80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar çokkötüyüm biraz önce bir tane milföyde içine çikolata koyup fırına vererk bi tatlı yaptım kendime ve yedim canım acayip tatlı istiyor 3.5 kilo verdim çıldırmaya başladım napıcam ben kızlar nasıl tutucam aklımda hep tatlılar nasıl idare edicem tatlı tutkunu olupta kendini frenleyebilenler bana yardımcı oluuun tavsiyelere ihtiyacım var...15 gün durdum tatlısız bugun yedim bitane nolcak bu iş bana yrdım ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

devamı gelmediği sürece hiç bir şey olmaz
hem de öğlen saati yemişsin iste tadını cıkar ohh misss

aksam sporunu da yaparsın
ne güzel gidiyormussun masallah
geen devam eder
tabii kelin ilacı olsa kendi basına surer o ayrıda gene de ciddiyim dediklerimde

merhaba kızlar,
ben bir türlü zayflayamıyorum çok kötüyüm herkes incecik ne giyse yakışıyor
bana hiçbişey yakışmıyor
bende katılabilirmiyim aranıza
dün yediklerimi yazmıyım hiç ama yuh dersiniz

kübracımm
yemişsin artık üzme kendinii bak kabuk tarçın kullan tatlı istegini kesmek için
bi kupanın içine at tarçını üzeirne sıcak suu ve bunu gün içinde iç bir kaç kez aynı tarçını kullanabilirisn
birde sabah ve akşam içerisine bal katarakta yapabilirisn bunu hep kilo vermeye yarımcı olur

tarçın itatlı ihtiyacını kesmek için
çokk süperr bir beisn kaynagı

kızlarrrr
bende 3 gndür bol kh aldım vee kh alımı insanı hemen genişltiyor göbek ve mide çıkıyor heryerden fırlıyor
birde yedikçe yiysin geliyor resmen çukurun içine düşmüş gibi oluyorsun

sacrecım (adın ne canım bu arada) ve banucum teşekkür ederim desteiğiniz içintatlım şimdi trçınlı süt içtim biraz rahatlladımm sankiiiiben hep diyetlerde böle oluyorum 3 4 kilo veriyorum daha sonra tutamıyorum kendimi bu sefer şu kötü dönemi atlatırsam devam ederim ama bundan önceki diyetlerde olduğu gibi bu döneme yenilmek istemiyorum desteğiniz için teşekkür ederim canlarım inşş bu tarçınlı süt beni durdurdu akşama ve davemına daha iyi olmak dileğiyle....

canım türk kahvesini ben sıfır şekerle içiyorum...başta çok zorlandım ama artık alıştım...şekersiz içemezsen tatlandırıcı kullan dicem ama doktorlar son zamanlarda tatlandırıcı ve light ürünlerin saqlıqa son derece zararlı olduqunu söylüyor...
kendine 2-3 çeşit bitki çayı al...mesela ben kayısılı form yaseminli yeşilçay ve 5i 1 yerde kullanıyorum...dönüşümlü olarak bunları içebilirsin(şekersiz)...bende poşet çay kullanıyorum hatta onların bir kısmını çantamda taşıyıp gittiqim yerdede kendi çaylarımı içiyorum...normal çayla aran yoksa bitki çaylarını dene çok çeşitli çaylar var..mutlaka seninde damak tadına uyan vardır cnm...yardımcı olabildiqime sevindim tatlım...bildiqim bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım
[/QUOTE]

ozaman oyle yaparım bugun nescafe ıctım ıcıne sadece 1 kasık seker koydum ve ıcebılıyorum
adacayı yesıl cayım var cnm bırde bır cktıgımda tarcın alıcam 2 unu ıcıcem donusumlu dedıgın gıbı. poset sıyh cayım da var ama cok sık ıcmıyorum onu.
bırde su kalorı sayarak dıyet yapma var o nasıl oluyor ?kalorı cetvelı olusturdum kendıme cıktısınıda aldım ne kac kalorı fılan dıye.kısmetse pazartesi baslıycam dıyete

Merhabalar,Hemen menümü yazayım;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3-4 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Ara:
1 lokma simit-beyaz peynir
4-5 baharatlı çubuk kraker
Öğle:
1 büyük zeytinyağlı kırmızı biber dolması
3 acı süs biberi
Ara:
4-5 diyet çubuk kraker
Şekersiz çaylar
Ara:
1 yeşil elma
1 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 tabak kırmızı biberli yoğurt salatası (şu an biberler közleniyor)
Ara:
1 şeftali(yiyeceğim)

