İnşallah canım,tek başıma bu dönemi atlatmam ve bu kiloları vermem çok zor.Artık sağlıklı beslenerek,emin adımlarla bu kilolara elveda demek istiyorum.çok geçmiş olsun... bazen kelimelerin yetersiz kaldığı yerler oluyor ne yazıkki...seninki de böyle...öncelikle sağlığını koruyarak sağlıklı ve mutlu bir şekilde bir gün sen de anne olacaksın insallah... kilo konusuna gelince ben de senin gibi verdim hepisini ve dahasını geri aldım... ama inancımı kaybetmek istemiyorum... verebildiysem gene verebilirm... ve güaellik elbette önemli ama en çok da sağlık için... ben de yeniyim buarada beni çok motive ediyor canım senin için de öyle olur umarım hep beraber sağlıklıca zayıflarız...
canım çok kötü bir hayat tecrübesi yaşamışsın,dediğin gibi Allah bir daha ne sana ,hede başkasına yaşatmasın böyle acıyı...toparlanma kararını destekliyorum ,Ben gülay,burada değişik kültürden 20-30 kişiyiz hepimizin amacı bir,inşallah sende sıkılmadan amacına ulaşırsın bizimle..Allaha emanet ol canım...
Amin canım inşallah...Ben de ilknur,tanıştığıma memnun oldum.İnşallah bu yolda sizinle başarıya doğru ilerlemek istiyorum.Sende Allah emanet ol tatlım
Hoşbulduk canım ben de ilknur.Allahın izniyle toparlıyorum kendimi,inşallah daha da iyi olacağım.İnşallah bu kiloları erittikten sonra Rabbim tekrar nasip eder,isteyen herkese inşallah...canım ben tülin hoşgeldin. çok çok zor dönemler geçirmişin ama maşallah toplamışsın kendini. şimdi sıra bizimle birlikte zayıflamaya geldi.sonrada hayırlısıyla ve sağlıkla bebeğini kucağına almana inşaalaahhhhhhhh..
çok teşekkür ederim ablacımdemek aynı okuldanmışız ikimizde.evet ben soğuk duruyormuşum öyle diyorlar.arkadaş grubumda esprili sıcak biriyim ama çekicilik yok herhalde bende ne bileyim.
hepinizin tavsiyelerini göz önüne aldım.kader kısmet diyorum iki sınava da girerim artık hangisini başarırsam
.belki bazılarınızın cocuklarının öğretmeni olurumay öyle birşey olursa sakın merak etmeyin ben öğrencilerime saglıklı kalorisiz kekler,poçalar yapıp götürmeyi düşünüyorum sınıfca kahvaltılar öğle yemekleri düzenlemeyi planlıyorum.cok güzel olmaz mı ama
sen yap bacım yapp takan takar
takmayan takmaz çok güzel olucagına eminimm
şahsen biri bana alsa mutlu olurdum hoşuma giderdi
düşünmüş yaptırmış derdimm
isimleri yazdın dimi kuzumm senn?
selam arkadaşım, kilolardan kurtulmak için öncelikle bunu gerçekten istemek gerekiyor. seni etkileyeceğine inandığım için buradaki diyet başarı öykülerini okumanı öneririm. burada katılımda bulunarak azmini sürdürebilirsinkızlar merhaba ben 23 yaşındayım ve 82 kiloyum kendimi çok kötü ve hantal hissediyorum nasıl kurtulacağım bu kilolardan gerçekten çok umtsuzum. öyle aşırı birşeylerde yediğim yok fakat tatlıya hayır diyemiyorum sorunum bu? tahlillerimde normal çıktı?????
Hehehyyt yavrum kim tutar seni sözlere gel
Canım neden göremedin, iki yere upload ettim :26:
Arzucum inan sen de benim için öylesin, bırakırsak hayat suyuna katar götürür bizi, buna izin veremeyiz
Sizin bebişlerinize hepsi hediyem olsun arzucum
Ah işte önemli değil diyorum ama bir de düşünüyorum dediğin gibi neden boşa hamallık yapayım, neden gözüm kapalı emeklerimi yokedeyim...Bu diyet işine ya başlayıp bitirmeden bırakmyacaksın, ya da hiç başlamayacaksın arkadaş gerisi aptallık
Yok ben de düzene sokacağım inşallah yavaş yavaş..
