iyigeceler kızlar,
bende bursalıyım bu arada başka arkadaşlar varmı bursadan?
Emel ismim, diğer kayrayıda okudum Allahım acil şifalar versin evlat bambaşka Allahım korusun yavrularımızı
bişey sorucam az yediğim için bu saatte çok acıktım başıma ağrılar girdi
gündüzde oluyor bazen zor dayanıyorum siz napıyorsunuz? kaç günde alışılır bu durumayada iştah kesen bişeyler varmı?
86 yla başladım bakalım haftasonu kaç çıkacak tartıda en şişkonuz benmiyim acaba ?
hoşgeldinn
kan şekeri ile ilgili ibir problem olmasın insülin direncini kırmak icin az yesen bile karbonhidratsız yemek ve yürüyüş gerekiyor
ben önceden kocaman bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine kadar aclık krizlerine girerdim
ama ne zaman ki sabahları az ve sağlıklı yemeye basladım o direnc kırıldı bir de ilk zamanal yuruyus yapıyordum yuruyus kesinlikle aclıktan kaynakanan bas agrısı vs seyleri engelliyor
hos simdi yapmıyorum ama baslangıcta cok faydasını gormustumm
bursa degil bu arada ist.ten yazıyorum
gecen ay bu topikte cogu kisi 8li kilolardayken bu ay herkes 7 lerde bir ayda insanlar masallah inanılmaz kilolar verdi
bende hala 8 lerdeyim tez zamanda biz de yedili segmente geceriz insallah
canım merhaba çok doğru söylüyosun.menü yazınca insan gerçekten tutuyor kendini.kızlar merhaba daha tanıyamıyorum hepinizi ama iyisinizdir inşallah
bu menü yazma olayına başladığımdan beri onu yemeyim yazamam bunu yemeyim yazamam diyorum kendi kendime iyi oldu
bugünkü menüm
sabah
2 dilim ekmekten kaşarlı tost, çay
ara 1 şeftali
öğle ıspanak yemeği yarım dilim ekmek
yarım bardak meyve suyu
ara 2 adet çubuk kraker 2 tatlı kaşığı puding
akşam mercimek çorbası salata hamsi tava 1 dilim ekmek
(yağda kızarmış balık pek iyi olmadı ama az yedim)
1 litre sodalı yeşil çay bol su
çok fena türk kahvesi istiyor canım içicem şimdi dayanamıcam:)
spor kayramın peşinde koşmak yetermi bilmiyorum :)
şu lesliye bende bakayım bir yapabilecekmiyim
Patenti bana ait ki ben buldum kiiii
Tülinim yok ya keşke, istanbulluyum ama şu an bursa-karacabeydeyim..Hani bursa olsa gene bir derece ama olsun alıştım 4 senede :92:
Aslında bursada da mutlaka yeri vardır ama bilmiyorum işte araştırmak lazım aslında buradan yarım saat daha kolay olur en azından böyle senelik stok yapmak zorunda kalmam
Sen neredeydin yavrum? Ankara yakınlarındasın sanırım? Eşim ankaralı benim de
[/B2:
Selamlar güzeller güya bugün direk eve geldim spor yapıcam diye ama filizin yazdığını okuduktan sonra küçük kızın balkondan düşmesi bi tuhaf oldum hemen anneme gittim spor da yapamadım ama ne bileyim ben burda keyfi o arda içime sinmedi zaten sürekli anneme tembihliyorum o da sanki ben güvenmiyormuşum gibi algılıyor üzülüyor ayy ne bileyim allahım korusun o annneannenin durumu ne zor yaa vicdan azbı ciğerinin ciğeri o da istememiştir böyle olmasını ama işte bu çocuk işi bambaşka anlık şeyler çok büyük şeylere malolabiliyor...neyse bugünkü menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday
biraz beyaz peynir
5 zeytin
1 çk bal
ara
3 badem 3 fındık 10 kuruüzüm
öğle
taze fasülye
semizotu
ara
elma
akşam
haşlanmış tavuk el içi kadar
biber aşı deriz biz 5-6 kaşık
bezdirme bilen bilir el kadar
(akşamı sevmedim bugün annemde olunca böyle oluyor)
ara
çeyrek elma
4-5 üzüm
2.5 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı
boool şekersiz çay
sınıfta hiç durmadan turladım deliler gibi saydım 2 derste 1750 adımdı toplam 6 saatte ne olur siz düşünün yarın da nöbetçiyim
bol koşuşturma beni bekliyor ...
Bu hafta banıcuğumun dediği gibi regl haftası bahane de hazır haftaya bomba gibi geliom inşallah beni kimse tutmasınnn
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrr
ayşecimm
ne güsel yazmışsın tozu dumana katmak heee
inşş cnm platese başlıycam zatenn en kısa zmanda şu hastane işleirmiz bi bitsinn
2. dvd yi yapıcamm tvde başlayana kadar
sevda
senin yeidkleirn ne ki kuzum yazsam roman olurr
gerçekten ben sınırlarımı aştım biliyorumm
utanarak yazıyorum bunu gece bile kalkıp yiyorum 2-3 gündü
yıllardır yoktu böyle bir olayım eski alışkanlıklarıma dönüyorum
dün gece 90 kilo olmaktann korktum ilkkezzz
bu sinirleirimn iice geirldigini ve çok yıparndıgımı gösteriyor benim
amaa düşünmdüm gece kv kızdım yeidm,çocuklara sinirlendim yeidm,akşam eşime sinirlenip gece yedimm
eeeee sonuçç ne oldu şiştim
çok güsel bri yol kattettim ve geriye dönnemk istemiyorumm
dün akşam mini etegimi,şrtlarımı sevdimmm
eski resimleirme baktımmmm
filan filannnnnnn bugünde çubuk tarçınlı yeşil çayla başladım güneee
ardından kış çayım erikli-tarçınlıyı içtim
1 lt de suuu .çok çok diyet modunda olamam belkii amaaa
içimdeki öküzüde kaçırtmayı düşünüyorummm
hastanedede zaten aklıma yemek gelemzz eminimmm
k ile süt filan laırım olmadı koyarım diye düşünüyorum
günaydın arkadaşlarım
dün gecem kabus gibiydi benim şöyleki
sabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,2 zeytin 1 bardak portakal suyu 1 yumurta
ara:kahve
öğle:yok (iş yapmaktan unuttum)
sonra 2 tane farklı arkadaşta kahve içtim midem bulantı aşırı
akşam 4 dolma ve yoğurt
ara:1 dolma attım ağzıma,3 tarçınlı kurabiye,1 bardak elma suyu,1 dankek,1 dolma daha attım ağzıma
koca ağızlı şey ..... akşam 8 ile 12 arası yedim bunları tezgahın üstünde duruyorlardı ,Allah beni midesiz etsin,tamam regl den dolayı ama hiç bu kadar yapmazdım gece 4 gibi su içmeye uyandım 1 kaşık nutella yedim ...noldu bana bilmiyorum içimde başka biri var sanki ,geçicek ben dün geceyi hiç yaşamadım farz ediyorum ,ağzımın içi hala zehir gibi....geçmişi okudum ama morallerim çok kötü keyfimde o yüzden alıntı yapmadım,şimdi 5 mil yapıcam iilk defa leslie ile o araa kızım uyanır okla bırakınca ikea 'ya gidicem... akşama anca gelirim artık yarına görüşüz ( menemen-ikea arası uzak ) dönemem hemen.neyse siz bana saydırın ben gelene kadar ,gelince okurum ben....
iyigeceler kızlar,
bende bursalıyım bu arada başka arkadaşlar varmı bursadan?
Emel ismim, diğer kayrayıda okudum Allahım acil şifalar versin evlat bambaşka Allahım korusun yavrularımızı
bişey sorucam az yediğim için bu saatte çok acıktım başıma ağrılar girdi
gündüzde oluyor bazen zor dayanıyorum siz napıyorsunuz? kaç günde alışılır bu durumayada iştah kesen bişeyler varmı?
86 yla başladım bakalım haftasonu kaç çıkacak tartıda en şişkonuz benmiyim acaba ?
bu arada bu sabah yanlış bişe yapdım sanırım aç karnına beşi bir yerde ve tarçınlı yeşilçay çaylarını bir kupa içdim bir tuhaf oldum zararı varmıdır buşekilde aç karnına bilgisi olan çarpıntı yapdı midem bulandı başımdada dönme oldu çaydanmı oldu acaba?
slm arkadaşlar bende yeniden aranıza katılmak isdedim üç sene önce de burdaydım.ama bende bir deyişiklik yok yine 84 kiloyum yeniden diyete başlamak isdiyom bakalım.benide aranıza alırsanız sevinirim
Günaydın arkadaşlar
Kanal D deki doktorum programını izliyorum tavsiye ederim dr canan efendigil karatay yayında
bu arada bu sabah yanlış bişe yapdım sanırım aç karnına beşi bir yerde ve tarçınlı yeşilçay çaylarını bir kupa içdim bir tuhaf oldum zararı varmıdır buşekilde aç karnına bilgisi olan çarpıntı yapdı midem bulandı başımdada dönme oldu çaydanmı oldu acaba?
günaydın arkadaşlarım
dün gecem kabus gibiydi benim şöyleki
sabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,2 zeytin 1 bardak portakal suyu 1 yumurta
ara:kahve
öğle:yok (iş yapmaktan unuttum)
sonra 2 tane farklı arkadaşta kahve içtim midem bulantı aşırı
akşam 4 dolma ve yoğurt
ara:1 dolma attım ağzıma,3 tarçınlı kurabiye,1 bardak elma suyu,1 dankek,1 dolma daha attım ağzıma
koca ağızlı şey ..... akşam 8 ile 12 arası yedim bunları tezgahın üstünde duruyorlardı ,Allah beni midesiz etsin,tamam regl den dolayı ama hiç bu kadar yapmazdım gece 4 gibi su içmeye uyandım 1 kaşık nutella yedim ...noldu bana bilmiyorum içimde başka biri var sanki ,geçicek ben dün geceyi hiç yaşamadım farz ediyorum ,ağzımın içi hala zehir gibi....geçmişi okudum ama morallerim çok kötü keyfimde o yüzden alıntı yapmadım,şimdi 5 mil yapıcam iilk defa leslie ile o araa kızım uyanır okla bırakınca ikea 'ya gidicem... akşama anca gelirim artık yarına görüşüz ( menemen-ikea arası uzak ) dönemem hemen.neyse siz bana saydırın ben gelene kadar ,gelince okurum ben....
ne kadar güzel yazmışssın... ben 10 kiloyu verip geri alırken hep senin şu anda yapmamalıyım dediğinzi şeyleri yaptım... keşke daha bilinçli davransaydım ve keşke sporu bir hayat tarzı olarak benimseyebilseydim:2:
adet dönemleri tam kabus...bende kaşık kaşık çikolata yemek istiyorum hem... şu an da şişmekten patlayacak gibiyim adet öncesi değil ama ovulasyoıon zamanı tam o bile etkiliyo beni ayda 2 kere sters şu an tartılırsam 90 kilo çıkmaktan korkuyorum..
Merhaba, menülerine bakmadım ama aralarda süt, yoğurt meyve yiyor musun?..Eğer ara öğünlerini düzgün yaparsan ve normal menülerinde dengeli olursa bu kadar aç kalman imkansız :26:
Gece açlık krizin tutarsa sıcak süt öneririm, hemen dinlendiriyor, kesiyor..
