80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim süpersin canım darısı benim başıma..))

canım daha 14 verdim, 17 de olacak inşallah, 7 martta diyete başladım, 25 martta da burayla tanıştım. bazı haftalar 1 - 1,5 kilo verdiğim , bazı haftalar da geriye gittiğim oldu. ama çoğunlukla böyle 300 500 gram verdim. çok verdiğim haftalar kaçamak yapmayıp sporu iyi yaptığım haftalardı. . kızlar da öğlen protein, akşam sebzenin iyi olacağını söylüyorlar. bence iyi bir seçim olur ben de spora başladım geçen hafta, bu hafta daha da çoğaltıcam inşallah. belki haftaya 76 yı ucundan görürüm :97:

Son düzenleme:

merhaba kızlar uzun süredir girmedim.ara ara girip okuyorum ama 3 günlük sayfalar birikti.2 haftadır yerimde sayıyorum.
başlangıç 85.5
geçen hafta 85
bu hafta 85
hedef 60
boy 1.69
spor yok

anlayacağınız adam akıllı bir diyette yok.

selan kızlar dün giremediğim için sayfalar epeyce birikti... önce bildirim...müsadenizle eve tok geldiğim için bugünki bildirimidünki kilomla yapacağım

başlangıç:87.2 ..23,09,2011
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,00

önce dünki menum:
sabah uyanınca incir yarım muz ve bir adet activia
ara 3-4 kraker mavi yeşil
öğle yayla çorbası bir büyük köfe ve 2 kaşık püre
ara:yoğun yok
aksam yeşil fasülye 3 kaşık ve bir tabak erişte--çok yağlı idi ama yemek zorunda idim bir dilim ekemek ile
gece sağlıksız bişey yok
1-5 arası dinlenme
6 da sabah tabi. süt ve peynir 5 tane zeytin...

merhaba 1-5 arası dinlenmeyi anlamadım gece 1 de yatıp sabah 5 te mi kalkıyorsun.6 da kahvaltı olarak süt-peynir 5 tane zeytin mi yedin sadece birde dünün ve bu sabahın menüsünü bir mi yazdın?

karışık olmuş...yağlı erişteyi niye yemek zorundaydın?ayy ne çok sordum...

eve yeni geldim walla bugün kazandığım paranın hakkını sonuna kadar verdim galiba .....
çok yoruldum ve 1 saat uyumak istiyorum .....
1.5 litre su içtim hala ağzım kuruyo o kadar çok konuştum ki çenem düştü bugün derste ...
ama ii kalori yakmışımdır dimi kızlar....
şimdilik kaçıommm...

zümremm naptın ne kadar gitmiş bu hafta hadi bekliom bildirimini bu hafta bizim haftamız olacak bak cuma die kaçamak da olmasın ok?
benim hafta sonu ve pazartesi için planlarım var spor adına hergün 2 saat yapmayı planlıyorum bakalım 3 gün ...diğer günler yapamasamda vicdanım rahat olur en azından......

selam kızlar öncelikle şunu söyleyeyim.kayra nın kalbinin delik olduğunu zaten biliyorlarmış yeni öğrenile bir şey değilmiş.ama bu durum ameliyatta bi sorun çıkarmasın diye kontrol edilip öyle olacakmış duyurulur.Allah yardımcısı olsun.İnşsllah 1. ameliyatta sorun hallolur.

kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler -kesin ben de varım-haftaya inşallah.

ben tartılmadım çünkü sabah şiş bi boğazla kalkınca çay içtim zancefil ve ballı.aklıma sonra geldi.form çayı içtim etki etmedi.ben de yarın tatılacağım.

sacre canım sen demiştin sanırım tülin in çorbasını dene diye.tatlım o çorba benim midemi yakıyor ve ilaç almak zorunda kalıyorum.tülin e verdiğim bi liste vardı onu uygulayayım bakayım 1-2 gün.yada ayşenin dediği gibi karbon yaparım ama hiç karbon yapasım yok neyse.

filiz sanaa şaşırdım canım.menün güzeldi ama olmamış.anlamıyorum bu vücutları ya.bi arkadaş ne güzel spor yapmış verememiş sanırım.deryam harika vermiş ama spor yok.

ben de bugun k aldım sabah simit yemek istemiyorum diye.salata yemekten sıkıldım gibi.salata şişkinlik mi yapıyor ben de anlamadım.korkunç bi şişlik var ya.biberiye yeşil çay ve form içiyorum inanamıyorum ya..

juu filiz inşallah bu sefer olur.verdin kiloları gidiyorsun ya.

valla çıldıracağım artık..

fatma öğretmenim sen naptın nasıl gidiyor günün diyet adına .....

sakın erteleme bak şimdiden başla hemennnn...

hafta sonumuz mükemmel geçsin spor -diyet ok?

geçmiş olsun canım.toplantı mı vardı..bu arada kaçlara giriyorsun sen hiç bilmiyorum bak..

bugün kaçamak var da fazla yok.sporu da akşam leslie yaparak halledeceğim.daha iyiyim bugün.tekrar k mı yapsam başka bir liste var onu mu yapsam yoksa sadece su içip şok mu yapsam bilemiyorum sinir bi durumdayım yani.l...olsun bu vücuda çok sinirliyim inanamzasın.neden anlıyor bilmiyorum ki..az mı yiyorum daha mı fazal yemem lazım bilmiyorum.

canım toplantım yoktu sadece ders bu yıl 3 tane 7 . sınıf ve 2 tane 8. sınıfım var ama 8 ler bayağı bi kötü onlara sevdirmek için dersi dokuz takla atıom ama sanırım başarıyorum bugün çok güzeldi...en helalinden kazandım geldim içim rahat eti valla...

