80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bu hafta benimde 2.haftam dolmuş oluyor sölemiycektim ama garantiye alim dedim listede olurum dimi

asagı katta kv. kp. olunca
ama farkedince rahat bıraktım kendimi nolcak sanki gelinleri acık hoplayıp zıplamış

bende yatıyorum kızlar. iyigecelr herkese.

boşver canım onlar mutlu olurlar daha çalışma var diee...

banucum bıdıkların doğumgünü kutlu olsunnn

tülincim enerjin süperrr ne güzel bir günaydın öyleeee..

kızlar bugün sabah 76.5 çıktı düne göre 200 gr daha gitti çok mutluyum sonra okula gittim öğleye doğru bir telefon annemmm
aycan hiçbişi yemedi 3 defada kustu diye hemen izin aldım doktoru aradım randevu aldım ve 2 ye kadar 5-6 defa daha kustu sürekli su içmek istiyor ve arkasından kusuyor çığlık çığlığaa..
baktı ve serum bağlayalım ddi ama benim cadı durdururmu serumu hayır şimdilik ilaç verdi eve gelince içirdim 10 saniye sonra tekrar kustu azıcık 5-6 kaşık un çorbası içirdim ve uyudu kuzum...
nasıl atlatıcaz bilmiom doktor kusarsa ilaçları bi fatda etmez ve serum bağlamak zorunda kalırım dedi umarım hemen iyileşir de seruma gerek kalmaz..
nasıl da özeniyordum son zamanlarda hava serin diye dikkatli giydirdim yemesi içmesi ama ne olduysa üşüttü yine işte..
okulda ne çocuklar var bakımsız ince giyinmiş ama maşallah onlar turp gibi oluyo biz gözüne bakarken hasta ediyos walla..
neyse bakalım bugün spor yapabilecekmiyim cumadan beri çok güzel gitti spor ama benimki malum hastada olunca çok nazlanıyor iyileşsin de tek aman bugünüm sporsuz geçsin...

geçmiş olsun ayşecim umarım gerek kalmaz seruma. dediğin gibi dikkat ettikçe daha çok hastalanıyorlar sanki. öğretmenlik yaptığım bir köyde çocuklar çok soğuk havalarda bile kabansız geliyorlardı. dediğin gibi hasta da olmuyorlar. bağışıklık sistemleri daha güçlü sanırım. maşallah çok ta güzel kilo veriyorsun. ben takıldım kaldım 78 lerde. cumaya 77 li bir rakam görürüm inşallah

sağol canım inşallah atlatırız hemennn. birde azı dişi çıkıo onunda etkisi var bence..
bakalım bu hafta güzel gidiyor ama inşallah dewamı da gelir...

teşekkür ederimmm kaptanımm eksik olma inşşş. gelmiyo güzelim gelmiyoo
bu arada sanada cok geçmiş olsun çocuklarında yeni yaşını tekrar tebrik ederimmm
Allah bi ömür mutlu etsin inşşş. hepiniziiii
sevdaaaaa.....napıosun canım????
canımmm güzelimm hoşgeldinnnn ben seni görmeden çıkmışım yavrum ya kusura bakmaa
nasılsınn nasıl gidiyooo çok özledikk seniiiiiiiii bende b-fite başladım ortimm biliyon muuu
tülinnnnn hoşgeldin güzelimmm nasılsınnnnn? enerjin yerinde belliki maşallahhhh
sagolll güzelimm Allah razı olsunn inşşş. eksik olmaaa

teşekkür ederimm güzelimm eksik olma Allah razı olsunn inşşşşş.
tekrar kuzunun dogum günü kutlu olsun inşşşş.

ortimm çokkk geçmiş olsunnn
ahhhh meleğimmm kıyamamm yavrum içi dışına çıkıyodur çocugun çıglık çıglıga kustuguna göre
çokkk çokkkk geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versinnn inşşşşş.
sahlep seviyosa içir annesii bogazlarına çok iyi gelir yumuşatırr....... dikkat et kuzuyaa canımm....

