80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok yokk oyle bir sey
sen hic bir sey olmasa 8 lerden cıkmıs 7 lere inmis
6 lara yelken acmıs bir insansın
kesinlikle regl durumları eminn ol
haftaya bence giden 1400 olacak
ha gayret arkadasımm
ben de cok azimlendim
insallah bu haftasonu bilincsizce kör kütük sarhoslar gibi yemeklere girismemmm yaaaaaaaaaaaa

tamam gülüm tamam söz kızma ,zaten yarın b-fit tartı günüm bakalım ölçüler nolmuş esas,,incelme varmı ?eğer yoksa ozaman vur beni...

sevda öldürdün beni anacım kaybolma sakın bi daha yanlış yerlere düşersin Allah muhafaza ,dur ben seni bi bulıyım

günaydın arkadaşlar.
sevdacım geçmiş olsun canım.facebookunda hayırlı olsun bu arada.
ben tartılmadım henüz:18:
kocamı postalıyım rahatça tartılırım.
banuyada çok üzüldüm.inşşallah iyi geçmiştir kontroller.

Sacrecim sen zaten listedeydin, o yüzden bu hafta alırım seni listeye
Her hafta sadece bildirim yapanlardan bir liste oluşturmaya karar verdik, o yüzden sen bildirim yapmayınca çıkmıştın

TİCKER MI GÜNCELLEDİM UMARIM OLMUSTUR
hepi topu 700g verip ticker güncelleyen görgüsüz olarak tarihe bir not düşüyüm dedim

E sen dağlar taşlar gibi 700 gr vermişsin, tabi değiştireceksin, benim gibi 100 gramla bile güncelleyeni ne yapmalı Vallahi o bile moralimi düzeltiyor banane, ayıp değil ya

Sevdaaaa ay delisin sen ya
Yavru kuşum eklemek istediğim kişilerin ismine tıklasağ üstte arkadaşlık isteği gönder yazar oraya tıklayıp ekleyebilirsin..Sen alış diye söylüyorum yavrum yoksa ben de yaparım istersen
Bir de kızlar sevdayı eklemek isteyen varsa zaten mesaj grubumuzda adını ifşa ettik, oradan ulaşabilirler hem sevdaya da kolaylık olur

:103: Bildirim :103:

Başlangıç 87
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 73.7
Giden 1500
Toplamda giden 13.3
Hedef 68
Spor : yok
Beden 44
Boy 1.77

Kızlar bu kadar çok olması biraz korkuttu ama bozmayacağımı düşünüyorum, böyle hızlı koşmak istemiyordum ama şişliğim filan da gitti sanırım, ilk düzgün diyet haftasıydı çünkü 1 aydan sonra..

SÜPERRRRRRRRRRRRRR
MASALLAHHHHHHHH
çok çok güzelll
bir baska ilhamm perimizzz kanat cırpmaya basladı bile
cok cok güzell

bu arada güzel listelerin için simdiden eline sağlıkkk
cok cici cok güzel
ben her hafta alıp saklıyorum onları
cok ozeniyorsun vakit harcıyorsun
eline koluna zamanına sağlıkkk
beni de alacağın için ayrıca teşekkür ediyorum cok cok opuyorummmmm

ama 1.77 boya 74 kiloya beden nasıl 44 olur cnm arkadasımm, bir yanlıslık olmasınn
bence sen en fazla 40 hadi 42 ol ama 44 olamazsın yaaa

Günaydin Kizlaaar

Kilo Bildirimi

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74
Bu Hafta: 74
Gelen Giden : Yok
Toplam Giden : 14.Kg
Spor: Yok !
Beden: 40
Boy: 1.68

Sabit Cikmama Sevindim Acikcasi , Cünküüü Hafta Ba$inda 76'dim :78:
Bende Yoyo Gibi Bi Gelio Bi Gidiyor Kilolar Artik Ali$tim Diyebilirim
Hafta Ba$i Tavan Yapio Hafta Sonuna Dogru Veriyorum Anlamadim Gitti ..

