herkese selam arkadaşlarrdünden beri hiç giremedimm çocuklarımm yinee hastalar ve2side bronşit hastaneye yatma ihtimalleri varr ne olur dua edinn evimm herşeyy ayakta ben ne yapıcam bilemiyorumm şimdide annemlerden yazıyorum çünkü evde oturulacak gibi değill neyse uğrayamasamda ne olurr benii mazur görünn kızlar vakit buldukça girerimm
selam arkadaşlar bende evlenince 3yılda 30 kg aldım ve 85 kg oldum bebek için zayıflamam gerekiyor 15 gün önce diyetisyene gittim 3 kg zayıfladım umarım biran önce kurtulurum bu fazlalıklardancokacimcoook
Sözmüüüüü bekliyorum o zaman ben çoktannnn hırs yaptım bile,battın sen canım kaydirigubbakcemile3
Şöyle azıcık da duygusal olsun istiyorum canım hani seyredenler duygulansın,belki son kısmına koyar slaytı bitiririm önerin için saol canımcım..
O şarkıyı duydum sanırım dur bi aratayım olabilir bak tsk ederisssss...
Bu arada yarım kilo almış gözüküyorum yaaaa kaç gündür hastayım diye spor yapmıyorum ondanmıdır nedir sinir oldum b hafta sanırım beni geçersin yaaaa.:1no2:.
serram canim cok büyük gecmis olsun dualarimz cocuklarinla, insallah hastaneye yatmadan atlatirlar annesi cok üzülme...
bebegm canim gecmis olsun neyin var guzum msnden de konusamioruz müsait oldunda yaz bana lütfen merak ediorum, ben genelde offline oluorum yani msnim offline olarak acik
iyi bak kendine...
baharnazcim nasilsin
fleks :) sende nasilsin canim
fleks canim bende iyiyim ders calismaya baslicam baslamadan bi ugrayim dedim
scapula hosgeldin canim
fleksi lavita nasılsınız arkadaşlar ben cok kötüyüm acayip depresyondayım ya bir türlü kg gitmiyor ne yapsam acaba cok sıkılıyorum böyle giderse mecburen zayıflama ilacına başvuracagım galibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?