80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülincim ellerine sağlık çalışkan kadının hali başka
..
canım arada bi iştaha gelip bi seferde haftalığı çıkarıveriyorum işte . artık çalışkanlıktanmı tembelliktenmi bilememmm
maşallah canımmm menün harikaa.topladın bak bi günde ne güzelll
canım masal gibi okudum inan konuşmalarınızı. Rabbim yuvanıza dahada mutluluk huzur katsın canım benimmm. bu arada asıl ben sana yetişemem canım.ben sana - sen bana çanta ata ata gideriz artık..kaza geçirdiğini öğrendim onun içinde ayrıca geçmiş olsun. sanırım bu dönemde çok ayakta kalmaman lazım canım ödemin artmasın. bol boool dinlen emi kuzummmm

bugunkü menüm:
uyanınca 1 yk yoğurt / çörek otu/keten tohumu

sabah : 1 denge ekmek /lor ve beyaz peynir / dom.biber/maydanoz / 10 adet pat.kızartma

ara :dışardaydım yok

öğle: 1 kase mercimek çorba /1,5 tavuk prizola / 1 tabak patlıcan yemeği / salata/5 acı süs biberi ( aslında patlıcan çok oldu ama çoook acıkmıştım.yemektete sıfır yağ vardı yiyiverdim)

ara : 1 sub kefir / 2 yk pilav

akşam:1 kase yoğurtlu kereviz / 5 kaşık salata / çiğ pırasa

ara : 7 8 dilim kavun

1,5 lt yakın maydanoz suyu
1 lt su maydanoz suyu içtiğim için su çok içemedim

spor yapamadım ama oğlumu arabasına koyup hızlıca 3 saat yürüdüm.tabi dura dura..

Son düzenleme:

canımmmm benimm aminn cümlemizin inşşşş.
evet canım ama yeni degil 7 yaşındayken geçirmiştim trafik kazası ve ayagım kopmuştu
şimdi iyiyim hamd olsunn
ama 3 gündür falann deli gibi agrıyoooo
inşşş. gecerrr

irongirl canım kardeşin gelmiş gözün aydın.sakın gece gece pasta yeme ha .bize vereceğin hesabı düşün..

sacre canım poğaça dışında gayet güzel menün.dikkat ediyorsun aslında hafta içi.hafta sonu da böyle yesen keşke..umarım doğumgünün de çok zorlanmazsın.salata yemişsin karnıyarık pilav yerine.harikasın..

tülin karabiberli limonlu çay içiyorum canım sağol.sen de 73 ü görmüşsün.ben de salat yiyorum bol bol olmuyor ya.oynamıyor tartı.karnım davul gibi.hiç mi inmez şişlik ya.regl falan da daha çok var.salata şişlik yapar tamam da form çayı içiyorum ama olmuyor ya.bugün kızdım ben de zaten vermiyorum deyip arkadaşta yedim biraz.yanlış oldu ama ne istiyor bu vücut anlamadım ya.. ellerine sağlık bu arada buzluğa bayağı bir şey atmışsın.kışın bol bol yersin.

filiz tatlım menün harika çok güzel toparladın kendini.keşke işte sorunlar yaşamasaydın.inşallah gönlüne göre bulursun bir iş.kv ile yaşananlar çok acı ya.bulmuş senin gibi gelini ne istiyor.arsız bi de senin aldığın malzemeden kendine eltine veriyor.hiç de hoş göremem ben.önce verir sana hepsini sen de dersinki şu kadar kavanoz sen al eltime de bunu ver dersin.emekse emek..sen de masrafı yapmışsın ama.bu sefer kendin yap tatlın.yorulursun ama bu lafların yorgunluğundan daha az olur..

gülaycığım geçmiş olsun elaya.allah şifa versin.
ama menülerine dikkat etmiyorsun sanırım.

deryacığım saçını mı uzatacaksın kolay gelsin.ben kızızma restorex şampuan kullanmıştım.hem güçlendirdi hem de uzattı bayağı saçlarını.