Ama menülerine bir bakalım nerede hata var acaba, diyet bu kadar da eziyetli bir şey değil
Ayrıca ben de bir zamanlar 92'ydim ne varmış 86 isen? Bu senin başarı öykünü anlatırken daha çok gururlanacağını gösterir
Zararı olur tabi ki, daha mide yeni uyanıyor ve o çaylar ağır bitkisel karışımlar..Midenin bulanması ve başını dönmesi çok normal
Bu tip çayları yemekten sonra içersen hem hazımsızlığını alır, hem daha sağlıklı olur..Hemen kahvaltını et geçer
Ayşeee hay ağzını seveyim ya ne güzel motive ediyorsun insanı:87:
Ya aslında şu an öyle eskisi gibi tartıp yiyecek kadar hassas diyet yapmama gerek yok, işim daha kolay...Temel kurallara uysam zaten gidecek bir şekilde...Öyle hızlı koşup yorulmak istemiyorum artık..Gördüm ki bir hafta 2 kilo verip haftaya artı 1 kilo çıkmanın hiçbir anlamı yok..O yüzden kendimi sıkmadan gideceğim, haftada 500 versem yeter bana 500 500 gitsin ama geri gelmesin
İşte bu noktada füsuna hayranım her hafta 300 - 500 olsun gene de verdi hiç sızlanmadı az verdim diye ama bak 26 kilo oldu öyle öyle..Sabır işi bu işler anladım bunu..
Mesela cumaya göre -1200 'üm şu anda çünkü 2 gündür tam diyet menüsü uyguladım, şimdi sıkılmamak için azıcık kaçamak hakkı veriyorum kendime cumaya kadar bu rakamı korusam yeter de artar bile
Fazlasında gözüm yok artık
Ben 2 haftaya 1500 kesin veririm ayşem haydi bakalım
Tülinim ben 4 yıllık evli olmama rağmen maalesef daha kısmet olmadı anneme gitmek. Onlar da çok üzülüyor, ben de çok istiyorum ama bu kafeden dolayı olamadı bir türlü, eşim gidip geliyor şimdilik..Ankara-elmadağdalar.Kafe satılınca inşallah..
İstanbul aşk ya
Banuuu kızım ne vardı şöyle morali bozulunca iştahı gien, hiçbir şey yiyemeyen tipler olsaydık, ne vardı yani
Dal gibi olurduk kuu
Gülaaaay hani daha dün söz vermiştin sen bize, güzel sözlerinle gaza getirmiştin hepimizi
Olmadı şimdi bu, yaşanmamış saymak en güzeli sanırım, ama çantacı bacıyı haketmişsin
Benim akıl vermeye hakkım yok daha aranıza yeni dönmüşken
TÜNAYDINNNN CANLARRRR
nasılsınız bakalımmmm bu hafta spor yapamadım hiç ama cumaya 2 gün var bugün ve yarın spor yapıp bol sebze yiyerek en azondan 500 gram veriyim diyorum şu anda 100 gram vermişimmm olsun napiimm
ama 2 gündür yaptığım hatalar yüzüznden dün krize girdim menüme bakınnn hatalı dimi canlarımmm
kahvaltı
1 dilim tambugday peynir
bol maydanoz yeşilçay
ara 1 greyfurt
öglen 1 dilim tambugday peynir
bol kıvırcık 1 salata
ara 2 adet form çubuk 1 mandalina biraz beyaz leblebi
akşam çok fala kuru fasulye
1 kase yoğurt ve 1 dilim tahılll
sonrası fecii
3 küçük eticinlokmalıklardan
1 küçük lokmlalık kek
1 elma
daha yerdim kendimi zor tuttum kızlarrrrr
bence öglen şöle güzel bi sebze yeseydim böle olmuycaktı nese pırasa aldım akşama onu yapıp yerim bu sabah 1dilim ekmekle güzel bi kahvaltı ettim yumurtada yedimmmm:78::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?