80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülin sen tam ne zaman başlamıştın...aralıkta hedefim 65 demişsin olabilirmiyiz kuuuuuuu... hemen hemen yakınız senle....
bende birazdan yapıcam ıslak keki ama hangi sayfadaydı bulmam lazım....
bende 19 şubatta tartımı almıştım ve 90 dım bu yaz beni mahvetti yaaa......
ayşee kuşumm senden bir resim bekliyorum artık
pazar günü gittiğin gezmelerden şıkır şıkır ekle bi tane
canım gelecek az kaldı umarım haftaya 75 i görürüm ve eklerimmmm....

canımmm bende bugün kışlık yazkıl olayına girdim biraz haftaya bomba gibi bekliom seni ortim akşama spor yapıos ok?????????

kız nilgünnn sayfalarda tarif aramadım naptım google da wisper ıslak kek yazdım ordan buldum hahahaha....

evet karnım gucurduyor ama yemeyeceğim ben irademe hakimimdir bunuda başarıcam

herkese kolay gelen diyetler

sağol canım hoş geldin ben nilgün..

tamam canım.okulda yerim diye koyuyordum kayısı fındık ağzıma da atarım kahvaltı öncesi.bende de eriklinin 1 lt lik şişesi var.üzerine asetat kalemiyle yazdım nilgün ün suyu içmeyin diye.yazı çıkmıyor yani.iyi oluyor ne kadar içtiğini bilmek.

ben de bugün mest in nane limonlu yeşilçayı ile iksir yaptım.bi tane de yine mest in form çayını attım.çeyrek dilim de limon koydum.allahım nefisti tadı ılık ılık nasıl bitirdim anlamadım.

spora mı başlıyorsun ne güzel.aslında resimlerinde söylediğinin kilodan daha az duruyorsun.ama spor harika olur.ben de acaba b-fite mi başlasam diyorum.koşu bandından sıkıldım biraz.

yapmak zorundayım canım.bak şimdi okuldan eve gelirken hevesli hevesli leslie yapacağım yok koşu bandında yürüyeceğim diye söylüyorum.ama eve gelince önce biraz dinleneyim bir şeyler yiyeyim diyince hem fazla yiyorum açlıktan ve yorgunluktan hem de yeme sonrası rehaveti ve canımın istememesi yüzünden spor kalıyor.o yüzden ballı limonlu yada sirkeli su içerim bi kendime gelirim sporu öyle yaparım.yoksa kalıyor.o yüzden spor yapamıyorum kaç zamandır.

canım 5 te evden çıkıp kızları almaya gidiyorum.6-7 arası yemek oluyor.sonbra bulaşık topla çay iç,kızın dersini yaptır onlar 9.30 da yatıyor.ben de sitelerden dersle ilgili materyal indiriyorum.bi bakıyorum saat 11 oluyor.uykum geliyor ve yatıyorum.o yüzden öğleden sonra yapmalıyım 2 gibi.yada 9.30 da kızlar yatınca yapmalıyım ama o zmaanda dersime hazırlanamıyorum az vakit kalıyor uykum geliyor.

sen de montiye başla bence ama kaçamak yapılmamalı sen biliyorsun.yaparım dersen yap.

günaydın kızlar. sabaha sizin sohbetinizle baslamayı özlemişim hemen bi kaç günde.

ben de seni özledim zekiyeciğim.nasılsın?

