bekarım çocuk filan bişeyim yok o konuda rahatım allaha şükür.ama tekim bu konuda yoldaşım yok işte olursa inş bu forum olacak. Herkes evli yapacak işleri var yani.:)ben koşu bandı aldım yürüyüşe başlicam mekik aleti twister masaj aleti yanında hediye geldi iki gün öncxe artık başlama zamanı geldi dedim:) ama azim ne olur bilemiyorum:)
Canım yaaa,öyle düşünmeyin,sizin menünüz de güzel(poaça hariç,Tülin söylemiş zaten)
Bir düşünün,diyete başlamadan önce bu menüyü uygular mıydınız ya da bol kaçamaklı bir menü mü olurdu?Kilo verdikçe daha bir azim geliyor ve menüleriniz daha özenli oluyor.Bol iradeli,sabırlı günler...
Bugün benim de menüm çantalık olacak gibi.Akşama doğum gününe davetliyiz,bakalım ne yapacağım?Yiyormuş gibi görünmem lazım.
benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz
* BOL SU
08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 KK PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK
10:00
1 MEYVE
11:00
1 YEMEK KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK
12.30
8 YEMEK KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
16:00
1 MEYVE
17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA
20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 YEMEK KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT
BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...
VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....
BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....
yanlış anlamadıysam lesli sıkılaşmak haftada 3 için kilo vermek için haftada 5 dedi--2 mil için-- you tube den 3 ve 5 milin kısa kliplerini izledim de süperler ya... yapıcam yapıcam onları da yapıcam:46.
canımmmm önce çok çok geçmiş olsun kuzumaaa. ateşlendi demekkk.sadece ateşmi var? keşke aynı şehirde olsakkk.çok isterim şekerim gel gelll diyet yemekler yaparım sende mecburen yersinnnn..bi kapta evine götürür akşamında yerdin.oh mis gibi diyettttgünaydın canlarım;
Elayım bugün çok hasta gece 5 den beri ayaktayız ateş ateş 39,5 lara çıktı bi ara ,şimdi iyi içerde yatıyor ,bende size dün neler yedim,neler yaptım anlatıyım yanına gidicem ....FF0000"]tülincim [/COLOR]sen ne dersen de seviyorum ben çok seni,keşke şurada olsanda geli geliversem sana....
nihal spor salonu nu tavsiye ederim,salon çalışması başka bişi emin ol
sabah:kahve,1 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynirle ,yarım yumurta
öğle:burgerkingden 1 tavuk burger,kola zero
ara:özsüte oturduk ben capiccino içtim(arkadaş panna kota çikolatalı yedi)
akşam:3 kuru köfte,10 adet kadar patates cips gibi incecik ,bol yeşil salata
ara:2 çay kaşığı dondurma (tadımlıktı)1 türk kahvesi yanında 2 adet ikeandan aldım isveç kurabiyesi tarçınlı (izlem kulakların çınlasın kuzzumm)
işte böyle arkadaşlar kötünün iyisimi bilmem ama dün spor 1 saat ve 4 saat yürüyüş yaptım,onun dışında özsütteki tatlıyı yemeyerek kendimce sınnavdan geçtim çünkü harika görünüyordu
Harikaaa
Ben de lahana aldım tülinim, diyete ilk başladığımda çok faydasını görmüştüm lahana- maydanoz suyunun..Gene başlamayı düşünüyorum ama maydanoz almayı unuttum aferin bana
kızlar bana çantacıyı açıklar mısınız?fransız kaldım...
bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...
canım ben kullandım sarımsaklı şamp. bende bi işe yaramadı.
Neyse uzattım lafı, çarşamba akşamları bakım günüm artık, sabah yapamıyorum çünkü vakit olmuyor, 5 saat beklemesi gerekiyor kafada..Bir de sarımsaklı şampuan var ki off hiç girmek istemiyorum zor biraz
Çarşambaları olmasının sebebi de muhteşem yüzyıl.. Arkadaşımı izleyeceğim derken baya baya izler oldum diziyi, hoşuma da gittiÖn yargılı davranmışım, öyle diğerleri gibi bir sahneyi dakikalarca uzatıp vakit doldurmaya çalışan, ya da çok abartılı açık sahneleri olan bir dizi değilmiş..Ayrıca kıyafetler bile seyre değer..
