80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senaaa topiği ben açtım merak etme emin ellerde
neyse burdan kaçayım ben lazım değil 80li kilolara gelriimde sonraa

gunaydın cnm nbr naslsın

iyiyin cnm sen nasılsın bu sabah aqır bir baş aqrısıyla uyandım...sanki kafamın içinde tonlarca aqırlık var...aqrı kesici içtim kahvaltı yapıp bol suyla içince birazda mide bulantısı yaptı...hafiften birde üşüme var üzerimde..sanırım hasta oluyorum :18:

senaaa topiği ben açtım merak etme emin ellerde
neyse burdan kaçayım ben lazım değil 80li kilolara gelriimde sonraa

Allah iyiliqini versin emiii cadıya bak sennn nelerde biliyomuşş kıss buradaki herkes 80li kilolardamı sanıyosun...aynı bizim topiq qibi burasıda...80ler 70ler 60lar hatta 50ler bile var....ama daha henüz kırka inen olmadı

insallah arkadasımmm
ben de aynı ruh hali icerisindeyimmm
benimde 1 ayım bosu bosuna gitti

yok yok oalcka insallah bırakmamak lazım hos diyene bak ama .....

cnm benim allah herkesin yavrusunu kucağına sağlıkla sıhhatle almasını nasip etsin
insallah 2 . sefer her sey cok guzel olacak

cok uzucu bir kesit iste kazalar her yerde allaha emanet olalım hepimiz allaha sukur cok daha korkunc bedeller odeyenler var beterinden korusun allahım
cok gecmisler olsun

yok yok keyfimzi kacar mı ehpimizin evladı varrr ahh insan dayanamıyor sabırlar sıhhatler acil sifalar diliyorummmm

sevgili wisper ne güzel hepimize cok iyi tavsiyeler vermissin ne diyim
ben aynı tarif ettiğin gibiyim
kendi kendimi sabote ediyorum surekli
ama iste su 2 gun guzel geciyor sukur bir yaramazlık yok henüz
ama beni mahveden hep haftasonları

haftasounu biizm icin gezmek yemek icmek demek
kendimizi kaybediyoruz
disiplin misiplin hak getire
ama artık bende soz veriyorummmm bayrama kadar kacamak yok
yalnızca bu cumartesi teyzemin torununun doğumgününe gideceğiz
ve teyzem bir gurme ve utfakta harikalar yaratan biridir menüyü hayal bile edemiyoruym sanırım hayallerimin co otesine gider
artık allah yardımcım olsunnnn

GÜNAYDIN ERKENCİYİM DEDİM AMA MAŞALLAAAH HERKES VAR. BENDE HERKES UYURKEN SPOR YAPAM DEDİM.LESLİMİ YAPTIM 1,5 MİL.AYŞENİN KIZLADA 20 DK.OOOH MİSSS. ÖĞLEDEN SONRA BEBEK GÖRME VAR BELKİM YAPAMAM DEDİM.7:30 DAN BERİM UĞRAŞIYOMMM

canım Allahın izniyle tek ameliyatta başarılı olur inşallah. sen çok yıprattın kendini ve haklısında. ama bu kadar eziyet etme kendine nolurrrr
canım menün gayet güzel. hiç çok değil. çok iyi gidiyosunnnn
canım arada öğlende yapamıyosun.kötü oluyo.iyi dayanıyosun yinede. ben kırmızı biber sosu şöyle yapıyorum. 1 - 1,5 kg kırmızı biber +yarım kg acı yada tatlı sivri biber + 4- 5 kg domates + 1 su b. sıvıyağ + yarım kutu domates salça + yeterince tuz
biberleri ayıklıyorum. domateslerin orta yeşiilni alıp ikisini bir robottan çekiyorum sos kıvamında büyük tencereye alıp kaynatıyorum.istediğim kıvama gelince salça ve sıvı yağı ekliyorum. en son tuzunu atıyorum.istersen soğuyunca buzdolabında sakla , istersen cam kavonozlara koyup ters çevirip battaniyede beklet 1 2 gün. ben çooook seviyorum. 10 kavanoz yaptım ortaboy. istersen ceviz sarımsak ve limonda kaseye koydugunda ekleyebiliyosun.ama ben sadede seviyorumm..

