Kızlar o zaman haftaya listedesiniz
Kübracım banu kaptanım da anlatmış da ben de söyleyeyim bildirimini buraya yapsan yeter özelden atmana gerek yok ben buradan alıyorum zaten..Yapman gerekeni yapmılsın 2 haftan dolmuş.Sizin bildirimleri de gördüm ama 2 hafta olayını bilmediğim için alamadım listeye, kaptanım da yoktu facebookta filan yoksa ona sorardım
günayyydddddıııııınnnnazcık geçkalmış bi günaydın ama sıra bana gelmiyokiiiiiii evdekilerdeeennnn..haydiiiii yeşil çaylar , iksirler tarçınlar hazırlandımıııııı...en az 2 lt su sürahide bekliyomuuuuuu..eee ya salatalar düşünüldümüüüüü...tmm ozmn bugune hazırız demekkiiiiii
ne güzel heycan dolu bi enerji ile yazmışsın canımm insanın okuyup koşası geliyo valla:)
canımmm saollll...eee ne duruyosun o zmn koş canımmmmmmmmm.günayyydddddıııııınnnnazcık geçkalmış bi günaydın ama sıra bana gelmiyokiiiiiii evdekilerdeeennnn..haydiiiii yeşil çaylar , iksirler tarçınlar hazırlandımıııııı...en az 2 lt su sürahide bekliyomuuuuuu..eee ya salatalar düşünüldümüüüüü...tmm ozmn bugune hazırız demekkiiiiii
ne güzel heycan dolu bi enerji ile yazmışsın canımm insanın okuyup koşası geliyo valla:)ben 2 saat turladım geldim. ama sen çalışıyosun sanırım. hadi koş lavaboya zıpla zıpla 5 dk terle gel olmazmıııı
asagı katta kv. kp. olunca
ama farkedince rahat bıraktım kendimi nolcak sanki gelinleri acık hoplayıp zıplamış
bende yatıyorum kızlar. iyigecelr herkese.
geçmiş olsun ayşecim umarım gerek kalmaz seruma. dediğin gibi dikkat ettikçe daha çok hastalanıyorlar sanki. öğretmenlik yaptığım bir köyde çocuklar çok soğuk havalarda bile kabansız geliyorlardı. dediğin gibi hasta da olmuyorlar. bağışıklık sistemleri daha güçlü sanırım. maşallah çok ta güzel kilo veriyorsun. ben takıldım kaldım 78 lerde. cumaya 77 li bir rakam görürüm inşallahboşver canım onlar mutlu olurlar daha çalışma var diee...
banucum bıdıkların doğumgünü kutlu olsunnn
tülincim enerjin süperrr ne güzel bir günaydın öyleeee..
kızlar bugün sabah 76.5 çıktı düne göre 200 gr daha gitti çok mutluyum sonra okula gittim öğleye doğru bir telefon annemmm
aycan hiçbişi yemedi 3 defada kustu diye hemen izin aldım doktoru aradım randevu aldım ve 2 ye kadar 5-6 defa daha kustu sürekli su içmek istiyor ve arkasından kusuyor çığlık çığlığaa..
baktı ve serum bağlayalım ddi ama benim cadı durdururmu serumu hayır şimdilik ilaç verdi eve gelince içirdim 10 saniye sonra tekrar kustu azıcık 5-6 kaşık un çorbası içirdim ve uyudu kuzum...
nasıl atlatıcaz bilmiom doktor kusarsa ilaçları bi fatda etmez ve serum bağlamak zorunda kalırım dedi umarım hemen iyileşir de seruma gerek kalmaz..
nasıl da özeniyordum son zamanlarda hava serin diye dikkatli giydirdim yemesi içmesi ama ne olduysa üşüttü yine işte..
okulda ne çocuklar var bakımsız ince giyinmiş ama maşallah onlar turp gibi oluyo biz gözüne bakarken hasta ediyos walla..
neyse bakalım bugün spor yapabilecekmiyim cumadan beri çok güzel gitti spor ama benimki malum hastada olunca çok nazlanıyor iyileşsin de tek aman bugünüm sporsuz geçsin...
geçmiş olsun ayşecim umarım gerek kalmaz seruma. dediğin gibi dikkat ettikçe daha çok hastalanıyorlar sanki. öğretmenlik yaptığım bir köyde çocuklar çok soğuk havalarda bile kabansız geliyorlardı. dediğin gibi hasta da olmuyorlar. bağışıklık sistemleri daha güçlü sanırım. maşallah çok ta güzel kilo veriyorsun. ben takıldım kaldım 78 lerde. cumaya 77 li bir rakam görürüm inşallah
teşekkür ederimmm kaptanımm eksik olma inşşş. gelmiyo güzelim gelmiyooiyi geceler kızlarrrrrrrrr
gözleirm yanıyor,burnum tıkalı bogazım acıyor hasta oluyorum sanırım:26::26::26::26::26:
sevdacım
çok geçmiş olsunn cnm
bencede en mantıklısı sende kalmasııı
denizcim
benimde ayaklarımda agrı oluyor lesiden sonra
en iyisi spor ayakkabı giinmek zaten lesile bunu hep söylşüyormuşşş spor ayakkabı giyin diye
ayşeee sen bize tercüme etsen ku aslında bu lesilee ne diyyyyyyyyy
kızlar lcw den aldıgım etek geldii 38 beden ama beli lastikli birazda bol olduu
duruşunuda begenmeidm sanırım degiştircemmm
canımmm güzelimm hoşgeldinnnnsevdaaaaa.....napıosun canım????
