zümrem derya için söylediklerin bencede çok doğru hepimiz sanki zayıflama için mi burdayız her akşam....canım sözlerini okuyunca gözlerim doldu.inan boğazım düğümlendi.hayat bazılarına gerçekten acımasız.belki seni de bunun sıkıntısındasın ama inan burası terapi gibi.sanki tek zayıflamak için buradayız.inan yazdıkça ferahlıyorum.derdimi paylaşınca yanlız olmadığımı hissediyorum.ama iyi olman için senin de adım atman lazım.eksikliğini çok hissediyorum.yeni gelenler için belki sadece listeyi yapan kişisin ama benim dert ortağımdın.yazın eve döneceğim gece ağlayarak size yazarken teselli edenlerden biriydin.ben seninle atlattım çok şeyi.bırak biz de ben de sana yardımcı olalım.sana ulaşmamıza izin ver.aklımızdasın hep.
yine de yaptığın aksesuarlardan hayattan kopmadığın,yaşama sevincini kaybetmediğin belli oluyor.o kadar şık ve güzel bir taç yapmışsın ki ellerine sağlık.sen de umut var görüyorum.hayatı seven bir insan yapabilir ancak böyle tatlı bir tacı..
allah allah ..alemsiz tatlım ya.gelmeyeceğim varsa da artık gelmem lazım.laf ağzından çıktı bir kez..inanılmaz motive ediyorsun sağol zümrem.
canım sözlerini okuyunca gözlerim doldu.inan boğazım düğümlendi.hayat bazılarına gerçekten acımasız.belki seni de bunun sıkıntısındasın ama inan burası terapi gibi.sanki tek zayıflamak için buradayız.inan yazdıkça ferahlıyorum.derdimi paylaşınca yanlız olmadığımı hissediyorum.ama iyi olman için senin de adım atman lazım.eksikliğini çok hissediyorum.yeni gelenler için belki sadece listeyi yapan kişisin ama benim dert ortağımdın.yazın eve döneceğim gece ağlayarak size yazarken teselli edenlerden biriydin.ben seninle atlattım çok şeyi.bırak biz de ben de sana yardımcı olalım.sana ulaşmamıza izin ver.aklımızdasın hep.
yine de yaptığın aksesuarlardan hayattan kopmadığın,yaşama sevincini kaybetmediğin belli oluyor.o kadar şık ve güzel bir taç yapmışsın ki ellerine sağlık.sen de umut var görüyorum.hayatı seven bir insan yapabilir ancak böyle tatlı bir tacı..
Nilgünüm...Öncelikle seni hüzünlendirmek istemezdim
Sen bu topikteki lafı boşa demeyen, söyleyince illa ki kalbinden gelen, içi dolu dolu olan insanlardan birisin..Çok isterdim senin gibi derdimi demeyi, ağlayıp dertleşip rahatlamayı ama yapamam..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil demiş ya fuzuli, o işte benimki de...
Zaman diyorum zaman belki hakettiğimiz adaleti verir bize nilgünüm ...
Çok acı çektiğimizi, artık huzuru hakettiğimizi düşünürken nerede hata yaptık bilemiyorum ki..Bu dünyanın adaletine inanmaktan mı vazgeçmeliyiz acaba..Hayat bu işte adaletsiz , bitti... Kabullen artık bunu diye bağırmak istiyorum içimdeki çocuğa çoğu zaman..Hala çocukça bir melankoliyle adaletten bahsediyorum..
İyiyim mutluyum çok şükür, hayata küsmüş değilim, çok mutluyum aslında bakarsan evliliğim, hayatım her şey yolunda ama işte şöyle anlatabilirim..
Hani çok sevinçli bir gün geçiriyorsundur, güzel olaylar ard arda gelmiştir ve birden birinin ölüm haberi gibi ağır bir haber alırsın ya da bir olay yaşarsın ya...İşte tam o anda kalbe saplanan bıçak gibi acılarım...Bazen unutuyorum her şeyi pembe bulutlarda gezinirken birden geliyor aklıma ölecek gibi oluyor ruhum..Mutlu muyum mutsuz muyum karar veremiyorsun, bir siyah bir beyaz...Bazen de gri..İşte o en kötüsü arada kalmak, siyaha ya da beyaza ait olmayı istemek en kötüsü...Hangisinin gerçek olduğunu bilememek...
Of nilgünüm sanırım yaram dokundun ilk defa bu kadar..Seni ve buradakileri çok seviyorum...Yardımınız olacağını bilsem tereddüt etmezdim...İyi ki buradasınız, iyi ki varsınız....iyi ki...
