama sıra bana gelmiyokiiiiiii evdekilerdeeennnn..haydiiiii yeşil çaylar , iksirler tarçınlar hazırlandımıııııı...en az 2 lt su sürahide bekliyomuuuuuu..eee ya salatalar düşünüldümüüüüü...tmm ozmn bugune hazırız demekkiiiiii

ah canım aynı dert bendede var. hem ayak bileklerim hemde ayak tabanalarım ağrıyor. bende alt komşuma ses gitmesin diye giymiyorum. bir sitede okumuştum leslie ile kesinlikle spor ayakkabı giymelisiniz yazmıştı ve haklı bencede. birde hareketlerde bel ve sırtınıza dikkat edin dik durun yazıyordu. aslında leslie söylüyor ve gösteriyor ama yinede türkçe olmadıgı için dikkat etmiyoruz sanırım..ses olmaz diyosan ihmal etme ayakkabını derim ben..

canım sen denede bende haftaya bi deneyeyim malzemeleri alıp. ben şu lahana çorbasını hiç içememiştim bakalım bu nasıl olacak

canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. klozet yerine tuvaletin üzerine konan 20 30 tl lik klozet görünümlü yüksek oturaklar var canım. eğer hiç kalkamaz diyosanda yine o fiyatlarda sürgülü sandalyeler var. odada da durabilir. biz annemin ameliyatlarında almıştık.ikiside çok kullanışlı. tabi en doğrusu senin yanında yada onun yanında birinin olması. annen benimkine çok benziyo ne demek yük olmak dimi....

canım bende patlıcanları fırçayla yağlayıp fırında kızartıyorum.sonra malzemesini ekliyorum. fırın poşetide çok çok mantıklı .ay çok sevindim bu fikre. teşekkür ederim.
canım menün fena değil. bıraktınmı acı biberleri yoksammm..adını bilmiyorum canım ya yazarsan sevinirim. arada meyve ile destekle bence. kilon ne kadardı hatırlamadım.yeni başlangıçlarda ögünlerde 1 dilim ekmek al bence.ne kadar oldu diyete başlayalı?

canım tabi doğum gününüz var bugun. nice yıllaraaaaaaaa....hayırlı ömürler versin Rabbim. ama pastayı kaçırmak yok tabiiiii

arkadaşım geçmiş olsun,birde bugün telaşın var ,Allah kolaylık versin...bende 38 bedene bol dicekmiyim acaba....offf offf
bu arada yine yeniden kayra ve denize mutlu yıllarrrrrrrrr

tatlım benim çok çok geçmiş olsun ,hastalığı dolayısıyla da zor günler geçirecek...Allah yardımcısı olsun,tez zamanda şifa versin....

tülincimmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
canım nasıl geçti günlerin,kaçamakların olmuş herhalde ama onları sen hemen atarsın biliyorum ben seni....döndün ya yeter , nasıl özledim bilsen...ben de bu aralar cozuttum,kızın doğum günü vardı,düğünler vardı yine,kaplıcaya gittik. falan dikkat edemedim ,ama artım yok....neyse beraber beraber halledriz... nezlem hala devam ediyor ,burnum ve boğazlarım acıyo,ayrıca çok kötü boynum tutulmuş.... ne sağa ,ne sola...3 güdür b-fit iptal b uyüzden,ütüm var bi dünya ama nasıl zor geliyo,elayın doğum günü kutlaması akşam yapıldı heryer battı,12 ebeveyn,5 çocuk neyseki bitti artık ....canım görüşüz şimdi kaçıcam işlerim çok ,kızı okula bırakınca b,fite gidicem akşam üstü gelirim yine...

