Canım yaaa,öyle düşünmeyin,sizin menünüz de güzel(poaça hariç,Tülin söylemiş zaten)ne kadar güzel bir menü işte nasıl sağlıklı kilo verilire güzel bir örnek
bu da benim ki
iyi kötü yanyana olsun bari dedim
Çarşamba
sabah 1 ufak minicik kepekli sandviç ve yanında közlenmiş biber
ara 1 yağlı pastane poğçası (çok aç ve bilinçsiz bir kriz anıma denk geldi hiç anlamadan götürmüşüm)
aslında hic almazdım ama arkadasımmm kendi elleriyle size poaça getirdim dedi, su arkadaslarımı degistirmeliyim sanırım :)
öğlen zeytinyağlı patlıcan yemeği, beyaz peynir ve 1,5 dilim kızarmıs kuru ekmek
ara 1 bol sütlü şekersiz nescafe
aksam 4 kaşık bulgur pilavı yanında 3 kaşık taze fasulye yemeği ve bol salata
Laylaylaylay laaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy :92::92::92: (kulağın çınlasın burcu)
Amin sevdam en en en büyük isteğimde bu zaten, artık bırakmayayım yolun sonunu görmeden..Her gece dua ediyorum allahım azmimi daim et diye..
Patenti bana ait ki ben buldum kiiii
Merhaba, türk kahvesi şekersiz 18 kaloriymiş hiçbir şey değil, az şekerle içersen sorun olmaz herhalde
Kayralarımız 2.lenmiş bu arada :87:
Arzum şimdi bitirdim şirinleri, gerçekten biraz çocuklara göre..Ben animasyon hayranıyım ama şu hem gerçek, hem animasyon filmlere bir türlü ısınamadım.. Atlata atlata izledim açıkçası. Ama şirinler köyünde sadece tek bir kız bulunmasının nedenini çok güzel açıklamışlar söylemeyeyim şimdi ama çok beğendim onu
Yine de sen bilirsin arzucum
Tülinim yok ya keşke, istanbulluyum ama şu an bursa-karacabeydeyim..Hani bursa olsa gene bir derece ama olsun alıştım 4 senede :92:
Aslında bursada da mutlaka yeri vardır ama bilmiyorum işte araştırmak lazım aslında buradan yarım saat daha kolay olur en azından böyle senelik stok yapmak zorunda kalmam
Sen neredeydin yavrum? Ankara yakınlarındasın sanırım? Eşim ankaralı benim de
Banuuu
hahahhh küp helva20 gr labne
Ah be neydim bir zamanlar var ya ufacık tartım duruyor hala tarta tarta yerdim millet de böyle bakardı deli diye
Ama şimdi tavsiye almaya geliyor hepsiMeşhur bir yapılacaklar kağıdım var onu kopyalatacağım artık zaten kaç kişiye baştan yazdım hatırlamıyorum
Ah banuşum ya şöyle anlatıyorsun ya sanki yabancı memleket gibi dinliyorum, istanbulluyum ama sor bakalım hiç beyoğluna, istiklale, sultanahmete ayak basmış mıyım
Eminönüne de ufakken hep ablamın önderliğinde giderdim..
Hiç bilmiyorum bu anlattıklarını, hayal işte belki diyorum ileride tekrar keşfederim doğduğum yeri
Boydaşım sağolasın ben de çok mutluyum bu halimden ben de
selam kızlar hastayım ilaç aldım.uyuyurm biraz sabah 5.30 da kalktım.görüşürüz sonra..
kızlar bana çantacıyı açıklar mısınız?fransız kaldım...
bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...