GÜNAYDIN eski takimim.... nasilsiniz

selam naber?

canım aramız iyi değildi ya o yüzden yazın gelmedi benimle.ama şimdi tarlayı sürüp tohum ekmeye gidiyor.bu zmanda ekilirmiş.kv ler yaşlı onun gidip yapması lazım.boşver gitsin.iyi olur ayrılık.belki sevgimiz depreşir :)) hem erkek evde olmayınca yemek de sorun olmaz sporumu yememi ayarlarım rahatlıkla.

canım allah sana gönül ferahlığı versin.bol bol dua et ferahlarsın.sana kızmam çok tatlısın ve iyiliğimi düşünüyorsun.iyiki varsın sağol.

harikasın ben de tam uygulayamasam da hiç buradan kopmadığım için kör topal idare ediyorum.ama azarımı işittim,kulağım çekildi ve dikkat etmeye başladım.

allahım yazın ben kızardım millete ,şu düştüğüm hale bak.

pazartesi yine gezme var ((.mazeret uydurmam lazım iradeli değilim yerim kesin.

hakettin canım.eminim ölçüyü kaçırmadan yersin.

ayyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim.gözlerim doldu valla.o kadar emek veriyorsunki..bunları duymak insana nasıl motivasyon oluyor.foto bekliyorum acil...

ben de 30 cm lik borcamda yaparım keki.ellerine sağlık.tabi ertesi gün daha lezzetli oluyor.bak h.cevizine dilimleri bula.inan çok beğeneceksin.

hayır canım fazla değil.lütfen bi dene tam tarifi.baktın beğenmedin azaltırsın.ama hiç pişman olmayacaksın.kadının yorumlarını oku orda.

bence sen enişteyi çek bi kenara.ortak davranın.o durdursun bazı yerlerde kardeşini.çaktırmadan yani.asla laf söylemesin çok üzülür ama şöyle desin.canım kilo mu veriyorsun zayıflamış gördüm seni.inan taşı bile ayağa kaldırı bu cümle.mesela pizza mı söyleyecekler o desinki geç oldu yemeyelim.bunun gibi yani..

hoş geldin cnaım evet haftaya verirsin ben de tabiki...

çok güzel canım harikasın.kolay gelsin..

yemek yapmaya gidiyorum gelirim 1-2 saat sonra..

yemeğimi de yedim oh mis

bugünkü menümü yazayım tam olsun;

uyanınca:yarım litre su,sirkeli su

08:00 kahvaltı;2 dilim denge light ekmek,2 dilim salam,light krempeynir,3 domates dilimi,1 zeytinle sandvic,1 greyfurt suyu,acı süs biberi

10.30 ara:1 kutu light süt,3 tane eti form yulaflı bisküvi

12:30 öğle;6 tane ızgara köfte,bir küçük porsiyon karışık salata,1 kutu ayran

16:00 ara:2 tane yulaflı form bisküvi

18:45 akşam:keten tohumlu ortaboy bir tabak tonbalıklı salata.( ton balıgı 104 gram yani iki küçük light kutu yaklaşık 115 kalori civarında)

1 kupa form çayı
2 kupa yeşilçay-biberiye-maydanoz--tarcın cayı
3 litre su

valla kaç kilometre bilmiyorum ama laleliden fındıkzadeye yürüdüm.öğlen vaktide laleliden aksaraya yürüdüm.birazdan da leslie ile yürüyeyim tamamdır.

2-3 saat sonra bir armut yerim.gece yatmadan da tarcınlı süt içerim.beslenmem ve uykum düzenli olunca çok mutlu oluyorum.

ya ben size birşey danışmak istiyorum.malum öğrenciyim ve dışarıda yemek zorunda kalabiliyorum. hem diyeti bozmadan hem lezzetten ödün vermeden tabi öğrenci bütçemi aşmadan yemek bulmakta baya zorlanıyorum.mesela ekmeksiz pilavsız döner porsiyon yiyebilir miyim rejimde? hem canımda çekiyor doğrusu ya da sabah nesfit yedigim günlerde öğlenleri simit ayran yiyorum yanlış mı yapıyorum yoksa.bana akıl verin aa dostlar

iyi akşamlar efemmmm
biraz dışarı çıktık valla hiç niyetim yoktu amaa çocukları durduramadık gelirken eve baktım 5. kat çıkıyor şuanda
ilk 3 kat bodrum garaj vs şuan daire katı olarak 2.katta umarım kısa süredee biterrr çok heycanladımmm

