günaydın kızlar.boğazım o kadar ağrıyor ve şiş ki..neredeyse bir yumruk var boğazımda.öğrencilerden geçti herhalde.şimdi ılık limonlu ballı ve zencefilli su içiyorum.nöbette var bugün ya.zor geçecek sanırım.
güzel bir gün geçirin emi..öpüyorum herkesi...
Geçmiş olsunsesım ıyıce gıttı cok zor konusuyorum.antıbıyotıge basladım ezzcanede bogaz bastılı alıcam.
bugun ıs gorusmesıne gıdıcektım ıyı bır fırmaya offf sesım bıle cıkmıyor nerdeyse konusurken zorlanıyorum nasıl konuscam bılemıyorum bu halde
hemde sesım cok berbat cıkıyor nerxeyse travestı gıbı cıkıyorofff offff
bırde hanımlarr yougrtla salatayı bırlıkte yemek olurmu ayrı ogunlerde mı yıyelım?
son olarak bogaz agrısı ses kısılmasına ıyı gelecek onerılerınız nelerdır.
3.gun ses yok bende.
Yok yok rahat olun,aksine bu sözler beni daha da motive ediyor,hepinize teşekkür ediyorum.geçmiş olsun canım neyseki geçmiş
gecen gün aklıma geldi yani menülerin falan cok güzel kilo veriminde öyle imrenerek bakıyorum sana valla sahsen. dedim biz bunu cok dillendirdik ters tepki yapmasın. ki bende oyle oluyor nezamn güzel seyler duysam salıyorum hemen. sende böyle bi etki bırakmaktan korktum bian. ama sen yapmazsın menülerinle bize örnek olmaya verdigin kilolarla bizi hırslandırmaya devam et canım
ortim hadi bende gaza geldim 5 mil yapcam senle sen ne zaman yapıon beraber başlayalımmm...
anca beraber kanca beraber...
kızım annemde oraya gitseydim akşama eşim de yok antremanda olcak bide halı sahası varmış taaa geceye anca gelirdim eve..
bende direk eve geldimm ki spor yapabileyim diye benim cadı lşimdi uyuyordur akşam üstü giderim artık o saate kadar bişiler yapmalıyım ....
Çok teşekkür ediyorum,atlattım gibi...merhaba kızlar
banucum çok geçmiş olsun allah 1. ameliyatta şifasını versin prensimin...kayra'nın yokluğunu deniz tabi ki çok hissedecek ve özlüyecek...allah sağlık versin...kışlıkta fasulye için zaman geçmedi mi, ben mi yanlış biliyorum?sulu ve kuru köfteyi hazır bende yapıyorum kolaylık oluyor.şimdiden ellerine sağlık...
fusün'cum çok geçmiş olsun bu mevsimde çok dikkatli olmak gerekiyor bir anda şifayı kapıyor insan...sabah ve akşam çok soğuk öğlen güneşli hava çok yanıltıyor ben bot vemont giymeye başladım kışın artık ne giyip ısınacağım orası ayrı:)
izlem çok geçmiş olsun allah evlatlarına bağışlamış.biizm komşuda arçelik servisinde çalışıyordu klimanın gazına bakarken bir patlamış bacağındaki kemikler un ufak olmuş 8 ameliyat oldu maalesef toparlamanadı bacağını kesmişler geçen gün gördüm için cız etti allahım...sen herşeyin hayırlısını nasip et gördüklerimizden yoksun etme önce sağlık sonra huzur ver...çok zor annesi perişan kendi öyle...
buaralar 2 hafta içinde üst üste öyle üzücü haberler alıyorum ki birini sindiremeden diğeri allahım sen düşmanımın başına verme mersindeki arkaşadımın kızına annesi bakıyordu uyuyor diye evden çıkmış markete gitmek için o ara çocuk uyan aşağı babanne diye seslenirken 5 kattan düşmüş vefat etmiş daha 5 yaşında,ulaşamıyorum evi adana'ya taşımış allahım evlat acısı verme...
başka arkadaşımın kızı trafik kazasında olay yerinde vefat etti 21 yaşında...