2 lt su
1,5 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dakika 5 hızda yürüme(aynısını dün de yürümüştüm ama yazmayı unutuyorum)

Okudum ama isimler aklımda kalmıyor,tüm rahatsız olanlara(aileden ya da kendisi) geçmiş olsun diyorum.
Nilgün, sizin bir kekiniz varmış, arkadaşlar bahsetmişti ve çok güzelmiş,adını hatırlayamadım,"ıslak kek" olabilir.Ben kaçırmışım,rica etsem yine yazabilir misiniz?
Arkadaşlar tatlı isteğinizi Derya'nın bahsettiği tarçın çayı ile de giderebilirsiniz,ben çok yararını görüyorum,şu anda da içiyorum.
Derya,kışlıklarınızı sağlıkla güle güle tüketin.Ben de börülce,barbunya,fasulye,bezelye,domates sakladım.Kışın rahat oluyor.Bol bol biber de közleyeceğim,sarımsaklı yoğurtlu çok seviyorum,kışın güzel olur,hazır salata.Bir de patlıcan da közlemiştim.Yeturlalezzetkareleri diye bir blog var(inşallah blog adı sakıncalı olmaz),oradan da domatesli biber konservesi yapacağım.

Son düzenleme:

füsuncumm
yine çok güsel bir menün varr aramızda kaçamak yapyan bir tek sesin sanırım vallahi helal olsun
markete gidinc eilk işim acı süs bibeir almak olucakk dilimlilerden alıyoruz bizde ama snein dedikleirn sarı olanlar dimi:)
nilgünün ıslak kekti evet tarifi ve muhteşem oluyor tekrardan yazmaıs iyi olur bende yazmamıştım
tarifi yazarım bu kez

birde keten tohumu ve çörek otu görüyorum menündee
faydasını görüyormusun bend eketen tohumu aldım bugün yine kullanıcam bi ara kullanmıştım:)

Teşekkür ediyorum,artık yeter dedim,7 yıldır 85-90 arasında olmaktan bıktım,dediğiniz gibi herşey beyinde bitiyor demek ki.Menülerime ara ara kaçamaklı da olsa dikkate etmeye çalışıyorum.Sizlere yazacağım menü için de daha dikkatli oluyorum,yediğim her zararlı lokmada sizler aklıma geliyorsunuz,"bunu hangi yüzle yazacağım "deyip kendimi frenliyorum.İyi ki varsınız.Kilo vermemi sizlere borçluyum,kesinlikle abartmıyorum.

Biber sarı olan değil,küçük yeşil olanlar ama nadir de olsa sarı olanları da alıyorum.Ben diyet için değil önceden de yerdim,çok severim.Ama işe yarıyordur belki,metabolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar.Bir de benim yediklerim taze olan,turşu değil ancak turşunun da süs biberi olanını yiyorum,kaynağı kayınvalidem.

Keten tohumuna gelince,bir ara onun furyası vardı,ben de almıştım,bağırsakların çalışması için diyorlar,çörekotunu da işe yarıyor mu bilemem ama ben domatesin üzerine serpiyorum,tadını çok seviyorum,bu yüzden yiyorum.Çörekotu yağının kabızlığa iyi geldiğini duymuştum ama hiç denemedim.Yağı olmasa da belki bu da işe yarıyordur.

Son düzenleme:
Selam KizLar Nasilsiniz , Nasil Gidiyor Diyetler Bakalim

Sevda Ablacim Alintilarda Gördüm , Gecmis Olsun Umarim Annen Hemencik Iyilesir ..

Pek Sohbetlere Katilamiyorum Yine Ama Elimden Geldigince Dikizlemeye Calisiyorum Sizleri ..

Bugün Hizlandirici Diyete Basladim , Simdilik Pek Bisey Anlamiyorum Ama Bakalim Ilerleyen Günlerde Bi Etkisi Olacakmi Bu Diyetin ..
Egerki Olursa Listeyi Sizlerlede Paylasacagim Canlarimmm

Simdilik Cumaya Görüsmek Üzere Diyip Ayrilayim .. Kendinize Cici Bakin ...

Bir Kac Dakikkalik Damak Zevkimiz Icin , Hayallerimizden Vazgecmeyelimmm !!!!

