Merhaba, bir zamanlar yoldaşım, şimdilerde uzaktan birer yıldız gibi izlediğim arkadaşlarım
Aranızda olmayı, eskisi gibi sohbetinize katılma isteğini içimde bulabilmeyi, bu yola nasıl sizinle çıktıysam, sonunu da yine sizle getirebilmeyi o kadar isterdim ki......
Neyse bunları boşverelim şimdi size yeni yaptığım isme özel doğum tacını takdim edeyim, facebook'u olmayan arkadaşlardan da fikir alayım, nasıl olmuş sizce :87:
Fotoğraflara tıklasanız büyür.
Eki Görüntüle 266888 Eki Görüntüle 266889 Eki Görüntüle 266890
Şimdi parçası olmayı beceremediğim listemizi yapmaya kaçıyorum..
bu nasıl bi mesajjj be delüüüüüüü
anammm kalbime sancı saplandı yemin ederimm
içim burulduu tövbe est.. sankimm ölmüşte ağlayanı yok(Allahh esirgesinn tövbe tövbe)
canım benimm senin bu topikte yerin çok farklı buna eminn olll
resim koyulacak derya yetişir
bi iş halledilecek derya yetişir
liste yapılacak derya yetişirr v.s v.s
bunca şeyin altından kalkıyosun
ilk geldiğim günn çaresiz çaresizz gezinirkenn
burcuyla senn umut oldunuz banaa
ışık tuttunuz yoluma :85::85:
hakkın ödenir mi yawrum seninn
o kadar insan resim yolluyo sana topiğe koy diye
misal benn kaç tane fotoğraf yolladım sanaa
sen o güveni vermesen kendini, güzel gönlünü sevdirmesen
yollar mıyım hiçç niye güveniyimm hiç tanımadığım görmediğim bi insana dimii meleğimm?
ama senn iki satır yazınla bile güven doldurdun içime huzur doldurdun(sadece benim degil bi çok kişininn)
seni çok ama çokk seviyorummmmm iyiki tanımışımm seni ve bi çok arkadasımı
ama yerin hep özel kalıcakk iyiki varsınn yawrum iyikiiiii
yaptığın taçlarıda çok ama çokk begendimmmmm
elin kolun dert görmesinn tebrik ederimm güzelim
pek bi yetenek işi vallahiiii
hatta düşünürsen satın bile alabilirim 5-6 tane
tabi böyle yapıp satıyım gibi bi planın varsa kuşummm
canım bakılta ne varki zaten ızgara yemişsin üstelik öğlen yemeğinde.çok çok güzel.ama akşam 2 kaşık patates cacık az kalmış. salatada oklsaydı yanında.yada başka bi sebze yemeği.öğlene ekmekte 1 dilim eklesen olur canım. bide kaç kilosun ne zmn başladın diye sormuşmuyumdum hatırlamıyorum yazarmısın tekrar.Slm kislar dunku menum:sabah kalktigimda elma sirkeli limonlu kubuk tarcinli sicak su
Kahvaltda:1yumurta 1 dilim ekmek biraz peynir ve azicik cemen
Oglen:koskocaman cupra izgara ve salata
Arada:yarim bardak sut
Aksam:2 kasik patates yemegi ve azicik
Kislar balik sizce agirmi olduuuu cokmu yiyorum sizce boyle olursa zayifliyabilirmiyim
Merhaba, bir zamanlar yoldaşım, şimdilerde uzaktan birer yıldız gibi izlediğim arkadaşlarım
Aranızda olmayı, eskisi gibi sohbetinize katılma isteğini içimde bulabilmeyi, bu yola nasıl sizinle çıktıysam, sonunu da yine sizle getirebilmeyi o kadar isterdim ki......
Neyse bunları boşverelim şimdi size yeni yaptığım isme özel doğum tacını takdim edeyim, facebook'u olmayan arkadaşlardan da fikir alayım, nasıl olmuş sizce :87:
Fotoğraflara tıklasanız büyür.
Şimdi parçası olmayı beceremediğim listemizi yapmaya kaçıyorum..
canım ama sende menü yok gibi. öğlen yok sadece meyve var. ara yok. akşamda bari yanında yoğurt yeseydin. sanırım nescafe içiyorum diye kısmışsın ama çok az olmuş canımmmenümüde yazayım arkadaşlar.
sabah: h.yumurta, peynir,domates,salatalık,biber,y.çay 1 dlm ekmek
öğlen: 7-8 üçgen dlm karpuz
akşam: iki tabak çorba
ama yaptığım tek kaçamak nescafe yani. diyetide kendime eziyet haline getirirsem yapamam mantığım hep bu oldu.
kızlar çok üzgünüm ya ne spo yaptım ne diyet bugün haftasonu kocalar evde olunca çok zor oluyor gezmek için dışarı çııyoruz falan bebat ldum bugün yarın tartı gösterir bana günümümoalim çok bozuk kızlar başka şeylerede moralim bozuldu bugün biraz ,biraz da o yüzden moral bozukluğundan yedimn yaniii dua edin kızla bana bian önce düzelip devam edeyim :85:...bu hafta çizelge yokmu DERYACIM ?
