Bildirim
Başlangıç 93
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.975 ime nazar değmesin allahımmmmm
Giden 500
Toplamda giden 17.1
Hedef 58
Spor : yok
Beden 42
Boy 1.67
regl olmama rağmen gitti 500
haftaya benden korkun anacııımmmmm
1.lik reserved
canım bende senin gibiyim 300 400 500 sadece ilk hafta 800 gram vermiştim ama bu hafta ölenleri işe salata geticem ton balık alıcam akşamlarıda kendime özel yağsız sebze yapıcam bakalım fark edicekmi
sen 17 kiloyu hep bu şekilde yavaş yavaş mı verdin canım benide motive etmesi açısından soruyorum malum insan demorilize oluyor 1 sene sürdümü canımm
çok güzel canım 700 gram tebrik ederimmmmm
canım bi de spor olsa nolcakmış valla çok güzel toplam kilonda süpeerrr süpersin süperrr
canım çok hoş bir bayan olmuşsun hoş olduktan sonra 44 olsun nolcak diycem ama yok yola devam mutlaka beden düşecektirrr
bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.1
giden:500
toplamda giden:17.9
hedef:65
boy:1.58
beden:42-44
spor:
tebrikler canımmmm toplam kilonda süperrr
200 gramda iyi canım ee bide regl var olcak olcak inşallah
arkadaşlar diğer alıntı yapmadığım tüm arkadaşlarımıda tebrik ederimmm
güzel destekleriniz içinde çok teşekkürler
dünkü menümmmm
kahvaltı
1 dilim tam bugday bol maydonoz beyaz peynir yeşilçayy
öglen pırasa yemeği bol yoğurt 1 dilim tam bugday
ara 2-3 diet çubuk 1 mandali 1 etiform çikolata kaplı bisküvi
akşam kuru fasulye bol yoğurt 2 kaşık pilav
ara yarım elma
1 litre su
2 yeşilçay
spor yokkkkkkkkkkkk:2::2::2:
masallah masalla hsen de cok cok iyisin taa nerelerden gelmisisn
bu öğlen kötü bir sye yaptım ben
mutsuzum gene
ızgara köftemin yanında gelen patatesleri yedimmm
canavarım ben canavar
shrek gibiyimm
önce dünki menum:
sabah uyanınca incir yarım muz ve bir adet activia
ara 3-4 kraker mavi yeşil
öğle yayla çorbası bir büyük köfe ve 2 kaşık püre
ara:yoğun yok
aksam yeşil fasülye 3 kaşık ve bir tabak erişte--çok yağlı idi ama yemek zorunda idim bir dilim ekemek ile
gece sağlıksız bişey yok
1-5 arası dinlenme
6 da sabah tabi. süt ve peynir 5 tane zeytin...
eve yeni geldim walla bugün kazandığım paranın hakkını sonuna kadar verdim galiba .....
çok yoruldum ve 1 saat uyumak istiyorum .....
1.5 litre su içtim hala ağzım kuruyo o kadar çok konuştum ki çenem düştü bugün derste ...
ama ii kalori yakmışımdır dimi kızlar....
şimdilik kaçıommm...
zümremm naptın ne kadar gitmiş bu hafta hadi bekliom bildirimini bu hafta bizim haftamız olacak bak cuma die kaçamak da olmasın ok?
benim hafta sonu ve pazartesi için planlarım var spor adına hergün 2 saat yapmayı planlıyorum bakalım 3 gün ...diğer günler yapamasamda vicdanım rahat olur en azından......
geçmiş olsun canım.toplantı mı vardı..bu arada kaçlara giriyorsun sen hiç bilmiyorum bak..
bugün kaçamak var da fazla yok.sporu da akşam leslie yaparak halledeceğim.daha iyiyim bugün.tekrar k mı yapsam başka bir liste var onu mu yapsam yoksa sadece su içip şok mu yapsam bilemiyorum sinir bi durumdayım yani.l...olsun bu vücuda çok sinirliyim inanamzasın.neden anlıyor bilmiyorum ki..az mı yiyorum daha mı fazal yemem lazım bilmiyorum.
canım toplantım yoktu sadece ders bu yıl 3 tane 7 . sınıf ve 2 tane 8. sınıfım var ama 8 ler bayağı bi kötü onlara sevdirmek için dersi dokuz takla atıom ama sanırım başarıyorum bugün çok güzeldi...en helalinden kazandım geldim içim rahat eti valla...
ben geçen zekiye ye de diyecektim sürekli farklı bişiler yapmak bence bünyeyi yoruyor o da ne yapacağını şaşırıyor...
bak kocaman bir yazı olabildiğince dikkatli geçirdim ama spor yoktu ve sadece sabit döndüm düşünsene koskoca 2 ay şimdi aslında 65 lerde olabilirdim ama anca düzene girdi olabiliyor sen pes etme sadece şu hamur işi ıvır zıvırı yememeye çalış bak gerisi nasıl gelecek...
zaten spor sende genelde var 2 mil de olsa yürüyelim şu leslie yi en azından fazla aldığımız kısmı atmış oluruz o yarım saatte....
sadece 3 günlük bir karbon dene en sağlamından en azından moralin yerine gelsin ki dewamında da dikkatli bir hafta geçir bak nasıl gideceek...
