80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım süper işte bak seni engelleyen hiç bişi yok hazırlığını da yapmışsın ne güzel....
Hergün yarım saat yürü şu kadar kalori yakacağım diye kendine hedef koy gerisi gelecek azmin bol olsun ......

benim de cumartesi bir doğumgünü kabusum var bakalım nasıl atlatacağız
bu hafta sonu kaçamak yapmadan haftaya cuma listeye en fazla 80,9 gibi bir rakamla girmeyi hayal ediyorum

bu öğlen gene herzamanki gibi iş yerindeki yemek cok cokkk kötüydü
seçenekler: pilav-kuru f. ve karnıyarık ve tavuk göğsü
normal ben ne yaparım
gider bir güzel
karnıyarık pilavı alır üstüne tavukgöğsünü de hüpletirimm sonra da midem yanar cok yedim diye cok mutsuz olurum

bu sefer
yanımda ki koz biber ve keçi peynirinden aldığım gayretle
kocaman güzel bir salata hazırladım salata bar dan
(ama salatamın yağı tuzu yerindeydi maalesef o cok diyet olmadı diyede itirafımı yapıyımm)
ve hem cok guzel yedim hem de karnım cok guzel doydu
ve kendimi cok iyi hissediyorum simdi

allahıma cok sukur ne guzelll
artık o kötü işyeri yemeklerini yemek istemiyorum
zaten verdiğim 5 kiloyu evdne yemek getirmeme diğer 5 kiloyuda mübarek ramazan ayına borcluyummm
diyet yaptım da zayofladımm demeye yüzüm yok yani
ama insallah bundan sonra da yediklerime dikkat edip hamurişi kaçamağı yapmadan yoluma devam edebilirimmm
bayramda 78 olmak istiyorum bende
noolurrrrrrr
lütfennnnnnnnnnnnnn allahımmmmmm

liste için teşekkür ederim süpersin ellerine sağlık yardım edecek bana mutlaka

[QUOTo zaman regl yüzündendir canım birde bak ne güzel 3 haftada 4 vermişsin her zaman böyle hızlı gitmiyor işte takılmalar olabiliyor veya artılar olsun az az olsun sağlam gitsin sakın canını sıkıp pes etme....

sağol cnm desteğine tşşkürler..regl den dir inş.ama öle olmasa bile pes etmek yok vazgeçmek yok inşaallah

yanlış anlamadıysam lesli sıkılaşmak haftada 3 için kilo vermek için haftada 5 dedi--2 mil için-- you tube den 3 ve 5 milin kısa kliplerini izledim de süperler ya... yapıcam yapıcam onları da yapıcam:46.

bende öyle izledim ama indiremiyorum
şu 5 mil olanı... olan gönderebilir mi acaba

canımmmm önce çok çok geçmiş olsun kuzumaaa. ateşlendi demekkk.sadece ateşmi var? keşke aynı şehirde olsakkk.çok isterim şekerim gel gelll diyet yemekler yaparım sende mecburen yersinnnn..bi kapta evine götürür akşamında yerdin.oh mis gibi diyetttt dünki menüne artık diycek bişey yok hooop gelmiş 1000 kaloriii. artık çantada işe yaramıyo ne bulsam:26::26::26:

Harikaaa
Ben de lahana aldım tülinim, diyete ilk başladığımda çok faydasını görmüştüm lahana- maydanoz suyunun..Gene başlamayı düşünüyorum ama maydanoz almayı unuttum aferin bana

deryam ben lahanayı yemek olarak çok sevmeme rağmen suyunun kokusundan dolayı içemiyorum canım. ama çok işe yaradığını duydum.inşallah sen içeqrsin

canım benim çantacııı menüsünü beğenmediğime yapıveriyorumm adımıda deryam koydu.
çok uğraşmışsın kv dede bide üstüne istediğin olmamış evinde yapsaydın az ama istediğin gibi olurdu canım. benimde en çok kızdıgım sanki herşeyi kend
leri yapmış gibi anlatmalarıdır. kendin yap canım bida boşver.atma aşağıda atacaksan bana yollaaaa

canım ben kullandım sarımsaklı şamp. bende bi işe yaramadı.

çoook çoook güzel bi menüüüü. eminim suda boldurr maşallaaahhh

gülcüm gelirsin tabi canım. ben 963lerden geldiysem herkes gelir inşallah
Rabbim çocuklarımızı korusun çok çok üzüldüm canım
canım öğretmen arkadaşlarımız var. onlarıda takip et ara öğünler için. ayşecim çok güzel yazmış.listede paylaşmış. senin elini bağlayacak bişeyde yok canım.rahatlıkla hazırlarsın yemeğini ara öğününü..

canım regl dönemimde ben 600 700 fazla çıkarım hep.hiç sıkma canını. haftaya eğer dikkat edersen en az 1 2 kg verirsin canımmm

bu arada bende marketten sebze alışverişimi yaptım. öğlenden beri sudayımmmm . kabakları rendeledim attım buzluğa..ıspanağımı yıkadım doğradım attım buzluğa...tavuk sarma aldım temizledim yıkadım attım buzluğa..kıymamı aldım kavurdum soğuyunca atcam buzluğaa ne buzlukmuş beee...pırasamı temizledim yıkadım yarına yapcam inş. kerevizi rendeledim sarımsaklı yoğurduma ekledim akşama yerim..marulumu yıkadım kurutmalıkta bekliyoo eee daha ne yapam dimiii

teşekkür ederim....

bu aralar hiç keyfim yok, çok hastayımm ve diyette saçma sapan ilerliyo işte
tartıya çıkmadığım için bilemiyorum artımıyım eksimiyimm
umarımm hepinizz iyisinizdirrrr evimmm çok dagınık sürekli yatıyorumm
bugün dr. a gittim bir poşet ilaç verdi hiç iyi degilim yani
neyse bugün yediklerimi yazıyım çıkıyım evimi toparlamam gerek
çünkü ev böyle dagınıkken daha beter hastalanıyorumm
bu arada dr. iki üç gün spora gitme dinlenmen gerek dedii sanırım gitmicem bi süre

MENÜM:
sabah: küçük kase yogurt+ k (daha dogrusu hazır gevrekli yogurt varya ondan)

arada: karışık bitki çayı

öğlen: iki parça ızgara tavuk,salata,roka (nar ekşili)

ara : yok

akşam biraz light süt + k

arada da : 1 tane yeşil ekşi elma yiyecegim
karışık bitki çayı ile beraber
farkındayım bugün yine çok kötü geçti gibi
şu aralar ne yesemm çok yediğimi düşünüyorumm:26:
ama bakınca şöyle bir çok degil heralde:26:
neyse canlarım sizi çok seviyorum ve çokk çokk öpüyorum
Allaha emanet olun inşşşş. hoşçakalınn

canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.. demek o yüzden giremiyodun foruma.merak ettik seni.aman sen iyileş başlarız yarışaaa seninle canımmm. menünde kötüden öte harikaaaaa. ne çoğu bitanem az bile yeşisin maşallah bu hasta halinle. çok yorma kendini ev dağınık kalsın sen iyi ol yeterki canımmm

tülincim ellerine sağlık çalışkan kadının hali başka
sevdacım geçmiş olsun menün güzel cannım bi an önce iyileş haftaya buralar kasıp kavrulacak haberin ola...
gülaycım geçmiş olsun biz değilde kuzular hastalanınca insan ne yapacağını şaşırıyor allahım şifa verir inş bir an önce...

selam kızlar iyiakşamlar.. her ne kadar yarın artıda çıkıcak olsamda dünkü yeme krizimden sonra bugün güzel bi menüyle günü kapattım

işte menüm
kahvaltım

3 günkurusu..

1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
krem peynir
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..

ara
1 armut
biberiye çayı..

öqlen
ton balıklı salata
biberiye çayı..

ara
bir avuç fındık

akşam
yarım bardak süt
2 kaşık special k..

3 litre su...

iyi akşamlar hanımlar
resmen fırsat bulup nete giremiyorum.dün de giremedim.bugün iki günün menüsünü birden yazayım.

DÜNÜN MENÜSÜ:

uyanınca:sirkeli su

kahvaltı:1 dilim denge light ekmek üzerine light krem peynir,2 dilim salam,1 yeşil zeytin

arA:light süt

öğle:4 yemek kaşığı zeytinyaglı fasulye,yarım kepce düğün çorbası,1 piliç but

arA:10 tane badem

ara:1 küçük nektari

akşam:1 kepce tarhana corbası,5 kasık zeytinyaglı fasulye,80 gr ton balıgı

ara:yarım bardak süt

kaçamak:iki parmak kalınlıgında ama bir parmak yarısı boyunda bir lokma patatesli börek çok canım cekmişti

BUGÜNÜN MENÜSÜ;

uyanınca:sirkeli su

kahvaltı: 1 dilim denge light ekmek üzeirne krem peynir,2 ceri domatesi,1 yumurta,1 yeşil zeytin,1 greyfurt suyu

ara:5 badem

öğle:3 izmir köfte,280ml ayran

ara:5 badem

ara:bir küçük bardak tarcınlı süt

akşam:1 kepce tarhana corbası,4 yemek kasıgı taze fasulye,bir dilim pizzanın sadece üstü(hamurunu yememeye calıstım)

