İyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
deryacım veda eder gibi olmuş, okuyunca çok üzüldüm, nilgün ve sevda çok güzel özetlemiş. seni bu düşüncelere iten her neyse bi kenara at ve kendini toparlamaya çalışMerhaba, bir zamanlar yoldaşım, şimdilerde uzaktan birer yıldız gibi izlediğim arkadaşlarım
Aranızda olmayı, eskisi gibi sohbetinize katılma isteğini içimde bulabilmeyi, bu yola nasıl sizinle çıktıysam, sonunu da yine sizle getirebilmeyi o kadar isterdim ki......
Neyse bunları boşverelim şimdi size yeni yaptığım isme özel doğum tacını takdim edeyim, facebook'u olmayan arkadaşlardan da fikir alayım, nasıl olmuş sizce :87:
Fotoğraflara tıklasanız büyür.
Eki Görüntüle 266888 Eki Görüntüle 266889 Eki Görüntüle 266890
Şimdi parçası olmayı beceremediğim listemizi yapmaya kaçıyorum..
listen yine bi harika olmuş canım ellerin dert görmesin, ifadelerede bayıldımHaydi ağalar beyler liste görün liste
En sondaki banuşum bile 400 gramcık almış sadece :87::87: Hep böyle listeler görmek dileğiyle, tebrikler sevdacım
allah şifasını versin, ailesinede sabır çok zor durumlar, hiç bişey sağlığın yerini tutmuyorzümrem derya için söylediklerin bencede çok doğru hepimiz sanki zayıflama için mi burdayız her akşam....
inan halamlara gezmeye gittik eve geldim ilk işim ayağımla hemen bilg açmak o arada kızımı uyuttum ve hemen geldim başına pc nin...
deryacım seni sıkan boğan konu ne bilmiyorum ama sen kendini tanıyosundur mutlaka yaa tamamen üstüne git konunun ya da tamamen görmezden gel... zaten sen halledrsin...
bak canım allahım dermansız dert vermesin bugün halamlara gittim niyemi halamın oğlu kas hastası 5. sınıf ve genetik diyorlar çaresi hiç bir şekilde yok günden güne eriyor ve bu hafta tekerlekli sandalye kullanmaya başladı bana ve kızıma çok düşkündür onu öyle görmemek için bu hafta içinde hep çağırdılar ama gidemedim.. bugün babaanneme kahvaltıya onlarda geldiler va nasıl kötü oldum onu görünce... birlikte ilk defa parka gittik koskoca yaz bitti ve o evde geçirdi düşün daha 5. sınıf öyle mutluyduki anlatamam....
gece gece canınınızı sıkmak için yazmadım ama allahım böyle sıkıntılar vermesinn...
3 oğlundan sonuncusu biri mühendis 23 yaşında biri ünide en son bu yani keyif için yapılan bir çocuk maddi yönden süperler ama yok işte çaresi yokkkkk... amerikada deseler tedavisi gidecek durumdalar ama yok....dmd denilen amansız bir hastalık......
lütfen elimzde olan şeyler için üzmeyelim kendimizi.. bu ben de olsam uyaralım birbirimizi...
konu nasıl buraya geldi deryacım bilmiom ama canım da sıkıldı bu akşam ne bileyim.....
GABRIEL GARCIA MARQUEZ’DEN YAŞAM İÇİN 13 SATIRNilgünüm...Öncelikle seni hüzünlendirmek istemezdim
Sen bu topikteki lafı boşa demeyen, söyleyince illa ki kalbinden gelen, içi dolu dolu olan insanlardan birisin..Çok isterdim senin gibi derdimi demeyi, ağlayıp dertleşip rahatlamayı ama yapamam..Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil demiş ya fuzuli, o işte benimki de...
Zaman diyorum zaman belki hakettiğimiz adaleti verir bize nilgünüm ...
Çok acı çektiğimizi, artık huzuru hakettiğimizi düşünürken nerede hata yaptık bilemiyorum ki..Bu dünyanın adaletine inanmaktan mı vazgeçmeliyiz acaba..Hayat bu işte adaletsiz , bitti... Kabullen artık bunu diye bağırmak istiyorum içimdeki çocuğa çoğu zaman..Hala çocukça bir melankoliyle adaletten bahsediyorum..
İyiyim mutluyum çok şükür, hayata küsmüş değilim, çok mutluyum aslında bakarsan evliliğim, hayatım her şey yolunda ama işte şöyle anlatabilirim..
Hani çok sevinçli bir gün geçiriyorsundur, güzel olaylar ard arda gelmiştir ve birden birinin ölüm haberi gibi ağır bir haber alırsın ya da bir olay yaşarsın ya...İşte tam o anda kalbe saplanan bıçak gibi acılarım...Bazen unutuyorum her şeyi pembe bulutlarda gezinirken birden geliyor aklıma ölecek gibi oluyor ruhum..Mutlu muyum mutsuz muyum karar veremiyorsun, bir siyah bir beyaz...Bazen de gri..İşte o en kötüsü arada kalmak, siyaha ya da beyaza ait olmayı istemek en kötüsü...Hangisinin gerçek olduğunu bilememek...
Of nilgünüm sanırım yaram dokundun ilk defa bu kadar..Seni ve buradakileri çok seviyorum...Yardımınız olacağını bilsem tereddüt etmezdim...İyi ki buradasınız, iyi ki varsınız....iyi ki...
geçmiş olsun canımTesekkurler cnm.Sedımden sonra ASo testı yuksek cıktı romatologa gıttım bır sorun yok dedi.sedımde dusmustu buyuk ıhtımla ayakta nezle gıbı bırset gecırdım ondan olmustur dedı.dusmus cok da onemlı degıl dedı doktor.kalp ıcınde gecmeze gıdıcem artık.belkı usuttugum ve oksurdugum ıcın oluyordur gecmezse gıdıcem.
