80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevda ben bugün eksik kalan listemi tamamlıyacaktım ama olmadı.
önümüzdeki cuma baslayalım olurmu. cumadan cumaya daha motive oluruz. bi pürüz var ama yazarım sana bi ara.
olur yavru kuşum olurr yaz güzelim hayır olsun inşşşş.
sultanımmm aminn kuşumm inşş. Allah hepimize çok versin kuuuu
başla bebem başla gerçi senin bi fazlalıgın yok maşallah ama kendini daha iyi hissedersinn
canım teşekkür ederimm birincilik sıkıntı degill kuzum inşş. hep böyle devam edelim de birincilik şöyle dursunn
az olsun bizim olsun dimi ortimm
est. güzelimm çok sevindim düşmesine:) inşş. azmin hiç bozulmaz böyle devam edersin sanada bol şanss canım
canımm ben sana inan çok güveniyorumm bi başlicaksın pir başlicaksınn tutabilene aşk olsun misali olucak yaniii
hadi ortimmm iki gün sık kendini gelir gerisiii
canımmm teşekkür ederizzzz
sevgili zum anneciğin doğru söylyor onun dediği yap seviyesine inme bence... ,:)
haklısın canımm teşekkür ederimm........
canım annen kesinlikle haklı.kötü mal sahibinindir senin seviyene inmeyeceğim de içinden şarkı mırıldan kulağını onun dediklerine tıka ve yoluna devam et
bence
haklısın güzelimm ilgin için teşekkür ederim....
haklısın yawrum ya deliyle deli olmamak gerekkk sagol canım
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
hoşgeldin canım ben sevda hayırlı olsun inşşşş. azmin daim olsunn
haklısın ortimm inşş. kendimi tutabilirimm sagoll bebeemm
çok haklısın yawrum hayy agzını öpiyimmm bugün karşılaşmadık karşılaşmamak için akşam gittim sporaa
ALLAHIM GÖKTEN HÜLYA AVŞAR YAĞSA, BANA NURİ ALÇO DÜŞÜYOOO
NE ŞANSSIZIM BEN YAAA
Canım haklıyım tabi haksız olsam özür dilemekten gocunmam arkadasım seni kırdıysam özür dilerim derimm
sarılır öper barışırımm ki kaldıki ben vallahi kimseyi kırmam incitmemm
herkes yuvasında huzurlu olsun saglıklı sıhhatli olsun isterimm
benimde şansım işte hep böyle yandan çarklılara denk geliyom iki dakkada satıyolar adamı
canım nasılsınn?haklısın yawrum da sıkı patlicam ama sataşırca hanımlıgı falan takamicamm valla
ama sataşmadan insan evladı gibi durursa sıkıntı yok Allah yolunu açık etsin derimm:)
canım haklısınn inşş. akıllanıcamm inşş. boşuna deveye diken, insana......... kazık atan yaranır! dememişler
hayırlısı bakalım da hiç ugrasamicam o densiz kadınla
dogru diyon yawrum yaa hiçç muhattabım degil zatiii
sonuç alırım diyosan yap montiyi bebeemm inşş. istediğin gibi olurrr
ayyy filizimmm ne güldüm yazdıgını öyle yapıyım dimi saçından tuttugum gibi b-fitte sürükliyimm şunu bi akıllansınn yawrum çok mızmız hep susucan herşeye hee dicen milletin dedikodusunu edicek göz yumucann
neler nelerr havasından tafrasından bıktım usandım artıkk takk etti yani canımaa
canım çok haklısınn vallahii bugün b-fitin sahibeleriylede konuştum biraz onun oldugu saatlere denk gelirsem ben
kafeye çıkarım muhattap olmak istemiyorum dedimm onlarda sevda hanımcım olurr siz nasıl rahat edersenizz öyle davranınn dediler sagolsunlarrr
çok teşekkür ederimm canımmm bu hafta sıkı diyet iyi spor sonuç verdi valla bugün cıvıttım amaaa
nerdeyse 1 avuç misket çikolata yedimm
sen hakettin güzelim çoktan yap kaçamagını birgün ne olurr kii
sana kaçamak işlemez korkar düzeninden azminden maşallahhhh
Yok izlemcim yanlış değil artık 75'im...
sen her halinlee çok güzelsinnn çukulata prensesimm ister 72 ister 75 bebek gibi bir durulugun varr
ama sen yinede düşş annem istediğin kiloyaa kafan rahat etsinn
bende öyle düşündüm yawrum yaa haklısın da inşş. bulaşmaz banaa çenemi tutabilecegimi sanmıyorumm
canım geçmiş olsun sol kolundada bir agrı mevcutsa veya kolunda kasılmalar söz konusuysa görün doktora Allah korusun kalpp olabilirr