günaydın canlar
ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım
gülay çok geçmiş olsun canım kızımda son iki gündür çok ateşlendi sanırım salgın var boğazı harap olmuş resmen
arkadaşlar doğru dürüst kk ye giremiyorum kızım şuanda yanda zırıltılı halde kalk kalk diye tuttrdu bana bir laptop lazım
ve bu hafta çok yoğundum hafta başında hsg(rahim filmi ) çektirdim ağrılarım oluyordu o nedenle doktor istedi korka korka gittim neyseki abartıldığı gibi değilmiş ayılan bayılan oluyormuş diye okumuştum
ve yine bu hafta aöf ne başvuru yaptım kitapları aldım okullu oldum bu yaştan sonrakitapları görünce gözüm çok korkmuştu ama okudukça rahatladım başaracağım inş
evde oturmak hep aynı şeyleri yapmak çok sıkıyordu beni beynimizinde egzersize ihtiyacı var hücreleri canlı tutmak için malum zamanımız hastalığı alzheimerden çok korkuyorum
kızlar çok üzgünüm taaa cuma günündn buyana diyetimid spkumuda aksatmadan yapıyoum ama sadece 200 gr eksilmiş cumadan beri yaın bir hafta olucak çok az vrmiş oluyorum bu hafta kızlar reglim şuan acaba o yüzden mi böle fazla çııyoum bir hafta oldu sadece 200 g vrmişim çıldırıcam yaaa ufffffffffffffff
herkese selammmmm
bugün dersim 12.15 te bitti ve eve gelmek için arkadaşı bekledim anca geldim aslında biraz dinlenmek istiyorum çok uykum var
dün akşam birsürü alıntı yaptım ama tam cevap yazıcam kk bakımda diye uyarı geldi
nilgün canım çok geçmiş olsun
deryacım toparlanmana inan çok sevindim
bu arada selma abla günlerdir yazacak oluyorum yok ortalıkta nerelerde acaba...
filizcim bu kv olayı insanı her yönden yoruyor iyi olsan bi türlü kötü olsan bir türlü iş konusundada hayırlısı olsun
sevdacım da yok ortalarda iki gündür napıo ki acep
güzeller bayrama tam bir ayımız var hadi bakalım bayram hedeflerimize ulaşmak için sağlam bir ay geçirmemiz gerekiyor
benim hedef 73 umarım ulaşabilirim...
merhabalar... burdakiler birbirini tanıyor ve benimse şimdi tek ortak noktam sizlerle kilo problemim. hem diyete girmek istiyorum hem de bi taraftan korkuyorum çevremde o kadar caydıran faktör varki.. sabah 6 buçukta kalkıyorum kahvaltı bile yapamadan evden çıkıyorum okulda tost ayran tost ayran gına geldi...arada meyve filan götürmüşsem yiyorum öğlen 2 buçukta eve ölmüş halde geliyorum ve o an ne bulduysam hazır yiyorum.. su aklıma geldikçe içiyorum.. akşama doğru bir şeker canım istiyor anlatamam..çikolata filan yiyip karnınmı güzelce şişiriyorum sonrada haliyle vicdan azabı çekiyorum... şimdi bunların hepsini değiştirmem gerekecek. daha erken kalkıp kendime nevale hazırlamam lazım ki öğlen aç vaziyette koşturmayayım. offf... hatalarımı biliyorum ama ne yapacağımı bilmemek ortada aynı yerde döndürüyor ve tekrar önceki hale dönüş yapıyorum.. biri bana yardım edemez mi bunları yazıp okuyunca kendimi içler acısı buldum.. bana azim lazım ya(
kızlar çok üzgünüm taaa cuma günündn buyana diyetimid spkumuda aksatmadan yapıyoum ama sadece 200 gr eksilmiş cumadan beri yaın bir hafta olucak çok az vrmiş oluyorum bu hafta kızlar reglim şuan acaba o yüzden mi böle fazla çııyoum bir hafta oldu sadece 200 g vrmişim çıldırıcam yaaa ufffffffffffffff
canım merhaba sende öğretmensin galiba bende öğretmenim ismim ayşe
bende yeni okuldan geldim aslında tam gün yani 3 te bitio dersim ama bugün öğleden sonra dersim yok..
gelelim sana canım hepimiz aynı süreçten geçtik belki 1 ay sessizce sadece yazılanları okudum sonra ilk mesaj ertesi gün bir mesaj evet bir süre kimse seni tanımıyor veya bi anda süper bir girişle çok popüler olup diyete azıcık adım atıyorsun
ilk yapman gereken her akşam ne yediysen günlük buraya yaz
3 litre su mutlaka iç
mesela şimdi kalk yarım litre pet şişeni doldur ve içmeye başla
yeşilçay ve form çayını şiddetle tavsiye ediyorum
hareketlerini çoğalt klasik bir laf ama ilk hafta sonunda 1-2 kilonun gittiğini görünce bak nasıl motive oluyorsun
cuma günleri kil bildirimi yapıp iki hafta sonunda listeye giriyorsun
kaç kiloysan kendine bir çizelge hazırla ve hedef belirle ve bir süre belirle öyle olduğun zaman daha emin adımlarla ilerleyeceksin
imkanın varsa ii bir diyetisyene git ve listen elinde yapabileceklerini düşün
okula hergün yemeğimi meyvemi badem cevizimi üzümümü götürüyorum ve evet o artık tiksindiğin mideni yakan şeyleri yemek zorunda kalmıyorsun
acale etme başarı hikayelerini oku geçmişi oku menüleri takip et
eğer bi başlarsan gerisi çok kolay gelecek buna emin ol heleki burayı bulmuşsun bak gör nasıl eğlenceli olacak diyet serüvenin..