tülinnnnn hoşgeldin güzelimmm nasılsınnnnn? enerjin yerinde belliki maşallahhhhgünayyydddddıııııınnnnazcık geçkalmış bi günaydın ama sıra bana gelmiyokiiiiiii evdekilerdeeennnn..haydiiiii yeşil çaylar , iksirler tarçınlar hazırlandımıııııı...en az 2 lt su sürahide bekliyomuuuuuu..eee ya salatalar düşünüldümüüüüü...tmm ozmn bugune hazırız demekkiiiiii
ah canım aynı dert bendede var. hem ayak bileklerim hemde ayak tabanalarım ağrıyor. bende alt komşuma ses gitmesin diye giymiyorum. bir sitede okumuştum leslie ile kesinlikle spor ayakkabı giymelisiniz yazmıştı ve haklı bencede. birde hareketlerde bel ve sırtınıza dikkat edin dik durun yazıyordu. aslında leslie söylüyor ve gösteriyor ama yinede türkçe olmadıgı için dikkat etmiyoruz sanırım..ses olmaz diyosan ihmal etme ayakkabını derim ben..
canım sen denede bende haftaya bi deneyeyim malzemeleri alıp. ben şu lahana çorbasını hiç içememiştim bakalım bu nasıl olacak
canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin. klozet yerine tuvaletin üzerine konan 20 30 tl lik klozet görünümlü yüksek oturaklar var canım. eğer hiç kalkamaz diyosanda yine o fiyatlarda sürgülü sandalyeler var. odada da durabilir. biz annemin ameliyatlarında almıştık.ikiside çok kullanışlı. tabi en doğrusu senin yanında yada onun yanında birinin olması. annen benimkine çok benziyo ne demek yük olmak dimi....
canım bende patlıcanları fırçayla yağlayıp fırında kızartıyorum.sonra malzemesini ekliyorum. fırın poşetide çok çok mantıklı .ay çok sevindim bu fikre. teşekkür ederim.
canım menün fena değil. bıraktınmı acı biberleri yoksammm..adını bilmiyorum canım ya yazarsan sevinirim. arada meyve ile destekle bence. kilon ne kadardı hatırlamadım.yeni başlangıçlarda ögünlerde 1 dilim ekmek al bence.ne kadar oldu diyete başlayalı?
canım tabi doğum gününüz var bugun. nice yıllaraaaaaaaa....hayırlı ömürler versin Rabbim. ama pastayı kaçırmak yok tabiiiii
arkadaşım geçmiş olsun,birde bugün telaşın var ,Allah kolaylık versin...bende 38 bedene bol dicekmiyim acaba....offf offf
bu arada yine yeniden kayra ve denize mutlu yıllarrrrrrrrr
tatlım benim çok çok geçmiş olsun ,hastalığı dolayısıyla da zor günler geçirecek...Allah yardımcısı olsun,tez zamanda şifa versin....
boşver canım onlar mutlu olurlar daha çalışma var diee...
banucum bıdıkların doğumgünü kutlu olsunnn
tülincim enerjin süperrr ne güzel bir günaydın öyleeee..
kızlar bugün sabah 76.5 çıktı düne göre 200 gr daha gitti çok mutluyum sonra okula gittim öğleye doğru bir telefon annemmm
aycan hiçbişi yemedi 3 defada kustu diye hemen izin aldım doktoru aradım randevu aldım ve 2 ye kadar 5-6 defa daha kustu sürekli su içmek istiyor ve arkasından kusuyor çığlık çığlığaa..
baktı ve serum bağlayalım ddi ama benim cadı durdururmu serumu hayır şimdilik ilaç verdi eve gelince içirdim 10 saniye sonra tekrar kustu azıcık 5-6 kaşık un çorbası içirdim ve uyudu kuzum...
nasıl atlatıcaz bilmiom doktor kusarsa ilaçları bi fatda etmez ve serum bağlamak zorunda kalırım dedi umarım hemen iyileşir de seruma gerek kalmaz..
nasıl da özeniyordum son zamanlarda hava serin diye dikkatli giydirdim yemesi içmesi ama ne olduysa üşüttü yine işte..
okulda ne çocuklar var bakımsız ince giyinmiş ama maşallah onlar turp gibi oluyo biz gözüne bakarken hasta ediyos walla..
neyse bakalım bugün spor yapabilecekmiyim cumadan beri çok güzel gitti spor ama benimki malum hastada olunca çok nazlanıyor iyileşsin de tek aman bugünüm sporsuz geçsin...
canım menün fena değil. bıraktınmı acı biberleri yoksammm..adını bilmiyorum canım ya yazarsan sevinirim. arada meyve ile destekle bence. kilon ne kadardı hatırlamadım.yeni başlangıçlarda ögünlerde 1 dilim ekmek al bence.ne kadar oldu diyete başlayalı?[/QUOTE .!.:canım adım beyza.