kızlar çok üzgünüm ya ne spo yaptım ne diyet bugün haftasonu kocalar evde olunca çok zor oluyor gezmek için dışarı çııyoruz falan bebat ldum bugün yarın tartı gösterir bana günümümoalim çok bozuk kızlar başka şeylerede moralim bozuldu bugün biraz ,biraz da o yüzden moral bozukluğundan yedimn yaniii dua edin kızla bana bian önce düzelip devam edeyim :85:...bu hafta çizelge yokmu DERYACIM ?
deryacım ya insan bazen bıkıyor devam ettiremiyor doğal şeyler bunlar bir süreç öyle düşün lütfen.
tekrar aynı azimle başlarsın inş. herşey elimizde biliyorsun. taçlarda güzel olmuş cnm eline sağlık.
menümüde yazayım arkadaşlar.
sabah: h.yumurta, peynir,domates,salatalık,biber,y.çay 1 dlm ekmek
öğlen: 7-8 üçgen dlm karpuz
akşam: iki tabak çorba
aslında bir tabak içicektim ama hadi dedim hiç yağ koymadan yaptım nefsime yenildim.
sonrasında kalkıp ütü yaptım mutfağı topladım. diyete ilk başladığımda iradem daha sağlamdı öyle hissediyorum 2 ay hiç nescafe içmedim mesela şimdi nescafesiz gün kapamıyorum
ama yaptığım tek kaçamak nescafe yani. diyetide kendime eziyet haline getirirsem yapamam mantığım hep bu oldu.
sen satmayı düşünürsen ben almayı düşünürüm bebemm
oglanı yıkayıp yatırıyım pantolununu gömlegini ütüliyim
sonra burdayım açarım msn yi konuşuruz bebemm
misal sevda, yasemin, selen, bengü,meral
gibi isimler yazılıcak neyse detayları şey ederizz kuzumm msn de.
hadi ben kalkıyım da işlerimi hallediyimm
canım ben burda 2,5 aydır varım ve çok çok seviyorum seni. benim bilmediğim sorunların sıkıntıların var belliki. Rabbim yardımcın olsun. ama 1sohbete katılma fırsatın olursa ne mutlu bizede. alırveririz sıkıntılarını canımm. bu arada bayıldım taçınaaa.2. ye hamile kalırsam bende isteriiiimmm.oğlumda hiç keyif yapıp süslenemedim doğumda 2.de süsleyin beniiii. emeğine sağlık keçeden yapıyosun sanırım. bence 20 bile az canım fiyat olarak.bende kendimce takı yapıyorum kursa gitmiştim zahmetli işler zaman istiyor. ayyy böyle derken ELİMPİA nihal nerelerde acaba. ne güzel çalışmaları vardı onundaaa
[
Tülincim sağol, sen geldiğin dönemde ben gitmiş gibi bir şeydim, eskisi gibi aktif olsaydım çok daha güzel bir arkadaşlığımız olurdu eminim, çünkü ben de çok seviyorum senin yazılarını
Aslında burada aktif olsam, eskisi gibi bulunsam toparlarım kendimi biliyorum işte ama..neyse..
Evet yavrum gerçekten çok zahmetli bu işleri bildiğim halde uzaktan davulun sesi hoş geldi ama yapınca anladım..Ben hiç kursa gitmedim çok istiyorum bu sene bakalım belki giderim halk eğitime..Teknikleri öğrenmek adına istiyorum..Ufacık bir şeyle bile ince ince uğraşıyorsun en başta gözlerinden veriyor insan..Çok istiyorum ileride satışına geçmeyi, umarım o seviyeye gelirim
Nihalim tatilde bildiğim kadarıyla tülincim..
canım ama sende menü yok gibi. öğlen yok sadece meyve var. ara yok. akşamda bari yanında yoğurt yeseydin. sanırım nescafe içiyorum diye kısmışsın ama çok az olmuş canımm
tülincim aynen öyle nescafelerden dolayı ve regliden dolayı çok şişmiş hissediyorum kendimi. ama akşam içtiğim çorbam çok besleyiciydi.
terbiyeli şehriye içinde yoğurt, yumurta, un ve tavuk var. o nedenle yanında ekstradan bişey yemedim tatlım
yediğim her lokmada vicdan azabı yaşıyorum
tülincim aynen öyle nescafelerden dolayı ve regliden dolayı çok şişmiş hissediyorum kendimi. ama akşam içtiğim çorbam çok besleyiciydi.
terbiyeli şehriye içinde yoğurt, yumurta, un ve tavuk var. o nedenle yanında ekstradan bişey yemedim tatlım
yediğim her lokmada vicdan azabı yaşıyorum
ne güzel benim çorbalarım hep hazır çorba
Haydi ağalar beyler liste görün liste
En sondaki banuşum bile 400 gramcık almış sadece :87::87: Hep böyle listeler görmek dileğiyle, tebrikler sevdacım
yok öğrenci değilim de pek yapamıyorum canım...aslına bakarsan tek yapabildiğim şehriye çorbası... utandım kendimeden ya... dışarıda ya da işte yemeye çalışıyorum çorba ama şimdi evdeyken saçma birşey yemekten daha mantıklı geldi iki gündür içiyorum..herşeyin doğalı makbul sonuçta çok sağlıklı olmadığının farkındayım..niçin cnm? öğrencimisin
hazırçorbayı pişene kadar karıştırırken çok sıkılıyorum:)) birde monosodyum glutemad denilen bir maddeyi çoğu hazır gıdaya koyuyorlarmış hazır çorbada dahil kendin yap mis gibi cnmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?