Merhabalar,bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşil zeytin
2 çk çörekotu-keten tohumu
3 acı süs biberi
dereotu,maydanoz,semizotu
şekersiz çaylar
Öğle:
3 yk zeytinyağlı barbunya
Yarım dilim ekmek
3 acı süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
2 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak yoğurtlu ıspanak yemeği
4-5 acı süs biberi
2,5 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
45 dk 5 hızda yürüme
canımmmmm bende seni çooook seviyorummm.. ıhlamur iç canım içine karabiber lim8on bal ekle olurmu.sesinede sanada iyi gelir. geçmiş olsunnnnnsağol tatlım.bugünlerde eşim de yok diye salata ağırlıklı yiyorum..
sizi çok seviyorum ve öpüyorum..
canım gözünaydınnn.hoşgoeliyo karfeşinn. sen kuru pasta yerine kuru kayısı , galeta , leblebi al onları ye canım acıktıkça.kolay gelsiinngünaydın kızlar...nilgün benden erkenci çıktı... uyandım suyumu ve incirimiyedidm...işe gideceğim biraz sonra ve bugün gene 24 saatim...büyük ihtimal ile yazamayacağım size...bugün kardeşim geliyo çok mutluyum bugün geçen günki gibi gece 12 de kuru pastaya falan yenilmemeliyim... arada agzıam sağlıklı birşeyler atsam ama olmuyor ki yoğunluktan... bakalım... herkese mutlu sağlıklı enerjiik günler...
canım migren ne kötü yaa. 2 kg zulmetti sana.ama sen sağlılı ol verirsin nasılsa.çok geçmiş olsun canımmmgünaydın arkadaşlar hayırlı sabahlarr
bu miqren bana bugünde rahat vermicek anlaşıldı...dün okadar yedim geçsin diye bugün 2 kiloya yakın artıdayım...bişeyler yapmalıyım...gidip spor salonunamı yazılsam napsam...yürüyüşlerime başlamam lazım..vücutta oluşan ödemleri hala atamadım...hafta içi 5 gün sabahtan muhasebe kursum var yarın başlıyoruz...öqleden sonra spora zaman ayırmalıyım...eski düzenimi qeri istiyorum :84:
Çarşamba
sabah 1 ufak minicik kepekli sandviç ve yanında közlenmiş biber
ara 1 yağlı pastane poğçası (çok aç ve bilinçsiz bir kriz anıma denk geldi hiç anlamadan götürmüşüm)
aslında hic almazdım ama arkadasımmm kendi elleriyle size poaça getirdim dedi, su arkadaslarımı degistirmeliyim sanırım :)
öğlen zeytinyağlı patlıcan yemeği, beyaz peynir ve 1,5 dilim kızarmıs kuru ekmek
ara 1 bol sütlü şekersiz nescafe
aksam 4 kaşık bulgur pilavı yanında 3 kaşık taze fasulye yemeği ve bol salata
Deyo$um Listemiz Yine Süper Olmu$ Ellerine Saglik .. Gec Yazdim Ama Yazdim I$te
hatuna bak fırçayı çekerken bile özenle çekiyo
GÜNAYDINNNNNN ne dedi tartım ne dediiiiii 73.9 dediiiii anaaamm 73 ucundan gösterdi kendiniiiii geliyorum 70 bekle beniiiiiiiibugun iksir yerine maydanoz saplarımı kaynatıyorum 2lt suyla onu içicem atmaya lıyamadımmm
kızlar bana çantacıyı açıklar mısınız?fransız kaldım...
bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...
GÜNAYDINNNNNN ne dedi tartım ne dediiiiii 73.9 dediiiii anaaamm 73 ucundan gösterdi kendiniiiii geliyorum 70 bekle beniiiiiiiibugun iksir yerine maydanoz saplarımı kaynatıyorum 2lt suyla onu içicem atmaya lıyamadımmm
canım aradaki poğaça dışında kötü bişey yememişsin.ama onuda şöyle 1 2 lokmayla sınırlasaydın iyi olurdu tabi. çanta gelecek dikkat ettt
bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...
Merhaba kızlar
Dün akşam bakım günümdü, saçımın uzaması için uğraşıyorum ve şu kk daki meşhur saç uzatan bakıma başladım bende..Birden karar aldım hayatımda saçlarım hiç omuzlarımı geçmedi, bir kerede olsa uzatıp yakışıp yakışmadığını görmek istiyorum
Şöyle göğüslerimi geçerlerse zaten yeter. Çabuk uzayan bir saçım var ama gene de 1 seneyi bulur mu acaba bakımlarla bilemiyorum, en azından önümüzdeki yaza kadar baya uzamış olur diye tahmin ediyorum..