tunacığım menün çok güzel.yarın güzel sonuçlar bekliyorum senden..

seher canım rahim filmi çektirmişsin geçmiş olsun.inşallah sonuçlar temiz çıkar.okullu olmuşsun kolay gelsin başarılar.kızına da geçmiş olsun.

denizkum canım boşver kv yi bitmiyor dertleri valla.veli toplantım yapıldı bitti çok şükür ama çok güzeldi.harika sunumlar videolar gösterdim.herkes çok memnun kaldı.darısı sana diyelim.

zekiye sağol canım sen nasılsın?

fezaela yakında birbirimizi daha iyi tanırız.ben de öğretmenim evden 7.10 da çıkıyorum ve kahvaltı çoğu zaman yapamıyorum.okula tb götürsem de en iyisi benim için k flakes yemek.sen de yap istersen ayşe aycan yani çok güzel anlatmış sana.menü de vermiş.sen takıl kafana göre yani.

ayşe zümrem nasılsın?ben iyi değilim ya .hem hastayım hem de canım sıkkın.olmuyor veremiyorum anlamadım bu vücudu.dikkat ediyrum salata yiyorum hareketliyim.mesele spor mu yani onu deli gibi yaptığım zaman da verememiştim.şimdi spor az ama yediklerim dikkatli yine veremiyorum.banunun meta ya döndü ya.hadi o ,o kadar kilodan sonra oldu ya benimki?sıkıldım artık 8 lerden.valla şok diyet yapacağım olacak bitecek.

kübragökhan zaman ver kendine canım ama dikkat etmeye devam et.vücut direniyordur.sonra birden verirsin..

sevda muhabbetin ne kadar güzelmiş öyle..allah sevgi saygınızı eksik etmesin.sana da geçmiş olsun.inşallah bacağında önemli bir şey yoktur.

echoo canım menülerin gayet güzel.uht süt uyarısı için sağol canım.

ayşe size iyi muhabbetler..

gelelim izlem ve banuya...

banuyu dün aradım hepinize selamı var.kayra ameliyat olmadan önce kardioloğa görünecekmiş.kalbin de delik de varnış yavrumun.ameliyatta bir sıkıntı olur mu diye önce ona görünecek sonra ameliyat günü belli olacakmış.biraz sıkıntılı tabi üzülüyor.dualarımız seninle dedim.

izlemle de bugün konuştuk.çok iyilermiş.egenin keyfi ise tavan yapmış.çok mutluymuş.maşallah diyelim.selamı var size onun da...

Son düzenleme:
karnım şiş davul gibi.canım sıkkın.ne yapacağım bilmiyorum.şo diyet yapmam lazım ancak o beni paklar..
başka çarem yok gibi geliyor off ya..

bugünkü menüm

sabah: 1 simit,kaşar peynir

ara: türk kahvesi

öğle: kaşarlı tost,çay

ara: 1 poğaça,küçük bi kare sütlü tatlı,kabaklı cevzili salata

akşam: ton balıklı salata

ara: yok

spor yok
1 fincan form çayı
1 lt su
1 fincan yeşil çay

çok karbon oldu biliyorum ama hazırlıksız olunca ve canım da isteyince oldu.tülin çantayı alayım

ayyy arkadaşın dogum günü demiştim ya ince bir dilim cheescake yedm.tabanı cok inceydi
6-7 tane fıstıklı cips yedim
4-5 tane de antep fıstığı

pişmanmıyım bilmiyorum ama rahatsız oldugum kesin.başıma da ağrı girdi.öyle böyle değil ama. gün içinde ekmegi ara öğünleri öğle yemegini az yiyerek dengelemeye calıstım ama

yarından itibaren daha dikkatli olmalıyım dün bir parca börek kaçtı ee bugün cheescake oldu.gerci kilo kaybım devam ediyor maşallah.yinede dikkat etmem gerekli.

