80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım su az bence birde kahvaltı olmamış 1 dilim ekmeğin arasına peynir domates koy yolda bile yesen olur ben artık kimseyi takmıom bu konuda birde gece çorba yerine son arada süt meyve yapabilirdin ....

canım su az bence birde kahvaltı olmamış 1 dilim ekmeğin arasına peynir domates koy yolda bile yesen olur ben artık kimseyi takmıom bu konuda birde gece çorba yerine son arada süt meyve yapabilirdin ....

ayşecim kahvaltım aceleye geldi nasıl yedim anlamadım.akşam doyduğumu anlamadım sıcacık çorba içtim.haklısın sıcak sütte içebilirdim.bidahakine yatmadan önce çorba içmem....sonra bende pişman oldum....birde eskisi gibi su içemiyorum.çok üşüyorum wc'ye gitmek istemiyorum.yazın ne çok içerdim.neyse bunada dikkat edip zorlayacağım kendimi teşekkürler.... bu yazışmanın üstüne bir su içeyim:)

kızlllaarrr bugun bebek görme menüsü : kıymalı pide / un kurabiyesi / kalınca sigara böreği / yaprak sarmaaa ama ne sarrrmaaaaaa

vee ben ne yedimmm sadece 3 tane yaprak sarma / 2 bardak çay. böleee kaldı komşucuklarım. apartmanda gün yaparız hersene bu sene girmiycem dedim.kızdılar kızdılar ama hayır dedim. girmiycemde yemiycemdeeee. aferini aldım dimiiiii

canım bende 82 de diyet + sporla 3 hafta kalmıştım. delircektim ama sabrettim ve bu kgya indim. vücut direniyor ama senin kaçamakların var. onları bırak ve sabret..ben sana gerçekten güveniyorum.hedeflerine ulaşıcalksınnnn
canım al eline galeta onu 2 tane yiyece kadar geçer sıkıntın. yada leblebi at olurmuuuu...
canım unuttun sandım beniiiiiiii:2::2::2: ama eklemişsin sonra gülüm benimm.akşam böreğine kızmıştım zaten bugün götürdüğün iyi olmuş. prensesten fazlasındır canım.hamurda su tutmuş olabilir tabi..şirretim haaaa alsanaaaaaa ee napalım çanta yiye yiye vercez kiloları
canım sağsalim git gel. hayırlı yolculuklar. anneciğine selamlarrrr
çantamııı hani kime lazımmm hemeeennnnn canım neşe doldu içim yazını okuyunca hep böyle ol inşallah. ayyy takı malzemesiiii buralarda hiç çeşit yok.imrendim vallaaaaaa
canım saol bende gerçekten seviyorum seni. ama iş çantaya gelince sevgi falan anlamammm heee nilgün daha güzel yazıyo ama bende fena değilim dimiii. ayyy anacım sen yapmadınmııııı. ah gülüm neden verdin o linki o zmn. dün yaptım bu sabah kollarım da bi ağrııııı. ama 7:30 da kalktım spor için. 20 dk zor yaptım o kızlaa. iyi oldu ama vücut şaşırsın arada saol canımmm
canımmmm ne güldümmm..ah bende alt incelerdenim. benide görse aynısını derdi
kızlar öğlen yemeğinde aze fasulye bir dilim ekmek ve yoğurt yedim akşam ince lavaş arasına tantuni yesem olurmu kızlar çok canım istior prensesim geldi çünkü canım istior ne dersiniz yeyim mi?
canım öğlen yeseydin olmazmıııııı.yada tabakta ye yarım lavaş yee

filizcim canım çok kötü haberler almışsın. Rabbim hiç kimseye göstermesin böyle acılar ...

selam kızlarrr.........
işlerimi hallettimm kayınvaldem istanbuldaa kb burada ameliyat için geldi
yemege çagırsan bi türlü çagırmasan iki türlü
daha yorucu oldu benim içinnn
çagırmasam üzülüyorum yalnız adamm elinden gelir becerir ama kendi babam olsaa
çagırmamm mı? diye düşündümmm içim el vermiyor yanii

unutmaya çalışsamda içim acıyor yaa aklıma geldikçe
içim kanıyor vallahiii eşim yanında aglayamıyorum
annem eşim çok kızıyor evham yapıyorusn diye
ama beni anlamalarını bekleyemem tabikii

