80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar:79::79:
deraycım tebrik ederim, çok iyi kilo vermişsin
sevdacım face hayırlı olsun, ekledim seni
filizcim seni okumak çok büyük zevk, asla sıkılmıyorum
kayrama da Allah acil şifalar versin.
kilo veren tüm arkadaşları tebrik ederim

tüüüü maşallaaahhhhh hafta 1. olacaksın bu gidişle canımmm harikaaaa
canım artı olmamanda güzel. düğüne hazırlanırken niye böyle düşünüyosun canım. git eğlen hazırlanmaya devam verme elbisenide sakın. demek bide kuaförlüğün var maşaallaaahhh

canım inan 68 den fazla durmuyosun.oda boyun uzun oldugu için kısa olsan 62 falan derdim yanii.bende pek kemikliyimdir hele omzum yüzücüyüm sankiii
canım çok teşekkür ederim yorumlarına. ailem 28 yıllık ankarada ama ben kayserideyim. çok isterim görüşmeyi..yakında bi ankara istanbul gitme planım var. denk düşerse size elbette gelirim...
Slm kislar 3gundur gelemiyorum aranizaa moralim cok bozuktuuu o yuzdenn kusura bakmayin olurmu
Kilobildirimi
Baslangic :80
Gecenhafta hafta:75 400
Bu hafta: 73 800
Giden 1600
Toplam giden: 6 200
Hedef :simdilik 65
Boy:168
Beden:42 44
maşallah bak 1600 gitmiş bile canım
canım 300 de azdeğil ama dolmaya dikkat artık tabi. haftaya sıkı sıkı geliyoruuuuzzz
canım nerelerdesin. bi varsın bi yoksunnn. maşallah 500 gitmiş. iğnemi yiyosun geçmiş olsun neyin var?
canım reglinin etkisi tabi ve yinede 200 de olsa kg verdin maşallah.

ooh 700 gr maşallahh.sporda eklendimi miissss

kilo bildirimi
başlangıç:92
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.6
giden:300
toplamda giden:14.400
hedef:68
beden:44
boy:171
spor:65 dakika

kilo bildirimi

kağnı gibi ilerliyorum bakalım

Son düzenleme:
deryaımmmm tebrikler mükemmelsin bak gördünmü dönüşün muhteşem oldu aman bak bu hafta senin asıl sınav haftan gideni koru ve tam gaz dewam et biliyorsun bizimkiler anında kapıda hata affetmiyor bugünkü börekte bile kendini sınırla canım olmazsa yarısını bana gönder ben yerim senin yerine......

canımm hakkında hayırlısı olsuninşallah gönlünden geçtiği gibi sonuçlanır güzel haberlerini bekliyoruz

Bildirim

Başlangıç 93
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.9 75 ime nazar değmesin allahımmmmm
Giden 500
Toplamda giden 17.1
Hedef 58
Spor : yok
Beden 42
Boy 1.67

regl olmama rağmen gitti 500
haftaya benden korkun anacııımmmmm
1.lik reserved

okuldayım öğle arasında ve günüm süper gidiyor diyet bakımından allahım eve gidip deliler gibi spor yapasım var ve hafta sonu süper geçecek inşallah....

öpüldünüz güzeller......

merhaba kızlar

sonucu yazııımm

Başlangıç 83,3
Geçen hafta 82
Bu hafta 81,70
Giden 0,300
Toplamda giden 1,60
Hedef 58
Spor : 30 dak
Beden 44-42
Boy 1.68

sevgiler

kilo bildirimi

kağnı gibi ilerliyorum bakalım

canım bende senin gibiyim 300 400 500 sadece ilk hafta 800 gram vermiştim ama bu hafta ölenleri işe salata geticem ton balık alıcam akşamlarıda kendime özel yağsız sebze yapıcam bakalım fark edicekmi

sen 17 kiloyu hep bu şekilde yavaş yavaş mı verdin canım benide motive etmesi açısından soruyorum malum insan demorilize oluyor 1 sene sürdümü canımm

