canım arada bi iştaha gelip bi seferde haftalığı çıkarıveriyorum işte . artık çalışkanlıktanmı tembelliktenmi bilememmmtülincim ellerine sağlık çalışkan kadının hali başka
..
maşallah canımmm menün harikaa.topladın bak bi günde ne güzelllselam kızlar iyiakşamlar.. her ne kadar yarın artıda çıkıcak olsamda dünkü yeme krizimden sonra bugün güzel bi menüyle günü kapattım
işte menüm
kahvaltım
3 günkurusu..
1 yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
krem peynir
yarım domates
yarım salatalık
bitki çayı..
ara
1 armut
biberiye çayı..
öqlen
ton balıklı salata
biberiye çayı..
ara
bir avuç fındık
akşam
yarım bardak süt
2 kaşık special k..
3 litre su...
canım masal gibi okudum inan konuşmalarınızı. Rabbim yuvanıza dahada mutluluk huzur katsın canım benimmm. bu arada asıl ben sana yetişemem canım.ben sana - sen bana çanta ata ata gideriz artık..kaza geçirdiğini öğrendim onun içinde ayrıca geçmiş olsun. sanırım bu dönemde çok ayakta kalmaman lazım canım ödemin artmasın. bol boool dinlen emi kuzummmmcanımm benimmm çok teşekkür ederimmm iyiki varsınnn kuzumm yaa
inşş. bi iyileşiyimm yarışıcazz yarışıcaz merak etme sennn
gerçi ben sana yetişemem ama olsunn denerimm dimii:93::93:
menümü begenmene sevindimm korktum bian hasta hasta kafamın ortasına çanta yemiyimm diyeee:76:
tekrar sagol kuzumm yaa çok teşekkür ederimmm seviom senii çantacı tülünümmm
ayyy sizinle konuşmayı özlemişim yaa
saçma sapann muhabbet açıcagımm tuttu niyeysee
öyle işte aşk böcüklerimm ben biraz uzanıyımm yine tıkandımm valla
nefes alamıyorumm
canım arada bi iştaha gelip bi seferde haftalığı çıkarıveriyorum işte . artık çalışkanlıktanmı tembelliktenmi bilememmm
maşallah canımmm menün harikaa.topladın bak bi günde ne güzelll
canım masal gibi okudum inan konuşmalarınızı. Rabbim yuvanıza dahada mutluluk huzur katsın canım benimmm. bu arada asıl ben sana yetişemem canım.ben sana - sen bana çanta ata ata gideriz artık..kaza geçirdiğini öğrendim onun içinde ayrıca geçmiş olsun. sanırım bu dönemde çok ayakta kalmaman lazım canım ödemin artmasın. bol boool dinlen emi kuzummmm
karnım şiş davul gibi.canım sıkkın.ne yapacağım bilmiyorum.şo diyet yapmam lazım ancak o beni paklar..
başka çarem yok gibi geliyor off ya..
bugünkü menüm
sabah: 1 simit,kaşar peynir
ara: türk kahvesi
öğle: kaşarlı tost,çay
ara: 1 poğaça,küçük bi kare sütlü tatlı,kabaklı cevzili salata
akşam: ton balıklı salata
ara: yok
spor yok
1 fincan form çayı
1 lt su
1 fincan yeşil çay
çok karbon oldu biliyorum ama hazırlıksız olunca ve canım da isteyince oldu.tülin çantayı alayım
bana yorum yapmak düşmez ama kötü gibi değil aslında menün.sadece öğle ve akşamın arası biraz fazla olmuş.birde tost cavdar ya da tam buğdaydansa daha da iyi tabi
canım afiyet olsun. 73.9 du ama gördüm 73 ü canım saol. sen pirinç lapası yapmıştın sanırm dimi. ondan fayda gördünmü , tekrar yapsanmı. yada zekiye yapmıştı sanırm ender saraçın çorbasını.ama midesi bulanmıştı gerçi. bide senin bi liste vardı onu yapsanmı? dediğin gibi spor vardı herşey vardı. diyetisyenemi gitsen canım.i
tülin karabiberli limonlu çay içiyorum canım sağol.sen de 73 ü görmüşsün.ben de salat yiyorum bol bol olmuyor ya.oynamıyor tartı.karnım davul gibi.hiç mi inmez şişlik ya.regl falan da daha çok var.salata şişlik yapar tamam da form çayı içiyorum ama olmuyor ya.bugün kızdım ben de zaten vermiyorum deyip arkadaşta yedim biraz.yanlış oldu ama ne istiyor bu vücut anlamadım ya.. ellerine sağlık bu arada buzluğa bayağı bir şey atmışsın.kışın bol bol yersin.