Öyle işte kızlar, sevdim hepinizi
güüüüüünayyyyydıııınnn
bugün perşembe ben geçen haftaya göre 300 gram vermişimmm gram gram zayıflıyoummmm
olsun bakalımm
menümü yazıyor ve sevgili yorumlarınızı bekliyoruum
kahvaltı 1 dilim ekmek 1 yumurta peynşr domates salata
ara yeşilçay
öglen 2 küçük baget bol yogurt 1 dilim kepek
ara 2 mandalina 1 light çıbuk
akşam bol pırasa yemeği 1 dilim ekmek 1 adet salata 1 yeşilçay
ara 2 ısırık karpuz 1 siyah erik 3 badem 1 ısırık muz
öpüldünüzz bugün çok yogunum akşama görüşürüzzz anacııımmmm
gülcüm gelirsin tabi canım. ben 963lerden geldiysem herkes gelir inşallahtülincimmmm bravo arkadasımm masallahh
bende oralara gelebilirmiyim acep ahh ahh
sporum yok benim su iciyorum evet en az 2 lt oluyor
ama aksam spor yok maalesef
yürüyüş bandı alalım bari artık diyorum evde müsait sayılır hani cok sayılmaz ama sayılır diyelim artık
bir de tabii ben her haftasonu cozutuyorum
bugun tartı sabah 83,1 gösterdi
hedefim tam 4 hafta sonra 78 göstermesi
olabilir mi arkadaslar bu ?
Rabbim çocuklarımızı korusun çok çok üzüldüm canım2 yaşındaki çocuk 7'nci kattan düştü
Güncelleme : 23 Mayıs 2011 17:01 Seyrantepe Mahallesi TOKİ Konutları A. Blokta meydana gelen olayda, annesi Dursun Uğur ev işlerini yaparken oyun oynayan İbrahim Uğur, cam kenarındaki koltuğun üstüne çıktığı pencere kenarındaki sinekliğin açılması sonucu düştü.
7'nci kattan çocuğun düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri İbrahim Uğur'un öldüğünü tespit etti. Talihsiz çocuk otopsi için Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bu arada, oğlunun düştüğünü öğrenen anne Dursun Uğur sinir krizleri geçirdi. Yakınlarının haber vermesi ile eve gelen baba Süleyman Uğur da oğlunun öldüğünü öğrenince fenalaştı. Dursun ve Süleyman Uğur çifti, olay yerindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastaneye götürüldü.
Bu arada, ölen İbrahim'in babası Süleyman Uğur'un yaklaşık 10 yıl önce İstanbul'da ilk eşini ve bir çocuğunu karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle kaybettiği, daha sonra Gaziantep'e dönerek 3 yıl önce Dursun Uğur ile ikinci evliliğini yaptığı öğrenildi.
canım öğretmen arkadaşlarımız var. onlarıda takip et ara öğünler için. ayşecim çok güzel yazmış.listede paylaşmış. senin elini bağlayacak bişeyde yok canım.rahatlıkla hazırlarsın yemeğini ara öğününü..merhabalar... burdakiler birbirini tanıyor ve benimse şimdi tek ortak noktam sizlerle kilo problemim. hem diyete girmek istiyorum hem de bi taraftan korkuyorum çevremde o kadar caydıran faktör varki.. sabah 6 buçukta kalkıyorum kahvaltı bile yapamadan evden çıkıyorum okulda tost ayran tost ayran gına geldi...arada meyve filan götürmüşsem yiyorum öğlen 2 buçukta eve ölmüş halde geliyorum ve o an ne bulduysam hazır yiyorum.. su aklıma geldikçe içiyorum.. akşama doğru bir şeker canım istiyor anlatamam..çikolata filan yiyip karnınmı güzelce şişiriyorum sonrada haliyle vicdan azabı çekiyorum... şimdi bunların hepsini değiştirmem gerekecek. daha erken kalkıp kendime nevale hazırlamam lazım ki öğlen aç vaziyette koşturmayayım. offf... hatalarımı biliyorum ama ne yapacağımı bilmemek ortada aynı yerde döndürüyor ve tekrar önceki hale dönüş yapıyorum.. biri bana yardım edemez mi bunları yazıp okuyunca kendimi içler acısı buldum.. bana azim lazım ya(
kızlar çok üzgünüm taaa cuma günündn buyana diyetimid spkumuda aksatmadan yapıyoum ama sadece 200 gr eksilmiş cumadan beri yaın bir hafta olucak çok az vrmiş oluyorum bu hafta kızlar reglim şuan acaba o yüzden mi böle fazla çııyoum bir hafta oldu sadece 200 g vrmişim çıldırıcam yaaa ufffffffffffffff
canımmmm önce çok çok geçmiş olsun kuzumaaa. ateşlendi demekkk.sadece ateşmi var? keşke aynı şehirde olsakkk.çok isterim şekerim gel gelll diyet yemekler yaparım sende mecburen yersinnnn..bi kapta evine götürür akşamında yerdin.oh mis gibi diyettttdünki menüne artık diycek bişey yok hooop gelmiş 1000 kaloriii. artık çantada işe yaramıyo ne bulsam:26::26::26:
deryam ben lahanayı yemek olarak çok sevmeme rağmen suyunun kokusundan dolayı içemiyorum canım. ama çok işe yaradığını duydum.inşallah sen içeqrsin
canım benim çantacııımenüsünü beğenmediğime yapıveriyorumm adımıda deryam koydu.
