80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar liste güncellll! Girmeyen çok kişi olmasına rağmen şimdilik birincimiz haftanın istikrarlısı Paresnamkaaaaaaaaaa! Kutlarız tatlım tabloya ekledim seni hem de şampiyon olarak :) diğer arkadaşlar hadi ama kimse yeni kiloları yazmamış şampiyonu geçen yok mu????

arkadaşlar bende kilo vermek istiyorum kilom 84.6 hedefim 68 kg listeye eklerseniz sevinirim. cuma sabahı son durumu bildiririm.hepimize kolay gelsin

merhaba arkadaşlar kendimi o listede gördüm ya tamam artık korksun benden o kilolar.her cuma benim için bayram olacak.inanın burada sizlerle beraber olmak bana çok büyük bir güç verdi.umarım hepimiz hedeflerimize ulaşmış bir şekilde yaza merhaba deriz.hepinize çok teşekkürler.handeryacım liste harika olmuş ellerine sağlık.bu arada kilo çizelgesini yapmayı o linki okumama rağmen beceremedim.hepsini hallediyorum ancak nereye nasıl yapıştırılacak bilemedim.yardımcı olursanız sevinirim.

halimecim sana bir link veriyor url diye, orada httpden .png kısmına kadar olan bölümü (.png dahil) kopyalayıp, profil düzenle ayarlarında kilo takip çizelgesine yapıştır ve kaydet, hepsi bu. kopyalanacak kısım http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/y8xdkK2/weight.png gibi olmalı.

selam kızlar nasılsınız yeni bir hafta başladı bakalım bu hafta kilo verebilecekmiyiz hihoyyyt
ben kahvaltıda;
1 dilim light ekmek
yarım salatalık
peynir
1 zeytin
maydonoz
yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
ve şekersiz çay içitim

arada bir yeşil çay
kızımı kusa götürdüm geldim,kahvaltıyı biraz geç yaptığım için öğleni atlamayı düşünüyorum bir elma yiyerek akşam öğününe geçicem akşamki menüm bir porsiyon ıspanak soğan ve sarmısakla pişirilmiş bir kaşık yağ ve tuzsuz üzerine 2 kaşık yoğurt gerçekten çok güzel oluyor yapmanızı tavsiye ederim yatmadan önce de yine yeşil çayımı içeceğim bugünlük bukadar yarın pazar ve pazarları kahvaltı yoğun geçer daha öncede bahsetmiştimdelikafadulden4 haftadır azimle listemi bozmuyorum bu haftada aynen devam bu kilolardan kurtuluncaya kadar yılmak yokÇok üzgünüm çoook

kızlar bugün cumartesi olmasına rağmen çok iyi geçti hiç kaçamak yapmadım yarın kahvaltıyıda atlatırsam o zaman kim tutar beni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

slm kızlar.uğrayamadım kaç gündür.ben de 78 kg olmuşumyaşasın.ama bu gün biraz kaçırdım sankim dışarıda yemek yedik de eşimle

ben daha öncede yazmıştım ama bir cevap alamadı bende aranıza katılmak istiyorum 84 kg yim yaza kadar zayıflamak istiyorum benide aranıza alın

slm kızlar bu hafta hiç kilo veremedim moralim çok bozuktu senağlamasenağlamao yüzden sadece yazdıklarınızı takip ettim ama bu hafta daha azimliyim inşallah ibrahim saraçoğlunun yeni lahana kürüne başladım bide bi an önce kendime bi koşu bandı almayı planlıyorum umarım hep birlikte istediğimiz kilolara kavuşuruz iyigeceler hepinize öpüldünüz

ben daha öncede yazmıştım ama bir cevap alamadı bende aranıza katılmak istiyorum 84 kg yim yaza kadar zayıflamak istiyorum benide aranıza alın

hogeldin aramıza ceren.arkadaşlar yarın listeye eklerler seni sanırım.yaza kadar hepimiz kilo vermek istiyoruz.kk yı takip et.insana çok hırs geliyor

işlerimin yoğunluğu stres sıkıntılar derkenn bayadır giremiyorum siteye vee diyetide bıraktım yürüyüşüde bıraktım tartıyaa çıkmaya korkuyorum verdiğim üç kiloyuda zannedersem geri aldım benn senağlama

kızlar zaman zaman moralimiz bozuluyor, inancımız kırılıyor. bazı haftalar gram veremiyoruz ama takip eden hafta bir de bakmışsınız 2 kilo birden gitmiş. lütfen moralimizi yüksek tutalım, birbirimize destek olalım, bu grup bunun için var öyle değil mi? yediğimiz her ekstra lokmada fazla kilonun kalp-damar hastalıklarına, herşeyden öte diyabete sebep olabileceğini unutmayalım, sağlığımızı elden bırakmayalım.
hepimize keyifli ve kilo verdirici bir hafta diliyorum kaydirigubbakcemile5

slm kızlar kimseler yokkk..yoksa herkes pazar kahvaaltısını fazla mı kaçırdı?cokacimcoook
kahvaltımı yazayım
2 dilim k ekmek 4-5 adet yagsız kızarmı sucuk
b peynir 4 zeytin 1çk bal
ara 1 elma ve 1 çb süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…