80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ok canım öle yapım ben hayatımdan eti nerdeyse çıkardım ama hata yapiyorum heralde sebze ağırlıklı deniyim dedim öglenleri baklagil yesem olurmu evden getirdiğim için tavuk falan bi gün önceden kalınca kötü oluyor ya da konserve ton balık olur mu ama light olanını değil de normali yesem light çok irenç yaaa

nedenn çıkardın cnm eti hayatından?
çok büyük rol oynuyor kilo vermede proteinlerr
baklagilerede çok yüklenme derim %50 karbonhidrat içeriyor
mesela hafta 2 gün filan yiyebilirisn

öglen tavuklu salata yap getir mesela
ton balık olabilir normalii
köfte yiyebilirsin
yada peynirli omelt iki yumurta ilee

sadece sebze ile kilo vermen zorlaşır hayatım

kızlar bende izledim doktorumu 3 diyetisyen var hepsi başka şey söylüyorr aklımı karıştırdılar.genç bi diyetisyen var o diyo ekmek kesinlikle yasaklanamaz yenmesi gerekir ben günde nerdeyse 10 dilim ekmek yiyorum dior canan da ben hiç yemiyorum çok zararlı kalp,böbrek her organa zararı var diyor hepsi bence abartıyor orta yollu olmak lazım biri 10 dilim yiyoum diyor diğeri hiç bence yanlış ben 3,4 dilim yiyoum günde en doğrusu bu sanırım herşeyşin fazlasıda azıda zarar

kızlar corbadan yaptım içim. içilmiyecek bi çorba degil. ama migdemi kötü yaptı. hafif hafif bulanıyor migdem. napsamki yarıda bıraksam içim rahat etmiycek. devam etsem migdem.
dünde brokilo haslama yemiştim yanında yogurt ondan sonrada böyle oldu migdem.
üşüttümde ondanmı böyle etkilendimki. bi akıl verin napayım

yanii hiç yememek bencede çok saçma canan karatay dene hatuna sinir oldummm zaten
neymiş şeker almımıyormuş eve misafir gelincede tabak alıp komşuya giidyormuş
yani çüşş dedimm olacak iş degil
evine almıyorsa nefsine hakim degil demekkii
ekmek yemeyin ceviz yiyin diyor çok yaglıı bence odaa

10 dlm de fazlaa kilo koruyorsa normla olabilir ama 13 dilimle zayıflayanlar var
en iyisi 4-5 dlm yemekk diyet yaparken kilo düştükçe ekmegide azaltmak

ne var çorbanın içindeeee
rahatsızz etmiş seni sanırım
birde zekiye nacizane fikrimi söylemek isityourm
bünyenle çok oynuyorsun

o diyet bırakıyorsun bu detokss
bence böyle yapma sontan dururr misal benn
bak kilo verememe sebepleirmden birisde bu sürekli bişiyler yaptım
yok kh,yok detoks,ayran aşı vs vs ben ettim sen etme

Selamm KizLar Nasilsiniz ?
Gecmi$i Okudum Ama Aklimda Pek Bisey Kalmadi ..
Bu Aralar Iyice Unutkanlik Basladi Bende Dün Ne Yedigimi Sorsalar Hatirlamaz Oluyorum ..
Huzur Evindeki Tatli$ Ninelerim Bile Benden Daha Iyiler O Derece Yani :44:

Deyo$um Listemiz Yine Süper Olmu$ Ellerine Saglik .. Gec Yazdim Ama Yazdim I$te

Bide Kizlar Sizede Oluyormu Merak Ettim ,
Benim Canim Bazen Aniden Et Istiyor , Yani Okuyunca Tuhafa Kaciyor Biliyorum Ama Nasil Desem
Agzimda Damagimda Filan Et Tadi Belirleniyor Ve Etli Biseyler Istiyor Canim ..
Bu Bana Gecen Aksam Saat 21.00'de Oldu Resmen Hami$ler Gibi Et A$erdim Aama Tabiki Yemedim O Saate
Zaten Nerden Bulcaksam Evde Et'de Yoktu ..
Ertesi Günü Annem Almis Etli Biseyler Yapti Ama Yemedim Cünkü O istek Gitmi$ti ..
Ben Pek Fazla Et Tüketen Birisi Degilim Acaba Vucutta Bi Vitaminmi Eksik Onun Belirtisimi Bilmiyorum
Ondan Sizede Bi Sorayim Dedim :44:

Banu Ablacim Ikizlerinden Birisi Hastaneye Yatcakti Galiba Hatirladigim Kadariyla Alintilardan.
Gecmis Olsun Demek Istedim Umarim Ciddi Biseyi Yoktur Pa$anin ...

