80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım,tek başıma bu dönemi atlatmam ve bu kiloları vermem çok zor.Artık sağlıklı beslenerek,emin adımlarla bu kilolara elveda demek istiyorum.

canım çekicilikte vardır güzellikte eminimmm..kısmet herşey. bu arada benim oğlan yetişir sana..poçalar falan pekde güzel olur vallaaaa..

bugunkü menüm:
uyanınca 1 yk yoğurt / çörekotu/keten tohumu
sabah : 2 kupa çay / 2 denge ekmekten pizza / yarın tost ekmeği / dom.saltlk / peynir

ara:1 çay b. kefir

öğle : 1 kase mercimek çorba / 7 kaşık karnabahar yemeği / 5 yk salata/ 1 yk yoğurt / 5 acıbiber turşu

ara : 1 lokma ballı tost ekmeği

akşam:1dolu tabak karnabahar yemeği / 3 yk salata

1 lt iksir
1,5 lt su

spor : leslie 3mil expres yapacaktım 1mil yaptım 15 dak+ Jillian Michaels ayşenin 27 dk+20 dk aletli spor+150 twist:toplam 60 dk

şimdi sabah ekmek kaçtı.ama pizzamda toplam 3 sosis / 3dilim sucuk / 3küp kadar kaşar/2 tatlı kaşığı ketçap vardı.bide domates. karbona protein aldım diye diğer öğünlerde almadım ve yemeklere sadece 1 çoba kaşığı yağ koydum.eh bide spor yaptım.öğlen yürüdüm 1 saat dışarda +10 dkda parkta aletli çalıştım.sonrada evde yaptım

kızlar ayşecim bi link vermişti bugun yapalım diye.bende leslie yürürken aklıma geldi. 1milden sonra yaptım.anacım şınav ,mekik ,ağırlık ,hoplama zıplama ne arasan var. arada dura dura 1.leveli bitirdim. 2 .leveli gözüm kesmedi.bi bakın anam anaaammm yandı heryeriiimmm..sporada başladım tutman gariiiii

eveeet sıra geldi menümü yazmaya.dün gec geldik eve yazamadım.bugün iki günüde yazayım diyorum.

dünkü menüm:

uyanınca:sirkeli su,bolca su

kahvaltı:1 dilim denge ekmek üzerine light krem peynir,2 dilim salam,1 yeşil zeytin,küçük boy domates,acı süs biberi

ara:1 orta boy tarcınlı armut,bir avuc ici üzüm

öğle:bir dilim denge ekmek üzeirne krem peynir,2 yumurta-1 domatesten menemen,acı süs biberi

ara:4 tane çörekotlu light biskivü(70 kalori civarında)

akşam:6 tane nuggets,15 tane patates kızartması,1 kutu ayran14:

arkadasla ortaköye gidelim dedim.kabataştan ortaköye yürüdük.orada saglıklı birşeyler bulamadım.ya kumpir yiyecektim ya gözleme ya da tost.en azından karbon degerlerine göre hareket edeyim dedim:18: yedklerimi yakayım diye arkadasla ortaköyden kabataşa kadar tempolu yürüdük.dakika tuttum 50 dk giderken 50 gelirken tempolu yürümüşüm birde oralarda dolastık 20 dk.yani toplamda 120 dk yürümüşüm.yakmışımdır herhalde:18:

bugünkü menüm;

uyanınca:sirkeli su bol su

kahvaltı:1 dilim denge ekmek üzeirne light krem peynir,2 ince dilim salam,1 yeşil zeytin,1 küöük boy domates,1 greyfurtun suyu,acı süs biberi

ara:4 tane çörekotlu light bisküvi(70 kalori civarında)

öğle:yarım kepçe mercimek corba,6-7 kaşık nohut yemeği,2-3 küçük parca kavun

ara:bir maden suyu

akşam:yarım kepce mercimek corba,4 yemek kaşığı yogurt,6-7 kaşık nohut yemegi

ara:yarım bardak tarcınlı süt

dün aksam nugget yedim bugün biraz dengeleyeyim istedim biraz az oldu ve de cok erken yedim 5:45 gibi.şimdi acıktım ama dayanıyorum bakalım.

okuldan eve yürüdüm.bir de tüm gün merdiven inip cıktım okulda.valla cok yoruldum ya.bu okuldan eve yürüme işini kışın da devam ettirmeyi planlıyorum.her gün olmazsa bile haftada 2-3 gün felan yürüsem süper olur.zaten 70e düşünce platese başlayacagım inşallah.

form cayı ve 2 litre su ictim.dün 3 litreye yakındı ictigim su.

