80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah acil şifalar versin canım öpüyorum onları mucukhh

aylin, lavita mayokiniler, monokiniler off ortalık yıkılmış yine

bebeqcim canım hiç karşılaşamıyoruz nasıl gidiyor rakibemsin ya unuttunmu :)

eflatun ii kilo vermişsin olsun yinede tebrikler listeye yetişemesende

handerya elaya katılıyorum kayahanın şarkısı güzel bence

selam arkadaşlar bende evlenince 3yılda 30 kg aldım ve 85 kg oldum bebek için zayıflamam gerekiyor 15 gün önce diyetisyene gittim 3 kg zayıfladım umarım biran önce kurtulurum bu fazlalıklardancokacimcoook

canım bende senin durumuna benzer bir durumdayım bebek için gittinmi peki dr a

bugün yediklerimi yazayım

sabah 2 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 1 dom
ara 1 salatalık
öğlen 2 dilim patates ve 2 köfte 4 kaşık pilav 4 kaşık çorba 1 ince dilim beyaz ekmek
ara 1 avuç kayısı
ara kepekli tost
akşam meyve ile geçiştirmeyi düşünüyorum
1,5 lt su 2 bardak iksir ve 30 dk yürüyüş

serradenizgeçmiş olsun canım en kısa zaman sağlıklarına kavuşsunlar inş yavruların allah yardımcın olsun

serram canim cok büyük gecmis olsun dualarimz cocuklarinla, insallah hastaneye yatmadan atlatirlar annesi cok üzülme...

bebegm canim gecmis olsun neyin var guzum msnden de konusamioruz müsait oldunda yaz bana lütfen merak ediorum, ben genelde offline oluorum yani msnim offline olarak acik
iyi bak kendine...

baharnazcim nasilsin

fleks :) sende nasilsin canim

anladim canim hmm dogum günü sarkisi olarak pek aklima bisi gelmior ama
lara fabian je t'aime var oda duygusal bir parca

ben burdayımbaharnaz ara ara gelip gidiyorum işte büyük oğlum evde okula göndermedim gözlerinden rahatsız olduğu için ikiside evde olunca birbirlerini yiyorlarda

iyiyim lavita sen nasılsın canım

fleksi lavita nasılsınız arkadaşlar ben cok kötüyüm acayip depresyondayım ya bir türlü kg gitmiyor ne yapsam acaba cok sıkılıyorum böyle giderse mecburen zayıflama ilacına başvuracagım galibe

ayyy serradeniz ablam gecmis olsun yaaa
iyilesirler merak etme ablamm

iyiyim ablamm, yaniom biraz aci yapmisim yemegimi :)))
sen nasilsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…