dünkü menümü yazıyorum eleştirileri bekliyorum....
sabah-->meyvalı yoğurt
ara-->kuru incir
öğle-->müsli
ara-->elma
akşam-->tuvuk döner-patates-cacık 1 dilim tb ekmeği
ara-->1 kupa çorba
2 yeşil çay-3 nescafe-1 lt su
bugün çikolata-reçel yemedim....
canım su az bence birde kahvaltı olmamış 1 dilim ekmeğin arasına peynir domates koy yolda bile yesen olur ben artık kimseyi takmıom bu konuda birde gece çorba yerine son arada süt meyve yapabilirdin ....
filizcim 3 nescafeyi yeni gördüm umarım 3ü bir arada değildir....
canım bende 82 de diyet + sporla 3 hafta kalmıştım. delircektim ama sabrettim ve bu kgya indim. vücut direniyor ama senin kaçamakların var. onları bırak ve sabret..ben sana gerçekten güveniyorum.hedeflerine ulaşıcalksınnnnTülincimmm günaydın merhaba cnmmm
sana o kadar cok imreniyorum ki sen ve ayse (aycan 33)
siz de benim gibi 93 lerden baslayıp ustelik benden bir iki ay once basladı sizin de maraton ama nerelere geldiniz
azminize sporunuza menünüze gıbta ediyorum tebrik ediyorumm cok
noolur yazmaya devam edinnn benim ilham perilerimsiniz
su an topikte 2 aydır olup da hala 80 lerde olan bir ben varım maalesef ona da ayrıca üzülüyorummm
kahroluyorum hatta
hedeflerim;
kasım bası 78
aralık bası 73
ocak bası 70
subat bası 67 gibi kendime bir hedef koydummmm
aslında hic yapılmayacak gibi değil ama iste beni bu haftasonları mahvediyor hafta ici gercekten dikkat ediyorum kendime
sınırlarımı biliyorum ama haftasonu dısarda gezmede oluyoruz ve cnm surekli bir seyler istiyor
canım al eline galeta onu 2 tane yiyece kadar geçer sıkıntın. yada leblebi at olurmuuuu...tülinsem:
zorma cnm ya sesıme canım cok sıkıldı neyapsam yerıne gelmıyor aksıne daha kotu oluyor sesım dıye sınırlendım osırada dalgınlıgıma gelıp attım agzıma sonrada hepsını yedım sınrlı sınırlı
neyse bugun yemek yok artık :)
canım unuttun sandım beniiiiiiii:2::2::2: ama eklemişsin sonra gülüm benimm.akşam böreğine kızmıştım zaten bugün götürdüğün iyi olmuş. prensesten fazlasındır canım.hamurda su tutmuş olabilir tabi..şirretim haaaa alsanaaaaaasabah:1 dilim kepek ekmekği,domates,salatalık,peynir,zeytin,lorlu-biber (bunlar hep 2-3 çatal )
ara:sütlü kahve
öğle :1 elma,1türk kahvesi,1 adet minik pişmaniye
akşam 2 dilim 3 renkli börek(patates,havuç,kabak-dereotu) ben yaptım yağsız yapyım
ara: 3 bardak çay
sıvı:1,5 litre su
spor 1 saat b-fit
kalan 1 tepsi böreği anneme götürcem az sonra yemicem bugün zaten mideme ekşime yaptı bıyyyyyyemem bi daha aman hala yanıyo midem
kızlar ben çok şiştim adetten herhalde ,hemde 1 kg artıdayım...çok gıcık bi durum bu yaa,bugün yazlık-kışlıklar yer değiştircek,artık sabahları izmir bile soğuk oluyor,sonra naparım bilmem ama bugün iş yapasım var ...haydi bana kolay gelsin
tülüm ben sana alıntı yaptım mı hatırlamıyorum bugün,selamın hello cancağazım,sonra kızarsın,kafama çanta atarsın falan selam vermedim diye amannnnnn,Allah korusun,ne şirret bişi çıktın sen beeeeeeeee
canım sağsalim git gel. hayırlı yolculuklar. anneciğine selamlarrrrherkese selamlarr kızlarrrr...
erkenden kalktım tüm işleri bitirdim, eşime yemek yaptım bikaç çeşit
kahvaltımı yaptım
küçük valizimizi hazırladım
oğlum uyuyor daha kendim de hazırlanayım anca kalkar paşam
allaha emanet olun kızlar, pazara kadar yokum, annemlerden girerim cuma günü
orda çok vaktim olmuyor girmeye
öperim hepinizi gül yanaklarınızdan
gülaycım bu hafta anneme gidiyorum, önümüzdeki hafta içinde bişiyler ayarlayalım istersen havalar güzelken
çantamııı hani kime lazımmm hemeeennnnnGünaydın kızlar,
tülin yetiş çanta lazım
Birazdan arkadaşımla tuhafiyecime gidip takı tasarım malzemeleri alacağız halkam filan bitmişti, bir de taç alacağım ay çok az şey rengarenk boncukların ve malzemelerin arasına girmek kadar mutlu eder beni
Bir de bugün pazarımız var uygun fiyata defolu kumaşlar görüyordum hep onlara da bakacağım belki tasarımlarda kullanacağım bir şeyler çıkar
Güzel bir gün olacak inşallah, hepimiz için öyle olsun
canım saol bende gerçekten seviyorum seni. ama iş çantaya gelince sevgi falan anlamammm heeeokulda öğle arasındayım taze fasülye ve semizotu getirdim yemeğimi yedim okurken....
