80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

nilgün zekiye ii geceler ben kaçıom ..... bu arada eşimin bir kitabı var set halinde almıştı beden eğitimi ile ilgili şişmanlıkla başa çıkma yolları diye inanılmaz bilgiler var ben hepinize bi doktora gitmeyi teklif ediyorum en yakın zamanda tüm tahlilllerimizi yaptıralım bence diyet çok farklı bir süreç yanlışlarımız olabilir mesela benim bugünkü çok su içmem gibi az alınması da tehlikeli çoğuda...
gereğinden fazla alınan su çok idrarla kalsiyumun atılmasına sebeb oluyormuş bu sadece bunlardan biri ben okudukça yazacağım size bundan böyle 3-4 en ideali bence..
bugün 4.5 abarttım....bi yudum süt alayım bari ağzıma yatmadan giden kalsiyumlarım için....( açlığımdan değil sanki)

ii geceler.....

günaydınnnnnnnn
uyuyun anacımmmm dükkanı ben açıyım dedim bu sabahhh
bizimkiler kalkana kadar çubuk tarçınlı süt içeyim dedim ve sütümü yudumlarken aynı zamanda kkda sörfteyim
bu arada baskülümle daha yıldızlarımız barışmadı bakalım cumaya kadar belki barışırız

günaydııınnnn... senacım erkencisin sende günaydın canımmm.bende ballı tarçınlı suyumu hazırladım onu içiyorum canımmm. bugun herkes iksir yapsın olurmu.ben birazdan hazırlıycam.azda olsa sporda yapsak iyi olmazmııııııı

walla tülincim ilk hedef bayrama 73 ama olurmu bilmemkiii.....
.

canım sen bu azimle 71 i görürsün bayrama inşaalllahhhh.bende o niyetteyim hadi bakalımmmm

Evet bu devirde gerçekten zor.benim ne hayallerim vardı.anadolu üniversitesinde reklamcılık okuyacaktım.20 puan daha fazla alınca istanbul edebiyat seçtim.mantıklı bir karar verdiğimide düşünüyorum.ama işte insan düşünmeden edemiyor akademik düşünen arkadaslarımı bir görseniz hocalarla muhabbet içindeler hergün ales sınavına çalışıyorlar.öğretmenlik düşünenler kpss kurslarına yazıldılar.ben doğru düzgün hiç birşey yapmıyorum.zaten Rabbimden hep en hayırlısını istiyorum.teşekkür ederim b arada destek verdiğin için

işte ben liseli öğrencilerin olduğu bir sınıfta hakimiyet kurabilir miyim diye tereddüt ediyorum.bu ikinci dönem staj var gerçi deneyip görücez ama cok duygusal bir yapım var yani öğrenciler biraz diklensin bana oturup ağlarım gibi geliyor:18: eğer tecrübeyle geçerse bu kırılganlığım ne mutlu bana.ama işte dediğim gibi çabuk bunalan bir ruha sahibim.

çok teşekkür ederim sende cok güzel anlatmışsın inşallah benim de hayatımda her şey sırasıyla ve hayırlısıyla olur.ortaokul talebeleriyle daha rahat olunur belki bilemedim ama:44:
canım üniversite hayatının tadını çıkar diyorsunda öyle bir üniversitedeyim ki sorma gitsin.İstanbul üniversitesi siyasal tartışmalarla,eylemlerle çalkalanan bir okul yemin ediyorum doya doya yaşayamadım üniversite hayatımı.bütün kulupler yine sol görüşlü insanların yönetiminde ben bir tarafa cekilmek istemediğim için hiç bir kulube dahi giremedim.bizim sınıfta da çok birlik yoktur.herkesin kendi takıldıgı arkadasları vardır.benimde var bir kaç kişi ama hepsinin sevgilisi var birbirlerine vakit ayırıyorlar ben yalnız kalıyorum
benim hayatım derslerle ev arasında geçiyor hafta da bir kere de alışveriş merkezine gidiyorum o kadar.evdekilerle iyiyiz ama hepimiz farklı bölüm ders saatleri uymuyor.eş konusunda gözün açık demişsin bizim okulda erkek yokki anacım erkekler için mühendislik fakültesi neyse kızlar için edebiyat fakültesi odur.yani biriyle tanışma ortamımda yook.bu genç yaşımda solup gideceğim diye korkuyorum:2:

