ovulasyon zamanıda mı oluyo ana çok şaşırdım bak şimdi demek regl olmasam bile arasıra ondan cozutuyorum iremcim
[/B]
oluyomuş canım ya ben her döngünün ortası kaşık kaşık bile değil kavanoz ile nutella yemek istiyorum 1-3 -5 dikkat ettim hep ovulasyon zamanı... merak ettim araştırdım sonra olabliyomuş.. kadın olmak zor zanaat::)
kızlar geçmiş olsun demişsiniz sağolun.malum boğazlarım şiş.o kadar şişki çok acıyor.özellikle akşamları..saat 11 olmuş ben hala ders materyali hazırlıyorum.size bi bakayım dedim.filiz,tülin,irongirl,banu sağolun dilekleriniz için..
menümü yazıp çıkıyorum
sabah: 1 dilim tb ekmeği,peynir,maydonoz
ara: 5 tane kuru üzüm
öğle: balık ve salata
akşam: pırasa ve salata,yoğurt
ara: 1 şeftali,yarım elma
1.5 lt su
spor yok(çok hastayım halim yok)
kızlar geçmiş olsun demişsiniz sağolun.malum boğazlarım şiş.o kadar şişki çok acıyor.özellikle akşamları..saat 11 olmuş ben hala ders materyali hazırlıyorum.size bi bakayım dedim.filiz,tülin,irongirl,banu sağolun dilekleriniz için..
menümü yazıp çıkıyorum
1.5 lt su
canım benim sanada gülüm canım bidenem diyorum ya. ama bu menü tam kızılmalık..bi gecede 6 dolma yenirmi.. hem bak küçüğümde demişsin küçükken söliyim kızıyımda büyüyünce yapma.çünkü seni seviyoreeeehatuna bak fırçayı çekerken bile özenle çekiyo
herkese gülüm balım bana çanta bu ne be ,aaa ben günah keçisimiyim topiğin en fırça yiyeni benim valla ...tamam suçluyum ,kabul ediyorum ama küçücük bir çocuğun üstüne bu ka gelinmez ki
canım şimdi yaşını,kilonu hiç bilmiyorum.daha önce diyet yaptınmı falan.benden daha deneyimli arkadaşlarımda sana fikirler verir elbette. yeni başlıyorsan sabah 2 dilim ,diğer öğünlerde 1 dilim ekmekle başla. sabah normal kahvaltını yap. arada meyve , yada süt iç.öğle yemeğinde protain akşam yemeğinde sebze olsun genelde. mesela öğlen kendi yağında pişmiş tavuk yanına bol salata ,belki 1 kasede çorba iç. arada 2 galeta yada kuru meyveler ye. akşamda sebze yemeği salata yoğurt tüket. arada tekrar meyve yada sütle günü bitir. yeşil çayına limon sık iç. bizim iksirimiz var kızlarla. 1,5 lt kaynamış suya 3 poşet yeşil çay atıyoruz. 4 5 dk demleyip çıkarıyoruz.1limon sıkıp kabuklarınıda içine atıp içiyoruz. ben ayrıca kabuk tarçın ve karanfilde atıyorum. yeşil çayla birlikte çıkarıyorum. tarçını eksik etme. uyanınca kabuk tarçını 1 kupa kadar suya kaynat süz ve 1 çay k. bal ekle ve iç canım.toz tarçını sütüne , yogurduna ekle canım.tatlı isteğini kesecektir.yürüyüşünü sporunu ihmal etme.şimdilik akslıma gelenler bunlar. biz hergün menülerimizi paylaşıyoruz ve cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz. sende menünü paylaşırsan 2 hafta sonunda listemize girersin canım.menülerin bizler gibi kaçamaklıda olsa yaz canım.teşekkür ederim cvp için peki nasıl bir diyetle başlamalıyım
canım çok çok geçmiş olsun.dinlen canım bolca spor daha kötü eder bu dönemde.menünde harika olmuş bu hasta haline rağmen ...kızlar geçmiş olsun demişsiniz sağolun.malum boğazlarım şiş.o kadar şişki çok acıyor.özellikle akşamları..saat 11 olmuş ben hala ders materyali hazırlıyorum.size bi bakayım dedim.filiz,tülin,irongirl,banu sağolun dilekleriniz için..
menümü yazıp çıkıyorum
1.5 lt su
ah canım bendede aksine popo yok bende iğrenç dururdu o kıyafetler :))))sabah ekmek yok ama dolma var. oda lahana 2 tane çok az geldi bana.arada yapamamışsın ondan acıktın çok. gerçi biz hep açızya :)) maşallah sporun harikaaaaaselam kızlar
ay bu muhteşem yüzyıldaki gibi kıyafetler giysek popo saklama derdimiz olmazdı:) ama göğüsler foraa o zamandamı böyleydi yani sarayda millet göğüs firikiğimi veriyordu ondan 30 çocukları oluyormuş demekki:))ay kendim söyledim kendim güldüm
kızlar sabah 2 mile akşam 5 mile leslie yaptım . walkwalkwalk everybody
menüm:
sabah: h.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
öğlen: 2 lahana dolma (okula gitmeden yedim)
akşam: 4 yk yoğurt, 4 dolma.
karbonhidrat yedikçe yedirirmiş zaten off dolmaya dayanamıyorum birdaha yapmıycam.
en güzeli protein çokda tok tutuyor.