Yarin Bekledigim O Kuzenimin Dügünü Varrr
Papuclariim Elbisem Hazir Ama Taki Almadim Sacimida Son An Yaptirmaktan Vazgectim
Insan Kendi Kuaför Olunca Baska Bi Kuaföre Güvenemiyor Anacim .. Düz Fön Cekip Gitcem Onca Masraftan Sonra Bide Kuaföre
25 Euro Veremicem Valla
Bide Icimdeki O Kocaman Heves Gitti Nedense , Bu Sabah Hatta Elbiseyi Geri Vermeyi Bile Dü$ündüm
Amannn i$te Karma$ik Duygular Icerisindeyim Püfff

Kilo Verenide Vermeyenide Tebrikler Ediyorum Canlarimmm

Çok teşekkür ederim
Maalesef benim en büyük sorunum kalça ve basen..Pantalonla gören imkanı yok en fazla 42 diyor ama ben beden buluyorken zorlandıktan sonra ne anlamı var :26: Toplamda 18 kilo vermeme rağmen sadece 1 beden düştüm, o da benim şanssızlığım işte beden düşemiyorum..Bir de benim kalça yağdan tutmuyor o bedeni kemikten tutuyor..Kemik 44 ediyor yani, allahtan çıkık bir kalçam filan yok..Ama baseni eritirsem 42 ye gireceğimi düşünüyorum 68 de inşallah
Beden sorunum kalmasın, her yerde istediğmi bulayım yeter, fazlasında gözüm yok
Hem görmeyen arkadaşlar hem de senin için tekrar yükleyeyim fotolarımı, bak bakalım 44 görünüyor mu
Fotolara tıklarsanız büyür

bende bildirimimi yapimde kahvaltı edeyim.
gerç tartıyı görünce iştahım kaçtı.neyse
başlangıç:80
geçen hafta:76.5
bu hafta:77
gelen:500 gr.
birde sporuma bakın hele,nasılda yaramış bana
spor:210 dak. bisiklet be yürüyüş.
deryacım maşallah,süper kilo vermişsin.hemide spor yok :26:

günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum

Deryacım nihayet kilolar gitmeye başladı düzenli diyet yapnca gidiyor...El işlerini hangi siteye ekliyorsun bizde bakalım ellerine sağlık...sevda'ya facebookta hesap açam çok ii olmuş sevdasız olmuyordu...Adam Aybar'ın annesi mi yazılmasını istedi sadece Aybars mı? o kadar uzun taça sığmaz...bebekler içinde kapı süleri yapabilirsin baya pahalı satıyorlar benim kırk yama gibi dikilenler çok hoşuma gidiyor...ismin baş harfi cinsiyetine göre renk uyumlu ve spor dikişli süper olur...

Gülaycım geçmiş olsun.Elayım inş. biran önce iyileşir...

Ayşecim menün gayet ii daha da azlatman imkazsız bişey yememen lazım.Zaten her doktor illa ekmeği öneriyor.B vitamini açısından çok önemli ben ekmeği kesince tamamen ağzımın içince pamukçukata deniliyor beyaz beyaz kabarıklıklar çıkıyor...
7.kattan düşüne bebek haberi çok üzücü allah kimseye evlat acısı vermesin...çok dikkatli olmamız lazım.heleki çakmakla perde vs tutuşturma haberleride çok oluyor uzak tutmak lazım.Bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlamıyorum çoook geçmiş olsun çocuğu porçöz içmiş, şimdi toparlamış...tam merak dönemleri kesici yakıcı zehirleyici teklike unsu olabilecek herşeye dikkat etmemiz lazım.bir anda oluyor herşey allahım sen koru yavrularımız...

sevdacım çoook geçmiş olsun dinlen evi toparlamasanda olur kendine ii bak canım..buarada allah eşinle muhabbetini daim etsin canım..facebooklu olman ii oldu.bol bol görüşürüz...yazışmalarını özlemişim..kilo vereceğim diye vitamizsiz kalma bence menün gayet ii fazla değil öğle yediğin protein iii olmuş..

fusüncum yorumların için teşekkürler...evinin 6.katta olup demir yaptırman çok mantıklı...gözün arkada kalmaz...biz kira da olduğumuz için öyle imkanımız yok.artık bizde giriş katta yada 1.katta ev tutacağız...bebeğimiz bilinçlene kadar şart.annem bakıyor ve onuda korku sarıyor sorumluluk çok allah korusun.korktuğumuzu yaşatmasın...

