kız zaten tatillerimizde herkesin gözü var bide bu olursaaaa bak gariiikolay gelsin canım.ilk 2 gün evde olmak iyi olöur aslında.çok yorucu ve sıkıntılı oluyo.keşke çalışanlarfa regl izni verseler...
ekmek tamam da menün güzel bence bi sıkıntı yok.afiyet olsun.
günaydın kızlar.boğazım o kadar ağrıyor ve şiş ki..neredeyse bir yumruk var boğazımda.öğrencilerden geçti herhalde.şimdi ılık limonlu ballı ve zencefilli su içiyorum.nöbette var bugün ya.zor geçecek sanırım.
güzel bir gün geçirin emi..öpüyorum herkesi...
geçmiş olsun zümrem...
walla arada bir 70-79 a bakıom menüleri için ama yokkk sohbette de paylaşım da disiplin de burda....=Allah iyiliqini versin emiii cadıya bak sennn nelerde biliyomuşş kıss buradaki herkes 80li kilolardamı sanıyosun...aynı bizim topiq qibi burasıda...80ler 70ler 60lar hatta 50ler bile var....ama daha henüz kırka inen olmadı
[QUOTE sacre;21157005]Tülincimmm günaydın merhaba cnmmm
sana o kadar cok imreniyorum ki sen ve ayse (aycan 33)
siz de benim gibi 93 lerden baslayıp ustelik benden bir iki ay once basladı sizin de maraton ama nerelere geldiniz
azminize sporunuza menünüze gıbta ediyorum tebrik ediyorumm cok
noolur yazmaya devam edinnn benim ilham perilerimsiniz
su an topikte 2 aydır olup da hala 80 lerde olan bir ben varım maalesef ona da ayrıca üzülüyorummm
kahroluyorum hatta
hedeflerim;
kasım bası 78
aralık bası 73
ocak bası 70
subat bası 67 gibi kendime bir hedef koydummmm
aslında hic yapılmayacak gibi değil ama iste beni bu haftasonları mahvediyor hafta ici gercekten dikkat ediyorum kendime
sınırlarımı biliyorum ama haftasonu dısarda gezmede oluyoruz ve cnm surekli bir seyler istiyor[/QUOTE]
canım saolda ben marttan beri burdayım ve o dönem 90 falandım ...sadece bu dönem iyiyim diyebilirim
sen canını sıkma banucum inşallah atlatacaksınızgünaydın kızlar.......
desteginiz güzel sözleirniz için çok teşekür ederimmm
allah beterinden korusun diyorum tabiki birçok örnek varr amaa
geldee sen onu anlatt bi anneye((
kızlar kaptalık meselesiniişu açıdan dmeiştim:26::26:
görüyorumki çok güsel motive eidyorusnuz birbirnizi
ve aranızdan birsi kaptan olsun dedimm
yoksa kalan kiloları veremedim diye degill keisnlikleee
tabiki yaptıklarım yacaklarımın teminatıdır
26 kiloyu veridysem eni sonu kalanlarıda vericemmmm
ben im zor bir bünyem var ben artık bunu biliyorum veee kendimi yormuyorum
şuan zaten ne diyet düşü,nüyorumm ne sporr ve paso yiyorum yaniii
ancak bayram dönüşü toparlanıp kendimee gelenbilirim diye tahmin ediyorum :78::78:
ödüllerden söz eidlmişşş
bende 80 kiloya indigimde kendime düzleştiric almıştım
70 kiloya inincedee saç maşası almıştım
halla kullanırken diyorumm bu bana kilollarımın heidyesi diye
7 kilo sonrada lahmacun yemiştimmmm
gerçekten insanı perçinliyor bu ödüllerrrr
zaman geçtikçeeee gevşeme oluyor kaçamkalrı cuma yapmaya başlıyorusn fiannn
bende 70 e hediye alayım kendime bari
herkese selamlarr kızlarrrr...
erkenden kalktım tüm işleri bitirdim, eşime yemek yaptım bikaç çeşit
kahvaltımı yaptım
küçük valizimizi hazırladım
oğlum uyuyor daha kendim de hazırlanayım anca kalkar paşam
allaha emanet olun kızlar, pazara kadar yokum, annemlerden girerim cuma günü
orda çok vaktim olmuyor girmeye
öperim hepinizi gül yanaklarınızdan
gülaycım bu hafta anneme gidiyorum, önümüzdeki hafta içinde bişiyler ayarlayalım istersen havalar güzelken
sağlıkla huzurla git gel izlemcim....
derya geri dönmüşşşşşşGünaydın kızlar,
Arzucum hayat ve şartlar yüzünden bu güne kadar ertelemek zorunda kalmışsın, senin suçun yok ki..Şimdi ne mutlu sana ki şartlar uygun artık, başarıya en kısa sürede ulaşırsın inşallah
Banucum şimdi 2 yi 3 ü düşünme tek seferde hallolacak inşallah de ve ona göre şartlandır kendini, herkes gülse de ben inanıyorum inanmanın gücüne..Sen kötüsünü düşünürsen, kayranın da psikolojisi o yöne doğru sürüklenir, sen annesin , umutlu ol, güzel düşün
Füsuncum çok daha iyiyim teşekkür ederim
İzlemim iyi yolculuklar canım
Gülayım demişsin ya umarım güzel bir gündür senin için diye, güzel değil çok güzel bir gün, daha bir günlük diyet menüsünden sonra bugün tartıda 700 gram eksiktim..Akşamları sadece protein almanın mucizesi işte..Gerçi tek o da değil tabi, emeğimin karşılığını hemen veren bir bünyem var ama kıymetini bilmiyorum işte tülin yetiş çanta lazım
Birazdan arkadaşımla tuhafiyecime gidip takı tasarım malzemeleri alacağız halkam filan bitmişti, bir de taç alacağım ay çok az şey rengarenk boncukların ve malzemelerin arasına girmek kadar mutlu eder beni
Bir de bugün pazarımız var uygun fiyata defolu kumaşlar görüyordum hep onlara da bakacağım belki tasarımlarda kullanacağım bir şeyler çıkar
Güzel bir gün olacak inşallah, hepimiz için öyle olsun
bak gördünmü sohbet te paylaşım da nasıl ii geliyor diyete...
aman deryacım salma hedeflerimi bile beğenmediğimiz günler olacak bak hep birlikte vericez ok?
[/QUOTE]deryacım haklısın bugün eşimle dışardaydık akşam üstü döndük eşim dışarda tantuni yedi bende vde light bisküviler vadı onladan yedim napıyım ...öğlend yanımda tost götürmüştüm napııyım bu günlü böle oldu akşam atmadan 45 dk yürüdüm.
canım bu nasıl menüüü. bak adım çantacı hatun oldu haberin olaaabisküvi tost bisküvi bisküviii
bencede tantuni yesen daha mantıklıymış
zaten onun ekmeği lavaş ne ki incecik içi zaten az et domates soğan ben arada bir yiyorum........
Son düzenleme: