80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

LİSTELERİN NE GÜZEL ÇOK DENGELİ acı biberi nasıl yiyorsun ben hayatta yiyemem...metabolizma için demiştin yanlış hatırlamyorsam aslında ben de yiyebilsem süper olur da yiyemem asla...

ve benim menum...
sabah uaynır uyanmaz: incir kayısı ve bir adet activia
sonra 2 mil lesli
kahvaltı: bir dilim ekem yumurta domates ve salatalık5 zeytin 2 dilim de peynir
ara:5 fındık 5 badem
öglen:tavuk ve salata
ara 5 fındık ve 5 badem 2 kuru kayısı
aksam:6 köfe ve piyaz gibi bir salata
yapablirsem gene leslie yapıcam ve belki yatmadan süt içerim bilemedim...
öglen göğüs şeklinde tavuk aldım ve fırın torbası ile yağsız pişirdim...görünüm olarak çok matah değilse de tadı gayet güzeldei..bu gidişle yemek yapmayı öğrenirsem şaşamayın:)

2lt su
yeşil çay-kabuk tarçınla

çok dokunaklı... Allah yardımcıları olsun...

bugünkü menüm:

sabah:
yarım dilim kızarmış ev ekmegi
domates
peynir

ara:
sekersiz türk kahvesi

öglen:
kabak yemegi
yogurt

ara:
biraz üzüm

ara:
1 küçük börek
ayran

akşam:
2 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav
salata
2 çatal biber turşusu

canım teşekkür ederimm benim bu haftam şöyle geçtii
haftanın 6 günü spor+ akşam 6 dan sonra hiçbişi yemedimm
gündüz hemen hemen herşeyi yedimm tabii abartmadan o kadar canımm:13::13:
canım benim ne kaptanlığı allah aşkına hele senin kuzun bir iyileşsinn
gerisi önemli degill kuzummm
DERYACIMMM SİPARİŞLERİME İLAVE EDİCEGİM ŞEYLER VARR
ZÜMRÜT DEMİŞTİM,SELEN DEMİŞTİM,
BENGÜ DEMİŞTİM,YASEMİN DEMİŞTİM,
SEVDA VE MERAL İLAVE EDİLDİ KUZUMM
zümrüt,selen,yasemin,bengü,meral,sevda
toplam 6 tane kuşum
arkadaslarıma hediye edicemmm bunlarııı
inşşş. onlarda benim gibi çok begenirlerrr
canım evet bugün rastlaştık gerizekalı dangalak duruyo duruyo şişman muhabbeti açıyo
yani bana duyuruyo sen şişmansın diyee ayy diyo hocaya şişmanlar niye geliyoki zaten şişmanlar hiçbişi yapamazlar diyo,,hocada diyoo ne kilolu üyelerimiz var ama çok enerjikler esnekler niçin gelmesinler ki diyo
bende hocam dedim zayıf olupta hantal olucana , mal olucana kilolu olsun ama çivi gibi olsun dedim
ne zayıflar biliyoruzz totosunu kaldıramıyo hantallar iştee napıcann dedimm sustu kapadı çenesini
ulan sen zayıf olsan ne olurr insan oll insannnn Allahınn öküzü dicem ayıp kaçıcakk
neyse demedimmm barii
canım çok sagoll merak etme hep birlikte vericez inşşş. geçmiş olsun canımm
canım benim çok geçmişler olsun mu diyim rabbim başka acılaR yaşatmasın mı diyim ne diyim bilemedimm inşşş. rabbim bir daha tattırmasın o acılarıı kimseyi evladıyla sınamasınn kurban olduğumm inşşş. herşey istediğin gibi olur ve hayırlısıyla bir evladın olurr inşşşş.

canımmmm çokkk geçmişlerr olsun rabbim tez zammanda şifasını nasip etsinn inşşş.
allah korumuşş esirgemişşş vallahiiii
kendinede egeyede eşinede çok dikkat et canımm Allaha emanetsinizzz inşşşşş.

