80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım senin derdin bizim derdimiz.senin çocuğun bizim çocuğumuz.allah çocukları koruru merak etme.inşallah sağ salim ameliyata girip çıkacak.dualarımız seninle ve oğlunla.inşallah 1 kez ameliyat olur ve bir daha gerek kalmaz.

ne güzel işte gözleme yerine incir.tebrik ederim seni.

menüm

sabah: 1 simit,3 dilim kaşar peynir (mecbur kaldım okulda yaptım.çok geç uyandım)
öğle : 2 küçük kase arpa şehriye salatası,1 yemek kaşığı kadar incir tatlısı (gezmedeydim ama bu sefer oldu kızlar.yemedim)

akşam: biber közlü yoğurtlu karışık salata

1 form çayı
1 biberiye
1 yeşil çay
2 lt su

4 mil leslie

şeytanın bacağı kırıldı duyurulur

merhaba kızlar,
geçen gün bir merhaba dedim bir dahada yazamadım kusura bakmayın hoşgeldin diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yazmasamda hep okuyorum acayip moral oluyor
hasta olanlara çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
benim bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekten yağsız kaşar peynirli tost çay
ara bir şeftali
öğle bir tabak ıspanak yemeği yoğurt
ara bir kase kakaolu puding
akşam 5-6 tane mücver yoğurt
atıştırmak için patlamış mısır

yani süper değil ama baya azalttım sayılır :)

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :)

sağol canım asıl sizler iyiki varsınız.nasıl öğrencilerin var mı kaynaştırman?

canım tanılı öğrenci yok ama davranış bozukluğu olan var 2 tane.bütün sınıfa bedeller yani tam oturtuyorum dikkatlerini topluyorum bitanesi kalkıp çığlık atarak koşmaya başlıyor hadi başa 1-2 ay alışana kadar böyle yorulcam yapcak bişey yok.

gayet güzel ama hep böyle devam et canım.

kolay gelsin.çok zor bilirim senin kadar olmasa da..

nilgüncüm geçmiş okuyordum görmedim canım ben bugün azıcık kaçamak yaptım biraz alıntılarım var onlara yazıcam menümü yazıcam benim mesai yarın başlıo ya salı sendromu oldu şimdide yaaa...
bu arada menün güzel ve spor varrr ben bu haftayı sabit geçerim galiba menüler fena sayılmaz ama spor olmayınca gitmio benden birde prenses teşrif etti bugünn artık haftaya 1.lik reserve.....

evet canım çoğu hamilelikte alınan kilolar aslında şimdilerde anlıyorum mesela ünideyken kilomu bilmezdim ama mesela deri montum var üniden şimdi iki gündür onu giyebiliyorum demekki o dönemlerde 75 civarındaymışım evlenince bebek düşündüğümde 86 gelmiştim ve diyetle 70 e inmiştim...
şimdi hamilelik öncesi bütün kıyafetlere girebiliyorum .....
canım hoşgeldin ben ayşe zor dönemler geçirmişsin ama ne güzel bak kendini toparlayabileceğin çok özel bir yer buldun... allahım tekrar doğru zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah tüm isteyenlere....
Bende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
hoşgeldin adaşımmmm
ben de ayşe.....
izlemcim allahım çocuklarına bağışlamış çok kötü oldum okurken ama işte ekmek davası ....
değerlerin normal çıkmış bak ne güzel demekki yanlış beslenmeden kaynaklanan bir sorun var aramıza hoşgeldinn arkadaşım hedefin boyun ne bilmiyorum ama düzenli yapınca 6 ayda istediğin kiloya ulaşırsın azmin sabrın bol olsun....
süper gidiyorsun canım hiç zorlama kendini ben sende azmi görüyorum...
füsuncum geçmiş olsun inanılmaz bir salgın var kimi görsem duysam ishal kusma şikayeti var... biz atlattık biliyorsun kii halaaa etkileri var kızım bugün yine ishaldi...
başka evlerdeki acıları bazen düşünmüyoruz evet ....
halimize binlerce kez şükür...
banucum allahım yardımcınız olsun insanın evladı yani inan hepimiz seninle aynı duyguları yaşıyoruz allahım inşallah 1 seferde şifasını verir hemen iyileşir dualarımız seninle allahım beterinden korusun...
sevdam sanada geçmişler olsun zor dönemler geçirmişsin belli allah bir daha yaşatmasınn...

menüm

sabah
2 dilim uno tost ekmeği( bir daha almam incecik bişi ve yediğinden bişi anlamıyon onun yüzünden iki dilim yedim)
2 közlenmiş biber
1 çatal peynir
domates
1 çk bal

ara
3 badem
3 fındık

öğle
1 dilm uno tost
2 kepçe şehriye çorbası
semizotu
2 közlenmiş biber

ara
az üzüm
yarım elma

ara
ıslaaaaaak kek bitti şükürler olsun 2-3 çatal

akşam
ızgara çupra
salata
yarım su bardağı şalgam

ara
1 minik kare çikolata( uzun zamandır yememiştim regl hediyesi))

