Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
4-5 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 tk mantar sote
1 zeytinyağlı biber dolması
200 gr. light yoğurt
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 küçük tabak börülce yemeği
3 yk süzme yoğurt
4-5 acı süs biberi
Ara:
1 şeftali (yiyeceğim)
1 diyet bisküvi(karışık meyveli)(çayla yemeyi düşünüyorum)
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüyüş
cumartesi günü kardeşimle geziyorduk, dışarı çıkmıştık
hatırlarsınız belki, kardeşim yaz tatili boyunca domates kurutma fabrikasında çalıştı
telefonunu ayakkabılarını kıyafetlerini hep kendi parasıyla aldı... neyse bi telefon geldi
o fabrikadan bir arkadaşı, cevher sankın üzülme sana bişiy diycem
ne oldu hemen annem geldi aklımıza kardeşim okul başlayınca gitmedi, annem gidiyordu yerine
ödümüz koptu
neyse annemde bişiy yokmuş ama, çok sevdikleri bi ablalarının parmakları kesilmiş makinanın bıçaklarında
annemler akşama kadar parmak aramışlar, düşünebiliyormusunuz insan parmağı aramışlar
hemen hastane götürmüşler, 3 demişlerdi ama 2 parmağı kesilmiş, yüzük parmağı ile işaret parmağının ucu
allahıımmm yaa kolları kopsaydı, 2 tane okula giden çocuğu varmış ben tanımıyorum ama herkes o kadar iyi bir insandı ki diyor
acıdan yerde yatarken allahıım ben kime ne yaptım, nerde yanlış yaptım diye ağlıyormuş hep
yazarken bile bi tuhaf oluyorum, ortanca kardeşimde hemşire ya, hemen ilgilenmiş
yüzük parmağı dibinden kesildiği için siinirler yanmış, o parmağının ucunu diğerine akliyceklermiş
yani 1 parmağı olmayacak ama iş görememezlik olmaz genede :18::18::18::18:
hastanede bile kardeşim anlatıyor, eşine ne olur bana kızma lütfen kızma diye ağlıyormuş
eşi hergün gitme artık yeter diyormuş, o da çocuklarımın istedikleri şeyleri alıyorum diye diye gidiyormuş
ölse, öldü denir arkada kalanlar bi şekilde kendini idare eder, ya 2 kolu kopsa hayatı boyunca engellenecek,
tabiki bir şekilde hayatını idame ettirir ama off şükür olsun ki böyle atlatmış
bütün favrika yas etmiş, bu iş senin başına gelmemeliydi diye
annem bile gitmiyor artık, gidemem aklıma geldikçe uykum kaçıyor diyor
yarın anneme gidicem, 1 hafta kalıcam, oğlanla filan kafası dağılır az kendine gelir
o yüzden allahıma şükürler olsun, sağlık çok önemlii yaa
canım teşekkür ederimm benim bu haftam şöyle geçtiiZUM VE AYCAN kızlar öncelikle tebrik edim müthiş kiolar vermişisniz ama zum arkadaş 2.5 kilo baya çok nasıl başardınız neye bağloorsunuz bir haftada bukadar çok gitmesini püf noktalarımızı paylaşalım daha çabuk zayıflayalım kızlar cevabınıza sabah bakıcam iyi geceler hepiniz öpüyorumm
canım benim ne kaptanlığı allah aşkına hele senin kuzun bir iyileşsinnkızlarrrrr bird euzun zmandır aklımda ama yazamadımm
kaptan olarak başkasını seçelim lütfen
ne kaptanlık yaptında diyebilirisnizzz
benim ne gücüm var nede istegimmm
ben belki istedigim kiloya bile düşemiycemmm bile
çümnü artıkkk yaktım gemleir geçtim ben herşeydennnn
aylardır ugraş ugraş olmadı hep boşa kürek çektimm
şimdiidee istesemd ekendimi diyete veremiyorummm
kayranın ameliyatıı ,sonrasınd abayram var snaırım bayram sonu ancak kendime gelirim
yavaş kilo vermekkk beni artık bıktırdııı inankii
neyse deryanın deidig igibi aglamıycma bendeeee şimdi
kaptanlık için akımdaki isimler
sevda,tülin,nilgün ve ayşeeee
haydi bakalımmmmmmmmm
DERYACIMMM SİPARİŞLERİME İLAVE EDİCEGİM ŞEYLER VARRGünaydın kızlar
İlk müşterim sevda oldu o kadar mutlu ve heyecanlıyım ki
Hiç tahmin etmezdim böyle çabuk alıcı bulacağımı bilirsiniz özgüvenim pek yoktur ama sevdanın sayesinde tavan yaptı
Şimdi başlıyorum işlerime, gülüyorlar bana bilgisayar başında iğne iplik elişini her yere taşıyan kadınlara döndün diye dalga geçiyor arkadaşım kızıyorum ben de
Bu sabah 75.4 ile bismillah dedim, bir şeyler yapmaya çalışacağım, umarım bırakmam allahıma yalvarıyorum bana güç vermesi için
canım evet bugün rastlaştık gerizekalı dangalak duruyo duruyo şişman muhabbeti açıyoMerhaba Kızlar
sevdacım nasılsın,cins arkadaşınla rastlaştın mı?bende çalışmak zorunda kaldım maalesef liseden sonra okumadım açık öğretime yazıldım hala içimde uhtedir.hayırlısı....bende herkes eğitimini tamamlamalı...annen nasıl oldu?spor sende işe yaranı ne güzel artık resim eklersin bizde bakarız....
