80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız zaten tatillerimizde herkesin gözü var bide bu olursaaaa bak gariii
geçmiş olsun zümrem...
walla arada bir 70-79 a bakıom menüleri için ama yokkk sohbette de paylaşım da disiplin de burda....=

[QUOTE sacre;21157005]Tülincimmm günaydın merhaba cnmmm
sana o kadar cok imreniyorum ki sen ve ayse (aycan 33)
siz de benim gibi 93 lerden baslayıp ustelik benden bir iki ay once basladı sizin de maraton ama nerelere geldiniz
azminize sporunuza menünüze gıbta ediyorum tebrik ediyorumm cok
noolur yazmaya devam edinnn benim ilham perilerimsiniz

su an topikte 2 aydır olup da hala 80 lerde olan bir ben varım maalesef ona da ayrıca üzülüyorummm
kahroluyorum hatta
hedeflerim;
kasım bası 78
aralık bası 73
ocak bası 70
subat bası 67 gibi kendime bir hedef koydummmm
aslında hic yapılmayacak gibi değil ama iste beni bu haftasonları mahvediyor hafta ici gercekten dikkat ediyorum kendime
sınırlarımı biliyorum ama haftasonu dısarda gezmede oluyoruz ve cnm surekli bir seyler istiyor[/QUOTE]

canım saolda ben marttan beri burdayım ve o dönem 90 falandım ...sadece bu dönem iyiyim diyebilirim

sen canını sıkma banucum inşallah atlatacaksınız
bende 70 e hediye alayım kendime bari

derya geri dönmüşşşşşş
bak gördünmü sohbet te paylaşım da nasıl ii geliyor diyete...
aman deryacım salma hedeflerimi bile beğenmediğimiz günler olacak bak hep birlikte vericez ok?

[/QUOTE]

bencede tantuni yesen daha mantıklıymış
zaten onun ekmeği lavaş ne ki incecik içi zaten az et domates soğan ben arada bir yiyorum........

Son düzenleme:
okulda öğle arasındayım taze fasülye ve semizotu getirdim yemeğimi yedim okurken....

ama herkes nasılll imrendi semizotumaaa yağsız tuzsuz ayıklanmış ohhhh en hafifinden geçio bugünde...

tülüüüün kız ben seni çok sevdim çantacı oldun walla....
ama lazım senin gibi eli maşalılar nilgünüm de öyleydi bi aralar ama artık dönüş başladı kapışırsınız

bu topikte kilolu bırakmayın ikinizz .....
o ablanın linkini gönderdim ama hiç yapamadım daha bilionmu???
4 te evde olucam spor yapmayı planlıyorum inşallahhhh

şimdi gidip kantinden sıcak su alayım da form çayımı içeyim bari.....

hayırlısı olsun cnm hakkımızda.eczaneye ılac almaya gıttım donuste aradılar benı ıstanbula gorusmeye cagırdılar hanı kesın alacaklarını bılsem kalkıp gıdıcemde konuscagız konuscagız tecrubem yok dıyınce bız sızı ararız dıyecekler oyuzden gıtmycem bendebhane urettım persembe cuma gelın dedıler.saatı bıldırceklermıs bana da gıtmıycem bende oraya.hastayım dıye yuruyus de yapamıyorum oturuyorum oda.neyse az yıyecem ıns .bugun abur cubur yok
belkı sadece 1 tane turk kahvesı ıcersem ıcerım okadar öylebırgecer zamankı var bu aksam hıc tv odasına gıtmyıp ızleyebılrısem odada ızlıycem yattıgım yerden spor yapamıyorum halsızım cunku hastalık ne kotu sey ya

