80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar
ay bu muhteşem yüzyıldaki gibi kıyafetler giysek popo saklama derdimiz olmazdı:) ama göğüsler foraa o zamandamı böyleydi yani sarayda millet göğüs firikiğimi veriyordu ondan 30 çocukları oluyormuş demekki:))ay kendim söyledim kendim güldüm

kızlar sabah 2 mile akşam 5 mile leslie yaptım . walkwalkwalk everybody
menüm:
sabah: h.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
öğlen: 2 lahana dolma (okula gitmeden yedim)
akşam: 4 yk yoğurt, 4 dolma.

karbonhidrat yedikçe yedirirmiş zaten off dolmaya dayanamıyorum birdaha yapmıycam.
en güzeli protein çokda tok tutuyor.
önceki sayfaları şimdi okıycam bakalım sabahtan bu yana neler olmuşş son havadisler ne?? görüşürüz

nilgün çok çok geçmiş olsun inş hemen gecer. dikkat et kendine

2 mil leslie yaptım
yorgunum argınım saat geç demedim yaptım... kendimi tebrik etsem de 3-4-5 mil yapanlara çok imreniyorum...ama çalıtıkça fak ediyorum ki kaslarım çok güçsüz... zamanla toparlar mı acaba...zaten vucudumdaki en çok yağ kollarımda yüzde olarak inanabiliyor musunuz...oran olarak göbeğimden bile fazla bacaklarımda ayrıca aşırı güçsüz..

Çok geçmiş olsun canım

selam güzeller çok geç oldu ama anca vakit buldum bugün birsürü ütü yaptım yoruldum 40 dk yürüdüm doş aldım oğlumu yedirdim yatırdım siz gldim hemen menümü paylaşayım geçmişe gözatıcam inş

sabah aç karnına bir kupa taçınlı form çayı
kahvaltı=iki dilim ekmekl kaşarlı sandaviç salatalık
ara=bir kase yoğurt içine 4 tane eti form bisküvi
öğlen=taze fasulye 3 kaşık yoğurt bidilim ekmek
akşam=iki hasanpaşa köfte 2 çorba kaşığı patates püresi

40 dk yüüyüş

ara=bir bardak süt

Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
2 çk çörekotu-keten tohumu
3 acı süs biberi
dereotu,maydanoz,semizotu
şekersiz çaylar
Öğle:
3 yk zeytinyağlı barbunya
Yarım dilim ekmek
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
4-5 acı süs biberi

2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüme

canım benim sanada gülüm canım bidenem diyorum ya. ama bu menü tam kızılmalık..bi gecede 6 dolma yenirmi.. hem bak küçüğümde demişsin küçükken söliyim kızıyımda büyüyünce yapma.çünkü seni seviyoreeee
bide bugunkü menünü heyecanla bekliyorummmm
teşekkür ederim cvp için peki nasıl bir diyetle başlamalıyım
canım şimdi yaşını,kilonu hiç bilmiyorum.daha önce diyet yaptınmı falan.benden daha deneyimli arkadaşlarımda sana fikirler verir elbette. yeni başlıyorsan sabah 2 dilim ,diğer öğünlerde 1 dilim ekmekle başla. sabah normal kahvaltını yap. arada meyve , yada süt iç.öğle yemeğinde protain akşam yemeğinde sebze olsun genelde. mesela öğlen kendi yağında pişmiş tavuk yanına bol salata ,belki 1 kasede çorba iç. arada 2 galeta yada kuru meyveler ye. akşamda sebze yemeği salata yoğurt tüket. arada tekrar meyve yada sütle günü bitir. yeşil çayına limon sık iç. bizim iksirimiz var kızlarla. 1,5 lt kaynamış suya 3 poşet yeşil çay atıyoruz. 4 5 dk demleyip çıkarıyoruz.1limon sıkıp kabuklarınıda içine atıp içiyoruz. ben ayrıca kabuk tarçın ve karanfilde atıyorum. yeşil çayla birlikte çıkarıyorum. tarçını eksik etme. uyanınca kabuk tarçını 1 kupa kadar suya kaynat süz ve 1 çay k. bal ekle ve iç canım.toz tarçını sütüne , yogurduna ekle canım.tatlı isteğini kesecektir.yürüyüşünü sporunu ihmal etme.şimdilik akslıma gelenler bunlar. biz hergün menülerimizi paylaşıyoruz ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. sende menünü paylaşırsan 2 hafta sonunda listemize girersin canım.menülerin bizler gibi kaçamaklıda olsa yaz canım.
canım çok çok geçmiş olsun.dinlen canım bolca spor daha kötü eder bu dönemde.menünde harika olmuş bu hasta haline rağmen ...
ah canım bendede aksine popo yok bende iğrenç dururdu o kıyafetler :))))sabah ekmek yok ama dolma var. oda lahana 2 tane çok az geldi bana.arada yapamamışsın ondan acıktın çok. gerçi biz hep açızya :)) maşallah sporun harikaaaaa