süpersin canımm

nazar değmesin sana artık senin menüleri takip etcem örnek alım birazz

Slm kislar 3gundur gelemiyorum aranizaa moralim cok bozuktuuu o yuzdenn kusura bakmayin olurmu
Kilobildirimi
Baslangic :80
Gecenhafta hafta:75 400
Bu hafta: 73 800
Giden 1600
Toplam giden: 6 200
Hedef :simdilik 65
Boy:168
Beden:42 44

canım çok güzel vermişsin tebrik ederim

çok güzel canım 700 gram tebrik ederimmmmm

canım bi de spor olsa nolcakmış valla çok güzel toplam kilonda süpeerrr süpersin süperrr

canım çok hoş bir bayan olmuşsun hoş olduktan sonra 44 olsun nolcak diycem ama yok yola devam mutlaka beden düşecektirrr

filizcim strese girme allahtan hayırlısını iste güzel haberlerini bekliyoruz.Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip eder inş...

ayşecim formda gördüm seni ne güzel reglyken spor zor olur genelde bozmadan devam bayrama hedeflere ulaşmamız lazım....

kızlar gramda olsa maşallah herkes kilo vermiş sanırm benim dışımda...inş.haftaya telafi edeceğim...

burcu canım senin kuaför olduğunu biliyorum fakat kendi saçına rahat fön çekip, topuz yada kırık fön falan yapabiliyor musun?Elbiseni iyi ki iade etmemişsin çok güzel olacaksın zaten orantılı vucudun...güzelsin de problem yok...iyice eğlen kurtlarını dök:)

tülincim Ankara'ya geldiğinde beklerim...Kayseri daha soğuk olmalı....

arzucum tebrikler...

sema senide tebrik ederim bu aralar menü paylaşımı yapmıyorsun sanırım...

deryacım bu haftanın birincisi sen sin galiba...listeyi hazırlamak daha zevkli olur...

selam topigin gülleri

bir kacgündür ugramadim ama hafta sonu mideme yaptigim zulumdan sonra kendime ceki düzen vermeden gireye yüzm olmadi

bogazimi tuttum ve mutluyuuum

Baslangic: 84
Gecenhafta hafta: 72.5
Bu hafta: 71.7
Giden 800
Toplam giden: 12.300
Hedef: 68
Boy: 171
Beden: 40
Spor yok

ayrica kilo veren arkadaslari tebrik ederim

dünkü menüm

sabah-->rafadan yumurta,1 kk beyaz peynir,domates,salatalık,1 dilim tb ekmeği ,şekersiz çay,1 tk çilek reçeli
arada-->1 yulaflı biskuvi,nescafe
öğle-->müsli
arada-->1 yulaflı biskuvi,nescafe(şekersiz sade)
akşam-->bir porsiyon patlıcan oturtma,2 dilim tb ekmeği
arada-->küçük salkım üzüm, şekersiz çay

2 lt su,2 yeşil çay

Gülçinim nerelerdesin, hiç uğramıyorsun, özledimmm...sende sohbetimize katıl paket paket margarinleri birlikte hesaplayalım...bu hafta 4 paket margarin eklendi bana:)

Nihal tatilden dönmedi galiba, dönse kesin uğrar...bekliyoruz...

bende katılmak istiyorum aranıza
topik aktifmi? kilo cizelgesini nasıl yapacagım? bana yardımcı olun lütfen
1,72 boyum 88 kilom (son 1,5 yılda 20 kg aldım hedefiim 70 kg)

KİLO BİLDİRİMİ:
BAŞLANGIÇ:81
GEÇEN HAFTA:76.7
BU HAFTA:77.3
GELEN: 600
TOPLAMDA GİDEN:3.7
HEDEF:73 (şimdilik )
BOY:1.67
BEDEN:42-44
SPOR:yok

TEŞEKKÜR EDERİM.. mutlu oldum valla ama korkuyorum diyeti bırakırsam yine başarısız olursam diye

süpersin tebrik ederim darısı bizim başımıza:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…