80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlarr
bu miqren bana bugünde rahat vermicek anlaşıldı...dün okadar yedim geçsin diye bugün 2 kiloya yakın artıdayım...bişeyler yapmalıyım...gidip spor salonunamı yazılsam napsam...yürüyüşlerime başlamam lazım..vücutta oluşan ödemleri hala atamadım...hafta içi 5 gün sabahtan muhasebe kursum var yarın başlıyoruz...öqleden sonra spora zaman ayırmalıyım...eski düzenimi qeri istiyorum :84:

ne kadar güzel bir menü işte nasıl sağlıklı kilo verilire güzel bir örnek

bu da benim ki

iyi kötü yanyana olsun bari dedim

Çarşamba
sabah 1 ufak minicik kepekli sandviç ve yanında közlenmiş biber
ara 1 yağlı pastane poğçası (çok aç ve bilinçsiz bir kriz anıma denk geldi hiç anlamadan götürmüşüm)
aslında hic almazdım ama arkadasımmm kendi elleriyle size poaça getirdim dedi, su arkadaslarımı degistirmeliyim sanırım :)
öğlen zeytinyağlı patlıcan yemeği, beyaz peynir ve 1,5 dilim kızarmıs kuru ekmek
ara 1 bol sütlü şekersiz nescafe
aksam 4 kaşık bulgur pilavı yanında 3 kaşık taze fasulye yemeği ve bol salata

GÜNAYDINNNNNN ne dedi tartım ne dediiiiii 73.9 dediiiii anaaamm 73 ucundan gösterdi kendiniiiii geliyorum 70 bekle beniiiiiiii bugun iksir yerine maydanoz saplarımı kaynatıyorum 2lt suyla onu içicem atmaya lıyamadımmm

sağol tatlım.bugünlerde eşim de yok diye salata ağırlıklı yiyorum..

sizi çok seviyorum ve öpüyorum..
canımmmmm bende seni çooook seviyorummm.. ıhlamur iç canım içine karabiber lim8on bal ekle olurmu.sesinede sanada iyi gelir. geçmiş olsunnnnn
canım gözünaydınnn.hoşgoeliyo karfeşinn. sen kuru pasta yerine kuru kayısı , galeta , leblebi al onları ye canım acıktıkça.kolay gelsiinn
canım migren ne kötü yaa. 2 kg zulmetti sana.ama sen sağlılı ol verirsin nasılsa.çok geçmiş olsun canımmm

canım aradaki poğaça dışında kötü bişey yememişsin.ama onuda şöyle 1 2 lokmayla sınırlasaydın iyi olurdu tabi. çanta gelecek dikkat ettt

günaydın kızlar

4 ekim menüm

sabah-->meyvalı yoğurt-diyet bisküvi 3 adet
ara-->elma
öğle-->müsli
ara-->kuru incir
akşam-->kabak beğendi+2 kaşık domats sos+2 dilim tb ekmeği
ara-->üzüm

5 ekim menüm

sabah-->beyaz penir+ az kaşarlı tost+1 tk çilek reçeli
ara-->kuru kayısı
öğle-->su böreği 2 dilim
ara-->musli
akşam-->somon+5 dilim patates+domates-salatalık söğüş çoz az +4/1 bazlama

2 lt su+2nescafe+2 yeşilçay

günaydın canlarım;

Elayım bugün çok hasta gece 5 den beri ayaktayız ateş ateş 39,5 lara çıktı bi ara ,şimdi iyi içerde yatıyor ,bende size dün neler yedim,neler yaptım anlatıyım yanına gidicem ....

nilgün canım geçmiş olsun,boğaz ağrısında konuşmasan iyi olur ama sende o imkansız,Allah kolaylık versin
tülincim sen ne dersen de seviyorum ben çok seni,keşke şurada olsanda geli geliversem sana....
nihal spor salonu nu tavsiye ederim,salon çalışması başka bişi emin ol

dün sabah evvelki günün acısını çıkarmak için elay uyanana kadr leslie 3 mil yaptım,sonra kahvaltı edip forum bornovaya gittik arkadaşla kızı okula bırakıp...Yaklaşık 2 den 6 ya kadr hiç oturmadan(yemek arası hariç) gezdim....tablo,ayna,mumluk,peçetelik,çekmece organizeri aldım...ilginç tasarımlar var ikea 'da ,seviyorum ben orayı....neyse akşam kaçamaksız oturdum valla gelince pek yaramazlık yapmadım yani...ama menü yine kötü denilebilecek bir menü...yaşam ve beslenme tarzımız kötü anlaım ben derhal değiştirmeliyiz ailecek...

sabah:kahve,1 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynirle ,yarım yumurta