ögtencıyım cnm 24 yasındayı.yksek lısans yapıyorım.oksuruyorum oksururken cıgerlerımı zorluyorum oda kalbımı zorluyor galıba.bırde yatıp dınlenemedım oyle en ufak harekette zorluyor sanırım kalbımı duzelmzse gıdıcem doktora.
bılmıyordum beze olabılecegını.usttugumden mı adet oldugumdan mı boyle oldu bılemedım.oda arkadasım her adet donemınde gogsum agrır dedı belkı ondandır ama baktım gecmıyor eve gıttıgımdde anneme kontrol ettırıım o anlar bırsey hısseterse goturr zaten doktora ıhmal etmez gogus olayını.kendınde kontrollere gıttıgı ıcın
adet donemın bıtsın oksuruk fılanda gecsın bır eger gogus agrım kalp agrım fılan gezmezse doktor yolu gorunuyor bana.eve gıttıgımde dedıgım gıbı anneme kontrol ettırcem .
cok tesekkrler herkese gecmıs olsun dıleklerı ıcın.
bugun ıtıbarı ıle diyetteyim hanımlarDD
tabı tartı sorunum var.onada soyel bır cozum bulacam yurttakı guzellk uzmanı ablanın yanına gıdıp tartılcam kahvaltı ıle ogle yemegı arasında.ara ogunu az tutup
baska tartılma yolum yok malesef
banucum çok geçmiş olsun canım allah kuzuların şifasını versin inşş. bi ameliyatla iğleşir.kızlarrrrr bird euzun zmandır aklımda ama yazamadımm
kaptan olarak başkasını seçelim lütfen
ne kaptanlık yaptında diyebilirisnizzz
benim ne gücüm var nede istegimmm
ben belki istedigim kiloya bile düşemiycemmm bile
çümnü artıkkk yaktım gemleir geçtim ben herşeydennnn
aylardır ugraş ugraş olmadı hep boşa kürek çektimm
şimdiidee istesemd ekendimi diyete veremiyorummm
kayranın ameliyatıı ,sonrasınd abayram var snaırım bayram sonu ancak kendime gelirim
yavaş kilo vermekkk beni artık bıktırdııı inankii
neyse deryanın deidig igibi aglamıycma bendeeee şimdi
kaptanlık için akımdaki isimler
sevda,tülin,nilgün ve ayşeeee
haydi bakalımmmmmmmmm
arzucum hayırlı olsun canım inşş. başarılı olursunselam kızlar,bu sıralar ben de sıkıntılıyım biraz. ama Allahım dermansız dert vermesin. zamanla herşey yoluna girecek inşallah. bugün itibariyle kpss ye hazırlanmaya başlıyorum son kez. okuduğum onca senenin boşa gitmesini istemiyorum.. hayırlısı artık.
3 gündür çok dikkat edip spor yaptığım halde kilo vermek yerine artıda görünce, dün bütün gün yemeye verdim kendimisadece 300 gram almışım düne göre. bu hafta da boşa geçti. bayramda 75 i görmek hayal gibi. yine de elimden geleni yapıcam
hoşgeldin canımHerkese merhaba
Arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum ve öncelikle bugüne kadar yaptığım,yarım bıraktığım diyet serüvenimden bahsetmek istiyorum sizlere
18 yaşıma kadar hep ortalama kilomun üzerindeydim ama bana ve çevremdekilere hiç fazlalık gibi görünmeyen kilolardı bunlar.Üniversiteye başlamamla yemek düzenim bozuldu ve 4.yılın sonunda 94 kiloya çıktım.Mezuniyetimin ertesi günü hemen diyetisyene gittim ve büyük bir azimle 4 ayda 20 kilo verdim.74 kiloya geldiğimde diyetten sıkılmıştım ve yavaş yavaş bırakmaya başladım ama kilo almıyordum 1 yıl kadar bu kilomu korudum.Yani bu yıl haziran ayına kadar.Haziran ayında düğünüm oldu ve ben hala 74 kilodaydım.Evlendikten sonra 1 ay içinde 4 kilo aldım ve 78 oldum.Bu arada hamile olduğumu öğrendim ve 78 kiloyla hamile kalmıştım.Bulantılarım çok fazla olduğu için 1,5 ayda 5 kilo verdim 73 kiloydum 14+4 haftalık hamileliğimin sonuna kadar 73 kiloda devam ettim.Malesef 15 gün önce beyin anomalisi sebebiyle bebeğimi kaybettim.10 gün boyunca hormon ve antidepresan ilaç kullandım ve şuanda 81 kiloyum.Doktorum ilaçlarımı kesti artık gerek olmadığını düşündü.Ben de artık kendimi toparlamam gerektiğini düşündüm ve kendimle ilgili bir adım atmak istedim.Çok ama çok zor günler geçiriyorum,derdim bu kiloları vereyim güzelleşeyim değil.İlerde Rabbim tekrar bebek nasip ederse bu defada aşırı kilolarım sebebiyle onun hayatını tehlikeye atmak istemiyorum.Ruhu ve bedeni sağlıklı bir annenin evladı olsun istiyorum.Toparlanmam gerekiyor kendim için eşim için ailem için ve belki bir adım atarsam hayatıma dair uğraşacak birşeyler bulurum ve toparlanmam için yardımcı olur diye düşünüyorum.Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın,çok uzun yazdım hakkınızı helal edin.
hoşgeldin canımBende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
çok üzücü bi olay okurken tüylerim ürperdi heleki kızma diye ağlaması, neyseki ucuz atlatmışcumartesi günü kardeşimle geziyorduk, dışarı çıkmıştık
hatırlarsınız belki, kardeşim yaz tatili boyunca domates kurutma fabrikasında çalıştı
telefonunu ayakkabılarını kıyafetlerini hep kendi parasıyla aldı... neyse bi telefon geldi
o fabrikadan bir arkadaşı, cevher sankın üzülme sana bişiy diycem
ne oldu hemen annem geldi aklımıza kardeşim okul başlayınca gitmedi, annem gidiyordu yerine
ödümüz koptu
neyse annemde bişiy yokmuş ama, çok sevdikleri bi ablalarının parmakları kesilmiş makinanın bıçaklarında
annemler akşama kadar parmak aramışlar, düşünebiliyormusunuz insan parmağı aramışlar
hemen hastane götürmüşler, 3 demişlerdi ama 2 parmağı kesilmiş, yüzük parmağı ile işaret parmağının ucu
allahıımmm yaa kolları kopsaydı, 2 tane okula giden çocuğu varmış ben tanımıyorum ama herkes o kadar iyi bir insandı ki diyor
acıdan yerde yatarken allahıım ben kime ne yaptım, nerde yanlış yaptım diye ağlıyormuş hep
yazarken bile bi tuhaf oluyorum, ortanca kardeşimde hemşire ya, hemen ilgilenmiş
yüzük parmağı dibinden kesildiği için siinirler yanmış, o parmağının ucunu diğerine akliyceklermiş
yani 1 parmağı olmayacak ama iş görememezlik olmaz genede :18::18::18::18:
hastanede bile kardeşim anlatıyor, eşine ne olur bana kızma lütfen kızma diye ağlıyormuş
eşi hergün gitme artık yeter diyormuş, o da çocuklarımın istedikleri şeyleri alıyorum diye diye gidiyormuş
ölse, öldü denir arkada kalanlar bi şekilde kendini idare eder, ya 2 kolu kopsa hayatı boyunca engellenecek,
tabiki bir şekilde hayatını idame ettirir ama off şükür olsun ki böyle atlatmış
bütün favrika yas etmiş, bu iş senin başına gelmemeliydi diye
annem bile gitmiyor artık, gidemem aklıma geldikçe uykum kaçıyor diyor
yarın anneme gidicem, 1 hafta kalıcam, oğlanla filan kafası dağılır az kendine gelir
o yüzden allahıma şükürler olsun, sağlık çok önemlii yaa
hoşgeldin canımkızlar merhaba ben 23 yaşındayım ve 82 kiloyum kendimi çok kötü ve hantal hissediyorum nasıl kurtulacağım bu kilolardan gerçekten çok umtsuzum. öyle aşırı birşeylerde yediğim yok fakat tatlıya hayır diyemiyorum sorunum bu? tahlillerimde normal çıktı?????