Son düzenleme:
evde köt, olmaya yüz tutmuş köy biberleirm var onları ayıklayıpp
dolaba atıcam kışın kıymetli olur

dün kıyma almıştım biraz kuru köfte ve sulu köfte yapıcamm
atıcam dolaba çok rahat oluyor öle yapınca hemencik çıkartıp yapıveriyorsun
birde çocuklardan zman bulamazsma hazırca yaparımm

birdee yeşil fasulye yapmam laızm onlarda temzilenip ayıklancakk

yarın anneme gidicektim ama çok hasta bogazı şişmiş filan
aglamak istiyorum yahhhhhhhh

aycan doğru sölüyorsun aslında tantunide ince bi lavaş va başka zararlı bişey yok ben light bisüvilri çok kalörisiz zannededim hemde doyurucu diye yedim ama çooook kalöili bir paketi 150 kalöri falan tantuni yesem daha iyidi neyse artık o geçti bidahaki sefere daha dikatli oluum inşş

merhabalar fıstıklar...
bugun kız kardeşimle msjlaşıyoruz ordan burdan.
bana dediki: annemgil teyzemgile gitti evde degillerse sana gelecekler evdesin degilmi bugün?
ben: evet evdeyim sen niye gitmedin?
_ hayvan gibi bacaklarımdan dolayı bişey bulamadım vazgectim eve kapanya karar verdim artık...
_delirdinmi sen kız kafaya takcak kilon yokki senin. manyak ben insan yüzü görmiyeyim ozaman
_sen benden iyisin kilomda iyi degil ayrıca. hayvan gibi bacaklarım sen haline şükret
_ay inanmıyorum ben senden iyiyim öylemi? valla sen kadar olsam zil takıp oynardım ha. nihal senin göbekle benimkni degişekmi? bacaklarımıda veririm sana
cevaba bak
_bacaklarını ver tmm (benim göbegi kabul etmedi)

kendinden şikayetci olan bu kardeşim 170 boyunda ve 64 kilo
ve bana diyorki senin bacakların ince ondan belli etmiyorsun kilonu ben ayı gibiyim (tövbe tövbe)
yanımda yavru kuş gibin kalan kardeşime yan yana fotolarımızı göstermek istiyorum...
ve bende sunu savunuyorum incecik bi beli ve dümdüz karnı var. ve buyüzden kilosunu hiç belli etmiyor minyon duruyor. sonrada anladımki kim neresinden şikayetciyse ordan dolayı kendini kısıtlıyor. ve sırf o bölgeden dolayı kendini şişman hissediyor. acık gülün istedim ki ben halimize sonradan çoookkk güldüm

sağol canım benim, inan eşim değil kv. şikayetçi çalışmamamdan. birde beni okutan o olsaymış ne olurmuş bilmiyorum. ben ondan çok istiyorum, kaç yere başvurdum ama yanıt alamadım. ne yapayım

Sevda'cım sağol canım,sabah-öğle-akşam arasındaki ısı farkı çok olunca, sanırım ben ayarı tutturamadım

Arzu,inşallah Allah gönlünüze göre verir,başarılar...

teşekkür ederim füsuncum

teşekkür ederim nilgüncüm. elimden geleni yapıcam.

[COLOR="#800080"canım inşallah ikinciye gerek kalmaz, elinden geldiğince güçlü olmaya çalış][/COLOR][/B]

[quote="wisper, post: 21156631"]kolay gelsin canım.ilk 2 gün evde olmak iyi olöur aslında.çok yorucu ve sıkıntılı oluyo.keşke çalışanlarfa regl izni verseler...

ekmek tamam da menün güzel bence bi sıkıntı yok.afiyet olsun.

günaydın kızlar.boğazım o kadar ağrıyor ve şiş ki..neredeyse bir yumruk var boğazımda.öğrencilerden geçti herhalde.şimdi ılık limonlu ballı ve zencefilli su içiyorum.nöbette var bugün ya.zor geçecek sanırım.

güzel bir gün geçirin emi..öpüyorum herkesi...[/QUOTE]

geçmiş olsun nilgüncüm

evet, evde çalışcam. önceden olan kitaplarım var. bir kaç tane daha kitap alıcam. internetten ders anlatımlarına da bakıcam. sana da başarılar

sağol deryacım, mutlu olmana çok sevindim

evet canım matematik zorlayacak beni. 10 tane falan yapabilirsem süper olur. birde vatandaşlık zorlayıcı. ama sözel hiç olmazsa.. sana da başarılar dilerim canım. dediğin gibi elimizden geleni yapalım da . ileride niye üstüne düşmedik bu konunun demeyiz hiç olmazsa

tatlım zencefil bal denedin mi çok iyi geliyor.geçmiş olsun.yoğurt salata yeniyor sanırım bi sorun yok..

sana da kolay gelsin canım..

canım madem hafta sonu gezme zamanınız o zaman dengeli ye..kimse diğerleri ile aynı şeyi yemedin diye sana küsecek değil ya..onlar istediğini yesin sen ızgara salata,salata çeşitlerivs tatlıda da sütlü tatlı yiyebilirsin.ye ye nereye kadar..bunun sonu yok.yemeklerde seçici olmak zorundasın..teyzenin yemeklerinden de tat ama ölçüyü kaçırma lütfen..

