kızlar çokkötüyüm biraz önce bir tane milföyde içine çikolata koyup fırına vererk bi tatlı yaptım kendime ve yedim canım acayip tatlı istiyor 3.5 kilo verdim çıldırmaya başladım napıcam ben kızlar nasıl tutucam aklımda hep tatlılar nasıl idare edicem tatlı tutkunu olupta kendini frenleyebilenler bana yardımcı oluuun tavsiyelere ihtiyacım var...15 gün durdum tatlısız bugun yedim bitane nolcak bu iş bana yrdım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Okudum ama isimler aklımda kalmıyor,tüm rahatsız olanlara(aileden ya da kendisi) geçmiş olsun diyorum.
Nilgün, sizin bir kekiniz varmış, arkadaşlar bahsetmişti ve çok güzelmiş,adını hatırlayamadım,"ıslak kek" olabilir.Ben kaçırmışım,rica etsem yine yazabilir misiniz?
Arkadaşlar tatlı isteğinizi Derya'nın bahsettiği tarçın çayı ile de giderebilirsiniz,ben çok yararını görüyorum,şu anda da içiyorum.
füsuncumm
yine çok güsel bir menün varr aramızda kaçamak yapyan bir tek sesin sanırım vallahi helal olsun
markete gidinc eilk işim acı süs bibeir almak olucakkdilimlilerden alıyoruz bizde ama snein dedikleirn sarı olanlar dimi:)
nilgünün ıslak kekti evet tarifi ve muhteşem oluyor tekrardan yazmaıs iyi olur bende yazmamıştım
tarifi yazarım bu kez
birde keten tohumu ve çörek otu görüyorum menündee
faydasını görüyormusun bend eketen tohumu aldım bugün yine kullanıcam bi ara kullanmıştım:)
canım teşekkür ederim. bak ne de güzel yazmışsın boşuna tüketiyoruz diye. sadece 5 dklık damak keyfi için günlerce uğraşıyoruz.bi hafta ver bi hafta al.yok bayramdı yok gezmeydi derken ramazandan bu yana yerimizde sayıyoruz çoğumuz.bende en çok açık renk giyememekten nefret ediyorum. arada sırada nadiren açık renk giyiyorum gerisi hep aynı...siyah lacivert , gri , kahve, yeşil tonları.....bişey beğeniyorum üstümede oluyo diyelim ama açık renk oldugu için alamıyorum.oturunca ya göbek ya yanlar çıkıyo diye.amaannn hep aynıyız yaa.ne güzel dile getirmişsin kendini.dolap dolusu kıyafetler vermeye kıyamadıklarımız falan doluuuuu.ama artık bu kadar dimi canım bu son isyanlarımızzzzzzzTÜLİNCİMMMM sağoll
sana da cok cok gecmisler olsun ne diyelim tekrar
bu arada minik aycan da insallah iyilesti diye umuyorumm
ahh ahh onlar hastalanmasa da ne olursa bize olsun
bende eve gidiyorum bğazım ağrıyor cok bitkinim tüm yuk annemin ustune kalıyor ama yavas yavas oynuyoruz kuzucukla işte
gecen hafta tatilin evde oldugun kısmında zayıfladıgı hissettim bariz ama sonra tatilde o verdiklerimi alıp gene nötr oldum
off neden bosu bosuna tuketim yapıyoruz
bak yemeklerin bize ne yararı var ki
sonucta tamam cok guzel yedik ama surekli bir vicdan azabı ysıyoruz
noolacak bu beynimiz
niye gormemisler gibi saldırıyorum anlayamıyorum hic kendimi
antep fıstıklı cikolata da cok haklısın
ah bir de cumartesi aksam benim acıkbufene bir tatlı yeyisim vardı ki hic anlatmayayım
ne oldu bir tarafıma tüy mü dikild ihayır
o bir surru tatlıyı bilincsizce tuketip sonra da sonu gelmez bir buhranda buldum kendimi
ertesi gün resmen sismistim kocaman olmustum inanamadım kendime
nereye gitti o tatlılar
niye hala boğaz pesinde kosuyoruz
bogaz bizi mutlu ediyor mu hayır
rezil ediyor
bizi mutlu eden guzel kıyafetler es dost iltifatı alısveris yapa-bilme-k giydigini yakıstırmak
ama biz ne yapıyoruz yani bennn
bunlar yerine kos git comfort food
offfff offfffffffffffff
dolapta hala giyilmek icin bekleyen kıyafetler var
hem de cok guzelll seyler
ama ben onları giyemiyorumm
neden koca boğazımı tutmadığım icin
yas olmus 34
simdi guzel olmayacagız ne zaman olacagız
ilerde oflaya puflaya saga sola devrilerek yuruyen kocaman karınlı yaslı kadınlar gibi mi olacagız
evlendigim 2004 yılından beri ben ne yaptım kendime
nasıl bu hale geldim
o kadar pismanım ki
birde aptal gibi hic kilo aldıgımı ne halegeldiğimi kendimm farkedemedimm es dost hısım her sn hatırlattılar da ben kendim göremedimmm
offffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
cokkkk sıkılıyorummmm cokkkkkkkkkkkk
:2:
tülin geçmiş olsun nazarmı değdi bebeme,kıyamam ona ben gittinizmi dr.a hava değişimi oldu herhalde ...
canlarım günaydın herkeseeee
benim bu düzensiz hayatım nolcak böyle okul açılınca dedim ama yine bi oraya bi buraya evimde düzenim yok ,kendime kızıyorum ,şöyle eli başı çabuk,hamarat günlerimi özlüyorum neden böyleyim ben yaa....eşim 99 kiloyu gördü geçen gece okadar üzüldü ki şimdi diyette ....hatta şöyle söyliyim bir et kollik olarak hayatında ilk defa brokoli bile yedi dün gece,demekki durum ciddi....ikimizde diyette olunca daha iyi olucak,artık yılbaşına 65 garanti inşallah..ben oturup bişiler yazıcam şimdi böyle yazaarak rahatlıyorum,hayatımı artık düzene sokmalıyım,5 saat kızım evde olmuyor,ben bu arada salak saçma geziyorum,buna dur demeliyim......öğle sonra görüşüz canlarımmm
canım hoşbuldum. iksirimiz şöyle 1,5 lt kaynar suyun içine 3 paket yeşilçayı atıyoruz. 4 5 3dk demeniyo ve çıkarıyoruz. içine 1 limon sıkıp kabuklarınıda atıyoruz. istersen 15 20 dk sonra çıkart. ben içine kabuk tarçın ve karanfilde atıyorum canım.ister soğuk ister ılık olarak tüm gün içiyoruz.tülincim hoşgeldin canımm
ben senden şu iksirin tarifini tekrar alabilirmiymm geçmişte aradım taradım bulamadım da
canım sen denede bende yapayım.limonlu soda sevmem pek..siz daha önce duydunumu bilmiyorum amaa bizim iksir gibi yapılıyor tek fark içine soda döküyorusn bir tanee
sürahinin 3/2 sini kaynar su ile doldurup 2 sallama yeşil çay atıyorusn veyaa 2 tk bbiraz ıılıyınca kabuklu limon ve sodayı döküp içiyormuşsun
ben detoks bitisn yapıcam etkisinii görmekk için detoks sonrası yapıcam
canım çok teşekkür ederim.mevsimsel sorunlar işte. geçecek inşallah.
tülincim oğlun hasta sanırım geçmiş olsun canım
canım benim hakkında hayırlısı olsun. çok ufak şeyleri büyütmeye gerek yok evlenince ne küçük şeylere tartışmışız diyo insan.ama sorun büyükse ve aşılamıyosa kökten kesmek en iyisi. Rabbim hakkında hayırlısını versin canımm.. ama ona kızıpta dediğin gibi saldırmalar yok aburcubura.önemli bi sınav senin için. tırnaklarına yazık etme tarçına devammmkizlar son gunlerde menumu pyalasmadim ama denk geldikce goz gezdiriyorum forumda.
