tüüüü maşallaaahhhhh:103: Bildirim :103:
Başlangıç 87
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 73.7
Giden 1500
Toplamda giden 13.3
Hedef 68
Spor : yok
Beden 44
Boy 1.77
Kızlar bu kadar çok olması biraz korkuttu ama bozmayacağımı düşünüyorum, böyle hızlı koşmak istemiyordum ama şişliğim filan da gitti sanırım, ilk düzgün diyet haftasıydı çünkü 1 aydan sonra..
canım artı olmamanda güzel. düğüne hazırlanırken niye böyle düşünüyosun canım. git eğlen hazırlanmaya devam verme elbisenide sakın. demek bide kuaförlüğün var maşaallaaahhhGünaydin Kizlaaar
Kilo Bildirimi
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74
Bu Hafta: 74
Gelen Giden : Yok
Toplam Giden : 14.Kg
Spor: Yok !
Beden: 40
Boy: 1.68
Sabit Cikmama Sevindim Acikcasi , Cünküüü Hafta Ba$inda 76'dim :78:
Bende Yoyo Gibi Bi Gelio Bi Gidiyor Kilolar Artik Ali$tim Diyebilirim
Hafta Ba$i Tavan Yapio Hafta Sonuna Dogru Veriyorum Anlamadim Gitti ..
Yarin Bekledigim O Kuzenimin Dügünü Varrr
Papuclariim Elbisem Hazir Ama Taki Almadim Sacimida Son An Yaptirmaktan Vazgectim
Insan Kendi Kuaför Olunca Baska Bi Kuaföre Güvenemiyor Anacim .. Düz Fön Cekip Gitcem Onca Masraftan Sonra Bide Kuaföre
25 Euro Veremicem Valla
Bide Icimdeki O Kocaman Heves Gitti Nedense , Bu Sabah Hatta Elbiseyi Geri Vermeyi Bile Dü$ündüm
Amannn i$te Karma$ik Duygular Icerisindeyim Püfff
Kilo Verenide Vermeyenide Tebrikler Ediyorum Canlarimmm
Çok teşekkür ederim
Maalesef benim en büyük sorunum kalça ve basen..Pantalonla gören imkanı yok en fazla 42 diyor ama ben beden buluyorken zorlandıktan sonra ne anlamı var :26: Toplamda 18 kilo vermeme rağmen sadece 1 beden düştüm, o da benim şanssızlığım işte beden düşemiyorum..Bir de benim kalça yağdan tutmuyor o bedeni kemikten tutuyor..Kemik 44 ediyor yani, allahtan çıkık bir kalçam filan yok..Ama baseni eritirsem 42 ye gireceğimi düşünüyorum 68 de inşallah
Beden sorunum kalmasın, her yerde istediğmi bulayım yeter, fazlasında gözüm yok
Hem görmeyen arkadaşlar hem de senin için tekrar yükleyeyim fotolarımı, bak bakalım 44 görünüyor mu
Fotolara tıklarsanız büyür[/C]
canım çok teşekkür ederim yorumlarına. ailem 28 yıllık ankarada ama ben kayserideyim. çok isterim görüşmeyi..yakında bi ankara istanbul gitme planım var. denk düşerse size elbette gelirim...günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
çantacı tülinim bize senin gibi lazım eli sopalı yoksa yok boşluyoruz:)unutmadan dışarıda kebap tarzı yenildiği halde 1-2 ısırıkla yada sadece etinden yemen büyük başarı tebrikler...Sanırım Ankara'da yaşıyorsun nerede oturuyorsun, bende Ankara'dayım Dikmen'de oturuyorum...Biara Banum kendini toparlasın kuzu iyileşsin arzu'da uygun olur buluşalım...
6:
maşallah bak 1600 gitmiş bile canımSlm kislar 3gundur gelemiyorum aranizaa moralim cok bozuktuuu o yuzdenn kusura bakmayin olurmu
Kilobildirimi
Baslangic :80
Gecenhafta hafta:75 400
Bu hafta: 73 800
Giden 1600
Toplam giden: 6 200
Hedef :simdilik 65
Boy:168
Beden:42 44
canım 300 de azdeğil ama dolmaya dikkat artık tabi. haftaya sıkı sıkı geliyoruuuuzzzarkadaşlar birdaha yok yapmıycam.ilk diyete başladığımki irademe bi haller olmuş(
ama Allahın izniyle kararlıyım haftaya dönüşüm muhteşem olcak meyve sebze spor. nescafede içmiycem.
