izlemmmmmmmmmmm hoşgeldinn cnmm:79::79::79::79::79::79:
maşalflah canımmgünaydııııınnnnn
sonunda tartı kımıldaddı kızlar 500 gramcık ama olsunnnn
iş yerinde daha işe başlayamadımmm şimdi biraz çalışıyım yine geçmişe döncemm
tülincim senide tebrik ediyorum ve sizin iradenize hayranım...birazda bana bulaşması dileğiyle istediğiniz kilolara kavuşursunuz umarım...seninde menülerin çok güzel oluyor......
canım çok çook teşekkür ederim. iradelimiyim sence gerçekten.arasıra coşyum sanıyorum ama eskiye göre çok değişimlerim var boğazımı tutmamda.hele bugun hiç doymuyorum çoook acııımmmmmbayadır menü yazmıyorum hemen dünkü menümü yazıyım kızlar
sabah-->1 kk beyaz peynir,3 zeytin,1 tk incir reçeli,1 dilim tam buğday ekemeği,1 salatalık,2 kaşık patates kavurması,şekersiz çay
ara--> sade nescafe 2 bardak
öğle--> yulaf ezmesi,taze meyve ve sütle karıştırdım...
ara -->suntalam 2 adet
akşam-->1 kase tarhana çorbası,patlıcan yemeği 5 yk...1 dilim ekmek
ara-->şeftali
haftaiçi artıdaydım şuan normale döndüm çok şükür regli sonucu mu bilemiyorum artık fazlalıklarımdan kurtulmak istiyorum....fırsat buldukça menüleri paylaşacağım...
canım belkide kilo gerçektende rahatsız ediyordur.yani tanıştıgınızda daha zayıfsan belki edebilir. ama bu bi sebep olmamalı asla.dediğin gibi diyete devammm.h1akkında hayırlısı olsun canım. balık kızartma kötü olmuş akşama.ama bugun telafi edersin umarım.hahha evet tarcina devam
Tsk ederim evet hayirlisi insallah ..durum malesef ciddi gibiDiyetime yansitmayada hic niyetim yok
Bazen kilomunda onu rahatsiz ettigini dusunuyorum. Belki bu kararinda bununda bi payi vardir ki ben oyle oldugunu dusunuyorum. Belkide benim ozguvensizligim oda olabilir. sonuc olarak hersekilde benim bu kilolarimi vermem gerekiyo .. DIYETE DEVAM!!
Dunki menumu de paylasyim...
Sabah : 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta
ara: kurutulmus meyve , kahve
oglen: 1 kase tarcinli ve mueslili yogurt
ara : armut, yarim bardak sut
aksam: 2 ( buyuk) kizartismis balik1 dilim ekmek , yarim domates
canım mekik çekiyosun ama sarkıyomu yinede.hadi ben çekmiyorum sarkıyo.bi çareeeeeeeya bu göbeğim gün geçyikçe sarkıyo kızlar mekikte çekiyom ama daha ne yapsammm
bi fikri olan var mı canlarım
hoşbuldum kuşum naber nasılsınız
detox mu yapıyorsun
kız biz kablo tv ye geçtik
beyaz tv var kanalların arasında görünce sen aklıma geldin, ebru şallı anlaştı mı acaba kanalla
haberin var mı canım
canlarım selam.çok özledim sizi ya..fatura yatırdım geldim ama yemeği yine kaçırdım.yazsam bi türlü yazmasam bi türlü.zayıflamaya inancım kalmadı yine ya.yazınki halimden eser kalmadı.bi aklıma koysam zayıflamayı gerisi gelecek.kahvaltı iyi akşam iyi ama öğle yemeği korkunç oluyor.ayşeye bakıyorum gece spor yapıp yatıyor sanırım ben de öyle yapacağım.kızları 9.30 da yatırınca hemen spor yapmam lazım.eşim bi 10 gün memlekete gidecek sanırım o zmaan düzene girebilirimn.başlangıç yaparım yani.