banuyu dün aradım hepinize selamı var.kayra ameliyat olmadan önce kardioloğa görünecekmiş.kalbin de delik de varnış yavrumun.ameliyatta bir sıkıntı olur mu diye önce ona görünecek sonra ameliyat günü belli olacakmış.biraz sıkıntılı tabi üzülüyor.dualarımız seninle dedim.
izlemle de bugün konuştuk.çok iyilermiş.egenin keyfi ise tavan yapmış.çok mutluymuş.maşallah diyelim.selamı var size onun da...
canım haklısın karbonlu olmuş ama akşama toparlamışsın üzme kendini..sana bugun çanta yok.hele bi iyileşteee o zmn hazırda bekliycekkkarnım şiş davul gibi.canım sıkkın.ne yapacağım bilmiyorum.şo diyet yapmam lazım ancak o beni paklar..
bugünkü menüm
spor yok
1 fincan form çayı
1 lt su
1 fincan yeşil çay
çok karbon oldu biliyorum ama hazırlıksız olunca ve canım da isteyince oldu.tülin çantayı alayım
ayyy arkadaşın dogum günü demiştim ya ince bir dilim cheescake yedm.tabanı cok inceydi
6-7 tane fıstıklı cips yedim
4-5 tane de antep fıstığı
Ya Allah tüm hastalara hasta yakınlarına şifa versin."ya Şafi ya Allah" diye dua etmek etkilidir."şifa veren Allah" demek.inşallah herkes şifasına kavuşur
zümrem canım sakın canını sıkma evet bu bünyeler nasıl bende anlamıyorum bir gün yemediğim bir şeyi yesem hemen ertesi gün tartıda +200 300 çıkıveriyor ama pes etmicez hayatım boyunca olmadığım hatırlamadığım bir kiloyu hedefledim ve er geç olacak inşallah ...ayşe zümrem nasılsın?ben iyi değilim ya .hem hastayım hem de canım sıkkın.olmuyor veremiyorum anlamadım bu vücudu.dikkat ediyrum salata yiyorum hareketliyim.mesele spor mu yani onu deli gibi yaptığım zaman da verememiştim.şimdi spor az ama yediklerim dikkatli yine veremiyorum.banunun meta ya döndü ya.hadi o ,o kadar kilodan sonra oldu ya benimki?sıkıldım artık 8 lerden.valla şok diyet yapacağım olacak bitecek.
gelelim izlem ve banuya...
banuyu dün aradım hepinize selamı var.kayra ameliyat olmadan önce kardioloğa görünecekmiş.kalbin de delik de varnış yavrumun.ameliyatta bir sıkıntı olur mu diye önce ona görünecek sonra ameliyat günü belli olacakmış.biraz sıkıntılı tabi üzülüyor.dualarımız seninle dedim.
izlemle de bugün konuştuk.çok iyilermiş.egenin keyfi ise tavan yapmış.çok mutluymuş.maşallah diyelim.selamı var size onun da...
karnım şiş davul gibi.canım sıkkın.ne yapacağım bilmiyorum.şo diyet yapmam lazım ancak o beni paklar..
