iyi akşamlar canlarr
desteginizz ve tesellileriiz için çok teşekür ederimmm.
bugün hocaya muayne olduk
yarın ameliyat günü için haber vericeklerrr
umarımm haftaya verirler bu hafta anneme gitmek istiyorum 1-2 gün
kafamı toparlamak istiyorum zorlu bir sürece giricem çünküü
dr %50 tutma ihtimeli var dedi tutmazsa 2.bir ameliyat hatta 3. ameliyat olucak
aralıklı zmanlarda sonda filan takılıyormuş zor bir ameliay olucak sanırım
ameliyat hanenin önünden geçtik kalbim paramparça olduu
3 yıl önceye gittimmm gözyaşlarıma hakim olamadımm
hiç bişiyden habir olamyan kayrada annee buyada ye oluyo diyo soruyorr
nerden bilecekki yavru kuşum 3-5 gün sonra ameliyat önlügünü giyip okapıdan içeri giricek
dr üzülemyinnn daha büyük dertler vard iyor biliyorum tabiki bendee
ama iştee yürek dayanmıyorr
birlikte oynarken bakıyorum nasıl ayrı kalıcaklarr eminim ikiside içten içee eriyip özleyecekler birbirlerni
neyse akşam akşam keyfinizi kaçırmayım canlarrr
Slm fistiklarrrr bugunku menum:sabah kalktigimda elma sirkeli liomonlu tarcinli sicak su
Kahvaltida 7. Yada 8 catal melemen biraz peynir yarim dilim ekmek
Arada 5adet badem
Oglen nerdeyse yarim tabak yogurtlu patlican biraz cemen ve yarim dilim ekmek
Aksam8adet istarvit 1cay kasigi yagda kizartlmis yaninda salata yarim dilim ekmek denge
Kislar az once esime gozeleme yaptim veee cok canim cekti yememek icinde 1tane incir yedim az once cokmu olmus bu sattte sizce
Ve 3litre su
nilgün bayılıyorum sana ya kimseyi atlamıyorsun gerçekçisin samimisin iyiki varsın bu topikte
sağol canım asıl sizler iyiki varsınız.nasıl öğrencilerin var mı kaynaştırman?
merhaba kızlar,
geçen gün bir merhaba dedim bir dahada yazamadım kusura bakmayın hoşgeldin diyen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim yazmasamda hep okuyorum acayip moral oluyor
hasta olanlara çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
benim bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmekten yağsız kaşar peynirli tost çay
ara bir şeftali
öğle bir tabak ıspanak yemeği yoğurt
ara bir kase kakaolu puding
akşam 5-6 tane mücver yoğurt
atıştırmak için patlamış mısır
yani süper değil ama baya azalttım sayılır :)
yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler :)
canım tanılı öğrenci yok ama davranış bozukluğu olan var 2 tane.bütün sınıfa bedeller yani tam oturtuyorum dikkatlerini topluyorum bitanesi kalkıp çığlık atarak koşmaya başlıyor hadi başa 1-2 ay alışana kadar böyle yorulcam yapcak bişey yok.
evet canım çoğu hamilelikte alınan kilolar aslında şimdilerde anlıyorum mesela ünideyken kilomu bilmezdim ama mesela deri montum var üniden şimdi iki gündür onu giyebiliyorum demekki o dönemlerde 75 civarındaymışım evlenince bebek düşündüğümde 86 gelmiştim ve diyetle 70 e inmiştim...Merhaba Kızlar
ayşecim bu kilolar hamilelikte alınan kilolar değil mi?benimde evlemdim 10 kilo, hamillekikte de 20 kilo aldım hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım...umarım hedeflerimize biran önce ulaşırız.kısmet olurda ileride 2.bebeğimi yaparsam aynı hatalara düşmeyeceğim...