banu baksana bence detoks falan bırak tatlım.arkadaşın komşusu diyetisyene gitmiş habire yiyormuş yani klasik 1600 kalorilik liste.üstelik yatarken 2 tb ekmeği arası peynir koyup yiyormuş yani ve 5 kilo vermiş.ilk zamanda gitmişsin ama bu kadar kilo verdikten sonra gitmedin.git canım bi diyetisyene anlat ne verdin nasıl verdin.versin ye 6 öğün doya doya.belki de vücudun bunu istiyor.
ayşe gecen zor geçmiş çok üzüldüm kolay gelsin.
sevda b-fit seni iyi moıtive etti süpersin.
tülin canım sen her zmanki gibi harikasın.
kekin tarifi istenmiş hemen veriyorum...
4 yumurta
2 su bardağı toz şekerikisini iyice çırpın.
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 kaşık kakao(1 küçük paket yani) ve vanilya ekleyin.
çırptığın malzemeden 3/4 bardak ayır.(süt ekleyerek bir bardağa tamamla.dökerken iyice karıştır öyle dök)
2 su bardağı un ve kabartma tozu ekle.
yağladığın tepsi yada borcama dök.pişince üzerine ayırdığın sosu dök.(sosu önce karıştır)kaşıkla her tarafa yay bir tarafta birikmesin.
ben dikkatlice kesiyorum keki fırından çıkınca sonra sosu döküyorum.
servis yaparken dilim olarak verirsiniz ama ben şöyle yapıyorum.önce bir tabağa hindistan cevizi döküyorum.soğuyan/ılıyan keki dilimleyip elimle alıyorum ve her tarafını hindistan cevizine buluyorum.öyle servis harika oluyor ve görsel de oluyor..
bu da mayalı poğaça tarifi benim kızlarım bayılıyor.biraz un fazla oluyor ama değer...portakal ağacı sitesinden alıntıdır..
malzemesi: 2 bardak ılık süt 1 bardak ılık su 1 bardak sıvıyağ 5 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket yuva maya
yapılışı: Elinize yapışmayacak yumuşaklıkta bir hamur yapıp, 10 dk. mayalandırın. Siz bu arada maydanozlu peyniriçini hazırlayıp masanızı sıvıyağ ile yağlayın (sonradan temizlemesi zahmetli ama bu zahmete değiyor). Hamuru 5 parçaya bölün. Hamurumuzdan bir parça alıp 30 cm çapında açın. (Allah annelerimize göz kararı diye bir meleke vermiş, ama ben 30cm pek hayal edemiyorum doğrusu)Açtığınız hamuru 8'e bölün.Hamurların uçlarına peynir harcınızdan yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Bu işlemeleri diğer 4 parça hamur için de uygulayın. Pişmeden önce kabarmaları için 45dk. daha bekletin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 160C'deki fırına sürün. (Bu tariften 2 tepsi çıkıyor)
ben biraz küçük yapıyorum çünkü çok kabarıyor.50 tane falan çıkıyor yani ben pişince soğutup buzluğa atıyorum çok bereketli bir tarif.buzluktan çıkartın azcık fırında ısıtın ilk yapıldığı gibi oluyor.
afiyet olsun.
hoşgeldin canımmm,keyfin iyi şükür valla meraklandık bide özledik ..bu ara çok yanlız bu topikselam kızlaarrr...
1 haftadır netim yoktu, pööff geldi yanii
sonunda geldim, pazartesi regl oldum, o da aradan çıktı
ne var ne yok kızlar, geçmişi okuyamadım
yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler sefa getirmişler....
çook özledim hepinizii...