marttan beri burdayım gece 2 de olsa 3 de olsa okumadan yazmadan yatamam şimdi...
eğer akşam müsait olursam sana diyetisyenimin verdiği listeyi yazarım 8 öğünlük ve haftada 1300-1600 verdiğim bir listeydi ve 90 falandım....veya sana fikir olur değişiklikler yaparsın menülerde...
canım spora yeni başladıysan ilk önce vücut bi şaşırıyor ve kas oranın da artıyor birde regl tabiki çok önemli bendede 1-2 kilo mtlaka oynuyor mesela bende şimdi regl zamanım ve bitince o artı da gidiyor
ben 3 hafta önce sağlam diyet ve spora rağmen +500 çıkmıştım ama bir hafta sonra 2100 verdim sabret pes etme haftaya karşılığını alırsın...
eddoras senin de çizelgen yok oluştursana....
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
ayşe fatma böyle bizim burası işte ...teşekkür ederimmm. listeyi görürsem en azından bunu yiycem derim.. öğretmenim ve belki gülersin ama adım fatma:))ben her öğleden sonra boşum ikili öğretime geçmedik biz..saolasın tekrardan
o zaman regl yüzündendir canım birde bak ne güzel 3 haftada 4 vermişsin her zaman böyle hızlı gitmiyor işte takılmalar olabiliyor veya artılar olsun az az olsun sağlam gitsin sakın canını sıkıp pes etme....hayır spora yedi başlamadım 3 haftadan fazla oldu nerdyse umarım regl den dir çünkü 3 haftada 4 kilo verdim bu zamana kada yani her hafta 1.300 gibi verdim ortalama bu hafta sadec 200 gr üzüldüm yani ama asla pes etmem bu üzüntüylede olsa devam derim umarım reglim bitince eksik çıkarım moralim düzelir...umudum o şimdilik....
meyveni 10:30 gibi bitirmeye çalış bence ve arkasından bir çay bardağı süt iç ki meyvenin şekerini kalsiyum öldürüyor...haklısın ayşecim.unutuyorum hep.
sağol hatırlattığın için.
oğluşuma yaptırırım yarın.
reglim bitti bugün.dayanamadım tartıldım.yarım kilo artıdayım.
yarın inşallah farklı olur.
saat 12 gibi,hatta bazen 1 de meyve yiyorum.ondanmıki ayşecim,ne dersin.
ayşe fatma böyle bizim burası işte ...
ohhh bak ne güzel öğleden sonra evdesin evli bekar çoluk cocuk varmı
çocuk yoksa şimdilik diyet senin için daha kolay olur eve gel dinlen başla spora ohhhh akşam tv izlerken yap yürüyüşe çık akşamüstleri ne güzel .....
o zaman regl yüzündendir canım birde bak ne güzel 3 haftada 4 vermişsin her zaman böyle hızlı gitmiyor işte takılmalar olabiliyor veya artılar olsun az az olsun sağlam gitsin sakın canını sıkıp pes etme....
meyveni 10:30 gibi bitirmeye çalış bence ve arkasından bir çay bardağı süt iç ki meyvenin şekerini kalsiyum öldürüyor...
zaten dahada acıkmazsın...
filiz zaten onlarla iş yapcağına kendi işini yap 1 tane olsun senin olsun yeter,okurken darlandım,hepsimi aynı bunların sanki seri üretim yaakızlar bana çantacıyı açıklar mısınız?fransız kaldım...
bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...
deryacım o saç uzatma linkini bana atsana be kuzum,bende yapıyımMerhaba kızlar
Dün akşam bakım günümdü, saçımın uzaması için uğraşıyorum ve şu kk daki meşhur saç uzatan bakıma başladım bende..Birden karar aldım hayatımda saçlarım hiç omuzlarımı geçmedi, bir kerede olsa uzatıp yakışıp yakışmadığını görmek istiyorum
Şöyle göğüslerimi geçerlerse zaten yeter. Çabuk uzayan bir saçım var ama gene de 1 seneyi bulur mu acaba bakımlarla bilemiyorum, en azından önümüzdeki yaza kadar baya uzamış olur diye tahmin ediyorum..