geçmiş olsun canım, bir dönem ben de az çalışma sorunu yaşadım. bir sene kadar ilaç kullandım. sonuçlar normalleşince yavaş yavaş bıraktım. arada kontrol ettiriyorum hala. mümkünse başka hastaneye gidip tedavi ol. çünkü dediğin gibi tsh çok yüksek

hoşgeldin arkadaşım, acı bir olay yaşamışsın. bu zor günleri atlatırsın umarım. Allah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah

sağol filizcim. güzel bir buluşma gerçekleştirireceğiz inşallah

geçmiş olsun izlemcim, okurken bile kötü oldum. hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu ya sağlığımızı kaybedince yada böyle acı bir olay duyunca anlıyoruz malesef. annene gitmende iyi olur. moral verirsin ona. büyükler torunlarını görünce herşeyi unutuyor

Bende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz

hoşgeldin ayşe, tabiki katılabilirsin

insan böyle birşeyden vazgeçince nasılda gurur duyuyor değilmi, dediğin gibi belirlediğin bir kiloya inince ödül verirsin kendine

zekiyecim nasılsın, menünde ev ekmeğini görünce memleketimi özledim birden

kızlar merhaba ben 23 yaşındayım ve 82 kiloyum kendimi çok kötü ve hantal hissediyorum nasıl kurtulacağım bu kilolardan gerçekten çok umtsuzum. öyle aşırı birşeylerde yediğim yok fakat tatlıya hayır diyemiyorum sorunum bu? tahlillerimde normal çıktı?????

canım hoşgeldinn öncelikle yapıcam diye başarıcam diye kafana koyy
burdan sakın ayrılmaa sık sık oku ve yaz bizlere inan çokk motive olucaksınnn
kendini tutamadığın anlarda açç diyet başarı öykülerini okuu
kimler neler yapmışş nasıl ve ne zorluklarla başarmışş bunu görr.
inşşşş. herşey istediğin gibi olurr
ama sakın şok diyetler,yok beş günde 5 kilo on günde on kilo bilmem ne
diyetlere kalkışma yolun başındayken metabolizmanı yavaşlatırsınn hadi hayırlı olsunnn inşşşş.

izlemcim hayranım senin azmine maşallah bu kadar zayıflamak için kendine böyle disipline etmiş olman çok doğru v şart ama bunu herkes yapamıyo işte ama bende yapıcam inşş böle yeni başlayanlara tavsiyelerde bulunucam inşş canım idolumsun sen benim tatlım seni çok tebrik ediyorum ve senin gibi bir fıstık olacağım günleri iplee çekiyorum ...

Hehehyyt yavrum kim tutar seni sözlere gel

deryacım ben listeyi göremedim nese zaten çok geç kaldımmm.yinede eline sağlık

kilo veren herkesi kutluyorum canlarım

Canım neden göremedin, iki yere upload ettim :26:

Arzucum inan sen de benim için öylesin, bırakırsak hayat suyuna katar götürür bizi, buna izin veremeyiz
Sizin bebişlerinize hepsi hediyem olsun arzucum

Ah işte önemli değil diyorum ama bir de düşünüyorum dediğin gibi neden boşa hamallık yapayım, neden gözüm kapalı emeklerimi yokedeyim...Bu diyet işine ya başlayıp bitirmeden bırakmyacaksın, ya da hiç başlamayacaksın arkadaş gerisi aptallık
Yok ben de düzene sokacağım inşallah yavaş yavaş..
Yaptıklarımı şimdilik satış sitelerine koyacağım filizim, eşim blog açalım illa diyor da daha erken diyorum, biraz çeşit olsun elimde..

Allahım bu sefer güldürsün yüzünü arzucum, sen de bunalmılsındır artık geçen okumuştum bu okuma maceralarını..Umarım bu son olur
Önemli olan da o zaten, sen elinden geleni yap gerisi hayata kalmış

Ahh izlemim hayatın getirdiği sıradan tartışmalar için bu kadar üzülür müyüm hiç..Ama allah dermansız dert vermesin tabi ki gerisi kolay..Canımsın

canım demekki ne kadar anlatmaya çalışsanda anlatamadıkların var hala. zaten o dostlarımızda olmasa ne yapardık bilmem. elimden gelen yardım edebileceğim ne olursa..konu ne olursa yanındayım arkadaşımmm

Tülinim, çantacı hatunum çok sağol
Senin adın çantacı hatun olsun artık, yaramazlık yapan oldu mu hiç affetmiyorsun geçiriyorsun kafasına
Korkuyoruz