7-8 yıl önce muhasebemizi tutan arkadaş 1 hafta önce böbrek yetmezliğinden vefat etmiş...(çok alkol alıyordu)
öyle şoktayım ki üst üstte duydum.hangisine üzüleceğime şaşırdım.en zoruda evlat acısı allahım en düşmanımın başına verme....allah dermansız dert vermesin...görünür görünmez kazadan korusun hepimizi sevdiklerimizi....
nilgüncüm evde çikolata olunca birde burada arkadaşlar yiyor canım çekiyor yiyorum(çocuk gibi)hatalarımı biliyorum...haftasonu diye yedim...şimdi dikkat ediyorum.inş.cumaya güzel sonuçlarını alırım...senin bu kaadr tempoya spor yapmana hayranım...tam gaz devam,bayrama hedeflere ulaşmalıyız:)
ayşecim eski kıyafetlerine girebilmek büyük mutluluk oluyor...inş. onlarda bol gelir yeni ciciler alırsın....
zekiyecim maşallah ailece uzun boyluyuz, ne güzel...her insanın kendinde niye böyle dediği şeyle oluyor...bende ince bacak,dolgun göğüslerim olsun hatta boyum 10 cm daha uzun olsun isterdim:)onlar olamayacağı için zayıflayıp bacak inceltmeye,topuklu giyip boy uzatmaya ve dolgulu sütyen kullanya karar verdim:))
kızlar bugun bebek görme menüsünü yazmıştım.eve geldim kargom gelmiş almak için çıkarken eşim et döner yiycem dışarda dediievde yemek var gel yiyip gidelim dedim ama illa döner dedi. bende yolda acıkmıyım diye bikaç kaşık patates yemeği yedim çıktım.neyse aldık kargoyu eşimde dürüm dönerini. ikide bi soruyo sanada alalım dayanamaz benimkini yersin falan..tam o alırken oğlumda küçük pastayı görünce yiycem diye tutturdu. evdede bisküvi pastası yapmıştım ona var diyorum anlamıyo. ayyyy ikisi bir yemezmi karşımda eşim ısır bi lokma diyo ıııhhhh dedim. sadece etinden lokma aldım.pastadanda çatal ve gerisi dolaptaaa
eskiden içim giderdi. diyete ilk başladıgım dönemlerde de dolaba gider bi lokma bi lokma yerdim.ara ara. şimdi kendime bakıyorum ve aferin diyorum. çünkü isteğim yok yemek için ve bugun sınav atlattım bi rahatki içimmm. menümümde yazayımda başka bişey yiyemeyeyimm
uyanınca : 1 hurma / 1 yk yoğurt içine çörekotu / keten tohumu
sabah : 1 dilim denge ekmek / dom-salatalk / az lor / az beyaz peynir / 1 tatlı k pekmez
ara:dışardaydım yok
öğle: 1 tabak yoğurtlu kabak / salata / 5 acı süs biberi
ara: (bebek görmede) 3 yaprak sarma / 2 bardak çay
ara : 1 su b kefir
akşam: 4 yk patates / 1 yk pilav
ara : 1 armut
dışarıda olcam için çok su içemedim yeşilçayda 1 lt su
spor: leslie 1 mil 16dk + ayşenin kız adını unuttum 20 dk + 500 adım leslie 5 dk:: toplam 40 dk
belki yeşilçay içerimmm
maşallahh canım menünede sanada
bişi sorucam en son olan ögünündeki
1 yeşil elma ve 1 diyet bisküviyi saat kaçta yiceksin?
yada bu sorunun türkçesii en son ara ögününü kaçta yiyorsun(elma,armut farketmez yani)
ya bu kadar kolay bi soruyu niye bu kadarr uzattım anlamadım bugün hiçç kafam çalışmıyo yinee
k.bakma canım yaa sen anladın eminim beni de sorumu da.....
