80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu nasıl bi mesajjj be delüüüüüüü
anammm kalbime sancı saplandı yemin ederimm
içim burulduu tövbe est.. sankimm ölmüşte ağlayanı yok(Allahh esirgesinn tövbe tövbe)
canım benimm senin bu topikte yerin çok farklı buna eminn olll
resim koyulacak derya yetişir
bi iş halledilecek derya yetişir
liste yapılacak derya yetişirr v.s v.s
bunca şeyin altından kalkıyosun
ilk geldiğim günn çaresiz çaresizz gezinirkenn
burcuyla senn umut oldunuz banaa
ışık tuttunuz yoluma :85::85:
hakkın ödenir mi yawrum seninn
o kadar insan resim yolluyo sana topiğe koy diye
misal benn kaç tane fotoğraf yolladım sanaa
sen o güveni vermesen kendini, güzel gönlünü sevdirmesen
yollar mıyım hiçç niye güveniyimm hiç tanımadığım görmediğim bi insana dimii meleğimm?
ama senn iki satır yazınla bile güven doldurdun içime huzur doldurdun(sadece benim degil bi çok kişininn)
seni çok ama çokk seviyorummmmm iyiki tanımışımm seni ve bi çok arkadasımı
ama yerin hep özel kalıcakk iyiki varsınn yawrum iyikiiiii

yaptığın taçlarıda çok ama çokk begendimmmmm
elin kolun dert görmesinn tebrik ederimm güzelim
pek bi yetenek işi vallahiiii
hatta düşünürsen satın bile alabilirim 5-6 tane
tabi böyle yapıp satıyım gibi bi planın varsa kuşummm

Son düzenleme:
iyiakşamlar kızlarr...

menüm

sabah
tarçınlı süt..

kahvaltı
1 bardak su
3 dilim buqday ekmeqi
sucuklu yumurta
krem/kaşar peynir
domates
salatalık
bitki çayı..

ara
yarım haşlanmış mısır

öqleden sonra
kıymalı tarhana çorbası
yarım porisyon kurufasulye
1 kaşık pilav
1 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
1 kaşık çoban salata
ayran

akşam
dondurma

2.5 litre su..

Sevdam ne güzel sözler onlar
Belki, başkalarına hayrım var da kendime yok işte...Aman yok sustum arkadaş bu sefer ağlanmayacağım boş boş :83::83:

Yavrum belki bilirsin pasaj.com diye bir site var böyle el emeği ürünler satılıyor o siteden aldım bu taçın modelini de zaten..Bir baktım kadın 20 liraya koymuş bu ne neden bu kadar pahalı dedim ama bitirdikten sonra hak verdim..O el emeğine anca o kadara uğraşırım diyor insan :26:
Tabi 20 tl kadının cebine gitmiyor, daha bir de site kesiyor onu..Açıkçası ben de oraya koymaya düşünüyorum fotoları ileride yaptıkça elimde hızlanır, o kadar zor gelmez diye düşünüyorum..
Lafı çok uzattım ama almak istersen ben de satışını yapmayı düşünüyorum zaten canım
İstersen detayları konuşuruz msn den..

kızlar çok üzgünüm ya ne spo yaptım ne diyet bugün haftasonu kocalar evde olunca çok zor oluyor gezmek için dışarı çııyoruz falan bebat ldum bugün yarın tartı gösterir bana günümü moalim çok bozuk kızlar başka şeylerede moralim bozuldu bugün biraz ,biraz da o yüzden moral bozukluğundan yedimn yaniii dua edin kızla bana bian önce düzelip devam edeyim :85:...bu hafta çizelge yokmu DERYACIM ?

deryacım ya insan bazen bıkıyor devam ettiremiyor doğal şeyler bunlar bir süreç öyle düşün lütfen.
tekrar aynı azimle başlarsın inş. herşey elimizde biliyorsun. taçlarda güzel olmuş cnm eline sağlık.

menümüde yazayım arkadaşlar.
sabah: h.yumurta, peynir,domates,salatalık,biber,y.çay 1 dlm ekmek
öğlen: 7-8 üçgen dlm karpuz
akşam: iki tabak çorba

aslında bir tabak içicektim ama hadi dedim hiç yağ koymadan yaptım nefsime yenildim.
sonrasında kalkıp ütü yaptım mutfağı topladım. diyete ilk başladığımda iradem daha sağlamdı öyle hissediyorum 2 ay hiç nescafe içmedim mesela şimdi nescafesiz gün kapamıyorum
ama yaptığım tek kaçamak nescafe yani. diyetide kendime eziyet haline getirirsem yapamam mantığım hep bu oldu.

