80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tülinim demin yazmayı unutmuşum demişsin ya ne güzel çeşit var diye ah keşke öyle olsa
Çok az çeşit var ama onunla yetinmeyi öğrendim ne yapayım o bile mutlu ediyor..Bu işe yani takı tasarım yapmaya çok ufak yaşta başladığımda ablam öğretmişti bana ve eminönüne bir giderdik allahım rüya gibiydi...Oraları gördükten sonra buradakiler çöp gibi yanında..
Ve az çeşit olduğu gibi çok da pahalı...Deri kapama bilirsin geçen hafta tanesini 75 kuruştan aldım
Ama seneye yaza istanbula gidebilirsem inşallah baya bir ganimet kaldırmayı düşünüyorum eminönünden

Son düzenleme:
tülincim bugün bende sınavdan gçtim eşim 3 tantuni almış geldi iki tanesini gümlettti eşim ben de bi tanenin 3/1 ini yedim sonra yarısını da eşim vrdim yarım tantuniyle akşam ymeği olayını biirdim çok da mutlu oldum.kocamda maşşallah iki tanuniyi yedikten saonra benim verdiğim yarımı ttek lokmada yedi maşşallah
menümü yazıyım

bir kupa tarçınlı form çayı
sabah=iki dilim ekmekten peynirli domatesli sandaviç bir salatalk

ara=bir kase yoğurt etimek bir dilim

öğlen=taze fasulye bir dilim ekmekk yoğurt

akşam =yarım tantuni ve bir bardak ayran

yatarken yüricem inşşş

süt

Geçmiş olsun
Yok yok rahat olun,aksine bu sözler beni daha da motive ediyor,hepinize teşekkür ediyorum.

Çok teşekkür ediyorum,atlattım gibi...
Sizin duyduğunuz bu acı haberler beni de çok üzdü,vefat edenleri Allah rahmet eylesin,ailelerine de Allah sabır versin.
Özellikle ben de minicik, daha 5 yaşında olan küçüğe çok üzüldüm.Ne büyük acı,anneannenin de ömür boyu hissedeceği vicdan azabı,herkes için çok çok zor bir durum.Allah böyle acılarla kimseyi karşılaştırmasın...

Canım yaaaa,çok güldüm,Allah da sizi güldürsün.
Aslında benim son saatim diye birşey yok,o anki duruma göre yiyorum.Ama genelde 20.30-21.00 gibi meyve ardından çay ya da tam tersi oluyor.Yani önce çay sonra meyve.Hepsi en geç 22.30 gibi bitiyor sanırım.Misafir varken ya da biz gitmişsek saatler değişiyor,daha geç olabiliyor.

Son düzenleme:
bende 86 kiloydum.diyet spor we azimle 72 kiloya düşmüştüm .okadar motiwe olmuştum ki!50 ye kadar inecektim.amaaa hamile kaldım.we şu an yine 80 kiloyum..çok moralim bozuk.ocakta doğum yapacağım.doğumdan 6 ay sonra aranızda olacağım inşallah arkadaşlar....kilomdan nefret ediyorum (

menüm

kahvaltı

1 bardak su
2 dilim buqday ekmaqi
1 yumurta
peynir çeşitleri
domates
salatalık
bitkiçayı

ara
bikaç tane fındık

öqlen
kıymalı karnabahar
yoqurt

ara
yok

akşam
kıymalı omlet
yarım domates
yarım salatalık

ara
bitter çikolata
bitki çayı

3 litre su...

iyiakşamlar kızlar...

selamlar siz 26 kilo mu verdiniz????

menün çok güzel deryacım. şirinleri ben de merak ediyorum. yorumlarını bekliyorum

aminn canım benim Rabbim cümlemizi güldürsün inşşş.
şey için sordum canım ben geçen hafta akşam 4-5 gibi yemegimi yedim
7 gibi falanda yersem bi meyve falan yedim çok güzel kilo verdim
ama ben geç yatıyorumm en erkenn 1 de yatıyorum geçini sen düşün yani:)
şimdi 1 tane yeşil elma ve 1 kutu ayran içtim ara ögün yaptım..
yani 9-9.30 suları iyidir diyoruz:13::13::13:

Benim akşam yemeği en erken 18.30 oluyor,hatta genel olarak 19.30 gibi.Böyle olunca da haliyle aralar geç saate kalıyor.Bence de saatler iyi ama bilemiyorum:26:
Bize göre saat uyuyor değil mi?