öğle:burgerkingden 1 tavuk burger,kola zero

ara:özsüte oturduk ben capiccino içtim(arkadaş panna kota çikolatalı yedi)

akşam:3 kuru köfte,10 adet kadar patates cips gibi incecik ,bol yeşil salata

ara:2 çay kaşığı dondurma (tadımlıktı)1 türk kahvesi yanında 2 adet ikeandan aldım isveç kurabiyesi tarçınlı (izlem kulakların çınlasın kuzzumm)

işte böyle arkadaşlar kötünün iyisimi bilmem ama dün spor 1 saat ve 4 saat yürüyüş yaptım,onun dışında özsütteki tatlıyı yemeyerek kendimce sınnavdan geçtim çünkü harika görünüyordu

Deyo$um Listemiz Yine Süper Olmu$ Ellerine Saglik .. Gec Yazdim Ama Yazdim I$te

Burcumm
Yavrum ben de duymuştum vücut eksikliğini duyduğu şeyi istermiş, ki öyle ani can istemeler bende de olur, hatta hemen korkarım hamileyim diye
Normal yani, sorun yok

hatuna bak fırçayı çekerken bile özenle çekiyo

GÜNAYDINNNNNN ne dedi tartım ne dediiiiii 73.9 dediiiii anaaamm 73 ucundan gösterdi kendiniiiii geliyorum 70 bekle beniiiiiiii bugun iksir yerine maydanoz saplarımı kaynatıyorum 2lt suyla onu içicem atmaya lıyamadımmm

Harikaaa
Ben de lahana aldım tülinim, diyete ilk başladığımda çok faydasını görmüştüm lahana- maydanoz suyunun..Gene başlamayı düşünüyorum ama maydanoz almayı unuttum aferin bana

kızlar bana çantacıyı açıklar mısınız?fransız kaldım...

bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...

Merhaba kızlar
Dün akşam bakım günümdü, saçımın uzaması için uğraşıyorum ve şu kk daki meşhur saç uzatan bakıma başladım bende..Birden karar aldım hayatımda saçlarım hiç omuzlarımı geçmedi, bir kerede olsa uzatıp yakışıp yakışmadığını görmek istiyorum
Şöyle göğüslerimi geçerlerse zaten yeter. Çabuk uzayan bir saçım var ama gene de 1 seneyi bulur mu acaba bakımlarla bilemiyorum, en azından önümüzdeki yaza kadar baya uzamış olur diye tahmin ediyorum..
Kısa saçı çok seviyorum ama çok uğraş istiyor, şekil vermeden çıkamazsın hiçbir yere, kurut çık olayı yok yani..Bütün yaz denizden çıkınca fare gibi ya da şapkalarla dolaştım çok sıkıntılı oldu
Hep uzun saç sevmiyorum diyorum ama e denedin mi hiç mübarek

Neyse uzattım lafı, çarşamba akşamları bakım günüm artık, sabah yapamıyorum çünkü vakit olmuyor, 5 saat beklemesi gerekiyor kafada..Bir de sarımsaklı şampuan var ki off hiç girmek istemiyorum zor biraz

Çarşambaları olmasının sebebi de muhteşem yüzyıl.. Arkadaşımı izleyeceğim derken baya baya izler oldum diziyi, hoşuma da gitti Ön yargılı davranmışım, öyle diğerleri gibi bir sahneyi dakikalarca uzatıp vakit doldurmaya çalışan, ya da çok abartılı açık sahneleri olan bir dizi değilmiş..Ayrıca kıyafetler bile seyre değer..

Öyle işte kızlar, sevdim hepinizi

Filizim tülin kaçamak yapan herkese çantayla girişiyor ya ben de çantacı hatun lakabını taktım o yani çantacı :))

Ay allahım vallahi bu nasıl insan anlamadım ben filiz ya, neden iş yaptın ki yavrum bunlarla bile bile :26:
Ben arkadaşımla ortak yapmıştım, halam da yardım etti sağolsun nasıl yorulduğu halde bir kavanoz bile istemedi benim var gerek yok dedi..İstese isteyebilirdi yani o kadar yardıma..

Yavrum sen biliyorsun bunları artık uzak dur bence..Keşke evde kendin yapsaydın, evet zahmetli olurdu ama böyle haksızlığa uğramazdın..Yaptığım için biliyorum elleri nasıl kötü oluyor insanın kolay görünüyor ama ciddi emek var
Her seferinde haksızlığa uğrayacağını biliyorsun artık bırak hiç bulaşma artık
İşin konusunda da ayırlısı olsun, inşallah daha yakın, daha düzgün bir iş bulabilirsin..
Ayrıca çalışan bir kadınsın sen kimse her şeye yetişmeni bekleyemez!