nilgüncüm geçmiş olsun canımkolay gelsin canım.ilk 2 gün evde olmak iyi olöur aslında.çok yorucu ve sıkıntılı oluyo.keşke çalışanlarfa regl izni verseler...
ekmek tamam da menün güzel bence bi sıkıntı yok.afiyet olsun.
günaydın kızlar.boğazım o kadar ağrıyor ve şiş ki..neredeyse bir yumruk var boğazımda.öğrencilerden geçti herhalde.şimdi ılık limonlu ballı ve zencefilli su içiyorum.nöbette var bugün ya.zor geçecek sanırım.
güzel bir gün geçirin emi..öpüyorum herkesi...
geçmiş olsun canımKpss ye evdemı calıscaksın?nhasıl hazırlancaksın bende tezden vakıt kaldıkca hazırlanmak ıstıyorumda yapamıyorum bırturlu
sesım ıyıce gıttı cok zor konusuyorum.antıbıyotıge basladım ezzcanede bogaz bastılı alıcam.
bugun ıs gorusmesıne gıdıcektım ıyı bır fırmaya offf sesım bıle cıkmıyor nerdeyse konusurken zorlanıyorum nasıl konuscam bılemıyorum bu halde
hemde sesım cok berbat cıkıyor nerxeyse travestı gıbı cıkıyorofff offff
bırde hanımlarr yougrtla salatayı bırlıkte yemek olurmu ayrı ogunlerde mı yıyelım?
son olarak bogaz agrısı ses kısılmasına ıyı gelecek onerılerınız nelerdır.
3.gun ses yok bende.
canım allah geride kalanlarına sabır versin böyle acıyıda rabbim kimseye götermesinmerhaba kızlar
banucum çok geçmiş olsun allah 1. ameliyatta şifasını versin prensimin...kayra'nın yokluğunu deniz tabi ki çok hissedecek ve özlüyecek...allah sağlık versin...kışlıkta fasulye için zaman geçmedi mi, ben mi yanlış biliyorum?sulu ve kuru köfteyi hazır bende yapıyorum kolaylık oluyor.şimdiden ellerine sağlık...
fusün'cum çok geçmiş olsun bu mevsimde çok dikkatli olmak gerekiyor bir anda şifayı kapıyor insan...sabah ve akşam çok soğuk öğlen güneşli hava çok yanıltıyor ben bot vemont giymeye başladım kışın artık ne giyip ısınacağım orası ayrı:)
izlem çok geçmiş olsun allah evlatlarına bağışlamış.biizm komşuda arçelik servisinde çalışıyordu klimanın gazına bakarken bir patlamış bacağındaki kemikler un ufak olmuş 8 ameliyat oldu maalesef toparlamanadı bacağını kesmişler geçen gün gördüm için cız etti allahım...sen herşeyin hayırlısını nasip et gördüklerimizden yoksun etme önce sağlık sonra huzur ver...çok zor annesi perişan kendi öyle...
buaralar 2 hafta içinde üst üste öyle üzücü haberler alıyorum ki birini sindiremeden diğeri allahım sen düşmanımın başına verme mersindeki arkaşadımın kızına annesi bakıyordu uyuyor diye evden çıkmış markete gitmek için o ara çocuk uyan aşağı babanne diye seslenirken 5 kattan düşmüş vefat etmiş daha 5 yaşında,ulaşamıyorum evi adana'ya taşımış allahım evlat acısı verme...
başka arkadaşımın kızı trafik kazasında olay yerinde vefat etti 21 yaşında...
7-8 yıl önce muhasebemizi tutan arkadaş 1 hafta önce böbrek yetmezliğinden vefat etmiş...(çok alkol alıyordu)
öyle şoktayım ki üst üstte duydum.hangisine üzüleceğime şaşırdım.en zoruda evlat acısı allahım en düşmanımın başına verme....allah dermansız dert vermesin...görünür görünmez kazadan korusun hepimizi sevdiklerimizi....
nilgüncüm evde çikolata olunca birde burada arkadaşlar yiyor canım çekiyor yiyorum(çocuk gibi)hatalarımı biliyorum...haftasonu diye yedim...şimdi dikkat ediyorum.inş.cumaya güzel sonuçlarını alırım...senin bu kaadr tempoya spor yapmana hayranım...tam gaz devam,bayrama hedeflere ulaşmalıyız:)
ayşecim eski kıyafetlerine girebilmek büyük mutluluk oluyor...inş. onlarda bol gelir yeni ciciler alırsın....
zekiyecim maşallah ailece uzun boyluyuz, ne güzel...her insanın kendinde niye böyle dediği şeyle oluyor...bende ince bacak,dolgun göğüslerim olsun hatta boyum 10 cm daha uzun olsun isterdim:)onlar olamayacağı için zayıflayıp bacak inceltmeye,topuklu giyip boy uzatmaya ve dolgulu sütyen kullanya karar verdim:))
kızlllaarrr bugun bebek görme menüsü : kıymalı pide / un kurabiyesi / kalınca sigara böreği / yaprak sarmaaa ama ne sarrrmaaaaaa
vee ben ne yedimmm sadece 3 tane yaprak sarma / 2 bardak çay.böleee kaldı komşucuklarım. apartmanda gün yaparız hersene bu sene girmiycem dedim.kızdılar kızdılar ama hayır dedim. girmiycemde yemiycemdeeee. aferini aldım dimiiiii
hoşgeldinslm arkadaşlar bende yeniden aranıza katılmak isdedim üç sene önce de burdaydım.ama bende bir deyişiklik yok yine 84 kiloyum yeniden diyete başlamak isdiyom bakalım.benide aranıza alırsanız sevinirim
ayy yarıldım gülmekten yaaa
3 tane diyetisyen var kanal d de birisi ekmek yemeyin diyor,biri yiyin tam bugday olsun diyor
biri başka bişiy diyorrrr
adamın birideee mesaj çekmiş
açlıktan gebericem karar verin hangi ekmegii yiycegimize ona göre kahvaltı etcem dmeişş
canım eti eksik etmemelisin, canının istemesi normalSelamm KizLar Nasilsiniz ?