bu arada 300 gram için bende çizelgemi değiştirdim
başlangıç: 90
geçen hafta: 78.3
bu hafta: 78
giden: 300 gram
toplamda giden: 12
hedef: 68
boy: 168
beden: 44-46
spor: 175 dak.( leslie- yürüyüş bandı)
demekki spor yapmasaydım hiç kilo veremiycektim. off offf offfff
10 kilomu daha bir vereyim Allahın izniyle bir hafta ara verip tekrar hedef koyucam kendime. ama önce gitsin şu 10 kilooo
kilo veren tüm arkadaşlarımı canı gönülden kutlarım. okula gidene kadar okıycam yazdıklarınızı. veli toplantım var şans dileyin. öpüyorum.
canım nerelerdesin. bi varsın bi yoksunnn. maşallah 500 gitmiş. iğnemi yiyosun geçmiş olsun neyin var?bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.1
giden:500
toplamda giden:17.9
hedef:65
boy:1.58
beden:42-44
spor:
selam arkadaşlar hepinizi çok özledimartı çıkmadığıma sevindim, umarım keyifler yerindedir. inş.. güzel kilolar verilmiştir.....
bende geçen hafta sonu misafir, sonrası kışlık hazırlığı ve turşu yaptım,fırsat bulup sohbetinize katılamadım.. sabah akşam, göbek kalça koldan habire iğne yiyorum kısmetse haftaya yumoşlarım toplanıcak, tabi stres ve heyecanda basıyor. böyle gidersem sanırım hedefime ulaşırımben çıkmak zorundayım fırsat bulursm geçmişe bakarım yine beni uzuuuunnnnnn bi geçmiş bekliyor hepinizi öptüm canlarım
canım reglinin etkisi tabi ve yinede 200 de olsa kg verdin maşallah.kızla çok üzgünüm regl olduğum için 200 g eksideyim sadece gçn haftanın ilk üçüncüsüydüm bu hhafatnın sondan üçüncüzü olurum heralde
başlangıç=84
geçen hafta=79.8
bu hafta=79.6
bu hafta giden=200 gr
toplamda giden=4.4
spor=hergün 40 dk tempolu yürüyüş (dün hariç)
çok üzgünüm umaım regl dn sonra 2 kilo falan eksi çıkaım yksa çıldırıcammmmmmm
Slm kızlar nasılsınız
dün akşam giremedim,eşimle dışarıdaydık çok geç döndük,çok yorulmuştum hemen uyumuşum
kilo bildirimim
başlangıç :80
bu hafta :79.300
giden:700 gr
boy:1,77
beden:42-40
spor:yok
ama bu hafta başlayacağım spora inşallah
deryaımmmm tebrikler mükemmelsin bak gördünmü dönüşün muhteşem oldu aman bak bu hafta senin asıl sınav haftan gideni koru ve tam gaz dewam et biliyorsun bizimkiler anında kapıda hata affetmiyor bugünkü börekte bile kendini sınırla canım olmazsa yarısını bana gönder ben yerim senin yerine......:103: Bildirim :103:
Başlangıç 87
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 73.7
Giden 1500
Toplamda giden 13.3
Hedef 68
Beden 44
Boy 1.77
Kızlar bu kadar çok olması biraz korkuttu ama bozmayacağımı düşünüyorum, böyle hızlı koşmak istemiyordum ama şişliğim filan da gitti sanırım, ilk düzgün diyet haftasıydı çünkü 1 aydan sonra..
bildirim
spor:
selam arkadaşlar hepinizi çok özledimartı çıkmadığıma sevindim, umarım keyifler yerindedir. inş.. güzel kilolar verilmiştir.....
bende geçen hafta sonu misafir, sonrası kışlık hazırlığı ve turşu yaptım,fırsat bulup sohbetinize katılamadım.. sabah akşam, göbek kalça koldan habire iğne yiyorum kısmetse haftaya yumoşlarım toplanıcak, tabi stres ve heyecanda basıyor. böyle gidersem sanırım hedefime ulaşırımben çıkmak zorundayım fırsat bulursm geçmişe bakarım yine beni uzuuuunnnnnn bi geçmiş bekliyor hepinizi öptüm canlarım
kilo bildirimi
kağnı gibi ilerliyorum bakalım
başlangıç:92
geçen hafta:77.9
bu hafta:77.6
giden:300
toplamda giden:14.400
hedef:68
beden:44
boy:171
spor:65 dakika
Bildirim
Başlangıç 93
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.975 ime nazar değmesin allahımmmmm
Giden 500
Toplamda giden 17.1
Hedef 58
Beden 42
Boy 1.67
regl olmama rağmen gitti 500
haftaya benden korkun anacııımmmmm
1.lik reserved
Slm kislar 3gundur gelemiyorum aranizaa moralim cok bozuktuuu o yuzdenn kusura bakmayin olurmu
Kilobildirimi
Baslangic :80
Gecenhafta hafta:75 400
Bu hafta: 73 800
Giden 1600
Toplam giden: 6 200
Hedef :simdilik 65
Boy:168
Beden:42 44
insallah güzel olur
cok teşekkürler
kilo bildirimi yapıyım bende insallah haftaya listeye girdiğimde 81 li bir kilo ile giriş yapabilirim
sevgiler herkese
başlangıç 93,6
geçen hafta 83,6
bu hafta 82,9
giden 700g
toplamda 10700g
hedef 66,6
07.10.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 75.3
bu hafta : 74.3 -----aslında dün 73.9 dum sanırım wc olayım düzenli olmadıgı için böyle oluyor.
giden : 1000gr
toplamda giden 18.7
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : 100 dk
Çok teşekkür ederim
Maalesef benim en büyük sorunum kalça ve basen..Pantalonla gören imkanı yok en fazla 42 diyor ama ben beden buluyorken zorlandıktan sonra ne anlamı var :26: Toplamda 18 kilo vermeme rağmen sadece 1 beden düştüm, o da benim şanssızlığım işte beden düşemiyorum..Bir de benim kalça yağdan tutmuyor o bedeni kemikten tutuyor..Kemik 44 ediyor yani, allahtan çıkık bir kalçam filan yok..Ama baseni eritirsem 42 ye gireceğimi düşünüyorum 68 de inşallah
Beden sorunum kalmasın, her yerde istediğmi bulayım yeter, fazlasında gözüm yok
Hem görmeyen arkadaşlar hem de senin için tekrar yükleyeyim fotolarımı, bak bakalım 44 görünüyor mu
Fotolara tıklarsanız büyür
Eki Görüntüle 269151
Eki Görüntüle 269152
bildirim
spor:
tebrikler canımmmm toplam kilonda süperrr
kızla çok üzgünüm regl olduğum için 200 g eksideyim sadece gçn haftanın ilk üçüncüsüydüm bu hhafatnın sondan üçüncüzü olurum heralde
başlangıç=84
geçen hafta=79.8
bu hafta=79.6
bu hafta giden=200 gr
toplamda giden=4.4
spor=hergün 40 dk tempolu yürüyüş (dün hariç)
çok üzgünüm umaım regl dn sonra 2 kilo falan eksi çıkaım yksa çıldırıcammmmmmm
200 gramda iyi canım ee bide regl var olcak olcak inşallah
arkadaşlar diğer alıntı yapmadığım tüm arkadaşlarımıda tebrik ederimmm
güzel destekleriniz içinde çok teşekkürler
dünkü menümmmm
kahvaltı
1 dilim tam bugday bol maydonoz beyaz peynir yeşilçayy
öglen pırasa yemeği bol yoğurt 1 dilim tam bugday
ara 2-3 diet çubuk 1 mandali 1 etiform çikolata kaplı bisküvi
akşam kuru fasulye bol yoğurt 2 kaşık pilav
ara yarım elma
1 litre su
2 yeşilçay
spor yokkkkkkkkkkkk:2::2::2:
günaydın kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Deryacım nihayet kilolar gitmeye başladı düzenli diyet yapnca gidiyor...El işlerini hangi siteye ekliyorsun bizde bakalım ellerine sağlık...sevda'ya facebookta hesap açam çok ii olmuş sevdasız olmuyordu...Adam Aybar'ın annesi mi yazılmasını istedi sadece Aybars mı? o kadar uzun taça sığmaz...bebekler içinde kapı süleri yapabilirsin baya pahalı satıyorlar benim kırk yama gibi dikilenler çok hoşuma gidiyor...ismin baş harfi cinsiyetine göre renk uyumlu ve spor dikişli süper olur...
Gülaycım geçmiş olsun.Elayım inş. biran önce iyileşir...
Ayşecim menün gayet ii daha da azlatman imkazsız bişey yememen lazım.Zaten her doktor illa ekmeği öneriyor.B vitamini açısından çok önemli ben ekmeği kesince tamamen ağzımın içince pamukçukata deniliyor beyaz beyaz kabarıklıklar çıkıyor...
7.kattan düşüne bebek haberi çok üzücü allah kimseye evlat acısı vermesin...çok dikkatli olmamız lazım.heleki çakmakla perde vs tutuşturma haberleride çok oluyor uzak tutmak lazım.Bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlamıyorum çoook geçmiş olsun çocuğu porçöz içmiş, şimdi toparlamış...tam merak dönemleri kesici yakıcı zehirleyici teklike unsu olabilecek herşeye dikkat etmemiz lazım.bir anda oluyor herşey allahım sen koru yavrularımız...
sevdacım çoook geçmiş olsun dinlen evi toparlamasanda olur kendine ii bak canım..buarada allah eşinle muhabbetini daim etsin canım..facebooklu olman ii oldu.bol bol görüşürüz...yazışmalarını özlemişim..kilo vereceğim diye vitamizsiz kalma bence menün gayet ii fazla değil öğle yediğin protein iii olmuş..
fusüncum yorumların için teşekkürler...evinin 6.katta olup demir yaptırman çok mantıklı...gözün arkada kalmaz...biz kira da olduğumuz için öyle imkanımız yok.artık bizde giriş katta yada 1.katta ev tutacağız...bebeğimiz bilinçlene kadar şart.annem bakıyor ve onuda korku sarıyor sorumluluk çok allah korusun.korktuğumuzu yaşatmasın...
Nilgünüm veliler toplantının ii geçemesine sevindim.biran önce iyileş güzelim birde menün gayet ii salata yiyorsun..fazla hiçbirşey yok.8 li rakamlarda kurtulursun canını sıkma önce sağlığına kavuş gerisi gelir...yorumların için teşekkürler canım...
banucum çok geçmiş olsun haberi nilgünden aldık kalbinde delik varmış kayra'nın allah acil şifalar versin...dualarımız hep seninle...moralini bozma dua et...geçmiş olsun...inş.amaliyatı başarılı geçer ilk seferde tamamlanır...
çantacı tülinim bize senin gibi lazım eli sopalı yoksa yok boşluyoruz:)unutmadan dışarıda kebap tarzı yenildiği halde 1-2 ısırıkla yada sadece etinden yemen büyük başarı tebrikler...Sanırım Ankara'da yaşıyorsun nerede oturuyorsun, bende Ankara'dayım Dikmen'de oturuyorum...Biara Banum kendini toparlasın kuzu iyileşsin arzu'da uygun olur buluşalım...
Fatma hoşgeldin.Topiğimizde öğretmen arkadaşlarımız çok ve çokgüzel kilolar veriyorlar...yaz döneminde Ayşe(Aycan) biraz boşlamıştı nilgün(wisper) toparlamıştı ama bu topiğe girdi gireli fusun(misafir 1001) hep aynı tempoda devam etti...hepsinin menülerini takip edip kendine uyarlıyabilirsin...birde denizkum var öğretmen...
Sehercim çok geçmiş olsun böyle durumlarda dışarıdan dinlemek yada yorumları okumak insanı iice geriyor korkutuyor.Öyle abartarak anlatıyorlar ki çok stresli giriyorsun doktorun yanına...çok şükür temzi çıkmış bununla geçmiş olsun.kızına geçmiş olsun...açık öğretimde hangi bölümü okuyacaksın?
denizkum maalesef bu topiktede kv den dertli arkadaşlarımız çok aynı şehirde oturmayınca güzel olur arada bir görmek ama içiçe yaşamak zor olmalı...allahtan evim uzak arabasız gelinip gidilmiyor...ileride bende kv olacağım inş.gelinimle ana-kız gibi olurum...aramızda ilişkileri çok ii olanlarda var...allah bozmasın...benimki tipik kv'lerden evlenince oğluna daha çok düşen,herşeye karışan, bilsede bilmesede yorum yapan ve yavrun,evladım,diyerek kötü pozisyonuna beni düşüren bir tip...çevreden herkes böyle kv elleri değil ayakları öpülür diyor:))bidaha duyarsan buyur gel öp senin kv.olsun diyeceğim...
burcucum fazla girmiyorsun sanırım bir rastlaşamadık.umarım keyfin yerindedir.İşe başladın mı?
izlemcim egeyi benim için öp demek mutluluğu tavan yaptı maşallah...
sacre yorumların için saol arzucum sanada teşekkür ederim.sıkılmadan sorunlarımı okuyorsunuz.bazen çok uzattığımın farkındayım belki okunmayacak diyorum ama buraya yazmak beni rahatlatıyor.Ama hepiniz okuyorsunuz teşekkürler...
kızlar unuttuklarım olabilir nicklerinizle pek tanımıyorum isim olarak hafızamda daha ii kalıyor zamanla sizleride ezberlerim nick yada isimlerinizi....hepiniz çok seviyorum...
Bildirim
Başlangıç 93
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.975 ime nazar değmesin allahımmmmm
Giden 500
Toplamda giden 17.1
Hedef 58
Beden 42
Boy 1.67
regl olmama rağmen gitti 500
haftaya benden korkun anacııımmmmm
1.lik reserved
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?