80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oğluna geçmiş olsun allah şifa versin canım.menü yazmıyorum evet saçma oluyor çünkü.senin menün güzelmiş kaçamak olsa da..opüyorum canım..

canımmm selamın başım üstüne. bende kaçıyorum kustu bile benimki artık uyku yok bize bu gece. hadi hayırlısı.bende kaçıyorum canım.iyi geceler..

kıyamam ya geçmiş olsun.umarım gece uyuyabilmiştir çocuk..

afiyet olsun canım.çiçekleri de ilk gelen olarak aldım saoll.....

günaydın kızlar öğleden ssonra görüşürüz..

sabah ufak sandviç
ara kaşarlı tost ve ballı ıhlamur
öğlen patatesli tavuk yemeği, çorba ve yoğurt - salata
ara sütlü kahve
ara 3 kare antep fıstıklı çikolata maaleesefff ama cnm cok istedi
akşam fırın levrek - fırın patates 4-5 adet ve bol salata
akşam üstü 1 küçük elma ve 1 küçük şeftali
değerlendirme kahvaltıdan sonra hic ekmek tüketmedim bu iyi bir şey benim için

herkese günaydınnnn
dünkü menümde bu şekildeydi
fena değil değil mi diyet bir sey yok hersey normal yemekti ama zaten bu sekilde idare etmeye calısacagım
uzun zamandır en duzgun giden gunlerden biriydi diyebilirim
eylül ayı 1g bile veremeden gecti gitti ama verdiklerimden geri almadım şükür aynıdayım
hala 83,6

günayyydddııınnnn...uyandım ve herkesten önce kaptım laptopu:126::126::126: eee siz daha uyuyomusunuz.dün o kadar yeşilçay iksir dedim görmedim menülerde. ama bugun olsun inşallahhhh..haydiiiiii uyanınnııınnnnn]

nilgünüm canım saol.oğlum fena değildi. uyuduk sayılır. maşallah erkencisin yine. Allah yardımcın olsun canım çalışmakta zor. sen yinede yaz menünü. yazınca inan daha az yiyosun.sen benden daha iyi biliyosun geurçi. bende öpüyorum canımmmmm

canım günaydın. sabah ve arada ekmek var ama bence patateste çok olmuş.çikolatada 1 tanecik alıcaz minicik minicik ısırarak hatta koklaya koklaya yiycez
azcık daha dikkat edersek tamamdırrrrrr

günaydın kızlar

bugün çok hızlıyım.kahvaltımı yaptım.45 dakika yürüyüşümü yaptım ve şimdi 1 kupa yeşil çayla keyif yapıyorum,spor yapınca mutlu oluyorum.hadi uyanın hareket zamanı....

dünkü menüm

sabah 2 dilim kepek ekmeği----3 zeytin----kk peynir---domates salatalık---şekersiz çay

ara 1 avuç üzüm---1 tane içli köfte

öğlen 10 tane etli yaprak sarma-----1 kase yoğurt

ara 2 incir

akşam 3/4 etli pide--1 bardak ayran

ara 1 avuç antep fıstığı
1 incir---yarım şeftali

1.5 litre su----1 saat yürüyüş

TÜLİNCİMMMM sağoll
sana da cok cok gecmisler olsun ne diyelim tekrar
bu arada minik aycan da insallah iyilesti diye umuyorumm
ahh ahh onlar hastalanmasa da ne olursa bize olsun
bende eve gidiyorum bğazım ağrıyor cok bitkinim tüm yuk annemin ustune kalıyor ama yavas yavas oynuyoruz kuzucukla işte

gecen hafta tatilin evde oldugun kısmında zayıfladıgı hissettim bariz ama sonra tatilde o verdiklerimi alıp gene nötr oldum
off neden bosu bosuna tuketim yapıyoruz
bak yemeklerin bize ne yararı var ki
sonucta tamam cok guzel yedik ama surekli bir vicdan azabı ysıyoruz
noolacak bu beynimiz
niye gormemisler gibi saldırıyorum anlayamıyorum hic kendimi

antep fıstıklı cikolata da cok haklısın
ah bir de cumartesi aksam benim acıkbufene bir tatlı yeyisim vardı ki hic anlatmayayım
ne oldu bir tarafıma tüy mü dikild ihayır
o bir surru tatlıyı bilincsizce tuketip sonra da sonu gelmez bir buhranda buldum kendimi
ertesi gün resmen sismistim kocaman olmustum inanamadım kendime
nereye gitti o tatlılar
niye hala boğaz pesinde kosuyoruz
bogaz bizi mutlu ediyor mu hayır
rezil ediyor
bizi mutlu eden guzel kıyafetler es dost iltifatı alısveris yapa-bilme-k giydigini yakıstırmak
ama biz ne yapıyoruz yani bennn
bunlar yerine kos git comfort food