....canımmm maşallahhh sporda menüde güzel.gezmede oldgn için iyi tutmusussun kendini.arada olmayınca simite söz yok.maşallah arkadaşımaaa

evet oldu sonunda tuttum kendimi.ama dikkat ettim ben dikkatli yiyince herkes dikkat etti.demek ki birbirimizi nasıl etkiliyormuşuz..
iyi gezmeler sana..

kızlar öğlen yemeğinde aze fasulye bir dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam ince lavaş arasına tantuni yesem olurmu kızlar çok canım istior prensesim geldi çünkü canım istior ne dersiniz yeyim mi?

canım ya gelince üst üste gelio ben geçen hafta nasıldım .. geçmiş olsun istersen gitme çocuklara da geçer annen hemen ilaç alsın toparlansın onun da seninde yükünüz ağır bu hafta.....

bende okuldan geldim elmamı yiyom.....
okulda herkes ciddi ciddi hasta bende şimdi dinlensemmi napsam bilemedim.....

ortim hadi bende gaza geldim 5 mil yapcam senle sen ne zaman yapıon beraber başlayalımmm...
anca beraber kanca beraber...
kızım annemde oraya gitseydim akşama eşim de yok antremanda olcak bide halı sahası varmış taaa geceye anca gelirdim eve..
bende direk eve geldimm ki spor yapabileyim diye benim cadı lşimdi uyuyordur akşam üstü giderim artık o saate kadar bişiler yapmalıyım ....

merhaba kızlar

banucum çok geçmiş olsun allah 1. ameliyatta şifasını versin prensimin...kayra'nın yokluğunu deniz tabi ki çok hissedecek ve özlüyecek...allah sağlık versin...kışlıkta fasulye için zaman geçmedi mi, ben mi yanlış biliyorum?sulu ve kuru köfteyi hazır bende yapıyorum kolaylık oluyor.şimdiden ellerine sağlık...

fusün'cum çok geçmiş olsun bu mevsimde çok dikkatli olmak gerekiyor bir anda şifayı kapıyor insan...sabah ve akşam çok soğuk öğlen güneşli hava çok yanıltıyor ben bot vemont giymeye başladım kışın artık ne giyip ısınacağım orası ayrı:)

izlem çok geçmiş olsun allah evlatlarına bağışlamış.biizm komşuda arçelik servisinde çalışıyordu klimanın gazına bakarken bir patlamış bacağındaki kemikler un ufak olmuş 8 ameliyat oldu maalesef toparlamanadı bacağını kesmişler geçen gün gördüm için cız etti allahım...sen herşeyin hayırlısını nasip et gördüklerimizden yoksun etme önce sağlık sonra huzur ver...çok zor annesi perişan kendi öyle...
buaralar 2 hafta içinde üst üste öyle üzücü haberler alıyorum ki birini sindiremeden diğeri allahım sen düşmanımın başına verme mersindeki arkaşadımın kızına annesi bakıyordu uyuyor diye evden çıkmış markete gitmek için o ara çocuk uyan aşağı babanne diye seslenirken 5 kattan düşmüş vefat etmiş daha 5 yaşında,ulaşamıyorum evi adana'ya taşımış allahım evlat acısı verme...
başka arkadaşımın kızı trafik kazasında olay yerinde vefat etti 21 yaşında...
7-8 yıl önce muhasebemizi tutan arkadaş 1 hafta önce böbrek yetmezliğinden vefat etmiş...(çok alkol alıyordu)
öyle şoktayım ki üst üstte duydum.hangisine üzüleceğime şaşırdım.en zoruda evlat acısı allahım en düşmanımın başına verme....allah dermansız dert vermesin...görünür görünmez kazadan korusun hepimizi sevdiklerimizi....