2 tane oje aldım kendimeee biri nar çiçegi biri sütlü kahvee
nar çiçegnin fotosunu çekitm ama pek parlak çıktı dogal durmadı yani
ha birdee mec de doble menüyü mideye indirdim diyet yaptıgım sürece içind eilk kez mec ten menü
yedimmm

koton dan takı baktım yoktuu kalmamış bişiyyy
bu hafta içianneme gdicemm 2 gün kalıcam foruma gidicemm bi günn bol bol gezicemmm özgür ve bebeler yokken
yanımada kardeşiminn nişanlısını kaptım mı tamammdırr

bugünkü menüm:

sabah:
1 çavdar ekmegi
peynir
2 çay k. reçel

ara:
2 galeta
peynir
2 ceviz
öglen:
kabak yemegi
yogurt

ara:
1 armut

akşam:
sosili domatesli yumurta
tere, maydonoz, 2-3 dilim turşu

ara:
2 kedidili

1 form çay
bol su
2mil leslie

Son düzenleme:
selam kızlar iyiakşamlar..

menüm
kahvaltı
1 bardak su
1.5 dilim çavdar ekmeqi
krem peynir
kaşar peynir
domates
salatalık
bir parça bitter
bitki çayı

ara

öqleden sonra
tarhana çorbası
yarım porisyon kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 küçük biber dolması
salata
ayran

ara
bitki çayı

akşam
1 porsiyon höşmerim
maden suyu

3 litre su..

selam..bende hep dışarııda yiyorum epey büyük bir sorun..ama ben diyetisyen eşliğinde zayıfladığım sürede öğünler mesela ne istersem beş kaşık altı kaşık falandı...mesela 6 adet köfte yiyordum..d döner falan da yediğim oldu..bu gibi durumlarda ekmek yememek ve yemegin yanu,ına konulan dayanılmaz pattes kızartmalarına dayanmak gerekiyor..ama biliyor musun ben sadece bir hafta sıkıntı yaşadım çünkü gittiği her yerde tabagımı patates ve pilav olmadan istedim 2. hafta herkes alışmıştı..bazı yerler postiın için fazla para alabiliyor ama ekonomik ve sağlıklı yerler bulablirsin tabi.. tavuk şiş falan yiyeblirsin mesela ben 10 kiloyu 2 öğün bu şekilde dışarıda yiyerek verdim..sen de yapablirsin...

kızlarrrr
frenç seti kullanann varmı aranızda kolay oluyormu yapmak?
bime geliyorr sanırım arada sıradaa

birdee nar çiçegi rengind ebi ruj almak istiyorumm
alıp kullanann varmı ? numarası markası

vallahi benim canım da nilgünün ıslak kekinden istedi:)) hiç yememe ragmen:)) ıslak kek hayranıyım zaten:) annem gelince yaptırayım o zamana kadar verecğim kiloların ödülü olarak... bir dergide okumuştum... ünlü biriydi kim hatırlamıyorum sormuşlardı kadına sizce fit insan ne demek diye canı istediği zaman bir profiterolün tadını çıkartabilen insandır demiş...çok hoşuma gitmişti...annem gelene kadar bu tanıma girmeliyim!!

kalorı cetvelım var cnm kendm sıtelerden toplayıp sevdıgım ve yaptıklarıma gore cetvel tuttum .
oyle yapayım kendım lıste olusturayım pekı lıstmde 1300 -1500 kalorıyı gecmıycek sekılde hazırlarken ıcınde az tatlı yesemde olurmu ?
yy ve dıyet yogurt yemedım hıc hep ty kaymaksız yogurt alırım ben oyle aayım ozaman.
dıyete baslıycamda hanımlar cıgerlerımı mı usuttum neyaptım bılmıyorum oksuruyorum oksurtukxce sırtım fılan acıyor.
bırde hanımlar neden bılmıyorum yıne usttum mu uzerıne mı yattım yoksa adet donemım dıye mı bılemedım sol gogsum agrıyor bayaga.
birde kalbım sıkısıyor ya onceden de ara ara sırtım fılan agrıdı :S yolda cıgerrlermı usutum dıyemı kalbım sıkıyor yoksa kalbımde bır sorun mu var bılemedım

sizce neden olabılrı ?