canım hoşgeldin ben ayşe zor dönemler geçirmişsin ama ne güzel bak kendini toparlayabileceğin çok özel bir yer buldun... allahım tekrar doğru zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah tüm isteyenlere....Herkese merhaba
Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve öncelikle bugüne kadar yaptığım,yarım bıraktığım diyet serüvenimden bahsetmek istiyorum sizlere
18 yaşıma kadar hep ortalama kilomun üzerindeydim ama bana ve çevremdekilere hiç fazlalık gibi görünmeyen kilolardı bunlar.Üniversiteye başlamamla yemek düzenim bozuldu ve 4.yılın sonunda 94 kiloya çıktım.Mezuniyetimin ertesi günü hemen diyetisyene gittim ve büyük bir azimle 4 ayda 20 kilo verdim.74 kiloya geldiğimde diyetten sıkılmıştım ve yavaş yavaş bırakmaya başladım ama kilo almıyordum 1 yıl kadar bu kilomu korudum.Yani bu yıl haziran ayına kadar.Haziran ayında düğünüm oldu ve ben hala 74 kilodaydım.Evlendikten sonra 1 ay içinde 4 kilo aldım ve 78 oldum.Bu arada hamile olduğumu öğrendim ve 78 kiloyla hamile kalmıştım.Bulantılarım çok fazla olduğu için 1,5 ayda 5 kilo verdim 73 kiloydum 14+4 haftalık hamileliğimin sonuna kadar 73 kiloda devam ettim.Malesef 15 gün önce beyin anomalisi sebebiyle bebeğimi kaybettim.10 gün boyunca hormon ve antidepresan ilaç kullandım ve şuanda 81 kiloyum.Doktorum ilaçlarımı kesti artık gerek olmadığını düşündü.Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğini düşündüm ve kendimle ilgili bir adım atmak istedim.Çok ama çok zor günler geçiriyorum,derdim bu kiloları vereyim güzelleşeyim değil.İlerde Rabbim tekrar bebek nasip ederse bu defada aşırı kilolarım sebebiyle onun hayatını tehlikeye atmak istemiyorum.Ruhu ve bedeni sağlıklı bir annenin evladı olsun istiyorum.Toparlanmam gerekiyor kendim için eşim için ailem için ve belki bir adım atarsam hayatıma dair uğraşacak birşeyler bulurum ve toparlanmam için yardımcı olur diye düşünüyorum.Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın,çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.
hoşgeldin adaşımmmmBende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
izlemcim allahım çocuklarına bağışlamış çok kötü oldum okurken ama işte ekmek davası ....cumartesi günü kardeşimle geziyorduk, dışarı çıkmıştık
hatırlarsınız belki, kardeşim yaz tatili boyunca domates kurutma fabrikasında çalıştı
telefonunu ayakkabılarını kıyafetlerini hep kendi parasıyla aldı... neyse bi telefon geldi
o fabrikadan bir arkadaşı, cevher sankın üzülme sana bişiy diycem
ne oldu hemen annem geldi aklımıza kardeşim okul başlayınca gitmedi, annem gidiyordu yerine
ödümüz koptu
neyse annemde bişiy yokmuş ama, çok sevdikleri bi ablalarının parmakları kesilmiş makinanın bıçaklarında
annemler akşama kadar parmak aramışlar, düşünebiliyormusunuz insan parmağı aramışlar
hemen hastane götürmüşler, 3 demişlerdi ama 2 parmağı kesilmiş, yüzük parmağı ile işaret parmağının ucu
allahıımmm yaa kolları kopsaydı, 2 tane okula giden çocuğu varmış ben tanımıyorum ama herkes o kadar iyi bir insandı ki diyor
acıdan yerde yatarken allahıım ben kime ne yaptım, nerde yanlış yaptım diye ağlıyormuş hep
yazarken bile bi tuhaf oluyorum, ortanca kardeşimde hemşire ya, hemen ilgilenmiş
yüzük parmağı dibinden kesildiği için siinirler yanmış, o parmağının ucunu diğerine akliyceklermiş
yani 1 parmağı olmayacak ama iş görememezlik olmaz genede :18::18::18::18:
hastanede bile kardeşim anlatıyor, eşine ne olur bana kızma lütfen kızma diye ağlıyormuş
eşi hergün gitme artık yeter diyormuş, o da çocuklarımın istedikleri şeyleri alıyorum diye diye gidiyormuş
ölse, öldü denir arkada kalanlar bi şekilde kendini idare eder, ya 2 kolu kopsa hayatı boyunca engellenecek,
tabiki bir şekilde hayatını idame ettirir ama off şükür olsun ki böyle atlatmış
bütün favrika yas etmiş, bu iş senin başına gelmemeliydi diye
annem bile gitmiyor artık, gidemem aklıma geldikçe uykum kaçıyor diyor
yarın anneme gidicem, 1 hafta kalıcam, oğlanla filan kafası dağılır az kendine gelir
o yüzden allahıma şükürler olsun, sağlık çok önemlii yaa
değerlerin normal çıkmış bak ne güzel demekki yanlış beslenmeden kaynaklanan bir sorun var aramıza hoşgeldinn arkadaşım hedefin boyun ne bilmiyorum ama düzenli yapınca 6 ayda istediğin kiloya ulaşırsın azmin sabrın bol olsun....kızlar merhaba ben 23 yaşındayım ve 82 kiloyum kendimi çok kötü ve hantal hissediyorum nasıl kurtulacağım bu kilolardan gerçekten çok umtsuzum. öyle aşırı birşeylerde yediğim yok fakat tatlıya hayır diyemiyorum sorunum bu? tahlillerimde normal çıktı?????