öperiimmm
kıyamam sana 12 diye saydın mı ,yapma böyle kafanda taktın mı hiç gitmiyor o kilolar valla takma kafana gidicek de ,onlar gider . gitmiyo dersen gitmezlermerhaba arkadaşlar nasılsınız?
bir of çeksem karşıki plazalar yıkılır o haldeyim şu anda.5 gündür sabitim.hiç bir şekilde kaçamak yapmadıgım halde,7bucuktan sonra birşey yemedigim ve bol su ictigim halde hala aynıyım77.500den 78.200e cıktım ve takılı kaldım resmen.
bugün kü menümü yazayım;
uyanınca:maydanoz suyu,sirkeli su
kahvaltı:bir dilim denge ekmek üzerine krem peynir ve 1 çay kaşığı marmelat
ara:bir kutu light süt
öğle:bir porsiyon rosto köfte,bir kepce cacık,2 yemek kaşığı patates püresi
ara:bir kutu ayran
akşam:1 kepçe tarhana çorbası,ton balıklı salata,sadece 12 tanecik burgu makarna
birazdan da meyve yerim.
arkadaslar akşam yemegime dikkatinizi cekerim şimdi oda arkadasımın aksam yemeginde yediklerini sayıyorum;
-bir büyük tabak dolusu ton balıklı makarna,
-3 kepce corba
-ton balıklı salata
-ekmek
az öncede abur cubur yedi ve 43 kilo! deliricem ya
neyse yarın dersim erken ben kaçayım.hepinize hayırlı geceler dilerim.
selamlar güzeller dünden beri hiç bilg açmaya zamanım olmadı dün çok kötüydük akşama kadar kusma ve ishalle uğraştık gece -yatırdım yine kusmuş uykusunda baktım ateşte var duş aldırdık titreme tuttu ve inanın hiç bu kadar korkmamıştım gece 3 e kadar başında bekledik kusacak ateşi artacak die sayıklıyor iğne yapmayın diee.
ve 3 ten sonra hem ateşi düştü hem de uyudu tabi bu arada calpol verdim çantaları hazırladım hastaneye gideriz die ama şükür gerek kalmadı
bugün gün boyunca bi vukuat olmadı şükürler olsun ama hiç bişi yemedi ama genel olarak keyfi iyiydi..
bende okula gitmedim izin aldım o halde gidemezdim yanlız bırakamazdım..
annem ben fitil koyamam deyince zaten gitmemem gerekiodu..
banucum fitil emedur
suprax ve flagyl verdi doktor bugün aslında 3 tane dedi fitile ama 1 tane koydum kusmayınca..
yani şükür iyiye gidiyoruz
soran herkese binlerce teşekkürler hepinizden allah razı olsun bu çocuk işi gerçekten zor işmiş..
gelelim diyete dün fena olmayan bir menüm vardı ama spor yoktu ve sabah lavabo öncesi +600 dümsinir oldum
bugünde akıllara zarar bi menüm vardı ama napiim artık herhalde 1 litre su içmemişimdir
lavabo da daha yeni aycanı uyutunca gidebildim düşünün yani yarına da artı olur galiba bol kh lı bir gün oldu sabah ve öğle yarın tam gaz yola dewam ederim ne güzel düne kadar 2 kilo gitmişti ve süper bir haftaydı ama inşallah yarın toparlarım yarın öğlene kadar dersim var yarın sporumu da yaparımm...
hepinizi inanın çok seviyorum
ama şimdi çıkmam lazımm
izlem hoşgeldin
sewdammm iyiki varsın
derya bizede gönder kışlıklardan artık maşallah sana
banuuu allah nice yaşlarını gösterdin
hatırlayamadım ama bi bebişimiz daha hastaydı geçmiş olsun umarım hemen atlatır..
nilgüünnn eskiye dönelim hemen hem diyet hem spor süper gidiyor o zaman kilolar..
gülayyy bebiş şüphen vardı nolduuuuuu
füsun canım menüler yine muhteşemmmmmm
öğrencilerimiz vardı ama isimleri daha tam öğrenemedimm pes etmeyin kızlar yaş itibariyle bizden çok öndesiniz ve daha güzel sonuç alacaksınız...
unuttuğum varsa kusura bakmayın sabah dersim var ve daha duş almam lazım ve okula götüreceklerimi ayarlamam lazım
hepinize ii geceler.....
filizicmmm
tatil fotoları silindi bir çogu elimdekiler kaldı bir tek
dogum günü fotosuda ekliycemde elim degmedii
annenn geldimi cnm? normal düzene döndünüzmüüü?
çok kötü olmuştur ben silinen resme çok üzülürüm.tatilden dönünce sık sık bakarım hala eski resimlerimi açıp bakıyorum.hatta tab ettirilmişler daha çok hoşuma gider dijitaldense.olmadı sil tekrar çek diye bişey yok...
annem döneli 1 hafta oldu pazar kuzeyimin doğum gününü yapıp aklıma geleni yedim...şimdi dikkat ediyorum.düzenli menü paylaşacağım kendimi sınırlamam için şart...buluşalım çok ii olur.ben cumartesi günleri ve ara sıra pazarları çalışıyorum önceden netleştirelim.ona göre buradaki programımı yaparım...Ankara da olan arzu var sanırım başka kimler oturuyordu.hep birlikte sohbet ederiz....
kış gelmeden bi buluşalım ne dersin?
canlarım selam.çok özledim sizi ya..fatura yatırdım geldim ama yemeği yine kaçırdım.yazsam bi türlü yazmasam bi türlü.zayıflamaya inancım kalmadı yine ya.yazınki halimden eser kalmadı.bi aklıma koysam zayıflamayı gerisi gelecek.kahvaltı iyi akşam iyi ama öğle yemeği korkunç oluyor.ayşeye bakıyorum gece spor yapıp yatıyor sanırım ben de öyle yapacağım.kızları 9.30 da yatırınca hemen spor yapmam lazım.eşim bi 10 gün memlekete gidecek sanırım o zmaan düzene girebilirimn.başlangıç yaparım yani.
banu baksana bence detoks falan bırak tatlım.arkadaşın komşusu diyetisyene gitmiş habire yiyormuş yani klasik 1600 kalorilik liste.üstelik yatarken 2 tb ekmeği arası peynir koyup yiyormuş yani ve 5 kilo vermiş.ilk zamanda gitmişsin ama bu kadar kilo verdikten sonra gitmedin.git canım bi diyetisyene anlat ne verdin nasıl verdin.versin ye 6 öğün doya doya.belki de vücudun bunu istiyor.
4 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
çırptığın malzemeden 3/4 bardak ayır.(süt ekleyerek bir bardağa tamamla.dökerken iyice karıştır öyle dök)
yağladığın tepsi yada borcama dök.pişince üzerine ayırdığın sosu dök.(sosu önce karıştır)kaşıkla her tarafa yay bir tarafta birikmesin.
servis yaparken dilim olarak verirsiniz ama ben şöyle yapıyorum.önce bir tabağa hindistan cevizi döküyorum.soğuyan/ılıyan keki dilimleyip elimle alıyorum ve her tarafını hindistan cevizine buluyorum.öyle servis harika oluyor ve görsel de oluyor..
bu da mayalı poğaça tarifi benim kızlarım bayılıyor.biraz un fazla oluyor ama değer...portakal ağacı sitesinden alıntıdır..
malzemesi: 2 bardak ılık süt 1 bardak ılık su 1 bardak sıvıyağ 5 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 paket yuva maya
yapılışı: Elinize yapışmayacak yumuşaklıkta bir hamur yapıp, 10 dk. mayalandırın. Siz bu arada maydanozlu peyniriçini hazırlayıp masanızı sıvıyağ ile yağlayın (sonradan temizlemesi zahmetli ama bu zahmete değiyor). Hamuru 5 parçaya bölün. Hamurumuzdan bir parça alıp 30 cm çapında açın. (Allah annelerimize göz kararı diye bir meleke vermiş, ama ben 30cm pek hayal edemiyorum doğrusu)Açtığınız hamuru 8'e bölün.Hamurların uçlarına peynir harcınızdan yerleştirip sigara böreği gibi sarın. Bu işlemeleri diğer 4 parça hamur için de uygulayın. Pişmeden önce kabarmaları için 45dk. daha bekletin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 160C'deki fırına sürün. (Bu tariften 2 tepsi çıkıyor)
ben biraz küçük yapıyorum çünkü çok kabarıyor.50 tane falan çıkıyor yani ben pişince soğutup buzluğa atıyorum çok bereketli bir tarif.buzluktan çıkartın azcık fırında ısıtın ilk yapıldığı gibi oluyor.
