80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

izlemmmmmmmmmmm hoşgeldinn cnmm:79::79::79::79::79::79:

hoşbuldum kuşum naber nasılsınız
detox mu yapıyorsun

kız biz kablo tv ye geçtik
beyaz tv var kanalların arasında görünce sen aklıma geldin, ebru şallı anlaştı mı acaba kanalla
haberin var mı canım

canlarım selam.çok özledim sizi ya..fatura yatırdım geldim ama yemeği yine kaçırdım.yazsam bi türlü yazmasam bi türlü.zayıflamaya inancım kalmadı yine ya.yazınki halimden eser kalmadı.bi aklıma koysam zayıflamayı gerisi gelecek.kahvaltı iyi akşam iyi ama öğle yemeği korkunç oluyor.ayşeye bakıyorum gece spor yapıp yatıyor sanırım ben de öyle yapacağım.kızları 9.30 da yatırınca hemen spor yapmam lazım.eşim bi 10 gün memlekete gidecek sanırım o zmaan düzene girebilirimn.başlangıç yaparım yani.

banu baksana bence detoks falan bırak tatlım.arkadaşın komşusu diyetisyene gitmiş habire yiyormuş yani klasik 1600 kalorilik liste.üstelik yatarken 2 tb ekmeği arası peynir koyup yiyormuş yani ve 5 kilo vermiş.ilk zamanda gitmişsin ama bu kadar kilo verdikten sonra gitmedin.git canım bi diyetisyene anlat ne verdin nasıl verdin.versin ye 6 öğün doya doya.belki de vücudun bunu istiyor.

ayşe gecen zor geçmiş çok üzüldüm kolay gelsin.

sevda b-fit seni iyi moıtive etti süpersin.

tülin canım sen her zmanki gibi harikasın.

kekin tarifi istenmiş hemen veriyorum...

4 yumurta
2 su bardağı toz şeker
ikisini iyice çırpın.

1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 kaşık kakao(1 küçük paket yani) ve vanilya ekleyin.

çırptığın malzemeden 3/4 bardak ayır.(süt ekleyerek bir bardağa tamamla.dökerken iyice karıştır öyle dök)

2 su bardağı un ve kabartma tozu ekle.

yağladığın tepsi yada borcama dök.pişince üzerine ayırdığın sosu dök.(sosu önce karıştır)kaşıkla her tarafa yay bir tarafta birikmesin.

ben dikkatlice kesiyorum keki fırından çıkınca sonra sosu döküyorum.

servis yaparken dilim olarak verirsiniz ama ben şöyle yapıyorum.önce bir tabağa hindistan cevizi döküyorum.soğuyan/ılıyan keki dilimleyip elimle alıyorum ve her tarafını hindistan cevizine buluyorum.öyle servis harika oluyor ve görsel de oluyor..

bu da mayalı poğaça tarifi benim kızlarım bayılıyor.biraz un fazla oluyor ama değer...portakal ağacı sitesinden alıntıdır..

malzemesi: 2 bardak ılık süt 1 bardak ılık su 1 bardak sıvıyağ 5 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket yuva maya

yapılışı: Elinize yapışmayacak yumuşaklıkta bir hamur yapıp, 10 dk. mayalandırın. Siz bu arada maydanozlu peyniriçini hazırlayıp masanızı sıvıyağ ile yağlayın (sonradan temizlemesi zahmetli ama bu zahmete değiyor). Hamuru 5 parçaya bölün. Hamurumuzdan bir parça alıp 30 cm çapında açın. (Allah annelerimize göz kararı diye bir meleke vermiş, ama ben 30cm pek hayal edemiyorum doğrusu)Açtığınız hamuru 8'e bölün.Hamurların uçlarına peynir harcınızdan yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Bu işlemeleri diğer 4 parça hamur için de uygulayın. Pişmeden önce kabarmaları için 45dk. daha bekletin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 160C'deki fırına sürün. (Bu tariften 2 tepsi çıkıyor)

ben biraz küçük yapıyorum çünkü çok kabarıyor.50 tane falan çıkıyor yani ben pişince soğutup buzluğa atıyorum çok bereketli bir tarif.buzluktan çıkartın azcık fırında ısıtın ilk yapıldığı gibi oluyor.

