80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyigeceler kızlar,
bende bursalıyım bu arada başka arkadaşlar varmı bursadan?
Emel ismim, diğer kayrayıda okudum Allahım acil şifalar versin evlat bambaşka Allahım korusun yavrularımızı
bişey sorucam az yediğim için bu saatte çok acıktım başıma ağrılar girdi
gündüzde oluyor bazen zor dayanıyorum siz napıyorsunuz? kaç günde alışılır bu duruma yada iştah kesen bişeyler varmı?
86 yla başladım bakalım haftasonu kaç çıkacak tartıda en şişkonuz benmiyim acaba ?

hoşgeldinn
kan şekeri ile ilgili ibir problem olmasın insülin direncini kırmak icin az yesen bile karbonhidratsız yemek ve yürüyüş gerekiyor
ben önceden kocaman bir kahvaltı yapıp öğlen yemeğine kadar aclık krizlerine girerdim
ama ne zaman ki sabahları az ve sağlıklı yemeye basladım o direnc kırıldı bir de ilk zamanal yuruyus yapıyordum yuruyus kesinlikle aclıktan kaynakanan bas agrısı vs seyleri engelliyor
hos simdi yapmıyorum ama baslangıcta cok faydasını gormustumm

bursa degil bu arada ist.ten yazıyorum
gecen ay bu topikte cogu kisi 8li kilolardayken bu ay herkes 7 lerde bir ayda insanlar masallah inanılmaz kilolar verdi
bende hala 8 lerdeyim tez zamanda biz de yedili segmente geceriz insallah

bu da dünkü menümm arkadaslar
inanın bu akdar maakrna dısında extra bir sey yok

Salı
sabah 1 omlet ve yanında 4 zeytin ile domates ve salatalık (ekmeksiz bir kahvaltı yaptım)
ara yarım muz
ara 1 tarçınlı yeşil çay
öğlen 2 köfte + 2 kaşık mantar sote + 4 kaşık zeytinyağlı fasulye ve beyaz peynir - domates
ara 1 sütlü kahve
akşam 3 kaşık domatesli makarna yanında 3 kaşık közlenmiş biber
totalde 2 lt su
spor yok

ama kendimi gecen haftaya göre hafiflemiş hissediyorum en azından o şiş görüntüm indi

günaydın kızlar hayırlı sabahlar herkes için güzel birgün olur inşallahh
sabah 10da muhasebe toplantımız var ismekte....birazdan oraya gidicem...size iyi sohbetler arkadaşlarrr

günaydııınnnn çok soğuukkkk spor yapayım diye 7 de uyandım ama soğuktan yapamadımm

canım merhaba çok doğru söylüyosun.menü yazınca insan gerçekten tutuyor kendini.

canım patent senin gerçkteeennn bende kayserideyim ama ailem 28 yıllık ankaralı. yılda 3 4 kez giderim. kv lerde orada. ist. başka güzeldir amaaaa

canım annende döktürmüş ama gelde yemeeee bezdirmeyi biliyorum bulgurlu olan dimi. ama biber aşını uymadım. bezdirme abim yozgattayken tanışmıştık.sendemi yozgatlısın canım.

günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrr

ayşecimm
ne güsel yazmışsın tozu dumana katmak heee
inşş cnm platese başlıycam zatenn en kısa zmanda şu hastane işleirmiz bi bitsinn
2. dvd yi yapıcamm tvde başlayana kadar

sevda
senin yeidkleirn ne ki kuzum yazsam roman olurr
gerçekten ben sınırlarımı aştım biliyorumm
utanarak yazıyorum bunu gece bile kalkıp yiyorum 2-3 gündü
yıllardır yoktu böyle bir olayım eski alışkanlıklarıma dönüyorum
dün gece 90 kilo olmaktann korktum ilkkezzz

bu sinirleirimn iice geirldigini ve çok yıparndıgımı gösteriyor benim
amaa düşünmdüm gece kv kızdım yeidm,çocuklara sinirlendim yeidm,akşam eşime sinirlenip gece yedimm
eeeee sonuçç ne oldu şiştim
çok güsel bri yol kattettim ve geriye dönnemk istemiyorumm