Yazmamamin nedenide.. hersey ciddilesirken sevgilimle tartistik hersey karisti bi sure gorusmiycez .. ayriliga hazirliyorum artik kendimi cok umidim ve istegim kalmadi acikcasi (biraz ozel oldu ama sizlerlede paylasmak istedim)
Ilk gunlerde cok sinir oldum biraz kacirdim aburu cuburu ozelliklede aksamlari ama cok fazla degil simdi yine toparladim .. neolursa olsun bu diyeti birakmiycam bu defa ( onceden olsa dayanirdim dondurmaya cikolataya.. hirisimi yemekten cikarmaya calisirdim)
Ilk gunlerde tirnaklarima saldirmistim:18: bide fazla yemeyim diye dusunuyodum agzima bisey gidecek illa.. dunse daha guzel bi yontem buldum.. tarcin cubuklari oluyoya onu p
Isteeeee bende de durumlar boyle sekerler .. buraya yazmayi ozledigimi farkettim.. sevdim sizi
saol canımmm geçiyor yavaş yavaş. teşekkür ederimmmtülin,oğluşun hastaymış,geçmiş olsun canım.
canım mutlaka tarçını denemelisin. sütüne yoğurduna kat kat ye. kabuk tarçınıda ister suyuna at, ister kaynat balla karıştır iç. ama dene mutlaka.kızlar çokkötüyüm biraz önce bir tane milföyde içine çikolata koyup fırına vererk bi tatlı yaptım kendime ve yedim canım acayip tatlı istiyor 3.5 kilo verdim çıldırmaya başladım napıcam ben kızlar nasıl tutucam aklımda hep tatlılar nasıl idare edicem tatlı tutkunu olupta kendini frenleyebilenler bana yardımcı oluuun tavsiyelere ihtiyacım var...15 gün durdum tatlısız bugun yedim bitane nolcak bu iş bana yrdım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım hoşgeldin ben tülin. bizdede ne menüler vardı ama azaldı.sende düzenli olarak yaz menülerini olurmumerhaba kızlar,
ben bir türlü zayflayamıyorum çok kötüyümherkes incecik ne giyse yakışıyor
bana hiçbişey yakışmıyor
bende katılabilirmiyim aranıza
dün yediklerimi yazmıyım hiç ama yuh dersiniz
canım çok teşekkür ederimmm eksik olma inşşşş.Sevda,alıntıda gördüm ailede rahatsız olan biri var galiba,(tuvaletle ilgili görüşler vardı,siz de "gelmez" diyordunuz) sanırım anne ya da babanız,geçmiş olsun diyorum.
Gülay size de geçmiş olsun.
Ayşe yavrunuza da geçmiş olsun,umarım seruma gerek kalmaz.Derler ya "sakınan göze çöp batar"malesef dikkat edildikçe böyle oluyor,oğlumda da aynısı olurdu...
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
1 şeftali
1 bardak süt
Öğle:
1 zeytinyağlı biber dolması
1/3 dilim ekmek
3 acı süs biberi
Ara:
3 sunta
Şekersiz çaylar
Akşam:
200 gr light yoğurt
Ara:
1 yeşil elma
2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
canım benim çok sagoll ortimmm eksik olma inşşşşşşş.selam kızlar aslında 5 te kalktım sizi okudum ama tam mesaj yazıyordum kızım uyandı fırsat olmadı.dün bi arkadaştaydım gezmede bugün de kuaförde balyajımı yenilettim.tüm öğleden sonram gitti.biraz da evde sıkıntılar vardı ama neyse halledildi.aklımda kalanları yazayım önce..
ayşe kilona çok sevindim ne güzel teket teker gidiyor ama kızın hasta olmuş çok üzüldüm.allah şifa versin kıyamam inşallah iyileşir çabucak..
sevda annen rahatsızmış sanırım ayağımı kırılmıştı.çok geçmiş olsun keşke sizi dinlese de gelse yanınıza.allah şifa versin.bizi özlemişsin sağol ben de sizi çok özledim.