afiyet olsun.

günaydııııınnnnn

sonunda tartı kımıldaddı kızlar 500 gramcık ama olsunnnn

iş yerinde daha işe başlayamadımmm şimdi biraz çalışıyım yine geçmişe döncemm

maşalflah canımm 500 gr azmı çokçoook güzel.tebrik ederim seniiiii
tülincim senide tebrik ediyorum ve sizin iradenize hayranım...birazda bana bulaşması dileğiyle istediğiniz kilolara kavuşursunuz umarım...seninde menülerin çok güzel oluyor......

canım çok çook teşekkür ederim. iradelimiyim sence gerçekten.arasıra coşyum sanıyorum ama eskiye göre çok değişimlerim var boğazımı tutmamda.hele bugun hiç doymuyorum çoook acııımmmmm.seninde menün güzel canım.kahveyi azaltsan iyi olcak.bise suntalamı anlamadım.şu form krakerlermi yoksa.patateside sabah yemişsin sorun yok.bende püresini yedim öğlen.menülerini paylaşta bakalım canımmm
canım belkide kilo gerçektende rahatsız ediyordur.yani tanıştıgınızda daha zayıfsan belki edebilir. ama bu bi sebep olmamalı asla.dediğin gibi diyete devammm.h1akkında hayırlısı olsun canım. balık kızartma kötü olmuş akşama.ama bugun telafi edersin umarım.

ya bu göbeğim gün geçyikçe sarkıyo kızlar mekikte çekiyom ama daha ne yapsammm

bi fikri olan var mı canlarım
canım mekik çekiyosun ama sarkıyomu yinede.hadi ben çekmiyorum sarkıyo.bi çareeeeeee

evett cnm detoks yapıyorum dogun günü ve öncesind eçok yediigm için
atayım abur cuburu dedimm ama wc ye çıkamadım istediigm bi rakam göremiycem yarınn
sinemaki içtim 2 de form çay içtim dur bakalım ne olcekk??
cnm ebruyu twiter den takip ediyorum dün çok yakınd ahaber vericem demiş
bence tv8 de başlar yine

cnm ben diyetisyene gdiicektim radevumuda aldım ama özgür o hafta
mesai yaptı ve gidemeidm ama aklımd azaten en kısa zmanda gidicem cnm
banada keisn vericek kabarık bir liste ama :44::44::44::44::44: çok garipveriyorsun p listeyeee uyuncaa

kayra üniversite hastanesinde ameliyat olucak
bende o hastanede yatarken gideyim diyorum olmadıı
yani ilk fırsatta gidicem bakalımm

nilgüncüm
cnm bu poçanın şekeri çok degilmi 5 yk:44::44::44::44:
tuzda 1tk sanırımm baya baya tatlı oluyor snaırımm
ama güsle bir tarifff en kısa zmanda deniycemm

hoşgeldin canımmm,keyfin iyi şükür valla meraklandık bide özledik ..bu ara çok yanlız bu topik
kıyamam sana 12 diye saydın mı ,yapma böyle kafanda taktın mı hiç gitmiyor o kilolar valla takma kafana gidicek de ,onlar gider . gitmiyo dersen gitmezler

valla 3 ekime kadar şüpheler devam edicek deli gibi relg olmayı bekliyorum,gerçi göğüsler ağrıyo ve iştah arttı ama bu ikisinede delalet olabilir. daha değildir umarım,ama olursada yapcak bişi yok

arkadaşlarım bu hafta hastalığımdan dolayı hiç gidememiştim b-fite şükür bugün başladım...artık son ayım 40 günüm var ...bayrama kadar hem 5 kg vermem lazım hemde b-fit bitecek değerlendirmem lazım,bu arada banucummmm leslie 5 mil ve 3 mili sayende indirdim sana şükran ...b-fite gidemezsem onu yapcam bitincede onu yapcam artık spor evimde ..... şükür şükür.... tülin yawru görüşmiyoz hiç neler yapıyonuz,düzeldiniz mi

ellerine sağlık canımm.kendini bırakma bayrama kadar kilo vermeye devam annelere gittiğinde ne güzel hırslanmıştın aynı nilgünü istiyorum.birbirimize destek olalım yoksa bu kilolar inatçı gitmiyor...bizde bu iştah oldukça daha da zorlaşıyor...