canım sana 41.5 kere maşallahh diyorumm bende martta başladım 10 kilo anca verdim ama şu zıkkım bogazımı tutmadım dogru dürüst bişiler yapmadımm sen fazlasıylaaa hakettinnnn inşş. hersey gönlünce olsunn

füsunun aziminden sonra utanarak bugunkü menüm

uyanınca: 1 yk yoğurt içine çörek otu keten tohumu /1 kupa ballı tarçınlı çay/1kuru kayısı

sabah : 1 kupa çay / 1 dilim denge ekmek / 2 yk lor / dom-sal / 4 kızarmış patates

ara: yok

öğle: 2 tavuk baget / 3 kaşık kuru fasülye / salata / 1 yk pilaz

ara : 1 izmir lokma tatlı / 1 ısırık gözleme

akşam: 5 yk kuru fasülye / 7 acı süs biber / 2 yk yoğurt / 3 yk pilav /salata

ara: aslında ara değil hemen yemeğin üstüne 2 lokma tatlısı

2 lt su. bugun aslında izin günü olsun dedim ama çok olmuş yaaa. ben 3 4 gündür hiç ama hiç doymuyorum. bi el atın banaaaaaa.

sevda bu ne uzun alıntı kııııı
ben olsam hepsini birbirine sokardım alıntıların.
bu arada noldu spor salonunda karşılaştınızmı kavgalı oldugun arkadasınla
noldu merak ettim

Son düzenleme:

anladım canım sağol.bazen sandvic yaparım diyorum ama işte çantada eziliyor dışarıda yediğimde genelde ızgara tercih ediyorum ya da çorba salata felan.önceleri böylemiydi peeeh burger kingte whooper menü mc donaldsta dondurmalı elmalı tatlı kahve dünyasında karamelli kremalı frappe

of of aslında dertliyim kızlar.dert demeyelimde kafam karışık.gönül meselesi felan değil bildiğin gelecek kaygısı.bu sene 3.sınıfım seneye inşallah edebiyat mezunu olucam.( yazım hatalarımı dikkate almayınız )

sorun şu ki hala mezun olduktan sonra ne yapacağıma karar veremedim.formasyon aldığım için sene kaybı olmadan kpssye girebilirim.yani inşallah iyi puan tutarsa lise öğretmeni olmak isterim.aramızda öğretmen arkadaslar var aslında öğretmenlik mesleği yorucu mu tatiller ne bileyim işte tecrübelerini bana aktarsalar süper olur yani hadi öğretmen olmaya karar verdim lisede öğretmenlik benim yapabileceğim birşey mi yan kendi lise dönemimden biliyorum yüz veren hocanın tepesine çıkılır sert olan hocanın arkasından konuşulurdu.ben yapı olarak sert bir insan değilim hatta dersi eğlenceli geçirecek planlar yapıyorum şimdiden.ama genç tecrübesiz eh eli yüzü düzgün:82: ve minyon bir öğretmende liseliler için baya bir uğraş kaynağı olabilir.ilkokulda türkçe öğretmenliği yapsam ufak çocuklarla ugraşabilir miyim bilemiyorum.hepsini geçtim hadi kpssde bir puan yaptım ve doguya atandım diyelim.kız başıma nasıl yaparım orda.hayatımda gelecek planladıgım bir erkekte yok yani beni yanlız bırakmayacak zaten duygusal ve cabuk bunalıma girebilen bir insanım yalnızlıktan ölürüm ama tatilleri maaşı çalışma saatleri de cazip geliyor.yani öğretmenlikle ilgili kesin bir karar veremedim.