oleyyy oleyyyy oleyyyyyyyy oleyyyyyyyyyyyy
geri döndüüüüüüü
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ohhhh paylaşımlar, menüler,pozitiff enerjilerrrr
Allahh bozmasınn çiçeemm maşallahhh

canım ben önce 2 yıllık biyomedikal cih. tekno okudum .ardından baktım olmuyo açıköğretim kamu yön. okudum. bi şirkette çalıtım sonra okurken 2.sınıfta bıraktım ve dikey geçişi kazanıp elek.elektronik mühendisliğini bitirdim. okul bitince diyarbakıra tayin olduk ve kpss derdi çıktı.amaaannn 3 4 yıl uğraştım özeldede orada iş bulamadım derken bu güne geldiikkk.çocuk derken işte halaaa iş arıyorummm. ama yok canım yok. yaş 32.memurluktan vazgeçtim bari özelde çıksın bi iş. inşallah senin dilediğin gibi olur canımmm. Rabbim gücüne güç katsında çalış canımmm. ben çok çok hatalar yaptım ders çalışmadım.bence kursa git canım evde olmuyo yaa.banada dua et bi iş bulayımm:97::97::97:
Hem de en büyüğünden bir aferini hakettin çantacı bacı
[/B]

canım teşekkür ederimmm. ben seni ist. da sanıyordum. burda bile kapamalar boya göre en büyük 50 krş. çok pahallıymış ben sevineyim bari.sen ist. ben ankdan depo yapalım canımmm
canım maşallah sende iyi dayanmışsın. hep bu erkekler zaten şekerim işi bozannn
maşallah canım ne güzel azimle vermişsin yine verirsinn. hele bi sağlıkla doğur bebeğinide haziran gibi bekliyoruz seniii. ama buna can sıkılmaz bu tatlı güzel kilolar. hemde maşallah 8 kg çok değil. buna üzünülmezzzz...bu arada ben tülin
selamlar siz 26 kilo mu verdiniz????

a.s. canım ben tülin merhaba. ben yaklaşık 18 kg verdim ama masum-banu , darkolive-izlem , misafir-füsun ve şimdi hatırlayamadıgım arkadaşlarımız 20 kg üzeri verdiler.

menünü okuyunca eski derya gelmiş dedim ilk zmanlarda
menünde yazardın ya 3 küp helva 20 gr labne filan çok hoşuma giderdi ha birde
meşhur tarçın çayı tabikii
hasta olunca yapıyorum çocuklara bayıla bayıla içiyorlarr

birde emin önü müthiş keyifli bir yerr
emin önünde gezip balık yiyceksinn
sonra beyoglunun arka sokaklarında geziceksinn yüksek binaların arasında
taş merdivenlerden çıkıp ,bi kahve içiceksin cafeleirn birindee sonra
tabi arka taraftaki eksport çuları karıştırcaksın birazda istiklall caddesine çıkıcaksınn
ahhh ahhhhhhhh bi fırsatım ols aist gezmek için gidicemmmm

canım tebrikler. gerçektende iş kafada bitiyor. mevlütteki onca seye dayan sonrada akşam pastaya ve dönere dayan. gerçektende kocaman aferini hakettin

oooooooo derya buraya yumruk havaya
boydaşım seni böyle göremek beni mutlu etti.
kolay gelsin hadi sana

kızlar süpersiniz ya kendinizi frenlemesini biliyorsunuz. bi aferinde sana isim kübramıydı canım?

sevda bu yöntem güzelmiş aslında. erkenden akşam yemegi yiyip 7-8 gibi meyve yemek tuttum ben bu fikri. sonrada cay falan tmmdır. sen gec yatıyorsun ama ilerleyen saatlerde süt ayran faln bişeyler mutlaka iç.
bu arada cumaya hazırmısın

hazırımm zekiyemmm hazırımmmmmm
ya batarız ya çıkarızz anasını satıyımm
gel cuma gelllllll zekiyeyle biz geliyozz açılın uleynnnnn

amanın gelmeisn cumaaaa
gerçi regliyim der yırtarımmm

merak etme banuşumm bu cuma degilll bi daha ki cumaa beklesinn bizii

sen hem reglisin, hem strestesin şuan artı çıksan bile üzülme kuzumm

bende doymuyorum iki gündürr havadan heralde

sen iyi ol yeterrr kuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…