tülüüüün kız ben seni çok sevdim çantacı oldun walla....
ama lazım senin gibi eli maşalılar nilgünüm de öyleydi bi aralar ama artık dönüş başladı kapışırsınız
bu topikte kilolu bırakmayın ikinizz .....
o ablanın linkini gönderdim ama hiç yapamadım daha bilionmu???
4 te evde olucam spor yapmayı planlıyorum inşallahhhh
şimdi gidip kantinden sıcak su alayım da form çayımı içeyim bari.....
canımmmm ne güldümmm..ah bende alt incelerdenim. benide görse aynısını derdimerhabalar fıstıklar...
bugun kız kardeşimle msjlaşıyoruz ordan burdan.
bana dediki: annemgil teyzemgile gitti evde degillerse sana gelecekler evdesin degilmi bugün?
ben: evet evdeyim sen niye gitmedin?
_ hayvan gibi bacaklarımdan dolayı bişey bulamadım vazgectim eve kapanya karar verdim artık...
_delirdinmi sen kız kafaya takcak kilon yokki senin. manyak ben insan yüzü görmiyeyim ozaman
_sen benden iyisin kilomda iyi degil ayrıca. hayvan gibi bacaklarım sen haline şükret
_ay inanmıyorum ben senden iyiyim öylemi? valla sen kadar olsam zil takıp oynardım ha. nihal senin göbekle benimkni degişekmi? bacaklarımıda veririm sana
cevaba bak
_bacaklarını ver tmm(benim göbegi kabul etmedi)
kendinden şikayetci olan bu kardeşim 170 boyunda ve 64 kilo
ve bana diyorki senin bacakların ince ondan belli etmiyorsun kilonu ben ayı gibiyim (tövbe tövbe)
yanımda yavru kuş gibin kalan kardeşime yan yana fotolarımızı göstermek istiyorum...
ve bende sunu savunuyorum incecik bi beli ve dümdüz karnı var. ve buyüzden kilosunu hiç belli etmiyor minyon duruyor. sonrada anladımki kim neresinden şikayetciyse ordan dolayı kendini kısıtlıyor. ve sırf o bölgeden dolayı kendini şişman hissediyor. acık gülün istedim ki ben halimize sonradan çoookkk güldüm
canım öğlen yeseydin olmazmıııııı.yada tabakta ye yarım lavaş yeekızlar öğlen yemeğinde aze fasulye bir dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam ince lavaş arasına tantuni yesem olurmu kızlar çok canım istior prensesim geldi çünkü canım istior ne dersiniz yeyim mi?
selam kızlarrr.........
işlerimi hallettimm kayınvaldem istanbuldaa kb burada ameliyat için geldi
yemege çagırsan bi türlü çagırmasan iki türlü
daha yorucu oldu benim içinnn
çagırmasam üzülüyorum yalnız adamm elinden gelir becerir ama kendi babam olsaa
çagırmamm mı? diye düşündümmm içim el vermiyor yanii
unutmaya çalışsamda içim acıyor yaa aklıma geldikçe
içim kanıyor vallahiii eşim yanında aglayamıyorum
annem eşim çok kızıyor evham yapıyorusn diye
ama beni anlamalarını bekleyemem tabikii
bugün deniz'e
denizicmm biz kardeşinle bi süre has. kalcaz sen ananeye gidicekisn onunla kalcaksın dedimm
omasss banaye bende gelcem diyor kuzucumm
sonra seni markete götürüp mamalar alcak deidmm
kayya yada alalaım diyor of offf
diyet miyette hak getire valla kızlarrr yiyorum cnm sıkıldıkça dolabın önünd ebuluyorum kendmi
allahtan bugün tarçınlı yeşil çay içtimde daha iyi sayılırımm:78::78::78::78:
filizcim
cnm yeşil afasulyeyi annem koymuştu köyden gelmiş
pişirmek için ayıkladım cnm
köfteleird eyaptım attım dolaba elimin altında hazır oluyor öle yaptıgımda
şu aralarda ihtiyacım olur diye yaptımm zaten
sigara böregim var birazda dolapta
aman zaten herşeyi yiyen çocuklar bir kaç gün hazır filan idare ederiz annemde gelir sanırım eve geçincee
ameliyat günü içindee haber gelmediii hala bekliyoruz yarına kaldı sanırım
Canım geçmiş olsun
oğlun ameliyat olacak sanırım
Hayırlısıyla inşallah kolaylıkla atlatırsınız ameliyatı
ben yeniyim bu arada ismim ilknur
ay kızlar ne olacak benim bu halim yaaaa
tahinli ekmekleri götürdüm vallaaa
yarın regli olucam onunda etkisi var sanırımm:18::18::18::18::18:
canım sana bu dönemi atlatana kadar herşey serbest .sen yeterki iyi ol ve kendine yedim diye sıkıntı verme.sen onca kiloyu verdin şimdi alacağın 1 2 kg mu dert.senin canın saolsun. kayram iyileşince ben sana bolca çanta atarım kendine getiririm seniiii
Merhabalar,menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
4-5 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
1 uzun dilim kavun
Öğle:
Yarım dilim ekmek
4 yk zeytinyağlı barbunya
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
Yarım dilim ekmek
2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
1 yk zeytinyağlı barbunya
3 çatal semizotlu-yoğurtlu salata
Ara:
1 yeşil elma (yiyeceğim)
1 diyet bisküvi(karışık meyveli)(yine çayla yiyeceğim)
2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüyüş
merhaba kızlar
banucum çok geçmiş olsun allah 1. ameliyatta şifasını versin prensimin...kayra'nın yokluğunu deniz tabi ki çok hissedecek ve özlüyecek...allah sağlık versin...kışlıkta fasulye için zaman geçmedi mi, ben mi yanlış biliyorum?sulu ve kuru köfteyi hazır bende yapıyorum kolaylık oluyor.şimdiden ellerine sağlık...