Nilgünüm veliler toplantının ii geçemesine sevindim.biran önce iyileş güzelim birde menün gayet ii salata yiyorsun..fazla hiçbirşey yok.8 li rakamlarda kurtulursun canını sıkma önce sağlığına kavuş gerisi gelir...yorumların için teşekkürler canım...

banucum çok geçmiş olsun haberi nilgünden aldık kalbinde delik varmış kayra'nın allah acil şifalar versin...dualarımız hep seninle...moralini bozma dua et...geçmiş olsun...inş.amaliyatı başarılı geçer ilk seferde tamamlanır...

çantacı tülinim bize senin gibi lazım eli sopalı yoksa yok boşluyoruz:)unutmadan dışarıda kebap tarzı yenildiği halde 1-2 ısırıkla yada sadece etinden yemen büyük başarı tebrikler...Sanırım Ankara'da yaşıyorsun nerede oturuyorsun, bende Ankara'dayım Dikmen'de oturuyorum...Biara Banum kendini toparlasın kuzu iyileşsin arzu'da uygun olur buluşalım...

Fatma hoşgeldin.Topiğimizde öğretmen arkadaşlarımız çok ve çokgüzel kilolar veriyorlar...yaz döneminde Ayşe(Aycan) biraz boşlamıştı nilgün(wisper) toparlamıştı ama bu topiğe girdi gireli fusun(misafir 1001) hep aynı tempoda devam etti...hepsinin menülerini takip edip kendine uyarlıyabilirsin...birde denizkum var öğretmen...

Sehercim çok geçmiş olsun böyle durumlarda dışarıdan dinlemek yada yorumları okumak insanı iice geriyor korkutuyor.Öyle abartarak anlatıyorlar ki çok stresli giriyorsun doktorun yanına...çok şükür temzi çıkmış bununla geçmiş olsun.kızına geçmiş olsun...açık öğretimde hangi bölümü okuyacaksın?

denizkum maalesef bu topiktede kv den dertli arkadaşlarımız çok aynı şehirde oturmayınca güzel olur arada bir görmek ama içiçe yaşamak zor olmalı...allahtan evim uzak arabasız gelinip gidilmiyor...ileride bende kv olacağım inş.gelinimle ana-kız gibi olurum...aramızda ilişkileri çok ii olanlarda var...allah bozmasın...benimki tipik kv'lerden evlenince oğluna daha çok düşen,herşeye karışan, bilsede bilmesede yorum yapan ve yavrun,evladım,diyerek kötü pozisyonuna beni düşüren bir tip...çevreden herkes böyle kv elleri değil ayakları öpülür diyor:))bidaha duyarsan buyur gel öp senin kv.olsun diyeceğim...

burcucum fazla girmiyorsun sanırım bir rastlaşamadık.umarım keyfin yerindedir.İşe başladın mı?

izlemcim egeyi benim için öp demek mutluluğu tavan yaptı maşallah...

sacre yorumların için saol arzucum sanada teşekkür ederim.sıkılmadan sorunlarımı okuyorsunuz.bazen çok uzattığımın farkındayım belki okunmayacak diyorum ama buraya yazmak beni rahatlatıyor.Ama hepiniz okuyorsunuz teşekkürler...

kızlar unuttuklarım olabilir nicklerinizle pek tanımıyorum isim olarak hafızamda daha ii kalıyor zamanla sizleride ezberlerim nick yada isimlerinizi....hepiniz çok seviyorum...

Kilo bildirimi

Başlangıç:83
Geçen Hafta:66.1
Bu Hafta:67.2
Gelen:1.1
Hedef:55
Beden:42-44
Boy:1.62
Spor:YOK

artı çıkmamı anlayamadım wc problemi yaşıyorum ondan mı, suyu fazla içemiyorum ondan mı,şişlik mi var?
ben nerde hata yaptım...Bayrama bişey kalmadı ben kesin vermişimdir diye ümitlenirken artı çıkmak üzdü hafyaya telafi edeceğim...böyle olmuyor bayrama 63 olamayacağım yoksa....

