olur yavru kuşum olurr yaz güzelim hayır olsun inşşşş.sevda ben bugün eksik kalan listemi tamamlıyacaktım ama olmadı.
önümüzdeki cuma baslayalım olurmu. cumadan cumaya daha motive oluruz. bi pürüz var ama yazarım sana bi ara.
sultanımmm aminn kuşumm inşş. Allah hepimize çok versin kuuuuamaniinnnn harika kilolar veriilmişşşşşş
yarın b-fite başlıyorum haa
sevda kuşum yaniii yuuhh diyorum allah daha çok versin
b-fit değil de, çok yakın bir spor salonu var ona gidicem kafaya koydum yaa
başlangıç 89
geçen hafta kaçtı yaa
bu hafta 60.4 vallahi geçen hafta kaçtım hatırlamıyorum deryam kusura bakma yaa
bu haftadan itibaren spora da başlıyorum düzenli tutucam gram gram gidiyor zati
hedef 57
başla bebem başla gerçi senin bi fazlalıgın yok maşallah ama kendini daha iyi hissedersinn
canım teşekkür ederimm birincilik sıkıntı degill kuzum inşş. hep böyle devam edelim de birincilik şöyle dursunnkilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenler de haftaya istediği rakamları görür inşallah
sevvdaacım tebrikler birinci sensin galiba .......
nilgüncüm sana bi arkadaş da demiş uzun uzun yazacağım
filiz ortim tebrikler hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar gece eşim demiştim ya kötü diye gece 4 te acile gitti serum bağlandı ve hala biraz kötü kızım kardeşim eşim derken 3 gündür helak olduk ama bunada şükür birazdan tekrar dönerim şimdi biraz onlarla ilgileneyim çay faslı....
az olsun bizim olsun dimi ortimm
est. güzelimm çok sevindim düşmesine:) inşş. azmin hiç bozulmaz böyle devam edersin sanada bol şanss canımcanım moral verdiğin için çok teşşkür ederim o gece 84 gösteriyordu tartım defalarca tartıldım emin olamadım ama ertesi sabah 82 oldum çok şükür sanırım o gün çok bitki çayı içmiştim ve 2 litreden fazla su sanırım ondan oldu şimdi 81 i gördüm ama 82 de baya baya takılı kaldım neden se ilgin için tekrar tekrar teşekkür ederim .BOl şans :)
canımm ben sana inan çok güveniyorumm bi başlicaksın pir başlicaksınn tutabilene aşk olsun misali olucak yaniiiFilizciğim Allah hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sana canım.kilo da vermişsin tebrikler..
iyiyim canım sağol.
sıkı ağzımın payını verdin.hakettim ama.sağol.dost acı söylermiş.artık mazeret sunmamalıyım haklısın.
kızlar süpersiniz.sizleri okudukça utanıyorum valla kendimden..
tebrikler canım.hoş geldin ben nilgün.
daha dikkatli yiyorsun.inşallah gidecek bu kilolar..
tebrikler canım..
tebrikler canım artık dikkat etmeye başladın.
süpersin.tebrikler..
tebrikler canım..
sporun çok güzel.incelmiş olman harika..
not ettim canım sağol.kaçamak az da olsa yapmamam gerekiyor.artık çok sıkılıyorum ve utanıyorum bu boşvermişliğime..
başla canım başla iyi olur senin için..
daha dengeli yiyorsun.suyun harika.keşke senin gibi su içsem..
yüreğime indi tatlım gelen yazmışsın.nazar boncuğunu görünce anladım verdiğini..tebrikler inan çok çok sevindim..
tülin sağolsun yazdı.gülay da kalayı bastı.artık yeter demem lazım..
bugün biraz kaçamak bol mu ne :)))))
çok güzel gidiyorsun harikasın.
tüh ya üzüldüm şimdi.olacak iş mi bu?nasıl kendi kafasına göre davranır.ev alsan bi dert almasan bi dert...kolay gelsin canım.Allah gönlüne göre versin..
yine kaçırdım.yazacağım menümü kaçış yok.