FİLİZZZZZZZZZ ORTİMMMMM,
NİLGÜNNNNNNN ORTİMMMMM,
VE İZLEMMMMMM SULTANNNNN

NERDESİNİZZZZ KUUUUUUU SİZZZZZZZZZ
BEN SİSİ ÖSLEDİM AMAA

iyiakşamlar kızlar...
bütün gün yoktum sadece 2 sayfa ilerlemiş nerde bu millet???
öqleden önceki randevuma ara öqünümü yapıp gitmiştim...kuzenime geçip öqlen yemeqi yiyesiye saat 3ü geçti...dönüşte eşimle buluşup halletmemiz qereken 1-2 işi hallettik..sonra eşim döner yemeqi teklif etti...ekmek arası alıcaktık...döner çok yaqlı görünüyor bahanesiyle vazgeçirdim ...üstümden büyük bir yük kalktı bugünü kurtardım derken o zaman hd de lahmacun yeriz arkasındanda künefe dedi baktım dışarda yemek istiyor kırmıyım hevesini diyerek isteksiz bir ''olur'' çıktı aqzımdan ...içim içimi yiyip bitirdi..aslında evde yesen güzel yemekler var evde diye lafa girdim ve ikinci kez şans benden yanaydı evde bulduk kendimizi cuma günü olsa neyse ama hafta arası kaçamak yapmak delirtiyor beni...artık şu 5 li rakamları görmek istiyorum... öqleni geç yediqim için eve gelince cnm bişey yemek istemedi ama sırf metom çalışsın diye special k yedim..bugün şansım vardı kuzenimde yemek hazırlamış hamurişi olsaydı bu hafta güme gitmişti...işte menüm;

kahvaltı
1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeqinden yapılmış kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
domates
salatalık
bitki çayı..

ara
1 incir

öqleden sonra(3 gibi)
yarım kase tarhana çorbası
1 kepçe patates/köfte yemeqi
1 biber dolması
2 kaşık yoqurt
salata

ara
ıhlamur çayı

akşam(7 gibi)
2 kaşık special k
1 bardak süt

2.5 litre su..

BİR SORUN OLDUĞU İÇİN DÜZ YAZAMADIM..ÜYELİĞİM İLE İLGİLİ BİR SIKINTI İDİ ÇOK ŞÜKÜR ÇÖZÜLDÜ...
DÜN..
SABAH 2 BARDAK YAGSIZ SÜT
ÖGLEN YARIM TABAK PİLAV VE TÜRLÜ
ÖĞLEDEN SONRA MEYVE
AKŞAM DA ETLİ BİT YEMEK VE DE 2 KAŞIK BULGUR PİLAVI BİRE İNCE DİLİM EKMEK
AKŞAM GENE MEYVE
AMA GECE 12 DE PEYNİR VE BİR KAÇ ADET BÜSKİVİ YEDİM.. AMA GECE SADECE 2 SAAT UYUDUNM(
bugün is
sabah yumurta ince bir dilim ekmek
arada yarım simit
öğlen yoğurt ve patates haşlaması
akşam da 5 adet köfte

ne biçim menu bunlar dediğinizi duyar gibiyim ama ne bulursam onu yiyo gibi oldum ((

Sevda,alıntıda gördüm ailede rahatsız olan biri var galiba,(tuvaletle ilgili görüşler vardı,siz de "gelmez" diyordunuz) sanırım anne ya da babanız,geçmiş olsun diyorum.
Gülay size de geçmiş olsun.
Ayşe yavrunuza da geçmiş olsun,umarım seruma gerek kalmaz.Derler ya "sakınan göze çöp batar"malesef dikkat edildikçe böyle oluyor,oğlumda da aynısı olurdu...
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
1 şeftali
1 bardak süt
Öğle:
1 zeytinyağlı biber dolması
1/3 dilim ekmek
3 acı süs biberi
Ara:
3 sunta
Şekersiz çaylar
Akşam:
200 gr light yoğurt
Ara:
1 yeşil elma