Buda Aramiza Yeni Katilan Arkadaslara Motivasyon Olsun Diye Yazdim .. Ve Hosgeldiniz Topigimizeee Aziminiz Daim Olsun ..

canım teşekkür ederim. bak ne de güzel yazmışsın boşuna tüketiyoruz diye. sadece 5 dklık damak keyfi için günlerce uğraşıyoruz.bi hafta ver bi hafta al.yok bayramdı yok gezmeydi derken ramazandan bu yana yerimizde sayıyoruz çoğumuz.bende en çok açık renk giyememekten nefret ediyorum. arada sırada nadiren açık renk giyiyorum gerisi hep aynı...siyah lacivert , gri , kahve, yeşil tonları.....bişey beğeniyorum üstümede oluyo diyelim ama açık renk oldugu için alamıyorum.oturunca ya göbek ya yanlar çıkıyo diye.amaannn hep aynıyız yaa.ne güzel dile getirmişsin kendini.dolap dolusu kıyafetler vermeye kıyamadıklarımız falan doluuuuu.ama artık bu kadar dimi canım bu son isyanlarımızzzzzzz

canım saol.çok soğudu buralar ya.bende denizde üşüttüm oğlumadla bulaştırdım sanırım.
sende okula alış artık bencce saatlerin belli cicim.ona göre düzene gir artık emi gülüüümmmm..
tülincim hoşgeldin canımm

ben senden şu iksirin tarifini tekrar alabilirmiymm geçmişte aradım taradım bulamadım da
canım hoşbuldum. iksirimiz şöyle 1,5 lt kaynar suyun içine 3 paket yeşilçayı atıyoruz. 4 5 3dk demeniyo ve çıkarıyoruz. içine 1 limon sıkıp kabuklarınıda atıyoruz. istersen 15 20 dk sonra çıkart. ben içine kabuk tarçın ve karanfilde atıyorum canım.ister soğuk ister ılık olarak tüm gün içiyoruz.
canım sen denede bende yapayım.limonlu soda sevmem pek..

tülincim oğlun hasta sanırım geçmiş olsun canım
canım çok teşekkür ederim.mevsimsel sorunlar işte. geçecek inşallah.
canım benim hakkında hayırlısı olsun. çok ufak şeyleri büyütmeye gerek yok evlenince ne küçük şeylere tartışmışız diyo insan.ama sorun büyükse ve aşılamıyosa kökten kesmek en iyisi. Rabbim hakkında hayırlısını versin canımm.. ama ona kızıpta dediğin gibi saldırmalar yok aburcubura.önemli bi sınav senin için. tırnaklarına yazık etme tarçına devammm

tülin,oğluşun hastaymış,geçmiş olsun canım.
saol canımmm geçiyor yavaş yavaş. teşekkür ederimmm
canım mutlaka tarçını denemelisin. sütüne yoğurduna kat kat ye. kabuk tarçınıda ister suyuna at, ister kaynat balla karıştır iç. ama dene mutlaka.
canım hoşgeldin ben tülin. bizdede ne menüler vardı ama azaldı.sende düzenli olarak yaz menülerini olurmu

bugunkü menüm

uyanınca 1 kaşık yoğurda keten tohumu ve çörek otu

sabah: 1 dilim tb ekmek/ 1 kupa çay / 3 4 çk kadar menemen/ az peynir / dom-salatlk

ara 5 kuru kayısı

öğle:dışardaydık 3 galeta

ara saat 4 gibi) 4 köfte / 1 çk yoğurt / salata / 1 çk pilav

ara: 1 elma

1 lt iksir

1,5 lt su
epeeyyyde yürüdüm dışarda

kızlaaar bu akşam menümü ilk ben paylaşıyım bugün pek iyi değilim diyet konusunda ama aranızdan ayrılmam kendi kendime kalırsam batarım biliyorum iyiki varsınız neyse menüme geçeyim

sabah=1 dilim kepek ekmeği-kk kadar beyaz peynir 5 zeytin-domates kırmızı biber havuç karışık kahvaltılık
form çayı

ara =bir milföyden içi çikolatalı tatlı

öğlen=iki dilim kepek ekmeğiyle domatesli kaşarlı tost

ara öğün=3 kaşık pirinç pilavı(kafayı yedim bugün)

akşam=domatesli mantarlı omlet bir yumurtadan yarım dilim kepek ekmeği -bir fincan tarçınlı sıcak su

henüz spor yapmadım umarım yaparım yatana kadar ama hiç canım istemiyor

Slm fistiklar bugunku menum:sabah kalktigimda limonlu elma sirkeli ve cubuk tarcinli sicak su
Kahvaltida yarim dilim denge ekmek firinda kizartilmis biber sarimsakli yogurtlu ve 1adet yumurta
Arada 1adet incir
Oglen. Yarim haslama misir
Aksam 1bardak ayran ve 1 parsa tavuk gogusuu
3litre su ve sekersiz cayyyy