süper gidiyorsun canım hiç zorlama kendini ben sende azmi görüyorum...2 mil daha yaptım... daha doğrusu leslie ve ekibi yaptı ben de yetişmeye çalıştımözellikle üst grup kas harektelerinde zorlandım...yılların tembelliği ve hantallığı bir haftada gidecek değil ya... ama gir,tmedi diye ben de pes edecek değilim... bundan sonra ayrı ayrı 2 mil olan programı yapacağım en az bir hafta 10 gün sonra diğerine geçeceğim. bu son seferde 1.5 yaptım diyelim. sabahki il1 3.5 oldu. durmak yok yola devam
füsuncum geçmiş olsun inanılmaz bir salgın var kimi görsem duysam ishal kusma şikayeti var... biz atlattık biliyorsun kii halaaa etkileri var kızım bugün yine ishaldi...İyi akşamlar,
Sanırım midemi üşüttüm,3 gündür bağırsaklarım aşırı çalıştı,ne var ne yok çıktı.Sabahta kötüydüm ama öğleden sonra normale döndü.
Filiz'cim merak etmeyin,diyetimi bozmuyorum,bir rahatlama oldu ama başkalarının lafına bakıp bırakmıyorum"evet evet" deyip yola devam ediyorum.
Irongirl,teşekkür ediyorum,sizin menünüzde gayet güzeldi.Acı biberi oldum olası yerim,evet metebolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar.Siz de minik minik ısırarak yiyebilirsiniz.Gerçekten yemeklerin yanına lezzet katıyor,bana göre tabii...
Derya'cım moraliniz sanki biraz düzelmiş gibi,çok sevindim.Kendinize iyi bakın,boşverin(elinizden geldiğince),su akıyor ve yolunu buluyor...
İlknur,bebeğiniz için çok üzüldüm,başınız sağolsun.İnşallah bundan sonra Allah gönlünüze göre verir.
İzlem ve Ayşe,anlattıklarınız öyle düşündürücü ve acı ki,Allah yardımcıları olsun,geçmiş olsun.Şimdi olduğu gibi bazen düşünüyorum da dert ettiğimiz şeylere bakın(kilo,kıyafetlerin üzerimizde güzel durmaması)biz nelerle uğraşıyoruz,başka evlerde ne acılar var...Halimize şükretmeliyiz ama çabuk unutuyoruz...
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum...
banucum allahım yardımcınız olsun insanın evladı yani inan hepimiz seninle aynı duyguları yaşıyoruz allahım inşallah 1 seferde şifasını verir hemen iyileşir dualarımız seninle allahım beterinden korusun...iyi akşamlar canlarr
nerden bilecekki yavru kuşum 3-5 gün sonra ameliyat önlügünü giyip okapıdan içeri giricek
birlikte oynarken bakıyorum nasıl ayrı kalıcaklarr eminim ikiside içten içee eriyip özleyecekler birbirlerni
sevdam sanada geçmişler olsun zor dönemler geçirmişsin belli allah bir daha yaşatmasınn...banuşummm üzülme nolurrr canımm
tabiki anasın için acıyo ama sabret, dua et
bak misal benn daha 7 yaşındayken trafik kazası geçirdim ve ayağım koptu
iki yıl hiç yürümedim 3-4 kez ameliyat oldum ve çok büyük operasyonlardı bunlarr
inan ne çektiğimi bi ben bi Allah bide anacım bilirr
Rabbim başka sıkıntı vermesin inşş. güzelimm
inşş. hayırlısı ile atlatsın yawrun, ama sen saglam durr bitanemm
çocukların sezer huzursuzluğunu, onları da tedirgin etmee
Rabbim yardımcın olsun inşş. seninde yavrununda
nolur salma kendini saglamm durrr canımm
Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
4-5 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 tk mantar sote
1 zeytinyağlı biber dolması
200 gr. light yoğurt
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 küçük tabak börülce yemeği
3 yk süzme yoğurt
4-5 acı süs biberi
Ara:
1 şeftali (yiyeceğim)
1 diyet bisküvi(karışık meyveli)(çayla yemeyi düşünüyorum)
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüyüş
cumartesi günü kardeşimle geziyorduk, dışarı çıkmıştık
hatırlarsınız belki, kardeşim yaz tatili boyunca domates kurutma fabrikasında çalıştı
telefonunu ayakkabılarını kıyafetlerini hep kendi parasıyla aldı... neyse bi telefon geldi
o fabrikadan bir arkadaşı, cevher sankın üzülme sana bişiy diycem