banucuğum hasta olmuşsun geçmiş olsun.salgından etkilendin sanırım.prenslerin doğumgünü kutlu olsun.allah sağlıklı ömürler nasip etsin.
bir arkadaşın çocuğunun da doğumgünüydü echo muydu yanlış mı hatırladım kusura bakmayın.onun da doğum günğü kutlu olsun.
seherciğim gözün de ne ver dr a gittin mi aman ihmal etme..
zekiye tatlım albeni vs çikolataları kaldır hemen canı istiyorsa dışarda yesin kocan.yada gizli bir yere kaldırsın.yoksa senin diyet güme gidecek..
tuna tahliller iyi çıkar umarım.geçmiş olsun.
tülin bebeğim hoş geldin.eksikliğin hissedildi.ama maşallah ayşe,banu,kübragökhan,biri daha vardı hiç topiği boş bırakmamış.
kübragökhan süper gidiyorsun.tebrikler..
izlem,iki filiz ,selma yok galiba göremedim.ama sabah 5 te okudum aklımda kalmadı sanırım.
ben diyet yapmıyorum sporu bıraktım ama yemeklerimi dikkatli yiyorum.tartı hala 80 de ama 44 beden pantalonum bol geliyor.merak ediyorum acaba 42 olur mu acaba.bi ara alışverişe çıkarım..kendimi incelmiş hissediyorum.akşamları tavuk salata yada ton balığı salat yiyorum.su içmiyorum o kötü..
teşekkür ederimm güzelimmm allah razı olsun inşşşşş.canım annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsunnnn
banuşumm bende hergün spordan sonra metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum çok faydasını gördümmsiz daha önce duydunumu bilmiyorum amaa bizim iksir gibi yapılıyor tek fark içine soda döküyorusn bir tanee
sürahinin 3/2 sini kaynar su ile doldurup 2 sallama yeşil çay atıyorusn veyaa 2 tk bbiraz ıılıyınca kabuklu limon ve sodayı döküp içiyormuşsun
ben detoks bitisn yapıcam etkisinii görmekk için detoks sonrası yapıcam
güzelimm hakkında hayırlısı olsunn inşşşş. hersey olucagını varırr hiç yemeklere saldırmaa boşuna sen yediğinle kilo aldıgınla kalırsınnkizlar son gunlerde menumu pyalasmadim ama denk geldikce goz gezdiriyorum forumda.
Yazmamamin nedenide.. hersey ciddilesirken sevgilimle tartistik hersey karisti bi sure gorusmiycez .. ayriliga hazirliyorum artik kendimi cok umidim ve istegim kalmadi acikcasi (biraz ozel oldu ama sizlerlede paylasmak istedim)
Ilk gunlerde cok sinir oldum biraz kacirdim aburu cuburu ozelliklede aksamlari ama cok fazla degil simdi yine toparladim .. neolursa olsun bu diyeti birakmiycam bu defa ( onceden olsa dayanirdim dondurmaya cikolataya.. hirisimi yemekten cikarmaya calisirdim)
Ilk gunlerde tirnaklarima saldirmistim:18: bide fazla yemeyim diye dusunuyodum agzima bisey gidecek illa.. dunse daha guzel bi yontem buldum.. tarcin cubuklari oluyoya onu parcaliyorum sinir oldukca.. tirnaklarimi ve yemekleri rahat birakiyorum
Dunki menum:
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 domates, 5 zeytin, yesil cay
Ara: 1 bardak ayran
oglen: 1 kase mueslili, tarcinli yogurt
ara: 1 kraker, 2 kuru kayisi
Aksam: 1 kepce corba, 1 dilim firinda pirasa
hee buarada sporuma devam ediyorum yine haftada 3 kere
Isteeeee bende de durumlar boyle sekerler .. buraya yazmayi ozledigimi farkettim.. sevdim sizi
teşekkür ederimm güzelim eksik olma inşşşşş.merhabalar canlarım.
ay topikte grip salgınımı var.
dünden beri bende rahatsızım.