sen satmayı düşünürsen ben almayı düşünürüm bebemm
oglanı yıkayıp yatırıyım pantolununu gömlegini ütüliyim
sonra burdayım açarım msn yi konuşuruz bebemm
misal sevda, yasemin, selen, bengü,meral
gibi isimler yazılıcak neyse detayları şey ederizz kuzumm msn de.
hadi ben kalkıyım da işlerimi hallediyimm

canım bakılta ne varki zaten ızgara yemişsin üstelik öğlen yemeğinde.çok çok güzel.ama akşam 2 kaşık patates cacık az kalmış. salatada oklsaydı yanında.yada başka bi sebze yemeği.öğlene ekmekte 1 dilim eklesen olur canım. bide kaç kilosun ne zmn başladın diye sormuşmuyumdum hatırlamıyorum yazarmısın tekrar.

canım ben burda 2,5 aydır varım ve çok çok seviyorum seni. benim bilmediğim sorunların sıkıntıların var belliki. Rabbim yardımcın olsun. ama 1sohbete katılma fırsatın olursa ne mutlu bizede. alırveririz sıkıntılarını canımm. bu arada bayıldım taçınaaa.2. ye hamile kalırsam bende isteriiiimmm.oğlumda hiç keyif yapıp süslenemedim doğumda 2.de süsleyin beniiii. emeğine sağlık keçeden yapıyosun sanırım. bence 20 bile az canım fiyat olarak.bende kendimce takı yapıyorum kursa gitmiştim zahmetli işler zaman istiyor. ayyy böyle derken ELİMPİA nihal nerelerde acaba. ne güzel çalışmaları vardı onundaaa

canım ama sende menü yok gibi. öğlen yok sadece meyve var. ara yok. akşamda bari yanında yoğurt yeseydin. sanırım nescafe içiyorum diye kısmışsın ama çok az olmuş canımm

canım başka şeylere kızıp diyetten kaçmak yemek yok.tabi geçerli sebeplerimiz poldugu dönemler hariç. hani moralsizlikten yemeğe saldırmak gibi yani.bende çoook yaptım zamanında ama bi faydası olmadıgı gibi kiloma artıları ekledim sadece. inşallah sıkıntıların gider canım.Allah yardımcın olsun

bugunkü menüm:

uyanınca: 1 yk yoğurt içine / keten tohumu / çörekotu / 1kupa ballı tarçınlı su

ara: 1kuru kayısı

öğle: közlenmiş 2 kırmızı biber 3 yeşil biber / 4 yk kuru fasülye / 2 yk yoğurt / 5 kaşık salata

ara: yarım şeftali

akşam: kölenmiş 1 kırmızı 1 yeşil biber / 9 10 fırın mantar / 3 kaşık salata

ara:1 bardak çay / 1kupa ıhlamur / 2çubuk kraker / 1 ısırık çikolata

1 lt iksir
2lt su

Birazdan geliyooooor

İnşallah denizcim, deniz di değil mi?
Bak cafe crown'un light nescafesi var ben onu kullanıyorum tadı da çok güzel, sadece 35 kalori, tavsiye ederim..

Tamam canım açtım ben msn'i..

Tülincim sağol, sen geldiğin dönemde ben gitmiş gibi bir şeydim, eskisi gibi aktif olsaydım çok daha güzel bir arkadaşlığımız olurdu eminim, çünkü ben de çok seviyorum senin yazılarını
Aslında burada aktif olsam, eskisi gibi bulunsam toparlarım kendimi biliyorum işte ama..neyse..
Evet yavrum gerçekten çok zahmetli bu işleri bildiğim halde uzaktan davulun sesi hoş geldi ama yapınca anladım..Ben hiç kursa gitmedim çok istiyorum bu sene bakalım belki giderim halk eğitime..Teknikleri öğrenmek adına istiyorum..Ufacık bir şeyle bile ince ince uğraşıyorsun en başta gözlerinden veriyor insan..Çok istiyorum ileride satışına geçmeyi, umarım o seviyeye gelirim
Nihalim tatilde bildiğim kadarıyla tülincim..

