80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar yaaa bişey sorcam Asrınıma doğumgünü için bir slayt hazırlıyorum da seçemedim sizce slaytın fonuna hangi şarkıyı koyayım?

Iyi uykular kizlar oyle diyim bari ben bu gece kimbilir ne zaman uyuycam maluk ikizlerim hasta.Bugun yediklerim yaziyorum.
Sabah conflekx yedim aslinda farkli bir adi var ama turkcesini bilmiyorum burdakiler Oatmeil diyorlar.
Oglen kendimi tutamadim zaten arkadasla alisveris yapiyordun cin makarnasi yedim sebzeli yanindada tatli sosuyla tavuk.
arada karpuz yedim
aksam da sanvic arasi yedim.
1.5 saat spor yaptim

günaydın kızlarrr...
gece gece ne güzel kaynatmışsınız...
kızlarr bloğuma 2 yazı ekledim kilo vermeye ve açlık bastırmaya yönelik maddeler ve öneriler var.. birinde 44 öneri var ... isterseniz bi göz gezdirin.. umarım içinde işinize yarayabilecek ve deneyeceğiniz bir madde vardır... neyse ben buralardayım... öğleye kadar açığım :)) gezmeye çıkıyorum şimdi diğer topiklere burda herkes uyuyo halaaa...

merve canım günaydın daha yazmamışsın benim gibi geçmişi okuyorsun heralde bende dün yoktum evde baya birikmiş sayfalar bu sabah anca bitirdim
serracım geçmiş olsun oğluna inş iyidir canım

günaydın bebeğ fleks merve selma ..........nasılsınız kızlar ben bi geçmişi okuyup geliyorum

geçmişi okumam 1 saatimi aldı tam neler olmuş böle burda yaw. bebeg cim çok çok geçmiş olsun ...

ben cumartesi gece 12 ye kadar kaynanamla çok mutludum laelaelaelaelae sonra gece 12 de eşimlen döndük .... pazar günü dedeim ölüm yıl dönümüydü tavuklu pilav ve şerbet vardı yarım bardak şerbet içtim bir tabağa yakında pilav yedim .. ayrıca kaynanam mangal yaptı ben çok kaçırmadan hepsinden yedim ama kendimi çok suçlu hissediyorum nasıl olcak bilmiyorum .. bugün sarımsak ceviz kürüne başlıcam sonuçları bildiririm size .herkesi öpüyorumm .. sizi çok seviyorummm özlemişim valla.. bu arada yeni gelenler hoş gelmişşşşşşşş sefa gelmişşşşşşş:teytey:

anneme kahvaltıya gidiyorum bu arada öğleden sonra görüşürz umarım sizde burda olursunuz 2 çift laf ederiz .. byeee byeee kızlarrrrrrrr

size gunaydin kizlar malum gene ayaktayim ben uyutmya calsiyorum.son yarim saatir ethem efendi agalyip duruyordu daha yeni sizdi sayilir.Gece 2.30 ve toplasan ben 1 saat uyudum daha.Bu hafat bu uykusuzlukla herhalde 3-4 kilo vericem yada tam tersi stresten.Valla hergun 1.30 2 saat spor yapinca dolabin kapagini pek acmak gelmiyor icimden ama.

fleks ,elay.. günaydın.. ben iyiyim... umarım siz de iyisiniz... :)) burda yalnız kalınca canım skılıyo... bakınıyorum öölesine ...

hıı saol elaycım...

Kızlar yaaa bişey sorcam Asrınıma doğumgünü için bir slayt hazırlıyorum da seçemedim sizce slaytın fonuna hangi şarkıyı koyayım?

kayahan ve eşinin sölediği bi şarkı var kızım bayılıyo ben ninni diye uyuturken sölüyom dudaklarını büke büke ağlıyo çok duygulanıyo dinlerken valla bak çok içli kızım bu şarkıda şarkı adı yok ben şöle biliyom belki bulursun annesi onu çok öpermş severmiş babası onu çok öpermiş severmiş okula gidermiş yazarmış çizermiş annesi onu çok öpermiş severmiş.... :))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rüzgarım.. işin zor cnmm.. allah kolaylık versin... çoğu kadın 1 taneyi zor büyütüyo.. sen 2 tane birden.. valla rbbim yardımcın olsun.. inşallah yavruların en kısa sürede iyileşirler..

saol canim valla cok zor tam bir aydir hastaliklari bitmiyor bunlarin.once Ethemdi simdi diger oglumda en zoruda geceleri uykusuzluk cok kotu birde surekli susmadan agliyorlar.Ah ir buyuselerdi.

rüzgarım hoş geldin aramıza ben 2 gün kaynanamla tatilde olduğum için görüşemedik 2 tane dünya güzeli çocukla baş ediyormuşsun Allah onlara uzun sağlıklı ömür sanada sabır versin... daha çok küçükler benim kızım kızım20 aylık ama çok yaramaz bir bebekti sürekli ağlamaca gitti bu aya kadar ...bilirim o yüzden bide sende iki tane ama sonr arahat edersin tatlım sen yatarsın onlar sana bakar kaydirigubbakcemile3 bu arada gazan mübarek olsun iyi zayiflamalar tatlımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Oglanalr sanirsam uyudlar bende kacayim tekrar uyanirlarsa giririm zaten 3 saat sonra esim ise gidece ondan sonra da nete giremem.Hadi kizlar size bol neseli bir gun diliyorum.

Cok saol canim simdilerde tek dilegim cabucak buyusnler de su zor gunleri bir atlatayim.Hadi ben kaciyorum bakalim uyutucaklarmi beni bu kucuk canavarlar.

kızlarr bende çıkıyorum... kuzum uyandı.. kahvaltısını hazırlıyayım... sonra giyinip okulumuza gidicez...ayy 2 hafta kaldı.. bi biteydi şu okul.. servise vermedim yürüyüşolsun diye.. iyi de oluyo ama günüm o kadar çok bölünüyo ki anlatamam.. bide dönüşte arkadaşa fln denk gelirsem zorla eve sokar bi kahve iç öyle git diye :)) evde işler beni bekler ben gezmelerde zemuszemus

seneye nasipse servisle gidip gelicek.. hele bide sabahçı olursakoy anam oy.. nazımız da bitmez sabahım köründe.. eve gelince tüm gün ders yaptır
ayy çenem düştü.. bunları neden yazdım ki şimdi durduk yerde... :)) neyse kızım okusun büyüsün de canım fedaa buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…