arzucum tabii seninde uygun olduğun bir gün belirleyip buluşalım...Başka Ankara'da olana varmı aramızda?Anne için çok geçmiş olsun.KV açık verme birlikte gidin hoş onlar konuşacak bişey nasılsa bulurlar....
ayşecim bu kilolar hamilelikte alınan kilolar değil mi?benimde evlemdim 10 kilo, hamillekikte de 20 kilo aldım hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım...umarım hedeflerimize biran önce ulaşırız.kısmet olurda ileride 2.bebeğimi yaparsam aynı hatalara düşmeyeceğim...
deryacım ellerine sağlık güzelim çok marifetlisin maşallah keşke imkanların olsa kendine hoby dükkanı açıp özel şeyler yapıp sattan...kendini ne zaman uygun hissedersen diyet için o zaman başla kendini bunaltma...bizlerde maalesef bir ileri 2 geri devam ediyoruz.ama artık dikkat etme zamanı boşa hamballık yapmanın anlamı yok...sadece haftasonu kaçamak yapmayı düşünüyorum inş:)
füsun canım sen yinede bu kadar güzel laflara aldanıpta boşlama daha hedefine çok var birde korumam gerekiyor bu kilolar tekrar alınınca vucud çok kötü oluyor.sen kaçamak yapmamaya çalış....biz kaçamaklı diyete alışkınız artık:)ama sen bize uyma....biz sana uyalım....
nilgün canım dediğin gibi deneyeceğim sen tadını beğendiysen kesin güzel olur...eski iradeli nilgün olmana sevindim.eşini gelince şaşırt ne zaman ayrı kalsak daha da kilo veriyorsun desin:)teleon görüşmelerinde söyleme kilo verdiğini....süpriz olsun...
echoo inş.herşey gönlüne göre olur hayat süprizlerle dolu doğru kişinin ne zaman nasıl karşına çıkacağı hiç belli olmaz inş.senin değerini bilen biri olur.bence bir bayan için en güzel meslek öğretmenlik...
banucum kayra ne zaman sünnet oluyor...sen niye kaptanlığı bırakmayı düşünüyorsun...bu aralar yoğunluktan kafan karışık olabilir ama kaptanlığı bırakman için sebep değil güzelim...kiloalr nasılsa gidiyor önemli olana buradaki hoş sohbet...
unutmadan haftasonu yediklerimi yazıyım:)
cumartesi
sabah-->domates,salatalık,haşlanmış yumurta,1 kk peynir,2 zeytin,1 tk incir reçeli,1 dilim tb ekmeği
arada-->3 ikram bisküvi
öğle-->yulaf ezmesi-taze meyva-süt
arada-->3 ikram bisküvi+coco star
akşam-->2 yumurta tereyağlı sahanda+domates-salatalık-biber+zeytin
arada -->yarım muz
pazar
sabah-->menemen+peynir 1 kk, kayısı reçeli 1tk,2 dilim tb ekmeği,şekersiz çay
arada-->şeftali
öğle-->yoğurtlu-üzüm
arada-->1 simit-1 dilim kaşar
akşam-->sandal sefası(beşemel sossuz)+mercimek çorbası
arada-->2 erik+1 albeni
su nerdeyse hiç içmiyorum desem yeri çay olmasa su adına sıvı hiçbirşey olmayacak....
haftasonu olduğu için abarttım haftaiçi düzene gireceğim...
tülincimm benim menülerimide eleştirirsen:) memnun olurum...sen nerede oturuyorsun?ANkara ???
kızlar şimdilik çıkıyorum yeni gelenler hoşgeldiniz....unuttuklarım olabilir bidahakine alıntı yaparak yazacağım...herkes kendine ii baksın...kolorisiz bir hafta diliyorum herkese .....
canım çok sagoll merak etme hep birlikte vericez inşşş. geçmiş olsun canımmKIZLARRR
çıldırmak üzereyim 45 dakikalık yolu aşıp okmeydanı ssk hastenesine gittim sonuçlarımı göstermek için ama sonuçlar içinde randevu almak gerekiyormuş intde öle yazmıyodu...