Yaptıklarımı şimdilik satış sitelerine koyacağım filizim, eşim blog açalım illa diyor da daha erken diyorum, biraz çeşit olsun elimde..
Allahım bu sefer güldürsün yüzünü arzucum, sen de bunalmılsındır artık geçen okumuştum bu okuma maceralarını..Umarım bu son olur
Önemli olan da o zaten, sen elinden geleni yap gerisi hayata kalmış
Ahh izlemim hayatın getirdiği sıradan tartışmalar için bu kadar üzülür müyüm hiç..Ama allah dermansız dert vermesin tabi ki gerisi kolay..Canımsın
Tülinim, çantacı hatunum çok sağol
Senin adın çantacı hatun olsun artık, yaramazlık yapan oldu mu hiç affetmiyorsun geçiriyorsun kafasına
Korkuyoruz
Tamam canım aldım isimleri buradan..Ya bu doğum tacı diye geçiyor ama normalde takılır mı acaba, bir arkadaşım da eşinin adını yazdırıp takmak istedi, sen de böyle hediye deyince kararsız kaldım :26:
İzlemcim çok geçmiş olsun, neden hep iyileri bulur bu olaylar allahım isyan ettirmesin ama düşünmeden edemiyorum neden neden neden
Neden kötüler geç ölür, neden kul hakkı yiyen refahı bulur, neden olan hep çocuklara olur da, neden kötü olan akıllı, iyi olan kim varsa saf salak muamelesi görür.....Ben bu hayatı anlamıyorum, çözemiyorum............
Annenin yanında ol bence de ne haldedir kim bilir...Gitmesin de bir daha canından önemli değil allahım korumuş bu güne kadar...Kim bilir belki de ona göre önlemler alınabilirdi de ihmal yüzünden oldu...Allah yakınlarına ve kendisine sabır versin
Gülaycım ne güzel yazmışsın, sen hiç gri olma, siyah olma...Işık gibi yeşil ol mesela, orman gibi, mavi ol deniz gibi..Bayıldım bu sözlere
Ayrıca ben o bıdığı yerim ya her ne kadar düşünmesem de böyle sizden dinledikçe size bambaşka bir dünyanın kapılarını açtığını görebiliyorum
Sen de çok iyi birisin gülayım, huzur ve sağlık ailenin de senin de bir ömür yanından ayrılmasın inşallah, çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
Ayşecim, kimseye aldırmadan kendim olamyı geç de olsa öğrendim çok şükür
Yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, bu topik miladınız olsun
angelteacherbaşın sağolsun, allahım sana da hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etsin..Kilo verme sürecinde buranın çok faydalı olacağına emin olabilirsin
sorma canım bizim evde hep ev ekmegi bulunur. eşim digerlerini yemez. uzun zamandır yemiyordum ama bu sabah dayanamayıp yedim nasıl özlemişim nasıl. hergün gözümün önümde yeniyor. kardeşim dışarda okuyor. giderken götürmüş ekmekten. arkadaşları durmadan istiyolarmış cok begenmişler. ben merak ediyorum acaba kalorisi nekadardır. t.bugday ekmegi veya ç.ekmegine göre. aslında eskiden t.bugday unuyla yapılırmış özü o ekmegin ama şimdi karışık un kullanılıyor bildigim kadarıyla. canım hemen kargolıyayım yarın. adresi vermen yeterli.