offfff offfffffffffffff

dolapta hala giyilmek icin bekleyen kıyafetler var
hem de cok guzelll seyler
ama ben onları giyemiyorumm
neden koca boğazımı tutmadığım icin
yas olmus 34
simdi guzel olmayacagız ne zaman olacagız
ilerde oflaya puflaya saga sola devrilerek yuruyen kocaman karınlı yaslı kadınlar gibi mi olacagız
evlendigim 2004 yılından beri ben ne yaptım kendime
nasıl bu hale geldim
o kadar pismanım ki
birde aptal gibi hic kilo aldıgımı ne halegeldiğimi kendimm farkedemedimm es dost hısım her sn hatırlattılar da ben kendim göremedimmm
offffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
cokkkk sıkılıyorummmm cokkkkkkkkkkkk
:2:

nilgüncüm 5 de kalkmışsın kıyamam yaa....bütün günde öğrencilerle ,nasıl dayanıyosun ,vallahi kolay gelsin canım .o çocek benim çoceğim kız doğum günüsü olan echo daha öğrenci hem :)şaka bi yana takılayım istedim ,topik çok sessiz ,sıkılıyorum...
canımmm selamın başım üstüne. bende kaçıyorum kustu bile benimki artık uyku yok bize bu gece. hadi hayırlısı.bende kaçıyorum canım.iyi geceler..
tülin geçmiş olsun nazarmı değdi bebeme,kıyamam ona ben gittinizmi dr.a hava değişimi oldu herhalde ...
abowwwwwwww bu ne menü böyle hepsini mi yedin..yap sen kuzum detosunu,diğer gün tartılırsın ...şimdi moral bozmaya gerek yok dimi

valla buna azim deenir kuuu,yürümüş gelmiş bile ben yataktan kazıyarak kendimi çıkardım

canlarım günaydın herkeseeee
benim bu düzensiz hayatım nolcak böyle okul açılınca dedim ama yine bi oraya bi buraya evimde düzenim yok ,kendime kızıyorum ,şöyle eli başı çabuk,hamarat günlerimi özlüyorum neden böyleyim ben yaa....eşim 99 kiloyu gördü geçen gece okadar üzüldü ki şimdi diyette ....hatta şöyle söyliyim bir et kollik olarak hayatında ilk defa brokoli bile yedi dün gece,demekki durum ciddi....ikimizde diyette olunca daha iyi olucak,artık yılbaşına 65 garanti inşallah..ben oturup bişiler yazıcam şimdi böyle yazaarak rahatlıyorum,hayatımı artık düzene sokmalıyım,5 saat kızım evde olmuyor,ben bu arada salak saçma geziyorum,buna dur demeliyim......öğle sonra görüşüz canlarımmm

canım bu hafta benimde 2.haftam dolmuş oluyor sölemiycektim ama garantiye alim dedim listede olurum dimi

Tabi ki olursun

Banuşum çok işim var 2 gündür bir konserve işine girdim, sizden özendim aman allah bir gittim pazara arkadaşta yapacaktı ona ve bana 30 kilo domates biber fasülye filan aldım canım çıktı, asıl olay bugün onları bilge halamın önderliğinde konserve yapacağız
Biz iki arkadaş bir şey bilmiyoruz tabi her sene hevesleniyorduk ama tembelliğimize geliyordu bu sene rica ettik halaya bize anlatsın biz yapalım diye, o da getirin buraya hep beraber yapalım hem görmüş olursunuz dedi canım benim sağolsun
O kadar yetenekli bir kadın ki girdim kilerine neler yapmış, turşular, konserveler, fasülyeler şişe şişe rengarenk öyle güzel görünüyordu ki
Ben turşu yapmıştım 3 hafta önce..O yüzden ona gerek kalmadı, kırmızı biber, fasülye ve domates sos yapacağız sadece.
En son 2 sene önce hala vermişti bana bir kaç şişe konserve kışın öyle güzel oluyordu ki hala aklımda..Nihayet bu sene yapabileceğimiz için mutluyum :81:

canım çok teşşekür ederim mühim bişe yok rütin tahliller işte......

canlarım selam

dünkü menümü yazım öncelile

aç kalmam gerektiği için saat 1 de 1 tost 1çay

ara 1 elma 1 liğht süt

akşam

avuç içikadar tavuk
1 dilim karpuz

sevgilerrrrr

canım annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsunnnn

tülincim hoşgeldin canımm

ben senden şu iksirin tarifini tekrar alabilirmiymm geçmişte aradım taradım bulamadım da

kızlar dün akşam menümğ bildiremedim misafir vardı çok geç oldu evi falan toplayıp yattım şimdi bildireyim
dünkü menüm
sabah=iki dilim kepek ekmeği-beyaz peynir ve domatesle sandaviç 2 zeytin form çayı