ben geçen zekiye ye de diyecektim sürekli farklı bişiler yapmak bence bünyeyi yoruyor o da ne yapacağını şaşırıyor...
bak kocaman bir yazı olabildiğince dikkatli geçirdim ama spor yoktu ve sadece sabit döndüm düşünsene koskoca 2 ay şimdi aslında 65 lerde olabilirdim ama anca düzene girdi olabiliyor sen pes etme sadece şu hamur işi ıvır zıvırı yememeye çalış bak gerisi nasıl gelecek...
zaten spor sende genelde var 2 mil de olsa yürüyelim şu leslie yi en azından fazla aldığımız kısmı atmış oluruz o yarım saatte....

sadece 3 günlük bir karbon dene en sağlamından en azından moralin yerine gelsin ki dewamında da dikkatli bir hafta geçir bak nasıl gideceek...

benim 1 haftalık karbonda 2 gitti çoooook dikkatli bir haftaya rağmen arkasından ve spora rağmen + 500 e şükrettim ama dewamı güzel oldu bir 2 daha gitti bu haftada -500 yani 1 ayda zorlaaa 4 vermiş oldum aman yavaş olsun azar azar gitsin ama geri gelmesin yeter bana sende şubat tatiline kadar hedef koy ve bu işi bu sefer yapalım.....

bende de 4 tane 7,2 tane 8 var.neyse face de paylaşırız yaptıklarımızı..

mücadelwye devam bırakmak yok.öyle konuşsak da savaşa devam edeceğim.marketten yumurta sucuk sosis alayım bari bi de tavuk :))))

galiba verilecek 3 kilom sonrasında bende kırmızıyla yazılacağım ayyy çok heyecanlandım bak şimdiiii.....

deryacıııımmmmmm
bende senin şu verdiğin linke baktım saç için bi karışım yapın dio eşime söyledim alacak bepanten evigen birde bemiks

hayatımda ilk defa saçlarım için bişi yapıcam bendee... inşallah bi faydası olur da sağlıkla uzarlar ve gürleşir röflelerden sonra saçımın genetiği değişti düz de saçma bi dalga geldi saçıma .......ve tabiki dökülüyor....

inşallah canım darısı başıma benim evde yürüyüş bandı var hergün yarım saat mutlaka yapıcam bu hafta hedefim 1 kilo vermekk

sende haftaya umarım 76 lı rakamları görürsün canımm

hadi hepimize kolayyy gele

bende de 4 tane 7,2 tane 8 var.neyse face de paylaşırız yaptıklarımızı..

mücadelwye devam bırakmak yok.öyle konuşsak da savaşa devam edeceğim.marketten yumurta sucuk sosis alayım bari bi de tavuk :))))

bende hepsinden 4 er tane var ve sınıflar 60 kişilik düşünün.. sizler hangi branş acaba.. ben teknoloji ve tasarımım

öldüm kızlaar öldüüm spor yaptım da
leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk

nasılım ama. prensesimin gelmesi lazım o gelmeden azcık yükleneyim dedim

peki niye coştum spora....eşim dışarda aradı benim en sevdiğim yerden et döner ekmek arası alayımmı diye. bende kendine al ben yemem dedim. o zmn bende yemem diye duygu sömürüsü hemen..ee al ama bana ekmeksiz al dedim. almış geldi ikiside ekmek arası miss gibiiii..anaaammmm. yanında ayraan ve acı biber. ben naptım bi lokma ekmeğinden aldım ve tabağa döktüm içini..yedim yedim ekmeğinide eşime yedirdim..ooh oldu onaaa...hemen ardındanda spora koyuldummm
abooo yanduuuk haftaya maşallaaahh canımmmm
merhaba kızlar

sonucu yazııımm

Başlangıç 83,3
Geçen hafta 82
Bu hafta 81,70
Giden 0,300
Toplamda giden 1,60
Hedef 58
Spor : 30 dak
Beden 44-42
Boy 1.68

sevgiler
canım 300 de olsa gitmiş maşallah devammm
canım bi de spor olsa nolcakmış valla çok güzel toplam kilonda süpeerrr süpersin süperrr

ara yarım elma

1 litre su
2 yeşilçay
spor yokkkkkkkkkkkk:2::2::2:
saol canımmm.spora dayanacam bu hafta..
tülincim Ankara'ya geldiğinde beklerim...Kayseri daha soğuk olmalı....
...
canım inşallah..evet çoook soğuk ama 2 gündür fena değil işte. evde ısıtıcı açıyoruz mecburenn
selam topigin gülleri

Baslangic: 84
Gecenhafta hafta: 72.5
Bu hafta: 71.7
Giden 800
Toplam giden: 12.300
Hedef: 68
Boy: 171
Beden: 40
Spor yok

ayrica kilo veren arkadaslari tebrik ederim
maşallah canım 800 gr gitmişşşş.tebrikler

bende katılmak istiyorum aranıza
topik aktifmi? kilo cizelgesini nasıl yapacagım? bana yardımcı olun lütfen
1,72 boyum 88 kilom (son 1,5 yılda 20 kg aldım hedefiim 70 kg)
katıl tabi canım. hoşgeldin ben tülin. çizelge içinde
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu linki incele canım
başlangıç:87.2 ..23,09,2011
geçen hafta 86,6
bu hafta 85,00
maşallaahhh 1600 gitmişşşş tebriklerr
canım hergün 2 saat çok çok fazla değilmi. hani 1 saat tmm da 2 çok olur bence
canım sakın sadece su ile şok demeeee. o nasıl bişey sakın sakın.senin liste güzeldi bence onu yap canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…