3 litreye yakın su
yeşilçay
40 dk yürüyüş
leslie(birazdan yapıcam)

ya işte böyle arkadaslar.öğrencilikte cidden zor oluyor diyet yapmak.ama işte cabalıyorum.başka çarem yok çünkü.bahar ayına yepyeni incecik ve daha saglıklı bir beyza olarak girmek istiyorum.

bugün oda arkadasımın dogum günü.cheesecake cips kuruyemiş felan aldık.pastadan incecik bir dilim yemeyi düşünüyorum.öğlen ve araları hafif yemeye calıstım dengelemek için ama bilemiyorum.olmazsa yarında sadece 1 dilim ekmek yerim.akşamıda corba yogurt veya salata yogurt yaparım.

bu arada biyoloji okuyan oda arkadasıma hocası söylemiş.asla ve asla UHT süt kullanmayın.cam şişede günlük süt alın demiş.UHT yönteminde sütteki bir cok vitamin ve protein kayboluyormuş.raf ömrü uzun olan konserveler dışındaki yiyeceklerden çekinmek gerekiyormuş.hele ki light sütler bir çok işlemden gectiği için saglıga hiç bir faydası yokmuş.ben bugün kendime cam şişede süt aldım bakalım.sonucta amaç kilo vermek ama sağlıklı olmak daha da önemli herşeyin katkı maddesi ve koruyucu madde içerdiği bu dünya da dikkat etmek gerekli.en azından elimizden geldiğince:26:

artık light bisküvi tarzı şeylerde yememeye karar verdim.aralarda badem fındık içi tarzı şeyler yemeyi düşünüyorum.meyveye de ağırlık vericem.

ya arkadaslar ben şimdi 85li rakamlardan 76lı rakamlara düştüm ya farklı bir listemi uygulamam gerekir acaba.yani kilo kaybı devam ettikçe listemde ne gibi değişiklikler yapmalıyım? neyi artırıp neyi cogaltmalıyım.yani karbonhiratlı gıdalar tüketmiyorum şu anda ama ne bileyim.biraz akıl verin bana:18:

Sevdacım geçmiş olsun.menün çok güzel. hiç te çok yememişsin. spor da yapma birkaç gün. hastalıklar dinlenmeden geçmiyor.
gülaycım senin de kızna geçmiş olsun. gül gibi soluyorlar hemen. iyileşir biran önce inşallah. haberlerde de söylediğin cinayeti gördüm. yazık olmuş kadına. geride kalan çocuğuna da