2yeşilçay
1 form çayı
boool şekersiz çay
3 litre su
yemekten sonra avm de yürüyüş
günlerdir ilk defa menümü beğenmedim sabahki o ekmek canımı sıktı zaten güne başlarken
hemen kalanını buzluğa attım eşime tam buğday ekmeği aldırdım....
yarın tam gaz dewam

ayy karnımı bir görseniz 6 aylık hamile gibi şiş valla bugün inanılmaz şişim...

ay izlem çıktım bi face yapiim dedim anacım o ne fotolar çoook beğendim ya ordan yazmadım çook ama walla taş olmusun be güzelim ....

bu arada ortanca kardeşin galiba çok güzel bi kız yaa ten rengine bittim zaten ama dediğin gibi azıcık dikkat etse afet olur..... sen bu mesajımı okut ona bence......

CANIM menğn harşka olmuş ..... ben cumartesi pazar sizleri ziyaret edemedim ve motivayonum baya düştü. ne bulssam azıma atmak istiorum ve zor duryorum yaa. sen ne güzel su por halletmşsin olayı tebrikler canımm

çok geçmiş olsun izlemcimmm ucuz atlatmış gerçekten tüm kolunu kaybedebilirdiiii

hamsi buğulama yaptım tencerede
güzel oldu sankim :)))
hep fırında yapardım, bugün tencerede yaptım sulu selli

bende haftasonu fırında hamsi bugulama yaptım evde kalabalıktı çokta yedim valla tartıya çıkmaya korkuyoruuuuumm ya kilo aldıysam işte o zamn herşeyi koyvermekten korkuyorum çünkü hep böle yapıyorm lanet ben bir kaçamaktan sonra olayı kesinlike oplayamıyorum ve motive sıfır oluyo su falanda yok kaç gündr sporda ypamadımmm eşşek gibi ev le ugraş dur......

kolay gelsin canım.ilk 2 gün evde olmak iyi olöur aslında.çok yorucu ve sıkıntılı oluyo.keşke çalışanlarfa regl izni verseler...

ekmek tamam da menün güzel bence bi sıkıntı yok.afiyet olsun.

günaydın kızlar.boğazım o kadar ağrıyor ve şiş ki..neredeyse bir yumruk var boğazımda.öğrencilerden geçti herhalde.şimdi ılık limonlu ballı ve zencefilli su içiyorum.nöbette var bugün ya.zor geçecek sanırım.

güzel bir gün geçirin emi..öpüyorum herkesi...

Kpss ye evdemı calıscaksın?nhasıl hazırlancaksın bende tezden vakıt kaldıkca hazırlanmak ıstıyorumda yapamıyorum bırturlu

cok cok gecmıs olsun.inş biran once duzelır de 2.ameliyata fılan gerek kalmaz.

dunku menum:

1 bardak ballı adacayı
1 bardak ballı ekınazya cayı
10 zeytın
domates bıber 1 kk beyaz peynır

araogun
kflakes cıkolata
1 nanelı 1 mentollu seker( bogazzım ıcın)

2.araogun
cok az tuzsuzfıstık
(kahvaltı ıle ogle yemegı aram uzun dıye 2.ara ogun yaptım)

ogle yemegı
4 kasık patlıcan yemegı 2 kasık yy yogurt
marul salatası
1 ınce dılım ekmek

araogun
1 paket bıskuvı o(sınırımden yedım bogaz agrım gecmedı dıye)

aksam yemegı
1 kasık patlıcan yemegı (ılac ıcıcem dıye)
1 nanelı 1 mentollu seker

ballı adacaylı sut

spor:15dk step 15dk leslıe

balı cayları sekerler bogazım yuzunden

sesım ıyıce gıttı cok zor konusuyorum.antıbıyotıge basladım ezzcanede bogaz bastılı alıcam.
bugun ıs gorusmesıne gıdıcektım ıyı bır fırmaya offf sesım bıle cıkmıyor nerdeyse konusurken zorlanıyorum nasıl konuscam bılemıyorum bu halde
hemde sesım cok berbat cıkıyor nerxeyse travestı gıbı cıkıyor offf offff

bırde hanımlarr yougrtla salatayı bırlıkte yemek olurmu ayrı ogunlerde mı yıyelım?
son olarak bogaz agrısı ses kısılmasına ıyı gelecek onerılerınız nelerdır.
3.gun ses yok bende.

günaydıııın...
açılısş benden bugün gayet enerik ve motivasyon tavanda şekilde...çünkü ibreler 85.6 bugün...becerip de bir izelge ekleyemediğim için hatırlatayım 87.2 ile başlamıştım! işe gidiyorum 24 saat çalışacağım... büyük ihtimalle nete giremeyeceğim ama bakabilirsem hemen yazacağım sizlere... bugün kendim için çok yoruldum diyerek ıvır zıvır yememeyi sizler içinde kaliteli gıda bol su ve karaında egzersiz diliyorum... hastaları olana geçmiş olsun allah şifa versin... herkese kolay gelsinnn
irem

günaydın cnm 24 saat nasıl dayanacaksın...hemşire falanmısın nöbetinmi var :26: Allah kolaylık versin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…