Ya Allah tüm hastalara hasta yakınlarına şifa versin."ya Şafi ya Allah" diye dua etmek etkilidir."şifa veren Allah" demek.inşallah herkes şifasına kavuşur

bana yorum yapmak düşmez ama kötü gibi değil aslında menün.sadece öğle ve akşamın arası biraz fazla olmuş.birde tost cavdar ya da tam buğdaydansa daha da iyi tabi

bana yorum yapmak düşmez ama kötü gibi değil aslında menün.sadece öğle ve akşamın arası biraz fazla olmuş.birde tost cavdar ya da tam buğdaydansa daha da iyi tabi

rica ederim her yorum değerli benim için.tost nereden tb olacak tatlım benim.okulda yedim.veli topslntısı öncesi fırsatım olamayack diye simit de sabah yedim diye tost yedim.hazır çorba koysam iyi olur aslında bu durumda.galeteyla iyi gider..

canım afiyet olsun. 73.9 du ama gördüm 73 ü canım saol. sen pirinç lapası yapmıştın sanırm dimi. ondan fayda gördünmü , tekrar yapsanmı. yada zekiye yapmıştı sanırm ender saraçın çorbasını.ama midesi bulanmıştı gerçi. bide senin bi liste vardı onu yapsanmı? dediğin gibi spor vardı herşey vardı. diyetisyenemi gitsen canım.
banuma üzüldüm.şimdi iyice üzülüp yıpratırsa kendini yaa. Rabbim ona güç , yavrusuna şifa versin.izlemede sevindim annesinede iyi gelmiştir. konuşursan bizlerdende selamlar canımmm
canım haklısın karbonlu olmuş ama akşama toparlamışsın üzme kendini..sana bugun çanta yok.hele bi iyileşteee o zmn hazırda bekliycekk

canım abartmamışsın maşallah.tutmuşsun kendini. dualarında kabul olsun canım. okula gitmene rağmen çok düzgün yemekler yiyosun ve yapıyosun maşallahhh.

zümrem canım sakın canını sıkma evet bu bünyeler nasıl bende anlamıyorum bir gün yemediğim bir şeyi yesem hemen ertesi gün tartıda +200 300 çıkıveriyor ama pes etmicez hayatım boyunca olmadığım hatırlamadığım bir kiloyu hedefledim ve er geç olacak inşallah ...
benimde bu hafta regl vardı bitti bitecek ve spor da yok yarın tartıdan bişi beklemiyorum ama menülerde elimden geldiğince dikkatliyim...
biliyorsun bu konuda taviz vermeden ne yiyeceksem okula götürüyorum ve çok rahatım.. gerçi böyle olunca benim sadece koruma haftası gibi oluyor sporsuz...
ama bu hafta çok sağlam geliyorum bayram hedefimi yakalamam lazım birde güzel güzel fotolar eklemem lazım 75 te inşallah...
belki 20 tane kumaş pantolon var her bedenden onların daralması lazım ama biraz daha bekleyeyim diyorum 70 olunca falan hem kışa hazırlık olur hamilelik öncesi herşeyi gyebiliyorum artık ama dedimya hiç olmadığım kiloları hedefledim ve uğraşacağım allahımın izniyle...
3-5 günlük karbon yap olmazsa ortim benim 1 haftada 2 gitmişti ondan sonra dikkatli bir haftayla vermeye dewam etmiştim bi şaşırt olmazsa metayı....
bende yapıcam veli toplantısı ama dediğin gibi özel bişi olsun istiyorum ve hazırlık yapmam lazım hafta sonu yaparım olmazsa hazırlığımı...hadi canım sende iyileş ve haftayı çok sağlam geçirelim inşallah...

banuyla konuşmuşsun canım üzüldüm yaa inşallah önemli bir durum olmaz da kolaylıkla atlatırlar geldimi üst üste geliyor böyle ... banuşa allah sabır versin güç versin dualarımız seninle banucum...