nilgüncüm
cnm bu poçanın şekeri çok degilmi 5 yk:44::44::44::44:
tuzda 1tk sanırımm baya baya tatlı oluyor snaırımm
ama güsle bir tarifff en kısa zmanda deniycemm

bana da şeker fazla geldi.tatlı mı oluyor.

izlemcim
ayakkabılarını çok begendimm aynı model vizon rengi aldım bende bu yaz
normalde 37 numara giyiniyorumm alırkende bana dar mı bu dedimm
ama çok giymedgiim halde acaip bollaştı ayakkabı ayagımdan çıkıyor neredeyse

bişiy yapılabilirimi sence bu duruma::::::)

marktet yagsız yogurt almaya gıttım hanı zayıflamak ıcın yagısz yogurt yıyın dıyorlar ya ya tam yaglı var ya yarım yaglı bırde dıyet yogurtt var .yagsız dedıklerı dıyet degıldır herhalde dıyet urunlerı yemeyeın dıyorlar.budurumda yarım yaglı olan mı oluyor ?yoksa kasıtları kaymaksız mı oluyor offff anlamadım

bırde kalorı sayarak dıyet nasıl yapılıyor hanımlar ?

yagsızlar diyet oluyor illaki yagsız yemene gerek yok ty veya yy yiyebilirisn
kalori hesabı içinde siteler var oradan takip edebilirisn ama bence en lkolayı
uygun olan kaloriyi bulup yani 1300-1500 herneyse yani sana uyan rakam ona göre bi liste yapıpp
deneyebilirisn diger tülrü herügn hesaplamak zor olurr:26::26:

kızlar girmeye yamaya vaktim olmuyor inananım bu hafta aşırı yoğun kızımda sağolsun pc ye oturunca ona bi haller oluyor uyudu girip menümü yazıym dedim bu hafta full karbon yaptım yarın sonucu görecez
sabah
peynir 1
çay
haşlanmış yumurta
kızarmış ekmek 8

öğle
dışardaydım yiyemedim

ara
25 gr fındık 8
neskafe

akşam
sucuklu yumurta 2

iyi akşamlar arkadaşlar.
bugünkü menüm şöyle:
sabah:domates,maydanoz,peynir,zeytin,2dilim t.b ekmek
öğle:tavuk sote,salata,yoğurt,fırınkabak ,2dilim t.b ekmek
akşam:tazefasulye,yoğurt,1dilim t.b.ekmek
gece:meyve
spor:1 saat bisiklet

canım benimm sende iyiki varsınn çok sevindimmm kuzucugunn daha iyi olmasınaaa
inşşş. biran önce toparlarsınızzz güzelimm
anladım cnm inşş. toparlanırsın .......
filizimmmm teşekkür ederimm güzelim allah razı olsun eksik olma canım benimm

valla çok şükürr iyi gidiyo ortimm
tarifleri bende çaldımm en kısa zamanda gerçekleştirip yicemmm ellerine saglık çok teşekkür ettik tarifler içinnn
sen nasılsın canım ?

tülinnnnnn bugün salon çok yogundu kuzumm yarın alıcam tarifii allah izin verirse
tamamm bebemmm

sen u kadar şeyle doyuyrmusun gerçektenn?

eger doyuyorsan yani miden bukadar alıyorsa nasıl bukadar kkilo aldın merka ettim