bugünkü menüm
spor yok
1 fincan form çayı
1 lt su
1 fincan yeşil çay
ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım
deryaacım yeni sac sitili çalışmaların hayırlı olsun. uzatmak zor gerçektende bende ugrasmıstım bi ara.
arkadsın dizidemi oynuyor merak ettim
derya'cım eşimle sıhhıye'de buluşuyoruz.aynı anda eve gidiyoruz.yardımcı oluyor saolsun elinden geldiği kadar oturup suyunu ayağına bekleyen tiplerden değil çok şükür...kuzey'le ilgileniyor ben bişeyler hazırlarken, önceden annemde hazırlardı fakat kuzey çok değişti hiç fırsat vermiyor.yanından ayrılmak istemiyor öğle uykularıda azaldı.annem kuzeyden fırsat bulursa bişeyler hazırlıyor...kuzeyin biliyorsun bayadır yürüyor artık heryere tırmanıyor koltuk üstünde koşuyor cama tırmanmaya çalışıyor(camı kapalı tutuyoruz)televizyona taktı bu aralar onu acilen duvara monte etmemiz lazım aparat alıp...sandalyeleri deviriyor,fırının kapağını açıp üstüne çıkıyor,buzdolabını açıp rafını boşaltıyor çamaşır makinasını açıp içene ne bulursa atıyor (evdeki kayıp şeyler oradn çıkıyor)ayakkabılığı indiriyor kısacası tek bırakmaya gelmiyor oyuncakla oynama diye bişey yok evi talan ediyor.annemde çok yoruluyor ondan da daha fazlasını beklemek haksızlık olur.
eşim çorbayı karıştırı yada sofrayı kurar yada çay demler (ama bende başka işle meşgulken)
kv birdaha yapmıyacağım ilk kez yaptım yeni öğrendim birde miktar çok olunca gecekondu daha rahat olur diye düşündüm.ama bu ilk ve son oldu...sonunda hep ben üzülüyorum...
sanada afiyet olsun canım ellerinize sağlık...
deryacım o saç uzatma linkini bana atsana be kuzum,bende yapıyım
[/B]
canım ben kullandım sarımsaklı şamp. bende bi işe yaramadı.
deryacığım saçını mı uzatacaksın kolay gelsin.ben kızızma restorex şampuan kullanmıştım.hem güçlendirdi hem de uzattı bayağı saçlarını.
canım menün güzel. sabahki simitin acısını öğle yemeyerek çıkarmışsın zaten. ayakkabıcı ayşe olcan yaniiisabah
simit kaşar çay
ara
allahtan onu çantama akşamdan koymuşum
1 elma
ara
eve 2 de geldim acıkmadım diye yemek yemedim
1 cennet elması
akşam
4 köfte
dereotu tere domates közlenmiş biber
ara
yarım cennet elması
1 dilim armut
2.5 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay
spor yooooookkkk
hayırlı olsun canım..her eve bi derya lazım vallaaa..elleri dert görmesinnn...durun sizede yazıyımm öyle yatıyımm dedimmm içim içimi yedii kuuuuu
bu deryaa varyaaaa ne yaptıı bilinnn bana facebook açtıııı canımm benimm
o kadar ugrastı ki benimle anlatamammm bin tane soru sordum bi haltı beceremedimm
ama hiççç bıkmadıı yaparsın dedi merak etme dedi azıcık ta olsa becerdim galiba
bimmm bammm bommmmm çok şükür dostlar benim de artık facebookum varrrrrr
hadinn kaçıyımm artıkk nefess gitti tık yok
valla öksürükten nefes alamıyorumm
hadi kaçtım sizi çok öptümm:80::80::80:
ayyyy deryammm seni çokk seviyorumm kuzumm yaaaaa
Tülinim ben bildiğin sarımsak doğradım şampuanın içine..Hani bir de sarımsaklı şampuan var satılan hangisiydi seninki, sen mi doğradın yoksa hazır mıydı?