Son düzenleme:
canım maşallah senin menülerine bayılıyorum herkes gibi. şekerim menü yazışın bile özen dolu , tane tane...semizotunu hergün yiyosun varmı özel bi nedeni faydası?

Nilgün,geçmiş olsun.
Bir de cumartesinden beri söyleyeceğim, hep unutuyorum.Islak kek tam anlamıyla mükemmeldi,tarif için teşekkürler.Ayrıca dediğiniz gibi yaptım yani küpler halinde kestim ve her tarafını bol hindistan ceviz kapladım.Görünüş çok şık oldu,tadına zaten diyecek yok.Çok teşekkür ediyorum.İlk yaptığım gün,(kendime yeme tatili vermiştim)sadece 1 tane yiyeyim diyordum ama (ki ben 1-2 gün beklemiş keki severim)dayanamadım, o gün, gün boyunca 3 tane yedim.Daha sonraki günler yiyemedim,artık bir daha ki tatile...

nilgüncüm öğretmen hastalığı cnm faranjitmi oldun??
akşamları benimde ağrıyor boğazım diğer sabah boru gibi bir sesle uyanıyorum geçmiş olsun cnm.

benimde her akşam bu saatlerde bir başağrım oluyor. günü çorba ve yoğurtla kapadığım zamanlarda açlıktan ağrıyor diyordum ama bu akşamda dana gibi götürdüm 4 dolmayı şimdi niye ağrıyor yani.

migreni olan arkadaşada geçmiş olsun kardeşim geçen hafta 3 günlük atak yaşadı. emzirdiği için mi..set haricinde ilaç alamıyordu. artık ağrıdan bayılıyordu ağlıyordu sinirleri bozuldu. resmen hayattan koparan bir ağrı allah şifa versin.

bu akşam sevdamı yok nerdekiiiiiii

kızlar yarın tatilim istanbulu kurtaranlardan Allah razı olsun:))

yanlış anlamadıysam lesli sıkılaşmak haftada 3 için kilo vermek için haftada 5 dedi--2 mil için-- you tube den 3 ve 5 milin kısa kliplerini izledim de süperler ya... yapıcam yapıcam onları da yapıcam:46.

Son düzenleme:
canım maşallah senin menülerine bayılıyorum herkes gibi. şekerim menü yazışın bile özen dolu , tane tane...semizotunu hergün yiyosun varmı özel bi nedeni faydası?

Teşekkür ediyorum.Şimdi menülere daha da dikkat etmeye çalışıyorum,ne olur ne olmaz,ucunda çanta yemek var
Menü yazış şeklim alışkanlık oldu herhalde...
Semizotunu ve diğer otları da çok seviyorum ama maydanoz da metebolizmayı çalıştırıyormuşYalnız ben diyet yapmadan önce de acı süs biberini,otları ve çörekotunu sevdiğim için önceden de hep yerdim.İnşallah bu arada faydaları da oluyordur...

canım haklısın çanta affetmiyor. bende tüm otları-özellikle taze nane- çok sever ve tüketirim.baharatlarıda öyle.semizotunuda menünde dikkat edince araştırdım . ilgimi çeken birsürü faydasının olması yanında sebzeler içerisinde en yüksek Omega-3 e sahip olması. pek bulamıyorum ama yinede bakıcam yarın almak için..eminim çok faydası olacaktır sanada