2. şansım akademik kariyer olabilir.bizim bölümde halk bilimi kürsüsüne ilgi duyuyorum ve sadece o bölümde yapabilimişim gibi geliyor.ama zaten okul muhtemelen bir yıl uzatmalı bitmiş olacak üzerine birde yüksek lisan hem maddi acıdan bir kazancım değil aksine kaybım olacak.onu gectim öğrencilik hic bitmeyecek.dersler tez hazırlama bilmem ne.ee 2 yıl yüksek lisans yapınca doktora yapmazsan o yüksek lisansında bir anlamı kalmıyor.akademisyenlikte sürekli çalışmak ve devamlı öğrenci konumunda olmak acısından zor.babamın tercihi akademik kariyer adama diyorum baba sen benim profösörlüğümü göremezsin ki Allah gecinden versin yani bende bildigin ihtiyar olucam çünkü diyorum

önce kpssye girip bir yere atanıp o atandıgım yerdeki üniversite de istedigim bölüm varsa orada yüksek lisans yapsam hem iş hem okul zor olur hem nereye atanıcam belli değil ki.

dershane de çalışsam ne gecen belli ne gündüzün tatiller cok az maaşta yeterli değilmiş pek.hem devlet gibi olmaz sonucta.

cok uzun oldu içimi döktüm okumayın isterseniz boşverin.okuldakilerde aynı dertlerden muzdarip onlarla derteşemiyorum.kendi kendimi yiyorum anca.çünkü artık hayatım düzene girsin istiyorum;
-kilo vereyim,
-kendi paramı kazanayım,
-beni seven biri girsin hayatıma
-kendi hayatımı kurayım.kendi evim olsun eşyalarım...kendime ait bir düzenim olsun işte.mutlu bir yuvam olsun şimdi yaşın küçük diyebilirsiniz (21 yaşındayım) ama çok anaç bir ruha sahibim. erken anne olmak istiyorum mesela.aşk dolu bir evlilğim olsun ben ona yemekler yapayım o bana sürprizler yapsın

21imde evlenecek değilim ama bugüne kadar hayatıma biri girmediğim için heves ediyorum işte anlayın beni

ben eski azimli nilgünü gördüm bian. inş devamı gelir. gerçi cokta koyvermiş degildin. valla su sana ugrayan azimden azda bana yolla

nilgünnnn
yaaa sorma kurabiye ve gevrek almıştım d.günü için allahım dibini görene kadar yeidm ya
bir daha almıycam en iyisi almamamkk bu tip şeyleriii
2 gevrek 1 kurabiye kaldı atıcam vallahiii

zekiyecim
bulursam sanada söyleirmmm cnm bakmayı düşünüyorum ilk fırsatta

izlemm
yeni okudum birirnin alıntısında kardeşinin pizza vakasınıı
ayy ne denir bilmiyorumki yememesi laızm tabi
evlenincede kilo alıcakk:44::44::44::44:
umarım sana imrenip dogru yolu bulur

el yerine çanta atsam olur muuu
noluyoz kuşumm nazara mı geldinn hadi bakalım yarından itibaren o midene söyle üzmesin
seni çabuk doysunn olur mu bebeemm
sevda bu ne uzun alıntı kııııı
ben olsam hepsini birbirine sokardım alıntıların.
bu arada noldu spor salonunda karşılaştınızmı kavgalı oldugun arkadasınla
noldu merak ettim

yok yawrum karşılaşmadım bugün b-fitteki hocam akşam yemegine geldi bana önce dükkana geçtik sonra eve geçtikk çok güzeldi sohbet pazarteside ben kahvaltıya gidicem inş.
o sabah gelmiş ben akşam gittim bilerek karşılaşmiyim diyee
özeline cevap verdim minnak kuşumm