kafayı yiycem yaaaaa
nese ZUM,AYCAN33,KÜBRA,DAMLALAR VE SEVDAMCE sizleri çok tebirk ediyorummm
bu arada dikkat ettimde grubun en şişkosu benim
ama 10.olmuşum sabırla devam
tahlilsonuçlarımı aldım tsh uçmuş yine üst sınır 5benimki 7,5 yani baya yavaş çalışıyor ama ben doktoru bulup randevu alana kadarrrrrr
canım benim çok geçmişler olsun mu diyim rabbim başka acılaR yaşatmasın mı diyim ne diyim bilemedimmHerkese merhaba
Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve öncelikle bugüne kadar yaptığım,yarım bıraktığım diyet serüvenimden bahsetmek istiyorum sizlere
18 yaşıma kadar hep ortalama kilomun üzerindeydim ama bana ve çevremdekilere hiç fazlalık gibi görünmeyen kilolardı bunlar.Üniversiteye başlamamla yemek düzenim bozuldu ve 4.yılın sonunda 94 kiloya çıktım.Mezuniyetimin ertesi günü hemen diyetisyene gittim ve büyük bir azimle 4 ayda 20 kilo verdim.74 kiloya geldiğimde diyetten sıkılmıştım ve yavaş yavaş bırakmaya başladım ama kilo almıyordum 1 yıl kadar bu kilomu korudum.Yani bu yıl haziran ayına kadar.Haziran ayında düğünüm oldu ve ben hala 74 kilodaydım.Evlendikten sonra 1 ay içinde 4 kilo aldım ve 78 oldum.Bu arada hamile olduğumu öğrendim ve 78 kiloyla hamile kalmıştım.Bulantılarım çok fazla olduğu için 1,5 ayda 5 kilo verdim 73 kiloydum 14+4 haftalık hamileliğimin sonuna kadar 73 kiloda devam ettim.Malesef 15 gün önce beyin anomalisi sebebiyle bebeğimi kaybettim.10 gün boyunca hormon ve antidepresan ilaç kullandım ve şuanda 81 kiloyum.Doktorum ilaçlarımı kesti artık gerek olmadığını düşündü.Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğini düşündüm ve kendimle ilgili bir adım atmak istedim.Çok ama çok zor günler geçiriyorum,derdim bu kiloları vereyim güzelleşeyim değil.İlerde Rabbim tekrar bebek nasip ederse bu defada aşırı kilolarım sebebiyle onun hayatını tehlikeye atmak istemiyorum.Ruhu ve bedeni sağlıklı bir annenin evladı olsun istiyorum.Toparlanmam gerekiyor kendim için eşim için ailem için ve belki bir adım atarsam hayatıma dair uğraşacak birşeyler bulurum ve toparlanmam için yardımcı olur diye düşünüyorum.Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın,çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.
hatırlarsınız belki, kardeşim yaz tatili boyunca domates kurutma fabrikasında çalıştı
telefonunu ayakkabılarını kıyafetlerini hep kendi parasıyla aldı... neyse bi telefon geldi
ne oldu hemen annem geldi aklımıza kardeşim okul başlayınca gitmedi, annem gidiyordu yerine
ödümüz koptu
neyse annemde bişiy yokmuş ama, çok sevdikleri bi ablalarının parmakları kesilmiş makinanın bıçaklarında
annemler akşama kadar parmak aramışlar, düşünebiliyormusunuz insan parmağı aramışlar
hemen hastane götürmüşler, 3 demişlerdi ama 2 parmağı kesilmiş, yüzük parmağı ile işaret parmağının ucu
allahıımmm yaa kolları kopsaydı, 2 tane okula giden çocuğu varmış ben tanımıyorum ama herkes o kadar iyi bir insandı ki diyor
acıdan yerde yatarken allahıım ben kime ne yaptım, nerde yanlış yaptım diye ağlıyormuş hep
yazarken bile bi tuhaf oluyorum, ortanca kardeşimde hemşire ya, hemen ilgilenmiş
yüzük parmağı dibinden kesildiği için siinirler yanmış, o parmağının ucunu diğerine akliyceklermiş
hastanede bile kardeşim anlatıyor, eşine ne olur bana kızma lütfen kızma diye ağlıyormuş
eşi hergün gitme artık yeter diyormuş, o da çocuklarımın istedikleri şeyleri alıyorum diye diye gidiyormuş
ölse, öldü denir arkada kalanlar bi şekilde kendini idare eder, ya 2 kolu kopsa hayatı boyunca engellenecek,
yarın anneme gidicem, 1 hafta kalıcam, oğlanla filan kafası dağılır az kendine gelir
KIZLARRR
çıldırmak üzereyim 45 dakikalık yolu aşıp okmeydanı ssk hastenesine gittim sonuçlarımı göstermek için ama sonuçlar içinde randevu almak gerekiyormuş intde öle yazmıyodu...