Tesekkurler cnm.Sedımden sonra ASo testı yuksek cıktı romatologa gıttım bır sorun yok dedi.sedımde dusmustu buyuk ıhtımla ayakta nezle gıbı bırset gecırdım ondan olmustur dedı.dusmus cok da onemlı degıl dedı doktor.kalp ıcınde gecmeze gıdıcem artık.belkı usuttugum ve oksurdugum ıcın oluyordur gecmezse gıdıcem.geçmiş olsun canım ihmal etmeden bir kardiyoloğa görün bence egzersiz ile tetiklenen agrılar kardiyolojik sorunların göstergesi olabliyor..yaşın gençtir muhtemelen ama aile hikayesi önemli...sediamantasyon enfeksiyon ile ilgili durumlarda veya romatolojik hastalıklarda yükselebiliyo..
canım bizimkilerde de kalp, şeker , tansiyon hepsi var. bende de 90 kg lardayken hızlı kalp atışı ve tansiyon vardı. zayıfladığımda çok şükür geçmeye başladı. yinede dr a git ailenin yanına gidince. büyük ihtimalle soğukalgınlıgından.öğrencimisin sende canım unuttum inan. yaşını adını hatırlamıyorum.genç kızlarda bezeler olabiliyor. ağrı olunca korkmayın derler. sen yinede tedbirli ol. geçmiş olsun canımmm
:çok hoşsun ya.madem korkuyorsun neyi bekliyorsun dr a gitmek için.belki ciddi bir şeyin var.bayrama kadar beklenir mi?6 kasım bayram .1 ay acı mı çekeceksin?lütfen canım ya.yumurta kapıya dayanmadan git varsa sorun hemen ilacını al.yoksa da için ferahlar en azından.biz de rahatlarız.kontrol eddceğim gidip gitmediğini ona göre :)))
.
adet donemın bıtsın oksuruk fılanda gecsın bır eger gogus agrım kalp agrım fılan gezmezse doktor yolu gorunuyor bana.eve gıttıgımde dedıgım gıbı anneme kontrol ettırcem .
cok tesekkrler herkese gecmıs olsun dıleklerı ıcın.
bugun ıtıbarı ıle diyetteyim hanımlarDD
tabı tartı sorunum var.onada soyel bır cozum bulacam yurttakı guzellk uzmanı ablanın yanına gıdıp tartılcam kahvaltı ıle ogle yemegı arasında.ara ogunu az tutup
baska tartılma yolum yok malesef
olsun canım olsun ben 2 kg vereyimde 4. olayım ayyyyy ilk 3 şöyle ozmn. 1 nilgün 2 sevda 3 ayşe 4 tülin olmazmı ama kübrayla sevdamce de geliyoooo.canım ilk üç rezerve dedi sevdacım ...nilgün gelio gümbür gümbür sevda da var ben bu hafta o kadar iddialı değilim çünkü hafta sonu sporum yok geçen haftaki gibi artık 3. kim olur bilemem.....
canımm patates ahh patatesss çok seviyorum bende ya ama sen kendini tutmuşsun yine maşallahhh.. kurabiyede ara yapmamışsın zaten bişey olmaz. bu arada eşinde gitmiş Allah kavuştursun canım. eh oda gitttiğine göre e sende ilk 3 te rezerve olduguna göre gelsin sporlaaarrrrrrrrrsabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates,salatalık,acıka
öğle : 3 çatal patatesli yumurta,kavun
akşam: 3 kaşık bulgur pilavı,3 kaşık etli patates yemeği,yoğurt
ara: 1 kurabiye,çay (meğer bitmemiş 4 tane falan varmış dolapta.1 yedim şimdi de attım çöpe Allah affetsin.yoksa yarın yerdim)
1 lt su
1.5 lt iksir
2 kupa form çayı
1 saat yürüyüş
hayret ara yapmamışım hiç.haftasonlarını sevmiyorum.eşlerin evde olması düzeni bozuyor....
canım sözlerine çok katılıyorum. sabah uyanınca hemen bakıyorum yazıyorum kk ya. amacımız hep aynı derdimiz hep aynı:: zayıflamak. halanın oğlunada Rabbim şifa versin.hiç belli olmaz belki bir umut doğar inşallahhhzümrem derya için söylediklerin bencede çok doğru hepimiz sanki zayıflama için mi burdayız her akşam....
