öldüm kızlaar öldüüm spor yaptım da
leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
nasılım ama. prensesimin gelmesi lazım o gelmeden azcık yükleneyim dedim
peki niye coştum spora....eşim dışarda aradı benim en sevdiğim yerden et döner ekmek arası alayımmı diye. bende kendine al ben yemem dedim. o zmn bende yemem diye duygu sömürüsü hemen..ee al ama bana ekmeksiz al dedim. almış geldi ikiside ekmek arası miss gibiiii..anaaammmm. yanında ayraan ve acı biber. ben naptım bi lokma ekmeğinden aldım ve tabağa döktüm içini..yedim yedim ekmeğinide eşime yedirdim..ooh oldu onaaa...hemen ardındanda spora koyuldummm
abooo yanduuuk haftaya maşallaaahh canımmmm
canım 300 de olsa gitmiş maşallah devammm
saol canımmm.spora dayanacam bu hafta..
canım inşallah..evet çoook soğuk ama 2 gündür fena değil işte. evde ısıtıcı açıyoruz mecburenn
maşallah canım 800 gr gitmişşşş.tebrikler
katıl tabi canım. hoşgeldin ben tülin. çizelge içinde
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html bu linki incele canım
maşallaahhh 1600 gitmişşşş tebriklerr
canım hergün 2 saat çok çok fazla değilmi. hani 1 saat tmm da 2 çok olur bence
canım sakın sadece su ile şok demeeee. o nasıl bişey sakın sakın.senin liste güzeldi bence onu yap canımm
bende hepsinden 4 er tane var ve sınıflar 60 kişilik düşünün.. sizler hangi branş acaba.. ben teknoloji ve tasarımım
öldüm kızlaar öldüüm spor yaptım da
leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
nasılım ama. prensesimin gelmesi lazım o gelmeden azcık yükleneyim dedim
peki niye coştum spora....eşim dışarda aradı benim en sevdiğim yerden et döner ekmek arası alayımmı diye. bende kendine al ben yemem dedim. o zmn bende yemem diye duygu sömürüsü hemen..ee al ama bana ekmeksiz al dedim. almış geldi ikiside ekmek arası miss gibiiii..anaaammmm. yanında ayraan ve acı biber. ben naptım bi lokma ekmeğinden aldım ve tabağa döktüm içini..yedim yedim ekmeğinide eşime yedirdim..ooh oldu onaaa...hemen ardındanda spora koyuldummm
canım sakın sadece su ile şok demeeee. o nasıl bişey sakın sakın.senin liste güzeldi bence onu yap canımm
çok tebrik ederim arkadaşlar çok güzel kilolar verilmişkilomu bildiriym bende
kilo bildirimi
başlangıç:86.5
geçen hafta:68.3
bu hafta:68
giden:300
beden:42-44
boy:167
spor:yok
Merhabalar,bu hafta da kilo veren arkadaşlar yoğunlukta,hepsini kutluyorum.Bakalım ben yarın kaç çıkacağım?
Alıntı yapmadığım için hep unutuyorum.Aklımda kalanlar;
Filiz, yazılarınızı büyük bir keyifle okuyorum ve hafızanıza hayranım.
Nilgün,bence de simit yemeye biraz ara verin.1 simitin 4 dilim ekmeğe karşılık geldiğini duyduktan sonra 7 aydır yemez oldum ama çok özlüyorum,özellkle de siyah zeytin ve çayla.Bazen 1 lokmalık kopartıp yiyorum.
Filiz(juu),Allah gönlünüze göre versin.
Derya,işte bu,kaçamak olmayınca gidiyorAma sakın bırakmayın...
Tülin,döner için sizi kutluyorum,BRAVO ...Yaptığınız spor için de tabii...
İşte yine unuttum,buraya kadar,yazılanlar aklıma gelmiyor...
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1/2 beyaz peynir
1 yk lor
1 salatalık
1 yeşil zeytin
dereotu,semizotu,maydanoz
2 çk keten tohumu-çörekotu
3 acı süs biberi
şekersiz çaylar
Öğle:
200 gr. light yoğurt
3 çörekotlu diyet bisküvi
Ara:
2 küçük yeşil elma
3 yk süzme yoğurt
Akşam:
1 yk bulgur pilavı
1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
Ara:
1şeftali(yiyeceğim)
2 lt su
1 kupa tarçın çayı (içeceğim)
şekersiz çaylar
45 dakika 5 hızda yürüyeceğim
Yapmayı planladıklarımı yazdım ki yapayım,kaytarma olmasın...yeme -içmeleri yaparım da asıl spor için demiştim...Okudum da ne çok yoğurt olmuş.
Selma nerede,hiç görünmüyor?