canım benim hoşbuldum gülümmm..evet canım 76 çıktım sabah.neyseki çok artıda değilim. bu hafta hemen hallederiz umarım.ama şu hastalıkları atmak lazım önce. bu hafta spor yapamıycam ama kaçamaksız olucam inşallah. sende hastasın demek.çok geçmiş olsun. evi falan boşver şimdi. belliki harika bi doğum günü olmuş. tekrar nice yıllara canım.unutmayalım aralıkta 65 olcaz dimi. sana kolay gelsin bende kaçıyoreeeeee

banucum ewt bu listeyle 15 günde 2kilo verdim.
15 gün tartılmadım dr. öyle dedi.bir gittim 2kilo gitmiş.hemde yağdan
ve uzun zamandır benim tartımın ibresinde oynama yoktu.keşke daha önce gitseymişim diyorum.
sende git canım ihmal etme.çok emek harcıyorsun çünkü.
bu arada deniz ve kayranın doğum günlerini kutluyorumnice yıllara...

selam kızlar, banucum geçmiş olsun, umarım daha iyisindir şimdi.
kayra ve denizin de doğum günleri kutlu olsun. nice sağlıklı, mutlu yaşlara...

uzun zmandır yazıcam ama unutuyorum hep ,
yazılarından anladıgım kadarıyla; sakin,düzenli,biraz hasas bir yapın varr sankiii:))

EVET BENCEDE.. BENDE DE ÖYLE BİR İZLENİM OLUŞTU HANIMEFENDİ SAKİN KİBARR....
Düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Bilemiyorum,arkadaşlarım da(yüz yüze görüştüğüm) sizinle aynı duyguları paylaşırlar ama tam tersi olduğum zamanlar da yok değil hani Hem de bayağı var...Yerine göre değişiyor sanırım....

Ben normalde acı biberi çok severim ve oldum olası çiğneyerek yerim.Sanırım alışkanlık olduğundan acısı rahatsızlık vermiyor,aksine lezzet alıyorum.

Menülerimde yazmayı hiç aklıma getirmiyordum,bir arkadaşın menüsünde okuyunca ben de yazmaya başladım ama yine de unuttuğum zamanlar oluyor.Hergün kahvaltıda ve yemekler yanında mutlaka yiyorum.

Banu,alıntıda okudum rahatsızlanmışsınız,çok geçmiş olsun.Ayrıca bugün mutlu bir günmüş.Her ikisinin de doğum günlerini kutluyor,sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

3 gün gelemeyince sayfalar birikmiş,sanırım okuyamam.Umarım herkes iyidir ve diyetler de kaçamaksız devam ediyordur.

Son düzenleme:
selam canlarım

hastanedeydim şimdi geldim ofise

şu insüline bide trioid rutin tahlillerimi yaptırdım perşembe alıcam sonuçları

dün akşam giremedim

menümü yazıyım

kahvaltı

kepek ekmepine tost

öglen yeşil fasulye
avç içi kadar az yaglı balık tava 1 dilim kepek ekmeği 1 kase yoğu

ara 1 elma-3 siyh erik

akşam

kıymalı makarna yaptım makarnadan 1 kaşık yedim 4 kaşık kadar kıyma bol salata yedimmmm
ama çig köfteye dayanamadım 3 adet yedim

bişe yapmaz sandım o kadar tatkıya kurabiyeye hayur dedim çig köfte bişe yapmaz diye yedim ama tartı +400 gram gördüm kızlar

çig köfte artık düşmanımdır bu böyle biline

büroda acil işlerim var şunları halledip geçmişi okuyum kızlarrr

canım gerçi sen beden iyi bilirsin o kadar kilo vermişsin ama ben seni yine teselli edeyim albeni senin kaçamağın olsun bu seferlik takma kafana canımmm...

yemişsin madem pişman olma bari de zevki çıksınnn

canım gerçi sen beden iyi bilirsin o kadar kilo vermişsin ama ben seni yine teselli edeyim albeni senin kaçamağın olsun bu seferlik takma kafana canımmm...

yemişsin madem pişman olma bari de zevki çıksınnn

canım bu hafta benimde 2.haftam dolmuş oluyor sölemiycektim ama garantiye alim dedim listede olurum dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…