kızlarrrr

banu ben kullanıyorum manikür seti kesinlikle tavsiye ederim cok kullanılışlı ve cokta güzel oluyor.
ben nar cicegi ruj cok aradım aldım bitane ama kırmıza kaçıyor rengi dudakta istedigim gibi bulamadım bulursan nosunu isterim

kızlarrrr

ben bır aa heves edıp aldım ama bantlarını beceremedım yaptım bantı cıkarırken bozuldu fılan benım beceerıksızlıgım mı bılemedım tabı

canım tatlı krizlerimiz illa oluyo. bende bugun lokma yedim toplamda 3 tane. eh okadarda olsun kaçamağımız canımmmm
ah canım ahhhh. o saatte piiza nedemek dimi. ama insan kardeşinede kıyamıyor. halbuki seni görüp çok imrenmesi heveslenmesi lazım. evlenince olay çok farkılı olacak dahada yiyecek. nişanlısınında tepkisi yok demekki. işin zor canım.insan uyarmadanda duramazki..
başlangıç: 86,5
geçen hafta: 80.8
bu hafta: 80.8
gelen-giden : yok sabitim.
toplamda giden: 5.700 gram
spor: 180 dk
boy:1.65
beden: 42-44 ( 42 olmaya başladı.hafifi rahatsız etse de yine de giyebiliyorum.)
bak canım kendine kızsanda artıda da değilsin maşallah. gidecek bu kilolar inşallahhh...

tülin sen tam ne zaman başlamıştın...aralıkta hedefim 65 demişsin olabilirmiyiz kuuuuuuu... hemen hemen yakınız senle....
?????
canım ben nisan sonu gibi başladım diyete 93 kg ile. sen ne zaman başladın. ben kafaya koydum cicim aralıkta 65. bu hafta eşim spor yapmama kızdıgı için yapmadım ama haftaya yapcam. daha çok hasta olurum diye yapma diyo.oluruz canım 65 bak sen maşallah çokda güzel gidiyorsun. hadi yarışalımmmmm tatlı tatlııı azimleee
canım eğer yapabilirsen çeok ço3k iyi olur.inşaalllahhh dilediğin gibi yaparsın canımmmm

Ben de Ayşe gibi nostaljik takılayım dedim.07.03.2011 de 91.2 ile diyete başlamıştım.Hiç ara vermeden 20 gün sonra 27 mart 2011 pazar günü burayı bulmuşum.Bu 27 marttaki ilk mesajım.Hedefimi sonradan 57 ye almışım.

Ben de biraz önce tartıldım tartıldım.Şu an 85.4 kiloyum.İnşallah yola bozmadan devam.Sizler çok güzel motive ediyorsunuz.Özellikle çizelgeleri görünce daha da umutlanıyorum.İyi günler diliyorum.

Bu da 01.04.2011 cuma günkü mesajım.Daha sonraki cuma da bildirim yapmış ve listeye girmiştim.
Burayı,sizleri bulmakla ve bırakmamakla ne kadar doğru yapmışım.

inanmıyoruuuuummmm

ben nisanda 90 kilo ile basladım. sen martta baslamıssın ve bi senin verdigin kiloya bak birde benim aramızda sadece 1 ay var. suan senin bulundugun yerde olabilirdim bende

canımmm bende bugün kışlık yazkıl olayına girdim biraz haftaya bomba gibi bekliom seni ortim akşama spor yapıos ok?????????