ay ablacığım çok sağol çok mutlu ettin beni inşallah bende senin gibi (sizin gibi) doğru kararlar verir mutlu olurum.ya inan çok uçuk hayallerim yok eskisi gibi.söyledim ya beni seven ve benimde sevdiğim biri olsun,bir işim iyi bir maaşım olsun huzurlu olayım yeter.böyle söyleyince arkadaslar için geçmiş diyorlar ama gerçekçi olmayı öğrendim artık.
ailemi çok takıyorum kafama.annem öğretmen olmamı istiyor babam akademisyen.nasıl işlediğini de bilmiyor bu işlerin ama işte profösör kızım var demek istiyor herhalde.srekli tez hazırlamak sürekli ders görmek düşününce o kadar zor geliyor ki. ama nebileyim bir yandan da bir ders kitabında adım geçer,bir tezim çok beğenilir önemli hissederim kendimi güzel olur.ben hayatım boyunca silik bir insan oldum.ikkinci plana attım kendimi.her anlamda ama.sınıfta bile kalkıp konuşmadım dogru düzgün.ezik bir insan değildim ama kendi kendimi sindirdim diyelim.belki akademik düşünürsem bu pasifliği atarım iyi olur diyorum ama söylediğiniz gibi kısmet herşey.

çok sağol okuduugun ve cevap verdiğin için
aa af cıktıgında devam etseydin keşke ingilizce öğretmenliğine ya da okumadıgın yılları açık öğretime alabiliyorsun diye biliyorum ama.hem uzaktan eğitim var artık bir çok okulda evinden dersleri sınavları takip ediyorsun.bir araştır istersen

artık kısmet diyorum valla.kpssyede hazırlanıcam alese de hangisi olursa artık.hem yüksek lisans yapınca öğretmenlikte maaşın yükselebiliyormuş.işte asıl o zaman karar verebilirim istediğim şeye yüksek lisansta baktm olmuyor öğretmenliğe geçerim.işte bende artık kendi pramı kazanmak istediğim için yüksek lisans ve öğretmenlik arasında kaldım:44:

arkadaşlar hepinize teşekkürler.içimi ferahlattınız ben yine tedibiri elden bırakmadan akışına bırakaym herşeyi.bir söz vardır;
"kısmetinde varsa eğer el getirir,yel getirir,sel getirir;kısmetinde yoksa eğer el götürür yel götürür,sel götürür.hepimiz için hakkımızzda hayırlısı

günaydınn fıstıklıı lokumlarımmm,ekmek kadayıflarımmm,limonlu chess kekleirmm

ayşe
cnm naptın sen yahu 4.5 lt su içilirmi vucuttaki elektronları atarsın çok tehlikeli
drlar alınan sıvıların 3l olmasını söylüyorlar çaylar filan dahil olmak üzereee
bende kayra hastanede yatarken yaptırcam cnm testlerimi üniversite hastanesinde

günaydın herkese...sekiz de kalkarım diyordum ona geliyordu kalkarken..günlerdir yorgunum ondan olablir..ama bu kadar az spor bile daha raha uyumamı sağlıyor...tartı önerileriniz için teşekkürler...benmki felix onore...ama benim diyetisyene giderkenki dönemde ordaki tanita cihazı ile arada 5 kilo bile fark olabliyordu... annemlrdeki 20 liralık sinbo bile her ölçümde aynı valla...benimki kabus..45 liraya almıştım geçen sene..şimdi arzum ve tefal e bakayım.. bir de meyve sıkacağı almak istiyorum...ama kullanır mıyım kendime güvenmiyorum...gerçi acti fry almıştım şimdi çok memnunum evde az yemek yapan bir insan olmama ragmen sık kullnıyorum...

cok tesekkur ederım denıycem onerını.
ballı ıhlamur fılan ıcıyorum bol bol fexofen fılan ıcıyorum.

canım geçmiş olsun.çok büyük ihtimalle soğuk algınlığı. ama yorgunlukta karışmış sanırım.çok çok sıcak tut kendini. bi dr a gitsende iyi olur canım.

...

sagol cnm..evet yol yorgunlugu hava degısımı fena etkıledı.bırde arabada klıma mı carptı ne yaptı bılemedım.

canım geçmiş olsun sol kolundada bir agrı mevcutsa veya kolunda kasılmalar söz konusuysa görün doktora Allah korusun kalpp olabilirr

cok tesekkur ederım
sırt agrısı kolda uyusma bır iki kere oldu.benımde aklıma hemen kalp geldı baba tarafımda kalp sorunu olunca ılk o geldı aklıam ama sureklı olan bır durum degıldı.
sırt agrısı sımdı yok buyuk ıhtrımla cam acık yatmakdan oldu dıye dusunuyorum uyusmamda yok artık.romatolog gıtmıstım ona dedım usutmussundur ondandır demıstı..
usuttum ya belkı yatıp dınlenmek yerıne temızlık fılan yapıyorum onun etkısı olabılır kalp sıkısması dıye dusundum eger gecmezse devam ederse kalp sıkısması fılan ozaman bayramda eve gıttıgımfe anne dıyecem kardıyologa mı gıderız dahıleyeymı ıste neresı en uygunsa o bılır goturur benı.

