80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar şükür evime kavuştum . geçen hafta kardeşimde kaldım işten çıkıp gidene kadar saat 8 oluyordu . akşam yemeklerim abartı olmasa bile hep geç saat yedim. birde sohbet muhabbet çay kahve günde 3 nescafe içtiğim oldu geçen hafta. ay reglidende kaynaklı inanılmaz canım bişeyler istiyor domates, salatalık maydonoz biber bol bol doğrayıp yiyorum napıyım gözüm doysun:))
bayrama kadar 75-76 olsam süüper olucak tabi.inşallah bu hafta bişey çıkmaz evime gelirim sporumu yaparım.

topiğimi çok özlemişimmm

selamlar güzeller babaanneme kahvaltıya gittik geldik... gece 3 tü yattığımda ve aycan bir başladı ağlamaya 4.30 ettik saati azı dişleri çıkıo ve ağzım acıyo diyo yavrum sabah da kahvaltıya davetliydik diye erken kalktık gittik nasıl uykum var şimdi yeni geldik eşim aycanı uyutuyor bende yatmayı düşünüyom biraz

bu arada sabah 76. 1 dedi tartım bana cumaya göre -300 valla bu hafta 75 i görürüm herhalde ama hafta sonum sporsuz geçti ona canım sıkılıyor dün temizlik yazlık kışlık misafir derken... bugünde yapasım var ama çoook uykusuzum ve yorgunum biraz uyuyayım ondan sonraki moduma göre belki yaparım...
gerçi sabah kahvaltıdan sonra parka götürdüm aycanı ve yarım saat kadar onla yürüdüm ama tabiki spor gibi değil...
neyse şimdilik ben kaçayım öpüldünüz.....

NİLGÜNCÜM kolay gelsin canımm

AYŞECİMM çok iyi ortimm yaa hadi inşşşş. 74 leri görelim bu hafta aycana da çok geçmiş olsun annesii jel sürüyomusun dişlerine?
74 le tatile gittim aldım kiloları bir haftada hala 74 leri göremedimm
kaç ayım mahvoldu bi tatil yüzündenn neyse saglık olsun az kaldıı:13:

DENİZCİMM hoşgeldin canımm:80::80::80:

kızlar bu arada balıgın yanında bi tabak karışık turşu yedim onu unuttum demeyii
ne çok yemişim bee hay benim bogazımın

Son düzenleme:
kızlar face adreismi degiştirtimmm
tekrar ekleirm sizlerii diger hesabımı dondurdum haberiniz ola açmam
bir daha

sevdacım bende güya yaz başlarken 78 falandı ve 1 eylüle kadar 70 olmalıydım amaaa nerde sabit döndüğüme şükrettim valla..
ama üzülmüyorum az az gidio bak şimdi düzenli bir şekilde ... yanlız turşu tuzludur su tutar haberin olsun...
balık salata daha ii olurdu ben bu ara yeşillikleri yıkayıp dolaba koyuyom kahvaltıda bile doymasam bile durmadan yeşillik yiyom mesela canın bişi çekti git bi marul ye arkasından bir bardak su ooohhh işte unuttun bile o isteği....

bir daha
hayırdır banuşum canını sıkan bi durum mu oldu:26::26:

haklısın yawrum ya inşş. böyle devam eder kilo vermemizz...
ortimmm bi video linki yazmıştın geçenlerde onu yapıyım dedim 5 dakka yaptım donduu
beklemeye aldım şimdi bakıyım ilerlicek mi çizgi
yawrumm valla nasıl bu kadar su içiyosunuz şoklardayımm
ben günlük 1 litre içince bile midem alt üst oluyoo
maşallahh içebilenee..
ama hoca yagımı suyumu kasımı filan ölçerken şey dedi vücudunda su oranın çok az yüzde 40 lardaymışş
ama en az yüzde ellilerde elli beşlerde olması gerek dedi...
kadın diyo 2 litre suu herşeyine yeter 2 yi tamamla nolur diyoo
ama yokk tık yok bende

Son düzenleme:
evett birazzz cnm sıkıldı hayatımm
en iyisi hesap degiştirmek olacaktıı:)

evett birazzz cnm sıkıldı hayatımm
en iyisi hesap degiştirmek olacaktıı:)

sen en iyisini bilirsin kuşum hayırlı olsun diyim o zaman:)
adım sanım geçmeden bi facebook ta ben açsam nolur ki acep?