ne oldu hemen annem geldi aklımıza kardeşim okul başlayınca gitmedi, annem gidiyordu yerine
ödümüz koptu
neyse annemde bişiy yokmuş ama, çok sevdikleri bi ablalarının parmakları kesilmiş makinanın bıçaklarında
annemler akşama kadar parmak aramışlar, düşünebiliyormusunuz insan parmağı aramışlar
hemen hastane götürmüşler, 3 demişlerdi ama 2 parmağı kesilmiş, yüzük parmağı ile işaret parmağının ucu
allahıımmm yaa kolları kopsaydı, 2 tane okula giden çocuğu varmış ben tanımıyorum ama herkes o kadar iyi bir insandı ki diyor
acıdan yerde yatarken allahıım ben kime ne yaptım, nerde yanlış yaptım diye ağlıyormuş hep
yazarken bile bi tuhaf oluyorum, ortanca kardeşimde hemşire ya, hemen ilgilenmiş
yüzük parmağı dibinden kesildiği için siinirler yanmış, o parmağının ucunu diğerine akliyceklermiş
yani 1 parmağı olmayacak ama iş görememezlik olmaz genede :18::18::18::18:
hastanede bile kardeşim anlatıyor, eşine ne olur bana kızma lütfen kızma diye ağlıyormuş
eşi hergün gitme artık yeter diyormuş, o da çocuklarımın istedikleri şeyleri alıyorum diye diye gidiyormuş
ölse, öldü denir arkada kalanlar bi şekilde kendini idare eder, ya 2 kolu kopsa hayatı boyunca engellenecek,
tabiki bir şekilde hayatını idame ettirir ama off şükür olsun ki böyle atlatmış
bütün favrika yas etmiş, bu iş senin başına gelmemeliydi diye
annem bile gitmiyor artık, gidemem aklıma geldikçe uykum kaçıyor diyor
yarın anneme gidicem, 1 hafta kalıcam, oğlanla filan kafası dağılır az kendine gelir
o yüzden allahıma şükürler olsun, sağlık çok önemlii yaa
hamsi buğulama yaptım tencerede
güzel oldu sankim :)))
hep fırında yapardım, bugün tencerede yaptım sulu selli
geçmiş olsun canım, bir dönem ben de az çalışma sorunu yaşadım. bir sene kadar ilaç kullandım. sonuçlar normalleşince yavaş yavaş bıraktım. arada kontrol ettiriyorum hala. mümkünse başka hastaneye gidip tedavi ol. çünkü dediğin gibi tsh çok yüksek
ok teşekkür ederim canımm belki sonuçları başka bir doktora götürcem bakalımm ama bi an önce yapmam laım haftada 500 gram beni çok yoruyo valla
iyi akşamlar canlarr
banucummm çok geçmiş olsunnn
ama şunu unutma elbet sen annesin insanın en zor anı evladının bu durumu belki ama anne olmak önce güçlü olmayı ve çocuğunun bakımını ve psikoljik destek vermektir. güçlü ol sakın kendini koy verme ve hep pozitif düşün canım yoksa kendini üzüp hasta edersen duru kayra için daha zr olur. benim oğlum 2 yaşındayken por çöz çeen bir deterjanı agzına sıkmıştı 2 gün yoğun bakımda gözetimde kaldı baktılar kusma vs olacakmı ona göre hortum aılacaktı ve midede bişe olsaydı biliyorsundur ömür boyu karında b hortumla yaşıyorlar ne kabuslar yaşadımmm ama allahıma bin şükür kendmi bırakmadımm hep onla ilgilendim gece gündüz başındaydım azını bi görsen parç parça olmuştu hç bişe yiymedi kuzuuum
ama şimdi turp gibi teyzesiiii darısı başına inşallah senin desteğinle arkasında güçlü onu herşeyden çıkaacak annesi ile oğlun çok iyi olacak canımm
menüm
sabah
2 dilim uno tost ekmeği( bir daha almam incecik bişi ve yediğinden bişi anlamıyon onun yüzünden iki dilim yedim)
2 közlenmiş biber
1 çatal peynir
domates
1 çk bal
ara
3 badem
3 fındık
öğle
1 dilm uno tost
2 kepçe şehriye çorbası
semizotu
2 közlenmiş biber
ara
az üzüm
yarım elma
ara
ıslaaaaaak kek bitti şükürler olsun 2-3 çatal
akşam
ızgara çupra
salata
yarım su bardağı şalgam
ara
1 minik kare çikolata( uzun zamandır yememiştim regl hediyesi))
2yeşilçay
1 form çayı
boool şekersiz çay
3 litre su
yemekten sonra avm de yürüyüş
günlerdir ilk defa menümü beğenmedim sabahki o ekmek canımı sıktı zaten güne başlarken
hemen kalanını buzluğa attım eşime tam buğday ekmeği aldırdım....