nasıl yorgunum anlatamam.hep derslerim erken.1 dönem nasıl gececek bilemiyorum.:18:

ya bu arada bahsetmiştim 43 kilo bir oda arkadasım var hani sürekli yiyor ama kilo almıyor felan çok severim onu birtanem o benim.cok ta iyi anlasırız ama bir konuda onu kıskanıyorum. BEN HİC BİR ZAMAN İSTEDİĞİM ŞEYİ İSTEDİĞİM KADAR İSTEDİĞİM SAATTE YİYEMEYECEĞİM:84: benim kilo almaya müsait bir bünyem var.ben her zaman potansiyel olarak kilo alabilir durumda olucam.bununla yaşamam gerek ama zor geliyor işte.

bu arada cipste tehlikeli maddeler oldugunu ben de okumuştum.hatta bir çok diyet bisküvi de de varmış.bende light lezzetler diye bir kitap var orada sağlıklı bir cips tarifi vermiş.hic denemedim ama buraya yazayım en kısa zamanda bende denerim;

SAĞLIKLI CİPS; bir tane yufkayı genişçe bir tepsiye yayın,tepsi ölcüsünde kenarlarını kesin,yufkanın üzeirne ince bir şekilde zeytin ezmesi sürün ve fırına verin.kıtır kıtır olunca cıkarıp afiyetle atıştırın

LİGHT DONDURMA: light yoğurdu tülbentte bekletip süzme yogurt haline getirin.içine istediğiniz meyveyi katın(muz,elma,şeftali vb) blendırla iyice ezin,istediginiz kadar göz kararı bal katın buzlukta 2-3 saat bekletin.light dondurmanız hazır

bu arada bana size tarif ve tavsiye vermek düşmez ablalarım ama tam buğday unuyla yaptıgımız keklere rafine şeker yerine pekmez katabiliriz,elmanında olmuşunu kullanınca hiç şekere gerek kalmıyor. ve ben keklerde yağı sadece kalıbı yaglamak icin kullanıyorum kekin içine yag katmıyorum.yemek yapmayı sevdigim için deniyorum hepsini

Bugün yediklerimi yazarak başlıyorum

sabah 1 bardak ballı limonlu su (3 yıldır sürekli içiyorum alışkanlık oldu)

kahvaltı :4 kaşık nesfit ve yarım bardak süt

ara :2 kuru kayısı,1 bardak rasberry

öğle :1 küçük kepekli sandwiç ekmeğine yapılmış kıvırcıklı ve ton balıklı sandwiç

ara:1 dilim kakaolu kek

akşam:4 yk börülce salatası ve 4 adet kingfisher (teflon tavada yağsız)

ara:2 adet incir ve 2 adet form çikolata kaplı bisküvi

gün boyunca 2 lt su ve 3 kupa limonlu yeşil çay içtim

bu arada sıcak karşılamanız için teşekkür ederim kızlar

selam arkadaşım, kilolardan kurtulmak için öncelikle bunu gerçekten istemek gerekiyor. seni etkileyeceğine inandığım için buradaki diyet başarı öykülerini okumanı öneririm. burada katılımda bulunarak azmini sürdürebilirsin

sağol deryacım. bu konu beni o kadar üzüyorki anlatamam. herkesin ne dediğini de çok fazla takıyorum kafama. boşver kim ne derse desin diyorum bazen . ama yapamıyorum. bu sene 2. kez hazırlanıcam bakalım. elimden geleni yapıcam

sağol canım söylemen yeterli her gittiğimde getiriyorum. diyetten önce yerdim kahvaltılarda. ama diyetten sonra neredeyse hiç yemedim. eşim için getiriyorum bende. ama son gittiğimde o da istemedi. kilo almaktan korkuyor. kalorisinin yüksek olduğunu düşünüyorum içinde patates falan da varya

iyiyim zekiycim ben de kpss ye hazırlanıyorum. bugün başladım çalışmaya bakalım. çok fazla umudum yok. belki çalıştıkça kendime güvenim gelir. birde annemi çok takıyorum . kalçaya protez takılacak senelerdir oyalıyor bu durumu, ama iyice zorlar duruma geldi. o da haklı kendince. bu da olursa 3. kez ameliyat olmuş olacak. birde 10 yılda bir falan protezin değişmesi gerekiyormuş. buda düşündürüyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları. sen nasılsın canım