Son düzenleme:

yine olur muhabbetlerimiz canım benim. duygularımız karşılıklı sen yeterki iyi ol , burda oll. halkeğitimdue de güzel kurslar varmış giden arkadaşlarım var. bencede değerlendir canım. dediğin gibi gözler kötü etkileniyor incecikkk işler.bende bikaç bişey yapayım gözüme ağrı giriyor artık.mecburen bırakıyorum. ama kafa dağıtmak ve güzel şeyler çıkarmak içinde uğraşlarımız olmalı. sen bu azimle dilediğini gerçekleştirirsin canım inşallah

canım ama sende menü yok gibi. öğlen yok sadece meyve var. ara yok. akşamda bari yanında yoğurt yeseydin. sanırım nescafe içiyorum diye kısmışsın ama çok az olmuş canımm

tülincim aynen öyle nescafelerden dolayı ve regliden dolayı çok şişmiş hissediyorum kendimi. ama akşam içtiğim çorbam çok besleyiciydi.
terbiyeli şehriye içinde yoğurt, yumurta, un ve tavuk var. o nedenle yanında ekstradan bişey yemedim tatlım
yediğim her lokmada vicdan azabı yaşıyorum

ne güzel benim çorbalarım hep hazır çorba

Haydi ağalar beyler liste görün liste
En sondaki banuşum bile 400 gramcık almış sadece :87::87: Hep böyle listeler görmek dileğiyle, tebrikler sevdacım

canım çorba harikaymış sözümü geri aldım eline sağlık sıcak sıcakkk ayyy karnım aççççç.ama karpuz yinede az bidenem. nescafeyide 1 den sonra içmemeye çalış canımmm

eline sağlık deryacımm. internetten kaynaklımı bilmiyorum listeyi açamıyorum bir türlü. neyse denerim tekrar bu arada bir yazı paylaşıyorum ilginizi çekebilir.

Prof.Dr.Mustafa Nutku hocamızın bize ulaşan bir yazısını dikkatinize sunuyoruz:
”MSG diye bir katkı maddesi var. Mono Sodyum Glutamat. Yiyeceklere konunca tadının beyin tarafından güzel algılanmasını sağlıyor. Tatlı, tuzlu farketmiyor, neye konsa tadi güzelmiş gibi geliyor. O yüzden üreticiler en berbat ürünlere dolduruyolar bunu. Bunun zararlarının hepsi çok sayıda çalısmayla kanıtlanmis ve bununla ilgili bir rapor Dünya Sağlık Örgütüne sunulmuş durumda. Internette arastırılabilir:

ZARARLARI:
- Bu madde nörotoksin. Sinir hücrelerine zarar veriyor. Yol açtığı hastalıklar merkezi sinir sistemi tahribati ve buna bağlı olarak Alzheimer, Parkinson, Huntington hastalıkları, Sara (epilepsi).
- Retinal dejenerasyon (göz retina tabakası hasarı)
- Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite
- Büyüme hormonu baskılanması
- Pankreas hasarı, insülinde artış ve buna bağlı olarak diyabet
- Böbrek ve karaciğerde hasar
- Bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebiliyor yani bebek de aynı etkilere maruz kalabiliyor.

ŞU AN PIYASADAKI NEREDEYSE TÜM CIPSLERDE BU MADDE VAR. GÜVENLI OLDUĞUNU IDDIA EDEN CHEETOS'U BILE KONTROL ETTIM, VAR. TADINI GÜZELLEŞTIRMEK IÇIN HEPSI KULLANIYOR.

IÇINDE BULUNDUGU DIGER ÜRÜNLER KONUSUNDA BILGIM YOK, ETIKETLERI KONTROL ETMEKTE FAYDA VAR.

BU ZARARLAR ORTAYA ÇIKINCA MADDENIN İSMİNİ DEĞİŞTIRMEYE BAŞLADILAR. IÇINDE MSG, MONO SODYUM GLUTAMAT, GLUTAMIC ASIT KISACA GLUTAMIN VEYA GLUTAMAT BULUNAN SEYLERDEN UZAK DURULMALI.

yok öğrenci değilim de pek yapamıyorum canım...aslına bakarsan tek yapabildiğim şehriye çorbası... utandım kendimeden ya... dışarıda ya da işte yemeye çalışıyorum çorba ama şimdi evdeyken saçma birşey yemekten daha mantıklı geldi iki gündür içiyorum..herşeyin doğalı makbul sonuçta çok sağlıklı olmadığının farkındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…