80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sevdacım hasta oldunu duyunca diyecektim toparlan biraz oyle baslıyalım. ama yapabileceksen baslıyalım canım.
rahatsızlıgın agırsa bi kaç gün daha bekliyelim ama zor durumda bırakmak istemem seni. sırf bana dedin diye yapmak zorunda degilsin ben beklerim seni kuzum

kızlar merhaba nasılsınız?
ben 2 gündür yazamadım çünkü hep gezdim ve hep yedim
hemde 2 kilo verip 84 e düşmüştüm bile
neyse yarın kaldığımız yerden devam
iyigeceler hepinize
sabahki ilk arkadaşa günaydın :)

ya bu menü süper bir menü hic de sacma değil
örnek alınacaklardan :)

Canım arkadasımm
menün cok güzel hem hastasın bitkinsin hem de diyet yapıyorsun diyette hem ruhen hem fiziken sağlıklı yapılacak bir sey olmasıan rağmen sen cabalıyorsun
cabalarının karsılıgını alacaksın
anneme tülinin ayran corbasını soylemiştim
simdi annem onu her gün öğlen yemeği yerine yapıp yiyor :)
acep yanlıs mı yapıyor bilmiyor

çok teşekkür ederim bitanem bende çok mutlu oldum özellikle bugün basküldeki rakamı görünce...dün 66.8dim bugün 65.4üm hernekadar geçen haftaya göre artıda olsamda dünden bugüne deqişen rakam beni çok mutlu etti..desteqin için çok teşekkürler tatlımm

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerrr gününüz çok güzel olsunnn
bugün kursum başlıyor...birazdan evden çıkıcam...bildirim yapıp kaçıyım ben...

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 65.3
bu hafta 65.4
gelen 100
toplamda 24.600
hedef 60...

dünkü menüm

Perşembe
sabah Kaşarlı omlet(biraz yağlı oldu maalesef) dil peyniri, salatalık, 3 biber ,
sabah 3 çatal közlenmiş biber ve 1 dilim tam buğday ekmeği ( ya bu resmen ziyafet gibi oldu ama naapiim)
ara 1 kuşburnu çayı ve çeyrek muz
öğlen Bol yeşil salata (yağı tuzu yerinde) yağsız köz biber ile keçi peyniri ve 1 ince dilim mısır ekmeği
akşam 4 kaşık bulgur pilavı yanında 3 kaşık taze fasulye yemeği ve bol salata

insallah güzel olur
cok teşekkürler

kilo bildirimi yapıyım bende insallah haftaya listeye girdiğimde 81 li bir kilo ile giriş yapabilirim
sevgiler herkese

başlangıç 93,6
geçen hafta 83,6
bu hafta 82,9
giden 700g
toplamda 10700g
hedef 66,6

TİCKER MI GÜNCELLEDİM UMARIM OLMUSTUR
hepi topu 700g verip ticker güncelleyen görgüsüz olarak tarihe bir not düşüyüm dedim

GÜNAYYYDDIIINNN HAYIRLI CUMALAR HAYIRLI BİLDİRİMLEEEEERRRRR

anneme tülinin ayran corbasını soylemiştim
simdi annem onu her gün öğlen yemeği yerine yapıp yiyor :)
acep yanlıs mı yapıyor bilmiyor
Canım günaydın zararı olmaz ama gaz yapar hergün hergün protein yüklü bolca. ama akşamada et tavuk türü yerse belki böbrekleri yorar.yoksa hiiiç bişeycik olmazz
canım maşallah güzel menüler gelecek senden. sabah yağ çok olmuş.hani ehm mletten hem dil p. den. akşamda pilavı 2 kaşık tutup fasülyeni 5 6 yapsan daha iyi olurdu ama güzel güzeeellll
TİCKER MI GÜNCELLEDİM UMARIM OLMUSTUR
hepi topu 700g verip ticker güncelleyen görgüsüz olarak tarihe bir not düşüyüm dedim
canım 700 azmı.çok iyi yapmışsın o tickeri gördükçe motive oluyo insan.bende hemen yapcammm

sağoll arkadasımmm
takipcinimm ben seninnnnnnn
ilham perim sen ve aycanın annesi

07.10.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 75.3

bu hafta : 74.3 -----aslında dün 73.9 dum sanırım wc olayım düzenli olmadıgı için böyle oluyor.

