canım saol enerji varda hastalıklar ve kusmalar olmasa keşke. oğlumda iyice öksürmeye başladı. gece kesin kusar balgam var. geçen haftalarda benimkide kustu ve hemen bağladılar serumu.çok zor tuttum ama iyi de geldi. çok geçmiş olsun canım benim. süt vermemeye çalış.benim oğlumu gece süt daha çok kusturur.çok geçmiş olsun canımmm
canımm hoşbuldummmm.hastalıklarla ugraşıyorum işte.şu an hiiiç kalmadı enerjimm..çok çok saol canım.özledim sizi çooookkkk
beyzacım çok güzel vermişsin nerdeyse bi ayda 7 kg.valla süper. ne takıyosun 700 gr mı canımm.ayda 7den bahsediyoruz maşallahhhhbaşlangıçta hızlı verilir ama sonraları ayda 3 versem yeter diyosun. araları ihmal etmemeye çalış canım. okuldada olsan kuru meyve falan at çantana onlarla idare et. yada süt yoğurt falan yemeye çalış. başarılar canımmmm
canımmmm hoşbuldummm özledim vallaaaa...sende forumda çok yoksun sanırım. sen diyet yok desende az yemeye devam ediyosundur. ama menülerini göremedim yazmıyosun sanırım. suyu keşke içebilsen canım ya. iksir yapıp götürsenmi yanında acaba..ben anlamam spor yoksada özenli menülerini görmek istiyorum canım. yazınca daha dikkatli oluyoruz.öpüyorum canımmmm
bugunkü menüm:
uyanınca yarım çay b. süte 1 tatlı k. keten tohumu
sabah: 1 haş yumurta / 1dilim tamb. ekmek / 1 dilim hellim peynir / 4 küp kaşar / 1 kupa çay/ dom-salatalk
ara:3 kuru kayısı
öğle:2 parmak büyüklüğünde hamburger / 10 15 pat. kızartması / 1 bardağa yakın cola (dışarıdaydık eşimde 2 menü alınca bende otlandım ondan)
ara:yok ( e daha ne arası dimi)
akşam: 1 kase yoğurt çorba / salata / 1 ısırık gözleme
ara : 5 dilim kavun
1 lt iksir
1,5 lt su
canımmm selamın başım üstüne. bende kaçıyorum kustu bile benimki artık uyku yok bize bu gece. hadi hayırlısı.bende kaçıyorum canım.iyi geceler..
iyi geceler kızlarr rbunlarrrr sabah ilk gelene olsunnnn
güzel bir gündü yedik içtikkk ,amma ne yemeee deli gibi yedim yaaa midem mahvoldu şimdiidee:2::2::2::2:
yarın detoks yapıyorum varmı katılannnnnnn
2 gün yaıcam ayran detoksu yogurdum filan herşeyim hazırrr
menüdeee bugün
sigara böregi
şakşuka
rus salatası
kurabiye-gevrek
yaprak sarma
biber dolmaa
pasta
arnavut çiger
ve ezme vardııı
ayşecimm
umarım aycanınn kusması dişle alakalı bir sorundurr.. zaten ilaç almasını bekleyemezsin şu durumda alsada
kusar yine emedur diye bir fitil var kusma için dr danışarak onu kullanabilirisn çünkü
çocuk kustugu için oral yoldannn ilaç alamazz önce kusmayı kesmek lazımmm fitille ki
daha sonra oral yoldan alırrr
çok geçmiş olsun cnm
nilgüncüm
kaltın bizi okudun dimek 5 te helal olsun vallahiii sana ne diyimm
füsun
yine güsel bir menü gelmişş maşallahh süpanallahhh çozutmayan bi sen varsın aramızdaa
deryoşum göremedim snei bugün yineee
sevdamceee
alınmamana çok sevindimmm, aslınd a yazmıycaktımm ama seni bir kez daha uyarmak istedim daha sonra üzülmemmen için ekmegide artır cnm yarım dlm 2 dlm ye sabahları kilon kaçtı snein bi çizelge yapsan kendinee?