kızlar bugun bebek görme menüsünü yazmıştım.eve geldim kargom gelmiş almak için çıkarken eşim et döner yiycem dışarda dediievde yemek var gel yiyip gidelim dedim ama illa döner dedi. bende yolda acıkmıyım diye bikaç kaşık patates yemeği yedim çıktım.neyse aldık kargoyu eşimde dürüm dönerini. ikide bi soruyo sanada alalım dayanamaz benimkini yersin falan..tam o alırken oğlumda küçük pastayı görünce yiycem diye tutturdu. evdede bisküvi pastası yapmıştım ona var diyorum anlamıyo. ayyyy ikisi bir yemezmi karşımda eşim ısır bi lokma diyo ıııhhhh dedim. sadece etinden lokma aldım.pastadanda çatal ve gerisi dolaptaaa
eskiden içim giderdi. diyete ilk başladıgım dönemlerde de dolaba gider bi lokma bi lokma yerdim.ara ara. şimdi kendime bakıyorum ve aferin diyorum. çünkü isteğim yok yemek için ve bugun sınav atlattım bi rahatki içimmm. menümümde yazayımda başka bişey yiyemeyeyimm
sabah : 1 dilim denge ekmek / dom-salatalk / az lor / az beyaz peynir / 1 tatlı k pekmez
spor: leslie 1 mil 16dk + ayşenin kız adını unuttum 20 dk + 500 adım leslie 5 dk:: toplam 40 dk
belki yeşilçay içerimmm
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa çabuk çorba
Öğle (arayı yapmaya vakit kalmadı mesut erken geldi erken yedik kahvaltıyı)
2 dilim uno denge light (tam buğday kalmamış, eşimde bunu almış görür görmez eyvah dedim kabus geri döndü)
Beyaz peynir, 6-7 yeşil zeytin, 2 dilim salam
1 dilim üzeri çokokrem
Ara
1 elma
Yarım porsiyon kırmızı lahana ve havuç salatası
Akşam
Fırın tavuk
Cacık
Form çayı, ballı yeşil çay
2 litre su
Spor : yok
Merhaba kızlar, bugün güzel ve başarılı bir gündü, o yediğim çokokrem etki etmiyor bana akşamında toparlayınca, bünyemi bildiğim için yedim
Birazdan alacağım elime işlerimi, açacağım şirinleri keyif yapacağım..Uzun zamandır bekliyordum, eşim şirinleri çok sevmesine rağmen 20 dakika dayanabilmiş ama bir de ben bakayım nasılmış.. :87:
Öptüm hepinizi
Geçmiş olsun
Yok yok rahat olun,aksine bu sözler beni daha da motive ediyor,hepinize teşekkür ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum,atlattım gibi...
Sizin duyduğunuz bu acı haberler beni de çok üzdü,vefat edenleri Allah rahmet eylesin,ailelerine de Allah sabır versin.
Özellikle ben de minicik, daha 5 yaşında olan küçüğe çok üzüldüm.Ne büyük acı,anneannenin de ömür boyu hissedeceği vicdan azabı,herkes için çok çok zor bir durum.Allah böyle acılarla kimseyi karşılaştırmasın...
Canım yaaaa,çok güldüm,Allah da sizi güldürsün.
Aslında benim son saatim diye birşey yok,o anki duruma göre yiyorum.Ama genelde 20.30-21.00 gibi meyve ardından çay ya da tam tersi oluyor.Yani önce çay sonra meyve.Hepsi en geç 22.30 gibi bitiyor sanırım.Misafir varken ya da biz gitmişsek saatler değişiyor,daha geç olabiliyor.
aminn canım benim Rabbim cümlemizi güldürsün inşşş.