Son düzenleme:
İyi akşamlar,
Sanırım midemi üşüttüm,3 gündür bağırsaklarım aşırı çalıştı,ne var ne yok çıktı.Sabahta kötüydüm ama öğleden sonra normale döndü.
Filiz'cim merak etmeyin,diyetimi bozmuyorum,bir rahatlama oldu ama başkalarının lafına bakıp bırakmıyorum"evet evet" deyip yola devam ediyorum.
Irongirl,teşekkür ediyorum,sizin menünüzde gayet güzeldi.Acı biberi oldum olası yerim,evet metebolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar.Siz de minik minik ısırarak yiyebilirsiniz.Gerçekten yemeklerin yanına lezzet katıyor,bana göre tabii...
Derya'cım moraliniz sanki biraz düzelmiş gibi,çok sevindim.Kendinize iyi bakın,boşverin(elinizden geldiğince),su akıyor ve yolunu buluyor...
İlknur,bebeğiniz için çok üzüldüm,başınız sağolsun.İnşallah bundan sonra Allah gönlünüze göre verir.
İzlem ve Ayşe,anlattıklarınız öyle düşündürücü ve acı ki,Allah yardımcıları olsun,geçmiş olsun.Şimdi olduğu gibi bazen düşünüyorum da dert ettiğimiz şeylere bakın(kilo,kıyafetlerin üzerimizde güzel durmaması)biz nelerle uğraşıyoruz,başka evlerde ne acılar var...Halimize şükretmeliyiz ama çabuk unutuyoruz...
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum...

canım benimm inşşş. hakkında hayırlısı olur güzelimmm inşşş. kazanırsın da
müjdeli haberlerini alırızzz
anneciğine de çok üzüldümm amin canım amin rabbim başımızdan eksik etmesin inşşş.
inşşş. canım anneciğinde hayırlısı ile saglığına kavuşurr
Rabbim tez zamanda şifasını nasip etsinn inşşşş.
bu arada kim ne derse desin boşver arkadasımm
inşş. kazanırsın ama kazanamazsan da ne olmuş yanii
geçimini o konuşanlar mı sağlıyo onlar mı bakıyo sana
yooooo daha ne o zaman konuşan konuşsun çokta fifi de geç yanii yawrum
hadi hakkında hayırlısı inşşşşş.

canım bolca yürümüşsün ama yinede dikkat et tabi.tariflerde güzel valla. yoğurtlu meyveyi biliyorumda böyle cips bilmiyodum. zayıflayınca yapcam not ettim. arada ver tarifler böyle güzel güzelll
canım menün güzel ama akşamları bisküvi yerine meyvenin yanına süt yada yoğurt ekle olurmu
canım kpssde çok başarılar dilerim ben 2 yıl önce kapattım kpss sayfamı.umudum kalmadı hiç.inşallah senin istediğin gibi olur. anneciğinede geçmiş olsun. ne kadar erken olursa ameliyatını o kadar çabuk atlatır elbette.

iyi akşamlar canım çok çok geçmiş olsunn iyi bak kendine
ayaklarını sıcak tut inşş. bişeyin kalmazz canım

iyi akşamlar canlarr
desteginizz ve tesellileriiz için çok teşekür ederimmm.
bugün hocaya muayne olduk
yarın ameliyat günü için haber vericeklerrr
umarımm haftaya verirler bu hafta anneme gitmek istiyorum 1-2 gün
kafamı toparlamak istiyorum zorlu bir sürece giricem çünküü

dr %50 tutma ihtimeli var dedi tutmazsa 2.bir ameliyat hatta 3. ameliyat olucak
aralıklı zmanlarda sonda filan takılıyormuş zor bir ameliay olucak sanırım
ameliyat hanenin önünden geçtik kalbim paramparça olduu
3 yıl önceye gittimmm gözyaşlarıma hakim olamadımm
hiç bişiyden habir olamyan kayrada annee buyada ye oluyo diyo soruyorr
nerden bilecekki yavru kuşum 3-5 gün sonra ameliyat önlügünü giyip okapıdan içeri giricek
dr üzülemyinnn daha büyük dertler vard iyor biliyorum tabiki bendee
ama iştee yürek dayanmıyorr
birlikte oynarken bakıyorum nasıl ayrı kalıcaklarr eminim ikiside içten içee eriyip özleyecekler birbirlerni

neyse akşam akşam keyfinizi kaçırmayım canlarrr

iyi akşamlar canım çok çok geçmiş olsunn iyi bak kendine
ayaklarını sıcak tut inşş. bişeyin kalmazz canım

Sevda'cım sağol canım,sabah-öğle-akşam arasındaki ısı farkı çok olunca, sanırım ben ayarı tutturamadım

Arzu,inşallah Allah gönlünüze göre verir,başarılar...