kafayı yiycem yaaaaa
nese ZUM,AYCAN33,KÜBRA,DAMLALAR VE SEVDAMCE sizleri çok tebirk ediyorummm
bu arada dikkat ettimde grubun en şişkosu benim
ama 10.olmuşum sabırla devam
tahlilsonuçlarımı aldım tsh uçmuş yine üst sınır 5benimki 7,5 yani baya yavaş çalışıyor ama ben doktoru bulup randevu alana kadarrrrrr
Herkese merhaba
Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve öncelikle bugüne kadar yaptığım,yarım bıraktığım diyet serüvenimden bahsetmek istiyorum sizlere
18 yaşıma kadar hep ortalama kilomun üzerindeydim ama bana ve çevremdekilere hiç fazlalık gibi görünmeyen kilolardı bunlar.Üniversiteye başlamamla yemek düzenim bozuldu ve 4.yılın sonunda 94 kiloya çıktım.Mezuniyetimin ertesi günü hemen diyetisyene gittim ve büyük bir azimle 4 ayda 20 kilo verdim.74 kiloya geldiğimde diyetten sıkılmıştım ve yavaş yavaş bırakmaya başladım ama kilo almıyordum 1 yıl kadar bu kilomu korudum.Yani bu yıl haziran ayına kadar.Haziran ayında düğünüm oldu ve ben hala 74 kilodaydım.Evlendikten sonra 1 ay içinde 4 kilo aldım ve 78 oldum.Bu arada hamile olduğumu öğrendim ve 78 kiloyla hamile kalmıştım.Bulantılarım çok fazla olduğu için 1,5 ayda 5 kilo verdim 73 kiloydum 14+4 haftalık hamileliğimin sonuna kadar 73 kiloda devam ettim.Malesef 15 gün önce beyin anomalisi sebebiyle bebeğimi kaybettim.10 gün boyunca hormon ve antidepresan ilaç kullandım ve şuanda 81 kiloyum.Doktorum ilaçlarımı kesti artık gerek olmadığını düşündü.Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğini düşündüm ve kendimle ilgili bir adım atmak istedim.Çok ama çok zor günler geçiriyorum,derdim bu kiloları vereyim güzelleşeyim değil.İlerde Rabbim tekrar bebek nasip ederse bu defada aşırı kilolarım sebebiyle onun hayatını tehlikeye atmak istemiyorum.Ruhu ve bedeni sağlıklı bir annenin evladı olsun istiyorum.Toparlanmam gerekiyor kendim için eşim için ailem için ve belki bir adım atarsam hayatıma dair uğraşacak birşeyler bulurum ve toparlanmam için yardımcı olur diye düşünüyorum.Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın,çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.
sağol filizcim. güzel bir buluşma gerçekleştirireceğiz inşallahMerhaba Kızlar
sevdacım nasılsın,cins arkadaşınla rastlaştın mı?bende çalışmak zorunda kaldım maalesef liseden sonra okumadım açık öğretime yazıldım hala içimde uhtedir.hayırlısı....bende herkes eğitimini tamamlamalı...annen nasıl oldu?spor sende işe yaranı ne güzel artık resim eklersin bizde bakarız....
arzucum tabii seninde uygun olduğun bir gün belirleyip buluşalım...Başka Ankara'da olana varmı aramızda?Anne için çok geçmiş olsun.KV açık verme birlikte gidin hoş onlar konuşacak bişey nasılsa bulurlar....
ayşecim bu kilolar hamilelikte alınan kilolar değil mi?benimde evlemdim 10 kilo, hamillekikte de 20 kilo aldım hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım...umarım hedeflerimize biran önce ulaşırız.kısmet olurda ileride 2.bebeğimi yaparsam aynı hatalara düşmeyeceğim...
deryacım ellerine sağlık güzelim çok marifetlisin maşallah keşke imkanların olsa kendine hoby dükkanı açıp özel şeyler yapıp sattan...kendini ne zaman uygun hissedersen diyet için o zaman başla kendini bunaltma...bizlerde maalesef bir ileri 2 geri devam ediyoruz.ama artık dikkat etme zamanı boşa hamballık yapmanın anlamı yok...sadece haftasonu kaçamak yapmayı düşünüyorum inş:)
füsun canım sen yinede bu kadar güzel laflara aldanıpta boşlama daha hedefine çok var birde korumam gerekiyor bu kilolar tekrar alınınca vucud çok kötü oluyor.sen kaçamak yapmamaya çalış....biz kaçamaklı diyete alışkınız artık:)ama sen bize uyma....biz sana uyalım....
nilgün canım dediğin gibi deneyeceğim sen tadını beğendiysen kesin güzel olur...eski iradeli nilgün olmana sevindim.eşini gelince şaşırt ne zaman ayrı kalsak daha da kilo veriyorsun desin:)teleon görüşmelerinde söyleme kilo verdiğini....süpriz olsun...
echoo inş.herşey gönlüne göre olur hayat süprizlerle dolu doğru kişinin ne zaman nasıl karşına çıkacağı hiç belli olmaz inş.senin değerini bilen biri olur.bence bir bayan için en güzel meslek öğretmenlik...
banucum kayra ne zaman sünnet oluyor...sen niye kaptanlığı bırakmayı düşünüyorsun...bu aralar yoğunluktan kafan karışık olabilir ama kaptanlığı bırakman için sebep değil güzelim...kiloalr nasılsa gidiyor önemli olana buradaki hoş sohbet...
unutmadan haftasonu yediklerimi yazıyım:)
cumartesi
sabah-->domates,salatalık,haşlanmış yumurta,1 kk peynir,2 zeytin,1 tk incir reçeli,1 dilim tb ekmeği
arada-->3 ikram bisküvi
öğle-->yulaf ezmesi-taze meyva-süt
arada-->3 ikram bisküvi+coco star
akşam-->2 yumurta tereyağlı sahanda+domates-salatalık-biber+zeytin
arada -->yarım muz
pazar
sabah-->menemen+peynir 1 kk, kayısı reçeli 1tk,2 dilim tb ekmeği,şekersiz çay
arada-->şeftali
öğle-->yoğurtlu-üzüm
arada-->1 simit-1 dilim kaşar
akşam-->sandal sefası(beşemel sossuz)+mercimek çorbası
arada-->2 erik+1 albeni
su nerdeyse hiç içmiyorum desem yeri çay olmasa su adına sıvı hiçbirşey olmayacak....
haftasonu olduğu için abarttım haftaiçi düzene gireceğim...
tülincimm benim menülerimide eleştirirsen:) memnun olurum...sen nerede oturuyorsun?ANkara ???
kızlar şimdilik çıkıyorum yeni gelenler hoşgeldiniz....unuttuklarım olabilir bidahakine alıntı yaparak yazacağım...herkes kendine ii baksın...kolorisiz bir hafta diliyorum herkese .....
