80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yaaa,öyle düşünmeyin,sizin menünüz de güzel(poaça hariç,Tülin söylemiş zaten)
Bir düşünün,diyete başlamadan önce bu menüyü uygular mıydınız ya da bol kaçamaklı bir menü mü olurdu?Kilo verdikçe daha bir azim geliyor ve menüleriniz daha özenli oluyor.Bol iradeli,sabırlı günler...
Bugün benim de menüm çantalık olacak gibi.Akşama doğum gününe davetliyiz,bakalım ne yapacağım?Yiyormuş gibi görünmem lazım.

Son düzenleme:

sağol canım, elime geçerse cd si izlemek istiyorum. merak ettim tek kızın olmasını:97::97:

selam kızlar hastayım ilaç aldım.uyuyurm biraz sabah 5.30 da kalktım.görüşürüz sonra..

nilgüncüm geçmiş olsun canım, dediğin gibi keşke dinlenme imkanın olsa

canım zor bir dönem geçiriyorsun. inşallah gönlüne göre bir iş bulursun. kuzey de hareketlenmiş. Allahtan annen gibi güvenerek bırakabileceğin biri var.

sehercim hayırlı olsun canım, özledim seni , sohbetini. güzel kızına da geçmiş olsun

merhabalar... burdakiler birbirini tanıyor ve benimse şimdi tek ortak noktam sizlerle kilo problemim. hem diyete girmek istiyorum hem de bi taraftan korkuyorum çevremde o kadar caydıran faktör varki.. sabah 6 buçukta kalkıyorum kahvaltı bile yapamadan evden çıkıyorum okulda tost ayran tost ayran gına geldi...arada meyve filan götürmüşsem yiyorum öğlen 2 buçukta eve ölmüş halde geliyorum ve o an ne bulduysam hazır yiyorum.. su aklıma geldikçe içiyorum.. akşama doğru bir şeker canım istiyor anlatamam..çikolata filan yiyip karnınmı güzelce şişiriyorum sonrada haliyle vicdan azabı çekiyorum... şimdi bunların hepsini değiştirmem gerekecek. daha erken kalkıp kendime nevale hazırlamam lazım ki öğlen aç vaziyette koşturmayayım. offf... hatalarımı biliyorum ama ne yapacağımı bilmemek ortada aynı yerde döndürüyor ve tekrar önceki hale dönüş yapıyorum.. biri bana yardım edemez mi bunları yazıp okuyunca kendimi içler acısı buldum.. bana azim lazım ya(

herkese selammmmm

bugün dersim 12.15 te bitti ve eve gelmek için arkadaşı bekledim anca geldim aslında biraz dinlenmek istiyorum çok uykum var

dün akşam birsürü alıntı yaptım ama tam cevap yazıcam kk bakımda diye uyarı geldi

nilgün canım çok geçmiş olsun
deryacım toparlanmana inan çok sevindim
bu arada selma abla günlerdir yazacak oluyorum yok ortalıkta nerelerde acaba...
filizcim bu kv olayı insanı her yönden yoruyor iyi olsan bi türlü kötü olsan bir türlü iş konusundada hayırlısı olsun
sevdacım da yok ortalarda iki gündür napıo ki acep

güzeller bayrama tam bir ayımız var hadi bakalım bayram hedeflerimize ulaşmak için sağlam bir ay geçirmemiz gerekiyor

benim hedef 73 umarım ulaşabilirim...

kızlar çok üzgünüm taaa cuma günündn buyana diyetimid spkumuda aksatmadan yapıyoum ama sadece 200 gr eksilmiş cumadan beri yaın bir hafta olucak çok az vrmiş oluyorum bu hafta kızlar reglim şuan acaba o yüzden mi böle fazla çııyoum bir hafta oldu sadece 200 g vrmişim çıldırıcam yaaa ufffffffffffffff

regl döneminde vücutta ödem oluşuyor. 1 ile 2 kilo arasında ödem oluşuyor yani fazlalık.. ben bi kere 3 kilo almış gibi görünmüştüm doktor imkansız demişti. yani üzülme sen de ondandır mutlaka

regl döneminde vücutta ödem oluşuyor. 1 ile 2 kilo arasında ödem oluşuyor yani fazlalık.. ben bi kere 3 kilo almış gibi görünmüştüm doktor imkansız demişti. yani üzülme sen de ondandır mutlaka

mrb nasıl bir diyetle maşallah bu kadar zayıfladın ben nerden başlayacağımı bilmiyorum da merak ettim yol gösterirsen sevinirim

canım merhaba sende öğretmensin galiba bende öğretmenim ismim ayşe
bende yeni okuldan geldim aslında tam gün yani 3 te bitio dersim ama bugün öğleden sonra dersim yok..

gelelim sana canım hepimiz aynı süreçten geçtik belki 1 ay sessizce sadece yazılanları okudum sonra ilk mesaj ertesi gün bir mesaj evet bir süre kimse seni tanımıyor veya bi anda süper bir girişle çok popüler olup diyete azıcık adım atıyorsun
ilk yapman gereken her akşam ne yediysen günlük buraya yaz
3 litre su mutlaka iç
mesela şimdi kalk yarım litre pet şişeni doldur ve içmeye başla
yeşilçay ve form çayını şiddetle tavsiye ediyorum
hareketlerini çoğalt klasik bir laf ama ilk hafta sonunda 1-2 kilonun gittiğini görünce bak nasıl motive oluyorsun
cuma günleri kil bildirimi yapıp iki hafta sonunda listeye giriyorsun
kaç kiloysan kendine bir çizelge hazırla ve hedef belirle ve bir süre belirle öyle olduğun zaman daha emin adımlarla ilerleyeceksin
imkanın varsa ii bir diyetisyene git ve listen elinde yapabileceklerini düşün
okula hergün yemeğimi meyvemi badem cevizimi üzümümü götürüyorum ve evet o artık tiksindiğin mideni yakan şeyleri yemek zorunda kalmıyorsun
acale etme başarı hikayelerini oku geçmişi oku menüleri takip et

eğer bi başlarsan gerisi çok kolay gelecek buna emin ol heleki burayı bulmuşsun bak gör nasıl eğlenceli olacak diyet serüvenin..
marttan beri burdayım gece 2 de olsa 3 de olsa okumadan yazmadan yatamam şimdi...