canım mesajına cevap veremedim güzelim k.bakma şimdi yazıyım
bende normalde evimde hiç balık pişirmem çok nezih bir restoran var
hep orda yeriz balığımızı haftada 2 kere kesin gideriz ama her gittiğimizde
bir dünya para veriyoruz bende eşime dedim ya al da ben evde yapıyım arada
yine geliriz buraya dedim haftada 2 kere gitmeyizde 15 günde 1 gideriz dedim
adama da yazık yanii :)
neyse çipuraları fileto şekilde aldık
yıkadım bi güzel, tepsiye yaglı kagıt serdim ki tepsi çok pislenmesin diye
çünkü takıntım var, yağa kokuya falann....
güzelce dizdim balıkları, hiç yağ koymadım, üzerine halka halka domates,
sogan, limon ve patates dizdim ama çok ince dilimlersen balıklar pişene kadar
sebzeler kurur veya yanık gibi olur orta halli dilimle yanii.
hiç suda koymadım kendi halinde piştiler öyle çokta lezzetli olmuştu cidden
yanınada bol roka salata falan ohhh miss olurr yanii.
hiç bi yer kokmadıda batmadı da dene bence hem hafif hemde iki dakkada enfes bi yemek işte sana

Banu,ne diyeceğimi bilemiyorum,geçmiş olsun.İnşallah 1 defada olup biter.

Slm fistiklarrrr bugunku menum:sabah kalktigimda elma sirkeli liomonlu tarcinli sicak su
Kahvaltida 7. Yada 8 catal melemen biraz peynir yarim dilim ekmek
Arada 5adet badem
Oglen nerdeyse yarim tabak yogurtlu patlican biraz cemen ve yarim dilim ekmek
Aksam8adet istarvit 1cay kasigi yagda kizartlmis yaninda salata yarim dilim ekmek denge
Kislar az once esime gozeleme yaptim veee cok canim cekti yememek icinde 1tane incir yedim az once cokmu olmus bu sattte sizce
Ve 3litre su

cnm cok cok gemis olsun ve rabbim sabir versinnnn melegin bir kus gibi girip cikar insallah ameliyattan ve 2. Lere gerek kalmadan kurtulur ne ameliyati olacak cnm

banuşummm üzülme nolurrr canımm
tabiki anasın için acıyo ama sabret, dua et
bak misal benn daha 7 yaşındayken trafik kazası geçirdim ve ayağım koptu
iki yıl hiç yürümedim 3-4 kez ameliyat oldum ve çok büyük operasyonlardı bunlarr
inan ne çektiğimi bi ben bi Allah bide anacım bilirr
Rabbim başka sıkıntı vermesin inşş. güzelimm
inşş. hayırlısı ile atlatsın yawrun, ama sen saglam durr bitanemm
çocukların sezer huzursuzluğunu, onları da tedirgin etmee
Rabbim yardımcın olsun inşş. seninde yavrununda
nolur salma kendini saglamm durrr canımm

Ayşeciğim inşallah toparlayacağım..suyumu ynımda taşıyorum bol bol içeyim diye..

sen de iyi ki varsın deryacığım.gülay ne güzel söylemiş.mavi ol yeşil ol diye.budan daha güzel söz bulamıyorum..toparlanacağına inanıyorum.bak bana.belki tam yapmıyorum ama asla da vazgeçmiyorum.

banucuğum almayalım canım kurabiye.ben çayı da bıraktım yanında bir şey yerim diye..Allahım şifa versin yavruna.olsun bitsin ameliyatı sorunsuz dertsiz.bırak diyeti bir tarafa.bu halde hiç bir şey düşünmem benn.

ayrıca kaptanımız sensin.sen çocuğunla ilgilen düşünme böyle şeyleri..

irongirl çok güzel gidiyorsun canım.iyiki aramızdasın..leslie yi hiç bırakma.harika bir video.waffle ve kumpire de iyi dayanmışsın tebrik ederim.

gülay canım kararlarına çok sevindim.lütfen uygula.yani bilmiyorum ben toparlanmaya başladım.bu demekki yapmadığın vakit kızarım affetmem bilirsin

sacre canım sen napıyorsun ya?biz kaçamak yaptık dediğimizde bile bu kadar yemedik.hiç kusura bakma teselli edemeyeceğim seni.artık başla bir yerlerden canım.inan vakit geçiyor ve sen yediğinle kalıyorsun.hadi bakalım daha güzel menüler bekliyorum senden..

denizkum canım harikasın ne kadar istikrarlı gidiyorsun.

tuna misafirin varmış kolay gelsin.dikkat et kendine.

mavikelebek canım hastaymışsın geçmiş olsun..