ödümüz koptu
Bende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
yolda sakin sakin yürürken yeni açılan bri yer gördüm...waffle yapıyorlardı..küçük sevimli temiz görünen bir dükkan..sadece kumpir ve waffle...baktım baktım...ama yanından geçip gittim yemedim...bunu kendime bir ödül vereceğim zamana kadar hafızamdan siliyorum...
bugünkü menüm:
sabah:
yarım dilim kızarmış ev ekmegi
domates
peynir
ara:
sekersiz türk kahvesi
öglen:
kabak yemegi
yogurt
ara:
biraz üzüm
ara:
1 küçük börek
ayran
akşam:
2 kasık kuru fasulye
2 kasık pilav
salata
2 çatal biber turşusu
kızlar merhaba ben 23 yaşındayım ve 82 kiloyum kendimi çok kötü ve hantal hissediyorum nasıl kurtulacağım bu kilolardan gerçekten çok umtsuzum. öyle aşırı birşeylerde yediğim yok fakat tatlıya hayır diyemiyorum sorunum bu? tahlillerimde normal çıktı?????
inanki bunların mükafatını göreceksin, ben her 5 kiloda bir kendime ödül verirdim...
işte hiç unutmam, 80 kiloydum, 89la başladım 9 kilo vermiştim
bi pazar alışveriş merkezine gitmiştik, off fırından yeni çıkmış dumanı üstünde su böreği kalın böyle yanın da da kırmızı renkli sıcacık çayy
biri yiyordu, ayyy o kadar canım çekmişti ki, dedim 5 kilo vereyim gelip seni yicem ama şimdi değil
tabiki onu orda o zaman yeseydim, bu kiloları veremeyecekmiydim, verirdim tabiki
ama insanın kendine güvenini, inancını o kadar kuvvetlendiriyor kii...
iyiki de kendime bu ödülleri hedefleri koymuşum...
eşimde çok destek verdi, allah razı olsun...
allah sağlıklı sıhatlı kilolarından kurtulmak nasip etsin canım...
günaydınnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlarımmm!!!!!!!!!!
bugün 3 ekim 2011 ben gülay,5 kasım kurban arifesi gününe kadar size hergün en az 1 saat spor,2,5 litre sıvı,ve 3 ana 2 ara öğün kaçamaksız bir menü paylaşıcağıma dair söz veriyorum.... kendime tam 1 ay verdim aradaki 2 gün kaçamaak günlerim olacak 2 pazar günü kaçamağı ....
dahada sözüm yok arkadaşlar,yapmadığım hergüne bir cezaya kabulum,tenkit,sopa,falakaya açığım.....adetimin ilk günü bugün,bir gebelik söz konusu değilmiş boşuna işgillenmişim...ama iyi oldu bayrama kadar 70 olmalıyımmmmmmmmmm
deryacım ben listeyi göremedim nese zaten çok geç kaldımmm.yinede eline sağlık
kilo veren herkesi kutluyorum canlarım
canım benim zamanla herşey yoluna girer inşallah. bu forumda benim için en özel insanlardan birisin. en güzeli kendini iyice bırakmaman. birşeylerle uğraşmak sana iyi geliyordur mutlaka.taç çok güzel. bir gün bebeğim olursa ben de isterim
selam kızlar,bu sıralar ben de sıkıntılıyım biraz. ama Allahım dermansız dert vermesin. zamanla herşey yoluna girecek inşallah. bugün itibariyle kpss ye hazırlanmaya başlıyorum son kez. okuduğum onca senenin boşa gitmesini istemiyorum.. hayırlısı artık.
3 gündür çok dikkat edip spor yaptığım halde kilo vermek yerine artıda görünce, dün bütün gün yemeye verdim kendimisadece 300 gram almışım düne göre. bu hafta da boşa geçti. bayramda 75 i görmek hayal gibi. yine de elimden geleni yapıcam
canıımm arkadaşlar anlatmış zaten ben biraz geç kaldım olsun geç olsun da güç olmasın
kuuuşuumm benimmm bunlar nasıl konuşmalar havalardan melankolik mi takılmaya başladın kuu
canım inan ölümden başkasına çare var, allahım dermansız dert vermesin be gülüm
bende herkese çok anlatamam derdimi, içimde yaşamayı severim ama, insan çok rahatlıyor anlatınca
farklı açılardan bakabiliyor derdine
kim sevdiğine acı çektirmek ister kii
herkes imkanı olsa gökteki yıldızları döker serer sevdiklerinin önüne
ama hayat her zaman istediğimiz gibi olmuyor bu en yakımınızda olan aile eş dost olursa daha da yaralıyor
allah gönlüne ışık tutsun sevinç kaynağın kalbinin ışığı hiç bitmesin kuşum
sen kendini anlatırsan biz dinleriz elimizden geldiğince sana yarrdımmcı oluruz fakat
anlatamasan da sen gel gene muhabbet edelim tatlım benimm
liste harikaa ötesi olmuş, o yaramaz ikonlara bayıldım, çok şık düşünülmüş ellerin dert görmesin yavru kuşum benim...