benim 1 haftalık karbonda 2 gitti çoooook dikkatli bir haftaya rağmen arkasından ve spora rağmen + 500 e şükrettim ama dewamı güzel oldu bir 2 daha gitti bu haftada -500 yani 1 ayda zorlaaa 4 vermiş oldum aman yavaş olsun azar azar gitsin ama geri gelmesin yeter bana sende şubat tatiline kadar hedef koy ve bu işi bu sefer yapalım.....
canım daha 14 verdim, 17 de olacak inşallah, 7 martta diyete başladım, 25 martta da burayla tanıştım. Bazı haftalar 1 - 1,5 kilo verdiğim , bazı haftalar da geriye gittiğim oldu. Ama çoğunlukla böyle 300 500 gram verdim. çok verdiğim haftalar kaçamak yapmayıp sporu iyi yaptığım haftalardı. . Kızlar da öğlen protein, akşam sebzenin iyi olacağını söylüyorlar. Bence iyi bir seçim olur Ben de spora başladım geçen hafta, bu hafta daha da çoğaltıcam inşallah. Belki haftaya 76 yı ucundan görürüm :97:
fatma öğretmenim sen naptın nasıl gidiyor günün diyet adına .....
sakın erteleme bak şimdiden başla hemennnn...
hafta sonumuz mükemmel geçsin spor -diyet ok?
bende de 4 tane 7,2 tane 8 var.neyse face de paylaşırız yaptıklarımızı..
mücadelwye devam bırakmak yok.öyle konuşsak da savaşa devam edeceğim.marketten yumurta sucuk sosis alayım bari bi de tavuk :))))
abooo yanduuuk haftaya maşallaaahh canımmmmBildirim
Başlangıç 93
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 75.975 ime nazar değmesin allahımmmmm
Giden 500
Toplamda giden 17.1
Hedef 58
Spor : yok
Beden 42
Boy 1.67
regl olmama rağmen gitti 500
haftaya benden korkun anacııımmmmm
1.lik reserved
canım 300 de olsa gitmiş maşallah devammmmerhaba kızlar
sonucu yazııımm
Başlangıç 83,3
Geçen hafta 82
Bu hafta 81,70
Giden 0,300
Toplamda giden 1,60
Hedef 58
Spor : 30 dak
Beden 44-42
Boy 1.68
sevgiler
saol canımmm.spora dayanacam bu hafta..canım bi de spor olsa nolcakmış valla çok güzel toplam kilonda süpeerrr süpersin süperrr
ara yarım elma
1 litre su
2 yeşilçay
spor yokkkkkkkkkkkk:2::2::2:
canım inşallah..evet çoook soğuk ama 2 gündür fena değil işte. evde ısıtıcı açıyoruz mecburenntülincim Ankara'ya geldiğinde beklerim...Kayseri daha soğuk olmalı....
...
maşallah canım 800 gr gitmişşşş.tebriklerselam topigin gülleri
Baslangic: 84
Gecenhafta hafta: 72.5
Bu hafta: 71.7
Giden 800
Toplam giden: 12.300
Hedef: 68
Boy: 171
Beden: 40
Spor yok
ayrica kilo veren arkadaslari tebrik ederim
katıl tabi canım. hoşgeldin ben tülin. çizelge içindebende katılmak istiyorum aranıza
topik aktifmi? kilo cizelgesini nasıl yapacagım? bana yardımcı olun lütfen
1,72 boyum 88 kilom (son 1,5 yılda 20 kg aldım hedefiim 70 kg)
maşallaahhh 1600 gitmişşşş tebriklerrbaşlangıç:87.2 ..23,09,2011
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,00
canım hergün 2 saat çok çok fazla değilmi. hani 1 saat tmm da 2 çok olur benceeve yeni geldim walla bugün kazandığım paranın hakkını sonuna kadar verdim galiba .....
çok yoruldum ve 1 saat uyumak istiyorum .....
1.5 litre su içtim hala ağzım kuruyo o kadar çok konuştum ki çenem düştü bugün derste ...
ama ii kalori yakmışımdır dimi kızlar....
şimdilik kaçıommm...
zümremm naptın ne kadar gitmiş bu hafta hadi bekliom bildirimini bu hafta bizim haftamız olacak bak cuma die kaçamak da olmasın ok?
benim hafta sonu ve pazartesi için planlarım var spor adına hergün 2 saat yapmayı planlıyorum bakalım 3 gün ...diğer günler yapamasamda vicdanım rahat olur en azından......
canım sakın sadece su ile şok demeeee. o nasıl bişey sakın sakın.senin liste güzeldi bence onu yap canımmgeçmiş olsun canım.toplantı mı vardı..bu arada kaçlara giriyorsun sen hiç bilmiyorum bak..
bugün kaçamak var da fazla yok.sporu da akşam leslie yaparak halledeceğim.daha iyiyim bugün.tekrar k mı yapsam başka bir liste var onu mu yapsam yoksa sadece su içip şok mu yapsam bilemiyorum sinir bi durumdayım yani.l...olsun bu vücuda çok sinirliyim inanamzasın.neden anlıyor bilmiyorum ki..az mı yiyorum daha mı fazal yemem lazım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?