afiyet olsun.
nilgüncüm
cnm bu poçanın şekeri çok degilmi 5 yk:44::44::44::44:
tuzda 1tk sanırımm baya baya tatlı oluyor snaırımm
ama güsle bir tarifff en kısa zmanda deniycemm
marktet yagsız yogurt almaya gıttım hanı zayıflamak ıcın yagısz yogurt yıyın dıyorlar ya ya tam yaglı var ya yarım yaglı bırde dıyet yogurtt var .yagsız dedıklerı dıyet degıldır herhalde dıyet urunlerı yemeyeın dıyorlar.budurumda yarım yaglı olan mı oluyor ?yoksa kasıtları kaymaksız mı oluyor offff anlamadım
bırde kalorı sayarak dıyet nasıl yapılıyor hanımlar ?
canım benimm sende iyiki varsınn çok sevindimmm kuzucugunn daha iyi olmasınaaaselamlar güzeller dünden beri hiç bilg açmaya zamanım olmadı dün çok kötüydük akşama kadar kusma ve ishalle uğraştık gece -yatırdım yine kusmuş uykusunda baktım ateşte var duş aldırdık titreme tuttu ve inanın hiç bu kadar korkmamıştım gece 3 e kadar başında bekledik kusacak ateşi artacak die sayıklıyor iğne yapmayın diee.
ve 3 ten sonra hem ateşi düştü hem de uyudu tabi bu arada calpol verdim çantaları hazırladım hastaneye gideriz die ama şükür gerek kalmadı
bugün gün boyunca bi vukuat olmadı şükürler olsun ama hiç bişi yemedi ama genel olarak keyfi iyiydi..
bende okula gitmedim izin aldım o halde gidemezdim yanlız bırakamazdım..
annem ben fitil koyamam deyince zaten gitmemem gerekiodu..
banucum fitil emedur
suprax ve flagyl verdi doktor bugün aslında 3 tane dedi fitile ama 1 tane koydum kusmayınca..
yani şükür iyiye gidiyoruz
soran herkese binlerce teşekkürler hepinizden allah razı olsun bu çocuk işi gerçekten zor işmiş..
gelelim diyete dün fena olmayan bir menüm vardı ama spor yoktu ve sabah lavabo öncesi +600 dümsinir oldum
bugünde akıllara zarar bi menüm vardı ama napiim artık herhalde 1 litre su içmemişimdir
lavabo da daha yeni aycanı uyutunca gidebildim düşünün yani yarına da artı olur galiba bol kh lı bir gün oldu sabah ve öğle yarın tam gaz yola dewam ederim ne güzel düne kadar 2 kilo gitmişti ve süper bir haftaydı ama inşallah yarın toparlarım yarın öğlene kadar dersim var yarın sporumu da yaparımm...
hepinizi inanın çok seviyorum
ama şimdi çıkmam lazımm
izlem hoşgeldin
sewdammm iyiki varsın
derya bizede gönder kışlıklardan artık maşallah sana
banuuu allah nice yaşlarını gösterdin
hatırlayamadım ama bi bebişimiz daha hastaydı geçmiş olsun umarım hemen atlatır..
nilgüünnn eskiye dönelim hemen hem diyet hem spor süper gidiyor o zaman kilolar..
gülayyy bebiş şüphen vardı nolduuuuuu
füsun canım menüler yine muhteşemmmmmm
öğrencilerimiz vardı ama isimleri daha tam öğrenemedimm pes etmeyin kızlar yaş itibariyle bizden çok öndesiniz ve daha güzel sonuç alacaksınız...
unuttuğum varsa kusura bakmayın sabah dersim var ve daha duş almam lazım ve okula götüreceklerimi ayarlamam lazım
hepinize ii geceler.....
anladım cnm inşş. toparlanırsın .......çok teşekkür ederim cnm
ben diyet yaptıqım sürece hemen hemen her hafta bu tür kaçamaklarım oldu...geçen yıl özellikle kursa giderken perşembe günü arkadaşlarla evde bişeyler yapıp kursta yiyorduk bildirim öncesi bu durum beni delirtiyordu... yani kaçamaklar bnm diyetimin içnde cnm...vücut alışık...