inan halamlara gezmeye gittik eve geldim ilk işim ayağımla hemen bilg açmak o arada kızımı uyuttum ve hemen geldim başına pc nin...
deryacım seni sıkan boğan konu ne bilmiyorum ama sen kendini tanıyosundur mutlaka yaa tamamen üstüne git konunun ya da tamamen görmezden gel... zaten sen halledrsin...
bak canım allahım dermansız dert vermesin bugün halamlara gittim niyemi halamın oğlu kas hastası 5. sınıf ve genetik diyorlar çaresi hiç bir şekilde yok günden güne eriyor ve bu hafta tekerlekli sandalye kullanmaya başladı bana ve kızıma çok düşkündür onu öyle görmemek için bu hafta içinde hep çağırdılar ama gidemedim.. bugün babaanneme kahvaltıya onlarda geldiler va nasıl kötü oldum onu görünce... birlikte ilk defa parka gittik koskoca yaz bitti ve o evde geçirdi düşün daha 5. sınıf öyle mutluyduki anlatamam....
gece gece canınınızı sıkmak için yazmadım ama allahım böyle sıkıntılar vermesinn...
3 oğlundan sonuncusu biri mühendis 23 yaşında biri ünide en son bu yani keyif için yapılan bir çocuk maddi yönden süperler ama yok işte çaresi yokkkkk... amerikada deseler tedavisi gidecek durumdalar ama yok....dmd denilen amansız bir hastalık......
lütfen elimzde olan şeyler için üzmeyelim kendimizi.. bu ben de olsam uyaralım birbirimizi...
konu nasıl buraya geldi deryacım bilmiom ama canım da sıkıldı bu akşam ne bileyim.....
Nilgünüm...Öncelikle seni hüzünlendirmek istemezdim
Sen bu topikteki lafı boşa demeyen, söyleyince illa ki kalbinden gelen, içi dolu dolu olan insanlardan birisin..Çok isterdim senin gibi derdimi demeyi, ağlayıp dertleşip rahatlamayı ama yapamam..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil demiş ya fuzuli, o işte benimki de...
Çok acı çektiğimizi, artık huzuru hakettiğimizi düşünürken nerede hata yaptık bilemiyorum ki..Bu dünyanın adaletine inanmaktan mı vazgeçmeliyiz acaba..Hayat bu işte adaletsiz , bitti... Kabullen artık bunu diye bağırmak istiyorum içimdeki çocuğa çoğu zaman..Hala çocukça bir melankoliyle adaletten bahsediyorum..
İyiyim mutluyum çok şükür, hayata küsmüş değilim, çok mutluyum aslında bakarsan evliliğim, hayatım her şey yolunda ama işte şöyle anlatabilirim..
Hani çok sevinçli bir gün geçiriyorsundur, güzel olaylar ard arda gelmiştir ve birden birinin ölüm haberi gibi ağır bir haber alırsın ya da bir olay yaşarsın ya...İşte tam o anda kalbe saplanan bıçak gibi acılarım...Bazen unutuyorum her şeyi pembe bulutlarda gezinirken birden geliyor aklıma ölecek gibi oluyor ruhum..Mutlu muyum mutsuz muyum karar veremiyorsun, bir siyah bir beyaz...Bazen de gri..İşte o en kötüsü arada kalmak, siyaha ya da beyaza ait olmayı istemek en kötüsü...Hangisinin gerçek olduğunu bilememek...
Of nilgünüm sanırım yaram dokundun ilk defa bu kadar..Seni ve buradakileri çok seviyorum...Yardımınız olacağını bilsem tereddüt etmezdim...İyi ki buradasınız, iyi ki varsınız....iyi ki...
zümrem derya için söylediklerin bencede çok doğru hepimiz sanki zayıflama için mi burdayız her akşam....
inan halamlara gezmeye gittik eve geldim ilk işim ayağımla hemen bilg açmak o arada kızımı uyuttum ve hemen geldim başına pc nin...
deryacım seni sıkan boğan konu ne bilmiyorum ama sen kendini tanıyosundur mutlaka yaa tamamen üstüne git konunun ya da tamamen görmezden gel... zaten sen halledrsin...
bak canım allahım dermansız dert vermesin bugün halamlara gittim niyemi halamın oğlu kas hastası 5. sınıf ve genetik diyorlar çaresi hiç bir şekilde yok günden güne eriyor ve bu hafta tekerlekli sandalye kullanmaya başladı bana ve kızıma çok düşkündür onu öyle görmemek için bu hafta içinde hep çağırdılar ama gidemedim.. bugün babaanneme kahvaltıya onlarda geldiler va nasıl kötü oldum onu görünce... birlikte ilk defa parka gittik koskoca yaz bitti ve o evde geçirdi düşün daha 5. sınıf öyle mutluyduki anlatamam....
gece gece canınınızı sıkmak için yazmadım ama allahım böyle sıkıntılar vermesinn...