Kısa saçı çok seviyorum ama çok uğraş istiyor, şekil vermeden çıkamazsın hiçbir yere, kurut çık olayı yok yani..Bütün yaz denizden çıkınca fare gibi ya da şapkalarla dolaştım çok sıkıntılı oldu
Hep uzun saç sevmiyorum diyorum ama e denedin mi hiç mübarek
Neyse uzattım lafı, çarşamba akşamları bakım günüm artık, sabah yapamıyorum çünkü vakit olmuyor, 5 saat beklemesi gerekiyor kafada..Bir de sarımsaklı şampuan var ki off hiç girmek istemiyorum zor biraz
Çarşambaları olmasının sebebi de muhteşem yüzyıl.. Arkadaşımı izleyeceğim derken baya baya izler oldum diziyi, hoşuma da gittiÖn yargılı davranmışım, öyle diğerleri gibi bir sahneyi dakikalarca uzatıp vakit doldurmaya çalışan, ya da çok abartılı açık sahneleri olan bir dizi değilmiş..Ayrıca kıyafetler bile seyre değer..
Öyle işte kızlar, sevdim hepinizi
seherr okullu oldun dimek. hayırlı olsun canım. geçmiş olsun kıvırcık kuzuya ay cok tatlı kızın yaagünaydın canlar
ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım
gülay çok geçmiş olsun canım kızımda son iki gündür çok ateşlendi sanırım salgın var boğazı harap olmuş resmen
arkadaşlar doğru dürüst kk ye giremiyorum kızım şuanda yanda zırıltılı halde kalk kalk diye tuttrdu bana bir laptop lazım
ve bu hafta çok yoğundum hafta başında hsg(rahim filmi ) çektirdim ağrılarım oluyordu o nedenle doktor istedi korka korka gittim neyseki abartıldığı gibi değilmiş ayılan bayılan oluyormuş diye okumuştum
ve yine bu hafta aöf ne başvuru yaptım kitapları aldım okullu oldum bu yaştan sonrakitapları görünce gözüm çok korkmuştu ama okudukça rahatladım başaracağım inş
evde oturmak hep aynı şeyleri yapmak çok sıkıyordu beni beynimizinde egzersize ihtiyacı var hücreleri canlı tutmak için malum zamanımız hastalığı alzheimerden çok korkuyorum
canımmmmm bende seni çooook seviyorummm.. ıhlamur iç canım içine karabiber lim8on bal ekle olurmu.sesinede sanada iyi gelir. geçmiş olsunnnnn
canım gözünaydınnn.hoşgoeliyo karfeşinn. sen kuru pasta yerine kuru kayısı , galeta , leblebi al onları ye canım acıktıkça.kolay gelsiinn
canım migren ne kötü yaa. 2 kg zulmetti sana.ama sen sağlılı ol verirsin nasılsa.çok geçmiş olsun canımmm
canım aradaki poğaça dışında kötü bişey yememişsin.ama onuda şöyle 1 2 lokmayla sınırlasaydın iyi olurdu tabi. çanta gelecek dikkat ettt
2 yaşındaki çocuk 7'nci kattan düştü
güncelleme : 23 mayıs 2011 17:01 seyrantepe mahallesi toki konutları a. Blokta meydana gelen olayda, annesi dursun uğur ev işlerini yaparken oyun oynayan ibrahim uğur, cam kenarındaki koltuğun üstüne çıktığı pencere kenarındaki sinekliğin açılması sonucu düştü.
7'nci kattan çocuğun düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri ibrahim uğur'un öldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuk otopsi için avukat cengiz gökçek devlet hastanesine kaldırıldı.
Bu arada, oğlunun düştüğünü öğrenen anne dursun uğur sinir krizleri geçirdi. Yakınlarının haber vermesi ile eve gelen baba süleyman uğur da oğlunun öldüğünü öğrenince fenalaştı. Dursun ve süleyman uğur çifti, olay yerindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü.
Bu arada, ölen ibrahim'in babası süleyman uğur'un yaklaşık 10 yıl önce istanbul'da ilk eşini ve bir çocuğunu karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle kaybettiği, daha sonra gaziantep'e dönerek 3 yıl önce dursun uğur ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.
2 yaşındaki çocuk 7'nci kattan düştü
Güncelleme : 23 Mayıs 2011 17:01 Seyrantepe Mahallesi TOKİ Konutları A. Blokta meydana gelen olayda, annesi Dursun Uğur ev işlerini yaparken oyun oynayan İbrahim Uğur, cam kenarındaki koltuğun üstüne çıktığı pencere kenarındaki sinekliğin açılması sonucu düştü.
7'nci kattan çocuğun düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri İbrahim Uğur'un öldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuk otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bu arada, oğlunun düştüğünü öğrenen anne Dursun Uğur sinir krizleri geçirdi. Yakınlarının haber vermesi ile eve gelen baba Süleyman Uğur da oğlunun öldüğünü öğrenince fenalaştı. Dursun ve Süleyman Uğur çifti, olay yerindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü.
Bu arada, ölen İbrahim'in babası Süleyman Uğur'un yaklaşık 10 yıl önce İstanbul'da ilk eşini ve bir çocuğunu karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle kaybettiği, daha sonra Gaziantep'e dönerek 3 yıl önce Dursun Uğur ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.
kv birdaha yapmıyacağım ilk kez yaptım yeni öğrendim birde miktar çok olunca gecekondu daha rahat olur diye düşündüm.ama bu ilk ve son oldu...sonunda hep ben üzülüyorum...
sanada afiyet olsun canım ellerinize sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?