evet ortim karbon fazla olmuş ama inşallah böyle yazmış olduğun son menü olur neyse hastalığına vereyim yoksa bende tülüden örnek alıp ayakkabıcı olcam bakkkkkk....

bende sabah normalde yedide kalkmam lazım 8 de arkadaş alıyor beni ama bi uyandım 08.15 ve nasıl çıktım evden anlamadım ki akşamdan yumurtamı bile haşlamıştım sabaha 1 dilim ekmekle yer çıkarım diyordum ama maalesef olmadı
marttan beri hiç tam simit yememiştim 1 lokma yer nefsimi köreltirdim en fazla ama bugün :26::26::26::26:
bugünkü saçma menüm

sabah
simit kaşar çay

ara
allahtan onu çantama akşamdan koymuşum
1 elma

ara
eve 2 de geldim acıkmadım diye yemek yemedim
1 cennet elması

akşam
4 köfte
dereotu tere domates közlenmiş biber

ara
yarım cennet elması
1 dilim armut

2.5 litre su
1 form çayı
1 yeşilçay
spor yooooookkkk

durun sizede yazıyımm öyle yatıyımm dedimmm içim içimi yedii kuuuuu
bu deryaa varyaaaa ne yaptıı bilinnn bana facebook açtıııı canımm benimm
o kadar ugrastı ki benimle anlatamammm bin tane soru sordum bi haltı beceremedimm
ama hiççç bıkmadıı yaparsın dedi merak etme dedi azıcık ta olsa becerdim galiba

bimmm bammm bommmmm çok şükür dostlar benim de artık facebookum varrrrrr
hadinn kaçıyımm artıkk nefess gitti tık yok
valla öksürükten nefes alamıyorumm
hadi kaçtım sizi çok öptümm:80::80::80:

ayyyy deryammm seni çokk seviyorumm kuzumm yaaaaa

ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım

Vallahi ortim kk da basıyorsun beni her yerde
Herkes hasta valla hastalık mevsimi açıldı artık Okuma konusunda da her şeyin üstesinden geleceğin eminim

deryaacım yeni sac sitili çalışmaların hayırlı olsun. uzatmak zor gerçektende bende ugrasmıstım bi ara.
arkadsın dizidemi oynuyor merak ettim

Evet yavrum rana var ya tek dostum dediğim fotolarımız var facebook ta o benle kavga gürültü başvurdu ajansa, istemiyordum ama dinletemedim..Neyse işte bu işi bulmuşlar sözleşmeli cariye
Başta kızıyordum çok güzel kız ne bileyim rahatsız eden olur, ayrıca okumadan bu işte yükseleceğini sanmıyorum.. Öyle muhafazakar biri olmamama rağmen içime sinmemişti ama maaşallah o kendi duruşuyla güzel götürüyor, ücreti de iyi çalışıyor valla aman iyi olsun da o

Ne mutlu o zaman sana, en azından evindeki huzuruna sığınırsın bunca stresten..
Konserve konusunda haklısın ben de hem bilmediğim hem de daha rahat olur diye halada yapmıştım....Neyse boşver gitsin onların olsun hepsi, bu da son muhattaplığın olur onlarla..

deryacım o saç uzatma linkini bana atsana be kuzum,bende yapıyım
[/B]

Buyur canım, o kızın saçları 3 ayda bu hale gelmiş, aynı etki olmasa da denemeye değer diye düşünüyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-yapilabilen-sac-dogal-bakim-kurleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

canım ben kullandım sarımsaklı şamp. bende bi işe yaramadı.