3 oğlundan sonuncusu biri mühendis 23 yaşında biri ünide en son bu yani keyif için yapılan bir çocuk maddi yönden süperler ama yok işte çaresi yokkkkk... amerikada deseler tedavisi gidecek durumdalar ama yok....dmd denilen amansız bir hastalık......
lütfen elimzde olan şeyler için üzmeyelim kendimizi.. bu ben de olsam uyaralım birbirimizi...
konu nasıl buraya geldi deryacım bilmiom ama canım da sıkıldı bu akşam ne bileyim.....
deryacım sıkıntın nedir bilemiyoruz ama dönem dönem hepimiz böyle şeyler yaşıyoruz herşey anlamsızlaşıyor aslında öyle olmasada.......
bu bir süreçtir ... sen kendini mutlaka ii tanıyan birisin neyin sana ii geleceğini daha ii bilirsin.....
bu dönem kilo vermesen de olur canını sıkma zevk aldığın şeylerle uğraş ki yapıyorsun....
sevdiğin birlikte olmaktan zevk aldığın kişilerle görüş veyaaaaa ben gibi yanlız kal bu bana çok ii gelir kendimi dinlemek....
o gri dönemleri çoook ii biliyorum.....mesela doğumdan sonraki şu iki yılım bu kilolarla da ilgili değil çok başka bir durumdu mutlaka bekle sen güçlü bir kadınsın üstesinden gelirsin arkadaşımmm...
bizler burdayız paylaşmak istersen ok?
bugün öglen hastaneye gidicez
kayrayı ön muayne eidp bilgi vericeklerr cnm okadar sıkkın ki ben bu olayı 2 kez yaşadım hastanelerde ameliyatlarrhastane günelri diger tarafta kalan bir çocukkk kalbin ikiye bölünürrrr((( nasıl ameliyat oclak bilemiyorum yaa
ameliyat hane kapısında beklemek te ayrı bie olayy zatennn allahım sen yardım etdaha büyük dert verme şükür diyorum ama gel birde içimi görrrrr
ne diyet kaldı ne miyet vallahi yeidm yeidm şitim 2 gün detoks yaptım 3 gündür dibini gördüm herşeyin kendimi veremiyorumkiii bir türlü diyeteee filannnn
canım benim bilirim bende o duyguları ... griler içinde yaşamaya çalışmayı.. bi yanın güler eğlenir , öbür yanın kan ağlar...ama kimseye belli bile edemezz.kimse çözüm bulamaz der derdime. ama inan mutlaka biri bulur dermanını. belki bize göre çok basit bir sebeptir..sana göre çok ağır..korkarsın ne saçma bunumu taktın kafana derler diye. ama unutma kim ne derse desin hayat senin dert senin. sen güvendiğin dostlarınla paylaş en azından canım. at içinden amaaan olan oldu bitti unuttum diye telkin ver. eğer geriye atar kabullendim böyle yaşayacağım dersen hiç bitmiyor... ara ara hatıralardan sıyrılıp geliyor. zaman farklı uğraşlarla unutturuyor olanları merak etme canım. Rabbim sıkıntını alsın , gücüne güç , yüreğine huzur katsın.....
