arkadaşım en az 1200-1300 kalori almalısın sen
şimdi 1000 kalori alırsan şimdi
daha sonra 500 kalorimi alıcaksın?
Canım pazartesi günü itibariyle 1250 kalori alıyorum ama bugün öğünleri kaçırdım o yüzden 560 oldu daha.Bugün 1250'ye tamamlayamazsam hiç değilse 1000 kalori olsun demiştim ama en geç 21'e kadar 1250'ye tamamlamaya çalışayım:78:
hımm 1 günden bişiy olmaz hayatım bende sandımm
sürekli 1000 kal alıcaksın
Bazal metabolizmam 1625,ona göre hesapladım bende 1250 normal oluyor.Sürekli 1000 kalori de kalsam hem ayakta duramam hem de gitmez bu yağlar
hangi sitede hesapladın cn
geçmişl olsun...yeni uyandım gelemedim kendime.dün ki menümü yazamamaşıtım.
sabah: simit,peynir (bugün yemedim ama)
öğle: salata ve balık
ara: 1 elma
akşam: yok.yani çok iişim vardı mutfakta buzluğa bir şeyler attım.işim bitince de uykum vardı zaten hastaydım yattım yemeden...
1 lt iksir
1 form çayı
spor yok..
söylemeye utanıyorum ama çizelgeyi yapıyorum nereye yapıştıracaımı bulamıyorum kpontrol panel profil hepsine baktım...:2:
canım geçmiş olsun.akşam kötü olmuş ama sen iyi ol telafi edersin.bigün yememekten bişey olmaz. havalar çok soğudu dikkat et canımyeni uyandım gelemedim kendime.dün ki menümü yazamamaşıtım.
sabah: simit,peynir (bugün yemedim ama)
öğle: salata ve balık
ara: 1 elma
akşam: yok.yani çok iişim vardı mutfakta buzluğa bir şeyler attım.işim bitince de uykum vardı zaten hastaydım yattım yemeden...
1 lt iksir
1 form çayı
spor yok..
canım bende yeşil çayıma karanfil ve kabuk tarçın atıyorum. bende tatlı krizlerine etkili sanırım sende bol bol ye afiyet olsunntarçın ı yeşil çay içine atıyorum ben... kabuk olarak...2-3 kere kullanılablişyo değil mi? şimdi sizden okuduuklarım ile gece yatmadan bir ssaat önce falan süte de katıyorum.. yoğrt a karıştırmayı da önerenler var... direk tatlı krizini kesmesi için denemedim hiç...
günaydın arkadaşlarım
dün gecem kabus gibiydi benim şöyleki
sabah:1 dilim kepek ekmek,az peynir,2 zeytin 1 bardak portakal suyu 1 yumurta
ara:kahve
öğle:yok (iş yapmaktan unuttum)
sonra 2 tane farklı arkadaşta kahve içtim midem bulantı aşırı
akşam 4 dolma ve yoğurt
ara:1 dolma attım ağzıma,3 tarçınlı kurabiye,1 bardak elma suyu,1 dankek,1 dolma daha attım ağzıma
koca ağızlı şey ..... akşam 8 ile 12 arası yedim bunları tezgahın üstünde duruyorlardı ,Allah beni midesiz etsin,tamam regl den dolayı ama hiç bu kadar yapmazdım gece 4 gibi su içmeye uyandım 1 kaşık nutella yedim ...noldu bana bilmiyorum içimde başka biri var sanki ,geçicek ben dün geceyi hiç yaşamadım farz ediyorum ,ağzımın içi hala zehir gibi....geçmişi okudum ama morallerim çok kötü keyfimde o yüzden alıntı yapmadım,şimdi 5 mil yapıcam iilk defa leslie ile o araa kızım uyanır okla bırakınca ikea 'ya gidicem... akşama anca gelirim artık yarına görüşüz ( menemen-ikea arası uzak ) dönemem hemen.neyse siz bana saydırın ben gelene kadar ,gelince okurum ben....
tek kalmışım forumda meydan bana kaldııııazcık hoplıyım zıplıyım ses çıkartıyımmmm
neyse bugunkü menüm:
uyanınca : 1 yk yoğurt içine çörek otu / keten tohumu / 1 kupa ballı tarçınlı çay
kahvaltı : sucuklu yumurta 4 5 çatal / lor ve beyaz peynir / dom.sal / 1 dilim denge ekmek
ara: yapamadım dışardaydım
öğle : 1 dolu tabak yağsız patlıcan yemeği / salata / 5 6 pat.kızartması / 1 ısırık mc köfte
ara : 1 su bardağı kefir
akşam: 1 kase mercimek çorba / 3 kaşık patates yemeği / yarım domats / maydanoz / 6 acı süs iberi / 1 kase yoğurt
ara: 1 armut ve kuşburnu çay düşünüyorum
1 lt iksir
1 lt su
armut hariç kalorilerini hesapladım 1300 civarı çıktı.çok şaşırdım ben daha az bekliyodum
Canım bazı yiyeceklerin kalorileri malesef tahmin ettiğimizden daha fazla çıkıyor,çok masum görünüyorlar ama hiç öyle değiller.Ben de biraz önce ilk sınavımı verdim,eşim işten gelirken alışveriş yapmış bir sürü de dankek çikolata falan almı, ben dankeki çok severim hatta dayanamam normalde ara olarak yesem mi diye düşünürken hemen kalorisine baktım ve 426 kalori olduğunu gördüm inanamadım ve hemen kaldırdım dolaba,dönüp bakmam bir daha da
İyi akşamlar arkadaşlar.
tülincim nasılsın canım.
irongirl hoşgeldin canım.
birsürü işim var.bir selam verip çıkayım dedim.
bugünkü menümüde yazayım.
sabah:domates,peynir,zeytin,2dilim t.b.ekmek
ara:1 muz
öğle:4 ızgara köfte,biber sote,salata,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
ara:4 taze incir,az üzüm
akşam:k-flakes ve meyve
spor:yarım saat bantta yürüycem.
belki yarımsaatte bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?