Son düzenleme:

afiyet olsun.canım istedi balık alayım yarın bari.

hoş geldin canım.biz de özledik seni..

ne kadar yopunsunuz maşallah kolay gelsin.

bir daha

neden ne oldu ki?neyse eklersin bir ara..

afiyet olsun.canım istedi balık alayım yarın bari.

hoş geldin canım.biz de özledik seni..

ne kadar yopunsunuz maşallah kolay gelsin.

neden ne oldu ki?neyse eklersin bir ara..

nilgünncümmm sinirlerim bozuluyor bazı olaylaraa ondna cnm
ekledimm seniii ve diger arkadaşları unuttuklarım varsaaa zamnla ekleirm cnm

arzumun sottilesi sadece bir yerde vardı... tefaller pahalı idi.. arzum sottile yi adam 65 e satıyordu..ama internette 30 lira.. kafam karıştı...

canım utandım hemde çok valla.ama bugun teklefi edicem inşallah. salataya ve köz bibere verdim kendimi benim sinbo her çıkışımda farklı tartıyodu canım.seninkide öylemi. ben deli oluyodum. tartılıp inip tekrar çıkıyodum bazen 2 kg bile anında farkediyodu.ve ben kg mu tam olarak bilemiyodum. ablamdada yağ su ölçeni var inbonun o çok memnun.
canımmmm oldumuuuu. çanta sırası bugun sende demekki canım benim h2adi seninde kaçamak günü olsun bugun ama abartma. bi tabak turşu midenden çok geç hazmedilir.patates 1 2 yeseydin tabi.domates soğan serbest tabi.çikolatada ödülün olsunnnnn

sevdacım afiyet olsn cnm. ben kokudan dolayı evde balık yapmıyorum ama bu aralar çok canım çekiyor.
bende senin gibi fırındamı yapıyım diyorum balıklar fırında kurumadılarmı azıcıkta su koydunmu kaç dakikada yaptın cnm?
çok soru sordum kusura bakma

bugünki menum...
uyanınca:1 adet kuru incir
kahvaltı:kahc,valtılık gevrek ve yağsız süt ile
ara:biraz fındık
öğle yemegi:5 adet köfte ve salat
ara:5 adet badem ve activia
akaşam:çorba ve dünkü gibi iki ince dilim ekmek fırında peynir ile bir adet de yumurta
2 lt su 2 barda yeşil çay ve 2 mil leslie(ayrı ayrı)

Slm kislar dunku menum:sabah kalktigimda elma sirkeli limonlu kubuk tarcinli sicak su
Kahvaltda:1yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir ve azicik cemen
Oglen:koskocaman cupra izgara ve salata
Arada:yarim bardak sut
Aksam:2 kasik patates yemegi ve azicik cacik
3litra su

Bugunku menum:kalktigimda elma sirkeli sicak su
Kahvaltidaeyni salatalik domates 1dilim ekmak
Arada:siyah uzum
Ogelen:ezo gelin corbasi yarim dilim ekmek
Aksam limonlu patlican salatasi yogurtlu biber salatasi 2ser kasik ve2dilim izgara gogus
3litra su

Kislar balik sizce agirmi olduuuu cokmu yiyorum sizce boyle olursa zayifliyabilirmiyim

Merhaba, bir zamanlar yoldaşım, şimdilerde uzaktan birer yıldız gibi izlediğim arkadaşlarım
Aranızda olmayı, eskisi gibi sohbetinize katılma isteğini içimde bulabilmeyi, bu yola nasıl sizinle çıktıysam, sonunu da yine sizle getirebilmeyi o kadar isterdim ki......
Neyse bunları boşverelim şimdi size yeni yaptığım isme özel doğum tacını takdim edeyim, facebook'u olmayan arkadaşlardan da fikir alayım, nasıl olmuş sizce :87:
Fotoğraflara tıklasanız büyür.

Şimdi parçası olmayı beceremediğim listemizi yapmaya kaçıyorum..

Son düzenleme:
nasılsınızz kızlarrr:80::80::80:

daha yeni görüyorum canım yazdını gündüz girip anca 1 sayfa okuyup cıkmıştım. iyiyim canım çok sukur sen nasılsın

kızlar reklama girermi bilmiyorum ama. duymuşsunuzdur muhakkak. himalaya tuzunu. ben bu yıl bi kaç turşuma bu tuzdan kullandım. diger tuza göre daha saglıklı oldugunu hatta vücüda yararlı oldugunu biliyorum. turşuyu cok seviyorum cunku cok yemesemde yemeklerin yanında 1 tanede olsa yerim. yemeklerimde özelliklede sonradan ekmelerde hep bu tuzu kullanıyorum. eger ben gibi tuzu kısamıyorsunuz en azından bu tuzu kullanabilirsiniz.

deryacım sen hala bu ekipin bi parçasısın böyle konuşma lütfen.
buarada tacı cok begendim
foto makineli apoletinde bi harıkaydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…