şekerim ben sabah 7.30 da 1 saat yürüdüm ve 300 twist yaptım

o kadar ilgileniyorsunuzki benimle neredeyse tüm topik,sabahduru uyandırdığında 7.30 ta hadi nilgün kalkmışken spor yap dedim.ama callanetics yapmadım daha yaparım onu da yatmadan.

kız nilgünnn sayfalarda tarif aramadım naptım google da wisper ıslak kek yazdım ordan buldum hahahaha....

süper ya.şaka mı acaba dedim denedim gerçekten çıkıyor.yap bakalım inşallah beğenirsin.

afiyet olsun canım.nar çiçeği bende de var oje yani.çok güzel.buradaki kotonda bir takılar var ama alamadım para yoktu üzerimde.içim gitti ama.

harikasın canım..

harika şeyler yazmışsın.ağzına sağlık.güzel öneriler..

kızlarrrr

rujum benim flormar true color 4 numara.biraz bordo gibi ama çok tatlı.senin renginden haberim yok canım.

güzel söz haklı ama.inşallah sen de bu tanıma girersin.

canım fena üşütmüşsün.kuluç kalkmış derler bizim orda.ağrısı da direk kalbe vurur.evde viks varsa oraya sürdür.yaksın ısıtsın orayı.eğer yoksa zeytinyağını biraz ısıt içine karabiber koy.iyice sür o bölgeye.yine ısıtır yumuşatır orayı.ama mutlaka bunlarla beraber bir kas gevşetici hap alman lazım.

ben de hayret ettim.artı bekliyordum.çok şükür sabitim.
sporu da bu şekilde deneyeyim baktım yapamıyorum akşama alırım.hatta eşim gidiyor ya yarın akşam rahat yaparım gibime geliyor.

yuh olsun bana.utanıyorum kendimden.harikasın füsun valla.başarı hikayeni yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum.

adet döneminden önce;girbal enfeksiyonlarından önce ve enfeksiyon sırasında; bağırsak rahatsızlıkları-özellikle kabızlık ile ilgili olarak fazla kilou olarak çıkablirsiniz tartyılarda sakın moraliniz bozmayın...lodos bile kiloyu etkiliyor biliyor musunuz??

bugünkü menüm..

sabah : ballı elma sirkeli ılık su

8.45: 1 lokma acıkalı ekmek,yarım yumurta

12.00: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates,zeytin (geç oldu kahvaltı)

16.00 : ton balıklı salata

17.00 : çay ve 2 kurabiye (bugun sondu bitti)

20.00: balık,roka salatası

1.5 litre iksir (nane limonlu yeşil çay)
1 kupa form çayı
1 lt su (az oldu,yatana kadar içeceğim daha)

1 saat tempolu yürüyüş
300 twist

fırçalarınız işe yaradı kızlar.bir şey yerken valla sizi düşünüyorum.ama kurabiyeler nasıl oldu anlamadım.yazlık-kışlık olayı çok yordu çay yapmıştım eşime ,kurabiye istedi ben de yorulmuşum çayı içerken kayısılı kurabiyeden 2 tane yemişim.

evde çay bitti yani kavanoza koydum 4 kez daha demlerim yani yarın eşimi göndereceğim evde çay kalmaycak.ben de almayacağım.10 gün sonra gelince alırım.neden diyeceksiniz çünkü çay ben de kurabiye çikolata isteği uyandırıyor.yeşil çay var evde 2 paket.bol bol onu içeyim diyorum.

canım geçmiş olsun.çok büyük ihtimalle soğuk algınlığı. ama yorgunlukta karışmış sanırım.çok çok sıcak tut kendini. bi dr a gitsende iyi olur canım.

vallahi füsuncum maşallah maşallllaaahhh bende 20 nisan gibi başladım 1,5 ay kadar var aramızda.ben 93 kg ile başladım maşallah canım ben 75 lerdeyim. demekki senin kadar dikkat etmemişim.çok iyi oldu bunları yazdığın.kocaman bi daannnnnkkk daha ettimmm.çok saol ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…