80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar bende evlenince 3yılda 30 kg aldım ve 85 kg oldum bebek için zayıflamam gerekiyor 15 gün önce diyetisyene gittim 3 kg zayıfladım umarım biran önce kurtulurum bu fazlalıklardancokacimcoook

sanada alim bitanem, hirs yapipi daha cok zayifkariz:)

kızlar selam, dün tekirdağdaydım yazamadım, şimdi geçmişe bakıyordum ama eşimin pcde işi çıktı, akşama yazarım. öpüyorum.

günaydinnn
aaa bu sabah kimsecikler gelmemis pek :)))
spordan geldim simdiii
du$a girecem....

grs tekrar

sanada alim bitanem, hirs yapipi daha cok zayifkariz:)
Sözmüüüüü bekliyorum o zaman ben çoktannnn hırs yaptım bile,battın sen canım kaydirigubbakcemile3
canim happy birthday to u sarkisini yükle bence
disneyland i oluor böle sarkisi :)
Şöyle azıcık da duygusal olsun istiyorum canım hani seyredenler duygulansın,belki son kısmına koyar slaytı bitiririm önerin için saol canımcım..

O şarkıyı duydum sanırım dur bi aratayım olabilir bak tsk ederisssss...
Bu arada yarım kilo almış gözüküyorum yaaaa kaç gündür hastayım diye spor yapmıyorum ondanmıdır nedir sinir oldum b hafta sanırım beni geçersin yaaaa.:1no2:.

handerya ablammmmmmmm
gömlekkk $IP diye oturduuuuu patlamio dügmeleri yuppiii :)))))

handerya ablam slayt dogum günü icin demi?
okuyamadim gecmisi
cocugun icinmi bilmiom ama ben dogum günü sarkisi TUGBA ÖZERK den cok severim

bugün daha bir dilim tost ekmegi, üstüne labne peyniri ve bol cilekli receli yedim.
3 tane cilek yedim, ve 1 litre su, 1 saat spor
simdilik bukadar

...........................................................

Son düzenleme:

abla eger hamile olma ihtimalin varsa dr git, cünkü bazi kisilerde regl oluyor, ve bi gidiyorlar aaa 4 haftalik hamileymisim kaydirigubbakcemile3
hic bilemezsin. hayirlisi neyse o olsun, sanirim her ay sende bu sohbet gecicek, hamilemisin abla sengözlerimebaksanab
öptümmm seniopuyorumnanaktan

gidicem yarın doktora zaten.. belki başka bişey vardır.. yani inş. kötü bişey yoktur da eğer bi sorun varsa da erken anlamış olurum...

yok aylincim her ay aynı sohbet geçmicek cnmm... çünkü bi daha diyet harici bi konuyu burda paylaşmayı düşünmüyorum... ok?

yanlis birsey mi dedim :bbo:

listemi de yazayım bugün daha girmem sanırım topiğe...

sabah------------ 1 bardak süt, çeyrek dilim köy ekmeği(canm bişey istemiyodu)
ara---------------- 5 zeytin,yarım dilim ekmek
öğlen------------ 1 kase mercimek çorbası,3 kaşık yoğurt
ara--------------- -
akşam--------- 1 kepçe marcimek, 4 kaşık taze fasulye,salata
ara-------------- çilek

şidiye kadar 2 litre su içtim, 30 dk. yürüyüş... iksir yok..
iyi günler..

kızlaaaaarrrr.......ağlamak istiyoruuummmmm....senağlamasenağlama
cumadan beri net yok bizde..şu an hala tam yapılmış değil..heran kopabilir...
ve ben bu hafta 2 kg verdim..
henüz okumadım 1. kim olmuş bilmyrm ama moralim çok bozuldu..dün habire yedim...
72 kiloyum çizelgemi değiştireyim net gitmeden

herkese selam arkadaşlarrdünden beri hiç giremedimm çocuklarımm yinee hastalar ve2side bronşit hastaneye yatma ihtimalleri varr ne olur dua edinn evimm herşeyy ayakta ben ne yapıcam bilemiyorumm şimdide annemlerden yazıyorum çünkü evde oturulacak gibi değill neyse uğrayamasamda ne olurr benii mazur görünn kızlar vakit buldukça girerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…