sımdıkı korkum gogsum.sol gogsumun sol yanı ara ara acıyor daha dogrusu sabahları kalkınca acıyuor.bu acı adetımden 1 gun once basladı hala devam edıyor adettden dolayımı bılemedım oda arkadasım adet doneımdne benım hep olur dedı.benımde ılk kez geldı basıma .acaba gogsumun uzerıne mı yatıyorum gece dırek farketmeden de ondan mı oluyor yoksa oksuruyorum oksurtukce sırtlarım fılan acıyor onun etksıımı gogsume vuruyor bılemedım.
bırde ılkkez elle muayene etmeyı denedım beceremedım sanırm gogsun kendı sertlıgı gelıyor elıme sadece bır yerde sankı gogus ucu cıvarında sankı bır yuvarlak bırsey vbarmıs gıbı geldı sonrada bulamadım onu .acaba gogun kendı yapıımı bılemedım.bayrama kadar gecmesse eve gıttıgımde anneme kontrol ettırırım gosgsumu olmadı doktora artık

hanı daha 3 hafta once hastaneye gttım sedımım kan tahlılerım fılan normal dı bırsey olsa ozamanda bellı olurdu dımı hanımlar.
2hatta daha once yaklasık 2 ay once gıttım sedımım yuksekdı hemoglobın fılan normaldı osedımım dusmus bır sorun yok dedı doktor.

korkmaya basladımda

bu arada cuma tartılamdığım için bugün kilo bildirimi yapacağım..87.2 ile geçen hafta persembe başlamıştım...bugün tartım 86.2...

geçmiş olsun canım ihmal etmeden bir kardiyoloğa görün bence egzersiz ile tetiklenen agrılar kardiyolojik sorunların göstergesi olabliyor..yaşın gençtir muhtemelen ama aile hikayesi önemli...sediamantasyon enfeksiyon ile ilgili durumlarda veya romatolojik hastalıklarda yükselebiliyo..

günaydın tatlım...kahvaltımızı yaptık kayısılı form çayımla kkdayım...evet cnm hava güzel bizde akşam üstü dışarı çıkıcaz...proqramımız var..bolbol yüyürüm inşallah....

canım benim senin gibi de sizi boşver ..aklı başında mantıklı bi gecç kız oldugun belli canım maşallah.bende ist.üni. avcılarda okudum karışıklıklar beyazıttaki kadar yoktu ama hissediliyodu gruplar. yaşam şeklimiz benziyo canım.bende çekingenlikten hiçbir teklife evet dememiştim okulda. arkadaş ortamında delidoluydum ama diğer konularda kapalıydım.sen dediğin gibi alesede kpssyede hazırlan.aslında çoğu zaman ailelerimize uygun kararlar almak zorunda hissediyoruz kendimizi ama sen önce kendi isteğini göz önüne al beyzacım.canım benimmm
günaydınn fıstıklıı lokumlarımmm,ekmek kadayıflarımmm,limonlu chess kekleirmm

benden güzel ekmek kadafıyı olurrrr
lesli ile yürüme zamanı!!!
maşallah bende dışarda turlıycam şimdiii
canım bizimkilerde de kalp, şeker , tansiyon hepsi var. bende de 90 kg lardayken hızlı kalp atışı ve tansiyon vardı. zayıfladığımda çok şükür geçmeye başladı. yinede dr a git ailenin yanına gidince. büyük ihtimalle soğukalgınlıgından.öğrencimisin sende canım unuttum inan. yaşını adını hatırlamıyorum.genç kızlarda bezeler olabiliyor. ağrı olunca korkmayın derler. sen yinede tedbirli ol. geçmiş olsun canımmm

kızlarrr dünüm çok kötü geçti
halbuki hiçte 2.küsür verdim yerim tabi filan modunda degildim hiçç
ablamlar çagırdı gece dükkanı kapatınca 11 gibi gittikk
2 gibi geri kalktık ama ne olduysa o sırada olduu
biraz cips, biraz meze falan yedim içtim işte

aslında çokta üzgün degilim
çünkü kendi kendime bir karar almıştım ve
hafta içi sıfırrr kaçamakkk yappp iyi kilo verrr
boll bolll spor ve hareket et dedimm ve yaptımm:)

hafta sonu istediğini yee dedimm ama gece yee dememiştimm
neyse bugün inşş. iyi gecer dicemmm
saat 12 de uyandımm
bir tabak dolusu üzümm
bir tane elmalı soda
iki dilim etimek varya onun üstüne krem peynir sürdüm
yedim kahvaltıya bakınn

