80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ozaman oyle yaparım bugun nescafe ıctım ıcıne sadece 1 kasık seker koydum ve ıcebılıyorum
adacayı yesıl cayım var cnm bırde bır cktıgımda tarcın alıcam 2 unu ıcıcem donusumlu dedıgın gıbı. poset sıyh cayım da var ama cok sık ıcmıyorum onu.
bırde su kalorı sayarak dıyet yapma var o nasıl oluyor ?kalorı cetvelı olusturdum kendıme cıktısınıda aldım ne kac kalorı fılan dıye.kısmetse pazartesi baslıycam dıyete[/QUOTE]

canım ben kalori sayımı hiç yapmadım...yapan arkadaşlar var sana yardımcı olurlar...neden pazartesiyi bekliyorsunki gün bugündür...günlere takılma..biran önce başla..kaybedecek vaktimiz yok cnm...bol iradeler....

kızlar bugün peynir mayalayarak höşmerim yaptım...tabi diyet güme gitti..biber dolması yapmıştım bir tane atıverdim aqzıma...eşim geldi görümceme gidelim dedi e kalktık gittik ve sonuç yarın dikkat etsem toparlarmıyım acaba :44:

Son düzenleme:
hoşgeldinnnnnnnn kuzummmmmmm
başlicam netine yahu nerdesinn kuuuuuuu sennn
çok ösledimm amaa vallahiiiiii

ahhh sevda kuşum çok teşekkür ederim bende sizi çok özledim vallahiii
doping adsl kullanıyorduk, onu değiştirdik uydunete geçtik şimdi kablotv filan bağlattık daha sağlıklı oldu...
bloğa post yaptım, pazar günü gezmesinden hasret giderirsin hhehhe

canım ben kalori sayımı hiç yapmadım...yapan arkadaşlar var sana yardımcı olurlar...neden pazartesiyi bekliyorsunki gün bugündür...günlere takılma..biran önce başla..kaybedecek vaktimiz yok cnm...bol iradeler....

kızlar bugün peynir mayalayarak höşmerim yaptım...tabi diyet güme gitti..biber dolması yapmıştım bir tane atıverdim aqzıma...eşim geldi görümceme gidelim dedi e kalktık gittik ve sonuç yarın dikkat etsem toparlarmıyım acaba :44:
[/QUOTE]

senacım vallahi şaşırıyorum bazen sana maşallahhın varr
kekleri üç üç götürüyon höşmerimler onlar bunlar yinede her hafta ciddi kilolar veriyosun
sakın yanlış anlama ama al ver al ver vücudun oyuncak gibi olur deforme olur zamanla çatlarsın ne bilim ....
dikkat et yani ............ bide hep aklımda unutuyorum
kızın bi sınavı kazanmıştı hakkında hayırlısı olsun inşş. tebrik ederim yavrunu

Son düzenleme:
canım merak ettim çayın tarifini ay tadıda güzelmiş.sen bi an önce al canım bende bekliyorum merakla. bu arada sen spor salonunamı başladın hayırlı olsun.çok iyi olmuş. oğlumda bugun kusmadı çok şükür iyi olacak inşallah saol canımmmmm

kıyamam sana makarna tanelerinidemi saydın sennnn canım benim. takılırsın canım. bende 3 hafta takıldıgım zamanları bilirim.ama pes etme sakın. aralara süt ayran iyi olmuş. belki sporu artırırsan kilonda takılman geçer. ahh o zayıflara bayılıyorum ye ye bişey yokkk.darısı başımızaaaaa

detoksun ilk günü iyi gittii
yarında yapıcam bakalım sonuç ne olcakkk
sonuç almazsamda şaşırmıycam zatennnnnn

midem filan çıktı yine şiştim reglime az kaldıgı için
canım ayran detoksumu yapıyosun başka bişeymi. kolay gelsinnnn

canım hoşgeldinnn. blog demişsin senin blogunmu var.adresi ne canım bende bakayım...

bizde seni çok özledik bidaha gitmesin netin bak burda sen olmayınca olmaz motivasyon azalıyor en azından benim açımdan öle izlemcim ....hoşgeldin sefalar getirdin

sen nasıl bukadar az yiyerek yaşıyorsun ölüm orucu gibi bişey olmuş bu nasıl bu kadar az yiyip mutlu yaşıyorsun ben asla bu kadar az yiyeymem sen bu kadar az yiyebiliyordun nasıl kilo aldın hakikaten banucum haklı katılıyorum...

napıyonnnn canımmm?
oglan nasıl oldu canım iyimii?

canım bennniiimmmmm iyiyim aynı anda yazmışız göremedin demek yazdığımı. öksürük ve halsizlik olmasa dahada iyi olacağım canımmm..oğlumda kusmadı bugun çok şükür.iyiye gidiyoruz inşallahh.sende spor salonuna başladın sanırım.pek güzel olmuş. sen nasılsın bidenemmm

tamamm bebemm yarın alırımm
evet canım 9 gün olduuu b-fite gidiyorum ve müthişşş bi enerjiii
hocaların belgelerini bi görrr nerelerdennn sertifikaları varr
yanii spor da hocalarda muhteşemm çok şükürrr
çok iyi gidiyoruzzzz

oglun içinde sevindimm canım kusmamasına
inşş. biran evvel toparlarr

AYCAN nasıl oldu acaba aklım onda kaldı kaçtır soruyorum
bi bilgin var mı iyimiymiş kuzuu

izlemin blog adresini yazdım kuzum özeline bakk
şinci sıkıntı mıkıntı olur diye burdan yazmadım özelden şey ettim kuşumm