dün akşam mini etegimi,şrtlarımı sevdimmm
eski resimleirme baktımmmm
filan filannnnnnn bugünde çubuk tarçınlı yeşil çayla başladım güneee
ardından kış çayım erikli-tarçınlıyı içtim
1 lt de suuu .çok çok diyet modunda olamam belkii amaaa
içimdeki öküzüde kaçırtmayı düşünüyorummm

hastanedede zaten aklıma yemek gelemzz eminimmm
k ile süt filan laırım olmadı koyarım diye düşünüyorum

slm arkadaşlar bende yeniden aranıza katılmak isdedim üç sene önce de burdaydım.ama bende bir deyişiklik yok yine 84 kiloyum yeniden diyete başlamak isdiyom bakalım.benide aranıza alırsanız sevinirim

Günaydın arkadaşlar
Kanal D deki doktorum programını izliyorum tavsiye ederim dr canan efendigil karatay yayında

bu arada bu sabah yanlış bişe yapdım sanırım aç karnına beşi bir yerde ve tarçınlı yeşilçay çaylarını bir kupa içdim bir tuhaf oldum zararı varmıdır buşekilde aç karnına bilgisi olan çarpıntı yapdı midem bulandı başımdada dönme oldu çaydanmı oldu acaba?

günatdınlar herkese...
yorgun argın bir 24 saatten sonra evdeyim.. ne çok mesaj birikmiş hepisini oluyacağım insallah. önce dünkü menüm:
uyanır uyanmaz:aktivya incir
sonra yarım kase nesfit ve yagsız süt ile
aralamadı maalesef
öğlem:yarım tabak makarna ve 2 tane sulu köftenin köftesi ve ince bir didilm ekmek
ara:6-7 tane mavi yeşil kraker
qaksam:bir miflöy brek bi de türlü gibi bi yemek yarım tabak çok az komposto
gece :12 de 3 adet kuru pasta-piğşmanım ama başım dönmeye başlamıştı
2-5 arası uyku
5.30 da ouaca-bunu niye yedim anlmadım...
şimdi dışarıda güzel bir kahvaltıyı hakettiğimi düşünüyorıum am nerde ne yesem şu saatte bana ekmek yedirecek ben de bir tane activia kahvaltılık aldım eve geldi...spor a dermanım yok şu an belki uyuyup uyanınca...

günaydın arkadaşlarım

dün gecem kabus gibiydi benim şöyleki

sabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,2 zeytin 1 bardak portakal suyu 1 yumurta

ara:kahve

öğle:yok (iş yapmaktan unuttum)

sonra 2 tane farklı arkadaşta kahve içtim midem bulantı aşırı

akşam 4 dolma ve yoğurt

ara:1 dolma attım ağzıma,3 tarçınlı kurabiye,1 bardak elma suyu,1 dankek,1 dolma daha attım ağzıma

koca ağızlı şey ..... akşam 8 ile 12 arası yedim bunları tezgahın üstünde duruyorlardı ,Allah beni midesiz etsin,tamam regl den dolayı ama hiç bu kadar yapmazdım gece 4 gibi su içmeye uyandım 1 kaşık nutella yedim ...noldu bana bilmiyorum içimde başka biri var sanki ,geçicek ben dün geceyi hiç yaşamadım farz ediyorum ,ağzımın içi hala zehir gibi....geçmişi okudum ama morallerim çok kötü keyfimde o yüzden alıntı yapmadım,şimdi 5 mil yapıcam iilk defa leslie ile o araa kızım uyanır okla bırakınca ikea 'ya gidicem... akşama anca gelirim artık yarına görüşüz ( menemen-ikea arası uzak ) dönemem hemen.neyse siz bana saydırın ben gelene kadar ,gelince okurum ben....

ne kadar güzel yazmışssın... ben 10 kiloyu verip geri alırken hep senin şu anda yapmamalıyım dediğinzi şeyleri yaptım... keşke daha bilinçli davransaydım ve keşke sporu bir hayat tarzı olarak benimseyebilseydim:2:

adet dönemleri tam kabus...bende kaşık kaşık çikolata yemek istiyorum hem... şu an da şişmekten patlayacak gibiyim adet öncesi değil ama ovulasyoıon zamanı tam o bile etkiliyo beni ayda 2 kere sters şu an tartılırsam 90 kilo çıkmaktan korkuyorum..