öğlen=bir karnıyarık ve bir dilim ekmek ayran

ara=meyve üzüm armut

akşam=yarım kase çorba -4 kaşık kuru fasulye bir çorba kaşığı piilav-salata

ara=meyve-biraz kuru yemiş 2 zeytin (yatarken çok oldu biraz ) üzgünüm ama çok acıktım nedense dün akşam napiiiim

selam güzellerrrrr
gülaycımm
o yazdıklarımın hepiciiini yemedim tabkiii
yasemde 1 çatal almışımdır cnmm en fazlaa
kurabiyeyei bimden aldım kızlar çok güsellmişşş
yarın annemleree giderken götüreyimbirazda bitsinn
birdee ya 5 saat elay evd eyokmu ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh
bend eo günleir görürmüyüm acaba yaaa bencede hayatını bi düzene koy yahuu
sen rahatsız oldugun için sölüyorum bunuuu:)))

vallahi çocuklar okula gidince şöle sabahtan markete gidip alışveriş yapmayı bile hayal ediyorum
yaniii rahat rahat eve gelip yemek yapmayı filann bu kış ve yaz geçsinde bende göndericemm
zaten çalışmayıda düşünüyorum
sen düşünmüyormusun çalışmayı gülaycım:26::26::26::26:

deryoşşşş
ayy güle güle yeee cnm kışlıklarını yapılanınn kötüsü olurm hiç yaa
kışın nasılda güsel oluyor onları yemek
benim kv yapar çogunu safgolsun bezelye ,bamya,melemen,turşu
bende fasulye vebiberr yaptımm
kızla rbird eköy bibeirnii aldım . temizleyim direk atıcma dolaba kışın çıkartıp
1 yk ilee tavada güsel oluyor
ay iyikide halann yardım edeyimd emiş yaaa
yazıkkk ziyan olabiliridii
bendee 3 kavanoz kahvaltılık yaptım patlıcanlı
birazda közleyip attım dolabaa
biraz daha koycam kırmızı biberi

siz daha önce duydunumu bilmiyorum amaa bizim iksir gibi yapılıyor tek fark içine soda döküyorusn bir tanee
sürahinin 3/2 sini kaynar su ile doldurup 2 sallama yeşil çay atıyorusn veyaa 2 tk bbiraz ıılıyınca kabuklu limon ve sodayı döküp içiyormuşsun
ben detoks bitisn yapıcam etkisinii görmekk için detoks sonrası yapıcam

selam kızlar, pek sessiziz yine :44::44:
banucum afyet olsun yediklerin. hakkettin artık. detoksla toparlarsın mutlaka
ayşecim kızın daha iyidir inşallah
tülincim oğlun hasta sanırım geçmiş olsun canım
deryacım kolay gelsin. kışın yaz lezzetlerini yemek çok güzel oluyor

Son düzenleme:
kizlar son gunlerde menumu pyalasmadim ama denk geldikce goz gezdiriyorum forumda.
Yazmamamin nedenide.. hersey ciddilesirken sevgilimle tartistik hersey karisti bi sure gorusmiycez .. ayriliga hazirliyorum artik kendimi cok umidim ve istegim kalmadi acikcasi (biraz ozel oldu ama sizlerlede paylasmak istedim)

Ilk gunlerde cok sinir oldum biraz kacirdim aburu cuburu ozelliklede aksamlari ama cok fazla degil simdi yine toparladim .. neolursa olsun bu diyeti birakmiycam bu defa ( onceden olsa dayanirdim dondurmaya cikolataya.. hirisimi yemekten cikarmaya calisirdim)
Ilk gunlerde tirnaklarima saldirmistim:18: bide fazla yemeyim diye dusunuyodum agzima bisey gidecek illa .. dunse daha guzel bi yontem buldum.. tarcin cubuklari oluyoya onu parcaliyorum sinir oldukca.. tirnaklarimi ve yemekleri rahat birakiyorum

Dunki menum:

Sabah : 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 domates, 5 zeytin, yesil cay
Ara: 1 bardak ayran
oglen: 1 kase mueslili, tarcinli yogurt
ara: 1 kraker, 2 kuru kayisi
Aksam: 1 kepce corba, 1 dilim firinda pirasa

hee buarada sporuma devam ediyorum yine haftada 3 kere

Isteeeee bende de durumlar boyle sekerler .. buraya yazmayi ozledigimi farkettim.. sevdim sizi

merhabalar canlarım.
ay topikte grip salgınımı var.
dünden beri bende rahatsızım.
hafif başağrısı,halsizlik
dün akşam yarım saat spor yapabildim zorla.
banucum menü süpermiş.ne kadar yedin bilmem ama afiyet olsun,yağ olmasın
tülin,oğluşun hastaymış,geçmiş olsun canım.
ayşecim,aycanada geçmiş olsun.çocukların hastalığı çok zor,helede kusma
sevda anneciğinede çok geçmiş olsun canım.
deryacım,kolay gelsin canım.gerçekten bende mutfağa çok meraklıyım.değişik şeyler yapmayı severim özellikle.
ama bu turşu ve konserve işlerini ablamla annem halleder.
bu sene eşimin ısrarlarıyla reçel yaptım
tabii sporda olduğu gibi elimde tlf. ablamın direktifleriyle.
dünde turşu yapmaya heveslendim.
internettn buldum tarif.yinede ablama bir onaylatıym dedim.
aradım,tarifi söyledim.ay demezmiki süper bir şey olcek,isterim tarifini.
hiç beklemiyordum.ikimizde yıkıldık gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…