sabah: 1 dilim tb ekmeği,3 dilim kaşar peynir
ara:çekirdeksiz üzüm 1 avuç
öğle: patlıcan közlü döner ekmek ( ekmeği çok az yedim)(arkadaşlarla yemekteydim)
8 tane patates kızartması
kola zero
ara: türk kahvesi
akşam: 1 dilim tam buğday ekmeği,peynir ve domates
ara: 2 tane kayısılı kurabiye
1 lt tarçınlı su
2 kupa form çayı
1 soda
callanetics
k flakes e başlasam iyi olur.akşam da tavuklu salat falan yerim.denemk lazım yaz gibi..
hadi ortimmm iki gün sık kendini gelir gerisiii
canımmm teşekkür ederizzzzii akşamlar kızlarr nasılsınızzz?
geçmişe çok dalamadımm göz ucu ile baktım güzel kilollar verilmiş sanırımm
annem geldi bugün kalan temizligii yaptım annem çocuklarla ilgilenirken
çok fazla yoruldum amaa degdii
ayşecim
geçmiş olsun cnm ya bu öle bir hastalıkki
vallahi sarıveriyorr etrafı hemenn
nilgüünn
bend etülini katılıyorum cnm ya 5 te neden kalkıyorsun akşamm okuyveririsinn
hafta sonuda bol bol yazarsın bizee cnm
o günki poçayı sormuştum 5yk şeker çok dgeilmi diye?
birde sen sabahçımısın?
sevdamce
bugün menünn gerçekten ii umarım böye menülerr görürürüz sendenn
ayşe ve sevda terbikk ediyorum siziii maşallahh
izlemcim
haydi spora diyelim ve başlayalım gerçektennn
juuu
cnmm tedavin güzel sonuçlanırr inşşalahh
bebeişini kucagına alırsınn sen ve bütün bebek özlemi çekenlerr
filizicmm
ozman kış gelmeden buluşuyoruzz
c.tesi çalışıyormusun sen?
ona göre ayarlayalım
unuttuklarım kusura bakmasınlarrr
haklısın canımmsevgili zum anneciğin doğru söylyor onun dediği yap seviyesine inme bence... ,:)
haklısın güzelimmcanım annen kesinlikle haklı.kötü mal sahibinindir senin seviyene inmeyeceğim de içinden şarkı mırıldan kulağını onun dediklerine tıka ve yoluna devam et
bence
haklısın yawrum ya deliyle deli olmamak gerekkkİyi geceler arkadaşlar
kilo veren herksi çok tebrik ediyorumm baya iyi kilolar verenler var aramızda hepimiz en tezinden amacıma ulaşırız inşallah.....
bugün benim için yorucu bir gündü
istanbul yağışlıydı ama benim siğorta vs. mutlaka dışarı çıkmam gerekiyorduu.
bu nedenle biraz menüm bugün şaştııı. baya yoruldum ve iliklerime kadar ıslandımmm şemsiye almadan çıkarsam böle olur tabbii
nese menümü yazım
kahvaltı: 1 dilim tam tahıl peynir 1 yeşil çay (8:30)
öğlen 11.45 dışarı çıkacağım için erken yedimm
2 biber dolması 1 dilim tam tahıl
ara çok acıkmıştım ellerim titriyordu 1 adet halk ekmekten altın ekmek aldım ne olduysa ondan sonra oldu ve şeker krizim tuttu sanımm
ara 1 kahve
akşam 1 kase mercimek avuç içi kadar tavuk ve ekmek olmadığı için 2 dilim beyaz ekmek
ara: 1 adet kaymaklı bisküvi
1 incir,yarım ceviz
1 bardak süt
nası kızlar çokmu kötü olmuş nese bugün böle olsun yarın hayırlısı
iyki varsınız iyki size rasladımmm belki de sizlerle herşey çok güzel olacak
hepinize sevgiler diyet kuşlarııı
kübracım menün harika hiçte fazla değil doktorun bana verdiği listeye benziyor. senle aynı zamanda ve aşağı yukarı aynı kiloyla başladık ama sen bana fark attın canım tebrik ederim inş. birlikte kıdemli arkadaşlar gibi güzel sonuçlar göreceğiz canımm
bizim orda bi laf var canım deliyle deli olma anneni dinle
hoşgeldin canım ben sevda hayırlı olsun inşşşş. azmin daim olsunnmerhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
haklısın ortimm inşş. kendimi tutabilirimm sagoll bebeemmbence gayet güzel bir menü hatta meyve yok bile diyebilirim... aralarda meyve tüketmen senin için daha sağlıklı olur...