kızlarrrrr bird euzun zmandır aklımda ama yazamadımm
kaptan olarak başkasını seçelim lütfen
ne kaptanlık yaptında diyebilirisnizzz
benim ne gücüm var nede istegimmm
ben belki istedigim kiloya bile düşemiycemmm bile
çümnü artıkkk yaktım gemleir geçtim ben herşeydennnn
aylardır ugraş ugraş olmadı hep boşa kürek çektimm
şimdiidee istesemd ekendimi diyete veremiyorummm
kayranın ameliyatıı ,sonrasınd abayram var snaırım bayram sonu ancak kendime gelirim
yavaş kilo vermekkk beni artık bıktırdııı inankii
neyse deryanın deidig igibi aglamıycma bendeeee şimdi
kaptanlık için akımdaki isimler
sevda,tülin,nilgün ve ayşeeee
haydi bakalımmmmmmmmm
senle bir başladık biz diyete burda hatta daha önceside aynı mart-nisan gibi ama fark şuki sen 90 larda ben 82 lerde ...şimdi kg aynı ,bu benim için çok üzücü arkadaşım çünkü ne kadar dikkatsiz davrandığımın kanıtı bu...ama bugünden itibaren bayrama kadar çok özel bir ay olacak çünkü ben dün regl oldummmmmmmmmmmmmmmmcanım biyonik kadınım ben.kafamda sıralı herşey.gidip gelicem hemen başlıycam gibi yani. düzene girmek gibi bile değil düşüncem. dondurucuda kabağım,köz patlıcanım köfte tavuk hep olur. biyerden eve gelincede yemeğim olur. hazıra çok saldırmam. bak şimdiden sabah ve akşamın salatasını yaptım. vitamini gidersede gitsin.yemeğimde kafamda hazır. uyanınca hemen yeşil çayımı yapıyorum. 2 gündür ara verdim çok olmasın diye ama. yani gittiğim yerlerde zorlanıyorum ama evimde değil. yoksa aralıkta 65 nasıl olcezzzz. bu sabah 74.8 çıktım mesela çok mutluyum. bu hatfa 73 leri görmek hedefim.ama prenseste gelecek.işte böyle kafamda hep yemekler hedefler canım sırda bu sanırım
kardeşin adına üzülüyorum izlem senin gibi. farkında değil ki evlenince çok kilo alacak ve gitgide vermesi zorlaşacak,pizza olayıda tam bir fiyasko,senin için değilde kardeşin için,üstelik durumun farkında değil,sen buluşmaya getir onu getir....dün akşam kardeşimin nişanlısı bizdeydi, küçük kardeşimde bizde
11di sanırım saat, yemeklerden açıldı konu
aman şimdi bir ince hamur pizza olsa ne giderdi diyee
anaa bi baktık kapı çaldı, şaşırdık ne oluyor gecenin bu saatinde diye
meğer kardeşimle internetten dominostan pizza söylemişler
koca 2 tane pizza geldi mi sıcacık
o kadar heveslenmişler bişiy demedim artık, bende yedim 1 dilim
ama yok anacım bu zayıflamaz, evlendiğinde daha da şişer, özlem sen yemesen iyiyydi dedim, sonrada pişman oldum
bişiy söylemicem artık ne yaparsa yapsın, kızlarla buluşmaya getircem ama, biraz dinlesin
valla güzelim ben salona gidiyorum ,evde hiç yapamadım ama yapanlar benden iyiler ,yeterki iste yer-durum fark etmiyospor yapanlar çoğunlukla neyi tercih ediyor? yürüyüş pilates yüzme?? spor salonu ev?
süper ya internet ünlüsü arkadşaım nilgünkız nilgünnn sayfalarda tarif aramadım naptım google da wisper ıslak kek yazdım ordan buldum hahahaha....
allah allah ya lodosa bak sen neler yapıyomuş ,bende hem bağırsak-hem gribal hemde adet var e bide bugün hava esiyo ne şanssız bedeviyim,adet döneminden önce;girbal enfeksiyonlarından önce ve enfeksiyon sırasında; bağırsak rahatsızlıkları-özellikle kabızlık ile ilgili olarak fazla kilou olarak çıkablirsiniz tartyılarda sakın moraliniz bozmayın...lodos bile kiloyu etkiliyor biliyor musunuz??
hımm ,bizim zılgıtlar işe yaramış aferin arkadaşımabugünkü menüm..
sabah : ballı elma sirkeli ılık su
8.45: 1 lokma acıkalı ekmek,yarım yumurta
12.00: 1 dilim tb ekmeği,peynir,domates,zeytin (geç oldu kahvaltı)
16.00 : ton balıklı salata
17.00 : çay ve 2 kurabiye (bugun sondu bitti)
20.00: balık,roka salatası
1.5 litre iksir (nane limonlu yeşil çay)
1 kupa form çayı
1 lt su (az oldu,yatana kadar içeceğim daha)
1 saat tempolu yürüyüş
300 twist
fırçalarınız işe yaradı kızlar.bir şey yerken valla sizi düşünüyorum.ama kurabiyeler nasıl oldu anlamadım.yazlık-kışlık olayı çok yordu çay yapmıştım eşime ,kurabiye istedi ben de yorulmuşum çayı içerken kayısılı kurabiyeden 2 tane yemişim.