şey için sordum canım ben geçen hafta akşam 4-5 gibi yemegimi yedim
7 gibi falanda yersem bi meyve falan yedim çok güzel kilo verdim
ama ben geç yatıyorumm en erkenn 1 de yatıyorum geçini sen düşün yani:)
şimdi 1 tane yeşil elma ve 1 kutu ayran içtim ara ögün yaptım..
yani 9-9.30 suları iyidir diyoruz:13::13::13:
Benim akşam yemeği en erken 18.30 oluyor,hatta genel olarak 19.30 gibi.Böyle olunca da haliyle aralar geç saate kalıyor.Bence de saatler iyi ama bilemiyorum:26:
Bize göre saat uyuyor değil mi?
Ben çıktım,biraz işlerim var,sizlere iyi geceler...
canım ben önce 2 yıllık biyomedikal cih. tekno okudum .ardından baktım olmuyo açıköğretim kamu yön. okudum. bi şirkette çalıtım sonra okurken 2.sınıfta bıraktım ve dikey geçişi kazanıp elek.elektronik mühendisliğini bitirdim. okul bitince diyarbakıra tayin olduk ve kpss derdi çıktı.amaaannn 3 4 yıl uğraştım özeldede orada iş bulamadım derken bu güne geldiikkk.çocuk derken işte halaaa iş arıyorummm. ama yok canım yok. yaş 32.memurluktan vazgeçtim bari özelde çıksın bi iş. inşallah senin dilediğin gibi olur canımmm. Rabbim gücüne güç katsında çalış canımmm. ben çok çok hatalar yaptım ders çalışmadım.bence kursa git canım evde olmuyo yaa.banada dua et bi iş bulayımm:97::97::97:tülincim bugün yaptığım alıntıların içinde seninki de var zannettim. ama alıntı yapmamışım. temizlik yaparken birden aklıma gelditeşekkür ederim güzel dlieklerin için. belki söylemişsindir ama ben unutmuşum. sen ne mezunusun canım? bu da benim için son bir şans olacak. çünkü çocuk konusunu da fazla ertelemek istemiyorum
Hem de en büyüğünden bir aferini hakettin çantacı bacı
[/B]
canım teşekkür ederimmm. ben seni ist. da sanıyordum. burda bile kapamalar boya göre en büyük 50 krş. çok pahallıymış ben sevineyim bari.sen ist. ben ankdan depo yapalım canımmmTülinim demin yazmayı unutmuşum demişsin ya ne güzel çeşit var diye ah keşke öyle olsa
Çok az çeşit var ama onunla yetinmeyi öğrendim ne yapayım o bile mutlu ediyor..Bu işe yani takı tasarım yapmaya çok ufak yaşta başladığımda ablam öğretmişti bana ve eminönüne bir giderdik allahım rüya gibiydi...Oraları gördükten sonra buradakiler çöp gibi yanında..
Ve az çeşit olduğu gibi çok da pahalı...Deri kapama bilirsin geçen hafta tanesini 75 kuruştan aldım
Ama seneye yaza istanbula gidebilirsem inşallah baya bir ganimet kaldırmayı düşünüyorum eminönünden
canım maşallah sende iyi dayanmışsın. hep bu erkekler zaten şekerim işi bozannntülincim bugün bende sınavdan gçtim eşim 3 tantuni almış geldi iki tanesini gümlettti eşim ben de bi tanenin 3/1 ini yedim sonra yarısını da eşim vrdim yarım tantuniyle akşam ymeği olayını biirdim çok da mutlu oldum.kocamda maşşallah iki tanuniyi yedikten saonra benim verdiğim yarımı ttek lokmada yedi maşşallah
menümü yazıyım
bir kupa tarçınlı form çayı
sabah=iki dilim ekmekten peynirli domatesli sandaviç bir salatalk
ara=bir kase yoğurt etimek bir dilim
öğlen=taze fasulye bir dilim ekmekk yoğurt
akşam =yarım tantuni ve bir bardak ayran
yatarken yüricem inşşş
süt
maşallah canım ne güzel azimle vermişsin yine verirsinn. hele bi sağlıkla doğur bebeğinide haziran gibi bekliyoruz seniii. ama buna can sıkılmaz bu tatlı güzel kilolar. hemde maşallah 8 kg çok değil. buna üzünülmezzzz...bu arada ben tülinbende 86 kiloydum.diyet spor we azimle 72 kiloya düşmüştüm .okadar motiwe olmuştum ki!50 ye kadar inecektim.amaaa hamile kaldım.we şu an yine 80 kiloyum..çok moralim bozuk.ocakta doğum yapacağım.doğumdan 6 ay sonra aranızda olacağım inşallah arkadaşlar....kilomdan nefret ediyorum(
selamlar siz 26 kilo mu verdiniz????