canım hiiiiç canını sıkma hiç olmadı görmezden gel annen doğru söylüyor....
hoşgeldin aramıza diyetisyen ile mi 6.5 verdin kendinmi bişiler yapıyorsun kendini anlatarak başlayabilirsin....
çok haklısın yawrum hayy agzını öpiyimmm bugün karşılaşmadık karşılaşmamak için akşam gittim sporaaya canim erken kalkiyorum ya eve gelince basim agriyor ve o kadar saat ayskta ders yapmaktan pestilim cikiyor.ama haklisin yine de baska vaktim yok degerlendirmem lazim..
ne demek o kadar insanin icinde laf soylemesi ya.bu ne seviyesizlik.kavga yada laf iki kisi yalnizken yapilmali.millet oraya kavga dinlemeye mi geliyor .sen sporuna konsantre ol laf atsa da tinlama ici icini yesin.birak kudursun.sen hanimligini bozma..
hos geldin ben nilgun...
merhaba ben nilgun..
ALLAHIM GÖKTEN HÜLYA AVŞAR YAĞSA, BANA NURİ ALÇO DÜŞÜYOOO
NE ŞANSSIZIM BEN YAAA
Canım haklıyım tabi haksız olsam özür dilemekten gocunmam arkadasım seni kırdıysam özür dilerim derimm
ayşecim geçmiş olsun
soğuk algınlığı filan mı, kendine dikkat et canım yaa, sana da geçmesin
ayrıca verdiğin kilo için çok tebrik ederim harika gidiyorsun...
o ne ku öle
12 den 120 ye yanına bir sıfır koyduk ne var ki demediler mi
yuuhh yaa diyetisyenler böyle özel için normal de 12den 120ye çıkması hem komik hemde düşündürücü yani
nilgüncüm sabah çok erken kalkıyorsun inani bu senin için bir avantaj
keşke bende öyle kalkabilsem ama nerdeee
eşime 7de kahvaltı hazırlıyorum
kendim yemiyorum tekrar yattığım için
ama kalkar kalkmaz ağzıma ya bir ceviz ya 2-3 fındık ya kuru kayısı atıyorum ki metebolizmam erken çalışsın
sende öyle yap madem kahvaltı yapmıyorsun, kuru incir yada kuru kayısının arasına bir ceviz koy ye
aman suyu ihmal etme canım, ben oje ile yazdım üzerine
iz diye, kimse içmez o şişelerden, 2 lt bitiririm fazlasını da içmeye çalışırım işe yarıyor ne kadar içtiğini görüyorsun
wallahii hayatım konu da çok önemli tabii
eğer milletin içinde sana bişiy söylerse ağzını burnunu kırmak yerine
lafınla oturt yerine, ben hiç duymazlıktan gelenlerden olamadım ne güzel olabilmek ama
eğer haklıysan hakkını yedirme sakın, ama çok da sınırı aşma haklıyken haksız duruma düşersin kuşum benim
canını sıkma, aldırmıyormuş gibi inadına kahkahalar at
karnın gurulduyorsa asla o şekilde yatma
2-3 yudum light yada yarım sağlı süt iç, hem hazımsızlığa iyi gelir
hemde miden guruldamaz rahat uyursun
sarılır öper barışırımm ki kaldıki ben vallahi kimseyi kırmam incitmemm
herkes yuvasında huzurlu olsun saglıklı sıhhatli olsun isterimm
benimde şansım işte hep böyle yandan çarklılara denk geliyom iki dakkada satıyolar adamı
canım nasılsınn?haklısın yawrum da sıkı patlicam ama sataşırca hanımlıgı falan takamicamm vallagünaydın arkadaşlar...