canım demekki ne kadar anlatmaya çalışsanda anlatamadıkların var hala. zaten o dostlarımızda olmasa ne yapardık bilmem. elimden gelen yardım edebileceğim ne olursa..konu ne olursa yanındayım arkadaşımmm
DERYACIMMM SİPARİŞLERİME İLAVE EDİCEGİM ŞEYLER VARR
ZÜMRÜT DEMİŞTİM,SELEN DEMİŞTİM,
BENGÜ DEMİŞTİM,YASEMİN DEMİŞTİM,
SEVDA VE MERAL İLAVE EDİLDİ KUZUMM
zümrüt,selen,yasemin,bengü,meral,sevda
toplam 6 tane kuşum
arkadaslarıma hediye edicemmm bunlarııı
inşşş. onlarda benim gibi çok begenirlerrr
geçmiş olsun canım, bir dönem ben de az çalışma sorunu yaşadım. bir sene kadar ilaç kullandım. sonuçlar normalleşince yavaş yavaş bıraktım. arada kontrol ettiriyorum hala. mümkünse başka hastaneye gidip tedavi ol. çünkü dediğin gibi tsh çok yüksek
hoşgeldin arkadaşım, acı bir olay yaşamışsın. bu zor günleri atlatırsın umarım. Allah sana ve tüm isteyenlere sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah
sağol filizcim. güzel bir buluşma gerçekleştirireceğiz inşallah
geçmiş olsun izlemcim, okurken bile kötü oldum. hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu ya sağlığımızı kaybedince yada böyle acı bir olay duyunca anlıyoruz malesef. annene gitmende iyi olur. moral verirsin ona. büyükler torunlarını görünce herşeyi unutuyor
hoşgeldin ayşe, tabiki katılabilirsin
insan böyle birşeyden vazgeçince nasılda gurur duyuyor değilmi, dediğin gibi belirlediğin bir kiloya inince ödül verirsin kendine
zekiyecim nasılsın, menünde ev ekmeğini görünce memleketimi özledim birden
canım ben tülin hoşgeldin. çok çok zor dönemler geçirmişin ama maşallah toplamışsın kendini. şimdi sıra bizimle birlikte zayıflamaya geldi.sonrada hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına almana inşaalaahhhhhhhh..Herkese merhaba
canımmmm görsünler tabi yaa. azim neymişşşşş. lokmalar bizde yuvarlak top top yapılır bunlar kandil simidi gibi yuvarlak ortası boş harika bişeydiii. eminim seninki dahada güzel olur. dost elinden acı bile verse tatlı gelir bu yüreğime.. amaaaaa hem görün diyorum hem börek yiyoruuuzzz nasıl iş bu çanta gelecek bakkız ortim ayrılma yanımdan,bakın görün millet biz neler yapcazzzzzzzzzzzz
bu arada yediğin lokmalar nasıldı bilmem ama bizimkiler harbi süper olur,bigün gel ellerimle yapaım sana lokma...bayıla bayıla yeriz gari,,
1 saat sporumu yaptım ,kahvaltımı ettim ,kahve içmeye bir arkadaşa gittim yanında 1 adet minik pişmaniye yedim,o yüzden öğlen yemeğimi elme ile tamamladım...akşama yufkadan 3 renkli börek yapıyorum...yağsız ama 2 dilim yerim ayranla..... 7 gibi ,sorun olar mı
hoşgeldin canım ben tülin. aldık bileeeBende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
menün güzel canım benim. artık tarifler sendennn.ellerine sağlık güzel olmuştur eminimmmve benim menum...
sabah uaynır uyanmaz: incir kayısı ve bir adet activia
sonra 2 mil lesli
kahvaltı: bir dilim ekem yumurta domates ve salatalık5 zeytin 2 dilim de peynir
ara:5 fındık 5 badem
öglen:tavuk ve salata
ara 5 fındık ve 5 badem 2 kuru kayısı
aksam:6 köfe ve piyaz gibi bir salata
yapablirsem gene leslie yapıcam ve belki yatmadan süt içerim bilemedim...
öglen göğüs şeklinde tavuk aldım ve fırın torbası ile yağsız pişirdim...görünüm olarak çok matah değilse de tadı gayet güzeldei..bu gidişle yemek yapmayı öğrenirsem şaşamayın:)
2lt su
yeşil çay-kabuk tarçınla
canım hoşgeldin ben tülin. ne güzel normal çıkmış tahlillerin. ah bu tatlı derdi hepimizde. toz tarçını sütüne yoğurduna ekle ye canım. kabuk tarçınıda kaynat balla karıştır çay gibi iç. bak gör tatlı isteğin azalacakkkkızlar merhaba ben 23 yaşındayım ve 82 kiloyum kendimi çok kötü ve hantal hissediyorum nasıl kurtulacağım bu kilolardan gerçekten çok umtsuzum. öyle aşırı birşeylerde yediğim yok fakat tatlıya hayır diyemiyorum sorunum bu? tahlillerimde normal çıktı?????