Ben bile yarım gün çalışıyorum pratikte ama 2 kişi olduğumuz halde evim öyle her zaman derli toplu temiz değildir..Yetişemiyorum yani ben bile ki, sen ne hale giriyorsundur...Siz gene beceriklisiniz ben 8.30 da eve girsem o yorgunlukla ne yapacağımı şaşırırım ya
Eşin nasıl bu konuda mesela aynı saatte mi eve giriyorsunuz, eğer ikinizde çalışıyorsanız onun da işlere yardım etmesi gerekir..Olmazsa onunla konuş, yetişemiyorum de yardım iste..

Hakkında hayırlısı olsun filizim, seviyoruz seni

Son düzenleme:
güüüüüünayyyyydıııınnn

hepinizi sevgi ile kucaklıyorum arkadaşlar

bugün perşembe ben geçen haftaya göre 300 gram vermişimmm gram gram zayıflıyoummmm

olsun bakalımm

menümü yazıyor ve sevgili yorumlarınızı bekliyoruum

kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta peynşr domates salata

ara yeşilçay

öglen 2 küçük baget bol yogurt 1 dilim kepek

ara 2 mandalina 1 light çıbuk

akşam bol pırasa yemeği 1 dilim ekmek 1 adet salata 1 yeşilçay

ara 2 ısırık karpuz 1 siyah erik 3 badem 1 ısırık muz

öpüldünüzz bugün çok yogunum akşama görüşürüzzz anacııımmmm

günaydın canlar
ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım
gülay çok geçmiş olsun canım kızımda son iki gündür çok ateşlendi sanırım salgın var boğazı harap olmuş resmen
arkadaşlar doğru dürüst kk ye giremiyorum kızım şuanda yanda zırıltılı halde kalk kalk diye tuttrdu bana bir laptop lazım
ve bu hafta çok yoğundum hafta başında hsg(rahim filmi ) çektirdim ağrılarım oluyordu o nedenle doktor istedi korka korka gittim neyseki abartıldığı gibi değilmiş ayılan bayılan oluyormuş diye okumuştum
ve yine bu hafta aöf ne başvuru yaptım kitapları aldım okullu oldum bu yaştan sonra kitapları görünce gözüm çok korkmuştu ama okudukça rahatladım başaracağım inş
evde oturmak hep aynı şeyleri yapmak çok sıkıyordu beni beynimizinde egzersize ihtiyacı var hücreleri canlı tutmak için malum zamanımız hastalığı alzheimerden çok korkuyorum

tülincimmmm bravo arkadasımm masallahh
bende oralara gelebilirmiyim acep ahh ahh
sporum yok benim su iciyorum evet en az 2 lt oluyor
ama aksam spor yok maalesef

yürüyüş bandı alalım bari artık diyorum evde müsait sayılır hani cok sayılmaz ama sayılır diyelim artık
bir de tabii ben her haftasonu cozutuyorum
bugun tartı sabah 83,1 gösterdi
hedefim tam 4 hafta sonra 78 göstermesi
olabilir mi arkadaslar bu ?

filizcim inş gönlüne göre evine yakın imkanları güzel bi iş bulursun. madem bukadar sıkıntılı bakın biraz tabi işlere. bildigim kadarıyla bayadır calışıyorsun senin gibi deneyimli bi eleman hemen bulur işi hakkında hayırlısı. birde bi iş vardı sanırım hbr vercekler faln demiştin arkadaşının çalıştıgı yerdi sanırım o ne oldu.
bencede bundan sonra k.v lerle iş yapma ay bu nasıl iş bütün masrafı yap sen sana yapılcak diye onlar bölüşsünler. yani tmm emek vermiş onlarda ama diyebilirler bigünde biz alalım bize yapalım hep birlikte faln demeleri lazım. yada sen teklif edersen alamaları gerekir. veya okadar meraklıysa gelinlerine yapıp bölüştürmeye gider alır hadin yapalım der. biliyorum almış olmak faln sorun degilde davranışları sinir ediyor seni. ama en güzeli boşvermek onca sıkıntının içine sokma bu sorunları bosver gitsin

deryaacım yeni sac sitili çalışmaların hayırlı olsun. uzatmak zor gerçektende bende ugrasmıstım bi ara.
arkadsın dizidemi oynuyor merak ettim

seherr okullu oldun dimek. hayırlı olsun canım. geçmiş olsun kıvırcık kuzuya ay cok tatlı kızın yaa
rahim filmi cektirmişsin. gercektende zor bişey degilmi? bende cektirmek istiyorum ama korkuyorum dedigin gibi hep kötü şeyler duydum. 1 yıldır bebiş yok normal muayenede heşey normal cıkıyor bu yüzden rahim filmi cektirmek istiyorum bakalım nezamana nasip olcak

2 yaşındaki çocuk 7'nci kattan düştü
Güncelleme : 23 Mayıs 2011 17:01 Seyrantepe Mahallesi TOKİ Konutları A. Blokta meydana gelen olayda, annesi Dursun Uğur ev işlerini yaparken oyun oynayan İbrahim Uğur, cam kenarındaki koltuğun üstüne çıktığı pencere kenarındaki sinekliğin açılması sonucu düştü.