fusün'cum çok geçmiş olsun bu mevsimde çok dikkatli olmak gerekiyor bir anda şifayı kapıyor insan...sabah ve akşam çok soğuk öğlen güneşli hava çok yanıltıyor ben bot vemont giymeye başladım kışın artık ne giyip ısınacağım orası ayrı:)
izlem çok geçmiş olsun allah evlatlarına bağışlamış.biizm komşuda arçelik servisinde çalışıyordu klimanın gazına bakarken bir patlamış bacağındaki kemikler un ufak olmuş 8 ameliyat oldu maalesef toparlamanadı bacağını kesmişler geçen gün gördüm için cız etti allahım...sen herşeyin hayırlısını nasip et gördüklerimizden yoksun etme önce sağlık sonra huzur ver...çok zor annesi perişan kendi öyle...
buaralar 2 hafta içinde üst üste öyle üzücü haberler alıyorum ki birini sindiremeden diğeri allahım sen düşmanımın başına verme mersindeki arkaşadımın kızına annesi bakıyordu uyuyor diye evden çıkmış markete gitmek için o ara çocuk uyan aşağı babanne diye seslenirken 5 kattan düşmüş vefat etmiş daha 5 yaşında,ulaşamıyorum evi adana'ya taşımış allahım evlat acısı verme...
başka arkadaşımın kızı trafik kazasında olay yerinde vefat etti 21 yaşında...
7-8 yıl önce muhasebemizi tutan arkadaş 1 hafta önce böbrek yetmezliğinden vefat etmiş...(çok alkol alıyordu)
öyle şoktayım ki üst üstte duydum.hangisine üzüleceğime şaşırdım.en zoruda evlat acısı allahım en düşmanımın başına verme....allah dermansız dert vermesin...görünür görünmez kazadan korusun hepimizi sevdiklerimizi....
nilgüncüm evde çikolata olunca birde burada arkadaşlar yiyor canım çekiyor yiyorum(çocuk gibi)hatalarımı biliyorum...haftasonu diye yedim...şimdi dikkat ediyorum.inş.cumaya güzel sonuçlarını alırım...senin bu kaadr tempoya spor yapmana hayranım...tam gaz devam,bayrama hedeflere ulaşmalıyız:)
ayşecim eski kıyafetlerine girebilmek büyük mutluluk oluyor...inş. onlarda bol gelir yeni ciciler alırsın....
zekiyecim maşallah ailece uzun boyluyuz, ne güzel...her insanın kendinde niye böyle dediği şeyle oluyor...bende ince bacak,dolgun göğüslerim olsun hatta boyum 10 cm daha uzun olsun isterdim:)onlar olamayacağı için zayıflayıp bacak inceltmeye,topuklu giyip boy uzatmaya ve dolgulu sütyen kullanya karar verdim:))
k
vee ben ne yedimmm sadece 3 tane yaprak sarma / 2 bardak çay.böleee kaldı komşucuklarım. apartmanda gün yaparız hersene bu sene girmiycem dedim.kızdılar kızdılar ama hayır dedim. girmiycemde yemiycemdeeee. aferini aldım dimiiiii
diyet miyette hak getire valla kızlarrr yiyorum cnm sıkıldıkça dolabın önünd ebuluyorum kendmi
allahtan bugün tarçınlı yeşil çay içtimde daha iyi sayılırımm:78::78::78::78:
derya geri dönmüşşşşşş
bak gördünmü sohbet te paylaşım da nasıl ii geliyor diyete...
aman deryacım salma hedeflerimi bile beğenmediğimiz günler olacak bak hep birlikte vericez ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?