Tülinim ben bildiğin sarımsak doğradım şampuanın içine..Hani bir de sarımsaklı şampuan var satılan hangisiydi seninki, sen mi doğradın yoksa hazır mıydı?
Bir de en az 2 ay denemeden karar vermeyin diyorlar :26:
Zaten uzaması için değil sarımsak, ekstra saç çıkarıyormuş benimkiler çok seyreldi diye başladım ona da..O yukarıda linkini verdiğim topikteki kız bir foto koymuş ileriki sayfalarda sarımsaklı şampuan nasıl saç çıkarmış çok etkileyiciydi

deryacığım saçını mı uzatacaksın kolay gelsin.ben kızızma restorex şampuan kullanmıştım.hem güçlendirdi hem de uzattı bayağı saçlarını.

Bakayım araştırayım nilgünüm sağol

İyi akşamlar canlar
Dün biraz menümü bozdum ama bugün toparladım, harika bir menüyle kapattım günü, harika dediğim son yazdığım menümün birebir aynısıydı o yüzden yazmıyorum

Yarın inşallah hepimizin yüzü güler..Artık haftalık 300-500 gr dahi olsa vermek istiyorum..Bir hafta azimli olup, bir hafta salmak yok artık

Yarın ıspanaklı börek yapacağım kendime, ıspanak mevsimi geçtiğinden beri canım istiyordu nihayet tekrar çıktılar..I love ıspanak

Sevdacığımın siparişlerini bitirdim, yarın kargoya vereceğim kısmetse..Şimdi yeni projeler zamanı
Bir adam tacı satışa koyduğum br site üzerinden mesaj atmış bana karım doğumhanede acil yollayabilir misiniz diye..Aybars'ın annesi yazılacak üzerine diyor bir de..Ha dedim oldu yedekte vardı hemen yollayayım
Hani tamam ince düşüncelisin de çok geç kalmışsın be adam

canım menün güzel. sabahki simitin acısını öğle yemeyerek çıkarmışsın zaten. ayakkabıcı ayşe olcan yaniii olur olur pekte yakışır arkadaşımaaa.ayakkabı çanta terlik hepsi var bizdee.
hayırlı olsun canım..her eve bi derya lazım vallaaa..elleri dert görmesinnn...

canım benim saçlarımda çok dökülüyor ve seyreldi.zaten ince telli amann bişeye benzemiyo. ne föne geliyo ne şekle giriyo. ben zi..vus adındakini kullandım. şampuana koymadım canım. bu şampuanın kokusu harika. ilk hafta nerdeyse tamamen durdu dökülme,sonra dahada fazlasıyla devam etti. ben arkadaşımla almıştım ondada aynısı oldu. o 10 günde bıraktı . ben hemen belli olmaz diye 1 ay denedim ama faydası yok canım. tabi herkesin saç tipi farklıdır. zor iş yaaa

canım maşallah nede çabuk bitirmişsin siparişlerini siteyede koydun demek oh oh bol satışların olsun inşallah. adama bak karısı doğumda adam nette geziyo..yani kızsammı takdirmi atsem bilemedimmm
kızlar ben kaçıyoreeeee.iyi gecelerrrrrr

Valla tülinim sıkı çalıştım eşime doğum günü hediyesi alacağım acele ettim o yüzden
Ben de bilemedim yani ama sabah sabah baya güldürdü beni allah razı olsun
İyi geceler tülinim, yarın yüzümüz gülsün inşallah

hadi canım maşallah bol müşteriler sana .....
Yufkasını ince yapar içini bol koyarsın bişicik olmaz....

kuuuu ekle bizi o zaman bol bol da foto isteriz....

Tükkanı ben kapatıom artıkkkkkkk
hadi bakalım boool eksili bir cuma bizlerin olsunnn
ii geceler...

Canım benim öğrenirsin be yavrum ne olacak, güle güle kullan

hadi canım maşallah bol müşteriler sana .....
Yufkasını ince yapar içini bol koyarsın bişicik olmaz....

Yufkasını hazır alacağım ayşem, yarın cuma ya kaçamak günü hani

Tükkanı ben kapatıom artıkkkkkkk
hadi bakalım boool eksili bir cuma bizlerin olsunnn
ii geceler...

Aminnn ayşem, iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…