Tamam canım aldım isimleri buradan..Ya bu doğum tacı diye geçiyor ama normalde takılır mı acaba, bir arkadaşım da eşinin adını yazdırıp takmak istedi, sen de böyle hediye deyince kararsız kaldım :26:

İzlemcim çok geçmiş olsun, neden hep iyileri bulur bu olaylar allahım isyan ettirmesin ama düşünmeden edemiyorum neden neden neden
Neden kötüler geç ölür, neden kul hakkı yiyen refahı bulur, neden olan hep çocuklara olur da, neden kötü olan akıllı, iyi olan kim varsa saf salak muamelesi görür.....Ben bu hayatı anlamıyorum, çözemiyorum............

Annenin yanında ol bence de ne haldedir kim bilir...Gitmesin de bir daha canından önemli değil allahım korumuş bu güne kadar...Kim bilir belki de ona göre önlemler alınabilirdi de ihmal yüzünden oldu...Allah yakınlarına ve kendisine sabır versin

Gülaycım ne güzel yazmışsın, sen hiç gri olma, siyah olma...Işık gibi yeşil ol mesela, orman gibi, mavi ol deniz gibi..Bayıldım bu sözlere
Ayrıca ben o bıdığı yerim ya her ne kadar düşünmesem de böyle sizden dinledikçe size bambaşka bir dünyanın kapılarını açtığını görebiliyorum
Sen de çok iyi birisin gülayım, huzur ve sağlık ailenin de senin de bir ömür yanından ayrılmasın inşallah, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için

Ayşecim, kimseye aldırmadan kendim olamyı geç de olsa öğrendim çok şükür

Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, bu topik miladınız olsun
angelteacherbaşın sağolsun, allahım sana da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin..Kilo verme sürecinde buranın çok faydalı olacağına emin olabilirsin

Son düzenleme:
iyiakşamlar kızlar...

menüm

kahvaltı

1 bardak su
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
bitkiçayı..

ara
3 kuru kayısı
6 fındık

öqlen
kıymalı tarhana çorbası

ara
1 incir

akşam
ızgara balık
salata

ara
bitki çayı

2.5 litre su..

2 mil daha yaptım... daha doğrusu leslie ve ekibi yaptı ben de yetişmeye çalıştım özellikle üst grup kas harektelerinde zorlandım...yılların tembelliği ve hantallığı bir haftada gidecek değil ya... ama gir,tmedi diye ben de pes edecek değilim... bundan sonra ayrı ayrı 2 mil olan programı yapacağım en az bir hafta 10 gün sonra diğerine geçeceğim. bu son seferde 1.5 yaptım diyelim. sabahki il1 3.5 oldu. durmak yok yola devam

yawrumm ne biliyimm ben çok begendimm hemde senin ilk müşterin olıyım dedim
takılmazmı ki? güzelim bilmiyorum ki başka ne işlerin var face bookum yokki
ben göremedim yaptığın çalışmaları:26:
amann ister taksınlar ister takmasınlarr ben begendim onlarada hediye ediyim dedim fena mı
hem dogum gününde takılır, yılbaşında, dogum yapınca takılır,
ne biliyim işte sence olmaz mı kuuu ???
haa gerçi bi yere giderken takıcaklarını zannetmiyorumm
dediğin gibi yani,
ama ne bilem takınırlar herhall.........

sorma canım bizim evde hep ev ekmegi bulunur. eşim digerlerini yemez. uzun zamandır yemiyordum ama bu sabah dayanamayıp yedim nasıl özlemişim nasıl. hergün gözümün önümde yeniyor. kardeşim dışarda okuyor. giderken götürmüş ekmekten. arkadaşları durmadan istiyolarmış cok begenmişler. ben merak ediyorum acaba kalorisi nekadardır. t.bugday ekmegi veya ç.ekmegine göre. aslında eskiden t.bugday unuyla yapılırmış özü o ekmegin ama şimdi karışık un kullanılıyor bildigim kadarıyla. canım hemen kargolıyayım yarın. adresi vermen yeterli.
sen nasılsın canım bu arada