evde çay bitti yani kavanoza koydum 4 kez daha demlerim yani yarın eşimi göndereceğim evde çay kalmaycak.ben de almayacağım.10 gün sonra gelince alırım.neden diyeceksiniz çünkü çay ben de kurabiye çikolata isteği uyandırıyor.yeşil çay var evde 2 paket.bol bol onu içeyim diyorum.
sen 3 izmir lokma dememişmiydin heeefüsunun aziminden sonra utanarak bugunkü menüm
uyanınca: 1 yk yoğurt içine çörek otu keten tohumu /1 kupa ballı tarçınlı çay/1kuru kayısı
sabah : 1 kupa çay / 1 dilim denge ekmek / 2 yk lor / dom-sal / 4 kızarmış patates
ara: yok
öğle: 2 tavuk baget / 3 kaşık kuru fasülye / salata / 1 yk pilaz
ara : 1 izmir lokma tatlı / 1 ısırık gözleme
akşam: 5 yk kuru fasülye / 7 acı süs biber / 2 yk yoğurt / 3 yk pilav /salata
ara: aslında ara değil hemen yemeğin üstüne 2 lokma tatlısı
2 lt su. bugun aslında izin günü olsun dedim ama çok olmuş yaaa. ben 3 4 gündür hiç ama hiç doymuyorum. bi el atın banaaaaaa.
arkadaşım ,hatta canım kardeşim hayat okadar plana gelmiyo canım bak ben sana söyliyim,ne hayallerim,planlarım vardı kafamda ama hiç birini gerçekleştiremedim ben,ama şuan o plansız hayatın bana getirdikleri ile çok mutluyum inan bana,sende tam bir keşmekeş içindesin şuan ,ne yapsan ,nelere karar versen bilemiyorsun ama biraz akışna bırak...bırakki güzellikler seni bulsun...anladım canım sağol.bazen sandvic yaparım diyorum ama işte çantada eziliyor dışarıda yediğimde genelde ızgara tercih ediyorum ya da çorba salata felan.önceleri böylemiydi peeeh burger kingte whooper menü mc donaldsta dondurmalı elmalı tatlı kahve dünyasında karamelli kremalı frappe
of of aslında dertliyim kızlar.dert demeyelimde kafam karışık.gönül meselesi felan değil bildiğin gelecek kaygısı.bu sene 3.sınıfım seneye inşallah edebiyat mezunu olucam.( yazım hatalarımı dikkate almayınız)
sorun şu ki hala mezun olduktan sonra ne yapacağıma karar veremedim.formasyon aldığım için sene kaybı olmadan kpssye girebilirim.yani inşallah iyi puan tutarsa lise öğretmeni olmak isterim.aramızda öğretmen arkadaslar var aslında öğretmenlik mesleği yorucu mu tatiller ne bileyim işte tecrübelerini bana aktarsalar süper oluryani hadi öğretmen olmaya karar verdim lisede öğretmenlik benim yapabileceğim birşey mi yan kendi lise dönemimden biliyorum yüz veren hocanın tepesine çıkılır sert olan hocanın arkasından konuşulurdu.ben yapı olarak sert bir insan değilim hatta dersi eğlenceli geçirecek planlar yapıyorum şimdiden.ama genç tecrübesiz eh eli yüzü düzgün:82: ve minyon bir öğretmende liseliler için baya bir uğraş kaynağı olabilir.ilkokulda türkçe öğretmenliği yapsam ufak çocuklarla ugraşabilir miyim bilemiyorum.hepsini geçtim hadi kpssde bir puan yaptım ve doguya atandım diyelim.kız başıma nasıl yaparım orda.hayatımda gelecek planladıgım bir erkekte yok yani beni yanlız bırakmayacak zaten duygusal ve cabuk bunalıma girebilen bir insanım yalnızlıktan ölürüm ama tatilleri maaşı çalışma saatleri de cazip geliyor.yani öğretmenlikle ilgili kesin bir karar veremedim.