başka ne vardı bilmiyorummmm ,öpüyorum hepiciniziii
izlemin neti bozuk bu aradaaa kızlarrrr:78::78::78::78::78:
ben yatayımm sabah tartılmaya cesaretim yok tartılmadan yapcam detoksuuu
canım günaydın. sabah ve arada ekmek var ama bence patateste çok olmuş.çikolatada 1 tanecik alıcaz minicik minicik ısırarak hatta koklaya koklaya yiycezsabah ufak sandviç
ara kaşarlı tost ve ballı ıhlamur
öğlen patatesli tavuk yemeği, çorba ve yoğurt - salata
ara sütlü kahve
ara 3 kare antep fıstıklı çikolata maaleesefff ama cnm cok istedi
akşam fırın levrek - fırın patates 4-5 adet ve bol salata
akşam üstü 1 küçük elma ve 1 küçük şeftali
değerlendirme kahvaltıdan sonra hic ekmek tüketmedim bu iyi bir şey benim için
günayyydddııınnnn...uyandım ve herkesten önce kaptım laptopu:126::126::126:eee siz daha uyuyomusunuz.dün o kadar yeşilçay iksir dedim görmedim menülerde. ama bugun olsun inşallahhhh..haydiiiiii uyanınnııınnnnn ]
nilgünüm canım saol.oğlum fena değildi. uyuduk sayılır. maşallah erkencisin yine. Allah yardımcın olsun canım çalışmakta zor. sen yinede yaz menünü. yazınca inan daha az yiyosun.sen benden daha iyi biliyosun geurçi. bende öpüyorum canımmmmm
canım günaydın. sabah ve arada ekmek var ama bence patateste çok olmuş.çikolatada 1 tanecik alıcaz minicik minicik ısırarak hatta koklaya koklaya yiycez
azcık daha dikkat edersek tamamdırrrrrr
nilgüncüm 5 de kalkmışsın kıyamam yaa....bütün günde öğrencilerle ,nasıl dayanıyosun ,vallahi kolay gelsin canım .o çocek benim çoceğim kız doğum günüsü olan echo daha öğrenci hem :)şaka bi yana takılayım istedim ,topik çok sessiz ,sıkılıyorum...selam kızlar aslında 5 te kalktım sizi okudum ama tam mesaj yazıyordum kızım uyandı fırsat olmadı.dün bi arkadaştaydım gezmede bugün de kuaförde balyajımı yenilettim.tüm öğleden sonram gitti.biraz da evde sıkıntılar vardı ama neyse halledildi.aklımda kalanları yazayım önce..
ayşe kilona çok sevindim ne güzel teket teker gidiyor ama kızın hasta olmuş çok üzüldüm.allah şifa versin kıyamam inşallah iyileşir çabucak..
sevda annen rahatsızmış sanırım ayağımı kırılmıştı.çok geçmiş olsun keşke sizi dinlese de gelse yanınıza.allah şifa versin.bizi özlemişsin sağol ben de sizi çok özledim.
banucuğum hasta olmuşsun geçmiş olsun.salgından etkilendin sanırım.prenslerin doğumgünü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
bir arkadaşın çocuğunun da doğumgünüydü echo muydu yanlış mı hatırladım kusura bakmayın.onun da doğum günğü kutlu olsun.
seherciğim gözün de ne ver dr a gittin mi aman ihmal etme..
zekiye tatlım albeni vs çikolataları kaldır hemen canı istiyorsa dışarda yesin kocan.yada gizli bir yere kaldırsın.yoksa senin diyet güme gidecek..
tuna tahliller iyi çıkar umarım.geçmiş olsun.
tülin bebeğim hoş geldin.eksikliğin hissedildi.ama maşallah ayşe,banu,kübragökhan,biri daha vardı hiç topiği boş bırakmamış.
kübragökhan süper gidiyorsun.tebrikler..
izlem,iki filiz ,selma yok galiba göremedim.ama sabah 5 te okudum aklımda kalmadı sanırım.
ben diyet yapmıyorum sporu bıraktım ama yemeklerimi dikkatli yiyorum.tartı hala 80 de ama 44 beden pantalonum bol geliyor.merak ediyorum acaba 42 olur mu acaba.bi ara alışverişe çıkarım..kendimi incelmiş hissediyorum.akşamları tavuk salata yada ton balığı salat yiyorum.su içmiyorum o kötü..
tülin geçmiş olsun nazarmı değdi bebeme,kıyamam ona ben gittinizmi dr.a hava değişimi oldu herhalde ...canımmm selamın başım üstüne. bende kaçıyorum kustu bile benimki artık uyku yok bize bu gece. hadi hayırlısı.bende kaçıyorum canım.iyi geceler..
abowwwwwwwwiyi geceler kızlarr rbunlarrrr sabah ilk gelene olsunnnn
güzel bir gündü yedik içtikkk ,amma ne yemeee deli gibi yedim yaaa midem mahvoldu şimdiidee:2::2::2::2:
yarın detoks yapıyorum varmı katılannnnnnn
2 gün yaıcam ayran detoksu yogurdum filan herşeyim hazırrr
menüdeee bugün
sigara böregi
şakşuka
rus salatası
kurabiye-gevrek
yaprak sarma
biber dolmaa
pasta
arnavut çiger
ve ezme vardııı
ayşecimm
umarım aycanınn kusması dişle alakalı bir sorundurr.. zaten ilaç almasını bekleyemezsin şu durumda alsada
kusar yine emedur diye bir fitil var kusma için dr danışarak onu kullanabilirisn çünkü
çocuk kustugu için oral yoldannn ilaç alamazz önce kusmayı kesmek lazımmm fitille ki
daha sonra oral yoldan alırrr
çok geçmiş olsun cnm
nilgüncüm
kaltın bizi okudun dimek 5 te helal olsun vallahiii sana ne diyimm
füsun
yine güsel bir menü gelmişş maşallahh süpanallahhh çozutmayan bi sen varsın aramızdaa
deryoşum göremedim snei bugün yineee
sevdamceee
alınmamana çok sevindimmm, aslınd a yazmıycaktımm ama seni bir kez daha uyarmak istedim daha sonra üzülmemmen için ekmegide artır cnm yarım dlm 2 dlm ye sabahları kilon kaçtı snein bi çizelge yapsan kendinee?