şimdide fırına çipura verdim pişsinn
fırında balık ve karışık turşu yicemmm acıkınca
(turşuyu anacım yapmışş)

öyle işte ama hafta içi yine eski düzenn devammm
yoksa kendime olan inancımı hepten kaybedicemm

öyle işteee minnak kuşlarımmm:97::97::97:

sevdamm senin yedigide ne var kuuu sen benim yeidkleirmi görsennn
gözleirn şaşı olmakla kalmaz yerinden fırlar anacımmm

şu kayranınn ameliyatından sonra ancak toparlarım sanırım ben e birde bayram giriyor ozman araya

bayram sonu ancakkk ben kilo vermeye başlarım sanırım
zatenn önümüzdeki haftalarda kilo vermeyi planlamıyorumm

canım benimm kayra hayırlısı ile bi olsun ameliyatını
ondan sonra toparlarsınn senn merak etmee
inşşş. yawrun bi atlasın kafan daha rahat olurr bebeemm
yawrumm sen artık fazlasıyla hakettin bana noluyoo daha 20 kilo vermem gerekk
bende başarabilecekmiyim diye boşluga düşüyorum bazenn diyorumm
tabiki yapıcaksınn
sen hiç kilolu olmadın ki vücudun alışık degilll
şurda 2-3 senedir şişmanımm eminimm atıcamm bunları diyorumm
hocalarım çok umutluu sen başarıcaksınn adım gibi eminim diyo hepsii
inşşş. yapıcam canım da şuu gece gece cipstir,rokadır,peynirdir,salatalıktır,ne yanii dimii
salakk kafammm

canım ismin beyzaydı sanırım. ben de arzu seni çok iyi anlıyorum.tarih mezunuyum. 2004 te bitirdim okulu.biz hem okuyup hemde formasyon alamıyorduk.les te ilk yıl çok iyi bir puan alamadığım için bir yıl bekledim.2006 da da tezsiz yüksek lisansı bitirdim. artık formasyonum vardı. kpss olmadı. ücretli öğretmenlikte çıkmadı. sonraki yıl ücretli öğretmenlik yaptım. ilköğretim 3. sınıfları okuttum. alanım değildi ama bana çok şey kazandırdı. yaklaşık bir ay kadar 2 sınıfı birden idare etmek zorunda kaldım. sen gibi çok hassas bir yapıya sahibim. ama zamanla herşeyi öğreniyorsun. bütün deneyimsizliğini atıyorsun. sonraki yıl ilk defa adam gibi kpss ye hazırlandım. dershaneye gittim ama matematik yok bende. hocadan yana da şansızlıklar yaşadık.71 aldım yetmedi. o sene eşimle tanıştım. hayallerimi biliyordu. atanırsam benimle her yere gelmeye söz verdi. olmadı atanamadım. nişanlılık sürecinde kısa bir süre yine ücretli öğrtemenlik yaptım. hatta müfettiş benden çok memnun kaldı. evlenince başka bir şehre geldim. kaç tane dershaneye başvurdum ama olmadı. şimdi 31 yaşındayım artık biraz geç ama son kez kpss ye hazırlanıcam bu sene. öğretmelikten yana pek umudum yok ama belli de olmaz.
çok uzun yazdım kusura bakma. sana tavsiyem eğer kpss ye hazırlanacaksan ben gibi oyalanmadan çok sıkı çalış. bu arada çevrenin lafı da hiç bitmez. kpss noldu diye.bilen bilmeyen herkes sorar. benim gibi aklına takıp moralini bozma sakın. Allah inşallah karşına çok seveceğin bir eş adayı da çıkarır. benim de hiç umudum olmadığı bir anda çıktı karşıma

geçmiş olsun canım, ihmal etmeden doktora gitmeni tavsiye ederim

Son düzenleme:
kızlarrrr balığımıda yedim geldimmpek güzel olmuştu
ellerime saglık
kızlar balıgı fileto çipura aldırdım eşime yıkadım balıkları
dizdim tepsiye üstüne domates, sogan,
limon ve patates dilimledim halka halka sürdüm fırına
aslında biraz yag gezdirmem gerekti ama ama ben hiç koymadım yağ.
şimdi demeye çalıştıgım ben bu balıgın üstündeki patates dilimlerinden
sogan ve domates dilimlerinden de yedimm kötümü ettim acepp
yemesemiydimm:26::26:

bide balıktan önce bi tane çikolata k-bar varya küçük bi çikolata
ondan yedimm
cumartesim pazarımm pelt oldu yanii
finito anacım finito boşuna yedim iki günümüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…