2. şansım akademik kariyer olabilir.bizim bölümde halk bilimi kürsüsüne ilgi duyuyorum ve sadece o bölümde yapabilimişim gibi geliyor.ama zaten okul muhtemelen bir yıl uzatmalı bitmiş olacak üzerine birde yüksek lisan hem maddi acıdan bir kazancım değil aksine kaybım olacak.onu gectim öğrencilik hic bitmeyecek.dersler tez hazırlama bilmem ne.ee 2 yıl yüksek lisans yapınca doktora yapmazsan o yüksek lisansında bir anlamı kalmıyor.akademisyenlikte sürekli çalışmak ve devamlı öğrenci konumunda olmak acısından zor.babamın tercihi akademik kariyer adama diyorum baba sen benim profösörlüğümü göremezsin ki Allah gecinden versin yani bende bildigin ihtiyar olucam çünkü diyorum
önce kpssye girip bir yere atanıp o atandıgım yerdeki üniversite de istedigim bölüm varsa orada yüksek lisans yapsam hem iş hem okul zor olurhem nereye atanıcam belli değil ki.
dershane de çalışsam ne gecen belli ne gündüzün tatiller cok az maaşta yeterli değilmiş pek.hem devlet gibi olmaz sonucta.
cok uzun oldu içimi döktüm okumayın isterseniz boşverin.okuldakilerde aynı dertlerden muzdarip onlarla derteşemiyorum.kendi kendimi yiyorum anca.çünkü artık hayatım düzene girsin istiyorum;
-kilo vereyim,
-kendi paramı kazanayım,
-beni seven biri girsin hayatıma
-kendi hayatımı kurayım.kendi evim olsun eşyalarım...kendime ait bir düzenim olsun işte.mutlu bir yuvam olsun şimdi yaşın küçük diyebilirsiniz (21 yaşındayım) ama çok anaç bir ruha sahibim.erken anne olmak istiyorum mesela.aşk dolu bir evlilğim olsun ben ona yemekler yapayım o bana sürprizler yapsın
21imde evlenecek değilim ama bugüne kadar hayatıma biri girmediğim için heves ediyorum işte anlayın beni
kız derya çok beğendim bende taçları eğer doğurursam 2.ye isterim ona göreMerhaba, bir zamanlar yoldaşım, şimdilerde uzaktan birer yıldız gibi izlediğim arkadaşlarım
Aranızda olmayı, eskisi gibi sohbetinize katılma isteğini içimde bulabilmeyi, bu yola nasıl sizinle çıktıysam, sonunu da yine sizle getirebilmeyi o kadar isterdim ki......
Neyse bunları boşverelim şimdi size yeni yaptığım isme özel doğum tacını takdim edeyim, facebook'u olmayan arkadaşlardan da fikir alayım, nasıl olmuş sizce :87:
Fotoğraflara tıklasanız büyür.
Eki Görüntüle 266888 Eki Görüntüle 266889 Eki Görüntüle 266890
Şimdi parçası olmayı beceremediğim listemizi yapmaya kaçıyorum..
Haydi ağalar beyler liste görün liste
En sondaki banuşum bile 400 gramcık almış sadece :87::87: Hep böyle listeler görmek dileğiyle, tebrikler sevdacım
görünmüyo ki buuuu
heh gördüm süper yaaaa ,artılar çok azalmış bir dahaki haftaya görüşcez kızlar ,yavaş atın çiftesi pek olur unutmayınKızlar alıntılarınız dahil hepsinde görüyordum ben listeyi ama durun başka yere yükledim.Görünüyor mu? :26:
derya canım arkadaşım ,hep hüzünlüsün sen,böyle yağmur yüklü bulutlar gibisin,ben demiştim gözlerinde bir buğu var senin diye,keşke yanıda olsam konuşsak anlatsan,hiç dermansız dertmi olurmuş tatlım yaa....sen ne grri ne siyah olma ,hep beyaz ol....ışık gibi yeşil ol mesela ,orman gibi ,mavi ol deniz gibi....ama siyah olma... etrafında da siyah olmasın,ççıkar onları hayatından,geçen gün kızımın tüm resimlerinde siyah kullandığını gördüm(5 yaşında henüz) neden annecim dedim hep siyah boyuyorsun -anne dedi senin bibloların koltukarında siyah sen seviyorsun diye boyuyorum,---o an hepsini atmak geldi içimden ...anlıyorsun değilmi beni canım ....Nilgünüm...Öncelikle seni hüzünlendirmek istemezdim
kızlarrrrr bird euzun zmandır aklımda ama yazamadımm
kaptan olarak başkasını seçelim lütfen
ne kaptanlık yaptında diyebilirisnizzz
benim ne gücüm var nede istegimmm
ben belki istedigim kiloya bile düşemiycemmm bile
çümnü artıkkk yaktım gemleir geçtim ben herşeydennnn
aylardır ugraş ugraş olmadı hep boşa kürek çektimm
şimdiidee istesemd ekendimi diyete veremiyorummm
kayranın ameliyatıı ,sonrasınd abayram var snaırım bayram sonu ancak kendime gelirim
yavaş kilo vermekkk beni artık bıktırdııı inankii
neyse deryanın deidig igibi aglamıycma bendeeee şimdi
kaptanlık için akımdaki isimler
sevda,tülin,nilgün ve ayşeeee
haydi bakalımmmmmmmmm
merhaba arkadaşlar 3 aydır diyet yapıyorm, 6.5 kilo verdim yaklaşık 30 kg daha vermem gerek.. burda beraber zayıflayabilir miyiz acaba? aranıza katılabilir miyim?