Gecmi$i Okudum Ama Aklimda Pek Bisey Kalmadi ..
Bu Aralar Iyice Unutkanlik Basladi Bende Dün Ne Yedigimi Sorsalar Hatirlamaz Oluyorum ..
Huzur Evindeki Tatli$ Ninelerim Bile Benden Daha Iyiler O Derece Yani :44:
Deyo$um Listemiz Yine Süper Olmu$ Ellerine Saglik .. Gec Yazdim Ama Yazdim I$te
Bide Kizlar Sizede Oluyormu Merak Ettim ,
Benim Canim Bazen Aniden Et Istiyor , Yani Okuyunca Tuhafa Kaciyor Biliyorum Ama Nasil Desem
Agzimda Damagimda Filan Et Tadi Belirleniyor Ve Etli Biseyler Istiyor Canim ..
Bu Bana Gecen Aksam Saat 21.00'de Oldu Resmen Hami$ler Gibi Et A$erdim Aama Tabiki Yemedim O Saate
Zaten Nerden Bulcaksam Evde Et'de Yoktu ..
Ertesi Günü Annem Almis Etli Biseyler Yapti Ama Yemedim Cünkü O istek Gitmi$ti ..
Ben Pek Fazla Et Tüketen Birisi Degilim Acaba Vucutta Bi Vitaminmi Eksik Onun Belirtisimi Bilmiyorum
Ondan Sizede Bi Sorayim Dedim :44:
Banu Ablacim Ikizlerinden Birisi Hastaneye Yatcakti Galiba Hatirladigim Kadariyla Alintilardan.
Gecmis Olsun Demek Istedim Umarim Ciddi Biseyi Yoktur Pa$anin ...
geçmiş olsun canımselam kızlar iyiakşamlarrr....
2 gündür miqrenim tuttu kafamı kaldıramıyorum..bugün toplatıdan gelirken yarıyolda kalıcam sandım...açlık felaket tetikliyor ve bu derece aqır tuttuqu zamanlar 3-5 günde geçmiyor...yediqim çorba et sebze hiç kar etmiyor katı bişeyler yemem gerekiyor...önce simit aldım...yedim...kesmedi..tandır döner söyledim..getirdiler onuda yedim...arkasından fındıklı krem çikolata yedim ilaç alıp uzandım..midem taş gibi oldu biraz dinlenince atak hafifledi...bulantı üstüne bulantı yaşadım..eşim geldi yemek yedi...olanları anlattım..ben bugün bunları yedim dedim...sabah 2 kilo artıda çıkarsan sinirlenme sakın dedi...neyse biraz sonra fındık yedik beraber..sonra çay istedi eşim...çay koymaya mutfaqa gittiqimde kendimi kremşantili kurabiye yaparken buldum..eşimde içerden sesleniyor fenerıum'a gidelimmi? bende anlıyorum döner yiyelimmituttu dediki dünyayı yemişsin hala aklın yemektemi?? aklım yemekte olmasa kurabiye yapıyor olmazdım dedim adam kaldı böylee bu saatte kurabiyemi yapıyorsun evet dedim çayı kuru kuru içmene gönlüm razı gelmedi laf aramızda bnm canım istedi ona öyle didimmmm tam 3 tanede kurabiye yedim ve şuan acaip midem bulanıyorr eşime didim bu bende arada bir oluyor ne bulursam içimden yemek geliyor...tuttu dediki arada olmuyor sen herzaman böylesinn sanki bu kadar kiloyu o vermiş bende didimm hiiç üstüme gelme 60ı görünce sen zararlı çıkacaksın..altın set alıcakta 60a inince koçiş nekadar geç 60ı görürsem senin için okadar iyi..altın yine yükselişte..tepemin tasını attırma bnm şarterler bi atarsa 2 haftada 59u görür soluqu kuyumcuda alırsın didimmmm
hoşgeldinben de katılmak istiyorum.. ama daha önce denedim yapamadım olmadı ...ne yapmam lazım nerden başlayayım ne yiyip ne içeyim nasıl spor yapayım lütfen yardım edin((
gülaycım geçmiş olsun canımgünaydın canlarım;
Elayım bugün çok hasta gece 5 den beri ayaktayız ateş ateş 39,5 lara çıktı bi ara ,şimdi iyi içerde yatıyor ,bende size dün neler yedim,neler yaptım anlatıyım yanına gidicem ....
nilgün canım geçmiş olsun,boğaz ağrısında konuşmasan iyi olur ama sende o imkansız,Allah kolaylık versin
tülincim sen ne dersen de seviyorum ben çok seni,keşke şurada olsanda geli geliversem sana....
nihal spor salonu nu tavsiye ederim,salon çalışması başka bişi emin ol
dün sabah evvelki günün acısını çıkarmak için elay uyanana kadr leslie 3 mil yaptım,sonra kahvaltı edip forum bornovaya gittik arkadaşla kızı okula bırakıp...Yaklaşık 2 den 6 ya kadr hiç oturmadan(yemek arası hariç) gezdim....tablo,ayna,mumluk,peçetelik,çekmece organizeri aldım...ilginç tasarımlar var ikea 'da ,seviyorum ben orayı....neyse akşam kaçamaksız oturdum valla gelince pek yaramazlık yapmadım yani...ama menü yine kötü denilebilecek bir menü...yaşam ve beslenme tarzımız kötü anlaım ben derhal değiştirmeliyiz ailecek...