başka ne vardı bilmiyorummmm ,öpüyorum hepiciniziii
izlemin neti bozuk bu aradaaa kızlarrrr:78::78::78::78::78:
ben yatayımm sabah tartılmaya cesaretim yok tartılmadan yapcam detoksuuu
günaydın kızlar
bugün çok hızlıyım.kahvaltımı yaptım.45 dakika yürüyüşümü yaptım ve şimdi 1 kupa yeşil çayla keyif yapıyorum,spor yapınca mutlu oluyorum.hadi uyanın hareket zamanı....
canım bu hafta benimde 2.haftam dolmuş oluyor sölemiycektim ama garantiye alim dedim listede olurum dimi
tuna tahliller iyi çıkar umarım.geçmiş olsun.
ben diyet yapmıyorum sporu bıraktım ama yemeklerimi dikkatli yiyorum.tartı hala 80 de ama 44 beden pantalonum bol geliyor.merak ediyorum acaba 42 olur mu acaba.bi ara alışverişe çıkarım..kendimi incelmiş hissediyorum.akşamları tavuk salata yada ton balığı salat yiyorum.su içmiyorum o kötü..
DERYACIMMM canım listeyi gördüm ellerin kolların dert görmesinnn inşşş.
herşey gönlünce olsunnnn inşşşşş. canım çok sagolllll
kızlar bitkinim yorgunum canım sıkkın
annem düşmüşş ayagı kırılmış nasıl üzüldüm anlatamammm
doktor 20 gün hiç kalkmicaksın demiş
ama benim annem chron hastası ve kadının ömrü tuvalette geçiyo(ishal kusma)
24 saat bu sekilde kadınn
mecbur kalkıp duruyo dakka başııı:26:
ve annemlerin evi eski ev tuvalet yerde klozeti yok yani
bide diz çöküyooo
offfffffffffffff içim şişti içimmmmmm
canım saol enerji varda hastalıklar ve kusmalar olmasa keşke. oğlumda iyice öksürmeye başladı. gece kesin kusar balgam var. geçen haftalarda benimkide kustu ve hemen bağladılar serumu.çok zor tuttum ama iyi de geldi. çok geçmiş olsun canım benim. süt vermemeye çalış.benim oğlumu gece süt daha çok kusturur.çok geçmiş olsun canımmm
canımm hoşbuldummmm.hastalıklarla ugraşıyorum işte.şu an hiiiç kalmadı enerjimm..çok çok saol canım.özledim sizi çooookkkk
beyzacım çok güzel vermişsin nerdeyse bi ayda 7 kg.valla süper. ne takıyosun 700 gr mı canımm.ayda 7den bahsediyoruz maşallahhhhbaşlangıçta hızlı verilir ama sonraları ayda 3 versem yeter diyosun. araları ihmal etmemeye çalış canım. okuldada olsan kuru meyve falan at çantana onlarla idare et. yada süt yoğurt falan yemeye çalış. başarılar canımmmm
canımmmm hoşbuldummm özledim vallaaaa...sende forumda çok yoksun sanırım. sen diyet yok desende az yemeye devam ediyosundur. ama menülerini göremedim yazmıyosun sanırım. suyu keşke içebilsen canım ya. iksir yapıp götürsenmi yanında acaba..ben anlamam spor yoksada özenli menülerini görmek istiyorum canım. yazınca daha dikkatli oluyoruz.öpüyorum canımmmm
bugunkü menüm:
uyanınca yarım çay b. süte 1 tatlı k. keten tohumu
sabah: 1 haş yumurta / 1dilim tamb. ekmek / 1 dilim hellim peynir / 4 küp kaşar / 1 kupa çay/ dom-salatalk
ara:3 kuru kayısı
öğle:2 parmak büyüklüğünde hamburger / 10 15 pat. kızartması / 1 bardağa yakın cola (dışarıdaydık eşimde 2 menü alınca bende otlandım ondan)
ara:yok ( e daha ne arası dimi)
akşam: 1 kase yoğurt çorba / salata / 1 ısırık gözleme
ara : 5 dilim kavun
1 lt iksir
1,5 lt su
canımmm saollll...eee ne duruyosun o zmn koş canımmmmmmmmm.ben 2 saat turladım geldim. ama sen çalışıyosun sanırım. hadi koş lavaboya zıpla zıpla 5 dk terle gel olmazmıııı
dün koşamadım ama bugün mutlaka bandda koşcam canım bide kendime plates topu almatı düşünüyroummm
spor yapmasam bile hergün 100 mekik çeksem bu koca göbek düzelir mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?