kilo bildirimi:
baslangıc: 93
gecen hafta: 78.5
bu hafta:76.4
giden: 2100
t.giden:16.6
hedef: 58
boy:167
spor:180dk
nilgüncüm sen demesen farkında bile değildimmmm....
evetttt geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar...
banucum güle güle kirletsin bıdıklar evini..
nilgüncüm
bak tülin gülay ve banu demişler evet 5 te kalkmana gerek yok burayı okumak için sen okuldan 1 de geliyormuşsun ve bu inanılmaz güzel bişi senin için...
ben 4 te evde oluyorum yani tam gün...
seni hırslandırsın diye birkaç cümle yazmak istiyorum..
bak bugün bir sınıfta tahtaya kelimeleri yazdım çocuklar yazarken ben sınıfta turluyorum ve aklıma saymak geldi ve 500 adıma kadar saydımm gerisini sen düşün..
her teneffüsümüz 5 dakika ve sgr için her teneffüs 3 kat aşğı iniyorum...
akşamdan mutlaka üşenmemek için kahvaltımı bi tabağa hazırlıyorum ve dolabı açıp yiyorum ki ben bu yıla kadar tüm okul hayatım boyunca bile kahvaltı yapmayan biriydim...
okula mutlaka ama mutlaka bir ara öğün alternatifi götürüyorum kiii okulda fındık badem ve kuru üzüm var dolabımda olurda toplantı vs. olur acıkırsam elimin altında bişiler olsun da kaçamak olmasın diye...
öğle yemeğimi az da olsa mutlaka bişiler götürüyorum ki okulda ekmek arasına mecbur kalmayayım...
mesela bugün dyned toplantısı vardı mem de ve ben gittim saat 3 te eve geldiğimde saat 5 ti ve kurt gibi acıkmıştım ama hiç bişi almadım gelir gelmez daha kızıma sarılmadan ara öğün olarak üzüm yedim kiiii çarşıda bişiler alabilirdim bol kalorili olanlardan... ki ben böyle durumlarda 1 tane ayran alırım içerim...
spora gelinceeeeee....evde olduktan sonra kaçırmamaya çalışıyorum ki evinde koşu bandı büyük bir nimet...artı 1 de evde olman da cabasııı...
dışarıda yemek yemek benim en sevdiğim şeylerden biri asla artık kendimi kötü hissetmiyorum alıyrum boool çeşit bir salata tabağı veya döner tabağı ama özellikle söylüyorum pilav pide koymayın diye ben sadece eti domatesini alıp yanında ayranıyla ohhh öisler gibi menü hazırlıyorum ....
yani evet aslında birçok şey elimizde......böyle durumlarda hep banu aklıma geliyor geçen kış sabah kalkar yürürdü hala benim asla yapamayacağımı düşündüğüm şey iki KÜÇÜK çocuk diyet artı sabah sporu...
o yüzden canım ortim önce hayatımızı planlamalıyız diye düşünüyorum sen bence spordan önce mutlaka öğünlerini planla ki biliyorum kaçamaklarına kaçamak denmez bende öyleyim benim kendimce yasaklarım var pilav gibi makarna gibi bulardan 1 kaşık bile yesem o gün benim için kötü gibi geçmiş oluyor...
aklıma gelmişken sen sabah kalk çocuklara hazırla eşine hazırla kendin yeme olacak şeymi ondan sonra k yemeyi düşün ve okulda git simit poaça yenirken nefsini zorla walla misler gibi kahvaltını yap onlara da acır gözlerle bak nedenmi kendi azmine sabrına iradene saygından ötürü...
geçen bir arkadaşla akşam avm de yemek yedik onlar burger menü aldılar ve en az 1000 kalori düşündüm yani o kadar şanslıyım ki artık aklım başıma geldi....
kızarmısın alınırmısın bunca şeye bilmiom ama sen yaptın daha önce ve yine yapabilirsin....
eşinin gitmesi de büyük fırsat bu haftayı şu andan itibaren değerlendir... ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?