sabah:kahve,1 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynirle ,yarım yumurta
öğle:burgerkingden 1 tavuk burger,kola zero
ara:özsüte oturduk ben capiccino içtim(arkadaş panna kota çikolatalı yedi)
akşam:3 kuru köfte,10 adet kadar patates cips gibi incecik ,bol yeşil salata
ara:2 çay kaşığı dondurma (tadımlıktı)1 türk kahvesi yanında 2 adet ikeandan aldım isveç kurabiyesi tarçınlı (izlem kulakların çınlasın kuzzumm)
işte böyle arkadaşlar kötünün iyisimi bilmem ama dün spor 1 saat ve 4 saat yürüyüş yaptım,onun dışında özsütteki tatlıyı yemeyerek kendimce sınnavdan geçtim çünkü harika görünüyordu
sana kolaygelsin canım hakkında hayırlısı, filizcim keşke kendin hazırlasaydın az olurdu ama bukadar sinirlenmezdin, neyse olan olmuş sende seneye kendin yaparsın canım....kızlar bana çantacıyı açıklar mısınız?fransız kaldım...
bu aralar canım çok sıkılıyor...iş yerinde mutlu değilim, eve yetişemiyorum.yemek yapsam temizlik eksik kalıyor,ikisini yetiştirsem kuzey'le ilgilenemiyorum eve 20:30 dan önce gidemiyorum.o saatte yemek hazırla,bulaşık,çay vs...iş yeri arabayı aldı,yol parası dedim artık kalktı diyor.o zaman burada çalışmanın bir anlamı kalmıyor 150 tl yolo çıkınca 700 kalıyor.bu aralar satışta yok prim alamıyorum ne anlamı var.iş bakınmaya başladım.evi buraya taşıyacaktım arabayı veriyor diye maalesef arabayı vermek yerine akıl veriyor sanki ben düşünemiyorum....eşin seni işe bırakır,arabayı metroya park eder oradan 20 dk.metroyla işine geçer akşamda seni alır diyor...çok düşünmek istemiyorum olmuyor olmuyor.birde kendimi çok paspal hissediyorum ne giysem olmuyor döküntü duruyor.jean,tişört,hırka,altıma bot elimde mont (burası akşam sabah çok serin oluyor)saçıma fön bile çektirmeye zamanım olmuyor, hep at kuyruğu(güya saç kestirdim)fön çektirsem bu kıyafetlerle bir anlamı kalmaz zaten...birde kombi bozuldu servis çağırdık bugün gelecek bakalım ne kadar tutacak.hep üst üste geliyor....
kv menemenlik yapmıştık pazara çıkmadan 40 kavanoz istiyorum, kaç kilo almam gerekiyor domates biberi kaç kavonoz eksik diye sordum ve 20 kavanoz-50 kilo domates 4 kilo biber aldım...eltim hiç para harcamadı...o kadar uğraştım en çok bana yapılıyor diye kimseyi yormamaya çalıştım herşeyi yıkadım bulaşık bırakmadım sabah kahvaltı akşam yemek hazırladım sırf benim için emek harcanıyor diye fakat bana 33 kavanoz eltime 17 kendine 20 kavonoz ayırmış...birde kendi almış gibi bunları al yetmezse kışın veririm diyor.yeter yetmez gerekirse dökerim ben 40 dedim 40 istiyorum...bu onlarla ilk-son işim olacak.eltim biraz daha istemiş hatta ona filize 40 veriyimde ondan sonra demiş ...köyden fasulye getirmiş eltim filize ver diye...bana onun getirdiğini söylemiyor fasulyen var mı,veriyim mi diyor?gerek yok saol dedim.ben olsan bunu san agetirdiler al unutmadan arabaya koy derim...tüm mahalle ben para harcadığım halde kv aldı hatta filize 40 kavanoz menemen verdi biliyor...kendi ona göre alışveriş yaptı demiyor.adı kv bana kışlık hazırlıyor...kör şeytan hepsini balkondan at diyor...
sehercim geçmiş olsungünaydın canlar
ortim seni gördüüüüm nasılsın canım forumda takip ettim tasarımlarını harika tebrik ederm canım
gülay çok geçmiş olsun canım kızımda son iki gündür çok ateşlendi sanırım salgın var boğazı harap olmuş resmen
arkadaşlar doğru dürüst kk ye giremiyorum kızım şuanda yanda zırıltılı halde kalk kalk diye tuttrdu bana bir laptop lazım
ve bu hafta çok yoğundum hafta başında hsg(rahim filmi ) çektirdim ağrılarım oluyordu o nedenle doktor istedi korka korka gittim neyseki abartıldığı gibi değilmiş ayılan bayılan oluyormuş diye okumuştum
ve yine bu hafta aöf ne başvuru yaptım kitapları aldım okullu oldum bu yaştan sonrakitapları görünce gözüm çok korkmuştu ama okudukça rahatladım başaracağım inş
evde oturmak hep aynı şeyleri yapmak çok sıkıyordu beni beynimizinde egzersize ihtiyacı var hücreleri canlı tutmak için malum zamanımız hastalığı alzheimerden çok korkuyorum
geçmiş olsun kuşumbu aralar hiç keyfim yok, çok hastayımm ve diyette saçma sapan ilerliyo işte
tartıya çıkmadığım için bilemiyorum artımıyım eksimiyimm
umarımm hepinizz iyisinizdirrrr evimmm çok dagınık sürekli yatıyorumm
bugün dr. a gittim bir poşet ilaç verdi hiç iyi degilim yani
neyse bugün yediklerimi yazıyım çıkıyım evimi toparlamam gerek
çünkü ev böyle dagınıkken daha beter hastalanıyorumm
bu arada dr. iki üç gün spora gitme dinlenmen gerek dedii sanırım gitmicem bi süre
MENÜM:
sabah: küçük kase yogurt+ k (daha dogrusu hazır gevrekli yogurt varya ondan)
arada: karışık bitki çayı
öğlen: iki parça ızgara tavuk,salata,roka (nar ekşili)
ara : yok
akşam biraz light süt + k
arada da : 1 tane yeşil ekşi elma yiyecegim
karışık bitki çayı ile beraber
farkındayım bugün yine çok kötü geçti gibi
şu aralar ne yesemm çok yediğimi düşünüyorumm:26:
ama bakınca şöyle bir çok degil heralde:26:
neyse canlarım sizi çok seviyorum ve çokk çokk öpüyorum
Allaha emanet olun inşşşş. hoşçakalınn
allah muhabbetini, mutluluğunu daim etsin canımcanımm benimmm çok teşekkür ederimmm iyiki varsınnn kuzumm yaa
inşş. bi iyileşiyimm yarışıcazz yarışıcaz merak etme sennn
gerçi ben sana yetişemem ama olsunn denerimm dimii:93::93:
menümü begenmene sevindimm korktum bian hasta hasta kafamın ortasına çanta yemiyimm diyeee:76:
tekrar sagol kuzumm yaa çok teşekkür ederimmm seviom senii çantacı tülünümmm
çok sagol ortimm teşekkür ederimm inşş. çabuk iyileşirimm
ama o kasıp kavuranların arasında olamicam maleseff
cidden bayagı kötüyümm
ayagım ameliyatlı biliyosunuz bi çogunuz çocukken trafik kazasında kopmuştu
o ayagım maleseff çok kötü şişti ve yere basarken bile acı çekiyorumm ödem olmuşş ayagımda
doktorr film falan gerek ciddi bişi olabilir dedii ayagımın sagından solundan kara kara kılcal damarlar
çıktı... kanımda mikrop varmışş ve bu mikrobu dışardan kapmışımm ( çıktım dr. dan eşim aradı konuşma aynen şöylee)
ben : efendim aşkım
eşim: noldu bitanem ne dedi doktor mühim bişimiymiş?