Bir de en az 2 ay denemeden karar vermeyin diyorlar :26:
Zaten uzaması için değil sarımsak, ekstra saç çıkarıyormuş benimkiler çok seyreldi diye başladım ona da..O yukarıda linkini verdiğim topikteki kız bir foto koymuş ileriki sayfalarda sarımsaklı şampuan nasıl saç çıkarmış çok etkileyiciydi
:
İyi akşamlar canlar
Dün biraz menümü bozdum ama bugün toparladım, harika bir menüyle kapattım günü, harika dediğim son yazdığım menümün birebir aynısıydı o yüzden yazmıyorum
Yarın inşallah hepimizin yüzü güler..Artık haftalık 300-500 gr dahi olsa vermek istiyorum..Bir hafta azimli olup, bir hafta salmak yok artık
Yarın ıspanaklı börek yapacağım kendime, ıspanak mevsimi geçtiğinden beri canım istiyordu nihayet tekrar çıktılar..I love ıspanak
Sevdacığımın siparişlerini bitirdim, yarın kargoya vereceğim kısmetse..Şimdi yeni projeler zamanı
Bir adam tacı satışa koyduğum br site üzerinden mesaj atmış bana karım doğumhanede acil yollayabilir misiniz diye..Aybars'ın annesi yazılacak üzerine diyor bir de..Ha dedim oldu yedekte vardı hemen yollayayım
Hani tamam ince düşüncelisin de çok geç kalmışsın be adam
canım maşallah nede çabuk bitirmişsin siparişlerinisiteyede koydun demek oh oh bol satışların olsun inşallah. adama bak karısı doğumda adam nette geziyo..yani kızsammı takdirmi atsem bilemedimmm
kızlar ben kaçıyoreeeee.iyi gecelerrrrrr
hadi canım maşallah bol müşteriler sana .....[ı]iyi akşamlar canlar
dün biraz menümü bozdum ama bugün toparladım, harika bir menüyle kapattım günü, harika dediğim son yazdığım menümün birebir aynısıydı o yüzden yazmıyorum
Yarın inşallah hepimizin yüzü güler..artık haftalık 300-500 gr dahi olsa vermek istiyorum..bir hafta azimli olup, bir hafta salmak yok artık
Yarın ıspanaklı börek yapacağım kendime, ıspanak mevsimi geçtiğinden beri canım istiyordu nihayet tekrar çıktılar..ı love ıspanak
Sevdacığımın siparişlerini bitirdim, yarın kargoya vereceğim kısmetse..şimdi yeni projeler zamanı
Bir adam tacı satışa koyduğum br site üzerinden mesaj atmış bana karım doğumhanede acil yollayabilir misiniz diye..aybars'ın annesi yazılacak üzerine diyor bir de..ha dedim oldu yedekte vardı hemen yollayayım
Hani tamam ince düşüncelisin de çok geç kalmışsın be adam[/ı]
durun sizede yazıyımm öyle yatıyımm dedimmm içim içimi yedii kuuuuu
o kadar ugrastı ki benimle anlatamammm bin tane soru sordum bi haltı beceremedimm
Bimmm bammm bommmmm çok şükür dostlar benim de artık facebookum varrrrrr
Hadinn kaçıyımm artıkk nefess gitti tık yok
Ayyyy deryammm seni çokk seviyorumm kuzumm yaaaaa
durun sizede yazıyımm öyle yatıyımm dedimmm içim içimi yedii kuuuuu
bimmm bammm bommmmm çok şükür dostlar benim de artık facebookum varrrrrr
hadinn kaçıyımm artıkk nefess gitti tık yok
ayyyy deryammm seni çokk seviyorumm kuzumm yaaaaa
hadi canım maşallah bol müşteriler sana .....
Yufkasını ince yapar içini bol koyarsın bişicik olmaz....
Tükkanı ben kapatıom artıkkkkkkk
hadi bakalım boool eksili bir cuma bizlerin olsunnn
ii geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?