80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarrrrrrrrr allah benim müstehakımı versin tüm gün dayandım akşam 1 eti puf ve biraz kuruyemiş yedim

menümü yazıyım

kahvaltı

1 muz
1 dilim beyaz ekmek(tb yoktu)
beyaz peynir

ara

4-5 antepfıstığı
1 kahve şekersiz

öglen

kurufasulye 1 dilim tb bol yogurt

akşam
avuç içikadar tavuk bol sebze 2-3 dilim karpuz 1 kaşık pilav

ara

kuruyemişş 1 puf

hep böle yaptığım için zaten 300 ram veriyorumm şu boğazımı daha sıkı tutp spor yapmam lazımmm

yarın herşey çok farklı olacak

bana şans dileyin kızlarr

bugünki menum:

sabah 5te süt peynir ve bir dilim incecik ekmek
öğlen kahvaltı gibi
domates salatalık 5 adet seytin iki didil ekmek
yumurta ve birazcık kavurma
sonra 5 saat uyku
akşam ayran ve çöp şiş etsiz
2 mil lesli şimdi de yeşil çay ve 10 adet badem

süprizzzzz
hemen apar toparr giyip çektirdim özgüre zorlaaaa
altı kesilcekkkk tabüküüü

selam hatun kişiler nasılsını bakalımmm
ne var ne yokkk geçmişe hiçç bakamadım umarım herşey yolundadır.
annemlere gitmiştim yeni geldimm
özgür çalışıcakk yarın amaa yinede geldimmm eve herkeisn evi yaha

dün foruma gittimm kardeşimin sözlüsüylee
allahım heryerrr kopuk derecede indirimde
3 elbise aldım yineee
tutamadımmm kendimi

kotondanda takı aldım 3 küpe 3 kolyeeee

amanınnnn biri beni durdursunnnnnnnn

deryacım veda eder gibi olmuş, okuyunca çok üzüldüm, nilgün ve sevda çok güzel özetlemiş. seni bu düşüncelere iten her neyse bi kenara at ve kendini toparlamaya çalış tacın çok güzel bende sipariş vermek isterim, bi 20 gün geçsin pozitif sonucu alır almaz isterim bakarsın uğurlu gelir bana

Haydi ağalar beyler liste görün liste
En sondaki banuşum bile 400 gramcık almış sadece :87::87: Hep böyle listeler görmek dileğiyle, tebrikler sevdacım

listen yine bi harika olmuş canım ellerin dert görmesin, ifadelerede bayıldım

allah şifasını versin, ailesinede sabır çok zor durumlar, hiç bişey sağlığın yerini tutmuyor

GABRIEL GARCIA MARQUEZ’DEN YAŞAM İÇİN 13 SATIR

· Seni sen olduğun için değil, seninle olduğumda ben olduğum için seviyorum.

· Hiç kimse gözyaşlarını hak etmez, onlara layık olan kişi ise seni ağlatmaz.

· Sen istediğinde sana aşık olmaması, sana aşık olmadığı anlamına gelmez.

· Gerçek arkadaş elini tutan, kalbine dokunandır.

· Birisine yabancılaşmanın en kötü biçimi yanında oturuyor olup, ona hiçbir zaman ulaşamayacağını bilmektir.

· Hiçbir zaman gülümsemekten vazgeçme, üzgün olduğunda bile! Gülümsemene kimin ne zaman aşık olacağını bilemezsin.

· Tüm dünya için sadece bir kişi olabilirsin fakat bazıları için sen bir dünyasın.

· Zamanı, onu seninle birlikte geçirmeye hazır olmayan biriyle geçirme.

· Belki de Tanrı, uygun kişiyi tanımandan önce yanlış kişilerle tanışmanı, onu tanıdığında minnettar olman için istedi.

· “Bitti” diye üzülme, “Yaşandı” diye sevin.

· Her zaman seni üzen birileri olacaktır. Yapman gereken, insanlara güvenmeye devam etmek, kime iki defa güveneceğine daha fazla dikkat etmektir.

· Birini daha iyi tanımadan ve bu kişinin senin kim olduğunu bilmesinden önce kendini daha iyi bir kişiye dönüştür ve kim olduğunu bilerek kendine güven.

· Kendini çok zorlama, en güzel şeyler, onları en az beklediğinde olur.

geçmiş olsun canım

banucum çok geçmiş olsun canım allah kuzuların şifasını versin inşş. bi ameliyatla iğleşir.

arzucum hayırlı olsun canım inşş. başarılı olursun annenede geçmiş olsun canım...

hoşgeldin canım öncelikle geçmiş olsun kendini bu kadar erken toparlayabilmen güzel, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Bende araniza katilmak istiyoruuum benide alirmisiniz
hoşgeldin canım ben filiz

Son düzenleme:

süprizzzzz

canımmm pekk güzel olmuşş güle güle giyyy inşşş.
şimdi faceden ekledin beni kabul ettin yazdım sana çıkmışın o arada
sevgi yazan benim canımm

kayra nasıl oldu canımm son durum nee?