canımm benimmm çok teşekkür ederimmm iyiki varsınnn kuzumm yaa
inşş. bi iyileşiyimm yarışıcazz yarışıcaz merak etme sennn
gerçi ben sana yetişemem ama olsunn denerimm dimii:93::93:
menümü begenmene sevindimm korktum bian hasta hasta kafamın ortasına çanta yemiyimm diyeee:76:
tekrar sagol kuzumm yaa çok teşekkür ederimmm seviom senii çantacı tülünümmm
çok sagol ortimm teşekkür ederimm inşş. çabuk iyileşirimm
ama o kasıp kavuranların arasında olamicam maleseff
cidden bayagı kötüyümm
ayagım ameliyatlı biliyosunuz bi çogunuz çocukken trafik kazasında kopmuştu
o ayagım maleseff çok kötü şişti ve yere basarken bile acı çekiyorumm ödem olmuşş ayagımda
doktorr film falan gerek ciddi bişi olabilir dedii ayagımın sagından solundan kara kara kılcal damarlar
çıktı... kanımda mikrop varmışş ve bu mikrobu dışardan kapmışımm ( çıktım dr. dan eşim aradı konuşma aynen şöylee)
ben : efendim aşkım
eşim: noldu bitanem ne dedi doktor mühim bişimiymiş?
ben : bilmiyorum ki ayagımda ödem varmış, kanımda mikrop varmış beni yataga düşüren halsiz bırakan oymuşş
ve dışardan bi yerden mikrop kapmışımm,,
eşimm: nerden kapmışınn ?
ben: ne biliyimm bitanemm yaa kapmışım işte,,
eşimm: yoksa ben miyim o mikropp
ben: hay yaşa, bravo valla nasılda bildinn mikrop oldugunuu
eşimm: çıkarız kızımm o zamann hayatındann demekk ben seninn hayatına virüs etkisi yapıyorum haa
benn: ayyyy bitanemmm şaka yapıyorumm ne mikrobu ne virüsüü ömrümmm
sen benimm herşeyimsinn hem sen beni sürüm sürüm süründürecek bi mikropta olsan ben razı olurdumm
eşimm: arabanın muayenesini yaptırcam bitanesi şimdi kapatmam gerekk çok dikkat emii
seni seviyorumm bebeimm
benn: seviyom senii mikropppp bye bye dedimm
eşimm: neeeeee diye bagırırkenn ben teli kapadımm
ayyy niye yazdım bişiye baglicaktım unuttum bakk bundan sonrada benim adım bunak bacı olsunn barimm
öyle işte kuzucuklarımm
ayagım berbat, halsizlik bitkinlik, öksürük, ciğerlerim kötü,alerjimm fenaa yinee bronşlarım dolmuşş
v.s v.s öyle işte .......
sonra dükkana gittim benimki ne oldu bitanem dedi
hiççç geldim işte dedimm bi arkadasımız vardı yanında
noldu sevda hayırdır hastamısın dedi
biraz hastayım onurcum gece çok kötüleştim bi doktora gittim dedim
oda dedikii (şaka yapıyoo tabii)
haaaa desene senin bu kocan ondan mutlu
sen gidicisin yani öbür tarafa bende hee sorma kampanya bitmeden öliyim dedimm adamcıgaz ortalıkta kalmasın
eskiyi getir yeniyi götürrr kampanyasına yetişsin diye ugrasıyom dedim
benimkide diyoo allah korusun bitanem allah basımdan eksik etmesin seni diyoo
(tabi ben dominant teyze) hadi ordannn sen gecen gün demedin mi ,
kadının iyisi 6 ayy yaşarr sen 10 senedir yaşıyonnn( 10 yıldırr birlikteyizz)
ne zamann ölmeyi düşünüyonn varmı bi öbür tarafa gitme durumlarıı
şu kampanyadan yararlanıyımm bariii dedii
ben de bi daldım bunaaa yok bitanenmm şaka yapıom vallahi billahiii diyee yalvardıı
bende dedimm asıll o kampanya kadınlara özell cicimmm senn öl baride ben yararlanıyım barii
yazıkk hakkım boşa gitmesin dedimm sonra bu bana daldııı

ayyy sizinle konuşmayı özlemişim yaa
saçma sapann muhabbet açıcagımm tuttu niyeysee
öyle işte aşk böcüklerimm ben biraz uzanıyımm yine tıkandımm valla
nefes alamıyorumm

canım seninde çizelgen yok hazırla birtane bak daha çok motive olacaksın bende senin sorduğun sorunun cevabını arıyorum aslında bende şimdi 76 oldum ve sadecve sabahları 1 dilim ekmek yiyorum ee onuda mı azatayım bilemedim ki o da gerekli sağlık için ilk başlarda öğle 8 kaşık yemek yiyordum şimdilerde 5-6 kaşık akşam da 4-5 kaşık dahada azaltmak lazım ....

canım yaaa muhabbetini seveyim senin bennn...
ne güzel de anlatmış aşk-ı muhabbetini ...
allah muhabbetinizi artırsın sewdacım...
sen iyileş hemencik olurmu kendine ii bak ben bi eşimle çay faslı yapiim kızım da annemden yeni geldi bugün öğleden sonra yattım uyudum onuda biraz görem yatınca gelirim....
öpüldünüz....

teşekkür ederimm bebeimm eksik olma inşşş.
sagol canım menü için ama sanırım bu hafta tık yok bende sanki vermemiş gibi hissediyorumm
yada uyumaktan su tuttu vücudumm şiş gibiyimm:26:
iyiki varsınızzzz

GÜLAYYY: kızın hastaymışş kuzumm çokk geçmişlerrr olsunnnn rabbim şifa versinn inşşşş.

NİLGÜNNN: ortimmmm geçmiş olsun canım benim sende hastamışsınn inşş. biran önce atlatırsınn
çok dikkat et kendineeee

BANUŞŞŞŞ: canım nolduu aradılar mı kayranın ameliyatı içinn?
inşşşş. hemencecik atlatıp dönünn evinizeeee dualarım sizinlee canımm benimm

İZLEMMM: inşşşş. iyisindir canımm, inşş. anneciğinde atlatmıştır olayın şokunu çok dikkat et kendinee

ZEKİYEE: kuzumm bu cuma başlıyoruz mu yani napıyoruzz canımm?
sen okeysen ben okeyimm bebeemm sıkıntı yokk yanii:13::13:

aminn yawru kuşumm aminnn
cümlemizinn inşşşş. rabbim cümlemizee agız tadı versin
cümlemizin yuvasına inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…