80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar alıntılarınız dahil hepsinde görüyordum ben listeyi ama durun başka yere yükledim.Görünüyor mu? :26:

eskiden günde iki büyük apket cips yiyebilen bir insandım... bir yıldır hiç almadım...takip ettiğim kadarı ile çocukları olan çok onları uzak tutmamız gerekiyo tüm bunlardan..

görünüyo şimdi deryamm görünüyooo
ellerin dert görmesin inşşşş.
eksik olmaa yawrumm

tebrikler..çok güzel kilo vermişsiniz...spor olarak ne yaptınız?
sagoll güzelimm spor olarak b-fite gidiyorum cardio ve aletlerle çalışıyorum hocalar eşliginde

Siz sağolun kızlar, en kötü listemiz böyle olsun

aminn aminn aminn inşşş. çokkk sagolll çukulata prensesimm

kızlarr sabah erken kalkıcam spor hocama kahvaltıya gidicemm
ben kaçıyımm kendinize çokkk iyi bakınn bye bye

Kızlar alıntılarınız dahil hepsinde görüyordum ben listeyi ama durun başka yere yükledim.Görünüyor mu? :26:

eline sağlıkk canım..her ne kadar 24. sırada olsamda bu hafta korkun bendennnnn inşallah ilk 3 te olucam.spor dolu geliyorummm. sevdamm tekrar tekrar tebrikler ayşem kübram ve diğer kilo veren arkadaşlarım maşallahhhh. bu hafta en çok 400 gr ne mutlu. hadi bu hafta hiiiç artı olmasınnnnnn....

teşekür ederim deryacım ellerin dert görmesin listemizide gördüm lisede ismimi de gördüm ziyadesiyle memnun oldum teşekkürederiz canım...

sagollll tülünümmmmm
inşşş. haftaya birincilik senin olsunn canım benimmm
valla ilk üçe girerimm ona göre kimse yerime oturmasınn haa
ilk üçç rezerve anam rezerve
hadi ben kaçarrr:80::80::80:

sagollll tülünümmmmm
inşşş. haftaya birincilik senin olsunn canım benimmm
valla ilk üçe girerimm ona göre kimse yerime oturmasınn haa
ilk üçç rezerve anam rezerve
hadi ben kaçarrr:80::80::80:

canımmm kıyamadında bana. birincilik olmasada olur canımmmm 2 kg vereyim yeter inan. eh ilk 3 de olsamda fena olmaz hanibence liste şöyle olsun 3400 den 100 er gram düşe düşe gidelim .arada aynı grdan verenler olsun 4 kişi 2500 falann.ayyy ne hoş olur ooyy ooyyy. yeterki hepimiz verelim ilk 3 bahanee.bende kaçıyoreeeeee sizi seviyoreeee..iyi gecelerrrr

cnm ya pateteste okadarrrr kalaori oldugunu duyduktan sonra yanina birsey yiyemedim bide balik koskocamandiii hepsini humlettim ondan icime oturdu ama bide duyduklaeima gore baliki yagsiz nekadar yersen ye kilo yapmazmis olemiki acep. Diyete basliyali 3 hafta oldu 80 kilo ile basladim simdi75 yasin22 boyum 168 hedef 65 baska sorun varmi sekerin

Haydi ağalar beyler liste görün liste
En sondaki banuşum bile 400 gramcık almış sadece :87::87: Hep böyle listeler görmek dileğiyle, tebrikler sevdacım

tülincim haklısın bunalıp yemeklere saldırmamak lazım bazılarının daralınca iştahı kapanır ben psikolojik olarak acıkıyorum napçaz artık tutçaz ...bol eksiler diliyoum bu haftamız için herkese artılı olan arkdaşlar üzülmeyin inşş bu hafta daha iyi olur bugünkü rezil menümü aktarayım

sabah=karışık her şeyden kahvaltı bir dilim ekmek
öğlen=bir top dordurma
akşam=ızgarada çupra- salata

en kötüsü pringles cips yedim baya hemde aslında gün içinde yediklerim iyiydi ama pringles beni bitirdi inş yaın tartıya yansımaz yoksa çok üzülürüm

canım inan hatırlamadım sen ne zmn başlamıştın diyete kusura bakma olurmu. hani soruya boğmuşum seni öyle olmuş. sen daha yeni başladın sayılır. maşallah 5 kg gitmiş bile harikasın. hedefine 10 kg kalmış sen 2 ayda halledersin eminim.ilk aylarda daha çok veriliyor ama sonra duruyo malesef. sporuda yavaşca ekle canım. balıkda sonucta belli kalorisi var.ızgara olması çok çok güzel. ekmekte yememişsin.protein olarakda çok çok iyi. senin yediğinde bence uygun.canını sıkma afiyet olsuuunnn.hadi kaçtııımmmm