bugün deniz'e
denizicmm biz kardeşinle bi süre has. kalcaz sen ananeye gidicekisn onunla kalcaksın dedimm
omasss banaye bende gelcem diyor kuzucumm
sonra seni markete götürüp mamalar alcak deidmm
kayya yada alalaım diyor of offf

diyet miyette hak getire valla kızlarrr yiyorum cnm sıkıldıkça dolabın önünd ebuluyorum kendmi
allahtan bugün tarçınlı yeşil çay içtimde daha iyi sayılırımm:78::78::78::78:

filizcim
cnm yeşil afasulyeyi annem koymuştu köyden gelmiş
pişirmek için ayıkladım cnm
köfteleird eyaptım attım dolaba elimin altında hazır oluyor öle yaptıgımda
şu aralarda ihtiyacım olur diye yaptımm zaten
sigara böregim var birazda dolapta
aman zaten herşeyi yiyen çocuklar bir kaç gün hazır filan idare ederiz annemde gelir sanırım eve geçincee
ameliyat günü içindee haber gelmediii hala bekliyoruz yarına kaldı sanırım

filiz
anlattıgın olaylar çok acı yaa
allah büyük dertlerden korusun ama o çocuk uyuyor nasılsa diyede
bakkala gitme mantıgını anlamıyorum ben yaaa

İyi akşamlar kızlar
menüm
sabah : 1,5 dl çavdar ekmeği,1domates,3 tane sivribiber,3 ince dilim salam,3 tane ceviz,3-4 acı süs biberi,2 kk kadar beyaz peynir ve limonlu yeşil çay
öğle : 4 kaşık nesfit yarım bardak süt
ara :4 dilim karpuz ve 1 kk kadar bile olmayan kaşar peyniri
ara : 1 avuç leblebi 1 kupa lift-aktif
akşam : 4 ince dilim tavuk bonfile(ızgara),1 porsiyon az z.yağlı ve nar ekşili mevsim salata,7-8 tane acı süs biberi

akşam yemeğimi biraz önce yedim,21 gibi de 3 kaşık yoğurt yemeyi düşünüyorum.Bu saate kadar 1 lt su içebildim sadecehava soğuk olduğu için canım istemedi suyu ama uyuyana kadar ılıkta olsa 3 lt ye tamamlayacağım inşallah.

Canım geçmiş olsun
oğlun ameliyat olacak sanırım
Hayırlısıyla inşallah kolaylıkla atlatırsınız ameliyatı
ben yeniyim bu arada ismim ilknur

Canım geçmiş olsun
oğlun ameliyat olacak sanırım
Hayırlısıyla inşallah kolaylıkla atlatırsınız ameliyatı
ben yeniyim bu arada ismim ilknur

merhaba cnm bende sana hoşgeldin demek için başına oturdum pc nin
teşekür ederim umarım çabucak geçerrr
bende banu memmun oldumm

ay kızlar ne olacak benim bu halim yaaaa
tahinli ekmekleri götürdüm vallaaa
yarın regli olucam onunda etkisi var sanırımm:18::18::18::18::18:

ay kızlar ne olacak benim bu halim yaaaa
tahinli ekmekleri götürdüm vallaaa
yarın regli olucam onunda etkisi var sanırımm:18::18::18::18::18:

canım sana bu dönemi atlatana kadar herşey serbest .sen yeterki iyi ol ve kendine yedim diye sıkıntı verme.sen onca kiloyu verdin şimdi alacağın 1 2 kg mu dert.senin canın saolsun. kayram iyileşince ben sana bolca çanta atarım kendine getiririm seniiii

iyi bakalım çantacı bacııı
iki üç çanta atıver sende banaaaa

Merhabalar,menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
4-5 acı süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
şekersiz çaylar
Ara:
1 uzun dilim kavun
Öğle:
Yarım dilim ekmek
4 yk zeytinyağlı barbunya
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
Yarım dilim ekmek
2 kepçe kıymalı tarhana çorbası
1 yk zeytinyağlı barbunya
3 çatal semizotlu-yoğurtlu salata
Ara:
1 yeşil elma (yiyeceğim)
1 diyet bisküvi(karışık meyveli)(yine çayla yiyeceğim)