belki yeşilçay içerimmm
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kupa çabuk çorba
Öğle (arayı yapmaya vakit kalmadı mesut erken geldi erken yedik kahvaltıyı)
2 dilim uno denge light (tam buğday kalmamış, eşimde bunu almış görür görmez eyvah dedim kabus geri döndü)
Beyaz peynir, 6-7 yeşil zeytin, 2 dilim salam
1 dilim üzeri çokokrem
Ara
1 elma
Yarım porsiyon kırmızı lahana ve havuç salatası
Akşam
Fırın tavuk
Cacık
Form çayı, ballı yeşil çay
2 litre su
Spor : yok
Merhaba kızlar, bugün güzel ve başarılı bir gündü, o yediğim çokokrem etki etmiyor bana akşamında toparlayınca, bünyemi bildiğim için yedim
Birazdan alacağım elime işlerimi, açacağım şirinleri keyif yapacağım..Uzun zamandır bekliyordum, eşim şirinleri çok sevmesine rağmen 20 dakika dayanabilmiş ama bir de ben bakayım nasılmış.. :87:
Öptüm hepinizi
tülincim bugün bende sınavdan gçtim eşim 3 tantuni almış geldi iki tanesini gümlettti eşim ben de bi tanenin 3/1 ini yedim sonra yarısını da eşim vrdim yarım tantuniyle akşam ymeği olayını biirdim çok da mutlu oldum.kocamda maşşallah iki tanuniyi yedikten saonra benim verdiğim yarımı ttek lokmada yedi maşşallah
menümü yazıyım
bir kupa tarçınlı form çayı
sabah=iki dilim ekmekten peynirli domatesli sandaviç bir salatalk
ara=bir kase yoğurt etimek bir dilim
öğlen=taze fasulye bir dilim ekmekk yoğurt
akşam =yarım tantuni ve bir bardak ayran
yatarken yüricem inşşş
süt
aminn canım benim Rabbim cümlemizi güldürsün inşşş.
şey için sordum canım ben geçen hafta akşam 4-5 gibi yemegimi yedim
7 gibi falanda yersem bi meyve falan yedim çok güzel kilo verdim
ama ben geç yatıyorumm en erkenn 1 de yatıyorum geçini sen düşün yani:)
şimdi 1 tane yeşil elma ve 1 kutu ayran içtim ara ögün yaptım..
yani 9-9.30 suları iyidir diyoruz:13::13::13:
canım tebrikler. gerçektende iş kafada bitiyor. mevlütteki onca seye dayan sonrada akşam pastaya ve dönere dayan. gerçektende kocaman aferini hakettin
oooooooo derya buraya yumruk havaya
boydaşım seni böyle göremek beni mutlu etti.
kolay gelsin hadi sana
kızlar süpersiniz ya kendinizi frenlemesini biliyorsunuz. bi aferinde sana isim kübramıydı canım?
sevda bu yöntem güzelmiş aslında. erkenden akşam yemegi yiyip 7-8 gibi meyve yemek tuttum ben bu fikri. sonrada cay falan tmmdır. sen gec yatıyorsun ama ilerleyen saatlerde süt ayran faln bişeyler mutlaka iç.
bu arada cumaya hazırmısın
hazırımm zekiyemmm hazırımmmmmm
ya batarız ya çıkarızz anasını satıyımm
gel cuma gelllllll zekiyeyle biz geliyozz açılın uleynnnnn
amanın gelmeisn cumaaaa
gerçi regliyim der yırtarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?