sen nasılsın canım bu arada
selam arkadaşım, kilolardan kurtulmak için öncelikle bunu gerçekten istemek gerekiyor. seni etkileyeceğine inandığım için buradaki diyet başarı öykülerini okumanı öneririm. burada katılımda bulunarak azmini sürdürebilirsin
sağol deryacım. bu konu beni o kadar üzüyorki anlatamam. herkesin ne dediğini de çok fazla takıyorum kafama. boşver kim ne derse desin diyorum bazen . ama yapamıyorum. bu sene 2. kez hazırlanıcam bakalım. elimden geleni yapıcam
sağol canım söylemen yeterliher gittiğimde getiriyorum. diyetten önce yerdim kahvaltılarda. ama diyetten sonra neredeyse hiç yemedim. eşim için getiriyorum bende. ama son gittiğimde o da istemedi. kilo almaktan korkuyor. kalorisinin yüksek olduğunu düşünüyorum içinde patates falan da varya
iyiyim zekiycim ben de kpss ye hazırlanıyorum. bugün başladım çalışmaya bakalım. çok fazla umudum yok. belki çalıştıkça kendime güvenim gelir. birde annemi çok takıyorum . kalçaya protez takılacak senelerdir oyalıyor bu durumu, ama iyice zorlar duruma geldi. o da haklı kendince. bu da olursa 3. kez ameliyat olmuş olacak. birde 10 yılda bir falan protezin değişmesi gerekiyormuş. buda düşündürüyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları. sen nasılsın canım
canım bolca yürümüşsün ama yinede dikkat et tabi.tariflerde güzel valla. yoğurtlu meyveyi biliyorumda böyle cips bilmiyodum. zayıflayınca yapcam not ettim. arada ver tarifler böyle güzel güzelllem peynir,2 yumurta-1 domatesten menemen,acı süs biberi
ara:4 tane çörekotlu light biskivü(70 kalori civarında)
akşam:6 tane nuggets,15 tane patates kızartması,1 kutu ayran14:
arkadasla ortaköye gidelim dedim.kabataştan ortaköye yürüdük.orada saglıklı birşeyler bulamadım.ya kumpir yiyecektim ya gözleme ya da tost.en azından karbon degerlerine göre hareket edeyim dedim:18: yedklerimi yakayım diye arkadasla ortaköyden kabataşa kadar tempolu yürüdük.dakika tuttum 50 dk giderken 50 gelirken tempolu yürümüşüm birde oralarda dolastık 20 dk.yani toplamda 120 dk yürümüşüm.yakmışımdır herhalde:18:
SAĞLIKLI CİPS; bir tane yufkayı genişçe bir tepsiye yayın,tepsi ölcüsünde kenarlarını kesin,yufkanın üzeirne ince bir şekilde zeytin ezmesi sürün ve fırına verin.kıtır kıtır olunca cıkarıp afiyetle atıştırın
LİGHT DONDURMA: light yoğurdu tülbentte bekletip süzme yogurt haline getirin.içine istediğiniz meyveyi katın(muz,elma,şeftali vb) blendırla iyice ezin,istediginiz kadar göz kararı bal katın buzlukta 2-3 saat bekletin.light dondurmanız hazır
bu arada bana size tarif ve tavsiye vermek düşmez ablalarım ama tam buğday unuyla yaptıgımız keklere rafine şeker yerine pekmez katabiliriz,elmanında olmuşunu kullanınca hiç şekere gerek kalmıyor.ve ben keklerde yağı sadece kalıbı yaglamak icin kullanıyorum kekin içine yag katmıyorum.yemek yapmayı sevdigim için deniyorum hepsini
canım menün güzel ama akşamları bisküvi yerine meyvenin yanına süt yada yoğurt ekle olurmuBugün yediklerimi yazarak başlıyorum
sabah 1 bardak ballı limonlu su (3 yıldır sürekli içiyorum alışkanlık oldu)
kahvaltı :4 kaşık nesfit ve yarım bardak süt
ara :2 kuru kayısı,1 bardak rasberry
öğle :1 küçük kepekli sandwiç ekmeğine yapılmış kıvırcıklı ve ton balıklı sandwiç
ara:1 dilim kakaolu kek
akşam:4 yk börülce salatası ve 4 adet kingfisher (teflon tavada yağsız)
ara:2 adet incir ve 2 adet form çikolata kaplı bisküvi
gün boyunca 2 lt su ve 3 kupa limonlu yeşil çay içtim
bu arada sıcak karşılamanız için teşekkür ederim kızlar
canım kpssde çok başarılar dilerim ben 2 yıl önce kapattım kpss sayfamı.umudum kalmadı hiç.inşallah senin istediğin gibi olur. anneciğinede geçmiş olsun. ne kadar erken olursa ameliyatını o kadar çabuk atlatır elbette.