bakıyorumda güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum
veremeyenlerde haftaya inşş.
canlarımmm güzel dilekler ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yanımda olduğunuzu bilmek beni duygulandırdı :85: hepinizi çok seviyorum böyle bi ortamda olmam büyük bi şans, inanınki bu özlemim bitsinde sonucu isterse 95 olsunnasılsa kilodan kurtulmanın yollarını öğrendik hep birlikte
canım ikinizede tüüüüüünazar deymez inşşş....
denizcim bu sıkıntılar içinde kilo verememen normal kendini boş yere kasma hayırlısıyla taşınıp yerleşince eski düzenine dönersin....
sevdacım kadın toplum içinde konuşacak gibi dengesizse elbette sende alta kalmayıp tabi onun seviyesine inmeden cevabını verirsin. sakın kendini kaybetme yoksa sen haksız duruma düşersin canım....
ayşecim sanada geçmiş olsunskıntılı günler geçirmişsin dikkat ette sende yakalanma canım, şimdi iyilerdir umarım, buna rağmen kilo verbilmen çok güzel
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizben filiz
unuttuklarım varsa kusura bakmayın, kendinize iyi bakın görüşürüz :80:
ama sataşmadan insan evladı gibi durursa sıkıntı yok Allah yolunu açık etsin derimm:)
canım haklısınn inşş. akıllanıcamm inşş. boşuna deveye diken, insana......... kazık atan yaranır! dememişlerGÜNAYDDDIIIINNNNN hava çok soğuk cicilerr donuyorummmm.hemen ballı tarçınlı suyumu yaptım sıcacıkkk içiyorummm. e hadi kalkın diyemiyorum hafta sonu oldugu için. yatınnnn gari bugun
canım bide samimi arkadaşın ölemiiiii. bende zamanla çok kazık yedim yedim daha akıllanmadım.umarım sen erken akıllanırsın. toplum arasında tartışmak hiç hoş olmaz. sen onada burası yeri değil başbaşa yapalım tartışmamızı de. yok ısrarlıysa seni duymuyorum de ve işine devam et canım.üzülsennmi kızsannı belli değil.sabret canım
canım ben nisanda başladım 93 kg ile. buraya geldiğimde 82 idim. bayramdan sonra tabi gezmelerden şaştım anca 1 kg verdim bu ay. ama hede en az 60
canım kahvaltıda ye ekmeğini. diğer öğünlerdede pilav makarna yiyeceksen tabi bunlar 2 yk. ekmeği bırak. dengele böylece canım. ben karatay değilde ona benzer bi diyet yaptım. 15 gün peynir dışında süt ve ürünleri ve hiçbir bakliyat unlu gıda yemedim. şekerde sıfırdı. 15 gün dayandım ama tekrar az az başlayınca baktımki ekmeksizde oluyo. sende dene canım.
teşekkürler canım hoşgeldin ben tülin.