kııızzzzz bbaaaalllllııımmm ben seni yerimm yerrrr..ayyy ablalığım depreştiiii. canım kendimden örnek vereyim. ben 32 yaşındayım.eşimle 24 yaşımda ünv. son senesinde evlendim ve hayallerime bay byyyy yaptımmm.ben dahil tanıdıgım herkes evlenmeme şaşırdı daha işyeri açacak kariyer yapacaktım.hiç düşlemediğim beklemediğim bi hayatta buldum kendimi..okul ev eş falan..ve hala iş arıyorum yıllardır.iyikide evlenmişim diyorum şimdi.ama hayallerimde olsaydıda evlenseydim fenamı olurdu yaaa..neyse hayat öyleki beklenmedik süprizleride getiriyor aniden. sen yine kafanda planlarını yap hayallerini kur ve asla vazgeçme. ha bu arada sevdiğin biri olursa oda bilsin hayallerini ve o doğrultuda devam et ilişkine.bende okulda kalmayı düşündüm ama oku oku nereye kadar..hep altsın hep alt. en güzeli öğretmenlik canım. öğretmen olan arkadaşlarım daha iyi bilgiler verir sana elbette.ama babanıda alıştır akademik kariyer yapmamaya karar verirsen. en çok aileler yıpranıyor.onlarda bizim adımıza hayaller kurup sonra olmayınca çok üzülüyor.hakkında hayırlısı olsun canım benimmm hayırlı kısmetler çıksın gönlüneee

el yerine çanta atsam olur muuu
noluyoz kuşumm nazara mı geldinn hadi bakalım yarından itibaren o midene söyle üzmesin
seni çabuk doysunn olur mu bebeemm

at canım attt. haketti bu kafammm..salatayı 2 katınamı çıkarsam.ben 2 dom.1 saltlk soğanla yapıyorum. eşimde yiyince miktar artıyo tabide benim yediğim bu kadardır. ay ne yapsam.

canım benim niye okumayalım çok güzel ifade etmişsin kendinii
okulunu hele bir bitirr inşş. hayırlısı ile herşey olur merak etmee
inşşş. hayatına seni çok ama çokkkk sevenn bir erkekk girerr
ve eminim ki girecekk geç olsun güç olmasın seçici olmanı tavsiye ederim kimseye körü körüne baglanma
derimm ..inşş. çok mutlu olursunnnn
ahhhhh ahhhhhh keşke benide okutsalardı şinci ingilizce ögretmeni olmuştummm
ol kuzum ögretmenlikten güzel bişimi varrr
ama tabiki sen en dogru tercihi yaparsın ve en dogru kararı verirsinn
her daimm yapabilecegin bi işin olsunn bence ögretmenlik çok kutsal bi görevv rabbim herkese okuyacak para
ve arkasında destek olacak bir aile nasip etsinnn:85::85:
inşşş. canımm inşşşşş. istediğin herşeyy en güzel şekliyle hayırlısıyla olsun hayatındaaaa

kahvaltı: saat11 de bir dilim ekmek
yumurta yarım domates ve biraz salatalık 5 zeytin 3-4 dilim dilimlenmiş muz2 ince dilim peynir
ara 10 tane fındık
ara:bir tane incir-kuru
öğleden sonra 3-4 saat uyudum
akşam:çorba ve 2 ince dilim ekmeği üzerlerine peynir koyarak fırına verdim ekmekler tahıllı ekmeklerdendi
dışarı çıkacağımı yazmıştım ya yagmura yakalandım evde de canım peynir isteyuince böyle bir çözüm buldum...
2 litre su
3 bardak yeşil çay
bir adet kahvaltıdan yaklşık 2 saate sonra bir adet de akşam yemegi sonrası 1 mil yapabildim...
şimdi biraz badem yesem olur mu acaba...

bu arada tartılarınız ne marka kızlar memnun musunuz?