iyiyim zekiycim ben de kpss ye hazırlanıyorum. bugün başladım çalışmaya bakalım. çok fazla umudum yok. belki çalıştıkça kendime güvenim gelir. birde annemi çok takıyorum . kalçaya protez takılacak senelerdir oyalıyor bu durumu, ama iyice zorlar duruma geldi. o da haklı kendince. bu da olursa 3. kez ameliyat olmuş olacak. birde 10 yılda bir falan protezin değişmesi gerekiyormuş. buda düşündürüyor. Allah başımızdan eksik etmesin onları. sen nasılsın canım
İyi akşamlar,
Sanırım midemi üşüttüm,3 gündür bağırsaklarım aşırı çalıştı,ne var ne yok çıktı.Sabahta kötüydüm ama öğleden sonra normale döndü.
Filiz'cim merak etmeyin,diyetimi bozmuyorum,bir rahatlama oldu ama başkalarının lafına bakıp bırakmıyorum"evet evet" deyip yola devam ediyorum.
Irongirl,teşekkür ediyorum,sizin menünüzde gayet güzeldi.Acı biberi oldum olası yerim,evet metebolizmayı hızlandırdığını söylüyorlar.Siz de minik minik ısırarak yiyebilirsiniz.Gerçekten yemeklerin yanına lezzet katıyor,bana göre tabii...
Derya'cım moraliniz sanki biraz düzelmiş gibi,çok sevindim.Kendinize iyi bakın,boşverin(elinizden geldiğince),su akıyor ve yolunu buluyor...
İlknur,bebeğiniz için çok üzüldüm,başınız sağolsun.İnşallah bundan sonra Allah gönlünüze göre verir.
İzlem ve Ayşe,anlattıklarınız öyle düşündürücü ve acı ki,Allah yardımcıları olsun,geçmiş olsun.Şimdi olduğu gibi bazen düşünüyorum da dert ettiğimiz şeylere bakın(kilo,kıyafetlerin üzerimizde güzel durmaması)biz nelerle uğraşıyoruz,başka evlerde ne acılar var...Halimize şükretmeliyiz ama çabuk unutuyoruz...
Yeni gelenlere de hoşgeldiniz diyorum...
iyi akşamlar canım çok çok geçmiş olsunn iyi bak kendine
ayaklarını sıcak tut inşş. bişeyin kalmazz canım
iyi akşamlar canlarr
desteginizz ve tesellileriiz için çok teşekür ederimmm.
bugün hocaya muayne olduk
yarın ameliyat günü için haber vericeklerrr
umarımm haftaya verirler bu hafta anneme gitmek istiyorum 1-2 gün
kafamı toparlamak istiyorum zorlu bir sürece giricem çünküü
dr %50 tutma ihtimeli var dedi tutmazsa 2.bir ameliyat hatta 3. ameliyat olucak
aralıklı zmanlarda sonda filan takılıyormuş zor bir ameliay olucak sanırım
ameliyat hanenin önünden geçtik kalbim paramparça olduu
3 yıl önceye gittimmm gözyaşlarıma hakim olamadımm
hiç bişiyden habir olamyan kayrada annee buyada ye oluyo diyo soruyorr
nerden bilecekki yavru kuşum 3-5 gün sonra ameliyat önlügünü giyip okapıdan içeri giricek
dr üzülemyinnn daha büyük dertler vard iyor biliyorum tabiki bendee
ama iştee yürek dayanmıyorr
birlikte oynarken bakıyorum nasıl ayrı kalıcaklarr eminim ikiside içten içee eriyip özleyecekler birbirlerni
neyse akşam akşam keyfinizi kaçırmayım canlarrr
cnm cok cok gemis olsun ve rabbim sabir versinnnn melegin bir kus gibi girip cikar insallah ameliyattan ve 2. Lere gerek kalmadan kurtulur ne ameliyati olacak cnmiyi akşamlar canlarr
nerden bilecekki yavru kuşum 3-5 gün sonra ameliyat önlügünü giyip okapıdan içeri giricek
birlikte oynarken bakıyorum nasıl ayrı kalıcaklarr eminim ikiside içten içee eriyip özleyecekler
birbirlerni
iyi akşamlar canlarr
birlikte oynarken bakıyorum nasıl ayrı kalıcaklarr eminim ikiside içten içee eriyip özleyecekler birbirlerni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?