önceki sayfaları şimdi okıycam bakalım sabahtan bu yana neler olmuşş son havadisler ne?? görüşürüz
canım maşallah senin menülerine bayılıyorum herkes gibi. şekerim menü yazışın bile özen dolu , tane tane...semizotunu hergün yiyosun varmı özel bi nedeni faydası?Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
2 çk çörekotu-keten tohumu
3 acı süs biberi
dereotu,maydanoz,semizotu
şekersiz çaylar
Öğle:
3 yk zeytinyağlı barbunya
Yarım dilim ekmek
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
4-5 acı süs biberi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüme
canım maşallah senin menülerine bayılıyorum herkes gibi. şekerim menü yazışın bile özen dolu , tane tane...semizotunu hergün yiyosun varmı özel bi nedeni faydası?
Teşekkür ediyorum.Şimdi menülere daha da dikkat etmeye çalışıyorum,ne olur ne olmaz,ucunda çanta yemek var
Menü yazış şeklim alışkanlık oldu herhalde...
Semizotunu ve diğer otları da çok seviyorum ama maydanoz da metebolizmayı çalıştırıyormuşYalnız ben diyet yapmadan önce de acı süs biberini,otları ve çörekotunu sevdiğim için önceden de hep yerdim.İnşallah bu arada faydaları da oluyordur...
Nasıl oldun cnm?İnş iyi olmussundur
gecmıs olsun cnm.salgın mı var ne yaa.bende de aynı durum vardı yenı yenı topluyorm.kıme sorsam herkesde bogaz agrısı var :S
selam kızlar
ay bu muhteşem yüzyıldaki gibi kıyafetler giysek popo saklama derdimiz olmazdı:) ama göğüsler foraa o zamandamı böyleydi yani sarayda millet göğüs firikiğimi veriyordu ondan 30 çocukları oluyormuş demekki:))ay kendim söyledim kendim güldüm
kızlar sabah 2 mile akşam 5 mile leslie yaptım . walkwalkwalk everybody
menüm:
sabah: h.yumurta,peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
öğlen: 2 lahana dolma (okula gitmeden yedim)
akşam: 4 yk yoğurt, 4 dolma.
karbonhidrat yedikçe yedirirmiş zaten off dolmaya dayanamıyorum birdaha yapmıycam.
en güzeli protein çokda tok tutuyor.
önceki sayfaları şimdi okıycam bakalım sabahtan bu yana neler olmuşş son havadisler ne?? görüşürüz
nilgün çok çok geçmiş olsun inş hemen gecer. dikkat et kendine
2 mil leslie yaptım
yorgunum argınım saat geç demedim yaptım... kendimi tebrik etsem de 3-4-5 mil yapanlara çok imreniyorum...ama çalıtıkça fak ediyorum ki kaslarım çok güçsüz... zamanla toparlar mı acaba...zaten vucudumdaki en çok yağ kollarımda yüzde olarak inanabiliyor musunuz...oran olarak göbeğimden bile fazla bacaklarımda ayrıca aşırı güçsüz..
Çok geçmiş olsun canım
selam güzeller çok geç oldu ama anca vakit buldum bugün birsürü ütü yaptım yoruldum 40 dk yürüdüm doş aldım oğlumu yedirdim yatırdım siz gldim hemen menümü paylaşayım geçmişe gözatıcam inş
sabah aç karnına bir kupa taçınlı form çayı
kahvaltı=iki dilim ekmekl kaşarlı sandaviç salatalık
ara=bir kase yoğurt içine 4 tane eti form bisküvi
öğlen=taze fasulye 3 kaşık yoğurt bidilim ekmek
akşam=iki hasanpaşa köfte 2 çorba kaşığı patates püresi
40 dk yüüyüş
ara=bir bardak süt
Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
2 çk çörekotu-keten tohumu
3 acı süs biberi
dereotu,maydanoz,semizotu
şekersiz çaylar
Öğle:
3 yk zeytinyağlı barbunya
Yarım dilim ekmek
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
4-5 acı süs biberi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı ğmesin.
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüme
canım çok çok geçmiş olsun.dinlen canım bolca spor daha kötü eder bu dönemde.menünde harika olmuş bu hasta haline rağmen ...
Nilgün,geçmiş olsun.