Yaaaa geçenlerde aklıma geldi,kendi kendime çok güldüm.Hani sabah spora gitmek için saati kurup,kalkan,camdan bakıp tekrar yatan bir arkadaş vardı.Eşi de "camdan bakmak için saat mi kuruyorsun?" gibi sözler etmişti hani.Kimdi acaba,aklıma nerden geldiyse...
başlangıç kilom:94
geçen hafta:87.400
bu hafta:87.400
gelen giden kilo yok
boy:1.70
hedef:67
spor bazen leslie bu hafta düzgün yapamadım
merhaba 1-5 arası dinlenmeyi anlamadım gece 1 de yatıp sabah 5 te mi kalkıyorsun.6 da kahvaltı olarak süt-peynir 5 tane zeytin mi yedin sadece birde dünün ve bu sabahın menüsünü bir mi yazdın?
karışık olmuş...yağlı erişteyi niye yemek zorundaydın?ayy ne çok sordum...
selam kızlar öncelikle şunu söyleyeyim.kayra nın kalbinin delik olduğunu zaten biliyorlarmış yeni öğrenile bir şey değilmiş.ama bu durum ameliyatta bi sorun çıkarmasın diye kontrol edilip öyle olacakmış duyurulur.Allah yardımcısı olsun.İnşsllah 1. ameliyatta sorun hallolur.
kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler -kesin ben de varım-haftaya inşallah.
ben tartılmadım çünkü sabah şiş bi boğazla kalkınca çay içtim zancefil ve ballı.aklıma sonra geldi.form çayı içtim etki etmedi.ben de yarın tatılacağım.
sacre canım sen demiştin sanırım tülin in çorbasını dene diye.tatlım o çorba benim midemi yakıyor ve ilaç almak zorunda kalıyorum.tülin e verdiğim bi liste vardı onu uygulayayım bakayım 1-2 gün.yada ayşenin dediği gibi karbon yaparım ama hiç karbon yapasım yok neyse.
filiz sanaa şaşırdım canım.menün güzeldi ama olmamış.anlamıyorum bu vücutları ya.bi arkadaş ne güzel spor yapmış verememiş sanırım.deryam harika vermiş ama spor yok.
ben de bugun k aldım sabah simit yemek istemiyorum diye.salata yemekten sıkıldım gibi.salata şişkinlik mi yapıyor ben de anlamadım.korkunç bi şişlik var ya.biberiye yeşil çay ve form içiyorum inanamıyorum ya..
juu filiz inşallah bu sefer olur.verdin kiloları gidiyorsun ya.
valla çıldıracağım artık..
canım hatırlıyorum da istanbul da ilk göreve başladığımda sınıfların her biri 85 kişiydi.yoklama yapamazdım.çok zaman alırdı.her sırayı bir kişi sayardı.şimdi çok şükür sınıflar 35 kişilik.ben de ayşe de ingilizce öğretmeniyiz.denizkum -sanırım özlemdi adı unuttu salak kafam-okul öncesi öğretmeni yani anasınıfı öğretmeni.
hmmm 85 e göre bizimkide az desene:))hangi şehir peki?
yaklaştın canım,fatoş benim adım.geçmiş olsun dilegin için teşekkür ederimm canımmm eksik olma inşş.
bu arada çok özür dilerim ama adın neydii sanki fatma gibi aklımda kalmış ama:26::26:
yaklaştın canım,fatoş benim adım.
yani kimlikte fatmada fatoş der herkes.fatma diye çağırsalar dönüp bakmam
sevdacım nasıl oldun canım toparlanabildinmi
merhaba ben cuma grubundanım.Ama yazını forum takipte gördüm canım.ben hastanede calışıyorum cocuk hemşiresiyim ve 7 ay oldu dogum yapalı ama benim sütüm 5 aylıkken kesildi. hastanede çalışan ne kadar tanıdıgım doktor varsa diyet yapma sakın sadece bol su iç ve gece geç saatte yemeleri kes ve tatlı yerine meyve ye demişlerdi.Ben sütüm kesilince başladım diyete.o kadar doktor arkadaslarda dogurdu ve hiçbiri diyet uygulamadı.Hamilelik sonrası zaten azalmış olan depoları yeniden doldurmak yerine diyet yaparsan bu ileriki yaşlar için sağlıklı sorunlarına yol açar. Ayrıca sütünün kalitesi ve miktarı da azalacak.O yüzden mutlaka diyetisyene git derim bencekızlar ben karatay diyeti yapıyordum acayip sütüm azaldı ya.kızım elini eme eme öldü.sanırım herşeyi ölçülü yemek mantıklı olanı.hem kilo vermek istiyrm hem de sütüm olsun istiyrm.ben kilo verdikçe kuzucuğum kilo alsa ne güzel olur yaaa :)
merhaba ben cuma grubundanım.Ama yazını forum takipte gördüm canım.ben hastanede calışıyorum cocuk hemşiresiyim ve 7 ay oldu dogum yapalı ama benim sütüm 5 aylıkken kesildi. hastanede çalışan ne kadar tanıdıgım doktor varsa diyet yapma sakın sadece bol su iç ve gece geç saatte yemeleri kes ve tatlı yerine meyve ye demişlerdi.Ben sütüm kesilince başladım diyete.o kadar doktor arkadaslarda dogurdu ve hiçbiri diyet uygulamadı.Hamilelik sonrası zaten azalmış olan depoları yeniden doldurmak yerine diyet yaparsan bu ileriki yaşlar için sağlıklı sorunlarına yol açar. Ayrıca sütünün kalitesi ve miktarı da azalacak.O yüzden mutlaka diyetisyene git derim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?