ben : bilmiyorum ki ayagımda ödem varmış, kanımda mikrop varmış beni yataga düşüren halsiz bırakan oymuşş
ve dışardan bi yerden mikrop kapmışımm,,
eşimm: nerden kapmışınn ?
ben: ne biliyimm bitanemm yaa kapmışım işte,,
eşimm: yoksa ben miyim o mikropp
ben: hay yaşa, bravo valla nasılda bildinn mikrop oldugunuu
eşimm: çıkarız kızımm o zamann hayatındann demekk ben seninn hayatına virüs etkisi yapıyorum haa
benn: ayyyy bitanemmm şaka yapıyorumm ne mikrobu ne virüsüü ömrümmm
sen benimm herşeyimsinn hem sen beni sürüm sürüm süründürecek bi mikropta olsan ben razı olurdumm
eşimm: arabanın muayenesini yaptırcam bitanesi şimdi kapatmam gerekk çok dikkat emii
seni seviyorumm bebeimm
benn: seviyom senii mikropppp bye bye dedimm
eşimm: neeeeee diye bagırırkenn ben teli kapadımm
ayyy niye yazdım bişiye baglicaktım unuttum bakk bundan sonrada benim adım bunak bacı olsunn barimm
öyle işte kuzucuklarımm
ayagım berbat, halsizlik bitkinlik, öksürük, ciğerlerim kötü,alerjimm fenaa yinee bronşlarım dolmuşş
v.s v.s öyle işte .......
sonra dükkana gittim benimki ne oldu bitanem dedi
hiççç geldim işte dedimm bi arkadasımız vardı yanında
noldu sevda hayırdır hastamısın dedi
biraz hastayım onurcum gece çok kötüleştim bi doktora gittim dedim
oda dedikii (şaka yapıyoo tabii)
haaaa desene senin bu kocan ondan mutlu
sen gidicisin yani öbür tarafa bende hee sorma kampanya bitmeden öliyim dedimm adamcıgaz ortalıkta kalmasın
eskiyi getir yeniyi götürrr kampanyasına yetişsin diye ugrasıyom dedim
benimkide diyoo allah korusun bitanem allah basımdan eksik etmesin seni diyoo
(tabi ben dominant teyze) hadi ordannn sen gecen gün demedin mi ,
kadının iyisi 6 ayy yaşarr sen 10 senedir yaşıyonnn( 10 yıldırr birlikteyizz)
ne zamann ölmeyi düşünüyonn varmı bi öbür tarafa gitme durumlarıı
şu kampanyadan yararlanıyımm bariii dedii
ben de bi daldım bunaaa yok bitanenmm şaka yapıom vallahi billahiii diyee yalvardıı
bende dedimm asıll o kampanya kadınlara özell cicimmm senn öl baride ben yararlanıyım barii
yazıkk hakkım boşa gitmesin dedimmsonra bu bana daldııı
ayyy sizinle konuşmayı özlemişim yaa
saçma sapann muhabbet açıcagımm tuttu niyeysee
öyle işte aşk böcüklerimm ben biraz uzanıyımm yine tıkandımm valla
nefes alamıyorumm
gülcüm ben 100 g. versem deyiştiririm canım motive ediyorTİCKER MI GÜNCELLEDİM UMARIM OLMUSTUR
hepi topu 700g verip ticker güncelleyen görgüsüz olarak tarihe bir not düşüyüm dedim
amanin kuşum faceyemi daldın, sakın bilmediğin kapıları tıklatmayawru kuşum pazartesi başliyalım olur mu?
hem zaten diyette pazartesiden başliyoo
tamam kuzumm allah ömür verirse başlarız inşş.
Deryacımmmm tartılmadann uyanır uyanmaz kafama diktim suyu
bogazım yanıyodu bide gittim salak gibi kaç tane kurabiye yemişimm sabahın köründe:18::18:
Gülayyyyy ben eklemeyii biliyim ne bişiiyii anacımm hiçç anlamıyom hiççç
deryama müracaat o halledicek sagolsun bi ayar cekicem dedii
ayyy deryammm valla ne ugrastın benleee
hakkını helall et yawru kuşum yaaa
dün facebookta kayboldum deryayla yasemin yazışıyolar
girdim bi yerlere bulamıyom kızlarıı deryamm yazmışş bu tarafa gel sevdamm diye
gittim sohbeti acamıyomm
en son becerdimmmm yaseminde diyo ne arıyonuz dedimm ben kayboldumm
sizi arıyommmayyy ne cahilmişim de haberim yokmuşş
ayşe ortimmm inşş. ögrenicemmm bakalım labirent gibii ayy ne zormuşş beee
bi facebookum oldu görmemişin facebooku olmuşş tutmuş mesaj yazıcagı yeri bulamamışş
kendini özletmiştin canım böyle gördüğümede sevindim tebrik ederim:103: Bildirim :103:
Başlangıç 87
Geçen hafta 75.2
Bu hafta 73.7
Giden 1500
Toplamda giden 13.3
Hedef 68
Spor : yok
Beden 44
Boy 1.77
Kızlar bu kadar çok olması biraz korkuttu ama bozmayacağımı düşünüyorum, böyle hızlı koşmak istemiyordum ama şişliğim filan da gitti sanırım, ilk düzgün diyet haftasıydı çünkü 1 aydan sonra..
maşallah bizim kızlar pek marifetliGünaydin Kizlaaar
Kilo Bildirimi
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 74
Bu Hafta: 74
Gelen Giden : Yok
Toplam Giden : 14.Kg
Spor: Yok !