canımmm maşallahhh sporda menüde güzel.gezmede oldgn için iyi tutmusussun kendini.arada olmayınca simite söz yok.maşallah arkadaşımaaa

canım geçmiş olsun tekrar..ama o bisküvi hiiiiç olmamışşş.niye aldınki yanına.aaaaa çanta gelecekkk

ne güzel canım maşallah gidiyo gidiyoooo

Tülincimmm günaydın merhaba cnmmm
sana o kadar cok imreniyorum ki sen ve ayse (aycan 33)
siz de benim gibi 93 lerden baslayıp ustelik benden bir iki ay once basladı sizin de maraton ama nerelere geldiniz
azminize sporunuza menünüze gıbta ediyorum tebrik ediyorumm cok
noolur yazmaya devam edinnn benim ilham perilerimsiniz

su an topikte 2 aydır olup da hala 80 lerde olan bir ben varım maalesef ona da ayrıca üzülüyorummm
kahroluyorum hatta
hedeflerim;
kasım bası 78
aralık bası 73
ocak bası 70
subat bası 67 gibi kendime bir hedef koydummmm
aslında hic yapılmayacak gibi değil ama iste beni bu haftasonları mahvediyor hafta ici gercekten dikkat ediyorum kendime
sınırlarımı biliyorum ama haftasonu dısarda gezmede oluyoruz ve cnm surekli bir seyler istiyor

gecmıs olsın cnm.dikkat et kendıne hava degısımı kotu carpıyor ınsanıı
bende ıyı dıyelm ıyı olalım sesımyok hala.konusmakda zorluk cekıyorum.iş görüşmesıne gıdıcektım aradıalr persembeye aldılar gorusmeyı cok ıyı oldu bu halde hıc konusamıycaktım.

tülinsem:
zorma cnm ya sesıme canım cok sıkıldı neyapsam yerıne gelmıyor aksıne daha kotu oluyor sesım dıye sınırlendım osırada dalgınlıgıma gelıp attım agzıma sonrada hepsını yedım sınrlı sınırlı
neyse bugun yemek yok artık :)

izlemcim bu çok kötü bir olay,o bayanın o an neler yaşadığını ben çok iyi hissedebiliyorum,benim eşimde iş kazası geçirdi 2005 de ve sağ işaret parmağı üst boğumunu parçaladı ,artık tırnak çıkmıyor.1 ay alçıda kaldı kolu komple ve ben 1 ay boyunca hep kurdum kafamda içinde ne var bu alçının kaç parmak yok,nerden kesildi diye şükürki ucuz atlattık,kahramanlar el mikrocerrahi kurtardı bizi yoksa komple parmak kesilcekti,Allah kolaylık versin elçin hala zorlanıyor iş yaparken vucudunun bi yerinin noksan olması çok üzücü ,Allah hiç bir uvzumuzun ykluğunu yaşatmasın,dişimiz çekiliyorda eksikleniyoruz.Çok çok geçmişler olsun...
hamsi buğulama yaptım tencerede
güzel oldu sankim :)))
hep fırında yapardım, bugün tencerede yaptım sulu selli
afiyetle kuzum,hem hamarat,hem güzel,hem anne,hem eş olmayı nasıl beceriyorsun sen kuzum Allah aşkına
iremmmm sen bu işi kaptın,hadi kolay gelsin bundan sonrası için bi tanede kendine ticker yap,görelim kilonu bizde
sevda sevda sevdaaaaaaaaaaaaaaaa,beni delirtme sevda ya sen niçin karşı karşıya geliyorsunki onunla ,şuan gözümün önündesiniz,iki farklı alette 2 bayan birbirine laf çarpıyo bende 3. kişi olsam orda kesin kötü düşünürdüm,o ne öyle mahalle kavgası gibi ,kaynana-gelin atışması mı yapıyonuz,bir daha olmasın lütfen yaaa!! bırak herkes bizim gibi olsa keşke o zayıf mı ne işi var orda ,Alla alla sen git kafede bekle o yapsın gitsin,sen sonra yaparsın bak bidaha demem heeeeee
deryacım canım arkadaşım güzel dileklerini aldım,evrene geri yolladım hepimiz faydalanalım canım benim dediklerimi unutma sen yinede umarım bugünde aydınlık bir gün yaşıyorsundur,mutlu günler canım
hehe bak alışkanlık yaptı irem sanada leslie ,diyet günlüğü,dil çıkarılıp geçilen waffle cı amca :))) süper süper devammmmmmmmm durmak yokkkkkkkkk
kübra bu ne kuzum Allah aşkına yaaa akşam yemeğin 350 kalori atıştırmalıktan oluşmuş yerine 1 dilim kepek ekmeği,1 kase yoğurt ve sebze yemeği yerdin,o bisküviler aralarda onlarda 150 kalori ,sen onlarla doyuyormusun,boşuna kalori alıyosun,bide sağlıksızlar ,lütfen bir daha böyle bir menü yapma çok kötü çokkkkkk
gayet güzel bir başlangıç,gazan mübarek olaaa ilknurcum