Kızlar şu ikinci fotodaki saçlarıma bakınca hiç uzatasım gelmiyor yaa

yaa inanamıyorummmmm
ne kadar farketmiş ben henüz kendimde hic boyle bir farkkk göremedimmmm
senin 92 den 87 ye olanalr var ya 5 değil 15 girmiş sanki
su anki halinde cıtır cıtır kandil smiti gibi
en fazla 40 kesinlikle fazla değildir emin olabilirsin

Slm kislar 3gundur gelemiyorum aranizaa moralim cok bozuktuuu o yuzdenn kusura bakmayin olurmu
Kilobildirimi
Baslangic :80
Gecenhafta hafta:75 400
Bu hafta: 73 800
Giden 1600
Toplam giden: 6 200
Hedef :simdilik 65
Boy:168
Beden:42 44

Son düzenleme:
arkadaşlar birdaha yok yapmıycam.ilk diyete başladığımki irademe bi haller olmuş(
ama Allahın izniyle kararlıyım haftaya dönüşüm muhteşem olcak meyve sebze spor. nescafede içmiycem.

bu arada 300 gram için bende çizelgemi değiştirdim
başlangıç: 90
geçen hafta: 78.3
bu hafta: 78
giden: 300 gram
toplamda giden: 12
hedef: 68
boy: 168
beden: 44-46
spor: 175 dak.( leslie- yürüyüş bandı)

demekki spor yapmasaydım hiç kilo veremiycektim. off offf offfff
10 kilomu daha bir vereyim Allahın izniyle bir hafta ara verip tekrar hedef koyucam kendime. ama önce gitsin şu 10 kilooo

kilo veren tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım. okula gidene kadar okıycam yazdıklarınızı. veli toplantım var şans dileyin. öpüyorum.

bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.1
giden:500
toplamda giden:17.9
hedef:65
boy:1.58
beden:42-44
spor:

selam arkadaşlar hepinizi çok özledim artı çıkmadığıma sevindim, umarım keyifler yerindedir. inş.. güzel kilolar verilmiştir.....
bende geçen hafta sonu misafir, sonrası kışlık hazırlığı ve turşu yaptım,fırsat bulup sohbetinize katılamadım.. sabah akşam, göbek kalça koldan habire iğne yiyorum kısmetse haftaya yumoşlarım toplanıcak, tabi stres ve heyecanda basıyor. böyle gidersem sanırım hedefime ulaşırım ben çıkmak zorundayım fırsat bulursm geçmişe bakarım yine beni uzuuuunnnnnn bi geçmiş bekliyor hepinizi öptüm canlarım

Son düzenleme:
Slm kızlar nasılsınız
dün akşam giremedim,eşimle dışarıdaydık çok geç döndük,çok yorulmuştum hemen uyumuşum
kilo bildirimim

başlangıç :80

bu hafta :79.300

giden:700 gr

hedef:65

boy:1,77

beden:42-40

spor:yok

ama bu hafta başlayacağım spora inşallah

kızla çok üzgünüm regl olduğum için 200 g eksideyim sadece gçn haftanın ilk üçüncüsüydüm bu hhafatnın sondan üçüncüzü olurum heralde

başlangıç=84
geçen hafta=79.8
bu hafta=79.6
bu hafta giden=200 gr
toplamda giden=4.4

spor=hergün 40 dk tempolu yürüyüş (dün hariç)

çok üzgünüm umaım regl dn sonra 2 kilo falan eksi çıkaım yksa çıldırıcammmmmmm

TİCKER MI GÜNCELLEDİM UMARIM OLMUSTUR
hepi topu 700g verip ticker güncelleyen görgüsüz olarak tarihe bir not düşüyüm dedim

sacre ismini bilmiyorum ama canım hiç kendine görgüsüz deme sen 700 gr vermişin aslan gibi değiştiiceksin tabii ben 200 g için değiştirdim ne olsun daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…