Nasıl oldun cnm?İnş iyi olmussundur

gecmıs olsun cnm.salgın mı var ne yaa.bende de aynı durum vardı yenı yenı topluyorm.kıme sorsam herkesde bogaz agrısı var :S

sağol füsun.öğrenciler hep hasta.ben de rapor alıp dinlensem geçecek ama dersten geri kalsınlar istemiyorum.inşallah geçer.

sporun harika olmuş canım.kıskandım valla seni.leslie çok keyifli bir spor.her yerin çalışlıyor valla.dizideki kıyafetlere bayılıyorum ama zayıflar da daha güzel duruyor dikkat edersen.ben de sadece popo yokki.daye hatun da giyiyor aynı şeyler..bilmem anlatabildim mi

nilgün çok çok geçmiş olsun inş hemen gecer. dikkat et kendine

sağol zekiyeciğm.

süpersin nazar değmesin.leslie ile kollarda gidiyor merak etme.

Çok geçmiş olsun canım

sağol tatlım.

çok güzel...

çok güzel nazar değmesin.

canım çok çok geçmiş olsun.dinlen canım bolca spor daha kötü eder bu dönemde.menünde harika olmuş bu hasta haline rağmen ...

sağol tatlım.bugünlerde eşim de yok diye salata ağırlıklı yiyorum..

oh oh ne güzel.ben de velimi her gördüğümde teşekkür ediyorum kek için.ellerine sağlık.

evet sanırım faranjit.aslında alıştım ama sütündürüyor böyle.hep ayaktayım ya geçmiyor.eşim olsa kızları ona bırakıp hep yatarım ama yok ya herşeyleri bende..
oh tatilmişsin ne güzel.benim bugün bi de veli toplantım var.sesimi yine yoracağım ya..

yanlış anlamadıysam lesli sıkılaşmak haftada 3 için kilo vermek için haftada 5 dedi--2 mil için-- you tube den 3 ve 5 milin kısa kliplerini izledim de süperler ya... yapıcam yapıcam onları da yapıcam:46.

canım diğer millerde var ben de ama en etkili 5 mil diye düşünüyorum.sen yap da hangisi olursa olsun.

günaydın canlarım.yine kalktım 5.30 da.bitki çayı içipsizi okuyayım dedi.öğleden sonra veli toplantım var sonrada bi arkadaşa gideceğiz hayırlı olsuna gideceğiz kızı üniversiteyi kazandı diye.akşam 6 dan sonra gelirim.

sizi çok seviyorum ve öpüyorum..

günaydın kızlar...nilgün benden erkenci çıktı... uyandım suyumu ve incirimiyedidm...işe gideceğim biraz sonra ve bugün gene 24 saatim...büyük ihtimal ile yazamayacağım size... bugün kardeşim geliyo çok mutluyum bugün geçen günki gibi gece 12 de kuru pastaya falan yenilmemeliyim... arada agzıam sağlıklı birşeyler atsam ama olmuyor ki yoğunluktan... bakalım... herkese mutlu sağlıklı enerjiik günler...

çok teşekkürler tatlım..uzun zamandır bendede olmuyordu..reql öncesi hafiften hissettirdi kendini..reql bitiminde beni etkisi altına aldı..biberiye çayı birebir çok iyi geliyor...günde 5 fincan içilirse 24 günde sıfırlanıyormuş...bitürlü 5 fincan içemedim daha...

teşekkür ederim cnm..ben istemedim kendi vaadetti....

Nasıl oldun cnm?İnş iyi olmussundur

gecmıs olsun cnm.salgın mı var ne yaa.bende de aynı durum vardı yenı yenı topluyorm.kıme sorsam herkesde bogaz agrısı var :S
çok saqol cnm sabah daha iyiydim şuan atak başladı hemen ilacımı içeyim birde biberiye çayı yapıcam...bu üçüncü günüm...

canım çok teşekkür ederim Rabbim kardeşinede şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…