2 lt su
2 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüyüş

kızlar bugun bebek görme menüsünü yazmıştım.eve geldim kargom gelmiş almak için çıkarken eşim et döner yiycem dışarda dedii evde yemek var gel yiyip gidelim dedim ama illa döner dedi. bende yolda acıkmıyım diye bikaç kaşık patates yemeği yedim çıktım.neyse aldık kargoyu eşimde dürüm dönerini. ikide bi soruyo sanada alalım dayanamaz benimkini yersin falan..tam o alırken oğlumda küçük pastayı görünce yiycem diye tutturdu. evdede bisküvi pastası yapmıştım ona var diyorum anlamıyo. ayyyy ikisi bir yemezmi karşımda eşim ısır bi lokma diyo ıııhhhh dedim. sadece etinden lokma aldım.pastadanda çatal ve gerisi dolaptaaa

eskiden içim giderdi. diyete ilk başladıgım dönemlerde de dolaba gider bi lokma bi lokma yerdim.ara ara. şimdi kendime bakıyorum ve aferin diyorum. çünkü isteğim yok yemek için ve bugun sınav atlattım bi rahatki içimmm. menümümde yazayımda başka bişey yiyemeyeyimm

uyanınca : 1 hurma / 1 yk yoğurt içine çörekotu / keten tohumu

sabah : 1 dilim denge ekmek / dom-salatalk / az lor / az beyaz peynir / 1 tatlı k pekmez

ara:dışardaydım yok

öğle: 1 tabak yoğurtlu kabak / salata / 5 acı süs biberi

ara: (bebek görmede) 3 yaprak sarma / 2 bardak çay

ara : 1 su b kefir

akşam: 4 yk patates / 1 yk pilav

ara : 1 armut

dışarıda olcam için çok su içemedim yeşilçayda 1 lt su

spor: leslie 1 mil 16dk + ayşenin kız adını unuttum 20 dk + 500 adım leslie 5 dk:: toplam 40 dk

belki yeşilçay içerimmm

Son düzenleme:

maşallahh canım menünede sanada
bişi sorucam en son olan ögünündeki
1 yeşil elma ve 1 diyet bisküviyi saat kaçta yiceksin?
yada bu sorunun türkçesii en son ara ögününü kaçta yiyorsun(elma,armut farketmez yani)
ya bu kadar kolay bi soruyu niye bu kadarr uzattım anlamadım bugün hiçç kafam çalışmıyo yinee
k.bakma canım yaa sen anladın eminim beni de sorumu da.....

filizcim gerçekten kötü haberler almışsın.başın sağolsun. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın

tülincim bugün yaptığım alıntıların içinde seninki de var zannettim. ama alıntı yapmamışım. temizlik yaparken birden aklıma geldi teşekkür ederim güzel dlieklerin için. belki söylemişsindir ama ben unutmuşum. sen ne mezunusun canım? bu da benim için son bir şans olacak. çünkü çocuk konusunu da fazla ertelemek istemiyorum

Son düzenleme:

Hem de en büyüğünden bir aferini hakettin çantacı bacı

diyet miyette hak getire valla kızlarrr yiyorum cnm sıkıldıkça dolabın önünd ebuluyorum kendmi
allahtan bugün tarçınlı yeşil çay içtimde daha iyi sayılırımm:78::78::78::78:

Yavru kuşum ne diyeti allah aşkına ya boşver zaten sinirlerin altüst

derya geri dönmüşşşşşş
bak gördünmü sohbet te paylaşım da nasıl ii geliyor diyete...
aman deryacım salma hedeflerimi bile beğenmediğimiz günler olacak bak hep birlikte vericez ok?

Öyle ayşem ya çok iyi geliyor hem de, amin amin inşallah..Böyle azimli takım arkadaşlarına karşı utanmak ister miyim hiç Çok sağol

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kupa çabuk çorba

Öğle (arayı yapmaya vakit kalmadı mesut erken geldi erken yedik kahvaltıyı)

2 dilim uno denge light (tam buğday kalmamış, eşimde bunu almış görür görmez eyvah dedim kabus geri döndü )
Beyaz peynir, 6-7 yeşil zeytin, 2 dilim salam
1 dilim üzeri çokokrem

Ara

1 elma
Yarım porsiyon kırmızı lahana ve havuç salatası

Akşam

Fırın tavuk
Cacık
Form çayı, ballı yeşil çay

2 litre su
Spor : yok

Merhaba kızlar, bugün güzel ve başarılı bir gündü, o yediğim çokokrem etki etmiyor bana akşamında toparlayınca, bünyemi bildiğim için yedim

Birazdan alacağım elime işlerimi, açacağım şirinleri keyif yapacağım..Uzun zamandır bekliyordum, eşim şirinleri çok sevmesine rağmen 20 dakika dayanabilmiş ama bir de ben bakayım nasılmış.. :87:
Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…