çok üzücü bi olay okurken tüylerim ürperdi heleki kızma diye ağlaması, neyseki ucuz atlatmış

hoşgeldin canım

nilgüncüm geçmiş olsun canım

geçmiş olsun canım
canım allah geride kalanlarına sabır versin böyle acıyıda rabbim kimseye götermesin 9

slm arkadaşlar bende yeniden aranıza katılmak isdedim üç sene önce de burdaydım.ama bende bir deyişiklik yok yine 84 kiloyum yeniden diyete başlamak isdiyom bakalım.benide aranıza alırsanız sevinirim
hoşgeldin

canım eti eksik etmemelisin, canının istemesi normal

geçmiş olsun canım yakın zamanda kuyumcuya gideceğine eminim

ben de katılmak istiyorum.. ama daha önce denedim yapamadım olmadı ...ne yapmam lazım nerden başlayayım ne yiyip ne içeyim nasıl spor yapayım lütfen yardım edin ((
hoşgeldin ben filiz
gülaycım geçmiş olsun canım kızlar dikkat edin tamda hastalık mevsimi....

sana kolaygelsin canım hakkında hayırlısı, filizcim keşke kendin hazırlasaydın az olurdu ama bukadar sinirlenmezdin, neyse olan olmuş sende seneye kendin yaparsın canım....

sehercim geçmiş olsun malesef bazen çok abartıyorlar, nasıl sonucu aldınmı inşş. bi sorun yoktur, demek okullu oldun hayırlı olsun canım...

geçmiş olsun kuşum menünde kötü deyil hatta az bile kendine iyi bak canım...

allah muhabbetini, mutluluğunu daim etsin canım

TİCKER MI GÜNCELLEDİM UMARIM OLMUSTUR
hepi topu 700g verip ticker güncelleyen görgüsüz olarak tarihe bir not düşüyüm dedim
gülcüm ben 100 g. versem deyiştiririm canım motive ediyor yani tarihe geçemiyorsun canım
amanin kuşum faceyemi daldın, sakın bilmediğin kapıları tıklatma

kendini özletmiştin canım böyle gördüğümede sevindim tebrik ederim

maşallah bizim kızlar pek marifetli saçınıda kendi yaparmış, iyiki elbiseyi vermemişsin...

canım nerelerdesin. bi varsın bi yoksunnn. maşallah 500 gitmiş. iğnemi yiyosun geçmiş olsun neyin var?
teşekkür ederim canım tüp bebek tedavisine başladımda bu aralar pek giremiyorum

canımm hakkında hayırlısı olsuninşallah gönlünden geçtiği gibi sonuçlanır güzel haberlerini bekliyoruz
amiiin inşş... canım

canımmm pekk güzel olmuşş güle güle giyyy inşşş.
şimdi faceden ekledin beni kabul ettin yazdım sana çıkmışın o arada
sevgi yazan benim canımm

kayra nasıl oldu canımm son durum nee?

cnmmm saollasın yine çekim hatasına ugradım biraz özgür
yattı yerden çekti resmiii:2::2::2::2::2:

kayrayıda sorma cnm ya hala belli olmadı ameliyat günü
bugün eko su vardı kayranın aynı zmanda kalbi delik paşamın
azalmış kalbindeki delikk birde ameliyata girecek cerrahlara yazı yazdılar iştee
oyazıyı götürmek iin gittikk biz sizi ararız dedilerr ne zam kimbilirr

amelyat hanenin önünden geçtik
burnumun diregi sızladı vallahiii

hoşgeldinn canım ama ben cıkıyomm yaa
tühhhh çok özlemiştimm seniiiii
inşşşşş. herseyyy istediğin gibi olurrr canımmmm inşşş.
rabbim seninde eşininde gönlüne göre versin inşşşşş.
çokkkk öpüyorum seni yawru kuşummm
allaha emanettt ollllll

kızlarrrr görüşürüzzz seviyom siziii

rabbim tez zamanda şifasını nasipp etsinnnn canımmm
onların derdini kederinide bize versin rabbimm
inşşş. herseyy yolunda giderrr yawrumm inşşşşş.

tülin ben kayseriliyim ve ankarada görevim ortak bi yönü daha buldum:)))
canımmm kayserilim hemşerim çıktın..bende 3 yıldır kayserideyim.ankarayı sevmişsindir inşallah.kaç yıldır ordasınnn

teşekkür ederim.maşallah süper gitmiş yol az kalmış..filiz memnun oldum fatma bende...

İyi akşamlar kızlar :80: Kabul ederseniz bende sizinle birlikte incelmek istiyorum
hoşgeldin canım

süprizzzzz

maşalh. banu ne hoş görünüyorsun elbisenin rengi çok güzel sanada yakışmış iyi günlerde giy..
kayranın kalbindeki deliğin azalması sevindirici innşş. ameliyatta sorunsuz geçer...

amin canım inşş..

bugunkü menüm:

uyanınca 1 yk yoğurt içine / çörek otu / keteh tohumu

sabah: 2 kupa çay / 1 denge ekmek / 2 dilim sucuk / lor ve beyaz peynir / dom.sal / maydanoz

ara: yok

öğlen : 1 lokma ekmek / sanırım 100 gr et döner ve salatası / yarım su b ayran

ara:1 su b kefir / oğlumun zorla yedirdiği 1 çubuk kraker gibi üstü çikolata olandan

akşam : 1 kase kereviz yoğurtlusu / marul / maydanoz / çiğ pırasa / kölenmiş 1 kırmızı-5sivri biber

ara : 4 5 pat. cips - oğlumun sütlü gevreğinden 1 kaşık

750 ml maydanoz suyu

1 lt iksir

1 lt su

spor : leslie 5 mil 68 dk+ 15 dk aletli spor + 250 twist+80 mekik+yer hareketleri 35 dk:toplam 103 dk

eşime bi haller oldu. eti sever zaten ama bu arada hazırda abarttı. bilerekmi yapıyo acabaaa akşam yemek yiyelim dedim öğlen çok yedim acıkmadım dedi. ben yedim. dışarı çıktık önce balık ekmek alayım dedi sonra dolandık tavuk dürümün başında buldum onu yedi bi dürümü. eve gidincede ekmek arası kıyma dom. falan yaparsın dedi abarttın dedim yapmadım. yarın bi kavurma yapayım yaa adam et delisi oldu. vücut istiyo demekki. yoksa et diye oğlumu falan yiycekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…