her hafta ciddi kilolar vermiyorum geçen haftaki 1900lük düşüş ramazandan ve bayramdan kalmaydı ki yinede az gitti...8 kilo aldım ramazandan beri...sürekli vermiyorum yani aldıqımda oluyor..ve hala bu aldıqım kiloyu sıfırlamaya uqraşıyorum...ve şuanda geçen haftaya göre artıdayım..bugün dikkat edicem yarına kadar düşersem düşerim düşemezsem artıda olucam...62 nerde 70 nerde...8 kilo...şuan 65 civarıyım hala 62ye dönmek için çırpınıyorum...ama eskisi kadarda kuvvetli diyet yapmıyorum..göze dokunan çirkin kilolar gitti bundan sonrası zevk için...bir rahatlık sözkonusu üzerimde...buna raqmen 5li rakamları görmek için çaba göstermeye motivasyonumu kaybetmemeye çalışıyorum...haftanın bir yada ik günü diyet modunda oluyorum kalan günler kafama göre...bide bu hafta reqliyim karnım çok şiş...yarından çok ümidim yok...haftaya inşallah...
30 kiloya yakın kilo verdim ama vücudumda hiçbir deforme olmadı ki derim yumuşaktır...hiçbir krem falanda kullanmıyorum...ama fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum...son haftalarda bunuda aksattım...eski günlerime dönmek istiyorum her hafta düzenli kilo verebilmeyi ve hergün düzenli spor yapmayı çok özledim..acilen toparlanmam lazım...
filizimmmm teşekkür ederimm güzelim allah razı olsun eksik olma canım benimmgörüşmeyeli nasılsınız?
Sevdacım çok geçmiş olsun annene allah acil şifalar versin....
Füsucum tebrik ediyorum.hiç şaşmadan devam ediyorsun. walla senin menüleri uygulasam çok ii olacak hem kilo
verdiriyor hemde çeşidi bol:) süs biberi iştah açmaz mı?
tülincim senide tebrik ediyorum ve sizin iradenize hayranım...birazda bana bulaşması dileğiyle istediğiniz kilolara kavuşursunuz umarım...seninde menülerin çok güzel oluyor...
arzucum temizlik bitti mi?cam-halı ellerine sağlık...diyet nasıl gidiyor...
izlem'in bilgisayar bozuk mu hala, buaralar hiç gözükmüyor?
deryacım takı tasarımlarına keçeden yaptığın fotograf makinasını gördüm süper olmuş.ince işlerle sıkılmadan uğraşıyorsun buda çok sabırlı olduğunu gösterir...benim el becerim yada merakım demek daha doğru olur yoktur...sen kesinlikle küpe,taç,yüzük vs.yapabilirsin...bir blog var çok güzel şeyler yapıp satıyor...kapkaracamdankelebek.blogspot.com incelersen....
banucum deniz ve karanın doğum gününden resimler çektin mi daha facebook a bişey eklemedin.tatilden de fazla bişey eklememişsin.aldığın kıyafetleri üzerinde göremedik.yada ben kaçırdımm...
4 yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
afiyet olsun.
sen u kadar şeyle doyuyrmusun gerçektenn?
eger doyuyorsan yani miden bukadar alıyorsa nasıl bukadar kkilo aldın merka ettim
sen nasıl bukadar az yiyerek yaşıyorsun ölüm orucu gibi bişey olmuş bu nasıl bu kadar az yiyip mutlu yaşıyorsun ben asla bu kadar az yiyeymem sen bu kadar az yiyebiliyordun nasıl kilo aldın hakikaten banucum haklı katılıyorum...