Merhaba, menülerine bakmadım ama aralarda süt, yoğurt meyve yiyor musun?..Eğer ara öğünlerini düzgün yaparsan ve normal menülerinde dengeli olursa bu kadar aç kalman imkansız :26:
Gece açlık krizin tutarsa sıcak süt öneririm, hemen dinlendiriyor, kesiyor..
Ama menülerine bir bakalım nerede hata var acaba, diyet bu kadar da eziyetli bir şey değil

Ayrıca ben de bir zamanlar 92'ydim ne varmış 86 isen? Bu senin başarı öykünü anlatırken daha çok gururlanacağını gösterir

Zararı olur tabi ki, daha mide yeni uyanıyor ve o çaylar ağır bitkisel karışımlar..Midenin bulanması ve başını dönmesi çok normal
Bu tip çayları yemekten sonra içersen hem hazımsızlığını alır, hem daha sağlıklı olur..Hemen kahvaltını et geçer

Ayşeee hay ağzını seveyim ya ne güzel motive ediyorsun insanı:87:
Ya aslında şu an öyle eskisi gibi tartıp yiyecek kadar hassas diyet yapmama gerek yok, işim daha kolay...Temel kurallara uysam zaten gidecek bir şekilde...Öyle hızlı koşup yorulmak istemiyorum artık..Gördüm ki bir hafta 2 kilo verip haftaya artı 1 kilo çıkmanın hiçbir anlamı yok..O yüzden kendimi sıkmadan gideceğim, haftada 500 versem yeter bana 500 500 gitsin ama geri gelmesin
İşte bu noktada füsuna hayranım her hafta 300 - 500 olsun gene de verdi hiç sızlanmadı az verdim diye ama bak 26 kilo oldu öyle öyle..Sabır işi bu işler anladım bunu..
Mesela cumaya göre -1200 'üm şu anda çünkü 2 gündür tam diyet menüsü uyguladım, şimdi sıkılmamak için azıcık kaçamak hakkı veriyorum kendime cumaya kadar bu rakamı korusam yeter de artar bile
Fazlasında gözüm yok artık

Ben 2 haftaya 1500 kesin veririm ayşem haydi bakalım

Tülinim ben 4 yıllık evli olmama rağmen maalesef daha kısmet olmadı anneme gitmek. Onlar da çok üzülüyor, ben de çok istiyorum ama bu kafeden dolayı olamadı bir türlü, eşim gidip geliyor şimdilik..Ankara-elmadağdalar.Kafe satılınca inşallah..
İstanbul aşk ya

Banuuu kızım ne vardı şöyle morali bozulunca iştahı gien, hiçbir şey yiyemeyen tipler olsaydık, ne vardı yani
Dal gibi olurduk kuu

Gülaaaay hani daha dün söz vermiştin sen bize, güzel sözlerinle gaza getirmiştin hepimizi
Olmadı şimdi bu, yaşanmamış saymak en güzeli sanırım, ama çantacı bacıyı haketmişsin
Benim akıl vermeye hakkım yok daha aranıza yeni dönmüşken

ayy yarıldım gülmekten yaaa
3 tane diyetisyen var kanal d de birisi ekmek yemeyin diyor,biri yiyin tam bugday olsun diyor
biri başka bişiy diyorrrr

adamın birideee mesaj çekmiş
açlıktan gebericem karar verin hangi ekmegii yiycegimize ona göre kahvaltı etcem dmeişş

slm arkadaşlar bende yeniden aranıza katılmak isdedim üç sene önce de burdaydım.ama bende bir deyişiklik yok yine 84 kiloyum yeniden diyete başlamak isdiyom bakalım.benide aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldinn aramızaa

