80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım öylede ne biliyim ne yedimki ben kaçamak bilem yok. hazır kek cips falan felaket canım dediğin gibi 300 ün altında bişey yok.çükolatalar bile 200 den başlıyo. yeme canım yeme.tebriklerr

Size katılmasam belki yerdim canım ama şimdi yersem nasıl yazacağım diye düşünüp vazgeçiyorm

selam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmi tuttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm

Çok geçmiş olsun canım.Bilirim o illeti ben de 12 yaşımdan kendisiyle birlikte yaşıyorum çünkü.Kriz gelmesin diye dua ediyorum sürekli.Çünkü açlık,yorgunluk,stres,kapalı ortam herşey tetikliyor.Bu kadar kiloyu veren 60 larıda en kısa zamanda görür.Migrenin azizliğine uğramışsın bugün.

ben de katılmak istiyorum.. ama daha önce denedim yapamadım olmadı ...ne yapmam lazım nerden başlayayım ne yiyip ne içeyim nasıl spor yapayım lütfen yardım edin ((

sabah
ballı adacayı (hasta oldugum ıcın)
peynır
domates salatalık bıber
3 zeytın
1 dılım ekmek

araogun
kflakes cıkolata

ogle
tarhana cobası
yogurt
4 kasık bulgur pılavı

aksam
4kasık bulgur pılavı azıcık mayonez le :18::18:

araogun
gece ıs basvurusu yapıcam oyuzden 1 bardak 1 kasık sekerlı nescafe ıcıcem
kflakes cıkolata yıyecem

spor:bıraz yuruyus.

çikolatalı kfals çok leziz:))

dünkü menüm:

sabah:
1 ç.ekmegi
domates
peynir
3 biber

ara:
1 dilim kavun
1 çay bardagı süt

öglen:
10 lahana sarma
1 kase yogurt

ara:
3 susamlı bisküvi

akşam:
brokoli haslama
yogurt

1 form çay bol su

bugünkü menüm:

sabah:
1 elma
1 kase corba

öglen:
peynirli tost
çay

ara:
1 kase üzüm

ara:
1 dilim karpuz

akşam:
yumurtalı ç. ekmegi 1 t.kaşıgı yagda 2 tane
domates
3 biber
peynir

(bu akşam menüsü regl agrımın sonucudur )

formçay bol su

benim menu...

sabah:5 gibi bir puaça ve nescafe
saat10da bir tane activia kahvaltılık
sonra 5-6 saat kadar uyku
uyanınca elma
aksam 6 da bir kase yayla çorbası ve salata çok az bir parça ekmek ile
aksam9:mantar
mantarları fırına koydum ve üzerlerine kaşar rendeledim... yaptığım yemeklerin görünümleri komik oluyo ama en azından temiz ve sağlıklı olduklarını biliyorum...tadları da fena değil.. diyorum ya bu gidişle ben yemek yapmayı çğrenicem:))
2 lt su
muhtemelen yatana kadar atıştırmalıklarım olur yazarım gene..

canım geçmiş olsun. sende maşallah çok güzel kilo vermişsin dediğin gibi en geç 1 ayda halledersin gelsin takı setiiii.kurabiye çok olmuş ama olsun bugun kaçamak günün olsunnnn
ben de katılmak istiyorum.. ama daha önce denedim yapamadım olmadı ...ne yapmam lazım nerden başlayayım ne yiyip ne içeyim nasıl spor yapayım lütfen yardım edin ((

katıl tabi canım hoşgeldin ben tülin. menülerini günlük paylaşırsan hatalarını görürüz birlikte düzeltiriz. bol su ve yeşil çayla başla canım. ara öğününü unutma.tarçını eksik etme.kolay gelsin

çok teşekkür ederim canım...evet aynen öyle oldu...hala atak devam ediyor..ilaç aldım hemen yatıcam...inşallah sabah ataqı atlatmış olarak uyanırım...şuan beynimi çok fena kemiriyor...
fındık migerinin teteikleyeblir...
canım dünden beri ataklar devam ediyor...fındıqı daha yeni yedim..birebir etkilermi bilgim yok..