Kislar tabikide doymuyorum onceden her ogunde yarim ekmek yerdim niye az yedigimide burda bunlari demekk hic istemiyordum ama mecbur kaldim buKadar kiloyu ben bebek dusundugum su uzun zAman zarfinda aldim bebek olsun diye icmedigim ilaclar kalmadi hepsi hormon ilaci ve hepsinin faydasini fazlasiyla aldim goruyorsunuz
ben hic bir zamn kilolu olmadim 49 kilo ile evlendim veee bu kilodayim simdi niye bukadar az yedigime gelirsek yilbasindan sonra yine tedavi olacagim ve bu kilolarr benim bebegime ulasmama cok buyuk bir engel daha fazlla konusmama gerek yoktur insallah inanmiyan olursa profilimden gecmisime
bakabilirr

güzelim benimm inşşş. rabbim hayırlısı ile kucagına bebegini alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnn
ama adın gibi emin ol kii;
özellikle kaptanımız masum (banu)ve diğer söyleyen arkadaslarr
senin iyiliğin içinn söylüyorlarr demek istedikleri tabiki az yiyerek kilo verirsin ama
bir süre sonra şak diye kalırsın ne yapsan gitmez o kilolarr çünkü metabolizmayı durdurursun yavaslatırsın
demek istedikleri buu yoksa niye yalan söyleyesin kime yalan borcun varr
hem az yiyorum diyerek yalan söylesen bize ne faydası varr? dimi güzelimm
sakın öyle düşünmee inan seni düşündükleri içinnn...
yoksa isteyen istediğini yer yaniii ama söyle bişi yapp madem az ye ama 3 saatte bir bişi yee
inan daha cabuk ve kolay kilo verirsin ve ac kalmazsınn olmaz mı canım?:13::13:

Son düzenleme:

sagol cnm hepımıze bol ıradeler.
sımdı bır aksılık olmazsa yarın bır ısım var hafta sonuda dısarı cıkma durumum var oyuzden pazartesi dıyroum.kesın ve net baslıyorum ogun dıyete.sımdı baslasam bır aksılık olur bırsey olur dıye baslmaıyorum.bırde yoldan geldım yurda tam yerlesemedım uyku duzenımı yola sokmadım fılan ondan

gunaydın cnm

aynen canım allah yardımcıları olsun.Ve butun bunlar yasanırken hala bır sey yapımıyor ya en cok canımı o yakıyor o uzuyor
[/QUOTE]

gerçketen öyle canım bende çok üzüldüm sonrada neden öğretmenler doğuya gitmiyo diyolar niye gitsin

anneleri ne zorlukla büyütmüş onları yazık valla

inşallah bulunurlar

inşallah saq salim bulunurlar yüreklerimiz yanmaz..hepimizin kardeşi bacısı evladı var...Rabbim inşallah korur onları..en kısa zamanda hayırlı haberler alırız inş...

Insallah diyorum cnm inan su an varya agklamaktan goslerim sisti bide okadar makyaj yaptim kocise guzel gozukmek icin
bebek mevzusu aklima gelmiyecek bir topiktive buda burdada acilmak zorunda kaldiii bundann cok mutsuzum yanlis anlasilmaktan cok korkuyorum masum un dedikleri ogreticiii ben hic meyva yemezken meyva yemeye basladim onun sayesindee ama kubra bana karsi cok on yargili ve kirici dedigin gibi buraya az yazmaktaki hedefim hicbirsey olamaz ancak kemdime ederim az yememdeeee yaaa kahavaltimi 12 gibi yapisim yada cok fazla su icmemm karnim guruldamiyor yada baska birsey yerken sadece yeter diyorum okadarrrr

Cok konustum bugunku menum sabah kalktigimda elmeli elma sirkeli ve limonlu sicak su
Kahvaltida canim cok istedi dayanamadim mercimek corbasi 1tabak
Arada yarim muz
Oglen yine mercimek corbasi ve cacik
Aksam domates 2adet kofteler yagsiz kizartilmiskofte firinda pisirilmis patlican sarimsakli yogurtlu ve1dilim denge ekmek
3litre su ve cay

menüm

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeqi(kızarmış)
krem ve kaşar peynir
domates
salatalık
bitki çayı..

ara
birkaç tane fındık

öqlen
dışardaydım yiyemedim

ara
dışardaydım yapamadım

akşam
yarım kase şehriye çorbası
yarım porsiyon tavuklu kabak yemeqi
1-2 dilim domates

ara
tarçınlı süt

3 litre su...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…