Bir de cumartesinden beri söyleyeceğim, hep unutuyorum.Islak kek tam anlamıyla mükemmeldi,tarif için teşekkürler.Ayrıca dediğiniz gibi yaptım yani kekleri küpler halinde kestim ve her tarafını bol hindistan ceviz kapladım.Görünüş çok şık oldu,tadına zaten diyecek yok.Çok teşekkür ediyorum.İlk yaptığım gün,(kendime yeme tatili vermiştim)sadece 1 tane yiyeyim diyordum ama (ki ben 1-2 gün beklemiş keki severim)dayanamadım, o gün, gün boyunca 3 tane yedim.Daha sonraki günler yiyemedim,artık bir daha ki tatile...
nilgüncüm öğretmen hastalığı cnm faranjitmi oldun??
akşamları benimde ağrıyor boğazım diğer sabah boru gibi bir sesle uyanıyorum geçmiş olsun cnm.
benimde her akşam bu saatlerde bir başağrım oluyor. günü çorba ve yoğurtla kapadığım zamanlarda açlıktan ağrıyor diyordum ama bu akşamda dana gibi götürdüm 4 dolmayı şimdi niye ağrıyor yani.
migreni olan arkadaşada geçmiş olsun kardeşim geçen hafta 3 günlük atak yaşadı. emzirdiği için mi..set haricinde ilaç alamıyordu. artık ağrıdan bayılıyordu ağlıyordu sinirleri bozuldu. resmen hayattan koparan bir ağrı allah şifa versin.
bu akşam sevdamı yok nerdekiiiiiii
kızlar yarın tatilim istanbulu kurtaranlardan Allah razı olsun:))
yanlış anlamadıysam lesli sıkılaşmak haftada 3 için kilo vermek için haftada 5 dedi--2 mil için-- you tube den 3 ve 5 milin kısa kliplerini izledim de süperler ya... yapıcam yapıcam onları da yapıcam:46.
çok teşekkürler tatlım..uzun zamandır bendede olmuyordu..reql öncesi hafiften hissettirdi kendini..reql bitiminde beni etkisi altına aldı..biberiye çayı birebir çok iyi geliyor...günde 5 fincan içilirse 24 günde sıfırlanıyormuş...bitürlü 5 fincan içemedim daha...tekrar geçmiş olsun... kuruyemiş susam ve çikolata falan tetikleyebliyor o yüzden dedim..direk ondan olmamaıştır tabi..çogumuzda var demek pis bişi ya bende bir gece çok kötü oldum Aallh tan atak aralarım uzun benim...
teşekkür ederim cnm..ben istemedim kendi vaadetti....ovulasyon zamanıda mı oluyo ana çok şaşırdım bak şimdi demek regl olmasam bile arasıra ondan cozutuyorum iremcim
derya derya derya ne desen haklısın bak bu gece akıllı akıllı oturuyom valla tövbe bi daha zaten tülin hakketmiş sağolsun
kız banu yarıldım gülmekten ,valla deli bu dr.lar insanı çileden çıkarır adamda süper oturtmuş lafı
banu bana elay demekten vazgeç yaw , valla paket paket var ama içemiyom anacım off valla hata üstünee hata
hatuna bak fırçayı çekerken bile özenle çekiyo
herkese gülüm balım bana çanta bu ne be ,aaa ben günah keçisimiyim topiğin en fırça yiyeni benim valla ...tamam suçluyum ,kabul ediyorum ama küçücük bir çocuğun üstüne bu ka gelinmez ki
geçmiş olsun canım ,Anlaşmanın kurallarına bayıldım derhal bende uyguluyorum
çok saqol cnm sabah daha iyiydim şuan atak başladı hemen ilacımı içeyim birde biberiye çayı yapıcam...bu üçüncü günüm...Nasıl oldun cnm?İnş iyi olmussundur
gecmıs olsun cnm.salgın mı var ne yaa.bende de aynı durum vardı yenı yenı topluyorm.kıme sorsam herkesde bogaz agrısı var :S
nilgüncüm öğretmen hastalığı cnm faranjitmi oldun??
akşamları benimde ağrıyor boğazım diğer sabah boru gibi bir sesle uyanıyorum geçmiş olsun cnm.
benimde her akşam bu saatlerde bir başağrım oluyor. günü çorba ve yoğurtla kapadığım zamanlarda açlıktan ağrıyor diyordum ama bu akşamda dana gibi götürdüm 4 dolmayı şimdi niye ağrıyor yani.
migreni olan arkadaşada geçmiş olsun kardeşim geçen hafta 3 günlük atak yaşadı. emzirdiği için mi..set haricinde ilaç alamıyordu. artık ağrıdan bayılıyordu ağlıyordu sinirleri bozuldu. resmen hayattan koparan bir ağrı allah şifa versin.
bu akşam sevdamı yok nerdekiiiiiii
kızlar yarın tatilim istanbulu kurtaranlardan Allah razı olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?