Kısa saçı çok seviyorum ama çok uğraş istiyor, şekil vermeden çıkamazsın hiçbir yere, kurut çık olayı yok yani..Bütün yaz denizden çıkınca fare gibi ya da şapkalarla dolaştım çok sıkıntılı oldu
Hep uzun saç sevmiyorum diyorum ama e denedin mi hiç mübarek
Neyse uzattım lafı, çarşamba akşamları bakım günüm artık, sabah yapamıyorum çünkü vakit olmuyor, 5 saat beklemesi gerekiyor kafada..Bir de sarımsaklı şampuan var ki off hiç girmek istemiyorum zor biraz
Çarşambaları olmasının sebebi de muhteşem yüzyıl.. Arkadaşımı izleyeceğim derken baya baya izler oldum diziyi, hoşuma da gittiÖn yargılı davranmışım, öyle diğerleri gibi bir sahneyi dakikalarca uzatıp vakit doldurmaya çalışan, ya da çok abartılı açık sahneleri olan bir dizi değilmiş..Ayrıca kıyafetler bile seyre değer..
Öyle işte kızlar, sevdim hepinizi
sağol canım .demek okullu oldun he,aferin valla hayatı bırakmıyosun asılıyosun var gücünle,bende o cesaret yokgünaydın canlar
ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım
gülay çok geçmiş olsun canım kızımda son iki gündür çok ateşlendi sanırım salgın var boğazı harap olmuş resmen
arkadaşlar doğru dürüst kk ye giremiyorum kızım şuanda yanda zırıltılı halde kalk kalk diye tuttrdu bana bir laptop lazım
ve bu hafta çok yoğundum hafta başında hsg(rahim filmi ) çektirdim ağrılarım oluyordu o nedenle doktor istedi korka korka gittim neyseki abartıldığı gibi değilmiş ayılan bayılan oluyormuş diye okumuştum
ve yine bu hafta aöf ne başvuru yaptım kitapları aldım okullu oldum bu yaştan sonrakitapları görünce gözüm çok korkmuştu ama okudukça rahatladım başaracağım inş
evde oturmak hep aynı şeyleri yapmak çok sıkıyordu beni beynimizinde egzersize ihtiyacı var hücreleri canlı tutmak için malum zamanımız hastalığı alzheimerden çok korkuyorum
2 yaşındaki çocuk 7'nci kattan düştü
Güncelleme : 23 Mayıs 2011 17:01 Seyrantepe Mahallesi TOKİ Konutları A. Blokta meydana gelen olayda, annesi Dursun Uğur ev işlerini yaparken oyun oynayan İbrahim Uğur, cam kenarındaki koltuğun üstüne çıktığı pencere kenarındaki sinekliğin açılması sonucu düştü.
7'nci kattan çocuğun düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri İbrahim Uğur'un öldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuk otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bu arada, oğlunun düştüğünü öğrenen anne Dursun Uğur sinir krizleri geçirdi. Yakınlarının haber vermesi ile eve gelen baba Süleyman Uğur da oğlunun öldüğünü öğrenince fenalaştı. Dursun ve Süleyman Uğur çifti, olay yerindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü.
Bu arada, ölen İbrahim'in babası Süleyman Uğur'un yaklaşık 10 yıl önce İstanbul'da ilk eşini ve bir çocuğunu karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle kaybettiği, daha sonra Gaziantep'e dönerek 3 yıl önce Dursun Uğur ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.
merhabalar... burdakiler birbirini tanıyor ve benimse şimdi tek ortak noktam sizlerle kilo problemim. hem diyete girmek istiyorum hem de bi taraftan korkuyorum çevremde o kadar caydıran faktör varki.. sabah 6 buçukta kalkıyorum kahvaltı bile yapamadan evden çıkıyorum okulda tost ayran tost ayran gına geldi...arada meyve filan götürmüşsem yiyorum öğlen 2 buçukta eve ölmüş halde geliyorum ve o an ne bulduysam hazır yiyorum.. su aklıma geldikçe içiyorum.. akşama doğru bir şeker canım istiyor anlatamam..çikolata filan yiyip karnınmı güzelce şişiriyorum sonrada haliyle vicdan azabı çekiyorum... şimdi bunların hepsini değiştirmem gerekecek. daha erken kalkıp kendime nevale hazırlamam lazım ki öğlen aç vaziyette koşturmayayım. offf... hatalarımı biliyorum ama ne yapacağımı bilmemek ortada aynı yerde döndürüyor ve tekrar önceki hale dönüş yapıyorum.. biri bana yardım edemez mi bunları yazıp okuyunca kendimi içler acısı buldum.. bana azim lazım ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?