çok saqol tatlım...kurabiyelerin dışında diqerleride olmadı...bugün öqlen mercimek çorbası içtim..akşamda special k yiyip günü bitirecektim..ama ataklar fırsat vermedi..ekmek simit gibi katı bişeyler yiyip midemi tıka basa doldurunca miqrenim hafifliyor...bukadar aqır tuttuqunda bunları yemeqe mecbur kalıyorum..qözüm hiçbişeyi görmüyor...önce saqlık napalım...

namazımı erkenden kıldım bu akşam..hemen gidip yatıcam kızlar...sizlere güzel muhabbetler ve iyigeceler diliyorum..iyi bakın kendinize

tekrar geçmiş olsun... kuruyemiş susam ve çikolata falan tetikleyebliyor o yüzden dedim..direk ondan olmamaıştır tabi..çogumuzda var demek pis bişi ya bende bir gece çok kötü oldum Aallh tan atak aralarım uzun benim...

ovulasyon zamanıda mı oluyo ana çok şaşırdım bak şimdi demek regl olmasam bile arasıra ondan cozutuyorum iremcim

derya derya derya ne desen haklısın bak bu gece akıllı akıllı oturuyom valla tövbe bi daha zaten tülin hakketmiş sağolsun
kız banu yarıldım gülmekten ,valla deli bu dr.lar insanı çileden çıkarır adamda süper oturtmuş lafı
banu bana elay demekten vazgeç yaw , valla paket paket var ama içemiyom anacım off valla hata üstünee hata
şimdi zamanınm çok az. dışarı çıkcam tekrar.gelince özenle yazıcammmmm
hatuna bak fırçayı çekerken bile özenle çekiyo
herkese gülüm balım bana çanta bu ne be ,aaa ben günah keçisimiyim topiğin en fırça yiyeni benim valla ...tamam suçluyum ,kabul ediyorum ama küçücük bir çocuğun üstüne bu ka gelinmez ki

geçmiş olsun canım ,Anlaşmanın kurallarına bayıldım derhal bende uyguluyorum

katıl tabi canım hoşgeldin ben tülin. menülerini günlük paylaşırsan hatalarını görürüz birlikte düzeltiriz. bol su ve yeşil çayla başla canım. ara öğününü unutma.tarçını eksik etme.kolay gelsin[/QUOTE]

teşekkür ederim diyetimi nasıl yapmalıyım peki?

teşekkür ederim cvp için peki nasıl bir diyetle başlamalıyım

kızlar geçmiş olsun demişsiniz sağolun.malum boğazlarım şiş.o kadar şişki çok acıyor.özellikle akşamları..saat 11 olmuş ben hala ders materyali hazırlıyorum.size bi bakayım dedim.filiz,tülin,irongirl,banu sağolun dilekleriniz için..

menümü yazıp çıkıyorum

sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,maydonoz

ara: 5 tane kuru üzüm

öğle: balık ve salata

akşam: pırasa ve salata,yoğurt

ara: 1 şeftali,yarım elma

1.5 lt su

spor yok(çok hastayım halim yok)

namazımı erkenden kıldım bu akşam..hemen gidip yatıcam kızlar...sizlere güzel muhabbetler ve iyigeceler diliyorum..iyi bakın kendinize

Nasıl oldun cnm?İnş iyi olmussundur

kızlar geçmiş olsun demişsiniz sağolun.malum boğazlarım şiş.o kadar şişki çok acıyor.özellikle akşamları..)

gecmıs olsun cnm.salgın mı var ne yaa.bende de aynı durum vardı yenı yenı topluyorm.kıme sorsam herkesde bogaz agrısı var :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…