Tülinim, çantacı hatunum çok sağol
Senin adın çantacı hatun olsun artık, yaramazlık yapan oldu mu hiç affetmiyorsun geçiriyorsun kafasına
Korkuyoruz
canım benim senin gibi desizi boşver ..aklı başında mantıklı bi gecç kız oldugun belli canım maşallah.bende ist.üni. avcılarda okudum karışıklıklar beyazıttaki kadar yoktu ama hissediliyodu gruplar. yaşam şeklimiz benziyo canım.bende çekingenlikten hiçbir teklife evet dememiştim okulda. arkadaş ortamında delidoluydum ama diğer konularda kapalıydım.sen dediğin gibi alesede kpssyede hazırlan.aslında çoğu zaman ailelerimize uygun kararlar almak zorunda hissediyoruz kendimizi ama sen önce kendi isteğini göz önüne al beyzacım.canım benimmm
canım ismin beyzaydı sanırım. ben de arzuseni çok iyi anlıyorum.tarih mezunuyum. 2004 te bitirdim okulu.biz hem okuyup hemde formasyon alamıyorduk.les te ilk yıl çok iyi bir puan alamadığım için bir yıl bekledim.2006 da da tezsiz yüksek lisansı bitirdim. artık formasyonum vardı. kpss olmadı. ücretli öğretmenlikte çıkmadı. sonraki yıl ücretli öğretmenlik yaptım. ilköğretim 3. sınıfları okuttum. alanım değildi ama bana çok şey kazandırdı. yaklaşık bir ay kadar 2 sınıfı birden idare etmek zorunda kaldım. sen gibi çok hassas bir yapıya sahibim. ama zamanla herşeyi öğreniyorsun. bütün deneyimsizliğini atıyorsun. sonraki yıl ilk defa adam gibi kpss ye hazırlandım. dershaneye gittim ama matematik yok bende. hocadan yana da şansızlıklar yaşadık.71 aldım yetmedi. o sene eşimle tanıştım. hayallerimi biliyordu. atanırsam benimle her yere gelmeye söz verdi. olmadı atanamadım. nişanlılık sürecinde kısa bir süre yine ücretli öğrtemenlik yaptım. hatta müfettiş benden çok memnun kaldı. evlenince başka bir şehre geldim. kaç tane dershaneye başvurdum ama olmadı. şimdi 31 yaşındayım artık biraz geç ama son kez kpss ye hazırlanıcam bu sene. öğretmelikten yana pek umudum yok ama belli de olmaz.
çok uzun yazdım kusura bakma.sana tavsiyem eğer kpss ye hazırlanacaksan ben gibi oyalanmadan çok sıkı çalış. bu arada çevrenin lafı da hiç bitmez. kpss noldu diye.bilen bilmeyen herkes sorar. benim gibi aklına takıp moralini bozma sakın. Allah inşallah karşına çok seveceğin bir eş adayı da çıkarır. benim de hiç umudum olmadığı bir anda çıktı karşıma
canım ben de istanbul edebiyat mezunuyum.amerikan kültürü ve edebiyatı.formasyonu 2.sınıftan itibaren aldım.2000 mezunuyum.meslekte 11. seneye başlıyorum bu yıl.200 de kpss yerine DMS sınavı vardı.ben 65 almıştım hoş 30 da alsam yine de atanıyordum.şimdiki gibi zor değildi atanmak.bi de istanbul isteyince hemen çıktı.neyse ünişversitede bol bol sınıfım basıldı bize hep kominist derlerdi.yemekhanede doğrudüzgün yemek yiyemezdik hep bi protesto falan.sürekli okulda polis vardı hep tv ye çıkıyorduk.kafamızın üzerinden memerler uçardı arada kalırdık kavgalarda.zor bir süreç.bi de ben hem okudum hem çalıştım dershanede.babam hep akademisyen olmamı istedi çünkü yan komşumuz doçentti.adam sınavı kazandığım ilk gün beni tebrik etti ama önemli olan akademisyen olmak dedi.yani sevincimi kursağımda bıraktı.sonra dedim ya çalışıyordum diye.zaten dersler ağır.ben artık okumak ders istemedim.bi de tez sınav falan uğraşamayacağım dedim.les i kazandım ama gitmedim seçim yapmadım.dms ye girdim istanbul da bir ilköğretime tayinim çıktı.babam uzun süre konuşmadı benimle.ne salaklığım kaldı ne aptallığım.ben de kzıdım hayat benim hayatım nasıl istersem öyle yaşarım dedim.