çok uğraşmışsın kv dede bide üstüne istediğin olmamış evinde yapsaydın az ama istediğin gibi olurdu canım. benimde en çok kızdıgım sanki herşeyi kend
leri yapmış gibi anlatmalarıdır. kendin yap canım bida boşver.atma aşağıda atacaksan bana yollaaaa
canım ben kullandım sarımsaklı şamp. bende bi işe yaramadı.
çoook çoook güzel bi menüüüü. eminim suda boldurr maşallaaahhh
gülcüm gelirsin tabi canım. ben 963lerden geldiysem herkes gelir inşallah
Rabbim çocuklarımızı korusun çok çok üzüldüm canım
canım öğretmen arkadaşlarımız var. onlarıda takip et ara öğünler için. ayşecim çok güzel yazmış.listede paylaşmış. senin elini bağlayacak bişeyde yok canım.rahatlıkla hazırlarsın yemeğini ara öğününü..
canım regl dönemimde ben 600 700 fazla çıkarım hep.hiç sıkma canını. haftaya eğer dikkat edersen en az 1 2 kg verirsin canımmm
bu arada bende marketten sebze alışverişimi yaptım. öğlenden beri sudayımmmm . kabakları rendeledim attım buzluğa..ıspanağımı yıkadım doğradım attım buzluğa...tavuk sarma aldım temizledim yıkadım attım buzluğa..kıymamı aldım kavurdum soğuyunca atcam buzluğaane buzlukmuş beee...pırasamı temizledim yıkadım yarına yapcam inş. kerevizi rendeledim sarımsaklı yoğurduma ekledim akşama yerim..marulumu yıkadım kurutmalıkta bekliyoo eee daha ne yapam dimiii
bende öyle izledim ama indiremiyorum
şu 5 mil olanı... olan gönderebilir mi acaba
canım arama motoruna Leslie Sansone Küçültülmüş Tek Linkler yazıp ilk çıkan linke tıklarsan orada var canım
canım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.. demek o yüzden giremiyodun foruma.merak ettik seni.aman sen iyileş başlarız yarışaaa seninle canımmm. menünde kötüden öte harikaaaaa. ne çoğu bitanem az bile yeşisin maşallah bu hasta halinle. çok yorma kendini ev dağınık kalsın sen iyi ol yeterki canımmmbu aralar hiç keyfim yok, çok hastayımm ve diyette saçma sapan ilerliyo işte
tartıya çıkmadığım için bilemiyorum artımıyım eksimiyimm
umarımm hepinizz iyisinizdirrrr evimmm çok dagınık sürekli yatıyorumm
bugün dr. a gittim bir poşet ilaç verdi hiç iyi degilim yani
neyse bugün yediklerimi yazıyım çıkıyım evimi toparlamam gerek
çünkü ev böyle dagınıkken daha beter hastalanıyorumm
bu arada dr. iki üç gün spora gitme dinlenmen gerek dedii sanırım gitmicem bi süre
MENÜM:
sabah: küçük kase yogurt+ k (daha dogrusu hazır gevrekli yogurt varya ondan)
arada: karışık bitki çayı
öğlen: iki parça ızgara tavuk,salata,roka (nar ekşili)
ara : yok
akşam biraz light süt + k
arada da : 1 tane yeşil ekşi elma yiyecegim
karışık bitki çayı ile beraber
farkındayım bugün yine çok kötü geçti gibi
şu aralar ne yesemm çok yediğimi düşünüyorumm:26:
ama bakınca şöyle bir çok degil heralde:26:
neyse canlarım sizi çok seviyorum ve çokk çokk öpüyorum
Allaha emanet olun inşşşş. hoşçakalınn
canımm benimmm çok teşekkür ederimmm iyiki varsınnn kuzumm yaacanım benim çok çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin.. demek o yüzden giremiyodun foruma.merak ettik seni.aman sen iyileş başlarız yarışaaa seninle canımmm. menünde kötüden öte harikaaaaa. ne çoğu bitanem az bile yeşisin maşallah bu hasta halinle. çok yorma kendini ev dağınık kalsın sen iyi ol yeterki canımmm
çok sagol ortimm teşekkür ederimm inşş. çabuk iyileşirimmtülincim ellerine sağlık çalışkan kadının hali başka
sevdacım geçmiş olsun menün güzel cannım bi an önce iyileş haftaya buralar kasıp kavrulacak haberin ola...
gülaycım geçmiş olsun biz değilde kuzular hastalanınca insan ne yapacağını şaşırıyor allahım şifa verir inş bir an önce...
iyi akşamlar hanımlar
resmen fırsat bulup nete giremiyorum.dün de giremedim.bugün iki günün menüsünü birden yazayım.