eğer akşam müsait olursam sana diyetisyenimin verdiği listeyi yazarım 8 öğünlük ve haftada 1300-1600 verdiğim bir listeydi ve 90 falandım....veya sana fikir olur değişiklikler yaparsın menülerde...

merhabalar canlarım.
yine uyudum öğlene kadar.
offf çok mutsuzum.erken kalkmayınca kilo veremiyceğimi biliyorum.
kübracım,adet döneminde asla tartıya çıkma canım.mutlaka kişiye göre değişir ama artı çıkarsın.
hatta benim diyetisyen kontrolüme denk gelmişti.mecburen tartılmıştım.reglm bitince evde 2kilo eksik çıktı.
feza hoşgeldin canım

canım spora yeni başladıysan ilk önce vücut bi şaşırıyor ve kas oranın da artıyor birde regl tabiki çok önemli bendede 1-2 kilo mtlaka oynuyor mesela bende şimdi regl zamanım ve bitince o artı da gidiyor
ben 3 hafta önce sağlam diyet ve spora rağmen +500 çıkmıştım ama bir hafta sonra 2100 verdim sabret pes etme haftaya karşılığını alırsın...

teşekkür ederimmm. listeyi görürsem en azından bunu yiycem derim.. öğretmenim ve belki gülersin ama adım fatma:))ben her öğleden sonra boşum ikili öğretime geçmedik biz..saolasın tekrardan

hayır spora yedi başlamadım 3 haftadan fazla oldu nerdyse umarım regl den dir çünkü 3 haftada 4 kilo verdim bu zamana kada yani her hafta 1.300 gibi verdim ortalama bu hafta sadec 200 gr üzüldüm yani ama asla pes etmem bu üzüntüylede olsa devam derim umarım reglim bitince eksik çıkarım moralim düzelir...umudum o şimdilik....

teşekkür ederimmm. listeyi görürsem en azından bunu yiycem derim.. öğretmenim ve belki gülersin ama adım fatma:))ben her öğleden sonra boşum ikili öğretime geçmedik biz..saolasın tekrardan
ayşe fatma böyle bizim burası işte ...
ohhh bak ne güzel öğleden sonra evdesin evli bekar çoluk cocuk varmı
çocuk yoksa şimdilik diyet senin için daha kolay olur eve gel dinlen başla spora ohhhh akşam tv izlerken yap yürüyüşe çık akşamüstleri ne güzel .....
o zaman regl yüzündendir canım birde bak ne güzel 3 haftada 4 vermişsin her zaman böyle hızlı gitmiyor işte takılmalar olabiliyor veya artılar olsun az az olsun sağlam gitsin sakın canını sıkıp pes etme....
meyveni 10:30 gibi bitirmeye çalış bence ve arkasından bir çay bardağı süt iç ki meyvenin şekerini kalsiyum öldürüyor...
zaten dahada acıkmazsın...

bekarım çocuk filan bişeyim yok o konuda rahatım Allaha şükür.ama tekim bu konuda yoldaşım yok işte olursa inş bu forum olacak. herkes evli yapacak işleri var yani.:)ben koşu bandı aldım yürüyüşe başlicam mekik aleti twister masaj aleti yanında hediye geldi iki gün öncxe artık başlama zamanı geldi dedim:) ama azim ne olur bilemiyorum:)

filiz zaten onlarla iş yapcağına kendi işini yap 1 tane olsun senin olsun yeter,okurken darlandım,hepsimi aynı bunların sanki seri üretim yaa bu arada işverenine gıcık oldum bilesin ,akıl verceğine yol parası versin günahtır günah
deryacım o saç uzatma linkini bana atsana be kuzum,bende yapıyım
sağol canım .demek okullu oldun he,aferin valla hayatı bırakmıyosun asılıyosun var gücünle,bende o cesaret yok (

allahım bu nasıl bir acı düşmanıma bile vermesin..En büyük korkum yüksekten düşmek,sanırım böyle ölcem ben bukadr korkuya başıma gelcek herhalde

kızlar elay okul diye ağlayınca göürdüm ama kulağım telde bişi olursa arıcaklar,ayrıca pazar işimi hallettim bugün buranın semt pazarı bizim burdada sabah birini vurdular ,kadın 4 yıl önce boşandığı kocası tarafından sbah işe giderken vuruldu,yazıklar olsun hemde okula giriş saatinde onlarca öğrenciin olduğu bir yolda katil ve polis arasında çatışma çıktı dan dan tabanclar patladı 2 de polis yaralı..Allah bildiği gibi yapsın o adamı

benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz​

* BOL SU

08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 KK PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK

10:00
1 MEYVE

11:00
1 YEMEK KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK

12.30
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

16:00
1 MEYVE

17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA

20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT

BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...

VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....

BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…