80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma12. kullanıcısından alıntı
fleksi lavita nasılsınız arkadaşlar ben cok kötüyüm acayip depresyondayım ya bir türlü kg gitmiyor ne yapsam acaba cok sıkılıyorum böyle giderse mecburen zayıflama ilacına başvuracagım galibe

sakın zayıflama ilacı kullanma canım

BAHAR NAZ AMA BİR TÜRLÜ KONSANTRE OLAMIYORUM ACAYİP İŞTAHIM ACILDI NEDENİNİ BİLEMİYORUM COK KÖTÜ HİSSEDİYORUM KENDİMİ ŞÖYLE AZ ÖLDÜRÜCÜ OLAN BİR İLAC BULSA M İCSEM ACABA NASIL OLUR delikafaduldensenağlamasenağlamasenağlama

:çok üzgünüm:bebeg nasılsın ne güzel bak bendende aşagı indi senin kg işte böyle sizler verdikce ben daha fazla sıkıntı yapıyorum üzülüyorum acayip senağlamasenağlama

serracımm.. çoooook geçmiş olsun canmm.. acil şifalar diliorum yavrularına.. bizi de bilgilendir arada olurmu kuzum.. dualarım seninle...

lavitacımm.. yarın dr. gidip geleyimm. sana özelden msj atıcam cnmm.. bişeyim yok ama merak etme sen.. saol sorduun için...

selmacım... atlatırsın cnm yaa.. arada bende deoluyo ... yiyesim geliyo habire.. ama gidiyo sonra ... bişey kullanmadan vermeye çalış kuzum kilolarını.. verirsi,n sende konsantre olmaya çalış.. inancını kaybetme...

baharnazcım... görüşemiyoruz bi türlü.. cnm. benim şişkinliğim var cidden.. bi türlü rahatlayamadı karnım yaa... bu hafta sıra sende.. geçebilirsin beni.. yol veriyorum sana.. 500 gr. giderse şükredicem...

abla bunalima girmissin sen
buraya ilk girdigimde bende öyleydim
gecer insallah

selam kızlar bugun ben sabah aç karnına limonlu ılık su içtim bir avuç siyah kuru üzüm ve greyfurt suyu içtim .bir dilim çavdar ekmegi elma 7 tane fındık 3 kaşık lıgt yoğurt maydonoz dereotu yedim öglen 4 kaşık bulgur pilavı salata az tas kebabı ara bir dilim kavun akşam bir tabak taze fasulye 2 kaşık lıgt yogurt domates yedim yatarken de sirkeli ılık su içecegim 1.5 litre de su içtim

selma öyle düşünme bak ben daha dün başlkadım biz burada sana destegiz bazen tabiki inişlerimiz olacak ben hep yarım bıraktım kilo vermeyi amacım bu sefer başarmak ayrıca öncesini bilmiyorum ama kilo verdikten sonra belki bir süre kilo aynı kalıyor ne olur canını sıkma inan seni çok iyi anlıyorum

başından geçenleri duygularını düşüncelerini yazmaktan çekinme nolur bizler birbirimizin düşüncelerini paylaşmaktan keyf alıyouz unutma (benim için öle) seninde güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla hayırlısı neyse hakkında öle olsun öpğüyorumvereliniortak

elaycım iyiyim canmm saol... bulaşıklarım duruyo daha ama canım bişey yapmak istemiyo... ağlamak istiyorum sadece.. içimi bi boşaltabilsem.. içim sıkılıyo.. selmadan mı geçti bana acaba :)))
neyse ben kendi sıkıntılarımla kimseyi sıkmak istemiyorum... hayırlısı artık dediğin gibi.. ama o malum konuda pozitif bi haber verebileceğimi sanmıyorum size... :çok üzgünüm:
neyse arkadaşım saol desteğin için.. bende sizinle herşeyi paylaşmak istiyordum ama bilmiyorum.. çok mu hassas çok mu alıngan,kırılgan bi dönemimdeyim acaba.. neyse cnmmm saolasın...

yarın gene de bi beta hcg yaptırıcam... gene 0,78 , 0,56 , 0,00 çıkarsa eve geldiğim gibi derin temizliğe girişiyorum.. ağır ne varsa yüklenip kaldırıcam taşıcamm.. ne varsa çıkamayan çıksın içimden :roflol:

ayy 4-5 gündür toplam 3 tane içmemişimdir sigara... görünce sende canm çekti kızz.. dur bi tane de ben yakkiiim. nasılsa bişeyin olduğu yokk...

geçtiğimiz hafta içinde kendimi ordan oraya atmak odalara kapamak falan geliyordu içimden herkesi parçalamak istiyordum ki normalde çok insancıl ve sıcağımdır ..böyle üstüme geliyolardı ama atlattım herkesin dönem dönem oluyo sanırım kendini rahatlatmak için ağla ben öyle rahatlıyorum yetiştirdiğimiz bir çocuğumuz olduğu nu düşünürsek böyle dolaşma gibi bir lüksümüz olamaz ona herdaim iyi görünmeliyiz.... mutlu ol hep mutlu ve o (dum ) kelimesini de unut...biz hep paylaşan taraf olalım olur mu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…