banucum Allahım tez zamanda girip çıkmayı,ve iyileşmeyi nasip etsin,biliyorum çok çok zor ama ne Anneler var ki daha bebelerini emzirmeden o soğuk ameliuyathanelere koymak zorundalar,ne anneler varki koca koca üniversitelerde evlatlarını görmeden günler geçirmekte ,sen Allaha dua etki çok şanslı bir annesin,hayırlısıyla gelip geçecek...onlar bunu hatırlamayacak bile ilerde inşallah kurtulur sağlığına ilk ameliyatında kavuşur....Allah şifa versin

sanada çok geçmiş olun cnm..evet havalar soqudu..sabah serin öqleden sonra sıcak oluyor kıyafetlerde sorun yaşıyoruz...sabah giydiqinle akşama kadar duramıyorsun...çok dikkat etmek lazım...
dünde beni başvurduqum biyerden aradırlar...bu sabah görüşmeye çaqırdılar...ama 2 vesait diye gitmeyi düşünmüyorum...hafta sonu falan çalışmıyorlamrış çalışma saatleride çok uygundu ama çift vesait yapamam...ikimiz içinde hayırlısı olsun canım

Son düzenleme:
sabah:1 dilim kepek ekmekği,domates,salatalık,peynir,zeytin,lorlu-biber (bunlar hep 2-3 çatal )
ara:sütlü kahve
öğle :1 elma,1türk kahvesi,1 adet minik pişmaniye
akşam 2 dilim 3 renkli börek(patates,havuç,kabak-dereotu) ben yaptım yağsız yapyım
ara: 3 bardak çay
sıvı:1,5 litre su
spor 1 saat b-fit

kalan 1 tepsi böreği anneme götürcem az sonra yemicem bugün zaten mideme ekşime yaptı bıyyyyy yemem bi daha aman hala yanıyo midem
kızlar ben çok şiştim adetten herhalde ,hemde 1 kg artıdayım...çok gıcık bi durum bu yaa,bugün yazlık-kışlıklar yer değiştircek,artık sabahları izmir bile soğuk oluyor,sonra naparım bilmem ama bugün iş yapasım var ...haydi bana kolay gelsin

tülüm ben sana alıntı yaptım mı hatırlamıyorum bugün,selamın hello cancağazım,sonra kızarsın,kafama çanta atarsın falan selam vermedim diye amannnnnn,Allah korusun,ne şirret bişi çıktın sen beeeeeeeee

canım çekicilikte vardır güzellikte eminimmm..kısmet herşey. bu arada benim oğlan yetişir sana..poçalar falan pekde güzel olur vallaaaa..