canım benimki arzum fitness çok çok memnunum.önce sinbonun vardı. tartılıp iniyodum tekrar tartıldıgımda farklı çıkıyodu deli oluyodum. ayşecimin tavsiyesiyle arzum aldım.çok iyi.hep aynı tartıyo.bide arzumun sotilleyi tavsiye etmişlerdi.fiyatı daha uygun hemde. bi bak istersen

inanmıyoruuuuummmm

ben nisanda 90 kilo ile basladım. sen martta baslamıssın ve bi senin verdigin kiloya bak birde benim aramızda sadece 1 ay var. suan senin bulundugun yerde olabilirdim bende
yuh olsun bana.utanıyorum kendimden.harikasın füsun valla.başarı hikayeni yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Yaaa aslında bünyeyle ilgili galiba,tamam diyeti sıkı tutuyorum,kaçamak yapmamaya özen gösteriyorum ama benim gibi olup da daha zor veren arkadaşlar var.Elimizden geldiğince yılmadan hedeflerimize ulaşalım,1 ay önce ya da sonra.Geç olsun ama olsun,sağlıklı olsun...
Bu arada bana ilk hoşgeldin diyen de Nilgün, siz olmuşsunuz.Daha sonra da Derya demiş.Tabii o zaman isimler yabancı geliyor.
Benim bugünkü yediklerimi bir duysanız,kilo almak isteyenler topiğinde olduğumu sanırsınız.Gözüm bayağı açmış,midemden hiç bahsetmiyorum bile...Umarım kilolar yerleşmeden hemen giderler.

canım bu devirde iş aş zor gerçektende. her işin bi zorlugu var. ama daha 3. sınıfmışsın. bu yılı bi atlat bakalım1 yılda neler neler degişir. belki biri girer hayatına gelecek kaygın azalır. belki dersin ben bunu yapıcam fikirlerin degişir. belki altarnatifler daha cazip gelir zamanla.
sen gönlünü ferah tut ve rabbine sıgın. hep hayırlısını iste hep hayırlısı de. deki onune cıkan ne olursa olsun buymuş hayırlısı diyebilesin. şimdiden kendini bunca sıkıntıya sokma. hayatı biraz sallamak gerekiyor. yoksa daha yolun coook uzun.

Merhabalar,hoşgeldiniz.Ben bir lisede matematik öğretmeniyim ve matematiği de mesleğimi de çok seviyorum..Şu an liseyi yeni bitirsem istediğim yer yine matematik öğretmenliği olurdu.İlk atanma yerim de güneydoğuydu,2 yıl kaldım.Genç-yaşlı,minyon -iri diye de bakmayın.Önemli olan sizin tutumunuz,sert ya da yumuşak değil klasik bir söz ama yerine göre tatlı -sert olmanız.Ayrıca sınıfa ve derse hakim olduğunuz takdirde de siz de öğrencilerizden takdir toplarsınız.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun...

Son düzenleme:

günaydın bende yapayım hemen bildirmi

geçen hafta 83.9

bu hafat 83.6

giden 300 gr

hedef 65

izlem sendeki spor aşkınaa bakkkkkkkk

bendekiii bildirime bak heleee

gözlerim şaşı olduu kendi yazılarımı bulamadım yahuuuuu

füsuncum evet ara ara geçmişe gitmek insanı motive ediyor....
ben 19 şubatta tartımı aldığımda 90 idi ama öncesi 100 den 10 kilo vermiştim al ver al ver derken en son yazın 93 olduğumu hatırlıyorum ama yılbaşı gibi şekeri tamamen bırakmıştım ama burayı geç buldum işte...
walla tülincim ilk hedef bayrama 73 ama olurmu bilmemkiii.....
inanmıyoruuuuummmm