canım çok teşekkür ederimmm eksik olma inşşşş.
bu arada sana hergünn maşallah diye diye bir hal oldumm tüüü maşallahhh sanaaa
bak yine dedimmm
canım benim çok sagoll ortimmm eksik olma inşşşşşşş.
canım annen için çok üzüldüm çok geçmiş olsunnnn
teşekkür ederimm güzelimmm allah razı olsun inşşşşş.
banuşumm bende hergün spordan sonra metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum çok faydasını gördümm
bizim hocamız hazırlıyo tarifini alırım yarın hocadan tadıda çok güzell
kilo duraksamalarında çok etkiliymişşş.... bide kuzum spordan yarım saat sonra yagsız süt içç yag yakımının uzamasını ve hızlanmasını saglıyomuşşş:13:
güzelimm hakkında hayırlısı olsunn inşşşş. hersey olucagını varırr hiç yemeklere saldırmaa boşuna sen yediğinle kilo aldıgınla kalırsınn o yüzden tam gaz devammmm:13:
teşekkür ederimm güzelim eksik olma inşşşşş.
hoşgeldin canım merak etme toparlarsın inşşşş. bak ilk adımı attın bile bize merhaba demeklee
hadi gelsinnn gerisiiii
canım sakın pes etme sakın yanlız kalma sakın başa dönme inan kendine olan inancını kaybedip daha kötü olursunn ayrılma canım burdannnn hepimiz yasıyoruz o krizlerii hadi devamm canımm:13::13:

canımmm ben seniii yerinnnn yerinnnnn
güzelimm çok teşekkürr ederimmm sagol güzelimmm
sen iyisin inşşş. nasıl gidiyoo durumlarrrr

TÜLİNNNNN PAŞA NASIL OLDUU CANIMMM İYİMİ KUZUMMM?
AYŞECİMMMM AYCAN NASIL ORTİMM DAHA İYİCEDİR İNŞŞŞŞ.
DERYACIMMM GÜLE GÜLE İYİ GÜNLERDE YE İNŞŞŞŞ. EŞİNLE BERABER KIŞLIKLARINIII ÇOK ÖZLEDİM SENİ BU ARADAAA
İZLEMCİMMM HALLETTİR CANIM ŞU NETİNİ YAAA OLMUYO BÖLEEE

merhaba arkadaşlar nasılsınız?
bir of çeksem karşıki plazalar yıkılır o haldeyim şu anda.5 gündür sabitim.hiç bir şekilde kaçamak yapmadıgım halde,7bucuktan sonra birşey yemedigim ve bol su ictigim halde hala aynıyım 77.500den 78.200e cıktım ve takılı kaldım resmen.

bugün kü menümü yazayım;

uyanınca:maydanoz suyu,sirkeli su

kahvaltı:bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir ve 1 çay kaşığı marmelat

ara:bir kutu light süt

öğle:bir porsiyon rosto köfte,bir kepce cacık,2 yemek kaşığı patates püresi

ara:bir kutu ayran

akşam:1 kepçe tarhana çorbası,ton balıklı salata,sadece 12 tanecik burgu makarna

birazdan da meyve yerim.

arkadaslar akşam yemegime dikkatinizi cekerim şimdi oda arkadasımın aksam yemeginde yediklerini sayıyorum;

-bir büyük tabak dolusu ton balıklı makarna,
-3 kepce corba
-ton balıklı salata
-ekmek

az öncede abur cubur yedi ve 43 kilo! deliricem ya

neyse yarın dersim erken ben kaçayım.hepinize hayırlı geceler dilerim.

detoksun ilk günü iyi gittii
yarında yapıcam bakalım sonuç ne olcakkk
sonuç almazsamda şaşırmıycam zatennnnnn

midem filan çıktı yine şiştim reglime az kaldıgı için

sen u kadar şeyle doyuyrmusun gerçektenn?

eger doyuyorsan yani miden bukadar alıyorsa nasıl bukadar kkilo aldın merka ettim

selam kızlaarrr...

1 haftadır netim yoktu, pööff geldi yanii
sonunda geldim, pazartesi regl oldum, o da aradan çıktı
ne var ne yok kızlar, geçmişi okuyamadım

yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler....
çook özledim hepinizii...
öperiimmm

hoşgeldinnnnnnnn kuzummmmmmm
başlicam netine yahu nerdesinn kuuuuuuu sennn
çok ösledimm amaa vallahiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…