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menümü paylaşayım

sabah aç karnınatarçınlı kiraz saplı form çayı

kahvaltı=2 dilim ekmek-tulum ve çeçil peyniri-2 zytin-salatalık

ara=eti form çikolatalı light bisküvi 2 tane

öğlen=iki dilim ekmekten tost

ara=eti form çikolatalı light bisküvi 2 tane

akşam=bir fincan form çayı _ti formun mısır,pirinç patlağı ve etiform tahıllı bisküvi

daha spor yapmadım inşallah yatmadan yürürüm pek canım istmiyor ama ...

canım ben tülin hoşgeldin. çok çok zor dönemler geçirmişin ama maşallah toplamışsın kendini. şimdi sıra bizimle birlikte zayıflamaya geldi.sonrada hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına almana inşaalaahhhhhhhh..
canımmmm görsünler tabi yaa. azim neymişşşşş. lokmalar bizde yuvarlak top top yapılır bunlar kandil simidi gibi yuvarlak ortası boş harika bişeydiii. eminim seninki dahada güzel olur. dost elinden acı bile verse tatlı gelir bu yüreğime.. amaaaaa hem görün diyorum hem börek yiyoruuuzzz nasıl iş bu çanta gelecek bak
Bende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
hoşgeldin canım ben tülin. aldık bileee
menün güzel canım benim. artık tarifler sendennn.ellerine sağlık güzel olmuştur eminimmm

canım hoşgeldin ben tülin. ne güzel normal çıkmış tahlillerin. ah bu tatlı derdi hepimizde. toz tarçını sütüne yoğurduna ekle ye canım. kabuk tarçınıda kaynat balla karıştır çay gibi iç. bak gör tatlı isteğin azalacakkk

Tülinim, çantacı hatunum çok sağol
Senin adın çantacı hatun olsun artık, yaramazlık yapan oldu mu hiç affetmiyorsun geçiriyorsun kafasına
Korkuyoruz

sorma cicim zorla attırıyolar çantayı ben istermiyim hiiiçç. bana ilk çantayı gülümle sevda atmıştı sıra bendeeee

çok teşekkür ederim ablacım demek aynı okuldanmışız ikimizde.evet ben soğuk duruyormuşum öyle diyorlar.arkadaş grubumda esprili sıcak biriyim ama çekicilik yok herhalde bende ne bileyim.

bu arada ben kpssye de ales'ede hazırlanmaya karar verdim.zaten ales konuları kpssde de var.artık ısmet hangisi olursa.babamda ne istediğini bilmiyor bir yandan kpssye hazırlanıyor musun diye soruyor bir yandan akademisyen ol diyor.onu kırmak istemiyorum ama bilemiyorum herşeyin hayırlısı

canım öyle yazmışsınki gözümün önünde canlana canlana okudum.çok çok üzüldümmm.heleki kocasına kızma demesine .Allah yardım etsin.çocukları için herkes nerelerde nasıl çalışıyor.nelerin kıymetini bilmiyoruz.Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın.anneciğinede geçmiş olsun.iyi olur yanına gitmen ne çok etkilenmiş yaa.

canım bu nasıl menüüü. bak adım çantacı hatun oldu haberin olaaa bisküvi tost bisküvi bisküviii

Sevdacım öyle özel günlerde tabi ki takılır hem de eğlenceli olur, ama normalde dışarıda takan da olur mutlaka, ben olsam isim yerine başka bir motif yapar takardım, isimle takmam ama bu benim görüşüm tabi
Ama senin içinden geçmiş tabi ki sevinirler, ayrıca sıradan bir taç olmaz özel zamanlarda takılan özel bir taç olur..
Malımı satarmış gibi oldu kuu sen nasıl biliyorsan öyle yap

Yavrum ay aç bir facebook artık, gör herkesin fotolarını da çalışmalarımı da, madem isminin görünmesini istemiyorsun bir takma isim soyisim bul kendine oldu bitti işte, kimliğini belli etmek zorunda değilsin ne olacak

sen yap bacım yapp takan takar
takmayan takmaz çok güzel olucagına eminimm
şahsen biri bana alsa mutlu olurdum hoşuma giderdi
düşünmüş yaptırmış derdimm
isimleri yazdın dimi kuzumm senn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…