canım bence ekmek çok olmuş.dolma yanında yemeseydin. ekmekte çabuk acıktırıyo çünkü. ama güzel yinedee
mehaba canım zayıflayalım tabi. hoşgeldin ben tülin:
canım menü güzelde. sen o yorgunlukla 13.30da nasıl spor yapacaksın. ya 6 saat zaten yürüyeceksin sınıfta. gel callanı yap hergün. ama sporunu hafta sonuna kaydır. bide iyi hissedersen yap sporunu.suyunu artır bolca. sirkeli suyuda 3 defa çok gördüm ben. okuldan çıkarken süt iç bence canım
hayırlısı bakalım da hiç ugrasamicam o densiz kadınla
dogru diyon yawrum yaa hiçç muhattabım degil zatiiigünaydın kızlarrrrrr
bendee sabahçıyım tülincim erkenden kalktım benim bebelerde grip oldular bi kurtulamadık hastalıktan yaaa
agız göz akıp duruyorr
izlemcim
diyetisyen degişmiş neymiş yag su ölçümü yapılıyormuşşş filan filan yani açıkcası bu kadar kilo veridm
kalan 3-5 içindee hiççç okadar para veremiycem yani
nilgün
bencede cnm ya bak sen erken kalkma okadar bizi okumak için
ve sipero 13:30 da yapamazsın sanırım 5-6 arası daha uygun olurr
tabi bilemiyorum çocuklar kaçta geliyor filan amaa hani sen daha iyi ayarlarsın
sevdaa
ay cnmm ya vallahi hiç muhattap alma
gerekirse bir iki laf söyleee bende şöle umursamayan tilerden olmak çok isteridm ama olamıyoruz işte
ennn yakın zamanda bunalrı yaşamış biri olarak gerçekten insanın sinirleri çok bozuluyor
kızlarrrrr ben bi türlü toparlayamıyorum yahuuu
tekrardan monti diyetimi yapsam diye düşünüyorum ama bilemiyorumkii:44::44::44:
sonuç alırım diyosan yap montiyi bebeemm inşş. istediğin gibi olurrr
ayyy filizimmm ne güldüm yazdıgını öyle yapıyım dimi saçından tuttugum gibi b-fitte sürükliyimm şunu bi akıllansınngünaydın kızlar
walla bu hafta çok güzel kilolar gitmiş hepinizi tek tek tebrik ediyorum.kocaman öpüyorum:)
sevdacım niye bu kadar sinirlendirdi seni...anlamadım b-fit 'e yazılmasına yardımcı olacak kadar samimiyken nasıl bu hale gelebiliyor ilişkiler...bende annene katılıyorum.baktın çok üstüne geliyor saçından tut sürükler:)dermişim şaka şaka yanından uzaklaşşş...durduk yere laf atma kendi konuşsun kendi dinlesin...
ayşecim çok geçmiş olsun walla okul dönemi başladı düzene girdin tatil sana hiç yaramıyor 1 hafta düzenli yapamamıştın diyetini...şimdi eski ayşe aramıza katıldı...bu aralar resim eklemiyorsunn...
nilgün canım 5:45 te kalkma mı walla süpersin maşallah bünyen bu tempoya ii dayanıyor.akşam kaçta yatmayı düşünüyorsun.biliyorsun düzenli uykuda kilo veriminde çok faydalı...kendini çok sıkıp bunaltma,müsli ve mevye yersin öğlen okulda...aralarda da kuru incir,kayısı...eşin izninde memlekete mi,gidecek?niye sizinle aynı dönem almadı birlikte tatil yapmadınız....kızlar içinde ii olurdu,sizin için de....
izlem canım benimde kendime ait şişem var kafaya dikip lıkır lıkr içiyordum fakat havalar soğudu canım hiç içmek istemiyor.wc sürekli gitmek bile içimi donduruyor...ben bişey duymuştum suyu oturarak yudum yudum içmek gerekiyormuş yağlar gitmesi için benim gibi içilirse idrarla hemen çıkıyormuş...bende tekrar yeşil çay içmeye başladım ve bu aralar sace nescafe çok içiyorum zararlı olduğunu biliyorum fakat içmeden yapamıyorum kokusu süper çikolata yer gibi düşünüyorum:)
yağmur çizmeleri almıştım fuşya rengi hamile kalınca bacaklarım o kadar tombullaştı ki çuk diye baldırıma oturdu giyemedim...bu yıl kısmetse giyeceğim ama iş yerine çok tuhaf kaçar artık haftasonu giyeceğim ama neyle kombin edeceğim karar veremedim kot elbise altına mus çorap mı giysem?keşke zayıf olsam mus çorap,şortla giysem...
tülincim seninle diyete başlayan kilolu bir tanıdığın vardı onu teşvik ediyordun.o ne durumda ilerleme var mı,yerinde mi sayıyor?