DÜNÜN MENÜSÜ:
uyanınca:sirkeli su
kahvaltı:1 dilim denge light ekmek üzerine light krem peynir,2 dilim salam,1 yeşil zeytin
arA:light süt
öğle:4 yemek kaşığı zeytinyaglı fasulye,yarım kepce düğün çorbası,1 piliç but
arA:10 tane badem
ara:1 küçük nektari
akşam:1 kepce tarhana corbası,5 kasık zeytinyaglı fasulye,80 gr ton balıgı
ara:yarım bardak süt
kaçamak:iki parmak kalınlıgında ama bir parmak yarısı boyunda bir lokma patatesli börek çok canım cekmişti
BUGÜNÜN MENÜSÜ;
uyanınca:sirkeli su
kahvaltı: 1 dilim denge light ekmek üzeirne krem peynir,2 ceri domatesi,1 yumurta,1 yeşil zeytin,1 greyfurt suyu
ara:5 badem
öğle:3 izmir köfte,280ml ayran
ara:5 badem
ara:bir küçük bardak tarcınlı süt
akşam:1 kepce tarhana corbası,4 yemek kasıgı taze fasulye,bir dilim pizzanın sadece üstü(hamurunu yememeye calıstım)
3 litreye yakın su
yeşilçay
40 dk yürüyüş
leslie(birazdan yapıcam)
ya işte böyle arkadaslar.öğrencilikte cidden zor oluyor diyet yapmak.ama işte cabalıyorum.başka çarem yok çünkü.bahar ayına yepyeni incecik ve daha saglıklı bir beyza olarak girmek istiyorum.
bugün oda arkadasımın dogum günü.cheesecake cips kuruyemiş felan aldık.pastadan incecik bir dilim yemeyi düşünüyorum.öğlen ve araları hafif yemeye calıstım dengelemek için ama bilemiyorum.olmazsa yarında sadece 1 dilim ekmek yerim.akşamıda corba yogurt veya salata yogurt yaparım.
bu arada biyoloji okuyan oda arkadasıma hocası söylemiş.asla ve asla UHT süt kullanmayın.cam şişede günlük süt alın demiş.UHT yönteminde sütteki bir cok vitamin ve protein kayboluyormuş.raf ömrü uzun olan konserveler dışındaki yiyeceklerden çekinmek gerekiyormuş.hele ki light sütler bir çok işlemden gectiği için saglıga hiç bir faydası yokmuş.ben bugün kendime cam şişede süt aldım bakalım.sonucta amaç kilo vermek ama sağlıklı olmak daha da önemli herşeyin katkı maddesi ve koruyucu madde içerdiği bu dünya da dikkat etmek gerekli.en azından elimizden geldiğince:26:
artık light bisküvi tarzı şeylerde yememeye karar verdim.aralarda badem fındık içi tarzı şeyler yemeyi düşünüyorum.meyveye de ağırlık vericem.
ya arkadaslar ben şimdi 85li rakamlardan 76lı rakamlara düştüm ya farklı bir listemi uygulamam gerekir acaba.yani kilo kaybı devam ettikçe listemde ne gibi değişiklikler yapmalıyım? neyi artırıp neyi cogaltmalıyım.yani karbonhiratlı gıdalar tüketmiyorum şu anda ama ne bileyim.biraz akıl verin bana:18:
canımm benimmm çok teşekkür ederimmm iyiki varsınnn kuzumm yaa
inşş. bi iyileşiyimm yarışıcazz yarışıcaz merak etme sennn
gerçi ben sana yetişemem ama olsunn denerimm dimii:93::93:
menümü begenmene sevindimm korktum bian hasta hasta kafamın ortasına çanta yemiyimm diyeee:76:
tekrar sagol kuzumm yaa çok teşekkür ederimmm seviom senii çantacı tülünümmm
çok sagol ortimm teşekkür ederimm inşş. çabuk iyileşirimm
ama o kasıp kavuranların arasında olamicam maleseff
cidden bayagı kötüyümm
ayagım ameliyatlı biliyosunuz bi çogunuz çocukken trafik kazasında kopmuştu
o ayagım maleseff çok kötü şişti ve yere basarken bile acı çekiyorumm ödem olmuşş ayagımda
doktorr film falan gerek ciddi bişi olabilir dedii ayagımın sagından solundan kara kara kılcal damarlar
çıktı... kanımda mikrop varmışş ve bu mikrobu dışardan kapmışımm ( çıktım dr. dan eşim aradı konuşma aynen şöylee)
ben : efendim aşkım
eşim: noldu bitanem ne dedi doktor mühim bişimiymiş?