içinde lahana maydonoz semizotu pırasa sogan bamya vardı banucum. aslında bu detoksu kilo vermek için yapmadım. karacıgerdeki yaglanmayı gideriyormus faln faydalı oldunu söyledi ondan yapmak istedim. uzun zaman detoks yapmıyorum banu. ama haklısın liste uyguladım 1 hafta faln. ancak söyle bi durumdayım kilo veremiyorum düzenli yesemde kaçamak yapmasamda kilo veremiyorum. bu 2 aydır faln böyle yoksa simdiye yolun sonunu görmüştüm. bu yüzden arayış içindeyim canım. sevdayla bu cuma bi liste işine daha girecegiz sen böyle deyince huzursuz oldum şimdi:26:
corba işini bıraktım ekmek peynir yedim biraz hala migdem bulanıyor.:95:
uyarın için tşkr ederim canım

ohhh süpersin canım omlet menemen bunlara bayılıyorum ton balıkta oldumu tamamdır çok teşekkür canım önerin için

burcum
canımm az yeidn iin vücut ihtyaçç duymuşturr cnm

tşk ederiz ablası kayra pipiden ameliyat olcakk

kızlar dün bi sürü sınavdan sonra bugun bidaaaaa eşim aradı mc d. dan hemburger istedi.1 menü aldım ona ve oğluma..bende eve gelince köftesinden 1 ısırık yedim ve patlıcan yemeği ve salatama saldırdım. ama oğlumun patatesinden 5 6 yedimmmm. o kadarda olur dimi

slm arkadaşlar bende yeniden aranıza katılmak isdedim üç sene önce de burdaydım.ama bende bir deyişiklik yok yine 84 kiloyum yeniden diyete başlamak isdiyom bakalım.benide aranıza alırsanız sevinirim

merhaba tülin.hoşgeldin.niye bıraktın canım burayı.hadi şimdi yeniden başlayalımmm.bendede 5i biyerde başağrısı çok yaptı içemedim
şimdi zamanınm çok az. dışarı çıkcam tekrar.gelince özenle yazıcammmmm

deryaammm 4 yıl çok olmuş.onlar geliyodur gerçi.en kısa zamanda gidersin inşallah canımmmmm
canımmm bende hşaftaya deniyim diyodum ama miden kötü olmuş. dikkat et canım.
canım önemli olan şu anda sağlıklı olarak bebeğini doğurman.belki psikolojik olarak sıvın azalmıştır.şimdi kilonu takmanın zamanı değil canımmm.bebeğine ve kendine dikkat ettt.

hoşgeldin burcu. bu istek vucudun bi eksikliginden olabilir canım. genelde tatlı faln isteriz ama bianda asırı et istegi bende bundan kaynaklanıyordur. birde durumunla bagadastırmış gibi olacak ama oyle degil yanı suanki unutkanlıgın yogunluktan vs. olabilir. ama ilerde unutkanlık yasamamak için et de tüketmen lazım canım. ayrıca diyetteykende güzel bi ogun haslama ızgara fırın yagsız olduktan sonra azda olsa hayatına eti sokmaya çalış.
bende sen gibi bikaç gün önce akşam tatlı biseyler istedim oan yemedim ertesi gün kahvaltıda recel yiyeyim vucudun ihtiyacı var sanırım bukadar cok istedine göre dedim ama baktım recele hiç canım istemedi o tatlı istegim yoktu oan.

merhabalar arkadaşlar.
dünden beri geçmişi okudum anca.
cumadan sonra nette sorun çıktı.dün öğleden sonra giderildi çok şükür.
özledim sizi
cuma günü regl oldum.çok yoğun olduğum için ,birde alışveriş ve sünnet düğünü derken spor yapamadım.
pazartesi başladım spora.dünde 1 saat pedal çevirdim.
banucum,inşallah hayırlısıyla atlatırsınız ameliyatı canım.
çok zor gerçekten.çocuklarımız söz konusu olduğub-nda serin kanlı olamıyoruz gerçekten
hepinizi öpüyorum canlarım

banucum seni yakalamışken sorayım.
geçen topikte kışlık hazırlama muhabbeti dönüyodu ya,bende heveslendim,kabak ve köy biberi aldım pazardan.dipfrize koycam.
kabakları çiğdenmi koysam,yoksa azıcık soteliyip koysem acep.

yeni uyandım gelemedim kendime.dün ki menümü yazamamaşıtım.

sabah: simit,peynir (bugün yemedim ama)

öğle: salata ve balık

ara: 1 elma

akşam: yok.yani çok iişim vardı mutfakta buzluğa bir şeyler attım.işim bitince de uykum vardı zaten hastaydım yattım yemeden...

1 lt iksir
1 form çayı

spor yok..

eddoros
kabagı direk rendeleyim koyabilirisn cnm
ben öle koyuyorumm

Slm kızlar nasılsınız

Bugün öğle yemeğinde ton balıklı salata yemeği düşünüyordum fakat doktor kontrolüne gittim,işim uzun sürdü ve öğle yemeği zamanını kaçırdım,biraz önce gelebildim eve.Öğle yemeği yerine ara öğün yaptım biraz önce.Akşama z.yağlı barbunya yapacağım 3-4 kaşık ondan yesem yanında da ton balığı yesem çok mu olur acaba.Kalori sayımı yapıyorum 1000 kalorinin altına düşmek istemiyorum,bu saate kadar yediklerimde sadece 560 kalori:26:birde size danışayım dedim,fazla protein yüklemesi yapmış olurmuyum diye.

arkadaşım en az 1200-1300 kalori almalısın sen
şimdi 1000 kalori alırsan şimdi
daha sonra 500 kalorimi alıcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…