hoşgeldinnnnnnnn kuzummmmmmm
başlicam netine yahu nerdesinn kuuuuuuu sennn
çok ösledimm amaa vallahiiiiii
ozaman oyle yaparım bugun nescafe ıctım ıcıne sadece 1 kasık seker koydum ve ıcebılıyorum
adacayı yesıl cayım var cnm bırde bır cktıgımda tarcın alıcam 2 unu ıcıcem donusumlu dedıgın gıbı. poset sıyh cayım da var ama cok sık ıcmıyorum onu.
bırde su kalorı sayarak dıyet yapma var o nasıl oluyor ?kalorı cetvelı olusturdum kendıme cıktısınıda aldım ne kac kalorı fılan dıye.kısmetse pazartesi baslıycam dıyete
canım merak ettim çayın tarifini ay tadıda güzelmiş.sen bi an önce al canım bende bekliyorum merakla. bu arada sen spor salonunamı başladın hayırlı olsun.çok iyi olmuş. oğlumda bugun kusmadı çok şükür iyi olacak inşallah saol canımmmmmbanuşumm bende hergün spordan sonra metabolizma hızlandırıcı çay içiyorum çok faydasını gördümm
bizim hocamız hazırlıyo tarifini alırım yarın hocadan tadıda çok güzell
kilo duraksamalarında çok etkiliymişşş.... bide kuzum spordan yarım saat sonra yagsız süt içç yag yakımının uzamasını ve hızlanmasını saglıyomuşşş:13:
TÜLİNNNNN PAŞA NASIL OLDUU CANIMMM İYİMİ KUZUMMM?
kıyamam sana makarna tanelerinidemi saydın sennnn canım benim. takılırsın canım. bende 3 hafta takıldıgım zamanları bilirim.ama pes etme sakın. aralara süt ayran iyi olmuş. belki sporu artırırsan kilonda takılman geçer. ahh o zayıflara bayılıyorum ye ye bişey yokkk.darısı başımızaaaaamerhaba arkadaşlar nasılsınız?
bir of çeksem karşıki plazalar yıkılır o haldeyim şu anda.5 gündür sabitim.hiç bir şekilde kaçamak yapmadıgım halde,7bucuktan sonra birşey yemedigim ve bol su ictigim halde hala aynıyım77.500den 78.200e cıktım ve takılı kaldım resmen.
bugün kü menümü yazayım;
uyanınca:maydanoz suyu,sirkeli su
kahvaltı:bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir ve 1 çay kaşığı marmelat
ara:bir kutu light süt
öğle:bir porsiyon rosto köfte,bir kepce cacık,2 yemek kaşığı patates püresi
ara:bir kutu ayran
akşam:1 kepçe tarhana çorbası,ton balıklı salata,sadece 12 tanecik burgu makarna
birazdan da meyve yerim.
arkadaslar akşam yemegime dikkatinizi cekerim şimdi oda arkadasımın aksam yemeginde yediklerini sayıyorum;
-bir büyük tabak dolusu ton balıklı makarna,
-3 kepce corba
-ton balıklı salata
-ekmek
az öncede abur cubur yedi ve 43 kilo! deliricem ya
neyse yarın dersim erken ben kaçayım.hepinize hayırlı geceler dilerim.
canım ayran detoksumu yapıyosun başka bişeymi. kolay gelsinnnndetoksun ilk günü iyi gittii
yarında yapıcam bakalım sonuç ne olcakkk
sonuç almazsamda şaşırmıycam zatennnnnn
midem filan çıktı yine şiştim reglime az kaldıgı için
selam kızlaarrr...
1 haftadır netim yoktu, pööff geldi yanii
sonunda geldim, pazartesi regl oldum, o da aradan çıktı
ne var ne yok kızlar, geçmişi okuyamadım
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler....
çook özledim hepinizii...
öperiimmm
selam kızlaarrr...
1 haftadır netim yoktu, pööff geldi yanii
sonunda geldim, pazartesi regl oldum, o da aradan çıktı
ne var ne yok kızlar, geçmişi okuyamadım
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler....
çook özledim hepinizii...
öperiimmm
Slm fistiklar bugunku menum:sabah kalktigimda limonlu elma sirkeli ve cubuk tarcinli sicak su
Kahvaltida yarim dilim denge ekmek firinda kizartilmis biber sarimsakli yogurtlu ve 1adet yumurta
Arada 1adet incir
Oglen. Yarim haslama misir
Aksam 1bardak ayran ve 1 parsa tavuk gogusuu
3litre su ve sekersiz cayyyy
napıyonnnn canımmm?
oglan nasıl oldu canım iyimii?
canımmm ben seniii yerinnnn yerinnnnn
güzelimm çok teşekkürr ederimmm sagol güzelimmm
sen iyisin inşşş. nasıl gidiyoo durumlarrrr
ben iyim ablacim cok sagol
hangi durumlar kuuuu
bi ara bi kıpraşımlar titreşimler vardı sende bidenemm
hala var mı kuşumm kıpraşımm
20 gündür diyet yapmaya çalışıyorum iyi de gidiyor irademe hakimim 4 kilo vermiştim bugün 2 sini geri aldım anlamadım neden oldu kaçamakta yapmadım dikkat ediyorum neden oldu yaaa çok moralim bozuldu sanırım ben böyle kalıcam
hee o durumlar
bi ara aramiz limoniydi , yani 1.ay filan ayri kaldik .. bugün tekrar baristik
beyimiz nazimi iyi cekti bende daha fazla kiyamadim ona :78: simdilik iyi yaniii .. kiprasimlar titresimler devam edio
hakkında en hayırlısı en güzeli ne ise o olsun inşşş. güzelimmm
devam etsin etsin kıpraşım iyidirr
içime doğdu herhal bugün soracam tuttu bakk
hadi hayırlısı inşşşş. canımmm
Tesekkür ederim ablacim
hee kuu valla tam gününü buldun soracakmalum olmus sana
neyse ablacim ben yavasdan yavasdan tüyüyorum , yarin ALLAH nasip ederse yine ugrarim topicigimize .. iyi geceler tatli az kalorili rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?