Kislar tabikide doymuyorum onceden her ogunde yarim ekmek yerdim niye az yedigimide burda bunlari demekk hic istemiyordum ama mecbur kaldim buKadar kiloyu ben bebek dusundugum su uzun zAman zarfinda aldim bebek olsun diye icmedigim ilaclar kalmadi hepsi hormon ilaci ve hepsinin faydasini fazlasiyla aldim goruyorsunuz
ben hic bir zamn kilolu olmadim 49 kilo ile evlendim veee bu kilodayim simdi niye bukadar az yedigime gelirsek yilbasindan sonra yine tedavi olacagim ve bu kilolarr benim bebegime ulasmama cok buyuk bir engel daha fazlla konusmama gerek yoktur insallah inanmiyan olursa profilimden gecmisime
bakabilirr
GÜNAYDIIIIINNNNNNNN yeşil çayım hazır kahvaltımı yaptım.şimdide ev süpürmeye başlıycam.eee sizler ne alemdesiniz. yaaa yine 1 2 kişi dışında yok yeşil çaylar sularrr...nerdeeee
nilgünümde yok. gülüm gelir birazdan..
canım saol hemen bakıcam. oğlum çok şükür daha iyi ablasıııııı.ya bfite zaman olsa bende kaçardım ama çocuk olunca bakacak kimsede olmayınca kalıyo işte. sen sakın bırakma canım.unutma çayın tarifini.:87::87::87::87:
canım ben tülin yeni gördüm seni. hoşgeldin. 1 günde almamışsındır 2 kg.yada şişlik yapmıştır bişeyler. menünlerini yazarsan arkadaşlarımla bakarız belki bi terslik vardır
canım çok çok geçmiş olsun. ateşi atlatmışsınız çok şükür.en korktugum ateş benimde. bugun daha da iyi olur inşallah.
canımm bende isimlerin çoğunu tutamıyorum.bilg. ma kk kızlar diye bi belge açtım rumuz ve isimleri yazıyorum gördükçe.napiyim aklımda kalmıyooo..
dünki menüme akşam 9 gibi bi kaç kaşık çorbayla yarım tost ekmeği ekledim. öğün saatleri şaşınca acıktım.ama fena değildi. e yarın cuma 75 i görsem iyidir.
canım kafamda canlandırdım kıyafetlerini çok yakıştıben alta açık renk giyiyorumda üste nerdeyse ayda 1 2 anca. oda yeşil türü. alt 40 üst 42 44. ama bi zayıflayalım meydan renk görsün dimiiii böleee kalsınlar
günaydın canım. ah bende kaçıcam birazdan. kolay gelsinnn
canım sorma ya 1 haftada 12 öğretmen kaçırıldı o bölgede. biz diyarbakırdan geldik kayseriye. düşünüyorum şimdi. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun.dua etmekten başka elimizden şu an bişey gelmiyor. söylenecek çoooook sözümüz var ama yeri burası değil.katılıyorum sana.
canım ben kalori sayımı hiç yapmadım...yapan arkadaşlar var sana yardımcı olurlar...neden pazartesiyi bekliyorsunki gün bugündür...günlere takılma..biran önce başla..kaybedecek vaktimiz yok cnm...bol iradeler....
:
gerçketen öyle canım bende çok üzüldüm sonrada neden öğretmenler doğuya gitmiyo diyolar niye gitsin
anneleri ne zorlukla büyütmüş onları yazık valla
inşallah bulunurlar
güzelim benimm inşşş. rabbim hayırlısı ile kucagına bebegini alıp kokusunu içine çekmeyi nasip etsinnn
ama adın gibi emin ol kii;
özellikle kaptanımız masum (banu)ve diğer söyleyen arkadaslarr
senin iyiliğin içinn söylüyorlarr demek istedikleri tabiki az yiyerek kilo verirsin ama
bir süre sonra şak diye kalırsın ne yapsan gitmez o kilolarr çünkü metabolizmayı durdurursun yavaslatırsın
demek istedikleri buu yoksa niye yalan söyleyesin kime yalan borcun varr
hem az yiyorum diyerek yalan söylesen bize ne faydası varr? dimi güzelimm
sakın öyle düşünmee inan seni düşündükleri içinnn...
yoksa isteyen istediğini yer yaniii ama söyle bişi yapp madem az ye ama 3 saatte bir bişi yee
inan daha cabuk ve kolay kilo verirsin ve ac kalmazsınn olmaz mı canım?:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?