aramıza katılan yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sefalar getirsiniz....amaç ne olursa olsun bebek,sağlık,güzellik yada kendini daha çok beğenmek için inş.herkes istediği kilosuna kavuşur ve mutlu olur...kilo olduğundan yaşça daha büyük gösteriyor insan,alışverişe çıkmak bişey bulalamak ve herkesin olumsuz bişmiş bilmiş konuşmaları insanı hasta ediyor...umarım tez zamanda hedefimize ulaşırız sağlıkla...
banucum ben cumartesi günleri çalışıyorum hatta pazarları dönüşümlü 2-3 haftada bir pazar çalışıyorum...önceden karar verilirse ona göre buradaki programımı değiştiririrm...Ankara'da olan sen ben-arzu var sanırım kızlar Ankara'da olana bizimle buluşmak isteyen başka arkadaşlar varsa memnun oluruz güzel bir buluşma olur...
neler nelerr havasından tafrasından bıktım usandım artıkk takk etti yani canımaa
canım çok haklısınn vallahii bugün b-fitin sahibeleriylede konuştum biraz onun oldugu saatlere denk gelirsem bentatlım bazen en yakın arkadaşlarımız dediğimiz insanlar bile bizi alt-üst edebiliyor ve kimse ile çirkefleşmiyeceğim dediğin konularda bile çirkefleştiriyorlar insanı....yüzünü görme,sesini duyma,istemiyorsan asla konuşma ama polemiğe girme,yüzyüze gelirsen girersin insan kendine hakim olamaz ama yanyana gelmemeye çalış...b-fit saatleri çok esnek onun olmayacağı zamanları seç,zaten orada tartışamazsın sahibeleri mutlaka asi tarafı uyarır,uyarılma ,sen asi olma,hanımefendiliğinden ödün verme...sen onsuz saatleri seç hatta ilk girdiğinde varsa hemen terket orayı,sakın güzelim ..svda ne fena,ne çirkef aman aman dedirtcek konuma gelmesin olay...çok üzüldüm Allah böyle insanları hayatımıza sokmasın...
canım inşallah hazirana kadar dediğin gibi çıtır olursun,kolay gelsin diyorum iradeni bozma ,bu arada ben Gülay....
gayet güzel,biraz pahalı mı ne
valla bu anlattıkların bizce güzel olurda sen uygulucan dimi arkadaşım,bana kızmamış olmana sevindim ,ama iyi oldu bak
ilk bana yaparsın kesin o kızmalarıbazen hakediyom kuzum
sen varya sen çok kaçaksın,ne gelmiyon kızım sen ...yoksa diyet miyet yokmu heeeeee
günaydın bayanlar.....ben bugün hatta dün de kötüydüm midem bulandı tüm gece ,kuşkularım artıyor.....psikolojikmi bilmiyorum.....gelene kadar bana huuzur yok.....Allahım hayırlısını eyle hakkımda....
tülin canım yine istikrarla devam ediyorsun,kızım sen makinamısın... gidip geliyon düzene hemen giriyon... sırrın ne senin
kafeye çıkarım muhattap olmak istemiyorum dedimm onlarda sevda hanımcım olurr siz nasıl rahat edersenizz öyle davranınn dediler sagolsunlarrr
çok teşekkür ederimm canımmm bu hafta sıkı diyet iyi spor sonuç verdi valla bugün cıvıttım amaaaMerhabalar,güzel kilolar gidilmiş,dün bir kaç sayfa okumuştum ama yazamamıştım.Sevda tebrik ediyorum,maşallah bu hafta çok güzel vermişsiniz.Başka arkadaşlarda vardı,2, 2.1 gibi ama şu anda hatırlayamadım,az ya da çok veren herkesi kutluyorum.Sabit ya da alanlar da moral bozmadan haftaya artık diyelim.Ben de bu hafta(kaçamak az yaptığım halde) sadece 0.2 vermişim ki çarşamba günü 64.1 i görmüştüm.Amaaan neyse hafta devam ederiz,zamanımız bol nasıl olsa...