filizciğim iyisin umarım tatlım. eşimin olmamasını değerlendirmek istiyorum.bakalım inşallah şaşırtacak şekilde incelirim.ama menülerin geçen haftaya göre biraz kötü olmuş ya.acaba iştesin diye hazırlıksızsın da o yüzden mi simit bisküvi yiyorsun.

suyumuzu ihmal etmeyelim canım.yoksa veremeyeceğiz bu kiloları.

nisanankara canım sınavda başarılar sana.sakın umudunu yitirme.bize söylemek kolay ama umut olmazsa insan kendinde güç bulamaz.ilk defa giriyor gibi davran lütfen.anneciğine geçmiş olsun canım.

angelteacher hoş geldin canım.ben nilgün.ingilizce öğretmenimisin öyle geldi bana.sakın üzülme ve umutsuz olma.biz de bu düşüncelerdeydik.ama yazdıkça hatalarımızı öğrendikçe kilo vermeye başladık.sıcak karşıladığımızı söylemişsin.artık misafirlik bitti sen de benim laflarımdan nasibini al kızmazsan.kakolu kek ve çikolata kaplamalı bisküvi evde bulunmazsa iyi olur canım.

Ayşe1990 hoş geldin canım.ben nilgün.

füsuncuğum menün harika yine afiyet olsun.

izlem tatlım anlattığın olay korkunç.allah anneni esirgemiş.allah sağlığımızı eksik etmesin.

zekiye canım menün harika.inşallah güzel sonuçlar alacaksın.

narkozcufree hoş geldin ben nilgün.tatlım öncelikle aşırı yemiyorum ama 82 kiloyum diyorsun.yemesek bu kiloda olmazdık canım.ki tatlıya dayanamıyorum demişsin.demekki az yiyorsun ama yanlış şeyler yediğin için vücut kilo yapıyor hemen.daha sağlıklı beslenmelisin.suyuna çubuk tarçın at lütfen.aralarda tarçınlı yoğurt ye tatlı isteğini bastırır.

kübragökhan tatlım evdeki tüm diyet ürünlwrini hemen yok ediyorsun konu komşuya dağıtıyorsun.ve asla bi daha eve sokmuyorsun.lütfen aralarını meyve ve tarçınlı yoğurtla yap .önceki menülerin daha iyiydi.

echo canım bir karar vermişsin belli.hakkına hayırlısı olsun.şu oda arkadaşını da takma artık kafana.onun pankreası demekki iyi çalışıyor.o yüzden yedikçe kilo almıyor.dışarda yemelerine dikkat etmelisin emeklerini boşa çıkartma lütfen.

kızlarla uğraşmaktan çok uzadı yazmam.

sevdacım sağol cnm markete balık geldiğinde alıp senin yaptığın gibi yapıcam.bünyeye omega girsin:))
ya b-fit yakın olsa bende gitcektim ama işten çıkıp otobüse binip ist. trafiğinde spor yapmaya gitmek işkence yani. walkwalklamaya devam

banu içinde bulunduğun dramatik durumu kayraya çok yansıtmamaya çalış canım. korku, kaygı öğrenilmiş duygulardır. sakın ağladığını görmesin cnm.
bir öğrencim dönem başında geniz eti ameliyatı oldu. ameliyathaneye girerken annesi ağlamaya başlamış sonra çocuk annesini bırakmak istememiş ama zorla anneden ayırıp ameliyat etmişler çocuğu. o zamandan beri travma yaşıyor güvensizlik yaşıyor 2 haftadır göbeğim çatladı anneden ayırana kadar.

izlem yazdıkların üzücü heleki kadının kocasına yalvarır gibi kızma demesi içim ezildi cnm ya(
Allah dermansız dert vermesin.

menüm
sabah: h.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,y.biber
öğlen okula gitmeden evvel 3 tane maviyeşil lıght kraker yemiştim, çocuklar bugün çok hareketliydi beslenme saatinde bile oturup bişiy yiyemedim.
akşam: 4-5 kepçe çorba, havuç ve mısır salatası
akşamdan sonra: 4 dlm karpuz, şekersiz nescafe

akşam dışarıda eşimle buluşup markete girdik lahana aldık canı çekmiş kocişimin.
yemekten sonra lahana sardım allah sizi inandırsın:82: yarında okula gitmeden pişiririm akşam gelince yemek yapmak o yorgunlukla çok zor.
kızlar bu akşam uzun zamandır ihtiyacım olan rondo doğrayıcı aldım. el blendırım da bozulmuştu fa.irde indirim vardı el blendırı rondosu küçük mikser ucu toplam 99 tl ye aldık.
çanakkaleden paprika geldi, kahvaltılık salça yapıyım diyorum yapan varmı aranızda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…