7'nci kattan çocuğun düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri İbrahim Uğur'un öldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuk otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, oğlunun düştüğünü öğrenen anne Dursun Uğur sinir krizleri geçirdi. Yakınlarının haber vermesi ile eve gelen baba Süleyman Uğur da oğlunun öldüğünü öğrenince fenalaştı. Dursun ve Süleyman Uğur çifti, olay yerindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü.

Bu arada, ölen İbrahim'in babası Süleyman Uğur'un yaklaşık 10 yıl önce İstanbul'da ilk eşini ve bir çocuğunu karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle kaybettiği, daha sonra Gaziantep'e dönerek 3 yıl önce Dursun Uğur ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.

derya'cım eşimle sıhhıye'de buluşuyoruz.aynı anda eve gidiyoruz.yardımcı oluyor saolsun elinden geldiği kadar oturup suyunu ayağına bekleyen tiplerden değil çok şükür...kuzey'le ilgileniyor ben bişeyler hazırlarken, önceden annemde hazırlardı fakat kuzey çok değişti hiç fırsat vermiyor.yanından ayrılmak istemiyor öğle uykularıda azaldı.annem kuzeyden fırsat bulursa bişeyler hazırlıyor...kuzeyin biliyorsun bayadır yürüyor artık heryere tırmanıyor koltuk üstünde koşuyor cama tırmanmaya çalışıyor(camı kapalı tutuyoruz)televizyona taktı bu aralar onu acilen duvara monte etmemiz lazım aparat alıp...sandalyeleri deviriyor,fırının kapağını açıp üstüne çıkıyor,buzdolabını açıp rafını boşaltıyor çamaşır makinasını açıp içene ne bulursa atıyor (evdeki kayıp şeyler oradn çıkıyor)ayakkabılığı indiriyor kısacası tek bırakmaya gelmiyor oyuncakla oynama diye bişey yok evi talan ediyor.annemde çok yoruluyor ondan da daha fazlasını beklemek haksızlık olur.
eşim çorbayı karıştırı yada sofrayı kurar yada çay demler (ama bende başka işle meşgulken)

kv birdaha yapmıyacağım ilk kez yaptım yeni öğrendim birde miktar çok olunca gecekondu daha rahat olur diye düşündüm.ama bu ilk ve son oldu...sonunda hep ben üzülüyorum...

sanada afiyet olsun canım ellerinize sağlık...

Allah DÜŞMANIMA bile vermesin diyorum okadar canıma tak ediyor...şimdi biraz daha iyiyim...bugün menülerime çok dikkat ediyorum..yarına kadar toparlanmam mümkün deqil ama inşallah haftaya güzel bir rakamla bildirim yaparım...çok teşekkür ederim cnm

allahım sen gösterme ne kötü bişe benim evin camları yere kadar önünde krkuluk var ama yinede hep korkmuşumdur çok feci

cnm ya kv olayını okurken başıma ağrı girdi inanki.
takıntımı yaptım ne olduysa bana onunla ilgili herşey batıyor , ben evlendiğimizden beridir (yaklaşık 3 yıl) çok yüz vermiyorum laçka olmuyorum ama yinede eşime laf söylemesine akıl verir gibi konuşmasına dayanamıyorum yüzgöz olmamak içinde cevap vermiyorum bu seferde kendi kendimi kemiriyorum. eşime söylesem ben senin ailen hakkında böyle düşünüyormuyum diyor onada söylemiyorum. Allahtan farklı şehirlerdeyiz.
sabır lazım sabır. bir tarafn iyi niyetiyle hoşgörüsüyle olmuyor bu işler.

kızlar sabahtan banka işlerimi hallettim. şimdide kalkıp evi şöyle bir süpürüp silicem aslında hiç canım istemiyor yatmak istiyorum ama dağınıklık beni dahada huzursuz ediyor.

nilgüncüm bende yarın yapıyorum veli toplantısını. herşeye muhalefet birkaç velim var yarın allah bana kolaylık versin yani.

temizlikten sonra görüşürüz kızlar.

Evet,bu haberi ben de hatırlıyorum,gerçekten çok acı.
Biz 1 yaşından itibaren balkon ve pencerelere demir taktırdık,hala da takılı( 6. kat)Kesinlikle tavsiye ederim,siz birşeylerle meşgul olduğunuzda kafanız rahat oluyor,gözünüz arkada kalmıyor.

Son düzenleme:

Evet ,madem böyle yapıyorlar,kavanoz sayısı az olsun ama tek başınıza kendiniz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…