ZUM VE AYCAN kızlar öncelikle tebrik edim müthiş kiolar vermişisniz ama zum arkadaş 2.5 kilo baya çok nasıl başardınız neye bağloorsunuz bir haftada bukadar çok gitmesini püf noktalarımızı paylaşalım daha çabuk zayıflayalım kızlar cevabınıza sabah bakıcam iyi geceler hepiniz öpüyorumm

canım ben yaptımmı tam yapıom saldımmı tam salıom suyu abarrttım ama bugün o kadar içmedim ya ben bu hafta sonunu sporsuz geçirdim canım ona sıkılıoooo....evet suyunun yüzde 5o olması gerekiyor....
arzumun sottilesi sadece bir yerde vardı... tefaller pahalı idi.. arzum sottile yi adam 65 e satıyordu..ama internette 30 lira.. kafam karıştı...
bende 30 a almıştım hepsi b....... dan...
deryacım face te de beğendim tülinnin dediği gibi 2. doğumda isterim bundan çok beğendim ellerine sağlık...
canım bence hazır çorba eve bile sokma bak burayı bulmuşsun int kullanıyorsun bir sürü yemek siteleri var gir hergün birini dene kimse anasının karnında öğrenmiyor bu yemek işini... zamanla deneme yanılma yöntemiyle öğrenir gidersin...

canım ellerine sağlıkk sevdaya tebrikler......

canım ilk üç rezerve dedi sevdacım ...nilgün gelio gümbür gümbür sevda da var ben bu hafta o kadar iddialı değilim çünkü hafta sonu sporum yok geçen haftaki gibi artık 3. kim olur bilemem.....

bugünkü menüm

sabah
1 tabak tarhana çorbası
booool domates

ara
üzüm

ara
1 bardak tarçınlı süt

ara
yarım dilim ıslak kek:26::26::26::26:8 uyuyup uyanınca kendimi dolabın önünde elimde kekle buldum ne olduğunu anlamadım bile...son iki dilm dolapta birileri onu yemeliiiii....

akşam
kabak yemeği
yoğurt -salata
2-3 ısırık kuşbaşı kaşarlı pide ( yaklaık 6-7 kişi eve pide istedik ama ben yemicem dedim son anda bir parçayı hüplettim

ara
10 badem

3 litre su
1 şeftalili form
1 yaseminli yeşilçay
1 tarçın karanfil çayı

spor

nilgünncümmm sinirlerim bozuluyor bazı olaylaraa ondna cnm
ekledimm seniii ve diger arkadaşları unuttuklarım varsaaa zamnla ekleirm cnm

evet canım eklemişsin beni.ne yaşadınsa yaşadın.inşallah geride kalır.bu bir çözüm olur senin için.

yok canım bende hep aynı.bi sıkıntım yok..

çok güzel canım.akşam ekmek 1 olabilir.

suyun da güzel menün de.tebrikler..

canım sözlerini okuyunca gözlerim doldu.inan boğazım düğümlendi.hayat bazılarına gerçekten acımasız.belki seni de bunun sıkıntısındasın ama inan burası terapi gibi.sanki tek zayıflamak için buradayız.inan yazdıkça ferahlıyorum.derdimi paylaşınca yanlız olmadığımı hissediyorum.ama iyi olman için senin de adım atman lazım.eksikliğini çok hissediyorum.yeni gelenler için belki sadece listeyi yapan kişisin ama benim dert ortağımdın.yazın eve döneceğim gece ağlayarak size yazarken teselli edenlerden biriydin.ben seninle atlattım çok şeyi.bırak biz de ben de sana yardımcı olalım.sana ulaşmamıza izin ver.aklımızdasın hep.

yine de yaptığın aksesuarlardan hayattan kopmadığın,yaşama sevincini kaybetmediğin belli oluyor.o kadar şık ve güzel bir taç yapmışsın ki ellerine sağlık.sen de umut var görüyorum.hayatı seven bir insan yapabilir ancak böyle tatlı bir tacı..

anlat güzelim ferahlarsın.istersen yani.aman mutfaktan uzak dur bu zmanlarda..

canım ya ,öğlen doğru düzgün bir şey yemezsen akşam böyle olur.üstelik akşam da doğru değil.ayşenin dediği gibi yoğurt yeseydin bari yanında..

güzel tatlım afiyet olsun..

2 kızı olan bir anne için çok bilgilendirici bir yazı.paylaşım için sağol.

süper ötesi.ellerine sağlık.

allah allah ..alemsiz tatlım ya.gelmeyeceğim varsa da artık gelmem lazım.laf ağzından çıktı bir kez..inanılmaz motive ediyorsun sağol zümrem.

boğazlarım acıyor artık.uykum geldi ama ancak işim bitti.sizi de merak ettim.

eşimi gönderdim.kızları yatırdım.ben de çocuklara şarkı sözü vermiştim ama çok yordu.fotokopi hazırla,netten şarkıyı indir ders planı yap.insan yoruldukça neden boğazı ağrır anlamıyorum..neyse menümü yazayım.

sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates,salatalık,acıka

öğle : 3 çatal patatesli yumurta,kavun

akşam: 3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık etli patates yemeği,yoğurt

ara: 1 kurabiye,çay (meğer bitmemiş 4 tane falan varmış dolapta.1 yedim şimdi de attım çöpe Allah affetsin.yoksa yarın yerdim)

1 lt su
1.5 lt iksir
2 kupa form çayı

1 saat yürüyüş

hayret ara yapmamışım hiç.haftasonlarını sevmiyorum.eşlerin evde olması düzeni bozuyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…