20 gündür diyet yapmaya çalışıyorum iyi de gidiyor irademe hakimim 4 kilo vermiştim bugün 2 sini geri aldım anlamadım neden oldu kaçamakta yapmadım dikkat ediyorum neden oldu yaaa çok moralim bozuldu sanırım ben böyle kalıcam

bi ara bi kıpraşımlar titreşimler vardı sende bidenemm
hala var mı kuşumm kıpraşımm

hee o durumlar
bi ara aramiz limoniydi , yani 1.ay filan ayri kaldik .. bugün tekrar baristik
beyimiz nazimi iyi cekti bende daha fazla kiyamadim ona :78: simdilik iyi yaniii .. kiprasimlar titresimler devam edio

canım merhaba eger birden azalttıysan yediklerini şimdi azda yesen vücut kıtlık sinyali vermiştir depoluyodur yediklerini

az az ye sık sık ye evet çok klasik bir laf belki ama
inan metabolizman canlı kalıyor ve güzel bi şekilde kilo veriyosun.
şuan 84 kilosun dimi?
ben tam 84 ken diyetisyene gitmiştim bildiğin klasik listelerden işte
ilk hafta 1 sonra 2 falan güzel kilo vermiştim sonra bi sinirlendim vurdum yemege kendimi
86 ya çıktımm hatta istersen liste çekmecemde fikir olur yada birebir uygula istersen bi zararını görmezsin yazıyım
sana listeyi..merak etme hep birlikte başarıcaz:13::13:

hee o durumlar
bi ara aramiz limoniydi , yani 1.ay filan ayri kaldik .. bugün tekrar baristik
beyimiz nazimi iyi cekti bende daha fazla kiyamadim ona :78: simdilik iyi yaniii .. kiprasimlar titresimler devam edio

hakkında en hayırlısı en güzeli ne ise o olsun inşşş. güzelimmm
devam etsin etsin kıpraşım iyidirr
içime doğdu herhal bugün soracam tuttu bakk
hadi hayırlısı inşşşş. canımmm

hakkında en hayırlısı en güzeli ne ise o olsun inşşş. güzelimmm
devam etsin etsin kıpraşım iyidirr
içime doğdu herhal bugün soracam tuttu bakk
hadi hayırlısı inşşşş. canımmm

Tesekkür ederim ablacim
hee kuu valla tam gününü buldun soracak malum olmus sana

neyse ablacim ben yavasdan yavasdan tüyüyorum , yarin ALLAH nasip ederse yine ugrarim topicigimize .. iyi geceler tatli az kalorili rüyalar

aptala malum olurmuşş ondan kuuuuu
iyi geceler yavrum bende kaçıyorumm :80::80:

selamlar güzeller dünden beri hiç bilg açmaya zamanım olmadı dün çok kötüydük akşama kadar kusma ve ishalle uğraştık gece -yatırdım yine kusmuş uykusunda baktım ateşte var duş aldırdık titreme tuttu ve inanın hiç bu kadar korkmamıştım gece 3 e kadar başında bekledik kusacak ateşi artacak die sayıklıyor iğne yapmayın diee.
ve 3 ten sonra hem ateşi düştü hem de uyudu tabi bu arada calpol verdim çantaları hazırladım hastaneye gideriz die ama şükür gerek kalmadı
bugün gün boyunca bi vukuat olmadı şükürler olsun ama hiç bişi yemedi ama genel olarak keyfi iyiydi..
bende okula gitmedim izin aldım o halde gidemezdim yanlız bırakamazdım..
annem ben fitil koyamam deyince zaten gitmemem gerekiodu..
banucum fitil emedur
suprax ve flagyl verdi doktor bugün aslında 3 tane dedi fitile ama 1 tane koydum kusmayınca..
yani şükür iyiye gidiyoruz
soran herkese binlerce teşekkürler hepinizden allah razı olsun bu çocuk işi gerçekten zor işmiş..

gelelim diyete dün fena olmayan bir menüm vardı ama spor yoktu ve sabah lavabo öncesi +600 dümsinir oldum
bugünde akıllara zarar bi menüm vardı ama napiim artık herhalde 1 litre su içmemişimdir
lavabo da daha yeni aycanı uyutunca gidebildim düşünün yani yarına da artı olur galiba bol kh lı bir gün oldu sabah ve öğle yarın tam gaz yola dewam ederim ne güzel düne kadar 2 kilo gitmişti ve süper bir haftaydı ama inşallah yarın toparlarım yarın öğlene kadar dersim var yarın sporumu da yaparımm...

hepinizi inanın çok seviyorum
ama şimdi çıkmam lazımm
izlem hoşgeldin
sewdammm iyiki varsın
derya bizede gönder kışlıklardan artık maşallah sana
banuuu allah nice yaşlarını gösterdin
hatırlayamadım ama bi bebişimiz daha hastaydı geçmiş olsun umarım hemen atlatır..
nilgüünnn eskiye dönelim hemen hem diyet hem spor süper gidiyor o zaman kilolar..
gülayyy bebiş şüphen vardı nolduuuuuu
füsun canım menüler yine muhteşemmmmmm
öğrencilerimiz vardı ama isimleri daha tam öğrenemedimm pes etmeyin kızlar yaş itibariyle bizden çok öndesiniz ve daha güzel sonuç alacaksınız...
unuttuğum varsa kusura bakmayın sabah dersim var ve daha duş almam lazım ve okula götüreceklerimi ayarlamam lazım
hepinize ii geceler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…