Günaydın arkadaşlar
Kanal D deki doktorum programını izliyorum tavsiye ederim dr canan efendigil karatay yayında

bende izliyorum cnm ama şu karatay denen hatuna sinir oldum tasvip etmiyorum ben söyleidkleirni
hiç ekmek yemeyin diyor.kuryemişlede hayatmı geçer yaww

migden daha alışmadıgı için,olabilir tok karnına içmeyee çalışş

elaycım bak bu gece yemeleirnin sonu yok
benn eskiden diyet yapmadan yerdimmmm ve 2-3 gecedir yine yemeye döndüm ve anladım bunun sonu yok cnm
vee yedikçe yiyesin geliyorrr yaniiii
şimdi drlardan da dinliyorum kh yedikçe yyediren bir besin diyorlar gerçekten dogru kızlarrr
bak bitki çayları içmeye başlaaaa
liptonun çok güsel bitki çayları varrrr gidip al marketten çeşit çeşitttt

cnm vallahi olmayacak bir şey degil ben son 3 gündür eski banuyu görüdm kendimdeee ve dün gece otrup ekmek yedimmm utanarak söylüyorum yedimmmm ve midem yıllar sonra yanarak uyaqndımmm
diyet yapmayı seviyorum bugün bir kez daha anladım

kabuk tarçın al çanım sıcak suyun içine atıp iç fgünde iki üç defa aynı tarçını kullanabilirisn
reglide tatlı krizini kesiyorr

derya keşke öle olsaydıkkk cnmm vallahi yaaaa hele ben dala döneridm resmen
ama yiyen bit itpim ben sinirdenn

TÜNAYDINNNN CANLARRRR

nasılsınız bakalımmmm bu hafta spor yapamadım hiç ama cumaya 2 gün var bugün ve yarın spor yapıp bol sebze yiyerek en azondan 500 gram veriyim diyorum şu anda 100 gram vermişimmm olsun napiimm

ama 2 gündür yaptığım hatalar yüzüznden dün krize girdim menüme bakınnn hatalı dimi canlarımmm

kahvaltı

1 dilim tambugday peynir
bol maydanoz yeşilçay

ara 1 greyfurt

öglen 1 dilim tambugday peynir
bol kıvırcık 1 salata

ara 2 adet form çubuk 1 mandalina biraz beyaz leblebi

akşam çok fala kuru fasulye
1 kase yoğurt ve 1 dilim tahılll

sonrası fecii

3 küçük eticinlokmalıklardan
1 küçük lokmlalık kek
1 elma

daha yerdim kendimi zor tuttum kızlarrrrr

bence öglen şöle güzel bi sebze yeseydim böle olmuycaktı nese pırasa aldım akşama onu yapıp yerim bu sabah 1dilim ekmekle güzel bi kahvaltı ettim yumurtada yedimmmm :78::92:

tunacımm öglen sebze degilde protin tavsiye ederim sana cnm yanınd abol salata ile birlikte 1 dlmde ekmek tabi sen daha yenisin çünkü ,ege rproytein yoksa baklagilde olur 6yk yiyebilriisnn

akşam genelde sebze yemeni tavsiye edeirm cnm

günaydın kızlar. daha dogrusu tünayadın.
bugün ender saracın verdigin detoxu yapıcam.
çorbayı hazırlayıp koydum ocaga gec kalktıgım için bekleyemedim corbayı 1 yesil elma yedim sakıncası olmaz umarım. çorba olana kadarda bi geçmişe bakayım

tülin saol canım werdiğin moral için.inşallah weririm bu kilolarıda.hatta wereceğim.doktorum amniyo sıwısının çok azaldığını söylüyor.çok tedirginim.çoğalmıyorda.çok moralim bozuk.kilomu takıntı yapmıcam artık.bebeğimi düşünmekten kilomu düşünmüyorum artık zaten.konuyu değiştiriyorum biraz ama bu suyu çoğaltmak için bi çare yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…