teşekkür ederim dediğin gibi ya kısmet herşey

canım bolca yürümüşsün ama yinede dikkat et tabi.tariflerde güzel valla. yoğurtlu meyveyi biliyorumda böyle cips bilmiyodum. zayıflayınca yapcam not ettim. arada ver tarifler böyle güzel güzelll.

evet bu aralar cok yürüyorum.okuldan eve her gün yürüdüm bu demektirki gecen pazartesiden beri her gün 45 dk yürümüşüm.ee bunun ekstralarıda var alışveriştir ne bileyim ortaköydür.inşallah sonucu güzel olur.

ya dedim ya cok seviyorum oda arkadasımı sadece ona imreniyorum keşke onun gibi yiyip yiyip zayıf kalsam.ama işte maalesef
artık dısarıda olacagım zamanı hesaplıyorum.gerekirse 5-6 gibi yerim erken olur ama 8de akşam yemeği yemekten iyidir.cantamda süt yogurt gibi seyler taşıcam.ofak paketlerden aldım bakalım o nuggetların bedelini 120 dk yürüyerek ve ertesi gün cok az yiyerek ödedim sanırım

günaydın kızlar.......
desteginiz güzel sözleirniz için çok teşekür ederimmm
allah beterinden korusun diyorum tabiki birçok örnek varr amaa
geldee sen onu anlatt bi anneye((

kızlar kaptalık meselesiniişu açıdan dmeiştim:26::26:
görüyorumki çok güsel motive eidyorusnuz birbirnizi
ve aranızdan birsi kaptan olsun dedimm
yoksa kalan kiloları veremedim diye degill keisnlikleee
tabiki yaptıklarım yacaklarımın teminatıdır
26 kiloyu veridysem eni sonu kalanlarıda vericemmmm
ben im zor bir bünyem var ben artık bunu biliyorum veee kendimi yormuyorum

şuan zaten ne diyet düşü,nüyorumm ne sporr ve paso yiyorum yaniii
ancak bayram dönüşü toparlanıp kendimee gelenbilirim diye tahmin ediyorum :78::78:

ödüllerden söz eidlmişşş
bende 80 kiloya indigimde kendime düzleştiric almıştım
70 kiloya inincedee saç maşası almıştım
halla kullanırken diyorumm bu bana kilollarımın heidyesi diye
7 kilo sonrada lahmacun yemiştimmmm
gerçekten insanı perçinliyor bu ödüllerrrr
zaman geçtikçeeee gevşeme oluyor kaçamkalrı cuma yapmaya başlıyorusn fiannn

herkese selamlarr kızlarrrr...
erkenden kalktım tüm işleri bitirdim, eşime yemek yaptım bikaç çeşit
kahvaltımı yaptım
küçük valizimizi hazırladım
oğlum uyuyor daha kendim de hazırlanayım anca kalkar paşam

allaha emanet olun kızlar, pazara kadar yokum, annemlerden girerim cuma günü
orda çok vaktim olmuyor girmeye
öperim hepinizi gül yanaklarınızdan

gülaycım bu hafta anneme gidiyorum, önümüzdeki hafta içinde bişiyler ayarlayalım istersen havalar güzelken

Günaydın kızlar,

Arzucum hayat ve şartlar yüzünden bu güne kadar ertelemek zorunda kalmışsın, senin suçun yok ki..Şimdi ne mutlu sana ki şartlar uygun artık, başarıya en kısa sürede ulaşırsın inşallah

Banucum şimdi 2 yi 3 ü düşünme tek seferde hallolacak inşallah de ve ona göre şartlandır kendini, herkes gülse de ben inanıyorum inanmanın gücüne..Sen kötüsünü düşünürsen, kayranın da psikolojisi o yöne doğru sürüklenir, sen annesin , umutlu ol, güzel düşün