şu an memnunum hayatımdan.hiç içimde uhde falan da kalmadı.lise de olsa ilköğretim de olsa farketmez.öenmli olan duruşun.öğrencinin sana saygı duyması senin elinde.zaten kendine şans ver.ben bile 11 yılındayım hala bir şeyler öğreniyorum.
bence akademisyen olmak isteseydin bunun muhabbetini bile yapmazdın.arkadaşların gibi ders çalışıyor olurdun.hocaların peşinden ayrılmazdın.
aşk desen bambaşka bir şey.zaten fırlamaydım derdimki öğretmen oldum aldığım parayı çatır çatır yiyeceğim.araba alacağım her yeri dolaşacağım.ne oldu?tayin olduğum okula gittiğim gün eşimle tanıştım.
hayatın sana ne getireceğini bilemezsin.inşallah her şey gönlünce ve hayrına olur.
aa demek aynı okul aynı fakültene kadar çok istanbul üni mezunu var.
ne güzel içinden geleni yapmışsın çünkü kararını verebilmişsin.ama ben çok kararsızım.bugün nette hocalarımızın tezlerini inceledim bende yapmak istiyorum dedim.sonra öğretmenlik geldi aklıma maaş tatil ne güzel dedim.:44:
kısmet diyorum artık.ales'ede kpss'ye de hazırlanıcam konular ortak zaten türkçe matematik ikisinde de var hangisi olursa artık.yüksek lisans yaparım en olmadı baktım olmuyor öğretmenlige gecerim.
ayy inşallah bende senin gibi tanışırım eşim olacak beyefendiyleşimdilik yok ama
arkadaşım ,hatta canım kardeşim hayat okadar plana gelmiyo canım bak ben sana söyliyim,ne hayallerim,planlarım vardı kafamda ama hiç birini gerçekleştiremedim ben,ama şuan o plansız hayatın bana getirdikleri ile çok mutluyum inan bana,sende tam bir keşmekeş içindesin şuan ,ne yapsan ,nelere karar versen bilemiyorsun ama biraz akışna bırak...bırakki güzellikler seni bulsun...
evet haklısın akışına bıraktım bende şansımı deneyeceğim aleste de kpssde de hangisi olursa hangisi hayırlıysa.çok teşekkür ederim yorumun için
arkadaslar alıntı yapamadıklarım olduysa affedin dün akşam giremedim baya sayfa birikmiş tek tek okudum ama gözden kacırdıgım varsa affedin
hepinizin tavsiyelerini göz önüne aldım.kader kısmet diyorum iki sınava da girerim artık hangisini başarırsam
.belki bazılarınızın cocuklarının öğretmeni olurumay öyle birşey olursa sakın merak etmeyin ben öğrencilerime saglıklı kalorisiz kekler,poçalar yapıp götürmeyi düşünüyorum sınıfca kahvaltılar öğle yemekleri düzenlemeyi planlıyorum.cok güzel olmaz mı ama
canım öyle yazmışsınki gözümün önünde canlana canlana okudum.çok çok üzüldümmm.heleki kocasına kızma demesine .Allah yardım etsin.çocukları için herkes nerelerde nasıl çalışıyor.nelerin kıymetini bilmiyoruz.Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın.anneciğinede geçmiş olsun.iyi olur yanına gitmen ne çok etkilenmiş yaa.cumartesi günü kardeşimle geziyorduk, dışarı çıkmıştık
ödümüz koptu
canım bu nasıl menüüü. bak adım çantacı hatun oldu haberin olaaakızlar bugünkü menümü paylaşayım
sabah aç karnınatarçınlı kiraz saplı form çayı
kahvaltı=2 dilim ekmek-tulum ve çeçil peyniri-2 zytin-salatalık
ara=eti form çikolatalı light bisküvi 2 tane
öğlen=iki dilim ekmekten tost
ara=eti form çikolatalı light bisküvi 2 tane
akşam=bir fincan form çayı _ti formun mısır,pirinç patlağı ve etiform tahıllı bisküvi
daha spor yapmadım inşallah yatmadan yürürüm pek canım istmiyor ama ...
yawrumm ne biliyimm ben çok begendimm hemde senin ilk müşterin olıyım dedim
takılmazmı ki? güzelim bilmiyorum ki başka ne işlerin var face bookum yokki
ben göremedim yaptığın çalışmaları:26:
amann ister taksınlar ister takmasınlarr ben begendim onlarada hediye ediyim dedim fena mı
hem dogum gününde takılır, yılbaşında, dogum yapınca takılır,
ne biliyim işte sence olmaz mı kuuu ???
haa gerçi bi yere giderken takıcaklarını zannetmiyorumm
dediğin gibi yani,
ama ne bilem takınırlar herhall.........
Sevdacım öyle özel günlerde tabi ki takılır hem de eğlenceli olur, ama normalde dışarıda takan da olur mutlaka, ben olsam isim yerine başka bir motif yapar takardım, isimle takmam ama bu benim görüşüm tabi
Ama senin içinden geçmiş tabi ki sevinirler, ayrıca sıradan bir taç olmaz özel zamanlarda takılan özel bir taç olur..
Malımı satarmış gibi oldu kuu sen nasıl biliyorsan öyle yap
Yavrum ay aç bir facebook artık, gör herkesin fotolarını da çalışmalarımı da, madem isminin görünmesini istemiyorsun bir takma isim soyisim bul kendine oldu bitti işte, kimliğini belli etmek zorunda değilsin ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?