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Son düzenleme:

selam kızlar aslında 5 te kalktım sizi okudum ama tam mesaj yazıyordum kızım uyandı fırsat olmadı.dün bi arkadaştaydım gezmede bugün de kuaförde balyajımı yenilettim.tüm öğleden sonram gitti.biraz da evde sıkıntılar vardı ama neyse halledildi.aklımda kalanları yazayım önce..

ayşe kilona çok sevindim ne güzel teket teker gidiyor ama kızın hasta olmuş çok üzüldüm.allah şifa versin kıyamam inşallah iyileşir çabucak..

sevda annen rahatsızmış sanırım ayağımı kırılmıştı.çok geçmiş olsun keşke sizi dinlese de gelse yanınıza.allah şifa versin.bizi özlemişsin sağol ben de sizi çok özledim.

banucuğum hasta olmuşsun geçmiş olsun.salgından etkilendin sanırım.prenslerin doğumgünü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler nasip etsin.

bir arkadaşın çocuğunun da doğumgünüydü echo muydu yanlış mı hatırladım kusura bakmayın.onun da doğum günğü kutlu olsun.

seherciğim gözün de ne ver dr a gittin mi aman ihmal etme..

zekiye tatlım albeni vs çikolataları kaldır hemen canı istiyorsa dışarda yesin kocan.yada gizli bir yere kaldırsın.yoksa senin diyet güme gidecek..

tuna tahliller iyi çıkar umarım.geçmiş olsun.

tülin bebeğim hoş geldin.eksikliğin hissedildi.ama maşallah ayşe,banu,kübragökhan,biri daha vardı hiç topiği boş bırakmamış.

kübragökhan süper gidiyorsun.tebrikler..

izlem,iki filiz ,selma yok galiba göremedim.ama sabah 5 te okudum aklımda kalmadı sanırım.

ben diyet yapmıyorum sporu bıraktım ama yemeklerimi dikkatli yiyorum.tartı hala 80 de ama 44 beden pantalonum bol geliyor.merak ediyorum acaba 42 olur mu acaba.bi ara alışverişe çıkarım..kendimi incelmiş hissediyorum.akşamları tavuk salata yada ton balığı salat yiyorum.su içmiyorum o kötü..

tesekkurler cnmmm evt sqacmalıyorum kendımke çok zarar verıyorum farkındayım başım çok donuyoo bu aralar ama meyveyııı yememek ıcın deıl unuttugum ıcın yemıyorum bugun 1 ıncır yedım meselaaaa ınsallah duzeltıcem kendımı bu aradaaa uyarıların ıcın çok tesekkkurler
bugunku menum : sabak kalktıgımda lomonlu elma sırkelı sıcak su
kahvaltıda yagsız melemen bıraz peynır zeytın ezmesı ve suzme yogurt yarım dan daha az elmek
oglen :cacık yagsız tavuk cıgerı 2 yemek kasıgı
arada: 1 ıncır

aksam 1 3 kepçe yeşilmercımek corbası
3 lıtre su ve sekersız cayyy hepınızıı optum ıyı gecelerrrrrrr:79::79::79:

canım saol enerji varda hastalıklar ve kusmalar olmasa keşke. oğlumda iyice öksürmeye başladı. gece kesin kusar balgam var. geçen haftalarda benimkide kustu ve hemen bağladılar serumu.çok zor tuttum ama iyi de geldi. çok geçmiş olsun canım benim. süt vermemeye çalış.benim oğlumu gece süt daha çok kusturur.çok geçmiş olsun canımmm
tülinnnnn hoşgeldin güzelimmm nasılsınnnnn? enerjin yerinde belliki maşallahhhh
sagolll güzelimm Allah razı olsunn inşşş. eksik olmaaa
3:
canımm hoşbuldummmm.hastalıklarla ugraşıyorum işte.şu an hiiiç kalmadı enerjimm..çok çok saol canım.özledim sizi çooookkkk
beyzacım çok güzel vermişsin nerdeyse bi ayda 7 kg.valla süper. ne takıyosun 700 gr mı canımm.ayda 7den bahsediyoruz maşallahhhh başlangıçta hızlı verilir ama sonraları ayda 3 versem yeter diyosun. araları ihmal etmemeye çalış canım. okuldada olsan kuru meyve falan at çantana onlarla idare et. yada süt yoğurt falan yemeye çalış. başarılar canımmmm
canımmmm hoşbuldummm özledim vallaaaa...sende forumda çok yoksun sanırım. sen diyet yok desende az yemeye devam ediyosundur. ama menülerini göremedim yazmıyosun sanırım. suyu keşke içebilsen canım ya. iksir yapıp götürsenmi yanında acaba..ben anlamam spor yoksada özenli menülerini görmek istiyorum canım. yazınca daha dikkatli oluyoruz.öpüyorum canımmmm

bugunkü menüm:

uyanınca yarım çay b. süte 1 tatlı k. keten tohumu

sabah: 1 haş yumurta / 1dilim tamb. ekmek / 1 dilim hellim peynir / 4 küp kaşar / 1 kupa çay/ dom-salatalk

ara:3 kuru kayısı

öğle:2 parmak büyüklüğünde hamburger / 10 15 pat. kızartması / 1 bardağa yakın cola (dışarıdaydık eşimde 2 menü alınca bende otlandım ondan)

ara:yok ( e daha ne arası dimi)

akşam: 1 kase yoğurt çorba / salata / 1 ısırık gözleme

ara : 5 dilim kavun

1 lt iksir
1,5 lt su

tülin burcu selamsız gitmeyeyim dedim.iyisinizdir umarım.yatmam lazım erken kalkacağım.iyi geceler..

canımmm selamın başım üstüne. bende kaçıyorum kustu bile benimki artık uyku yok bize bu gece. hadi hayırlısı.bende kaçıyorum canım.iyi geceler..

iyi geceler kızlarr rbunlarrrr sabah ilk gelene olsunnnn
güzel bir gündü yedik içtikkk ,amma ne yemeee deli gibi yedim yaaa midem mahvoldu şimdiidee:2::2::2::2:
yarın detoks yapıyorum varmı katılannnnnnn
2 gün yaıcam ayran detoksu yogurdum filan herşeyim hazırrr

menüdeee bugün
sigara böregi
şakşuka
rus salatası
kurabiye-gevrek
yaprak sarma
biber dolmaa
pasta
arnavut çiger
ve ezme vardııı

ayşecimm
umarım aycanınn kusması dişle alakalı bir sorundurr.. zaten ilaç almasını bekleyemezsin şu durumda alsada
kusar yine emedur diye bir fitil var kusma için dr danışarak onu kullanabilirisn çünkü
çocuk kustugu için oral yoldannn ilaç alamazz önce kusmayı kesmek lazımmm fitille ki
daha sonra oral yoldan alırrr
çok geçmiş olsun cnm

nilgüncüm
kaltın bizi okudun dimek 5 te helal olsun vallahiii sana ne diyimm

füsun
yine güsel bir menü gelmişş maşallahh süpanallahhh çozutmayan bi sen varsın aramızdaa

deryoşum göremedim snei bugün yineee

sevdamceee
alınmamana çok sevindimmm, aslınd a yazmıycaktımm ama seni bir kez daha uyarmak istedim daha sonra üzülmemmen için ekmegide artır cnm yarım dlm 2 dlm ye sabahları kilon kaçtı snein bi çizelge yapsan kendinee?

başka ne vardı bilmiyorummmm ,öpüyorum hepiciniziii
izlemin neti bozuk bu aradaaa kızlarrrr:78::78::78::78::78:

ben yatayımm sabah tartılmaya cesaretim yok tartılmadan yapcam detoksuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…