Füsuncum çok daha iyiyim teşekkür ederim

İzlemim iyi yolculuklar canım

Gülayım demişsin ya umarım güzel bir gündür senin için diye, güzel değil çok güzel bir gün, daha bir günlük diyet menüsünden sonra bugün tartıda 700 gram eksiktim..Akşamları sadece protein almanın mucizesi işte..Gerçi tek o da değil tabi, emeğimin karşılığını hemen veren bir bünyem var ama kıymetini bilmiyorum işte tülin yetiş çanta lazım

Birazdan arkadaşımla tuhafiyecime gidip takı tasarım malzemeleri alacağız halkam filan bitmişti, bir de taç alacağım ay çok az şey rengarenk boncukların ve malzemelerin arasına girmek kadar mutlu eder beni
Bir de bugün pazarımız var uygun fiyata defolu kumaşlar görüyordum hep onlara da bakacağım belki tasarımlarda kullanacağım bir şeyler çıkar
Güzel bir gün olacak inşallah, hepimiz için öyle olsun

Son düzenleme:
deryacım haklısın bugün eşimle dışardaydık akşam üstü döndük eşim dışarda tantuni yedi bende vde light bisküviler vadı onladan yedim napıyım ...öğlend yanımda tost götürmüştüm napııyım bu günlü böle oldu akşam atmadan 45 dk yürüdüm.

canım bu nasıl menüüü. bak adım çantacı hatun oldu haberin olaaa bisküvi tost bisküvi bisküviii[/QUOTE]

izlemcimm annene gidiyorsun sanırım.
bende bu akam gidicem tabi ameliyat haftaya kalırsa
çok istiyorum gitmeyi 2gün degişiklik olcak banaa:2::2::2::2:

sende k.i.b cnm
ayyrıca dünkii yazdıklaırnı okudum korkunç bişiy yaaa allah kimseye vermesin
en çok parmak aramaa işleminde kötü oldum yaaa

tünaydın güzellleerrrrrrr

bugün çok yogunum canlarım bir selam verip kaçıyım

akşama görüşürüzzzz

çok çok geçmiş olsun hemşom. bunca yıl coluk cocuk didiniyorlar kahrımızı cekiyorlar. tam rahata kavusacakları zaman hastalıklar bırakmıyor. ama rabbim dermansız dert vermesin basımızdan eksik etmesin onları inş.
çalışmaya baslamana sevindim. emin ol calıştıkca güvenin gelecektir kendine. birde sayısal sıkıntın varmış sanırım yanlış hatırlamıyorsam. o matematikten cektigim kadar bişey cekmedim bende. aslında basit zevkli bi ders ama temel olmadımı olmuyor ya. bende sıfır dı mat. 2 . sınıfta onun yüzünden 1 yılım gitti. sonra sıktım dişimi çalış çalış ama baskası okadar çalışsa 100 üzerinden 100 alırdı emin ol. ben ala ala 56 altım. ucundanda olsa gecme şansını yakaladım cok şükür. ozamn üstesinden geldim ama suan yapabilirmiyim bilmiyorum. bende 1 haftadır faln banka sınavlarına yönelik calışmaya basladım. aynı sen gibiyim umudum yok. herşeyi yaparım diyorum ama işte matematik korkusu... önceden en büyük hedefimdi tek hedefimde bankaya girmek. şimdi diyorum ben elimden geleni yapıcam olmuyorsa olmasın napayım ya. hayırlısı isteyip çabalıyorum işte. ay ne dertliymişim. senin içinde hayırlısı olsun inş canım. insan emekleri bosa gitsin istemiyor ama elimizden geleni yapalım gerisini hayra bırakalım...

geçmiş olsun canım neyseki geçmiş
gecen gün aklıma geldi yani menülerin falan cok güzel kilo veriminde öyle imrenerek bakıyorum sana valla sahsen. dedim biz bunu cok dillendirdik ters tepki yapmasın. ki bende oyle oluyor nezamn güzel seyler duysam salıyorum hemen. sende böyle bi etki bırakmaktan korktum bian. ama sen yapmazsın menülerinle bize örnek olmaya verdigin kilolarla bizi hırslandırmaya devam et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…