yarın tam gaz dewam
ayy karnımı bir görseniz 6 aylık hamile gibi şiş valla bugün inanılmaz şişim...
benim karnımda aynı ve bu aralar canım çok ıslak kek istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlarrrr
haftasonundan sonra tartıdan kaçar oldum tartılam işini çarşambaya kadr erteliyorumm
bugünkü menüme gelelimmüü
kahvaltı
4 kaşık müli 1 light süt
ara
1 greyfurt
öglen 2 dilim kepek ekmeği lğht peyni ayran( çok aç kalmıştım yine hastaneye giderken bundan gözüm döndü üstüne yarım kutu light kola 3 adet eti form mısırl palağı yedim hızla)
akşam
2 kaşık pilav
avuç içi kadar tavuk eti
bol salata
ara
4-5 badem 1 ceviz 3-4 siyah kuru üzümmm
sevgiler iyi geceler
nilgüncüm geçmiş okuyordum görmedim canım ben bugün azıcık kaçamak yaptım biraz alıntılarım var onlara yazıcam menümü yazıcam benim mesai yarın başlıo ya salı sendromu oldu şimdide yaaa...
bu arada menün güzel ve spor varrr ben bu haftayı sabit geçerim galiba menüler fena sayılmaz ama spor olmayınca gitmio benden birde prenses teşrif etti bugünn artık haftaya 1.lik reserve.....
menüm
sabah
2 dilim uno tost ekmeği( bir daha almam incecik bişi ve yediğinden bişi anlamıyon onun yüzünden iki dilim yedim)
2 közlenmiş biber
1 çatal peynir
domates
1 çk bal
ara
3 badem
3 fındık
öğle
1 dilm uno tost
2 kepçe şehriye çorbası
semizotu
2 közlenmiş biber
ara
az üzüm
yarım elma
ara
ıslaaaaaak kek bitti şükürler olsun 2-3 çatal
akşam
ızgara çupra
salata
yarım su bardağı şalgam
ara
1 minik kare çikolata( uzun zamandır yememiştim regl hediyesi))
2yeşilçay
1 form çayı
boool şekersiz çay
3 litre su
yemekten sonra avm de yürüyüş
günlerdir ilk defa menümü beğenmedim sabahki o ekmek canımı sıktı zaten güne başlarken
hemen kalanını buzluğa attım eşime tam buğday ekmeği aldırdım....
yarın tam gaz dewam
ayy karnımı bir görseniz 6 aylık hamile gibi şiş valla bugün inanılmaz şişim...
selam kızlar,bu sıralar ben de sıkıntılıyım biraz. ama Allahım dermansız dert vermesin. zamanla herşey yoluna girecek inşallah. bugün itibariyle kpss ye hazırlanmaya başlıyorum son kez. okuduğum onca senenin boşa gitmesini istemiyorum.. hayırlısı artık.
3 gündür çok dikkat edip spor yaptığım halde kilo vermek yerine artıda görünce, dün bütün gün yemeye verdim kendimisadece 300 gram almışım düne göre. bu hafta da boşa geçti. bayramda 75 i görmek hayal gibi. yine de elimden geleni yapıcam
iyi akşamlar canlarr
günaydın arkadaşlarrr
günaydıııın...
açılısş benden bugün gayet enerik ve motivasyon tavanda şekilde...çünkü ibreler 85.6 bugün...becerip de bir izelge ekleyemediğim için hatırlatayım 87.2 ile başlamıştım! işe gidiyorum 24 saat çalışacağım... büyük ihtimalle nete giremeyeceğim ama bakabilirsem hemen yazacağım sizlere... bugün kendim için çok yoruldum diyerek ıvır zıvır yememeyi sizler içinde kaliteli gıda bol su ve karaında egzersiz diliyorum... hastaları olana geçmiş olsun allah şifa versin... herkese kolay gelsinnn
irem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?