hafif başağrısı,halsizlik
dün akşam yarım saat spor yapabildim zorla.
banucum menü süpermiş.ne kadar yedin bilmem ama afiyet olsun,yağ olmasın
tülin,oğluşun hastaymış,geçmiş olsun canım.
ayşecim,aycanada geçmiş olsun.çocukların hastalığı çok zor,helede kusma
sevda anneciğinede çok geçmiş olsun canım.
deryacım,kolay gelsin canım.gerçekten bende mutfağa çok meraklıyım.değişik şeyler yapmayı severim özellikle.
ama bu turşu ve konserve işlerini ablamla annem halleder.
bu sene eşimin ısrarlarıyla reçel yaptım
tabii sporda olduğu gibi elimde tlf. ablamın direktifleriyle.
dünde turşu yapmaya heveslendim.
internettn buldum tarif.yinede ablama bir onaylatıym dedim.
aradım,tarifi söyledim.ay demezmiki süper bir şey olcek,isterim tarifini.
hiç beklemiyordum.ikimizde yıkıldık gülmekten
hoşgeldin canım merak etme toparlarsın inşşşş. bak ilk adımı attın bile bize merhaba demekleemerhaba kızlar,
ben bir türlü zayflayamıyorum çok kötüyümherkes incecik ne giyse yakışıyor
bana hiçbişey yakışmıyor
bende katılabilirmiyim aranıza
dün yediklerimi yazmıyım hiç ama yuh dersiniz
canım sakın pes etme sakın yanlız kalma sakın başa dönme inan kendine olan inancını kaybedip daha kötü olursunn ayrılma canım burdannnn hepimiz yasıyoruz o krizlerii hadi devamm canımm:13::13:sacrecım (adın ne canım bu arada) ve banucum teşekkür ederim desteiğiniz içintatlım şimdi trçınlı süt içtim biraz rahatlladımm sankiiiiben hep diyetlerde böle oluyorum 3 4 kilo veriyorum daha sonra tutamıyorum kendimi bu sefer şu kötü dönemi atlatırsam devam ederim ama bundan önceki diyetlerde olduğu gibi bu döneme yenilmek istemiyorum desteğiniz için teşekkür ederim canlarım inşş bu tarçınlı süt beni durdurdu akşama ve davemına daha iyi olmak dileğiyle....
Selam KizLar Nasilsiniz , Nasil Gidiyor Diyetler Bakalim
Sevda Ablacim Alintilarda Gördüm , Gecmis Olsun Umarim Annen Hemencik Iyilesir ..
Pek Sohbetlere Katilamiyorum Yine Ama Elimden Geldigince Dikizlemeye Calisiyorum Sizleri ..
Bugün Hizlandirici Diyete Basladim , Simdilik Pek Bisey Anlamiyorum Ama Bakalim Ilerleyen Günlerde Bi Etkisi Olacakmi Bu Diyetin ..
Egerki Olursa Listeyi Sizlerlede Paylasacagim Canlarimmm
Simdilik Cumaya Görüsmek Üzere Diyip Ayrilayim .. Kendinize Cici Bakin ...
Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin , Hayallerimizden Vazgecmeyelimmm !!!!
Buda Aramiza Yeni Katilan Arkadaslara Motivasyon Olsun Diye Yazdim .. Ve Hosgeldiniz Topigimizeee Aziminiz Daim Olsun ..
Slm fistiklar bugunku menum:sabah kalktigimda limonlu elma sirkeli ve cubuk tarcinli sicak su
Kahvaltida yarim dilim denge ekmek firinda kizartilmis biber sarimsakli yogurtlu ve 1adet yumurta
Arada 1adet incir
Oglen. Yarim haslama misir
Aksam 1bardak ayran ve 1 parsa tavuk gogusuu
3litre su ve sekersiz cayyyy
selam kızlaarrr...
1 haftadır netim yoktu, pööff geldi yanii
sonunda geldim, pazartesi regl oldum, o da aradan çıktı
ne var ne yok kızlar, geçmişi okuyamadım
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler....
çook özledim hepinizii...
öperiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?