giden : 1000gr

toplamda giden 18.7

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : 100 dk

Son düzenleme:
canım evet ertesi gün bile 2 kg artıdayım demiştin. maşallah toparlayınca menüyü 100 grla atlattın.ah bende 65 desem keşkee.ama aralıkta inş diycem.demekki senin migren olmasa en az 1kg gitmişi. haftaya korkalımmm sendenn:70
sağoll arkadasımmm
takipcinimm ben seninnnnnnn
ilham perim sen ve aycanın annesi

canımmm saol güzel sözlerin için. takip et ve gel yanımaaa

canım sıkı çalıştıgın belli valla hamaratsın hamarattt...canım benim yüzüm 1000 gr kadar güldü.beklediğimden az oldu ama olsun. inş. seninde dilediğin kadar gr mın gitmiştirrr

gülüüüümmm gülayımmmmm günaydın aşağıda gördüm seniii.çıksana kız yukarı ne duruyosunnn çay koycam geeellll

sevda kız sabah sabah güldüm valla ,ne güzel aşk dolu atışmalar,nice 10 yıllara bidenem
bu dua çok etkilidir eminim,sağol paylaşımın için canım
sigara kullanıyosan bu dönem axzalt canım be ,valla çok etkiliyo insnı ,he bide face hayırlı olsun,ekle bakıyım ben çabıkkkkk

ya deli çantacı bi baktım gelen 1000 gr ,dedim ne diyo bu yuh...kendine gel kızım ,gelmemiş gitmiş gitmişşşşşşşşşşşşşşşşşş. alooooooooo uyan artık saat 9....çantacı deli hatun

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 75,6kg
bu hafta 76,0 kg
gelen: 400 gr
toplamda giden 6.4 kg
hedef 65
boy 163
beden 42-44
spor :45 dk.salon çalışması+ 45 dk leslie = 90 dk

regl geçince eğer artılarım devam ederse intihar etmeyi düşünüyorum,en etkili olan hangisi acaba

:104::104::104::104:

canımmm gel öpücem seniiii hiç farkında değilim geçen haftanınkinin üzerinden yazıyorumya anaaamm artı 1 kaldıramazdım bu hafta düzelttim gülüm saolll

canım eh o kadar kaçamağa olacaktı bu. neyse 400 az çıkmış ama bak kg 76 oldu üzüldüm yaa. prensesten sonra bu hafta sıkı tutarsan eğer en az 1,5 gider canım. ama bak tependeyimm bu hafta sıcağımı hisset ensende. seni değil buu :104::104::104: bunlar bile kurtaramaz haberin olaaaa

yawru kuşum pazartesi başliyalım olur mu?
hem zaten diyette pazartesiden başliyoo
tamam kuzumm allah ömür verirse başlarız inşş.

Deryacımmmm tartılmadann uyanır uyanmaz kafama diktim suyu
bogazım yanıyodu bide gittim salak gibi kaç tane kurabiye yemişimm sabahın köründe:18::18:

Gülayyyyy ben eklemeyii biliyim ne bişiiyii anacımm hiçç anlamıyom hiççç
deryama müracaat o halledicek sagolsun bi ayar cekicem dedii
ayyy deryammm valla ne ugrastın benleee
hakkını helall et yawru kuşum yaaa

dün facebookta kayboldum deryayla yasemin yazışıyolar
girdim bi yerlere bulamıyom kızlarıı deryamm yazmışş bu tarafa gel sevdamm diye
gittim sohbeti acamıyomm
en son becerdimmmm yaseminde diyo ne arıyonuz dedimm ben kayboldumm
sizi arıyommm ayyy ne cahilmişim de haberim yokmuşş

ayşe ortimmm inşş. ögrenicemmm bakalım labirent gibii ayy ne zormuşş beee
bi facebookum oldu görmemişin facebooku olmuşş tutmuş mesaj yazıcagı yeri bulamamışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…