Beden: 40
Boy: 1.68
Sabit Cikmama Sevindim Acikcasi , Cünküüü Hafta Ba$inda 76'dim :78:
Bende Yoyo Gibi Bi Gelio Bi Gidiyor Kilolar Artik Ali$tim Diyebilirim
Hafta Ba$i Tavan Yapio Hafta Sonuna Dogru Veriyorum Anlamadim Gitti ..
Yarin Bekledigim O Kuzenimin Dügünü Varrr
Papuclariim Elbisem Hazir Ama Taki Almadim Sacimida Son An Yaptirmaktan Vazgectim
Insan Kendi Kuaför Olunca Baska Bi Kuaföre Güvenemiyor Anacim .. Düz Fön Cekip Gitcem Onca Masraftan Sonra Bide Kuaföre
25 Euro Veremicem Valla
Bide Icimdeki O Kocaman Heves Gitti Nedense , Bu Sabah Hatta Elbiseyi Geri Vermeyi Bile Dü$ündüm
Amannn i$te Karma$ik Duygular Icerisindeyim Püfff
Kilo Verenide Vermeyenide Tebrikler Ediyorum Canlarimmm
teşekkür ederim canım tüp bebek tedavisine başladımdacanım nerelerdesin. bi varsın bi yoksunnn. maşallah 500 gitmiş. iğnemi yiyosun geçmiş olsun neyin var?
amiiin inşş... canımcanımm hakkında hayırlısı olsuninşallah gönlünden geçtiği gibi sonuçlanır güzel haberlerini bekliyoruz
darısı başınıza olur innşşşş....bildirim
başlangıç:85
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.1
giden:500
toplamda giden:17.9
hedef:65
boy:1.58
beden:42-44
spor:
tebrikler canımmmm toplam kilonda süperrr
teşekkürler canım, malesef streste bu işin bi parçası, okadar farklı duygular yaşıyoruzki, elbette stres kötü etkiliyor fakat fazlada kaptırmak istemiyorum çünkü sonunda yaşanılan hayal kırıklığı çok daha etkili olyor hayırlısı olur inşşş...filizcim strese girme allahtan hayırlısını iste güzel haberlerini bekliyoruz.Allah gönlüne göre sağlıklı bir bebek nasip eder inş...
hoşgeldin canımbende katılmak istiyorum aranıza
topik aktifmi? kilo cizelgesini nasıl yapacagım? bana yardımcı olun lütfen
1,72 boyum 88 kilom (son 1,5 yılda 20 kg aldım hedefiim 70 kg)
ayşecim 2 sa. çok olmazmı canım :26:eve yeni geldim walla bugün kazandığım paranın hakkını sonuna kadar verdim galiba .....
çok yoruldum ve 1 saat uyumak istiyorum .....
1.5 litre su içtim hala ağzım kuruyo o kadar çok konuştum ki çenem düştü bugün derste ...
ama ii kalori yakmışımdır dimi kızlar....
şimdilik kaçıommm...
zümremm naptın ne kadar gitmiş bu hafta hadi bekliom bildirimini bu hafta bizim haftamız olacak bak cuma die kaçamak da olmasın ok?
benim hafta sonu ve pazartesi için planlarım var spor adına hergün 2 saat yapmayı planlıyorum bakalım 3 gün ...diğer günler yapamasamda vicdanım rahat olur en azından......
nilgüncüm teşkr. inşş.. canımselam kızlar öncelikle şunu söyleyeyim.kayra nın kalbinin delik olduğunu zaten biliyorlarmış yeni öğrenile bir şey değilmiş.ama bu durum ameliyatta bi sorun çıkarmasın diye kontrol edilip öyle olacakmış duyurulur.Allah yardımcısı olsun.İnşsllah 1. ameliyatta sorun hallolur.
kilo verenleri tebrik ederim.veremeyenler -kesin ben de varım-haftaya inşallah.
ben tartılmadım çünkü sabah şiş bi boğazla kalkınca çay içtim zancefil ve ballı.aklıma sonra geldi.form çayı içtim etki etmedi.ben de yarın tatılacağım.
sacre canım sen demiştin sanırım tülin in çorbasını dene diye.tatlım o çorba benim midemi yakıyor ve ilaç almak zorunda kalıyorum.tülin e verdiğim bi liste vardı onu uygulayayım bakayım 1-2 gün.yada ayşenin dediği gibi karbon yaparım ama hiç karbon yapasım yok neyse.
filiz sanaa şaşırdım canım.menün güzeldi ama olmamış.anlamıyorum bu vücutları ya.bi arkadaş ne güzel spor yapmış verememiş sanırım.deryam harika vermiş ama spor yok.
ben de bugun k aldım sabah simit yemek istemiyorum diye.salata yemekten sıkıldım gibi.salata şişkinlik mi yapıyor ben de anlamadım.korkunç bi şişlik var ya.biberiye yeşil çay ve form içiyorum inanamıyorum ya..
juu filiz inşallah bu sefer olur.verdin kiloları gidiyorsun ya.
valla çıldıracağım artık..sende şok diyet yapmayımı düşündün, canım siz okulda olduğunuz için şok diyetleri kaldıramaya bilirsiniz sağlığından olmada, iyi bi düzen oturtarak yavaş ama dengeli verebilirsin
tebrik ederimöldüm kızlaar öldüüm spor yaptım da
leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk
nasılım ama. prensesimin gelmesi lazım o gelmeden azcık yükleneyim dedim
peki niye coştum spora....eşim dışarda aradı benim en sevdiğim yerden et döner ekmek arası alayımmı diye. bende kendine al ben yemem dedim. o zmn bende yemem diye duygu sömürüsü hemen..ee al ama bana ekmeksiz al dedim. almış geldi ikiside ekmek arası miss gibiiii..anaaammmm. yanında ayraan ve acı biber. ben naptım bi lokma ekmeğinden aldım ve tabağa döktüm içini..yedim yedim ekmeğinide eşime yedirdim..ooh oldu onaaa...hemen ardındanda spora koyuldummm
amin inşş.. canımMerhabalar,bu hafta da kilo veren arkadaşlar yoğunlukta,hepsini kutluyorum.Bakalım ben yarın kaç çıkacağım?