1 eylülden beri diyetteyim.84,500den 77.500e düştüm.(gerci nedense tartı 700 gram fazla gösterdi bugün )
cizelge hazırlıyorum ama bir türlü buraya koyamıyorum.
ya meyve yemeye fırsat bulmaıyorum inan öğrenciyim cok zor oluyor yanımda tasımak.
bu arada acı biber yiyorum ama dışarıda yedigim zaman mecbur geri kalıyor.
valla çok dertliyim arkadaşlar.tartıda 800grm fazla cıktım.oysa dikkat ediyorum yani..cok takmamaya karar verdim.belki vücudum su tutmuştur diye maydanoz suyu icicem şimdi.
bugün kü menüm;
uyanınca:sirkeli su,bol ılık su
kahvaltı:1 dilim denge light ekmek üzeirne light krem peynir,yarım domates,bir tutam maydanoz,bir haşlama yumurta,maydanoz-yeşilçay çayı
ara:bir kutu light süt
öğle:1 simit 1 ayran
akşam:bir kupa hazır yayla çorbası,bir tabak az toonbalıklı salata
ara:1 armut,2 mürdüm erik
valla spor yapamadım ama alışveriş merkezinde baya dolaştım artık spordan sayılırsa.yarın yürümeyi düşünüyorum.
hepinize iyi akşamlar kızlar.
inşallah yarın tartıda eksik çıkarım.:18:
arkadaşım sana bir çok kez yazdım amaa snei bir kez daha uyarmak istiyorum
çok yanlış yapıyorsunnn menünde meyve yok,süt ürünü çok azzz
ha böylede kilo veririsinnn amaaa belli bir zmaqn sonraa metan durur ve ne yapsan nafilee
sen yeni başladın diyete meyveni ye,sebbzeni ,sütünü iç ,
kesinlikle çok yanlış besleniyorsunnn!!!!!!!!!!!!!!!!
sanmaki az yiyorumm çok zayıflıycammmmm her hafta 2 kilo veririsnnn ama deidigm bi bir müddet sonraa
fena olurrr senin içinnnn...
canım saol enerji varda hastalıklar ve kusmalar olmasa keşke. oğlumda iyice öksürmeye başladı. gece kesin kusar balgam var. geçen haftalarda benimkide kustu ve hemen bağladılar serumu.çok zor tuttum ama iyi de geldi. çok geçmiş olsun canım benim. süt vermemeye çalış.benim oğlumu gece süt daha çok kusturur.çok geçmiş olsun canımmmtülincim enerjin süperrr ne güzel bir günaydın öyleeee..
canımm hoşbuldummmm.hastalıklarla ugraşıyorum işte.şu an hiiiç kalmadı enerjimm..çok çok saol canım.özledim sizi çooookkkktülinnnnn hoşgeldin güzelimmm nasılsınnnnn? enerjin yerinde belliki maşallahhhh
sagolll güzelimm Allah razı olsunn inşşş. eksik olmaaa
3:
beyzacım çok güzel vermişsin nerdeyse bi ayda 7 kg.valla süper. ne takıyosun 700 gr mı canımm.ayda 7den bahsediyoruz maşallahhhhcanım adım beyza.
1 eylülden beri diyetteyim.84,500den 77.500e düştüm.(gerci nedense tartı 700 gram fazla gösterdi bugün )
cizelge hazırlıyorum ama bir türlü buraya koyamıyorum.
ya meyve yemeye fırsat bulmaıyorum inan öğrenciyim cok zor oluyor yanımda tasımak.
bu arada acı biber yiyorum ama dışarıda yedigim zaman mecbur geri kalıyor.
:
canımmmm hoşbuldummm özledim vallaaaa...sende forumda çok yoksun sanırım. sen diyet yok desende az yemeye devam ediyosundur. ama menülerini göremedim yazmıyosun sanırım. suyu keşke içebilsen canım ya. iksir yapıp götürsenmi yanında acaba..ben anlamam spor yoksada özenli menülerini görmek istiyorum canım. yazınca daha dikkatli oluyoruz.öpüyorum canımmmmtülin bebeğim hoş geldin.eksikliğin hissedildi.ama maşallah ayşe,banu,kübragökhan,biri daha vardı hiç topiği boş bırakmamış.
ben diyet yapmıyorum sporu bıraktım ama yemeklerimi dikkatli yiyorum.tartı hala 80 de ama 44 beden pantalonum bol geliyor.merak ediyorum acaba 42 olur mu acaba.bi ara alışverişe çıkarım..kendimi incelmiş hissediyorum.akşamları tavuk salata yada ton balığı salat yiyorum.su içmiyorum o kötü..
tülin burcu selamsız gitmeyeyim dedim.iyisinizdir umarım.yatmam lazım erken kalkacağım.iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?