Bende bu aralar mayokini bakıyorum geçen sene ameliyat olduğum için karnımda 4 tane delik var onları kapatmam lazım bi iki resim de ben ekliyim.(aylincim senin eklediğin de güzel ama benim göğüsleri biraz toplayan bişey lazım bana.. oğlunun ineği
Lavita sedninki de güzel hayatım göbiş sorunu olmasa o tarz bikini düşünüyordum bende..
Kızlar yaaa bişey sorcam Asrınıma doğumgünü için bir slayt hazırlıyorum da seçemedim sizce slaytın fonuna hangi şarkıyı koyayım?
Sözmüüüüü bekliyorum o zaman ben çoktannnn hırs yaptım bile,battın sen canım kaydirigubbakcemile3sanada alim bitanem, hirs yapipi daha cok zayifkariz:)
Şöyle azıcık da duygusal olsun istiyorum canım hani seyredenler duygulansın,belki son kısmına koyar slaytı bitiririm önerin için saol canımcım..canim happy birthday to u sarkisini yükle bence
disneyland i oluor böle sarkisi :)
kayahan ve eşinin sölediği bi şarkı var kızım bayılıyo ben ninni diye uyuturken sölüyom dudaklarını büke büke ağlıyo çok duygulanıyo dinlerken valla bak çok içli kızım bu şarkıda şarkı adı yok ben şöle biliyom belki bulursun annesi onu çok öpermş severmiş babası onu çok öpermiş severmiş okula gidermiş yazarmış çizermiş annesi onu çok öpermiş severmiş.... :))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben geldimm.. ama çok kalamıcam sanırım.. karnım ağrıyo.. benim kırmızılar 4 gün gecikmeli de olsa geliyo sanırım... okul dönüşü hissettim :)) ,gerçi şu an pempişler daha ama neyse belim karnım işaretler tamam galiba.. kızlar çok dua ettiniz sağolun ama olmadı büyük ihtimalle... nasip neyse o :))
gidicem yarın doktora zaten.. belki başka bişey vardır.. yani inş. kötü bişey yoktur da eğer bi sorun varsa da erken anlamış olurum...
yok aylincim her ay aynı sohbet geçmicek cnmm... çünkü bi daha diyet harici bi konuyu burda paylaşmayı düşünmüyorum... ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?