Alıntı yapmadığım için hep unutuyorum.Aklımda kalanlar;
Filiz, yazılarınızı büyük bir keyifle okuyorum ve hafızanıza hayranım.
Nilgün,bence de simit yemeye biraz ara verin.1 simitin 4 dilim ekmeğe karşılık geldiğini duyduktan sonra 7 aydır yemez oldum ama çok özlüyorum,özellkle de siyah zeytin ve çayla.Bazen 1 lokmalık kopartıp yiyorum.
Filiz(juu),Allah gönlünüze göre versin.
Derya,işte bu,kaçamak olmayınca gidiyorAma sakın bırakmayın...
Tülin,döner için sizi kutluyorum,BRAVO ...Yaptığınız spor için de tabii...
İşte yine unuttum,buraya kadar,yazılanlar aklıma gelmiyor...her zamanki gibi menün harika
Selma nerede,hiç görünmüyor?
Yaaaa geçenlerde aklıma geldi,kendi kendime çok güldüm.Hani sabah spora gitmek için saati kurup,kalkan,camdan bakıp tekrar yatan bir arkadaş vardı.Eşi de "camdan bakmak için saat mi kuruyorsun?" gibi sözler etmişti hani.Kimdi acaba,aklıma nerden geldiyse...
canımmm pekk güzel olmuşş güle güle giyyy inşşş.
şimdi faceden ekledin beni kabul ettin yazdım sana çıkmışın o arada
sevgi yazan benim canımm
kayra nasıl oldu canımm son durum nee?
cnmmm saollasın yine çekim hatasına ugradım biraz özgür
yattı yerden çekti resmiii:2::2::2::2::2:
kayrayıda sorma cnm ya hala belli olmadı ameliyat günü
bugün eko su vardı kayranın aynı zmanda kalbi delik paşamın
azalmış kalbindeki delikk birde ameliyata girecek cerrahlara yazı yazdılar iştee
oyazıyı götürmek iin gittikk biz sizi ararız dedilerr ne zam kimbilirr
amelyat hanenin önünden geçtik
burnumun diregi sızladı vallahiii
canımmm kayserilim hemşerim çıktın..bende 3 yıldır kayserideyim.ankarayı sevmişsindir inşallah.kaç yıldır ordasınnntülin ben kayseriliyim ve ankarada görevim ortak bi yönü daha buldum:)))
canım çook teşekkür edderimmmmm
canımmm karbon yapmana sevindim. bende düşündüm bi ara. spordada seni geçemem arkadaşım. sen bi toparlan tozumuzu alırsın vallaaaa.yok yok merak etme o aptallığı bir kez yaptım.bi daha yapmam.spor konusunda guru oldun artık.valla birinciliği aldın elimden spor konusunda.dönere gösterdiğin irade de takdire şayan maşallah...
.
hoşgeldin canım ben tülinnnİyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
canımmm hoşgeldinnn. maşallah elbisen çok çok yakışmış ama rengi dahada çok yakışmış maşallaaahhhh. cicilerini iyi günlerde kullan. kayramında kalbinde delik daha da kapanmış demek çok çok sevindim.hayırlısıyla ameliyatınıda atlatacak inşallah. uzun zamandır böyle neşe dolu yazmamıştın bizi mutlu ettin neşenle. hep iyi ol canımmmselam hatun kişiler nasılsını bakalımmm
ne var ne yokkk geçmişe hiçç bakamadım umarım herşey yolundadır.
annemlere gitmiştim yeni geldimm
özgür çalışıcakk yarın amaa yinede geldimmm eve herkeisn evi yaha
canımmmm inşallah bebeğini alırsın kucağına.Rabbim yardım etsin dualarını kabul etsin inşaalllaaahhh.sevindirici haberler gelsiiinnnn
teşekkür ederim canım tüp bebek tedavisine başladımdabu aralar pek giremiyorum
:
geçmiş olsun canımyakın zamanda kuyumcuya gideceğine eminim
hoşgeldinben filiz
gülaycım geçmiş olsun canımkızlar dikkat edin tamda hastalık mevsimi....
sana kolaygelsin canım hakkında hayırlısı, filizcim keşke kendin hazırlasaydın az olurdu ama bukadar sinirlenmezdin, neyse olan olmuş sende seneye kendin yaparsın canım....
sehercim geçmiş olsunmalesef bazen çok abartıyorlar, nasıl sonucu aldınmı inşş. bi sorun yoktur, demek okullu oldun hayırlı olsun canım...
geçmiş olsun kuşummenünde kötü deyil hatta az bile kendine iyi bak canım...
allah muhabbetini, mutluluğunu daim etsin canım
hoşgeldin canımİyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
maşalh. banu ne hoş görünüyorsun elbisenin rengi çok güzel sanada yakışmış iyi günlerde giy..cnmmm saollasın yine çekim hatasına ugradım biraz özgür
yattı yerden çekti resmiii:2::2::2::2::2:
kayrayıda sorma cnm ya hala belli olmadı ameliyat günü
bugün eko su vardı kayranın aynı zmanda kalbi delik paşamın
azalmış kalbindeki delikk birde ameliyata girecek cerrahlara yazı yazdılar iştee
oyazıyı götürmek iin gittikk biz sizi ararız dedilerr ne zam kimbilirr
amelyat hanenin önünden geçtik
burnumun diregi sızladı vallahiii
amin canım inşş..canımmm kayserilim hemşerim çıktın..bende 3 yıldır kayserideyim.ankarayı sevmişsindir inşallah.kaç yıldır ordasınnn
canım çook teşekkür edderimmmmm
canımmm karbon yapmana sevindim. bende düşündüm bi ara. spordada seni geçemem arkadaşım. sen bi toparlan tozumuzu alırsın vallaaaa.
hoşgeldin canım ben tülinnn
canımmm hoşgeldinnn. maşallah elbisen çok çok yakışmış ama rengi dahada çok yakışmış maşallaaahhhh. cicilerini iyi günlerde kullan. kayramında kalbinde delik daha da kapanmış demek çok çok sevindim.hayırlısıyla ameliyatınıda atlatacak inşallah. uzun zamandır böyle neşe dolu yazmamıştın bizi mutlu ettin neşenle. hep iyi ol canımmm
canımmmm inşallah bebeğini alırsın kucağına.Rabbim yardım etsin dualarını kabul etsin inşaalllaaahhh.sevindirici haberler gelsiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?