kız boşver gitsin ses belki o da gaza gelir spor yapar......
hadi tüm komşulaaarrr
walk walk.....
ewt canım çok memnunum actfrymdan.en güzelini yapıyorsun canım. kendi adıma konusuyorum ben bastan sıktım daha dahada azaltmak için ugrassamda olmuyor veya cok yavas gidiyor. ama,tefal actıfryz diyet için güzel bişey aslında. nasıl memnunmusun kullanılışlımı
seher bu 11 puanlık ekmek nasıl bi ekmek. ben ekmek türlerini daha yüksek hatırlıyorum.
buarada gözüne noldu. geçmiş olsun
ah canım aynı dert bendede var. hem ayak bileklerim hemde ayak tabanalarım ağrıyor. bende alt komşuma ses gitmesin diye giymiyorum. bir sitede okumuştum leslie ile kesinlikle spor ayakkabı giymelisiniz yazmıştı ve haklı bencede. birde hareketlerde bel ve sırtınıza dikkat edin dik durun yazıyordu. aslında leslie söylüyor ve gösteriyor ama yinede türkçe olmadıgı için dikkat etmiyoruz sanırım..ses olmaz diyosan ihmal etme ayakkabını derim ben..kızlar leslie yi yaparken spor ayakkabı giyiyormusunuz ben giymiyorum ondan mı acaba bileklerim çok ağrıyor??
ay bu leslie bağımlılık yaptı bende yürüyüş bandının yüzüne bakmıyorum birde bant çok vıcık vıcık terletiyor yoruyor parmaklarım şişiyor. leslieyle valkvalklamaya devamm:))
bügün doktorum programında ender saracın tarifini verdigi detoks çorbanın tarifi:
semizotu, bamya (1 avuc kadar), lahana (küçük boyun 4 te 1i), pırasa(1tane)
sogan(sanırım 1 tane), maydonoz, sivribiber(2 tane acı)
biberiye, kimyon. zencefir, zerdecal, 2 litre su.
hepsini kaynatıp blanderdan geciriyoruz. sabahtan akşama 2 ser saat ara ile bu çorbayı içiyoruz. o gün içinde baska bişey yemek yok. 1 gün yapılması öneriliyor. istenirse 10 günde 1 tekrarlanabilir
kızlar ben bu perşembe yapmayı düşünüyorum bu detoksu. eksiklerim var onları temin edebilirsem tabi. inş tadı güzel bi çorba olur
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. klozet yerine tuvaletin üzerine konan 20 30 tl lik klozet görünümlü yüksek oturaklar var canım. eğer hiç kalkamaz diyosanda yine o fiyatlarda sürgülü sandalyeler var. odada da durabilir. biz annemin ameliyatlarında almıştık.ikiside çok kullanışlı. tabi en doğrusu senin yanında yada onun yanında birinin olması. annen benimkine çok benziyo ne demek yük olmak dimi....annem düşmüşş ayagı kırılmış nasıl üzüldüm anlatamammm
doktor 20 gün hiç kalkmicaksın demiş
ama benim annem chron hastası ve kadının ömrü tuvalette geçiyo(ishal kusma)
24 saat bu sekilde kadınn
mecbur kalkıp duruyo dakka başııı:26:
ve annemlerin evi eski ev tuvalet yerde klozeti yok yani
bide diz çöküyooo
offfffffffffffff içim şişti içimmmmmm
canım bende patlıcanları fırçayla yağlayıp fırında kızartıyorum.sonra malzemesini ekliyorum. fırın poşetide çok çok mantıklı .ay çok sevindim bu fikre. teşekkür ederim.selam kızlar 40 dk tempolu yürüyüş yaptım duşumu aldım sıcak ballı tarçınınlı sütümü içiyorum ve size geldim kızlar:))
banucum geçmiş olsun allah şifa versin hemen bişeyler almalısın yoksa daha beter olursun...