ben nisanda 90 kilo ile basladım. sen martta baslamıssın ve bi senin verdigin kiloya bak birde benim aramızda sadece 1 ay var. suan senin bulundugun yerde olabilirdim bende
füsun kendini oku bence herkes imrendi sana.... maşallahhhh
süpersin yaa bak gördünmü spor başladımı tıkır tıkır gidecek gör bak....
bu arada ıslak kek süperdi canım ya tam ayarında birde akşam misafirlerim geldi hazır olmuş oldu...benimde bi aralar bir kekim vardı yaklaşık 2-3 yıldır yapmıyorum onu bulup yazayım size herkes çoook beğenirdi...
bende yaseminli yeşil çay aldım bugün deneyin güzel....
canımmm kendini o kadar güzel anlatmışsınki hepimiz aynı dönemlerden geçtik hepimiz aynı endişeleri yaşadık bende ingiliz dili mezunuyum ve formasyonu 3. sınıfın yazında almıştık ki sen gibi kararsızdım eşimle de 3. sınıfın 2. dönemi çıkmaya başlamıştık ki o beden eğitimci atanması çok zor... bir yandan okul bir yandan ilişki bir yandan aileyi ikna etmek bir yandan gelecek kaygısı ben ilk yıl atandaım eşimde benden 1 yıl sonra ve bir yıl sonrada evlilik bir yıl sonra çocuk derken hepsi inan sırasıyla oluyor bende ilk urfaya atandım eşim adıyamana sonra ben eş durumundan onun yanına derken şimdi benim memleketim denizli yani zamanı geldiğinde herşey sırasıyla oluyor tabiki her işin zorlukları olduğu gibi öğretmenliğin de zorlukları var ben ilköğretimdeyim eşim lisede ...
tavır tabiki önemli ve zamanla tecrübe çok önemli ilk başladığımda herşeyi çok ii bildiğimi zannediyordum ( fena da değildim aldığım tepkilerden) ama şimdi öğrenciye yaklaşım derste hakimiyet herşey zamana oturuyor...evet mesleğimiz çok özel bir meslek nesil yetiştiriyorsun bir nevi....
sana bir abla olarak 29 yaşındayım meslekte 6. yılım ilk tavsiyem anının tadını çıkar üniversite asla geri dönemeyeceğin bir dönem dolu dolu yaşa her anlamda... çünkü insanı inanılmaz geliştiriyor her yönden.....
sonra gözün hep açık olsun eş konusunda çünkü ömür geçirmek için birini seçiyorsun 3-5 ay değil...
gittiğin yer gerçekten samimi bir şekilde söylüyorum neresi olursa olsunordan öğreneceğin mutlaka çok şey var kültürüyle yaşamıyla....
sonrası zaten kadere inanırsan yazılmış bizler oynuyoruz sadece....

sewdacım sendemi ingilizceci olacaktın canım yaaa zaten bak sende beni çekern bişiler var....
bu arada tartılarınız ne marka kızlar memnun musunuz?
arzum sottile.....
tek geçerim hemde 30 lira....

füsuncum doğru söylemişsin 1 ay 2 ay geç olsun ama sağlıklı olsun nihayetinde bünyeler farklı ....
canını sıkma 1 günlük kaçamak hemen kilo olmaz yarın dengelersin....

çok güzel özetlemişsin füsuncum...
izlem sendeki spor aşkınaa bakkkkkkkk

bendekiii bildirime bak heleee

gözlerim şaşı olduu kendi yazılarımı bulamadım yahuuuuu
gece gece güldürdün beni banuuuu....

menüm

sabah
1 dilim tam buğday
tereyağlı yumurta
domates
marul
1 tk bal kaymak

ara
yarım elma

öğle
yarım dilim tam buğday
domates kuru soğan
marul
3 yk çorba
1 tk biber salçası
( biraz ondan bundan bir öğün oldu yazlık kışlık işinden dolayı)

ara
10 tane kadar üzüm
1 ısırık muz

akşam
6 yk taze fasülye
marul

ara
nilgüncüğümün kekinden minnacıkk bir parça

4.5 litre su
1 naneli yeşil çay
1 yaseminli yeşilçay
1 kayısılı form çayı
çoook şekersiz çay
booooool ev işi
misafir ağırlama

1 de gittiler ve ben anca oturdum sabahtır spor yapamadım ama acısını yarın çıkartırım.....

bende yatayım artık sabah babaanneme kahvaltıya gideceğiz öğleden sonra gelirim boool sporlu bir gün olacak inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…