nilgüncüm evde çikolata olunca birde burada arkadaşlar yiyor canım çekiyor yiyorum(çocuk gibi)hatalarımı biliyorum...haftasonu diye yedim...şimdi dikkat ediyorum.inş.cumaya güzel sonuçlarını alırım...senin bu kaadr tempoya spor yapmana hayranım...tam gaz devam,bayrama hedeflere ulaşmalıyız:)

ayşecim eski kıyafetlerine girebilmek büyük mutluluk oluyor...inş. onlarda bol gelir yeni ciciler alırsın....

zekiyecim maşallah ailece uzun boyluyuz, ne güzel...her insanın kendinde niye böyle dediği şeyle oluyor...bende ince bacak,dolgun göğüslerim olsun hatta boyum 10 cm daha uzun olsun isterdim:)onlar olamayacağı için zayıflayıp bacak inceltmeye,topuklu giyip boy uzatmaya ve dolgulu sütyen kullanya karar verdim:))

ya okurken kahvoldumm
5 yasında ki yavru
kocaman
ahh ahhh
mahvoldumm mahvoldumm
en buyuk korkum yavruma bizi mbir dikkatsizligimzi sonucu bir sey olması
icim acıcı icimmm
off offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

filizcim içim nasıl kötü oldu allahım kimseyi evladıyla sınamasın en çok korktuğum şeydir açık pencere sıcak çay...

Hoşbuldum canım ben de ilknur.İngilizce öğretmeni değilim teknik öğretmenim ama atanamayanlardanÜni.son sınıfta okul stajımda öğrencilerim bana sürekli angelteacher diyorlardı,benim de çok hoşuma gidiyordu,bu yüzden bu nickle üye oldum.Pazar günü eşim için kek ve börek yapmıştım,dün dayanamadım bir tane yedim ama bugün buzdolabı poşetine koyup derin deepfreeze attım,eşim istediğinde çıkartırım ona artık.Çikolatalı bisküviyi de form yiyeyimde içimi rahatlatsın dedim ama pek birşey farketmiyor diğer ürünlerle sanıyorum.Kalanını eşim işten gelince ona yediririm

Hoşbuldum canım ben de ilknur.İnşallah Allah isteyen herkese doğru zamanda nasip eder dediğin gibi.Sizlerle çok güzel bir yol alacağımdan eminim.

Amin canım inşallah.Allah hiç kimseye böyle acı yaşatmasın.

Teşekkür ederim canım.İyi başladım umarım sonunu da hayırlısıyla getiririm

dünkü menümü yazıyorum eleştirileri bekliyorum....

sabah-->meyvalı yoğurt
ara-->kuru incir
öğle-->müsli
ara-->elma
akşam-->tuvuk döner-patates-cacık 1 dilim tb ekmeği
ara-->1 kupa çorba

2 yeşil çay-3 nescafe-1 lt su
bugün çikolata-reçel yemedim....

ya ne yapacağızz biz yaaa
nasıl toparlanacağız
haftasonu için az az tadlarına bakıyım diyorum
o gün ekmeksiz bir kahvaltı yaparım öğlen saati giderim ordan sonra da baska bir sey yemem
pazar da tülinin ayran corbasını yaparım ya da o gün de kendime salataalr hazırlar hic ekmeksiz gunu geciririm
bu hafta ve haftasonu dikkat edip tartıda 79,9 görmek istiyorum artık
bıktımm bu 83 lü rakamlardan
sürekli in çık 83 : 1 aydır ne dir bu böyleeeee
haydi arkadasımmm sen 78 e doğru gitt bende 79,9 göreyim soyle bir pazartesi sabahı uyandığımda tartıda

QUOTE][/QUOTE]

canım kusura bakma ismini hatırlayanadım da bende 83 ve 80 arası o kadar bekledimki durumunu anlıyorum karbonhidret diyeti yaptıktan sonra azıcık vermeye başladım 1 hafta yaptım 2 gitti sonra bir hafta çok dikkatli geçirdim ve artıya çıktım şimdi tekrar çok dikkatli davranıyorum bakalım gidio kilolar bence bi şaşır bünyeni
bıkmak gibi bir lüksümüz yok canım maalesef anında birgünlük ufacık bir kaçamakla bile artışa geçiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…