bugünkü menüm
1 bardak limonlu tarçınlı sıcak su
sabah = 2 dilim ekmekten beynirli domatesli sandaaviç-2 siyah zeytin form çayı
öğlen =2 yumurtadan omlet kaşrlı -bir diliim kepek ekmeği ve bir şeftali
akşam=diyet karnıyarık ve bol salata
ara öğün=bir armut-ve ballı süt
kızlar liğht karnıyarık yaptım harika oldu ve çok hafif hiç yağ yok
fırın poşetine patlıcanları koyup fırında pişirdim
sonra domatesli soğan kıyma maydonoz lu iç hazırladım patlıcanların ,ç,ne dordurup tekrar fırınladım acayip hafif ve lezzetli sadece kıymanın yağı var başka yağ yok kıymayıda biraz az koyunca tam diyetlik oluyor eşim bayıldı gerisini siz düşünün :):):):):) denemenizi tavsiye edeerim...
canım menün fena değil. bıraktınmı acı biberleri yoksammm..adını bilmiyorum canım ya yazarsan sevinirim. arada meyve ile destekle bence. kilon ne kadardı hatırlamadım.yeni başlangıçlarda ögünlerde 1 dilim ekmek al bence.ne kadar oldu diyete başlayalı?merhaba arkadaşlar
ay o kadar yorgunumki geçimişi yarın okurum artık.bugün kü menümü yazayım
uyanınca:sirkeli su
kahvaltı: 1 dilim denge light ekmek,1 kibrit kutusu peynir,1 yeşil zeytin,yarım domates
öğle:1 kepceden az sebze corbası,6 yemek kaşığı nohut
ara:light cikolatalı süt yarım bardak
ara:damlasakızlı türk kahvesi
akşam:6 ızgara köfte,yarım domates,1 kutu ayran,10 tane patates kızartması
ara:bir yudum cikolatalı light süt
bolca su ve bir fincN form cayı ictim.
ve feci şekilde yürüdüm.okuldan avmye kadar yürüdüm.ürada da gezdim yürüdüm.sonra avmden eve kadar yürüdüm.evde de 2 mil leslie yaptım.pert şekilde yatıyorumşimdi iyi geceler.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
eddoras günleridr yazıcam unutuyorum sen yüklü bir liste ile kilo verdin dgeilmi bend egidicem diyetisyene eminim banada öyle bir liste vericek ama ben korkuyorum kilo alırım diyeeee
kızlar çarşamba ve perşmebe detoks yapıcammm aylardır yapmıyorumm
belki tek günde yaparım belli dgeil ama dün çok kaçırdım bugünde pasta filan yiycemm
arkadaşım geçmiş olsun,birde bugün telaşın var ,Allah kolaylık versin...bende 38 bedene bol dicekmiyim acaba....offf offfiyi geceler kızlarrrrrrrrr
gözleirm yanıyor,burnum tıkalı bogazım acıyor hasta oluyorum sanırım:26::26::26::26::26:
kızlar lcw den aldıgım etek geldii 38 beden ama beli lastikli birazda bol olduu
duruşunuda begenmeidm sanırım degiştircemmm
kızlar bitkinim yorgunum canım sıkkın
annem düşmüşş ayagı kırılmış nasıl üzüldüm anlatamammm
doktor 20 gün hiç kalkmicaksın demiş
ama benim annem chron hastası ve kadının ömrü tuvalette geçiyo(ishal kusma)
24 saat bu sekilde kadınn
mecbur kalkıp duruyo dakka başııı:26:
ve annemlerin evi eski ev tuvalet yerde klozeti yok yani
bide diz çöküyooo
offfffffffffffff içim şişti içimmmmmm
tülincimmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnn
canım nasıl geçti günlerin,kaçamakların olmuş herhalde ama onları sen hemen atarsın biliyorum ben seni....döndün ya yeter ,nasıl özledim bilsen...ben de bu aralar cozuttum,kızın doğum günü vardı,düğünler vardı yine,kaplıcaya gittik. falan dikkat edemedim ,ama artım yok....neyse beraber beraber halledriz... nezlem hala devam ediyor ,burnum ve boğazlarım acıyo,ayrıca çok kötü boynum tutulmuş.... ne sağa ,ne sola...3 güdür b-fit iptal b uyüzden,ütüm var bi dünya ama nasıl zor geliyo,elayın doğum günü kutlaması akşam yapıldı heryer battı,12 ebeveyn,5 çocuk neyseki bitti artık ....canım görüşüz şimdi kaçıcam işlerim çok ,kızı okula bırakınca b,fite gidicem akşam üstü gelirim yine...
banucum ewt bu listeyle 15 günde 2kilo verdim.günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
eddoras günleridr yazıcam unutuyorum sen yüklü bir liste ile kilo verdin dgeilmi bend egidicem diyetisyene eminim banada öyle bir liste vericek ama ben korkuyorum kilo alırım diyeeee
kızlar çarşamba ve perşmebe detoks yapıcammm aylardır yapmıyorumm
belki tek günde yaparım belli dgeil ama dün çok kaçırdım bugünde pasta filan yiycemm
uzun zmandır yazıcam ama unutuyorum hep ,
yazılarından anladıgım kadarıyla; sakin,düzenli,biraz hasas bir yapın varr sankiii:))
Düşüncelerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.Bilemiyorum,arkadaşlarım da(yüz yüze görüştüğüm) sizinle aynı duyguları paylaşırlarEVET BENCEDE.. BENDE DE ÖYLE BİR İZLENİM OLUŞTU HANIMEFENDİ SAKİN KİBARR....
canım menün herzamanki gibi güzel. ben bişey merak ettim bu acı biberleri nasıl yiyorsun. yani cigniyormusun yoksa bütün olarakmı yutuyorsun. ay cigneyerek yutuyorsan nasıl dayanıyorsun acısına. bende metobolizmamı hızlandırmak için yapsam iyi olacak. zira durmadan kabızlık çekiyorum
bugünkü menüm:
sabah:
2 çavdar ekmegine kaşarlı tost
domates
ara:
1 kase üzüm
1 ç.b tarcınlı süt
öglen:
2 kepçe mercimek corbası
salata
ara:
1 albeni
akşam:
1 karnıyarık
1 kase cacık
1 form çay
bol su
aralarda yerim diye galeta almıştım bugun alayım 1 tane dedim. bi baktım benim koca cekmeceye büyük stok yapmış. ay duramadım aldım 1 albeni yedim. durduk yere zarara soktu beni. aslında suc bendede işte ona atıyorum. ama yok ya kaldırsın bi yerlere gözümün önünden yoksa dayanamıyor insan.
inanın bugun sabahtan menülerimi planlamıştım sözde çok güzel gececekti gecmeliydi ama olmadı yine
bugun 18.30 da yedim akşam yemegimi erken yememin faydası olur en azından inş.
bugünkü menüm:
sabah:
2 çavdar ekmegine kaşarlı tost
domates
ara:
1 kase üzüm
1 ç.b tarcınlı süt
öglen:
2 kepçe mercimek corbası
salata
ara:
1 albeni
akşam:
1 karnıyarık
1 kase cacık
1 form çay
bol su
aralarda yerim diye galeta almıştım bugun alayım 1 tane dedim. bi baktım benim koca cekmeceye büyük stok yapmış. ay duramadım aldım 1 albeni yedim. durduk yere zarara soktu beni. aslında suc bendede işte ona atıyorum. ama yok ya kaldırsın bi yerlere gözümün önünden yoksa dayanamıyor insan.
inanın bugun sabahtan menülerimi planlamıştım sözde çok güzel gececekti gecmeliydi ama olmadı yine
bugun 18.30 da yedim akşam yemegimi erken yememin faydası olur en azından inş.
Kızlar o zaman haftaya listedesiniz
Kübracım banu kaptanım da anlatmış da ben de söyleyeyim bildirimini buraya yapsan yeter özelden atmana gerek yok ben buradan alıyorum zaten..Yapman gerekeni yapmılsın 2 haftan dolmuş.Sizin bildirimleri de gördüm ama 2 hafta olayını bilmediğim için alamadım listeye, kaptanım da yoktu facebookta filan yoksa ona sorardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?