80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ben çıkıyorum... yarın görüşmek üzere.. eşim ters ters bakıyo bana.. çay içicez.. iyi geceler herkese...

slm kıslarr nasılsınız
bugün yediklerimi yazayım
sabah dediim öğlen yani 4-5 çatl menemen tuzsuz lor 2 dilim çavdar ekmeği çay
akşam makarna bir tabak bu kadar
su 2 lt içmişimdir
pazar günleri nedense böyle oluyor
spora gidemedim

iyi geceler kizlar bende fazla kalmicam derse döncem
listemi yazim dedim

sabah- öglen- ara :) (hepsi bir arada) :
domates, kk beyaz peynir, azcik kasar, yumurta sosis sucuk karisimi, 2 dilim ekmek

aksam: bir kepce makara ve kabak yemegi

ara: 4-5 kayisi

3 litre su bir büyük bardak 5 in 1 cay

evet canim bikini güzel alcam insallah almanyaya gittim de :)))
yine karsilasmadik cikmisin :) bende fazla kalmicam mujuk canim

iyi geceler kizlaaar

iyi geceler...bugün yediklerimi yazayim

sabah 8 de: 1 haslanmis y umurta, cok pismis degil
1 saat spor
ara: yok
öglen 13 de: 3 catal tavada yumurta, 1 zeytin, 1 kk peynir, 1 kiymali tost (2 dilimden olusan), domates salatalik
ara: 1 bardak ayran (250gr yagsiz yogurttan olusuyor)
aksam 17 de: domatesli bulgurlu fasulye bir tabak
ara: 1 cappuccino, bir kac seker, 2 catal pasta, 1 isirik börek

olucak okadar, iki gündür baygin haldeydim :)

ayy lavitaa benim monokini nin resmini koyucaktim bulamiyorummm :)) cok sexyy :) senin bikini de güzelmiss

kızlar bu da benim oğluşum ve dobiş annesi
alıntı yapmayın silcem az sonra internetin binbir türlü hali var

Son düzenleme:
Bende bu aralar mayokini bakıyorum geçen sene ameliyat olduğum için karnımda 4 tane delik var onları kapatmam lazım bi iki resim de ben ekliyim.(aylincim senin eklediğin de güzel ama benim göğüsleri biraz toplayan bişey lazım bana.. oğlunun ineği
Lavita sedninki de güzel hayatım göbiş sorunu olmasa o tarz bikini düşünüyordum bende..

Son düzenleme:
handeryacım pek sık karşılaşamıyoruz seninle.. malum geceleri daha rahat girebiliyosun... :)))
nasılsın? daha iyisindir inş..
Bebegcim görmedim yine msjnı hayatım inşallah denk gelicez bi gün :)
kızlar bu da benim oğluşum ve dobiş annesi
alıntı yapmayın silcem az sonra internetin binbir türlü hali var

Yaptım alıntıııı... (sildim resmini,korkma bişeycik olmaz) Ayyy bızdık ısırırım ben onu çok tatlı annesi Allah bağışlasın ( ne kadarlık? ) Sende öyle abarttığın kadar yoksun canım doğum sonrası kiloları malüm gidecek hepsiiii,kızlar hepimiz üç aşağı beş yukarı birbirimize benziyoruz kaydirigubbakcemile3

ay altin renklisi süperrrrrrrrr
evt benim mayokini gögüslerde tehlikeli :))))) cok sexyy görünüyo bende iddali bide, havuzun icinde 2 kez firladi yani :) atlamicaksin, yumusak yumusak giriceksin :)))))))

bana müsade ck uykum geldi
öptüm ablam
bye

handerya teşekkür ederim canım oğlum 10 aylık.Aslında kilolar olduğu için koyu renk giyiyoruz ya bu yüzden belli olmuyor cıbıldak olunca insan aynaya bakmak istemiyor.
bu arada bugün yediklerimi yazmayım kötü örnek olmasın çünkü gelsin kısırlar gitsin kekler falan. salı spora başlıyorum bacağımın ağrısı geçmedi bekliyorum bekliyorum geçeceğide yok .ama bu şekilde kilo vermekte zor oluyor spor yapınca insan emeğine acıyor yemiyor en azından bu şekilde tutarım belki kendimi
uykum geldi şimdi yastığa bir metre kala uyuyacağım valla herkese iyi geceler öptüm by

Ayy kendime gece gece çok güldüm senin çizelgende zaten bebişin varmış koskoca yazıyor kaç aylık olduğu :roflol: uykum gelmiş benimmmm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…