ben : bilmiyorum ki ayagımda ödem varmış, kanımda mikrop varmış beni yataga düşüren halsiz bırakan oymuşş
ve dışardan bi yerden mikrop kapmışımm,,
eşimm: nerden kapmışınn ?
ben: ne biliyimm bitanemm yaa kapmışım işte,,
eşimm: yoksa ben miyim o mikropp
ben: hay yaşa, bravo valla nasılda bildinn mikrop oldugunuu
eşimm: çıkarız kızımm o zamann hayatındann demekk ben seninn hayatına virüs etkisi yapıyorum haa
benn: ayyyy bitanemmm şaka yapıyorumm ne mikrobu ne virüsüü ömrümmm
sen benimm herşeyimsinn hem sen beni sürüm sürüm süründürecek bi mikropta olsan ben razı olurdumm
eşimm: arabanın muayenesini yaptırcam bitanesi şimdi kapatmam gerekk çok dikkat emii
seni seviyorumm bebeimm
benn: seviyom senii mikropppp bye bye dedimm
eşimm: neeeeee diye bagırırkenn ben teli kapadımm
ayyy niye yazdım bişiye baglicaktım unuttum bakk bundan sonrada benim adım bunak bacı olsunn barimm
öyle işte kuzucuklarımm
ayagım berbat, halsizlik bitkinlik, öksürük, ciğerlerim kötü,alerjimm fenaa yinee bronşlarım dolmuşş
v.s v.s öyle işte .......
sonra dükkana gittim benimki ne oldu bitanem dedi
hiççç geldim işte dedimm bi arkadasımız vardı yanında
noldu sevda hayırdır hastamısın dedi
biraz hastayım onurcum gece çok kötüleştim bi doktora gittim dedim
oda dedikii (şaka yapıyoo tabii)
haaaa desene senin bu kocan ondan mutlu
sen gidicisin yani öbür tarafa bende hee sorma kampanya bitmeden öliyim dedimm adamcıgaz ortalıkta kalmasın
eskiyi getir yeniyi götürrr kampanyasına yetişsin diye ugrasıyom dedim
benimkide diyoo allah korusun bitanem allah basımdan eksik etmesin seni diyoo
(tabi ben dominant teyze) hadi ordannn sen gecen gün demedin mi ,
kadının iyisi 6 ayy yaşarr sen 10 senedir yaşıyonnn( 10 yıldırr birlikteyizz)
ne zamann ölmeyi düşünüyonn varmı bi öbür tarafa gitme durumlarıı
şu kampanyadan yararlanıyımm bariii dedii
ben de bi daldım bunaaa yok bitanenmm şaka yapıom vallahi billahiii diyee yalvardıı
bende dedimm asıll o kampanya kadınlara özell cicimmm senn öl baride ben yararlanıyım barii
yazıkk hakkım boşa gitmesin dedimmsonra bu bana daldııı
ayyy sizinle konuşmayı özlemişim yaa
saçma sapann muhabbet açıcagımm tuttu niyeysee
öyle işte aşk böcüklerimm ben biraz uzanıyımm yine tıkandımm valla
nefes alamıyorumm
Sevdacım geçmiş olsun.menün çok güzel. hiç te çok yememişsin. spor da yapma birkaç gün. hastalıklar dinlenmeden geçmiyor.
gülaycım senin de kızna geçmiş olsun. gül gibi soluyorlar hemen. iyileşir biran önce inşallah. haberlerde de söylediğin cinayeti gördüm. yazık olmuş kadına. geride kalan çocuğuna da
canım yaaa muhabbetini seveyim senin bennn...
ne güzel de anlatmış aşk-ı muhabbetini ...
allah muhabbetinizi artırsın sewdacım...
sen iyileş hemencik olurmu kendine ii bak ben bi eşimle çay faslı yapiim kızım da annemden yeni geldi bugün öğleden sonra yattım uyudum onuda biraz görem yatınca gelirim....
öpüldünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?