Ama bugün kendime yeme tatili ilan ettim,uzun zamandan sonra (belki 1 yıl)kahvaltıda 1 tk çilek reçeli ve bal yedim.Ekmek denge idi yine ama 2 dilimdi.Öğlene de döner yiyeceğim,bakalım, başka kaçamaklarım da olabilir.Şimdi de beyaz leblebiyle(1 kase,1 çay bardağından fazla alıyor) çay içiyorum.Nilgün'ün ıslak keki de fırında,pişiyor,ondan da 1 dilim yemeyi düşünüyorum.Bugün böyle,yarın kaldığım yerden diyete devam edeceğim inşallah.
nerdeyse 1 avuç misket çikolata yedimm
sen hakettin güzelim çoktan yap kaçamagını birgün ne olurr kii
sana kaçamak işlemez korkar düzeninden azminden maşallahhhh
sen her halinlee çok güzelsinnn çukulata prensesimm ister 72 ister 75 bebek gibi bir durulugun varrYok izlemcim yanlış değil artık 75'im...
ama sen yinede düşş annem istediğin kiloyaa kafan rahat etsinn
bende öyle düşündüm yawrum yaa haklısın da inşş. bulaşmaz banaa çenemi tutabilecegimi sanmıyorummsevdacım yakın arkadaş olması insanı dahada üzer haklısın. ama onun seviyesine inme canım. ve mümkünse ondan ayrı saatlerde git spora
bunu beğendim canım güzelmiş. ailendekilerin iyileşmesine de sevindim. tekrar geçmiş olsun. seni okudukça bana da azim geliyor. şu sıralar çok az gidiyor. sporu bile bırakmıştım. senden özenip tekrar başladım
banu ve filiz buluşmayı ben de çok isterim. bu ay kayınvaldemle bir misafirliğe gidicez. tarihi belli değil. gitmezsem bir sürü laf eder arkamdan. birde büyük ihtimal annemler gelecek bu ay. kalça kemiğine protez takılacak.buradaki doktorların fikrini almak istiyor. bu günlere gelmez inşallah buluşma tarihi. çünkü yüzyüze görüşmeyi çok isterim
canım geçmiş olsun sol kolundada bir agrı mevcutsa veya kolunda kasılmalar söz konusuysa görün doktora Allah korusun kalpp olabilirrkalorı cetvelım var cnm kendm sıtelerden toplayıp sevdıgım ve yaptıklarıma gore cetvel tuttum .
oyle yapayım kendım lıste olusturayım pekı lıstmde 1300 -1500 kalorıyı gecmıycek sekılde hazırlarken ıcınde az tatlı yesemde olurmu ?
yy ve dıyet yogurt yemedım hıc hep ty kaymaksız yogurt alırım ben oyle aayım ozaman.
dıyete baslıycamda hanımlar cıgerlerımı mı usuttum neyaptım bılmıyorum oksuruyorum oksurtukxce sırtım fılan acıyor.
bırde hanımlar neden bılmıyorum yıne usttum mu uzerıne mı yattım yoksa adet donemım dıye mı bılemedım sol gogsum agrıyor bayaga.
birde kalbım sıkısıyor ya onceden de ara ara sırtım fılan agrıdı :S yolda cıgerrlermı usutum dıyemı kalbım sıkıyor yoksa kalbımde bır sorun mu var bılemedım
sizce neden olabılrı ?
Ben de Ayşe gibi nostaljik takılayım dedim.07.03.2011 de 91.2 ile diyete başlamıştım.Hiç ara vermeden 20 gün sonra 27 mart 2011 pazar günü burayı bulmuşum.Bu 27 marttaki ilk mesajım.Hedefimi sonradan 57 ye almışım.
Bu da 01.04.2011 cuma günkü mesajım.Daha sonraki cuma da bildirim yapmış ve listeye girmiştim.
Burayı,sizleri bulmakla ve bırakmamakla ne kadar doğru yapmışım.
canım sana 41.5 kere maşallahh diyorumm bende martta başladım 10 kilo anca verdim ama şu zıkkım bogazımı tutmadım dogru dürüst bişiler yapmadımm sen fazlasıylaaa hakettinnnn inşş. hersey gönlünce olsunn